Dagens: Städa rummet, åka till Farsta

Måste verkligen städa nu men orkar inte, men måste. Ser ut som det har varit ett bombnedslag i mitt rum. Får göra det bästa av situationen, ska vädra också. Pallar inte damma, det får jag göra nästa år haha!
Sandra Bl kommer om ca två timmar då får jag lite money också. Senare ikväll ska jag hem till Jacob där Said också ska vara. Dom ska sälja Jacobs etta i Farsta och flytta ihop till en trea. Gissa om jag kommer hänga där mycket ;) Nej nu måste jag städa. Vi hörs. Ciao ♥

Nattbloggning

Ja som ni märkt har jag inte uppdaterat på hela dagen, illa.
Idag har jag varit i Farsta centrum med Sandra Bl och köpt en outfit till nyår. Hade först tänkt mig en klänning men det blev lackleggings och en topp till. Får ha ett skärp till för annars blir det så "påsigt".

Kom hem vid 18:30 då mormor och styvfarmor Annika redan var där. Först blev det wook och ris till middag och sedan julklappsutdelning med fika. Tror Madelene fick ca 10-12 julklappar totalt. Haha kanske inte men mycket var det iallafall.
Lilla rara Madeklen gav mig shower cream och body cream från "OLIV naturell", de produkter jag använder. Väldigt bra är dom!

Efter det pratade jag med Said i mobilen i 40 minuter. Så skönt att höra hans röst! Vi pratade om ALLT och lite om nyår. Har ju bestämt mig att fira med Sandra Bl, men hon och hennes pojkvän Adam är bjudna på middag och fest hos några av Adams kompisar så risken är ju att jag kanske inte får äta där men kanske festa. Vi får se Sandra skulle höra med dom, om det inte funkar för dom så kommer jag vara med Said på nyår. Och då vill han och hans polare att jag ska ta med en massa brudar också. Men vi får se om DET kommer funka för dom flesta är ju upptagna!

Aja, Sandra kommer iallafall hit imorgon så vi får väl prata ihop oss om nyår då.
Har pratat med den andra Sandra, miss Brissman. Vi har gaggat ihop oss om att vi och 8-9 tjejkompisar till ska träffas nu i januari, det var ju sååå länge sen vi gjorde något kul tillsammans. Men vissa, eller tre st då, bjuder vi inte för jag vill inte ha någonting med dem att göra, dvs mina gamla bästa vänner. Nä asså det skulle kännas bara så konstigt att hänga med dom igen.

Nej men om det blir av och alla kan kommer det bli über kul!
Oj, nu loggade han in också . Måste skriva!! Men vi hörs imorgon. P&K ♥


En lugn måndag

Hur mår alla? Själv är jag fortfarande lite sjuk. Det kliar som fan i näsan hela tiden och så nyser man, på morgonen vaknar man med att näsan är helt igentäppt och läpparna helt gläggiga och helt torr och kliar i halsen. Inte bra asså. Men jag blir ju aldrig frisk!

Idag har det inte hänt så mycket. Följde med mamma, Kristina, Dan och Ronja till centrum och kollade i affärer och fikade, eller jag åt rättare sagt foccacia till lunch, alltid lika gott.

Sen har jag och Kristina umgåtts mycket idag, vi har googlat på bengaliska katter (världens störta katt) som är sjukt jävla söta, vill själv ha en, och kollat på en massa roliga och fina klipp på youtube. Har haft jätte kul idag.

Försöker på tag på en person men han är skit seg på att svara helt plötsligt, annars brukar han bomba med sms och på msn. Aja, får se om man får tag i honom imorgon då.

Nej men jag ska strax gå och lägga mig börjar bli trött. Ska till centrum med Sandra Bl imorgon och köpa nyårs klänning. Får tigga lite pengar av mamsen, eller LÅNA rättare sagt. Hoppas hoppas hoppas det funkar. Ska nog köra lite puppy face, right?


Bengal katten är den största katten i världen, finns i två täckningar och i två
färger. Guld nyans och silver. En sån jävla cool ras. Don't yall think?


Asså så go så det är inte sant! VILL HA VILL HA! Så jävla söta. De guldiga
katterna har blåa ögon även när dom är vuxna, och de silvriga har gröna ögon.
Vill så ha en guldig. Bedårande fina och söta!


Planer för morgondagen

Nu har jag bloggat en massa ikväll. Kul va? Känner mig.. stolt haha. Bara för det vill jag bara skriva hela tiden. Kan berätta lite för er om morgon dagens planer.

Imorgon har jag lovat Sandra Bl att jag ska följa med henne till Handens närsjukhus. Hon har fått nåt utslag på ryggen, låter inte bra! Hoppas det slutar bra iallafall. Men vad gör man inte för sina vänner? ♥ Spelar ingen roll om det tar två minuter eller hela dagen tills dom släpper in oss, vi ska få svar!

Ja, det blir väl bara det antagligen. Har inget annat för mig förutom att bli frisk då.
Nej men nu närmar sig klockan den 28 december. Ska nog göra mig i ordning inför sängen snart, men innan ska jag göra en sak! Ni får ha det super bra. P&K ♥


Såhär såg jag ut idag. Tog sen ut klämman och körde på utsläppt med naturligt hårfall.


Pussar till ER alla!


Gårdagen, en TV dag!

Igår då! Ja då sov jag ut och min onda nacke försvann. Jag låg hemma och kollade på TV hela dagen. Först "Clueless", "Anna Ankas jul", "Björn bröder", "God jul, Madagaskar" och "Förtrollad". Det var det enda. En hel dag framför TVn. Det behövde jag efter all tvingandes att umgås med allt och alla.
Så det var skönt!

