Jag är en brownie

Kollade på Big brother för en stund sedan, de andra kollar just nu på The walking dead, det verkar inte vara nån bra serie.

Idag har jag, Dennis och hans föräldrar varit hos hans farmor och farfar och firat hans farmor. Det har inte hänt så mycket mer faktist, det blev donken till middag och Solsidan på TVn som man bara måste se! :D

Jag har färgat håret nu, eller tonat rättare sagt! Det blev fin färg, dock lite mörkt, hade tänkt att det skulle bli ljusbrunt/mörktblont. Det blev lite fläckar, som vanligt räcker inte all färg så jag får köpa en förpackning till, min snälla storasyster ska tona mitt hår ännu en gång under veckan.
Kvällen fortsätter nog med att Dennis och jag ska kolla klart på filmen Remember me med Robert Pattinson :) Lär som vanligt somna :)


Min sista dag som blond

Idag har jag bestämt mig för att jag ska tona mitt hår brunt redan imorgon!
Har kollat på hårfärger idag och ska köpa det imorgon efter skolan. Slutar kl 13:00 imorgon så då kommer Dennis och möter upp mig och sen drar vi snabbt till centrum och köper färg och sen hem för att gå ut med Smilla och sen äta lunch tillsammans.
Vill noppa mina ögonbryn imorgon också, så som dom ser ut. Har låtit dom växa ut så jag kan gå och fixa till dom ordentligt och nu ser jag inte riktig klok ut.

Egentligen var mina planer för morgondagen att gå på bio eller bowla med några tjejpolare men knappt ingen svarar så det lär inte bli nånting med det. Äh jag ska inte gnälla, får mysa med min underbara pojkvän istället! :)

PS. Det är Dennis som ska tona mitt hår imorgon, får se hur det går.
Man får väl blunda, hålla tummarna och hoppas på det bästa!


Blir ungefär en sådan färg (om det går som det ska!)


En heldag med Tiffany

Miss Brixtorp har varit här idag och hon gick tyvärr nyss. Har haft en grym dag asså. Meningen var att vi skulle snabbt hem till mig och gå ut med Smilla och sen till gymmet men sen blev det mellis för vi var hungriga och det slutade med att vi förflyttade oss till soffan och pratade där i typ tre timmar om verkligen allt, vi pratade mest om "sex och samhälle" som vi kom på höhö :p Vi försökte plugga ett tag men det gick inte, det slutade med att vi filmade värsta flummvideosarna och sjöng och grejer. Ja, är man med Tiffy så kan vad som helst hända, hon höll på och ramla i trappan när hon skulle hämta sin iPod :D

Som sagt dagen har varit awsome och just nu har jag ont i huvudet av allt garv och knasiga idéer. Sitter just nu och lyssnar på Rednex och äter vaniljglass med varma hallon.


Vill göra något

Vill göra nåt annat nån gång. När jag och Dennis är med varandra kollar vi alltid på TV eller filmer och bara tar det lungt och myser, men jag börjar tröttna på att göra samma sak helg efter helg. Vad skulle man kunna göra? Vill försöka variera och vara med vänner på fredagar och pojkvän lördagar men funkar det verkligen?

Nästa helg vill jag iallafall träffa tjejerna och spela bowling eller vad som helst, baka kladdkaka tillsammans, ha spa kväll som de gamla tiderna. Vill träffa alla tillsammans, men det funkar kanske inte pga. vissa konsekvenser..


Awesome lördag

Gick upp för ca en timme sedan, vaknade flera gånger imorse och undrade hela tiden "är inte klockan tolv snart?".

Jag hade en awesome dag igår iallafall. Var hos miss Brissman 13:30 för att bada jacuzzi med henne och Tiffany, men miss Brixtorp kom lite sent, så det blev bara att bada jacuzzi i 40 minuter för mig. Var tvungen att gå tidigt för att hinna hem och äta middag, fixa mig och packa för att sedan åka in till Göta lejon för att se musikalen Romeo&Julia som var sjukt bra!

Absolut den bästa musikalen/teatern jag någonsin sett, vill se den flera gånger om, asså fy fan vad grym den var, jag som älskar teater och musikaler tappade hakan av showen. Tänkte under hela showen hur det skulle vara att jobba med teater och sånt, vilken dröm jobb.

