Ny vecka, nya händelser

Lyssnar just nu på Adam Lambert, älskar hans musik!

Idag var det skola igen. Så trååkigt!
Hände ingenting särskillt i skolan idag, på idrotten hade vi basket. Fick bollen i ansiktet, blev inte så förvånad faktist, hatar att spela bollsporter och jag är bollrädd. Sport är jätte kul, men då ska man spela med sina vänner som man känner. Det är fortfarande rätt spänd stämning i klassen och det har snart gått en termin, men allt tar sin tid.

Slutade vid 14:30.
Gjorde toast och oboy direkt när jag kom hem, var så hungrig och jag åt inte i skolan för jag var inte hungrig. Sen kollade jag på "Sex and the city" såklart. Haha den bästa säsongen ever. Skit bra.

Har pluggat lite om Grekland mytologi, duktig va? Som sagt är ju dålig på sånt så ska försöka skärpa mig, ska tvinga mig själv plugga nånting varje dag denna vecka.

Ska nu gå och duscha, gratta Anders på namnsdagen, måla naglarna och plugga lite innan "Paradise hotel" börjar, hmh undra om jag hinner allt på 15 minuter.. P&K ♥


Haha visst är jag duktig? Detta borde jag göra VARJE DAG! Lycka till..!


Lördag & söndag

God morgon bloggen. Well, morgon är det för mig för jag vaknade vid halv fem.
Har precis ätit middag.

Igår så åkte jag och Sandra Bl till Farsta där festen var. Trevliga människor! Men ca tio minuter innan Sandra skulle gå stod hon och bråkade med två killar. Det fick jag reda på efteråt, men jag pratade inte med dom under hela kvällen.
Följde med henne när hon skulle till Hökarängen till en annan fest där hennes Olle var. Men efter en kvart blev vi utslängda, så jag åkte till Farsta igen och slaggade där och Sandra åkte hem till Adam.

Jag hade jätte trevligt och kul igår. Lite drama blev det men så är det ju alltid.
Som sagt jag fick sova över där på soffan, men somna kunde jag fan inte. En hund och tre killar låg och snarkade så jag kunde inte somna, gick och drack vatten var femte minut. Vid 07:00 var jag fortfarande vaken, sen lyckades jag somna om och runt 10:00 gick jag därifrån. Så jag kom hem vid 11:30 ungefär.

När jag kom hem gjorde jag toast och såg på idol, efter ungefär 40 minuter somnade jag. Fett skönt det var att äntligen få sova i sin sköna säng. Sov i ca 4-5 timmar.

Men klockan är ju 20:10 så jag ska gå och duscha och borsta tänderna osv och sen sova. Det är ju skola imorgon igen. Ush tråkigt!

Men jag har haft en riktigt bra helg kan jag säga. Men nu ska jag dra. P&K ♥


Gårdagens outfit. Inget speciellt.


Face look.


Sandra på tåget mot Hökarängen.


Haha jag på tåget mot Hökarängen.


Sandra och Olle.


Ska fixa mig nu

Tjo bloggen!
Har precis pratat med Sandra Bl i telen. Jag blev bjuden på fest i Fartsa och sa det till henne, men nu har jag tappat suget men hon tvingar med mig. Aja, får väl följa med iallafall. Jag menar, vad ska jag göra själv en lördagskväll? Det får bli först fest i Farsta hos Robbin och sen ska vi vidare hem till Sandras kompis Olle i Jordbro.

Klockan är bara tjugo i fyra så jag har inte hunnit med mycket alls. Har kollat på AMA och ätit lunch, har fortfarande inte tagit bort sminket från igår. Illa!
Men jag ska gå och duscha direkt efter inlägget och sen fixa mig inför ikväll.

Vad ska ni göra denna lördagskväll? Hemmamys? Party all night? Mysa med pojkvännen/flickvännen?
Men nu ska jag fortsätta lyssna på Adam Lambert (sjukt bra sångare som jag hörde för första gången idag) och sen ska jag in i badrummet med musiken haha! Ha det så bra!


Adam Lambert - For your entertainment


Stan och bio med Moa

Kom precis hem från stan.
Har varit på bio med Moa och såg "Trubbel i paradiset", helt ok faktist.
Gick på stan innan. Men det enda jag köpte var julklapp till mamma och Anders, middag och lite godis och självklart biobiljett. Var nära att köpa en väska som kostade 100kr bara, men det säger bara en sak: Dålig kvalitet.

Har haft skitkul idag. Först efter skolan åkte vi till Globen och kollade om biljetterna var fejk eller inte. Sen skulle vi ta tunnelbanan till Hötorget. Vi gick ju rätt, men sen säger jag att vi ska till andra sidan så går vi dit, men då ser vi tåget går på andra sidan som vi skulle tagit. Asså jag var helt upp i varv och mitt huvud snurrade så jag fick nästan huvudvärk. Men till Hötorget kom vi.
Sen släppte det. Ibland får man ju bara en blackout helt plötsligt och det var precis då. Allting snurrar ihop sig då.

Nästa gång jag åker in till stan ska jag inte åka därifrån utan att jag köpt nånting till mig själv. Det gick åt ca 500 spänn idag, på vad? Det vet jag inte rikigt! Pengarna bara försvinner för snabbt.

Men nu är jag trött och ska gå och sussa. God natt ♥


Moa på bussen, mot Globen.


We love Ed Hardy, but it's to expensive.


Moa posar tillsammans med en snögubbe som står utanför kulturhuset.


Jag och snögubben!


Plattan.


Haha bjuder på den. Kolla min min..!


Sen tog vi en varsin latte. Mums!


Jag och min latte.


Moa läser kändis skvaller. Alltid lika kul!


Så vackert!


Så vackert!


Jag inne på ännu ett café.


Moa sötnos.


It is all about love.

Det finns många fler bilder. Men om jag lägger upp dom kommer Moa döda mig. Men dessa räker gott och väl. 


Dagens

Idag var det skola som vanligt. Sista lektionen var graf då vi skulle göra en bild till en artikel. Men jag fick inte ihop det alls, jag klurade med det i 1 ½ timme, sen gav jag upp. Var taggad innan men sen sjönk det och blev typ as trött. Så jag gick ut till Li som låg och sov ute i hemvisten en ½ timme innan lektionen slutade.

Efter skolan gick jag, Moa och Li till centrum och fikade. Man har aldrig tråkigt tillsammans med dem sköna brudarna! Moa och hennes roliga kommentarer asså, det gör så att man gråter av skratt. Li skrev ner en lista med alla konstiga, dumma kommentarer som Moa sa idag, listan är oändligt lång! Haha ne men Moa är en skön brud, smart är hon ibland, inte alltid. Det är därför man älskar henne, hon är så rolig!

Sen begav vi hemåt.
Om ca 25 minuter är det "Glee" på TV som jag ska se. Sen ska jag se "Paradise hotel" på TV6 play eftersom det går samtidigt. Så det är det som händer ikväll. Sen ska jag kolla vad det är vi har läxförhör på imorgon.
Btw, provet som vi hade idag får jag göra på tisdag istället, men på tisdag ska jag ju hem till Sarah och vara ledig från skolan så jag får säga det till han imorgon. Glömde bort det. Det får säkert bli på torsdag nästa vecka. Så då får jag plugga varje dag så jag får bra betyg på provet.

Men ska dra nu. Poss poss ♥

Vill färga håret, NU!

Som jag sagt tidigare så har jag tröttnat på mitt hår. Rättare sagt min hårfärg. Det har blivit mycket mörkare med åren och det ser så tråkigt ut. Har aldrig färgat mitt hår förutom en gång, men då slingade jag mig bara men det var för över två år sedan så det är ju borta.
Jag saknar den ljusa solblekta färgen. Det är det värsta med hösten och vintern, allt blir mörkare, allt!

Nu struntar jag i vad folk säger, från alla håll hör man "Du har så fint hår, förstör inte det genom att färga det", "Du har ju sån fin hårfärg, förstör inte det nu" osv. Alltid tjat om att mitt hår är så fint, det är fint för att jag tar hand om det, that's it!

Jag vill ha ljusare. Jag vill vara blond igen!
Inte platina blond för det är bara fjortisar som har det, tex Kissie, Dessie och Paow. Ush! Hårblekningar förstör ju bara håret men vissa får stå för det.

Jag vill bara ha en ljus färg igen. Jag saknar det!


MITT HÅR JUST NU                                MIN DRÖMHÅRFÄRG

Kate Hudsons hår är så gudomligt fint! Vill ha exakt DEN färgen!


Look a like

Hittade precis en rätt så skojig hemsida. Där man kan se vilken kändis man är lik. Jag gjorde det och skickade in en bild. Gissa vem det blev. Elisha Cuthbert från "The girl next door".
Om jag får säga det själv är vi väldigt lika tycker jag. Näsan, ögonen, munnen och lite av ansiktsformen. Vad tycker ni?



Gör som jag gjorde och gör testet här!



Asså shit, hon är ju hur snygg/het/sexig som helst samtidigt! Vill lätt se ut som henne när jag är 20!


Besviken på mig själv

Känner mig väldigt besviken på mig själv. Förra veckan lovade jag mig själv att jag skulle råplugga denna vecka, har jag pluggat nåt? Nej. Och jag har prov i morgon som dom andra i klassen vetat i en vecka, och jag fick reda på det igår! Kul för mig lixom. Och igår pluggade jag jätte mycket, inte alls!
Så idag lovade jag mig själv att jag verkligen skulle plugga till det jävla provet, har jag gjort det? Nej. Jag har kollat på "Paradise hotel" och surfat på nätet istället.

Jag vill inte fortsätta såhär asså. Nån gång måste jag börja och det ska jag göra direkt efter jag skrivit klart detta inlägg. Sen vid 21:00 ska jag kolla på "Paradise hotel" på TV och sen plugga, ta paus, duscha och borsta tänderna och sen plugga igen. När jag menar "plugga" menar jag läsa. För vi ska ha prov om antikens Grekland.
Jag tycker självfallet att historia är kul, men mitt problem är att jag glömmer bort det jag läst rätt snabbt så då tappar man lusten och slutar med att man får IG på provet.
Jag bryr mig inte om vad jag får för betyg imorgon, får jag IG så kan jag ju ändå göra om. Som sagt om man inte pluggar lär man sig inte något, lär man sig inte något så kan man inte få bra betyg. Det är min svaghet, jag glömmer och ger lätt upp. Och jag vette fan hur jag ska "träna" bort det.

Nog om det.
Idag var det som sagt skola.
Kom till skolan vid 10:00 då jag hade matte, och sen rörlig bild.
Vi gjorde inte mycket alls idag i skolan. På rörlig bild ska vi filma eget "Någon letar efter något". Och jag ska filma mig eller någon i min familj som kommer in genom dörren och letar efter ena katten för att ge den mat. Hon/han letar och letar och hör sedan en hund jaga en katt på nedervåningen, så hon/han springer nerför trappan in i köket, tar katten och lägger sig på sängen och myser med den istället. Får se hur det slutar, för mina djur är inte på det humöret idag, ovanligt nog.

Men nu ska jag läsa lite och sen kolla på TV osv. Vi hörs. P&K ♥



Tisdag: Den sega dagen

Har precis sett på "Desperate housewives", borstat tänderna och tagit bort sminket osv. Ska alldeles strax hoppa i säng och läsa tidningen som jag köpte igår, sen ska jag läsa en tråkig bok som handlar om den tråkiga grekiska mytologin eller nåt. Har redan glömt bort vad det är jag ska läsa..!

Dagen har varit rätt seg. Samhälle första lektionen då vi bara pratade hela lektionen medans vi egentligen skulle läsa. Jag, Moa, Malin, Marie, Li, Nathalie och William var dem enda som pratade igenom hela lektionen. Vi lär oss aldrig att vi går i skolan för att lära oss något..!
Sen var det svenska då vi satt och pratade igenom ytterligare en lektion med mindre än 10 pers i rummet. Den lektionen skulle vi läsa också, booring!

Sista lektionen var foto. Då vi skulle gå ut två och två och fota. Äntligen nåt kul! Men var inte taggad alls idag för foto. Jag och Nathalie gick ända bort till Rudan och tog kort där.
Uppgiften var att vi skulle fota linjer, former, mönster, "Hej jag heter Göran Person" (WTF!?), "Det är något stort på gång" och "Shit livet är slut". Vi fotade allt tror vi förutom "Det är något stort på gång" men som sagt vi var inte alls taggade. Så vi skiljdes åt vid tågstationen vid 13:30 sen åkte jag tillbaka till skolan där jag inte gjorde nånting.
Jo, tio minuter innan jag skulle gå så kvävdes jag av världens äckligaste lukt i hemvisten, ruttet ägg. Hatar när dom gör så! Hände på min gamla skola tusen gånger också. Ush fy blä..!

Idag fick jag laga middagen. Garam masala för första gången! Skit gott! En av mina favorit rätter. Vet inte vad jag ska säga mer. Avslutar här. God natt ♥

Ny vecka, nya händelser

Gud vilken huvudvärk jag precis fick. Har as ont just nu, känns som att någon borrar i skallen på mig. Ingen skön känsel asså. Har en jävla mensvärk också.

Idag började jag med matte första lektionen, hade inte missat mycket alls. Jag låg där man ska ligga ungefär. Sen var det lunch. Men jag, Moa, Li och Malin gick in till Stefans en stund för matsalen hade inte öppnat än. Haha vi började prata om fjortis bloggare. Då gick vi in på amandavardet och kollade på några av hennes videoinlägg. Det var ingen vacker syn eller hörsel för Stefan. Men så började han prata som henne och ta på sitt hår (det lilla han har). Det var väldigt kul haha!

Sen var det lunch. Efter en stund att vi satte oss så kommer Maries kompis och frågar efter Marie. Men så vände Moa sig om och sa till henne att hon borde ringa henne istället och gjorde telefon tecknet samtidigt som en kille tittar på Moa och Moa tittar på honom. Hon skämdes så och tjatade om hur pinsamt det var, högt också. Haha det pinsamma var att Moa sa det högt så nästan alla kunde höra. Resten av dagen gick hon och skämdes typ.

Sen hade vi samhällskunskap. Då vi blev indelade i grupper (jag, Moa, Marie, Malin och Li). Vi skulle gå ut och kolla hur trafiken sköter sig under en halv timme. Det var så tråkigt. Men vi flummade mest, och räknade hur många som blinkade och inte blinkade.

Efter det var lektionen slut. Så jag gick till Roberts härliga klassrum och skrev ut biljetterna. Sen gick vi till Torvalla och hade idrott, styrketräning. Jag har aldrig tidigare varit på ett gym, eller jag har varit men inte tränat. Vi hoppade mest hopprep, väldigt bra för konditionen och kul är det. Sen jobbade jag bara med två tränings ställ, vad det nu heter.
Men jag glömde stretcha, inte bra. Ska nog göra det innan jag går och lägger mig.

Skulle träffan en kille idag, men det blev inte av, igen. Ne för det första så skulle jag ändå inte pallat och jag ville gå på yogan. Och hans mamma var redan hemma typ. Det får bli en annan gång helt enkelt.

Inte hänt så mycket mer. Kollat på "Sex and the city" och varit på yoga med mamma, handlat en snabbis på ica. Köpte kryddmix som jag ska ha imorgon till middagen, och så köpte jag en tidning.

Vad långt inlägget blev. Sitter med tumvantar och skriver ändå bra haha. Är ju van!

Fan vad snabbt dagen har gått asså. Ska försöka logga ut sakta men säkert från Facebook och MSN strax och sen gå och duscha igen och natta kudde. God natt ♥


God natt

Har precis fixat i ordning mig inför natten. Har som sagt ångat, peelat och haft fuktgivande ansiktsmask i anstiket. Känner mig jätte fräsch. Så har jag kammat igenom håret också, känner mig som en liten prinsessa haha!

Klockan är ju bara 22:35 så jag ska vara uppe ett tag till. Ni får sova gott.
Imorgon är det en ny vecka, då blir det nya rutiner! P&K ♥


Skulle jag passa i bruna ögon? Själv tycker jag att jag ser mycket snyggare ut
med bruna ögon. På fredag ska jag på bio med Moa, så då ska vi köpa bruna linser. Längtar! ♥


MTV hela dagen

God dag bloggen!
TVn är på och jag kollar på "The City". Sen blir det "Brooke knows best", "The Hills" och "16 and pregnant". Alltså en dag med härliga serier på MTV.
Som jag sa igår så skulle jag och en kille träffas, men det blev inte av han var tvungen att träffa sin pappa sa han, och jag är trött idag så det blev inget. Men det är ok, jag är trött och vill bara titta på TV haha. Tråkigt men skönt.

Idag har min syrra namnsdag, Cecilia. Så Erik bakade en jättegod tårta som blev fikat.
Händer inte mycket alls idag. Ska nog skämma bort mitt ansikte med ansiktsmask och ånga osv. Men nu ska jag fortsätta kolla på TV. P&K ♥






Me goes lesbian? Why not!

Oj då. Ser att statistiken har ökat. Inte för att jag gjort eller skrivit nåt speciellt men så är det.
Är van vid att ha typ fem läsare om dagen, bryr mig faktist inte så mycket. Bloggar för att skriva av mig lixom. Men nu står det 20+. Kul. Vart kommer ni ifrån? Hur hittade ni hit?

Ja, lyssnar på Michael Jackson och pratar med en av mina mostrar på facebook. Haha säger bara det, i min släkt kan man prata om precis allt. Det är så kul. Det är som att prata med sina bästa vänner.

Jag och Moa pratade tidigare idag om att killar är skit, då kom jag fram till att jag borde bli lesbisk och hitta en snygg tjej att strula med istället. Så skrev jag på facebook "Me goes lesbian? Why not!". Det slutade med en het konversion mellan mig och moster Sylvia haha!

Men just nu pratar jag faktist med en kille, som jag ska träffa imorgon. Mysigt! Får se vad som händer. Kiss kiss ♥



Ändrade planer: Mysig lördagskväll framför TVn

Nehe. Det blev inget med Sandra Bl. Vi skulle gått på bio men det kom upp lite problem.
Så, jag vet inte vad jag ska göra. Vill göra nånting, ha kul ikväll, men jag vet inte om jag orkar gå ut. Blir nog så att jag stannar hemma ikväll och kollar på film med Cia och Erik. Men jag är så himla sugen på godis så det inte är sant. Ska jag gå upp till Brandbergen centrum eller ska jag ta bussen till Ica Maxi istället? Hmh.

Den här veckan har varit den mest tråkigaste veckan i hela mitt liv. Är fortfarande inte frisk! Men jag har lovat mig själv att jag ska till skolan på måndag no matter what.

Men jag tror faktist att jag drar till Ica Maxi och köper godis och läsk. Det är ju inget fel med en mysig lördagskväll framför TVn med en bra film och godis i knäet.


Nu är det städ dags

God morgon bloggen.
Har nyss ätit pannkakor till lunch. Vaknade av att jag var jätte sugen på tomtegröt och pannkakor. Nåt som jag inte alls gillat tidigare. Men med åren så har det blivit gott helt plötsligt.

Gud vad stökigt det är när jag tittar runt i rummet. Speciellt på databordet och golvet. Det är hur rörigt som helst. Så jag har bestämt att jag ska städa mitt rum idag och ta en lång skön varm dusch. Har inget planerat för dagen, ska väl fixa lite här hemma nog. Ikväll vill jag nog ut. Får se om någon har lust så att säga.

Men nu ska jag börja städa så hörs vi. P&K ♥


Haha. Detta är så mig. En gång råkade jag ta sönder min lampa.
Hur lyckas man? Om man heter Isabella Lind kan man lyckas med det mesta.


Natt bloggar / Sims nerd

Oj vad klockan tickar. Har precis spelat Sims 2 som jag inte gjort på jätte länge. Typ ett halvår. Fast då spelade jag Sims 3, men det är inte lika bra som Sims 2.
Ja, jag blev helt plötsigt sugen på att spela, så varför inte.
Fattar bara inte hur jag orkade spela det hela kvällen/natten/morgonen när jag var 9-11 år.

Men nu är jag trött och ska nu gå och sussa. P&K ♥


















Är inte i ordning men såhär ser det ut när jag spelar. Är väldigt bra på
spelet kan jag säga ;) Morsan har ju fött fyra barn och det går super för familjen.
I'm so proud. Haha!


It's true, VIP baby!

Har precis pratat med Sandra Bl i telefonen. Vi kom fram till att vi båda är nu singlar och behöver killars närhet! Imorgon har vi båda inget särskillt för oss, så vi kanske ska träffas. Får se. Men jag är så taggad, vill så gärna ut! Har suttit inne hela veckan framför TVn och segat. Jag är trött, deppad och vill göra något.
Har missat så mycket i skolan nu bara för att jag varit sjuk. Får verkligen ta igen allt nästa vecka, jag har bestämt mig att jag ska råplugga då. Plugga hela dagen och natten. Sova får jag göra nästa helg. Eller då har jag bestämt att jag ska ut och ha kul! Mitt liv känns så tråkigt just nu. Vill lixom ut och skämma ut mig och ha riktigt kul med vännerna.

Såg ni idol? Reza åkte ut iallafall.
Trodde det var Mariette som skulle åka ut. Fattar inte att Erik hängde löst..! Han har varje vecka legat i topp och idag hängde han löst! Fattar inte. Men det var rätt att Reza åkte ut. Hon behöver öva på sitt engelska uttal och svenskan.
Min idol ikväll var Tove. Hon är grym. Hon och Erik borde möta varandra i Globen tycker jag.
Apropå det, så ska jag och mina kära vänner gå på Idol finalen den 11e december, V.I.P också!
Haha har ju retat upp Moa, Malin, Li och dom andra ni vet. Jag har fixat biljetterna nu, det är klart. Och dom tror att det är nånting annat, som att vi får gå på efterfesten men vi är för unga, men lite kul att reta dom. Moa går upp i taket säger Malin så det är kul. Så nu fick ni veta det tjejer! Det var det som var överraskningen, och biljetterna får ni se på måndag eller tisdag.



I told you. V.I.P baby! Har 15 biljetter också. Nice va?


Vad passar jag bäst i? Min riktiga färg blå, eller bruna ögon? Om jag får säga det
själv så tycker jag att jag skulle vara jävligt söt med bruna ögon. Right?


Fredagsmys

Har precis fixat klart naglarna. Har för första gången på flera år klippt mina naglar, och filat ner dom jättekort med svart färg. Aldrig haft så haha. Låter som om det är världens grej.

Kom hem för tjugo minuter sen då jag hade gått till Brandbergen centrum en snabbis och köpt chips och dipp och tuggumi. Mamma åkte till Ö&B och köpte, men dill och gräslök, euw. De enda chipsen jag gillar är sourcream and onion, paprika och ibland grill chips.

Men det är ju fredag med idol så då måste man ju ha lite sånt också. Jag, mamma och Cia ska kolla på idol sen ska vi kolla på film så det blir fredagsmys ikväll. Härligt!

Men idol börjar om fem minuter så jag måste fixa fram allt på vardagsrumsbordet. