TILLBAKA TILL DEN GAMLA MOBILEN

God kväll/god natt.
Klockan närmar sig 00:00 och snart ska man gå och lägga sig.
Idag jobbade jag då från 10:00 - 18:00, det var väldigt lugnt idag och det börjar nästan bli tomt på blommor.
På onsdag är det sista dagen vi säljer blommor sen lägger dom ner och då kommer jag stå där och sälja jordgubbar bara.
Vid 17:00 tiden kom Bibbi, Steffi och Net förbi och hälsade, dom var kvar tills jag stängde. Fick stänga där idag chefen gick tidigare så jag fick ta hand om allt själv i ca tre timmar. Men det gick bra! Köpte dom sista fyra jordgubbsaskarna så alla vi fick en varsin haha!
Efter det åkte vi till centrum och jag köpte påfyllning till mobilen för att kunna skicka sms och ringa igen, på ett sätt är det skönt att ha sin gamla mobil man har saknat den xP
Vi åkte typ direkt hem när vi kom till centrum, Bibbi följde med hem till mig för att hälsa på Tellus och så fikade hon hos oss också. Hon stack väl runt 21:30.

Det var väl det som hände idag i princip. Ska nu gå och lägga mig klockan tickar iväg. Börjar jobbet 10:00. Ha det bäst. P&K ♥

(Har dock inga bilder, kan ju inte ta bilder nu när jag tappat bort mobilen, och kameran på gamla mobilen suger)

IT'S LOST

Igår jobbade jag bara från 10:00 - 12:00, fick kort dag och det var inte alls mycket folk det var lugnt på jobbet.
Så Moster Yvonne, Darryl och Kieran kom och hämtade mig 12:00, sen åkte vi hem till mig och hämtade Erik och Tellus. Sen åkte vi vidare till ett fik som hette Saltå kvarn, jag åt en väldigt god våffla med grädde och choklad.
En massa människor kom fram till Tellus och hälsade och det tyckte Tellus var jättekul, han följde till och med efter en kille på kanske sju år haha!
Efter det åkte vi till ett bad, först hittade vi en sittplats sen skulle jag pinka av Tellus och då kom det fram en massa ungar och skulle hälsa och leka med honom. När jag hade rastat klart honom hittade jag inte min mobil, vi gick och letade efter den tre gånger och frågade folk om dom hade sett den men ingen hade sett den. Ingen av ungarna såg man inte så antagligen så har dom tagit min mobil för jag var ju tvungen att hålla kolla på Tellus. Det sög ju verkligen att min mobil försvann, fan! Fick den av pappa i födelsedagspresent i mars när jag fyllde år och efter två månader är den nu borta, nej han kommer bli skit lack på mig, gillar inte när han blir arg :(

Så jag var sur hela dagen igår, efter besöket på badstranden åkte vi hem till Yvonne och Darryl en stund, sen skjutsade Yvonne mig och Erik till min styvfarmor Annika för vi skulle äta middag där, det bjöds på lasagne och den var super god.
Ush det är inte kul att först förlorat digitalkameran och sen mobilen under fyra veckors tid :'(


GOD MORGON

God morgon!
Det var länge sen jag skrev ett inlägg på morgonen, ska gå till bussen om tio minuter tänkte att jag kanske hinner med att skriva ett inlägg.
Idag ska jag jobba, börjar 10:00 och slutar 16:00, efter jobbet ska jag, Cia och Erik hem till våran styvfarmor Annika och äta middag där. Sen har vi inte planerat nåt mer för dagen.
Tänkte vaxa mina ben idag iallafall. Mer än så har jag inte planerat. Vad ska ni göra idag? P&K ♥

JOBBA OCH SOVA

God kväll!
Som ni har märkt har jag inte kunnat uppdatera mig så mycket, kan bara på kvällarna, jag jobbar varje dag nu. Har jobbat hela veckan och ska jobba imorgon också.
Just nu så lyssnar jag på musik och vaktar Tellus, han leker hej vilt med mina hundtofflor..
Ja, så jag har jobbat från 10:00 - 16:00 idag, Sandra och hennes familj kom och hämtade mig sen följde jag med dem hem. Vi hoppade studsmatta och snackade en massa skit! :)
Asså det har snart gått tre veckor och de enda jag har träffat av mina kompisar är Sandra och Natta. Men så är det när man jobbar, man har inte tid och när jag väl inte jobbar så sover jag.
När jag och Sandra hoppade studsmatta kom det en STOR äcklig flygmyra, jag dödade den med colaflaskan, det var en äcklig gul gägga den bestod av, såg ut som snor. Haha ush den var skarrig!
När vi skulle gå till bussen fick vi springa halva vägen så jag inte skulle missa den, tiden gick så fort.
Sen skulle jag byta vid Söderbymalmsskolan men då hade bussen redan gått och den andra bussen gick inte, så bussen skulle gå om 25 minuter igen, men då gick jag hem istället på 20 minuter, väl hemma var Yvonne, Darryl och Kieran där. Men dem skulle gå precis när jag kom.

Tellus bajsade lite inne också, pyttelite, och Cia gick i det och hon märkte inte det efter två minuter. Så det var bajsfläckar på golvet. Ush!
Det var väl det, jo! Jag köpte ju Veet vax för några dagar sedan, det står att man ska prova på ett litet ställe först innan man vaxar benen, det var första gången jag vaxade men det var inte så farligt, lite ont gjorde det förstås men det gick över snabbt. Det gäller att rycka bort snabbt som fan, annars gör det mycket ondare.
Nu ska jag inte förlänga inlägget med en massa underbara ord från mig för nu ska jag faktist kolla på film och äta godis och dricka läsk med Cia och Erik. Skiter i om jag ska jobba imorgon måste ju fan få ha någon lördagskväll nån gång! Ha det bra så hörs vi. P&K ♥

ROLIG FREDAG, NOT!

God kväll!
Började jobbet som vanligt 10:00 - 18:00, fick vattna blommorna, hjälpa kunderna och stå i kassan.
Det var lugnt men samtidigt mycket, vet inte hur det där går ihop men aja.
Fick pengar sen stack jag hem. Bestämde med Sandra, Natta och Emma att vi skulle träffas och göra nånting idag, men det blev inte av, vi pratade vid 20:00 men jag kände det blev lite sent, ska ju jobba imorgon också.
Shit har jobbat hela veckan, hur står jag ut? Det är som skolan, obligatoriskt, man kan inte skolka haha! Men trött är man ju, men det får man ta om man vill tjäna pengar på egen hand.
Vad hände mer idag då?
Inte speciellt mycket, gick på promenad med Cia, Erik och Madde. Stack upp till Brandbergen centrum en snabbis för dem skulle köpa cola.
Sen stack vi hem, läste skvaller tidningar.
Tellus är väldigt aggresiv idag, skulle gå ut och pinka av honom, men det gjorde han aldrig. Det kom förbi hundar tre gånger och Tellus skällde och skulle naffsas och bita på mina träskor.
Så jag gav upp och gick in med han. Idag var han olydig och jobbig.
Denna fredag har inte varit så skoj enligt mig, som jag har sagt tidigare är jag trött nu.
Klockan är 23:30 och jag ska nu duscha och gå och lägga mig, ska jobba imorgon.
Men vi höres imorgon. P&K ♥


Bellvis at work. När det inte finns något att göra tar man kort.


Här står jag i kassan, bredvid supergoda jordgubbar.


R.I.P Michael Jackson, var inget fan av honom men det var tråkigt att han dog imorse. Tycker han är väldigt bra annars, fick ställa in bl.a 50 konserter bara i England...

EN LÅNG DAG

God kväll!
Sitter som vanligt och lyssnar på musik, tänkte uppdatera för dagen.
Jobbade från 10:00 - 18:00, fick vattna blommorna, rensa lite och stå i kassan.
Men det är roligast att stå i kassan tycker jag.
Efter jobbet åkte jag hem, åt middag och lekte med Tellus.
Sen kom Sylvia, Zackary och Kendra, det bjöds på jordgubbar och grädde. Alltid gott!
Ja det var det som hände idag i stort sett. Pratade med Sandra i telefonen i 30 minuter, vi ska hitta på något med Natta och Emma imorgon kväll, men vi kommer ju inte på vad vi ska göra.
Vi vill helst vara ute. Har ni förslag?
Har precis duschat också, ska nu gå och lägga mig. Vi hörs imorgon! P&K ♥




EN CRAZY DAG

Första inlägget för dagen dårå.
Idag jobbade jag från 10:00 - 14:00, vattnade först blommorna och sen lite allmän rensplockning, sen fick jag stå i kassan. Nu vet jag hur den manicken fungerar. Imorgon ska chefen iväg nån timme eller två, så jag får stå där borta själv ett tag. Men det ska nog gå bra, jag vet ju hur det fungerar nu.
Efter jobbet åkte jag hem, tog hand om Tellus för Erik satt bara vid TVn, vilken bra pappa han är till Tellus då!
Skulle gå på promenad med Tellus, det fanns några killar som spelade fotboll, såklart skulle Tellus leka med fotbollen. Till slut spelade killarna fotboll med Tellus, han tyckte det var skit kul. Så han fick springa lös där och alla hade skit kul, jag satt mest där och tittade på. Det var så gulligt, Tellus njöt verkligen varenda sekund av det.
Ja, så idag har Tellus varit vild hela dagen.
Natta och Markus kom förbi en snabbis, 10 minuter.
Natta ville kolla på hunden, hon tyckte den var så liten och söt.
Sen efter middagen så kom Yvonne, Noah och Kieran och kollade på hunden.
Det är många som vill komma och träffa lilla Tellus, men det är bara kul och det tycker han med, han älskar människor.
Så det är bara bra, katterna har gjort framsteg idag, Tellus också. Tarzan gick ju sakta fram till Tellus och det var ett stort steg, och Tellus morrade inte nånting. Bara när Tarzan gick, han vill ju så gärna leka men det fattar inte Tarzan.
Tiger har också blivit duktigare, han nosade länge på Tellus och nästan i rumpan xP
Ja så det flyter bara här, allting blir bättre och bättre.
Sen har det inte hänt något speciellt. Nej, ska nu avsluta detta inlägg för denna gång och återgå till chattandet. Klockan är nu 22:10 och jag ska strax gå och lägga mig, börjar 10:00 imorgon.
Ni får ha det bra. P&K ♥






GOSH!

God kväll på er alla!
Idag jobbade jag från 10:00 - 16:30 typ.
Fick vattna blommorna, rensa pelagonerna och fixa lite så allt såg bra ut.
Sen sista 15 minuterna fick jag lära mig kassan, kan endsat jordgubbar men nånting iallafall.
Idag fick jag en jävla bränna asså, blev illröd i nacken, fast jag smörjde in mig imorse, men det hjälpte ju inte. Så jag har smörjt in mig med kylbalsam nu.
Efter jobbet gick jag till Vegabaren och köpte mig en hamburger meny och tog med mig till Natta.
Så jävla gott det var med mat. Jag äter ju inget när jag jobbar, äter när jag kommer hem.
Så jag var hos Natta en stund, sen drog jag hem och då var mormor och styvfarmor där och hälsade på Tellus.
Kan inte sluta säga att han är så söt, för det är han. Jävligt söt!
Imorse så pinkade han på mattan, när jag kom hem gjorde han det igen haha!
Tellus var väldigt hyper idag, Anders blev ju galen och då blev Tellus galen det slutade med att Tellus nafsade till Anders näsa hahaha!
Vad hände mer?
Jo jag spelade Maxi Yatzy med Madelene, jag vann. Sen så upptäckte jag bakgrundbilden på hennes mobil, skriver inte det här för jag vill inte gå in på detaljer. Men jag kan säga detta, världen är väldigt liten!
Jo, Jessica, Rebecca och hennes kille kom och tittade på Tellus.
Ja sen hände det inget mer. Har precis duschat och snackar med Markus på msn, ska gå och lägga mig snart. Ni får ha det så bra. P&K ♥ 


Rensning pågår..


iPoden i högsta hugg och sol så är det helt ok med att rensa alla blommor.


Lärde mig kassan idag också. Nice!


Jag påväg hem från Natta. Kolla in brännan!


Jag tjänar en massa pengar. Det där är inte ens en fjärde del av det jag tjänat ;)


Just det, vi spelade kubb också. Jag och Erik vann!

 



NY FAMILJEMEDLEM!

I lördags så var det då midsommardagen, då var jag bara hemma med familjen.
Senare mot kvällen kom familjen Eriksson på middag, fika, snacks och en massa snack.
Vi kollade också på någon film med Angelina Jolie som gick på tv. Sen hände det inte så mycket mer.

Idag så jobbade jag från 11:00 - 17:00, fick vattna blommorna typ tre gånger, rensa jordgubbsplantorna, rensa pelagonerna. Ja det var typ det. Att bara det tog sex timmar (!?), det var det jag gjorde iallafall.
Fick en jävla bränna idag, är så röd nu, hann inte smörja in mig imorse, eller jag tänkte inte på det rättare sagt, smörjde bara in ansiktet en snabbis.
Efter jobbet fick jag skjuts hem av Anders, direkt när vi kom hem blev det middag. Var så himla hungrig, hade inte ätit nåt sen kl 10:00 imorse, så jag åt två stora portioner med korvstroganof med ris. Sen var jag proppmätt och lade mig på filten och solade.
Sen kom Sandra förbi och precis innan kom vår lilla vovve.
Han är så himla söt. När han hade ätit en rätt så stor portion mat så spydde han efter fem minuter, och magen blev stor (!?).
Haha och när Tellus träffade på Tarzan så fick Tarzan ragg, sen blev han rädd och kutade uppför trappan.
Efter ett tag så nosade dom på varandra. Nu är det bara Tiger som måste acceptera att Tellus är också en familjemedlem. Det tar sin tid det.
Nej nu måste jag avsluta och duscha och sen gå och lägga mig, börjar 10:00 imorgon.