Den 25, Anders födelsedag

I fredags fyllde Anders 41 år, så det firade vi med släkt och vänner! Han fick äntligen presenten som jag gått och funderat över i ca 2-3 år. Gissa vad det var, jo två slipsar, en med gökande grisar och en med en carlsbergs flaska. Det blev lyckat, men jag var ju lite sjuk fortfarande samt min allergichock så jag var osminkad, håret var katastrof och kläderna var inte snyggt heller. Men det blev roligare när Sarah kom för hon åker till Australien idag eller imorgon och kommer hem den 13e typ.


Var denna den enda bilden som togs? Antagligen, från min kamera iallafall.
Ni ser, jag ser ju inte fräsch ut asså!


Julafton

I torsdags, på julafton, så fick man gå upp tidigt för att äta gemensam frukost med tomtegröt. Jag var lite seg den dagen. Jag bytte kläder flera gånger för jag visste inte vad jag skulle ha på mig. Har ju inga fina klänningar alls, och klänningen som jag hade förra året kan man ju inte ha i år igen tänkte jag. Så jag snodde en röd rutig skjorta av Erik istället, det blev helt ok. Tills Cia kom hem och sa "Den där kan du inte ha, Erik hade den där skjortan första gången jag träffade honom", och det var för ett år sedan. Så jag gick upp och bytte om igen, bara för Cias skull.

När moster och mina två äldre kusiner kom satt vi och väntade på Cia och Erik. Vi satt och väntade och väntade med hungriga magar. Jag kunde inte vänta så jag tog två kiwi. Jag ska säga er en sak, jag är allergisk mot apelsin, klementin, äpple, päron osv osv. De enda frukterna jag KAN äta är kiwi (konstigt nog) och vindruvor. Iallafall, så tog jag två kiwi, och under kvällen fick jag ett utslag på armen, de kändes som att jag hade ett myggbett först så jag kliade ju, sen blev det världens bulle på armen. Kändes likadant i nacken som jag hade ont i innan så det gjorde ännu ondare, och ögen ska vi inte prata om. Såg ju ut som att bröd gräddas i ögonen på mig fan. Det var inte kul. Så nu kan jag inte äta kiwi heller. Nu är det bara vindruver av alla frukter som gäller. Så bjud ALDRIG mig på fruktsallad!!

Vid ca 19:00 hade Cia och Erik fortfarande inte kommit så vi började med middagen utan dem. Men snacka om att man blev mätt. Men det enda jag åt var köttbullar, potatis, prinskorvar, julskinka och korv. Jag gillar inte sill och sånt skit. Ush!

Sedan blev det julklappsutdelning, varade i en timme kanske. Alltså inte lika lång tid som förra året som tog 2½ timme! Men som sagt det var bara jag, mamma, Anders, Cia, Erik, Annika (styvfarmor), Birgitta (moster), Simon (kusin), Sanna (kusin) och så Tellus, han fick TRE julklappar!

Jag blev väldigt nöjd med mina julklappar. Den bästa julklappen var såklart systemkameran. Jag trodde faktist inte att jag skulle få en.

Senare kom Sannas pojkvän Manfred och då blev det fler julklappar, asså till han och Sanna då. Och så blev det drinkar. Ni vet jag gjorde puppyface till Erik så jag fick en liten drink. Men jag är ju hemma så jag får för mamma ändå, hehe. Men hon vet ju att jag dricker ibland så. Inte mycket, men tillräckligt.

Kvällen slutade med att vi kusiner och Manfred spelade "Med andra ord". Jag och Manfred var på lag och jag är verkligen inte bra på att förklara ord eller gissa så ni kan ju gissa vad som hände. Vi förlorade och Manfred blev typ skit sur men jag bara garvade, och han anklagade sin stackars flickvän att hon fuskade och bla bla bla. Men han var full så det var ju alkoholen som talade. En stund senare fick dom två skjuts hem.

De andra två, Simon och Birgitta sov över hos oss.


Julmiddagen. Sexigt jag äter då.


Yummy.


Syrran, Anders, Annika och Simon.


Moster Birgitta och mamma.


Shots hör ju till julen.


Årets julgran. Vi skippade glittret i år. Granen är ju ändå så tät och fin.


Meine mutter.


Härlig bild! Annika öppnar present och Cia ser ju överlycklig ut :D


Annika blev super glad över bilden på Tellus!


Mamma fick en bild på Cia och Tellus av Cia. Eftersom mamma inte har någon bild
på henne på sitt kontor. Hon har ju en massa bilder på mig och Sarah som inte ens är hennes dotter haha. Så snart kommer Cia äntligen upp där haha!


Moster Birgitta öppnar julklapp från mamma.


Hon fick bild på sin son och hans flickvän när dom var på Gotland. Gulligt!


Erik öppnar julklapp från Cia.


Det var om körkortet. Kommer inte ihåg exakt..


Simon öppnar julklapp från mamma, tror jag.


Det var knivar!


Cia öppnar julklapp från Erik. Haha Sanna vad garvar du åt?


Hon fick sin efterlängtade mobil. Hennes andra är ju helt f*cked up!
Den är ROSA, är lite avundsjuk faktist. Fast jag och en touch?
Det skulle sluta illa haha!


*Men ge mig min present nu. Har inte fått öppna något än!!*


Fint inslaget, fint smile *host*.


I paketen hittade jag bl.a en sådan. Jag är ju för sexig!


Anders fick en dassbok. Nu kommer toan vara upptagen för EVIGT!


Tellus fick öppna sin första efterlängtade julklapp. Han valde den själv!


*Men ge mig MIN leksak NU!*


Tog inte två minuter och ena ögat är borta på Froggy. Stackarn!


Andres blev helt glittrig av en julklapp!


Bellvis gillar alla paket!


Jag kan inte vara normal, OK?


Fick FRIDA-kalender av mamma och en tjej bok av mamma.
Hon tror fortfarande jag är 9 år..? Men ska bli kul ändå!


Erik och Cia fick reflex tröjor av mamma.


Cia blev glad iallafall..!


Schmexigt det blev!


Tellus fick sin andra julklapp också, en massa GODIS! Hans tredje julklapp var ett nytt res-hus.


Sist men inte minst den största julklappen till mig.


Det blev en system kamera! :D


Sen blev det mys med lite snacks och mer julklappar när Manfred kom.


Manfred, Cia och Sanna.


Manfred öppnar julklapp från Sanna.


System kamera, presentkort i Farsta, nescecär, kalender och tjejbok, t-shirts, bh och pengar! Jag blev jätte nöjd med mina julklappar!


Dagens shoppandes

Här kommer bilder på dagens shoppandes!



Stövlar med klack, snygga ögonskuggor, underkläder och jeans.


Mina nya jeans och en T-shirt jag fick i julklapp.


Mina nya jeans och en T-shirt jag fick i julklapp.


Mina nya stövlar, fram ifrån.


Mina nya stövlar, från sidan.


Stan med kära vänner

Hej älskade bloggen! Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har varit lite upptagen och sjuk så har varken haft tid eller orken att blogga. Men nu är jag bloggsugen och ska berätta för dig (er som läser) vad som hänt de senaste dagarna.

Vi börjar med dagens först då.
Idag fick jag ställa klockan på 10:00 för att hinna duscha, fixa i ordning mig och äta frukost. För sen åkte jag in till stan med Monkan och Anni. Det var jääätttteee länge sedan jag träffade dom. Asså dom är så goa, roliga och så härliga människor!

Dagens köp blev:
* Ett par jeans
* Stövlar med klack
* Ögonskuggor
* Underkläder
* Och såklart fika, dvs en latte och en cola

Blev väldigt nöjd med allt köpandes. Jag behövde verkligen ett par jeans för mina gick sönder, stövlar med klack behövde jag verkligen också för mina är gamla och slitna, läcker in och väldigt skitiga. Jag behövde ögonskuggor för jag har knappt nå smink och det är snyggt till fest. Underkläder behövde jag väl också, BHn satt bra men trosorna lite för små (man har ju ett stort tyskt jävla ass). Och fika behövde jag också efter allt shoppandes!

På pendeltåget på väg hem till Haninge träffade vi på mina gamla bästa vänner. Först tänkte jag "ska jag krama dom?" men så gjorde jag det, dock bara på en haha. Men shit, våra relationer slutade med bråk så jättekul att träffa på dom lixom. Har inte pratat med dom sen i april-maj typ. Så det var väldigt spänt. Men då snackade jag, Anni och Monkan öppet om gamla minnen och killar och hela rubbet. Så kul att prata, haha!

Ja. När jag kom hem fanns det middag på bordet så jag åt en stor portion spagethi och köttfärssås och blev proppmätt. Sen provade jag dagens köp också! Blev väldigt nöjd, förutom att gylfen åker ner hela tiden haha, så jag får använda säkerhetsnål som vi dock inte har :O

Ikväll kommer släktingar från Gotland hem till oss. Det ska bli kul med gäster. Men ikväll ska jag bara ta det lugnt och bara ligga under täcket och kolla på TV tills jag somnar. Så mysigt!


Det blev en stor latte på Wayne's coffee.


Monkan sötis.


Haha misslyckas arga leken eller? ;)


Anni och jag. Visst är jag sjukt blek!? Blev så ugly på bilden!


Haha Monkan blev ju sjukt söt!!!


Så söta tjejer! Jag ser ju helt missbildad ut..! Man kan tro jag är en man egentligen!

(Ja som ni ser så fastnade jag inte på bild idag asså)


God jul!

GOD JUL!
Klockan har slagit förbi 00:00 och idag är det jul. Äntligen får man öppna julklappar och äta julmat (dock äter jag bara julskinka och köttbullar typ) och umgås med familjen och en liten del av släkten.

Kommer ihåg förra julen då hela tjocka släkten var samlad vi var 20-25 pers. Det var för mycket. Julklappsutdelningen pågick i 2½ timme. Den bästa julklappen var min dåvarande pojkvän som åkte ända dit bort. Haha det roliga var att han och min yngre kusin känner varandra. Men det förhållandet tog slut efter typ två veckor, det var inte ett seriöst förhållande.

Det blir väl igår då.
Igår så åkte jag, mamma och Erik till centrum och köpte klart julklappar och åt taco bar. Sen var det bara att åka hem när vi var klara och slå in julklappar. Fick med oss hem en hamster också. Som mamma har köpt till Anders i födelsdagspresent men får i julklapp istället. Just nu står hon gömd i mitt rum.

Ja ikväll är det uppesittarkväll men nu har vi gett upp. Vi avlsutade kvällen med julskinksmacka, jätte gott. Ska sitta uppe ett tag till tänkte jag.

Helt plötsligt blir jag sugen på att spela Sims. Asså detta är konstigt blir alltid sugen på att spela Sims natten till julafton. Min tradition kanske som inte vill brytas haha. Aja jag får väl spela lite sen då!


Jag och mamma förra julen.


Klappar !!

Jag känner inte för att blogga just nu asså. Men jag känner att jag måste jobba på min uppdatering här i bloggen. Igår blev det en massa inlägg, belli likei!

Well, idag var det skolavslutning. Äntligen jul lov! Det som hände i skolan var att vi samlades i ca 10 minuter sen gick vi ner till aulan tillsammans och såg på den bästa julavslutnings showen ever! Det var kung fu fighting, en kille som lekte med eld och stoppade in det i munnen (as coolt) och så var det såklart några som sjöng.

Efter skolan var det centrum som gällde. Köpte dock bara julklapp till Cia och kollade efter en julklapp till Erik. Men har bestämt mig att jag ska köpa det nu.
Sen var vi tre hos pappa på kvällen och firade tidig julafton typ. Det blev fika dvs fruksallad (som jag inte tål *buhu*) pepparkakor och kaffe. Sen fick pappsen öppna sin julklapp, han blev väldigt nöjd, och vi med för vi fick 1000kr. Första gången vi fått pengar av pappa i julklapp faktist, men det är det enda vi önskar oss typ för vi behöver verkligen kläder!

Ja planer för morgondagen då, det har jag. Imorgon blir det tidig väcknig, kl 08:00 ska morsan och syrran väcka mig. Jag och Erik tvingas äta gemensam frukost med djävularna och gå ut med hunden!
Men senare ska vi åka till Haninge centrum och då ska jag köpa julklapp till Erik och Cias julklapp till Erik.
Senare ska vi klä julgranen!

Nej men nu måste jag fan gå och sova. Vi hörs mer imorgon. P&K ♥


This is me when I'm bored!


Julgodis, julgran, tom plånbok = julstämmning? Inte alls.

Det luktar bakverk i huset. Som sagt min syrra har gjort en massa julgodis. Marzipan doppad i choklad, nougatchoklad inlindad i marzipan doppad i choklad m.m.
Det ska bli gott. Tänk att det snart är jul! Jag har ingen julkänsla för fem öre, bara att det ekar i plånboken. Men julgranen kom in i huset idag så imorgon ska vi klä den.

Men ska snart gå och duscha och sussa. Men det är ingen brådska, börjar ju 12:00 imorgon. Fan vad skönt, men framför allt, fan vad skönt att det är jullov! Vill åka skidor NU!

Nej nu ska jag dra. Sussa gott! ♥

Min önskelista




Ny header!

Har ni sett? Har gjort ännu en ny header. Blev den bra?
Som sagt, nu när man har photoshop kan man bara inte sluta haha!

Vilken var bäst? Denna eller den förra?


Den förra..


...eller den nya?

Nu är dom lite ihoptryckta men annars täcker om hela bloggen, inte bra.


Tidig julklapp

Vet ni vad, idag fick jag en tidig julklapp. Men det var när jag kom hem från skolan. Idag var det bara pyssel i skolan, och så försov jag mig också. Ovanligt eller hur? Fattar inte hur jag kunde försova mig när jag hade sovit så många timmar. Iallafall, så jag fick kuta upp och skippa frukosten och dra till skolan. Men frukost bjöd skolan på, nämligen kaffe och lussebullar och en massa godis.

När jag kom hem tittade jag i kylskåpet, en gammal vana, och där ligger en present (se bilden nedan).

Än så länge har jag kollat på TV, facebookat lite och gjort om min header lite i photoshop. Det är skitkul, vill ha det i julklapp. Man kan göra en massa saker, men kan inte så mycket än men man lär ju sig i skolan så det är ju bra, right?

Det här med inriktning, det är skit svårt. När jag valde linje ville jag verkligen gå foto för jag älskar att fota och fixa med bilder osv. men nu när man fått prova på grafisk kommunikation/bild så har det varit kul och intressant. Det är svårt, ska jag välja foto eller graf? Har ju en termin på mig men tiden går så himla fort asså.

Men nu ska jag fortsätta dunka musik i högtalarna och sjunga med, ha det bra så hörs vi!



"God jul Bella önskar Papa Noel"


Söndagsmys

Halloj! Vad snabbt denna söndag gick då. Åt middag för en halvtimme sedan.
Gick ju och la mig vid 17:00 och vaknade igen 20:00. Det var jätteskönt och jag sov skit bra. Härlig dröm också kan jag lugnt säga.

Trodde det var "Paradise hotel" på TV nu men icke. Tänkte sätta på en film och bara chilla.
Aja, men nu ska jag dra då. Ha det så bra så hörs vi imorgon. P&K ♥

Lördag & söndag

Här sitter jag och gäspar med hög musik i högtalarna. Jag är så trött.
Fick inte tillräckligt med sömn i fredags natt och kunde inte somna om heller.

Igår låg jag bara i sängen och vilade några timmar. Sen på kvällen åkte jag och Madelene till Farsta där det skulle vara fest, men det var helt dött. Det var vi och Robbin och Krille. Och för att lätta på stämningen satte jag på musik som Emil i Lönneberga, Madicken och Pippi Långstrump haha det var så kul för man såg ju på Robbin att han verkligen inte ville höra, men det var kul iallafall.

Vid 23:30 kom allt folk men då ska man ju typ dra. Men jag fick iallafall träffa Said! Stackars han, han var så full (såg inte alls full ut ändå) och hade tappat ena linsen så han såg bara med ett öga. Inte kul asså. Ja precis när jag fick träffa han så måste man dra för en viss Anders väntar på oss i centrum.

När jag kom hem satte jag mig vid datorn och snackade med Tiffany. Fan vad jag saknar dig gumman! Sen bestämde jag och Rasmus att han skulle komma hit så han kom hit vid 02:30. Så jag har inte fått mycket sömn inatt heller.

Men klockan är snart 17:00 och det dröjer väl några timmar tills det blir middag för vi har ju haft släktträff idag. Så det har blivit en hel del fika kan jag säga. Fick också träffa Andreas (lillkusinens) nya flickvän Erica för första gången.

Så idag ska jag bara sova och äta haha. Vi hörs kanske ikväll annars så hörs vi imorgon. Ni vet jag har skola imorgon, alla andra skolor har redan slutat, men vi ska bara ha pyssel i skolan och bli indelade i grupper imorgon så det kommer väl vara lugnt antar jag.

Nej nu ska jag inte skriva mer. Ska lägga mig i sängen och vila. Ha det gött. P&K ♥


En familj saknas på bilden!


Herregud

God morgon! Klockan är tjugo i fyra och jag sitter fortfarande i morgonrocken. Vilken natt!
Efter två gick jag och lade mig i sängen och smsade men en person. Så bestämde vi att h*n skulle komma hit men då går inte bussjäveln förbi, och hunden skällde så nästan grannarna hörde när jag gick utanför rummet.
Vid fyra - halv fem smsade vi och pratade i telefonen istället. Har inte kunnat sovit var fortfarande vaken vid 06:00.

Snackar med Mr "Driveri kan leda till bråk". Remember? Åh, hade redan lagt det bakom mig så börjar han skriva. Orkar inte fan.

Men nu ska vi inte prata om det. Har ätit lunch och kollat på "My moms new boyfriend" en väldigt bra film. Men nu måste jag verkligen gå och duscha. Ska åka till Mr "Driveri..." sen för att prata. Ja fråga inte! Vi hörs ♥


Natt bloggar

Vad klockan tickar på då, eller rättare sagt tiden. Fy fan vad snabbt tiden går asså, tänk att jag gått en termin på gymnasiet. Känns som det var igår jag gick i nian med underbara (några av dem) vänner. Men vissa är inte mina vänner, för evigt. På ett sätt är det skönt, men såklart hade vi fina stunder tillsammans.

Nog om det. Orkar inte ens tänka på det.
Som sagt, har handlat och varit med Madelene ikväll. Det blev tacos, snacks och tre filmer. Vi såg "Snygg, sexig och singel" och "På andra sidan häcken". Men "Hannah Montana: The movie" såg jag själv och nu är klockan seent. Börjar bli trött.

Det har varit en helt ok fredagskväll. Men nu ska jag återgå till smsandet och musiken. God natt sov så gott! ♥

I skolan

Hello everyone! How are yall? I'm great!
Har datakunskap och har precis haft läxförhör, det gick skit bra och jag känner mig stolt haha. Slutar 14:00 sen ska jag hem, kolla kylskåpet och frysen, gå upp till centrum och handla. Min styvsyrra kommer ner och hon har ingen nyckel och ingen annan i familjen kommer vara hemma när hon kommer så jag måste vara med henne, kul. Så vi ska laga tacos, kolla på film och allmänt tjocka till oss lite extra.
Men sen kommer Sandra Bl och då blir det roligare! Said ska på någon club ikväll men hör av sig om det blir nån efterfest. Så kanske det ikväll då.

Men först och främst, vara med Madelene. Vi hörs senare. P&K ♥

Ny header

Har ni sett min nya header? Gjorde den i skolan idag, hade lust att leka lite extra i photoshop så jag bestämde mig för att göra en ny header. Blev den bra? Allt sitter inte än men det kommer sakta men säkert. Jag får ha bloggen såhär ett tag framöver. Kommer såklart ändra designen så småning om.

Efter skolan har det inte hänt så mycket, bussen var som vanligt försenad som den var imorse också. Har bara suttit vid datorn och chillat och lyssnat på musik. Lite hängig blir man när man inte gör något, men det är ju alldeles för kallt för att gå ut i snön.
Imorse när jag gick så var det ca fyra-fem decimeter hög snö, uggsen räckte inte så jag blev frusen om benen.

Om en halvtimme börjar "Glee" som jag har missat flera avsnitt av. Har dock bara sett ett avsnitt sen har jag glömt bort tiden lixom. Aja ha det gött. P&K ♥

Graf lektion

Sitter i grafsalen nu och börjar om fem minuter. Det är knappt några här. Det är bara jag, Moa, Marie och William som är här. Alla andra är borta, eller de flesta har gått hem för dagen.

Sista lektionen för idag. Skönt och det är det roligaste ämnet just nu så det är nice.
Vad händer idag då? Jag vet faktist inte, ska försöka hitta någon som har tid att filma. Men det är omöjligt. Tror jag måste skriva om mitt manus också, det är inte det lättaste jag kom på heller.

Aja men nu ska jag börja med mitt arbete. Ha det gött så hörs vi när jag kommer hem. P&K ♥

Haha denna gjorde jag senast. Miss Fantasilös? That's me haha!


Pluggish

Idag var det som vanligt skola då. Fan vad skönt att det är lov snart. Bara två skoldagar kvar, måndag och tisdag är det bara pyssel i skolan. Tänk att vi slutar TVÅ dagar innan JULAFTON! Det är lite sent tycker man.

Har väl inte hänt så mycket idag. Har försökt bokat skådespelare men ingen verkar vara intresserad, och filma mig själv kan jag ju inte göra. Åhh this is horrible!
Men istället har jag pluggat samhälle i en timme, är inte i närheten av klarhet. Ska fortsätta direkt efter inlägget.

Jag hoppas det blir middag snart för jag är hungrig. Men nu ska jag fortsätta med pluggandet. Hörs senare.


Jag i måndags. Visst ser jag snygg ut i glasögon? ;)


En skön tisdag

Hallo! Sitter med en kopp oboy med grädde i handen som jag fick av syrran, så gott. Lyssnar på Erik Grönwall "Higher" (SKITBRA) och snackar härliga Asissi minnen på facebook. Saknar som fan. Det är 1½ år sen vi var där. Tänk att tiden går så snabbt asså.

Idag var det skola. Hem och kolla på TV och pratade med Sandra Br i telefonen i nästan en timme. Vi har bestämt att vi ska skaffa nytt gymkort till årsskiftet. Vi ska försöka tvinga med Natta och Tiffany också hihi.

Jag och syrran blev sugna på att gå ut i snön och leka, så vi tog med oss hunden och gick ut i snön och hade skit kul. Tellus hade mest kul, det såg man ju. Så härligt att se att han verkligen njuter, det är ju trots allt hans första snö och han tycker det är skit kul, han vägrade att gå in.

Sen fick vi besök av mammas och Anders kollega Mikaela som precis har fått en son som nu är fyra månader. Absolut skit söt. Till skillnad från de flesta babys så var han glad och skrattade i stort sett hela tiden.

Tiden har gått väldigt fort idag asså. Helt plötsligt är klockan är snart 22:15. Måste gå och duscha nu så det inte blir för sent i sängen. Börjar ju 08:00 imorgon och sen har man världens längsta håltimme, skit kul!




Syrran helt insnöad!!


Först gräver jag...


... stoppar ner huvudet...


... kommer upp full med snö i ansiktet...


... och så börjar vi om på nytt.


Äntligen lite SNÖ till VINTERN!

Hey! Gud vad trött jag är, ska gå och sussa efter inlägget.
Idag är det måndag igen, dvs back to school. Alltid lika tråkigt! Men man måste ju gå.
Inte hänt så mycket idag. Gick ut med Tellus när jag kom hem och så fotade jag en massa. Sen kom en kompis hit 19:30 och gick vid ca 22:30.
Fick också laga maten idag, så det blev korvstroganof med ris, inte så lyckat haha.

Glömde skriva ett inlägg igår så här kommer det.
Igår var det söndag, och då sov jag och kollade på TV sen vid 18:00 var jag, Cia, Erik, pappa och Carina på julbord med farmor och farfar och Company.
Vad ska jag säga om det? Visst man har inte träffat sin släkt (pappas sida) på ett år och så kan man inte bete sig ordentligt. Bete sig ordentligt ska jag väl inte säga men, aa det är en konstig stämning fortfarande.

Det var väl det jag hade att säga just nu. Men klockan börjar bli sent och jag börjar 09:00 imorgon så jag måste duscha och göra mig i ordning inför natten. P&K ♥


Utanför mig imorse.


Utanför mig imorse.


Utanför mig imorse.


Tellus gillar att gräva ner sig i snön. När vi kom in var han full med snö i ansiktet.
Cute or what!?


På promenad.


Tellebalulus skulle hämta en snöboll här. Dum som han var!


Ush vad blek man är. Hatar vintern!
Tiffany, jag följer dig mer än gärna och solar. Jag hör av mig på telefonen imorgon ♥


Sent inlägg

Chiu chiu! Vet ni vad jag precis har skaffat mig? Spotify! Haha jag vet att jag är lite sen men men. Sitter just nu och lyssnar på "21 guns" med Green day, skit bra!

Idag var det skola som vanligt.
Efter skolan gick jag, moa, Marie och Li till centrum. Kollade kontosaldon, köpte snacks och så.
Efteråt åkte jag hem och gick ut med Tellus när det snöade i 30-40 minuter. Sen kollade jag på TV och städade mitt rum. Vid 19:00 kom Marie, sen vid 19:45 kom Moa och sist William.

Så ikväll kollade vi på idolfinalen, och vem vann? The best man Erik! Jag hoppade när han vann. Är så jävla glad nu asså.

Det är fest i Farsta, Veronika och alla andra vill att jag ska komma men kommer inte få gå ut för morsan + att det är lite sent för utgång nu. Om det blir fest imorgon så kanske jag kommer, för vi ska fira min styvfarmor igen *suck*.

Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och smsa med folket. Ni får ha det så gött! P&K ♥


Moa pussar mig.


Älskar dig min man!

Väldigt få bilder från dagen, men resten ser allmänt hemska ut +
att jag har två störande invandrare, inte kul! FYI inte fixad alls idag asså!


Julafton tidigt för mig

Tjillevippen vad glad jag är!
Idag var det en kort skoldag. Hade bara en lektion från 13:00 - 15:00. Men dagen var inte slut där. För Malin skulle fota mig, Moa, Marie, William, Ejke och några till. Så vi kanske kommer upp på en hemsida som jag glömt bort vad den heter.

Kom hem strax innan 17:00. Vid 19:30 kom pappa och hämtade mig.
Hemma hos pappa fick jag min tidiga julklapp, dvs min nya mobil! Är väldigt nöjd med den. Svart, uppfälldbar, liten och lätt. Just the way I like it.

Så jag har pillat med mobilen resten av kvällen. Men nu ska den få laddas medans jag går och duschar och plugga lite innan jag somnar. God natt då. P&K ♥



My new baby, Sony Ericsson Jalou.


Det är kalas

Cha cha! Kom hem alldeles nyss från Huddinge. Var där och firade min styvfarmor som fyller 65 år idag. Så det blev kaffe, glögg, tårta, kakor, choklad och presenter. Det togs en väldans mycket bilder, men dom togs med Eriks och Annikas kameror.

Idag var det skola som vanligt. Fick tillbaka våra matteprov, fick G. Men jag är nöjd iallafall, för jag var så stressad när jag gjorde provet för jag gjorde ett annat prov precis innan. Var två poäng ifrån VG så jag är rätt så nöjd. Men till våren ska jag satsa på VG och plugga ännu mer. Det ska bli mitt nyårslöfte.

Efter skolan gick jag hem. Då satt mormor i köket ensam, medans Erik satt uppe framför sin musik spelare och lyssnade på hög musik. Då började jag baka havrebollar. Sen när det var klart kollade jag på TV och åt några. Men än finns det kvar, wow!

Nej men klockan är snart 23:30. Ska hoppa i bingen nu. Men har ju bara en lektion imorgon som börjar 12:00 eller 13:00. God natt. Dröm sött, vakna blött ♥

Planer inför veckan


Tisdag

Tjoho! Lyssnar på Michtel Musso just nu, inte världens bästa men det är svängig musik asså.
Har väl inte hänt så mycket idag. Har varit skola som vanligt.
Kollade på TV när jag kom hem, sen har jag inte gjort så mycket mer idag faktist. Lite segt sådär har det varit.

Ska väl duscha och göra en kopp te eller chai te innan "Desperate housewives" börjar. Ha det gött. P&K ♥


Kolla min hår nyans. Vill färga! Vill ha ljust..!


Ännu en vecka

Dagen började med matte första lektionen, wiie jätte kul (not). Vi började på ett nytt kapitel.
På Samhällskunskapen satt vi vid datorn och kollade på en film om hur det går till i en rättegång. Sista lektionen var idrott då vi hade teori.

Efter skolan gick jag till Handen och sen Centrum. Köpte en ny fuktkräm eftersom min är slut sen ca 5 dagar tillbaka, och jag har så dålig hy så att den blir torr jätte snabbt, it sucks.

Sen åkte jag hem såklart. Kollade lite på TV och blev tvingad att gå ut med hunden för Erik är "sjuk" säger han och Cia städade. Sen var det bara att börja med middagen direkt när man kom in efter 20-30 minuters promenad. Det blev gulasch soppa så det gick snabbt.

Sen pratade jag med Tiffany i ca en timme. Så skönt att höra hennes röst! Saknar henne så in i bombens mycket. Nu bor hon i Stockholm igen så vi ska träffas så fort hon blir frisk igen. Troligtvis ska hon vara med mig och Moa och dom andra på fredag!

Saknar dig som fan gumman! Kommer du ihåg den gången du kom hem till mig och vi sminkade oss helt galet crazy? Och fick hälsa på mamma och Anders för första gången med det sminket? Det gör jag! Det var så kul.

Men nu ska jag duscha och fixa mig inför bädden. Sen ska jag kolla på kläder. Så ni får ha det gött. P&K ♥


Lördag & söndag

Är så trött idag. Kan börja med gårdagen då.

Igår åkte jag som sagt till Farsta, träffade skit schyssta människor. Hade jättekul tills jag fick reda på att en tjej där hade blivit bestulen på pengar, det är synd att sånt ska hända. Lixom varför ta andras pengar? Och på en hemmafest? Snacka vad dum man är då. Alla var väl fulla men ändå, använd hjärnan!

Skulle vara hemma vid 01:00 men kom inte hem förrän vid 03:30/04:00. Och då kan man snacka om att jag somnade på direkten när jag föll i sängen.

Vaknade vid 13:30 och steg upp vid 15:00. Drömde en skit konstig dröm också. Några stycken som jag träffade igår var med i drömmen. Kan inte förklara drömmen men skit konstig var den iallafall.

Så idag har jag bara suttit vid datorn och kollat på "H2O" hela dagen.
Ja det är det som hänt som sagt. Har precis duschat och borstat tänderna så nu ska jag gå och sussa. Det är en ny vecka imorgon, dvs back too school.


Mot Farsta

Hej bloggen! Saknat mig? Har varit lite dålig på uppdatering känner jag.
Sitter och lyssnar på "Break your heart" med Taio Cruz, har gjort det hela dagen. Låten är sååå bra!
Ska alldeles strax röra mig mot bussen för jag ska till Farsta ikväll, det är ju fest där *thihi*.
Men än så länge ser det ut att bara vara killar.. försöker få tag på Sandra men den skit ungen svarar ju inte, som vanligt då.

Idag har jag tagit det lugnt, vaknade vid 12:00. Somnade ju igår direkt efter idol så det var jätte skönt att bara få sova ut efter veckan som gått. Så jag har kollat på TV och bara tagit det lugnt helt enkelt.

Bussen går halv så jag ska gå om fem minuter så jag hinner. Ni får ha en bra kväll allesammans så hörs vi imorgon. P&K ♥


Taio Cruz - Break your heart


Fredagsmys, för mig själv!

Well, this sucks. Hade bestämt med Said att vi skulle träffas idag, men ringer han upp? Nope. Jag har ringt som en galning och känner mig hur jävla desperat som helst just nu :/ Tråkigt att han inte ringer när han sa att han skulle det. Men så bestämde jag att jag skulle vara hemma ikväll, så jag gick upp till centrum för att köpa cola, var det öppet? Nope, dom hade stängt tidigare nu. Nu stänger dom hela centrum 21:00 och inte 22:00. Det suger! Så jag gick dit i onödan.

Idag började dagen med håltimme. Precis när jag skulle gå till bussen får jag sms från Malin att vi hade håltimme första lektionen. Jag hoppade runt som en galning av glädje för jag såg verkligen inte fram emot lektionen. Så jag följde med Cia och Tellus på långpromenad och så fick jag skjuts till skolan.

Efter skolan åkte jag direkt hem och gick upp till Cia och Erik och pratade med dom rätt länge.
Har inte hänt så mycket mer idag. Pratat med Sandra Bl och hon är hemma hos Adam utan honom haha.

Men det är rätt skönt att bara vara hemma ikväll efter denna veckas stress. Men jag som såg fram emot att träffa honom så blir det inte så.

Jag tror jag har en förbannelse över mig, så fort det är fullmåne så går minst 3 saker snett under dagen. Och det hände idag och några gånger till under veckan. Det är nåt konstigt med det asså.

Men nu ska jag kolla på TV och äta chips och börja dricka på min red bull som jag precis bråkade med Anders om, hehe. Vi hörs senare. P&K ♥

Seg början, härlig slut..?

Hej! Har precis ätit middag, det blev pizza hut som mamma och Anders kom hem med, mums fillibabba! Sitter och väntar på att Said ska svara, för ska dit ikväll :) Jag är redo och klar och vill gå NU haha!

Idag gick jag upp tidigare för jag skulle hinna till UM. Men det var fullt så jag bokade tid istället.
Sen började skoldagen kl 10:00 med svenska prov, om antikens Grekland, direkt efter hade vi matteprov.

Efter proven kommer min mentor Kalevi fram till mig med en läskig blick "Vad har jag gjort nu då?" tänkte jag, men så sa han "Jag läste om dig i tidningen igår" med en mörk röst, jag bah "Va? Jaha.." sen slog det mig, jag stod ju i tidningen för dom hade intervjuat Sarah så nämns jag såklart, daah!
Haha blev lite orolig där i början faktist.

Sista lektionen var graf då vi fortsatte på bild artiklerna, jag blev klar med en idag. Duktig jag var! För dom andra gångerna har jag varit helt fantasilös. Men blev rätt nöjd.

Det har varit en seg början på dagen, men sen har det bara gått bättre och bättre. Såklart, ska ju träffa Said ikväll. Det ska bli kul. Ni får ha det så bra så länge så hörs vi när jag kommer hem. P&K ♥

God natt

Nä nu får det vara nog. Har pluggat en timme nu och jag är skit trött. Vi får hoppas på att det går bra på provet imorgon! Ska hoppa i bingen nu och fortsätta smsa med Said :) Ska upp tidigare imorgon för jag ska till UM. Skolan börjar 10:00 men jag ska vara där vid 08:00. God natt då.

Uppdatering

Har precis duschat, borstat tänderna, haft ansiktsmask och tvättat ansiktet. Sitter i min rosa badrock och känner mig ren och fräsch och lyssnar såklart fortfarande på Adam Lambert. Men har ovanligt ont i naveln, skit konstigt. Har aldrig haft det så kommer det nu.. Wierd!

Det blev plugg som sagt *klapp på axeln* och sen "Paradise hotel" såklart. Inte missar väl jag det haha! Jag ska snart fortsätta plugga och smsa lite. Kanske klämmer in ett till inlägg innan jag går och lägger mig. Vi får se. Ha det gött så länge. P&K ♥


Haha såhär se det ut när jag pluggar ;)


Lugn onsdag

Halloj bloggen! Har precis gjord chai latte och pratat en snabbis i telefonen med Said :)
Händer inte så mycket just nu, ska plugga på antikens Grekland som jag har prov på imorgon. Får hoppas på att det går bra på provet.

Efter skoldagen gick jag och Moa till centrum för jag var hungrig och ville äta något gott, det blev kyckling foccacia och hon köpte thai som hon tog med till skolan och suktade de flesta haha. Sen var det öppet hus också som jag stannade på ett litet tag, men sen drog jag hemåt för det blev ur tråkigt.

Ska fortsätta lyssna på musik, dricka och börja plugga nu. Vi hörs senare! P&K ♥


Adam Lambert - What do you want from me
Känner igen mig i låten så mycket, en av mina favoritlåtar just nu.


Snart är du min!

Får min nya mobil nästa vecka! Meine padre har beställt den och nästa vecka är den min, wiiie!
Lääängtar jätte mycket. Gillar Sony Ericsson bäst, gillar uppfälldbar bäst och den var snygg och verkar bra + den har spegel haha! Jag längtar tills jag får hålla om den!


Intressant dag

Hej! Sitter och lyssnar på Adam Lambert och har precis kollat på "Desperate housewives" och "Christine".

Skola idag då, hände inte mycket alls.
Efter skolan gick jag hem till Sarah då hon fick reda på om hon fick bragdguldet eller inte, men tyvärr fick hon inte det, någon skytte eller nåt fick priset. Men Sarah var glad ändå för hon fick en fin god tårta!
Så intervjuade dom henne också och fotade, det var SVD som var där.

Sen vid 17:00 tiden kom mamma och Anders med godis, vi åt middag där.
Vid 20:00 åkte vi hem. Då jag började plugga lite om antikens grekland och kollade på TV.

Så nu är vi här. Ska fortsätta plugga nu faktist. Visst är jag duktigt? Ett litet steg på vägen har jag kommit. Men med Adam Lambert i högtalarna så kan jag!


RSS 2.0