Efter det åkte jag hem till älsklingen, vi var ensamma hemma och tänkte kolla på filmen Remember me med Robert Pattinson men DVDn funkade inte, men jag lyckades somna framför TVn ändå. Där slutade kvällen!


Väntar på älskling

Lyssnar på låtar från filmen Burlesque, as grymma, vill så gärna se filmen!
Imorse var jag i Handens närsjukhus och gjorde ultra ljud, det gick bra och han sa det såg bra ut. Börjar bli trött på att gå fram och tillbaka till vårdcentral och sjukhus, vill bara att det ska ta slut. Går ju på tabletter nu mot magkatarr, som är stressrelanterat, och jag känner mig mycket bättre! Har inte haft ont i magen sen jag började ta dom.

Sen blev det skola från 10:00 - 15:00, fick sluta tidigare idag. Väntar just nu på att älsklingen ska komma, senare kommer pappa och hämtar oss och då ska vi äta middag, ute eller hemma hos pappa vet jag inte, beror på om han orkar laga mat.

Har heller inte gymmat nånting i veckan, ush vad dåligt. Jag är så bra på att planera och så men jag är absolut inte bra på att följa mina planeringar, skjuter upp nästan allt :O Blir nog ingen simning imorgon heller för Tiffany mår inte så bra just nu och Dennis är ju här.

Hade även prov i svenska igår, trodde jag skulle få IG för jag svarade inte på två skrivningar som jag inte kom på nånting på så jag blev lite orolig men jag fick godkänt så det är skönt. MVG nästa gång ;)


Gymmet

Kom precis hem från gymmet, har både gymmat idag och igår. Blev inget gymmande med Tiffany i måndags så då pallade jag inte men då bestämde jag att jag skulle ta igen det och gjorde det igår istället. Lilla Tiffany kunde inte idag heller så jag hoppas hon kan simma med mig på fredag!!

Just nu äter jag knäckemackor med tomat och peppar på och ett litet glas med proViva, hade glömt bort hur jävla gott det är och det är ju nyttigare än det jag annars brukar äta till frukost/mellis :p

Imorse var jag hos läkaren och fick reda på provsvaren, var inte laktos eller gluten så det är skönt, men fick göra nytt lever prov och den här gången på ej fastande mage. Jag får nu gå på tabletter i fyra veckor för magkatarr så får vi se om det blir bättre. HOPPAS!! Har ju fan haft ont i magen i tre månader fram och tillbaka lixom.

Ska alldeles strax gå och duscha, ciao så länge :)



8 månader

Glömde säga i förra inlägget att igår hade älsklingen och jag åtta månader. Det är helt sjukt vad snabbt tiden går, vi har känt varandra i tio månader, även fast vi blev ihop ca två månader efter vi lärt känna varandra så kände vi inte varandra så värst bra. Men Dennis Fröling är det bästa som hänt mig! ♥
Tänk, snart har vi ett år. JAG ÄLSKAR DIG MEST AV HELA MITT HJÄRTA ÄLSKLING!!

Inget internet hemma

Tjenixen! Ännu en söndag, dvs imorgon är det skola igen. Helgerna går rusktigt snabbt och det är synd :( Jag har iallafall haft en väldigt bra helg.

I fredags var jag och min familj på middag hos min kusin som fyllt år, det var jätte gott! Inte så konstigt eftersom min mosters man är kock ;) Efter det fick jag skjuts hem till Dennis, det var meningen att han skulle ut men det blir ju aldrig av. Hans kompis bjöd över oss till honom så vi gick dit och umgicks med han och tre andra tjejer och drack gott och pratade, kom hem ca vid halv ett.

Igår var jag och Dennis bjudna på middag hos Jocke och Jennie. Det blev också jätte god mat där, dem bakade också kladdkaka med bär i och vit choklad ovanpå, det var faktist väldigt gott kan jag säga. Vi kollade på två eller tre filmer som gick på TV, Dennis och jag kom inte hem förrän vid 02:40.

Jag kan inte komma in på internet hemma, först blev internet väldigt segt och sen går det inte att få kontakt med survern eller vad det heter.


RSS 2.0