Fin bränna man fick IDAG  va?


Mmm mat. Som han dock spydde upp efter fem minuter.


Hej, jag gillar att ligga på fötter. (ligger på Sandras fötter)


Sover. Så söt!


Erik och Tellus.


So cute!


Jag och Tellus.

WIHO!!

Godmorgon alla gullungar.
Idag skiner solen och det betyder att jag ska jobba.
Ska dra till bussen om 25 minuter så ingen brådska här inte.
På en timme hann jag med att tvätta ansiktet med mina produkter, klä på mig, sminka mig, noppa ögonbrynen, springa upp och ner för trappan hundra gånger, fixa håret, äta frukost i lugn och ro (åt ute förstås, så skönt) och städa rummet.
Planer för dagen?
Jo först ska jag framförallt jobba, sen drar jag hem och äter lunch och solar och umgås med Madelene antar jag, sen ikväll får vi en HUNDVALP!!
Åh, det ska bli så kul med en hundvalp, undrar hur katterna kommer reagera.


HÄRLIG SOMMARDAG

Hej allesammans.
Sorry för den dåliga uppdateringen, jag lovar att jag skriver det som hänt de senaste dagarna imorgon.
Jag kan ju berätta vad som hänt idag iallafall.
Idag var jag i Kvarntorp, Handen, och centrum med familjen, köpte bara ett par skor.
Jag och Madde beställde mat på donken och åt hemma sen.
Resten av dagen gick åt till solandet, spela yatzy och promenader och gå till Brandbergen centrum för att köpa Veet vax.
Ja det var väl det som hände idag. Det var så skönt att man äntligen fick vara hemma och chilla en solig och varm sommardag. Imorgon ska jag jobba igen, det ska ju vara fint väder hela veckan så jag antar att jag ska jobba hela veckan.


Skorna jag köpte idag.


Jag när jag solade.


Tarzan när han fick sina klor klippta och borstad.


Efter lite solande gick jag och Madelene på en promenix.


Jag under promenixen.


Till efterrätt blev det jordgubbar med grädde. (inte så fräsch bild med askkoppen)








MIDSOMMAR - HEMMA

Nu är jag hemma igen, jag och min familj var hos min kompis Sarah och hennes familj och firade.
Vi hade jättekul. Morsan spelade guitar hero för första gången HAHA! Vi kollade också på "Transformers", jag brukar inte direkt gilla actionfilmer men denna gillade jag.
Vad gjorde vi mer? Vi snackade om ALLT mellan himmel och jord och drack lite gott.
Jag och Sarah fick dricka lite också, fett gott var det.
Såklart åt vi lunch och middag, det var gott. Men inte lunchen, det blev tre små frallor för min del.

Jag, Sarah, Madelene och Ellinor var ute på balkongen, sen så stängde Göran dörren och då skulle jag öppa den, men det finns ju inget handtag och det visste ju inte jag, så jag tar tag i termometern istället så den går av. Haha jag skrattade så mycket jag fick så ont i magen och nästan pissade på mig.

Sen så filmade jag också när Sarah och Ellinor spottade på varandra och sen börjar Sarah brotta ner Ellinor. Sen kommer Göran och häller vatten över Sarah, jag tyckte videon blev rolig men inte Sarah tydligen, och nu får jag inte lägga upp den på bloggen (!?) så tråkig som hon är. Men ändå.

Hände det nåt mer kul? Njae inte vad jag kommer ihåg just nu, men jag hade det jättekul idag kan jag säga iallafall.
Hade ni en härlig midsommar? TELL ME! Nu ska jag avsluta detta inlägg och återgå till att lyssna på musik och läsa andras bloggar. Ha det bra. P&K ♥ 

P.S Bilder kommer upp någon gång under helgen, tar lite bilder från Maddes eller Anders kamera.



GLAD MIDSOMMAR

Tjolahoppsan hejsan!
Sitter hemma hos Sarah och hennes familj just nu, vi har nyss ätit sill lunch (inte jag förstås, jag äter inte sånt) och strax blir det jordgubbstårt, mums!
Ville bara säga GLAD MIDSOMMAR till er alla och ni får ha det en superbra midsommar, trots det regniga vädret men det hör ju till, det kallas svensk sommar ;)
Nej nu ska ja återgå till min familj och Sarahs familj så får ni ha det super bra. P&K ♥


TÄVLING



Har man inget att göra så har man en tävling right? Just nu pågår en tävling hos Lisa och du kan kan vinna en bild målad i akvarell, tävlingen avslutas söndag 21 juni kl 23:00.

ALLA TRÖTTERS DAG

God eftermiddag alla gullungar.
Här sitter man igen och lyssnar på Cascada, jag jobbade från 10:30 - 13:30 idag, det regnade så det blev inte så mycket att göra så jag fick gå hem. När jag kom hem gjorde jag lunch och kollade på "Wild child" och somnade, sen vaknar jag av att det ringer miljontals gånger på dörren. Där står styvsyster och styvfarmor. Sen gick jag och lade mig i soffan igen, efter 15 minuter kommer mamma och Anders hem. Så jag gick upp på mitt rum och vilade, sen har jag inte gjort så mycket. Orkar inte göra nånting idag heller så jag ska bara stanna hemma hela kvällen, kanske spela Sims 3 och surfa på nätet. Ja ni vet, det gamla vanliga!
Sen så är jag ledig i helgen, börjar jobba på måndag igen så det är skönt att få sova ut några dagar.
Vad ska ni göra ikväll gullungar? P&K ♥


Ush skit ful på bilden men gillar blommorna i bakgrunden.


Det första jag fick göra idag på jobbet var att rensa jordgubbsplantorna, sen fick jag vattna alla blommor och växter, sist men inte minst fick jag sortera TRETTIO - TRETTIOFEM olika sorters plastlådor.

DÅLIGT VÄDER, ÄNDÅ JOBBA

Jag skrev aldrig inlägg igår kväll när jag skulle säga godnatt.
Jag var ute med Natta&Markus med moppen, och när jag kom hem så glömde jag bort att jag skulle skriva ett inlägg men nu är det ju för sent med det.
Iallafall, idag börjar jag tidigare, chefen sa vid 09:00 att jag skulle börja 10:00, shit tänkte jag, jag kommer aldrig hinna till 10:00, så jag kommer till jobbet 10:30, bussarna går ju inte hela tiden direkt.
Idag ska det tyvärr regna men ändå ska jag vattna alla blommor :O aja, får se vad jag får göra idag.
Efter jobbet ska jag antingen hem och sova eller så ska jag träffa Natta&Markus.
Ni får ha det gött gullungar. P&K ♥

SOMMAR&SOL&JOBB

Första inlägget för idag då.
Skulle skriva ett inlägg imorse men det gick inte att logga in på sitt konto skumt nog :/
Iallafall, idag har jag jobbat från 11:00 - 16:00 så jag tjänade rätt mycket kosing :)
Det var så tråkigt idag, först fick jag vattna alla blommor, bara det tog 1½ timme, sen skulle jag rensa pelagonerna som tog resten av all tid.
Haha jag hade linne och cardigan på mig idag så jag blev väldigt röd på bröstet, och jag är fortfarande varm.
Apropå varm, mitt ansikte har fått färg idag också och nu är hela fejan varm och röd xP
Vad mer?
Jo, Natta och Markus kom förbi på jobbet idag, två gånger. Det var kul och gulligt :)
Jag drog hem till Natta efter jobbet också, vi tre var mest på Nattas rum och snackade och Markus kollade igenom alla mina sms och bilder, OOPS!
Haha och gud vad vi höll på med varandra idag asså, sedan så åkte vi en massa moppe också.
SKITKUL! Vi sitter tre på moppen som är olagligt, men det funkar ändå. Hittills har vi inte ramlat och slagit ihjäl oss och vi aktar oss för polisen ;)
Ja det har varit en bra dag än så länge.  Just nu sitter jag och väntar på att Natta ska ringa mig så vi kan dra ut igen.
Vill bara säga en till sak, om ni äger en moppe, åk ut med den sent på kvällen, det är sååå jävla härligt! Vi hörs gullungar, och kommentera gärna det gillar man såklart! P&K ♥



I väntan på Natalie&Markus.


I väntan på Natalie&Markus, igen.

HUDVÅRDS TIPS

Sedan jag gick i sexan har jag alltid haft problem med finnar, redan då började jag med foundation, med mascara och ögonskugga började jag med redan i tvåan (!?), jag var väldigt tidig.
Jag har varit tidig med allt, smink, brösten, kroppen, mensen. Jag hade redan stora bröst och mens när jag gick i trean och det är väldigt tidigt tycker jag.
Iallafall, åter till sminket. Som sagt jag har sminkat mig sedan jag gick i sexan och det förstörde min hy, jag fick en massa finnar och det blev värre. För åtta månader sedan fick jag ett hemskt utslag vid munnen, då började jag rengöra mitt ansikte varje morgon och kväll med Niveas produkter med en ny handduk varje gång, och det har hjälpt mig jättebra.
Idag har jag inga finnar alls och det känns så skönt att inte behöva sminka sig så mycket längre, har bara mascara på mig nu för tiden.
Jag rekomenderar Nivea starkt, och FÖLJ INSTRUKTIONERNA så slutar det alltid bra.
Det var det jag ville tipsa om för denna stund, ni får ha en fortsatt trevlig kväll sötnosar. P&K ♥



SOMMAR & SOL & JAG ÄR TRÖTT

Klockan är snart 20:00 och jag är super duper trött.
Jobbade från 11:00 - 15:15, efter jobbet åkte jag till centrum och köpte Refreshing Toner från Nivea.
Sen åkte jag raka vägen hem med bussen, ush det är alltid fullt på bussarna jag åker med asså.
Det är sjukt!
När jag kom hem så räknade jag ihop alla pengar jag äger som ligger på tre olika ställen, haha!
De är speciella pengar ;)
Vad gjorde jag sen? Jag ringde Natta och pratade lite med henne, sen gjorde jag lunch 16:30 (!?) och kollade på "Juno".
Jag har inte ätit någon middag idag heller, det blev nån fisk som stank i hela huset, ush fy vilken äcklig stank! Sen har jag inte gjort nånting, har suttit vid datorn sedan jag kom hem.

Ätit/druckit idag:
* Frukost: yoghurt med fullkornsflingor (nåt sånt) med te.
*Jobbet: Tre jordgubbar
* Lunch: Spaghetti med köttfärssås

Det är det enda jag har ätit idag, shit vad lite jämfört hur mycket jag brukar äta annars.
Men jag är inte särskillt hungrig heller ovanligt nog, men jag ska göra te strax.


Dagens köp:

Refreshing Toner från Nivea

TÄVLING

Bli medlem NU på Gratisbio.se  och samla poäng som du sedan växlar till gratis bio biljetter eller presentkort till olika affärer. Gör nu som jag och bli medlem redan idag :)

Du gör såhär !
* Bli medlem på Gratisbio.se
* Börja samla poäng
* Växla in
* Och få hem presentkorten i brevlådan

Det är lätt och enkelt, du kommer INTE ångra dig jag lovar!
Jag är också med och tävlar hos Amir såklart också ;)


NU ÄR DET SOMMAR !!

Godmorgon allesammans.
Snacka om att jag är glad idag, det är SOL, KLARBLÅ HIMMEL och VARMT ute!
WIIIIHO, äntligen säger jag bara! & jag ska jobba idag så det blir nog en del att göra idag ;)
Äntligen så får jag jobba och tjäna in pengar, tänkte åka till centrum efter jobbet och köpa en sak till ansiktet + en till grej ;)
Så så kommer min dag se ut, vad ska ni göra denna soliga härliga sommardag sötnosar? P&K ♥




DAGEN TICKADE IVÄG

Den här dagen har verkligen tickat iväg, har bara suttit vid datorn och svarat på en massa kommentarer och lyssnat på musik, annars har jag inte gjort nånting faktist.
Det känns lite tråkigt att bara sitta hemma hela dagarna men det är så dåligt väder så man blir så deppad och orkar inte göra nånting, imorgon ska det bli sol så jag får jobba imorgon, äääntligen!
Jag måste ha pengar pengar pengar, en tjej måste ju ha pengar, right?
Har inte mycket att säga just nu, som sagt klockan är nu 22:15 och jag gå och ta en dusch och sen lägga mig. Ni får ha det bra och sussa gott. P&K ♥


METRO STATION

I can't stop listening to this song, it's so goooood! 


DÅLIGT VÄDER = LEDIG

Godmorgon allesammans, eller god eftermiddag.
Shiit, vad tiden har gått snabbt idag, den är snart 16:30 och här sitter jag i mjukis och Asissi tröjan :O
Jag ringde chefen imorse det blev inget idag heller, jävla pissväder. Men imorgon och på onsdag ska det bli sol så jag hoppas jag jobbar då! Jag vill ha pengar pengar pengar!
Idag gick jag upp 12:30 och åt lunch istället för frukost, jag kollade på "Picture this" med Ashley Tisdale, den är faktist bra (enligt mig).
Och nu sitter jag här vid datorn och piggnar till med Cascada, vad ska jag göra sen då?
Ingen aning, tänkte spela lite The Sims 3 och fixa en ny header till bloggen, men jag vet inte hur jag ska göra den, jag har ju inget photoshop program eller nåt sånt, har bara photoimpression som inte ens är bra :O
Aja allt löser sig till slut. Vad ska ni göra idag gullungar? P&K ♥


Ush! Sommarlovet har verkligen inte börjat bra på väderfronten, det har bara varit dåligt väder hela veckan, när kommer solen egentligen? Det är därför det kallas sommarlov att det ska kännas sommar inte höst! Jag blir så besviken på det här, jag längtar verkligen till det blir riktigt varmt igen. & jag längtar tills jag åker utomlands nästa gång!


GÅRDAGENS OCH DAGENS

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och städat rummet, inte gjort nånting alls.
Jag skrev ju aldrig igår vad jag gjorde, så jag skriver det nu.
Igår så var jag bara hemma och tog det lugnt, vid 22:30 kom Natalie + en till med moppen, så jag följde med dem ut och åkte moppe i en timme. Hehe först åkte vi till Tyresta by och sen körde vi runt lite i Svartbäcken, vi körde till Svartan (badet) och satt där en stund, jag sa att han skulle köra försiktigt för vi skulle åka in i skogen lixom, det är ju jävligt lerigt så vi lirar, vi höll på att ramla och vi alla skrek, men som tur var ramlade vi inte med moppen.
Ja det var kul, jag fick ju sitta längst bak och Natalie körde, så jag fick hålla hårt i honom så jag inte skulle ramla, och han höll tag där bak + min bak (!?), haha!
Ja men annars var det kul! Har varit så trött denna vecka, imorgon börjar en ny vecka hoppas på bättre väder så jag får jobba lite också, men det sägs att det ska bli regn imorgon så jag tror jag får ledigt imorgon också :O
Nej nu är klockan 22:15 jag måste gå och duscha och sen lägga mig, men vi hörs gullungar. P&K ♥


Natalie vid sjön hejar :)


Natalie vid sjön.


Underbara sjön man aldrig glömmer




Föresten, jag hade lovat att jag skulle visa er hur det ser ut när man spelar The Sims 3 så här får ni liten tjuvtitt:






TVILLINGARNA OLSEN.. SKANDAL!?

Det var länge sedan man såg tvillingarna Olsen på TV och i tidningarna, jag kommer ihåg att man läste böckerna och filmerna dem var med i, man kunde inte slita sig ifrån det. Men efter några år så fick Mary Kate ätstörningar och grejer, helt plötsligt så försvann dem. Vart tog dem vägen? Jag har inte hört några rykten eller något alls om dem på sjukt länge. Så jag satt vid datorn häromdan och googlade på tjejerna. Dem är så söta och talangfulla, man vill ju se mer av dem. Jag hoppas på att dem ska spela in en film snart. Nånting, vad som helst. Men inte som Lindsay Lohan och bli helt rubbad. Men tyvärr...




Unga, söta och underbart begåvade.


Lite äldre och mycket vackrare.


Dem har gjort reklam för Badgley Mischka..


... och dem har skämt ut sig!
Kolla in outfiten, vem bryr sig om det var Halloween det där är ju inte acceptabelt!
Tänk på era fans som ser upp till er och tänk på era framtida familjer.
Det här har jag sagt tidigare och kommer aldrig sluta säga det,
"det som hamnar på internet, stannar på internet, det spelar ingen roll om du tar bort det efteråt"

LÖRDAG

Idag ska jag inte jobba, inte imorgon heller.
Så jag får en ledig helg i helgen :) skönt! För jag vill verkligen sova ut och träffa min kompisar !!
Igår kom Gabbi&Putte så jag umgicks med dem hela kvällen, det var skit kul!
Dock spelade jag inte The Sims 3, jag vette fan vad jag gjorde :O stirrade in i väggen antagligen.
Haha men nej, idag vet jag inte vad som händer, det är lördag och jag ska väl bara ta det lugnt, kanske går ut ikväll vem vet.
Sitter just nu och lyssnar på Britney Spears, man tröttnar aldrig på hennes låtar.
Ja, jag vet inte vad jag ska skriva mer. Ni får ha det bäst. P&K ♥

P.S Finns det någon som kan fixa en ny snygg header till mig? Har tröttnat på min, så snälla mejla mig på [email protected] tack! D.S






REGNIG TRÅKIG FREDAG

Idag är jag ledig från jobbet, skön att bara få sova ut. Men Kieran (kusinen), Cia och Erik spelar nåt spel och skriker så man inte kan somna om! Åh, alltid något som stör mig. Så jag gick upp och åt pannkakor till brunch.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, ikväll får mamma och Anders gäster och jag hade bestämt med Dennis förra helgen att vi skulle träffas idag, men jag tror han har glömt bort det.
Vi får se vad som sker idag, har inga planer, bara att jag ska ta det lugnt och stanna hemma.
Ska väl gå och duscha snart och sen spela The Sims 3 som jag inte har börjat spela än, haha och snart har det gått en vecka sedan jag fick spelet.
Jaja, vad ska ni göra denna regniga fredagen då?

GÅRDAGENS

Jag uppdaterade mig inte igår eftersom jag har varit sjukt trött på sistone.
Igår jobbade jag från 11:00 - 15:30, jag hann göra tre saker som tog rätt lång tid, sen fick jag gå hem.
När jag kom hem åt jag min lunch sen gick jag ut på gräsmattan och solade, somnade till lite så det var skönt, men inte så länge till, eftersom dumma Erik sprutade vatten på mig, skit mycket och skit länge, så jag blev jävligt förbannad, sen började Cia spruta vatten på mig också. Jag blev så jävla arg, jag orkade inte ens resa på mig för jag var så trött och förbannad. Men till slut fick jag nog och gick in, jag skrek på dom och jag var inte särskillt glad på hela dagen igår inte.

Efter maten åkte jag, Cia och Erik och köpte muffins, sen drog vi vidare till pappa för jag skulle visa mina betyg, han tyckte det såg bra ut, fast jag kunde ha behållt mitt VG i tyskan, men gjort och är gjort, och matten fick jag också bara G i där blev pappa lite besviken, men vafan jag vet att jag egentligen har VG i matte, jävla piss lärare asså. Skönt att man inte går i den skolan längre, i gymnasiet ska jag ge ALLT.
Även att jag inte fick VG i matten får jag pengar av pappa ändå, vad ska man säga? TUSEN TACK!!
Min pappa är världens bästa pappa, LOVE HIM!!

När vi hade varit hos pappa ett tag åkte vi hem, kollade på "Beverly Hills Chihuahua", en skön film, den var fan bra! Efter det gick jag och lade mig.

Bellvis at work:
Först fick jag rensa pelagonerna, sen..

... fick jag städa hela stället.


Inne i tältet.


Sist men inte minst fick jag vattna alla blommor.






Jag hemma hos pappa.

SKOLAVSLUTNINGEN

I tisdags hade jag skolavslutning. ÄNTLIGEN!!
Nu är man fri, gick ut med rätt så bra betyg, så som jag har betett mig nu sista året.
Det har varit äkta bergodalbanan för mig, ibland har det gått pissdåligt ibland mycket bra.
Men nu är det över och det är SÅÅ skönt, nu när det är sommar ska jag bara chilla, vara med kompisarna, sola och bada så mycket som möjligt och framförallt jobba.

Ja vad gjorde jag på min skolavslutning?
Först gick jag till skolan för att säga hejdå till alla och få mina betyg och blev fotograferad från DN, sen träffade jag syrran och Erik i centrum, vi köpte en present till mamma som fyllde år.
Efter det åkte vi till Ica Maxi och köpte en hårfön där till mamma också, sen åkte vi hem.
Jag bytte om och sen satte jag mig vid datorn, var så jävla trött, men så ringde Sandra och hon fick mig att gå ut.
Så jag stack till Rudan och träffade Sandra, Thom och Elin där.
Vi satte oss på bryggan och skulle tända engångsgrillen men det blåste så mycket att det inte gick att tända den, så vi flyttade oss in i skogen och satte oss mitt på gångvägen. Men det gick inte att tända grillen där heller, så vi satt där i någon timme, sen gick jag, Sandra och Thom till tåget för att vi ville bli varma, vi åkte ända till Barkaby, Sandra pratade med en okänd person om alla hennes problem, vi kom ända till Barkarby och där pissade hon på tågstationen, sedan åkte vi tillbaka till Handen. Då kastade jag också marshmallowspåsen på några snett bakom oss för vi ville inte ha dom, så då blev det krig, haha sen så gick Sandra dit och sade nånting, sen stack hon för att prata i telefon då började dom där personerna snacka om hennes jeans (?). Ja, efter att dom gick av snackade jag med Sandras "kille" i telefonen till slut, och Sandra snackade med någon engelsk man.
Sandra snackade med en massa okända personer om sina problem, haha det var kul, jag pissade nästan på mig och mitt smink rann :O

Innnan Rudan:

Jag påväg till skogen för att plocka blommor.


Katterna följde efter oss.


Erik lekte lite med Tiger&Tarzan.


Härligt att leka i skogen.


Tarzan var så seg, så vi gick före och han försvann in i skogen.
Han var skit sur på oss när han kom tillbaka. HAHA!


Såhär fin blev bucketten till mamma.


EGO-bild på mig med blommorna, ett måste ;)


På Rudan med Sandra, Thom och Elin.


Sandra Blomberg


Engångsgrillen man aldrig fick igång, frustrerande!


Thom och Sandra


Puss puss


Sandra och skogen


Sandra smiles


Bellvis


Mmm marshmallows..


Thom, Sandra och Elin


Thom, Sandra och Elin igen.


Sandra pissade på tågstationen i Barkarby...


Mer pussandes


Sandris och jag pussades också lite..


Sandra och hennes miner asså, haha! Love them!


Sandris och Bellvis, aldrig normala inte


Marshmallows överallt.


THE END

BALEN

I måndags hade jag bal, först var det mingel i ljussalen, sedan blev det middag i matsalen.
Där bjöds det på mat, efterrätt, tal och sång från lärarna. GULLIGT!
Efter middagen drog alla till Eken där festen började och slutade, jag hade jätte skoj!
Efter två-tre timmar kom mamma, anders, cia och erik och fotade oss tjejer.
Ja, det finns inget mer att säga, ni vet ju att en bild säger mer än tusen ord, ni kan ju kolla själv nedan.




Jag innan balen.


Sötnosarna Sarah och Natta.


Mingel i ljussalen.


Stefan


Middagen, några från klassen. Min mentor Thomas till höger.


Sarah och jag på middagen.


Det bjöds på både tal och sång från lärarna.


Efter middagen posades det lite ;)


Natta, Sandra och jag


Jag och Tiffany. KOMMER SAKNA DIG JÄTTEMYCKET NU NÄR DU FLYTTAR!! :'( <3 <3


Efter minglet och middagen blev det fest på Eken.


Sara, Sandra och Camilla.


Här dansas det för fullt.


Öhm, okej.


Some boys.


Det dansades mycket och hela kvällen.


Det dansas för fullt.


Sötnosarna Sandra och Bibbi.


Jag och Sandra, gumman du gör livet SÅ mycket roligare. Älskar dig sweety! <3


Det stod en scen mitt i rummet, där skulle ALLA dansa. Man blev ju nerputtad så fort man
kom upp kan jag säga.


Lärarna dansade också, ni kan se Nicklas dansandes där i svart tröja.


Där dansar han igen.


Sedan blev det fotografering med tjejerna. Skitfina flickor! Glömmer er aldrig <3


Och en till bild med tjejerna <3


Tiffany och jag.


Sarah och jag. Haha rolig bild, ser ut som Sarah är min mamma xD


Sandra och jag. Kommer alltid vara du och jag gumman <3


Här dansas det med lärarna Johan och Jenny.


Och en bild bild.


THE END!

SOMMARLOV & 2 SOMMARJOBB

Jag vet att jag inte har uppdaterat mig sen i måndags, har haft fullt upp.
Idag är det första dagan av sommarlovet, halleluja! Som jag har gått och sagt de senaste två veckorna.
Jag har inga sovmorgonar heller, för jag har sommarjobb nu och jag är nöjd.
Pratade med chefen idag, som det ser ut just nu ska jag jobba ända in i juli, förhoppningsvis så kommer jag få ett till jobb, att sälja jordgubbar.
Så jag kommer tjäna en massa pengar i sommar, skönt att ha nåt att göra, annars skulle man bara sitta hemma och slösa bort sina lovdagar.
Det är ju sant att "sommaren är kort, det mesta regnar bort", då måste man ju ändå göra nånting.

På den senaste tiden har jag bara skrivit så låånga inlägg, men det är jag i ett nötskal, när jag väl skriver något så skriver jag det långt, kan bara inte rå för det.

Idag har jag iallafall jobbat lite, skulle börja 10:00 men imorse ringde chefen och sa att jag skulle börja 11:00 istället pga vädret, så jag jobbade bara tre timmar idag sen fick jag gå hem, hade ju ingenting att göra till slut, så jag fick gå hem.
Det var lite tråkigt, skulle gärna ha stannat kvar och jobbat och tjänat mer pengar, men när det är så dåligt väder så får man inte mycket gjort heller.
Så imorgon beror det helt på vädret om jag ska jobba, är det fint väder börjar jag 11:00 och om det är som det var idag så får jag ledigt, men jag tänkte att jag ringer honom imorgon bitti ändå och kollar om jag får jobba eller inte.
Så ser det ut med det, annars har jag inte gjort nånting idag. Bl.a har jag varit sjukt trött, kom hem 23:30 igår, hade ju skolavslutning. Hade skit kul!
Ja, sedan jag kom hem har jag bara tagit det lugnt, ska göra det resten av kvällen också.


Bellvis at work:


En massa jordgubbar jag fick rensa och greja med.


Såhär såg jag ut idag.


Fick äta hur mycket jordgubbar jag ville, men ändå åt man tre (!?)


Härlig syn, eller hur?


Gräslöken fick jag fixa med också.


Tomaterna också.



P.S
Igår kom DN till skolan och kollade på Sarahs skolavslutning, dom skrev en artikel om den i DN och gissa vem som finns på framsidan? ;)




Läs artikeln här:
http://www.dn.se/sport

DAGS FÖR BAL

Har precis målat naglarna, det blev inte så bra men det får vara såhär nu.
Jag har hunnit med håret och kroppen, nu är det bara sminket kvar, ska till Natta vid 17:00 innan balen och hjälpa henne, Sandra och Bibbi sen får vi skjuts till balen, ska möta upp Steffi innan så vi alla går dit tillsammans.
Jag blev jättenöjd med håret och smyckena, som sagt det är bara sminket som ska på, sen är jag klar för PAAAAAAARTY!!! eller BAAAAAAAL då ;)
Ni får också ha en jättebra dag, men jag kommer ha skit kul! P&K ♥

KALAS

Tjolahoppsan svejsan allesammans! xD
Jag är så GLAAAAD IDAAAG !!! Har haft släkten här på lunch&fika, vi firade min mamma som fyller år på tisdag.
Vi hade tur med vädret (som alltid) så det var ju härligt!
Visade också klänningen som jag ska ha till balen imorgon, och så hade jag mina svarta pumps på mig men det var fel, haha!
Så en av mina mostrar rotade bland mammas skor och hittade först ett par rosa, som alla tyckte såg bättre ut, mjo en aning bättre tyckte jag också. Men sen så hittade jag ett par lila som var mkt snyggare, och alla andra höll också med ;)
Så outfiten är klargjord nu, förutom håret som jag får göra själv imorgon ( HJÄÄÄLP), jag vet inte hur jag ska ha det.
Men det löser sig, det kommer bli en jättebra dag imorgon, hoppas jag.

Idag har jag då städat och umgåtts med släkten och ätit gott.
Sen så fick jag The Sims 3 av mamma också, klockan är snart 21.30 men jag har fortfarande inte startat spelet :O
Ska spela en stund om nån halvtimme eller så sen ska jag gå och lägga mig.
Jag har iallafall haft en bra helg, bortsett från att jag är sjuk :/
Ni får ha det bra, P&K ♥

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB!!

Tjoho allesammans!
Idag har jag varit iväg med mamma och Anders till först Farsta och då skulle de köpa en massa blommor, sedan åkte vi till länna och handlade på Eko och hälsade på syrran i kassan där xD
Sen kollade vi på digitalkameror till mig men jag hittade ingen, vill helst ha en Canon eller Nikon till ett bra pris, tipsa gärna!
Sen köpte jag två par skor och mamma ett par på Skopunkten, sen åkte vi till en blomstergrej där de säljer blommor, växter och jordgubbar, bl.a pratade vi med en kille där om sommarjobb, och han ville gärna anställa mig, så jag börjar där på onsdag! ÄNTLIGEN asså, ett sommarjobb!
Spelar roll vad det är man jobbar med man tjänar ju pengar på det iallafall! Så det ska bli kul, har något att göra nu när sommaren börjar.
Glömde skriva ett inlägg igår, men jag var hemma hos Natta och spelade The Sims 3 och åt godis, sedan åkte jag hem och spelade The Sims 2 och kollade på "I taket lyser stjärnorna" och "Bride wars". Det hände inte så mycket igår.

Ikväll kommer jag bara vara hemma, är så jävla förkyld jag nyser hela tiden och det rinner, snyter mig varannan minut asså, det är hemskt. Ja, vad ska ni göra ikväll då? P&K



INGEN SKOLA, TRÄFF MED DENNIS

När jag ändå är igång på skriv humöret för en gång skull så kan jag berätta vad som hände igår.

Igår var jag hemma från skolan eftersom det bara skulle vara stafett i skolan så det var lite onödigt att komma dit, den blev ändå inställd pga vädret så det blir stafett imorgon istället.
Iallafall, jag stannade hemma osminkad i mjukis och sen kom Dennis hit, vi kollade först på TV i vardagsrummet, sen skulle jag äta efter det gick vi upp till mitt rum, ni kan väl räkna ut vad som hände. Thihi!
Han åt middag hos oss också, Dennis lovade ju faktist min mamma att han skulle äta hos oss nästa gång han skulle komma, så han åt middag med oss.

Vid 20.00 gick han mot bussen och jag följde med honom, när jag skulle gå tillbaka hem igen så ser jag tre killar, den ena killen håller hårt om en annan kille som är typ jätte arg och försöker sparka på den tredje killen, han retar den andra killen, sedan kommer en fjärde kille som går förbi, jag stod och tittade en stund vad fan dom gjorde, men sen så försvann dom in i skogen, skarrigt va? Hoppas killen inte råkade illa ut.
Enligt mig såg det ut som om som skulle misshandla killen, men hoppas inte, idioter!

Kvällen slutade med att jag kollade efter digitalkameror och kollade på TV, sen gick jag och lade mig.



Aren't my lips so hot hot hot? ;)

PÅ KLASSRESA PÅ NÅTTARÖ

Klassresan till Nåttarö:
I måndags åkte jag och min klass på klassresa till Nåttarö.
Det tog ungefär en timme att komma dit med buss och båt.
Jag hade med mig en resväska också så det blev lite tungt att släpa på den i sanden och gräset, haha!
Det första jag och Natta gjorde var att paxa en stuga, vi tog ett rum i den stora stugan.
Det var väldigt fint väder i måndags, det blev kycklingsallad till lunch och vi hade lite fritid för det mesta.

Alla vi skulle gå till en annan strand och bada, alla skulle till badberget och det fanns ingen väg dit föruom i vattnet bland alla de hala stenarna, så vad gör man? Man halkar såklart och kameran följde med ner i vattnet i 1 SEKUND! Men den blev helt förstörd, så jag stack därifrån och blev skit arg på allt!
Så nu har jag ingen kamera :'( alla bilder som jag hade tagit finns inte kvar!
Natta följde efter mig och vi stack tillbaka till huset/stugorna. Vi smakade lite jordgubbar också, thihi!

Efter det gick vi till vårt rum och vilade en stund. Vet inte vad jag gjorde sen men jag gick tillbaka och skulle göra nånting, då kommer Timmy in i vårat rum och sprutar vatten på mig, jag försöker stänga dörren men jag visste ju inte att han hade en kvast emellan så det inte gick att stänga, till slut så stack han men då är dörren förstörd och det går inte att stänga den, så jag fick gå och hämta hjälp så han fixade med dörren.
Efter det så lade jag och Natta sängen för dörren så att ingen kom in och höll på, det var fullt hus hela dagen asså!
Men det är ju så det ska vara på klassresor, en massa bus!

Vad hände sedan?
Kommer inte ihåg exakt allt men jag spelade volleyboll med tjejerna + Johan Carlén, vår idrottslärare Robban stod och filmade oss, haha!
Till middag blev det kött med klyftpotatis i ugn och bearnaisesås, jättegott!
Efter middagen blev vi indelade i grupper och hade tårt tävling, vi vann bästa historian hehe!
Men den var god!

Kvällen fortsatte med en massa bus, men jag och Natta försökte komma undan allt :p
Vi kollade också på videofilmer som våran idrottslärare hade gjort till alla oss, jättegulligt!
Hahaha han hade filmat mig en gång på idrotten när jag hade ont i mitt knä:

Robban: Varför sitter ni här för?
Jag: Mitt knä har låst sig
Robban: Här lås upp den (ger mig sina nycklar)
Jag: (Tar nycklarna och låser upp mitt knä + ett litet skratt)

Lite pinsamt dock, där sitter man och har sina händer för ansiktet och skäms, varför skulle han ta med det där för, nu kommer hela min klass se den där resten av deras liv :o
Aja, efter det så blev det banan med choklad grillning och chips. Mums mums!
Det var väldigt mysigt med eld och klassen (!?), efter det stack alla in i skogen till en brasa nära vattnet.
Jag och Natta var där en stund, sen stack vi ner till vattnet, sedan kom Anni, Steffi, Jesper och Stefan.
Det var mycket roligt!

Men vid 00:30 stack dem, dår var bara jag och Anni kvar där och dansade och sjöng vid vattnet! Det var härligt det, alla andra hörde oss också, haha skit kul ju!
Efter det gick jag och Anni till Johan och hans båt och pratade lite, sen stack vi tillbaka till huset och gick och la oss typ.
Vi hoppade ner i sovsäckarna iallafall, men den enda som somnade var Natta, hon somnar så jävla lätt, jag sov inte en blund den natten, de andra höll på till kl 04:30, så fort jag skulle somna till vaknade jag upp lika snabbt igen.
Jag var hos Tiffany, Steffi, Stefan och Jesper innan ocskå och underhöll dem ett tag, sen gick jag ner till mitt rum igen och försökte sova.

Någon gång mitt i natten hör jag någon viska i rummet, då var Ceren inne i rummet med en vispgrädde i handen och sprutade det i ansiktet på Anni, hon kommer inte ihåg det men hon insåg att det var sant när hon hade sett grädden på sovsäcken. Haha, taskigt!

Så såg första dagen på klassresan ut!



Andra dagen, tisdag:
Det blev frukost kl 10:00, då gick jag och Natta upp och åt, när vi hade ätit klart gick vi tillbaka och sov.
Vi var sjukt trötta, alla andra gick till några grottor men jag vägrade följa med så jag stannade kvar med Natta, så då vilade vi istället.
Kommer inte ihåg så mycket från i tisdags men det jag minns var att vi fick tacos till lunch och sen så packade vi och städade husen. Sedan satt vi vid grillen med våran packning i över en timme, sen gick vi till vattnet och väntade på båten i ytterligaren halvtimme.
Jag sov hela tiden på båten, fattar inte hur man kunde vara så jävla trött.

Ja så såg min andra dag ut på klassresan, gjorde inte mycket alls.



Eftersom min kamera hamnade i vattnet så försvann alla mina bilder, men jag tog några få med min mobil, inte så värst bra bilder men det är de jag bjuder på.


Min kamera :'(


Här grillas middagen


Här spelas det volleyboll


Huset


Hade väldigt lortiga fötter första dagen!


Våran brasa, grillade våra bananer där


Personer vid brasan i skogen


Utsikten från berget


Sedan dansade man vid vattnet, härlig utsikt!


En trött Bella


En trött Anni


VÄLDIGT KORT SKOLDAG

Här sitter jag framför datorn och tuggar på läkerol, imorgon skulle vi egentligen till Tyresta by men nu ska vi inte göra det pga vädret, jag är confused alla säger olika :o Vet inte ens om jag ska gå!
Iallafall, jag berättade inte om klassresan till Nåttarö som jag åkte på i måndags, för det första har det varit problem med datorn sen så har jag varit super duper trött.

Idag började vi skolan 09:30, vi fick först reda på vad vi fick för betyg i svenska och engelska, har nu VG i båda :)
Sen så städade vi skåpen och jag gick till bilden, får iallafall G i betyg där, haha as stolt!
Kl 14:00 var det match mellen elever och lärare men jag gick inte på den, palla vänta så länge så jag stack hem och kollade på Twilight, sen så fixade Erik min dator så nu funkar den igen och jag somnade :)
Cia köpte den blåa klänningen i Farsta som jag funderade på att ha till balen, eftersom M inte sitter bra på mig för mina stora bröst så fick jag ta L men den var för lång, så jag får ha den vita istället, äh det är inget fel på den, den var t.o.m finare än den blåa så jag får ha den vita iallafall :)
Är så himla trött nu när det är piss väder, har också letat efter en digitalkamera eftersom min nu inte funkar :'(
Till middag blev det kebab-tacos, haha istället för köttfärs så blev det kebabkött, var rätt så gott.

Ikväll händer det inget särskillt, kl har nu passerat 20:00 och jag är fortfarande trött, funderar på att gå och lägga mig.
Ska nog ändå inte gå till skolan imorgon, det är ju bara stafett då och nåt till kommer inte ihåg, så jag drar hem till Natta istället.

INGET BLOGGANDE PÅ ETT TAG

Det var ett tag sedan jag bloggade snabbt på morgonen, ska gå till bussen alldeles strax så jag hinner till skolan.
Idag ska vi bara lämna in böcker, städa skåpen och sen är det fotbollsmatch mellen niorna och lärarna.
Efter skolan hade jag tänkt mig att jag skulle lämna tillbaka balklänningen som jag köpte, ska köpa en annan blå en.
Ikväll kommer pappa förbi och hämtar datorn också så jag kommer väl inte blogga på ett tag tills min dator funkar som vanligt igen. Men ni får ha det bäst, pusshej! ♥

HEMMA FRÅN KLASSRESAN

Kom hem från klassresan igår 17:30 men pallade inte skriva ett inlägg för jag orkade, var så trött.
Sov ju knappt förrgår natt eftersom det var ett gäng uppe fortfarande till kl 04:30 och höll på så jag sov ju ingenting, somnade till lite då och då men man blev ju väckt lika snabbt.
Jag tänker inte berätta om klassresan nu för jag pallar inte, Dennis kommer snart och jag håller på och städar lite, fast hela jag är ju en mess så han får se mig osminkad i mjukis, haha!
Berättar allt senare ikväll, kommer dock inga bilder upp för jag tappade kameran i vattnet :'(
Vi hörs ikväll bitches, puss&kram ♥


RSS 2.0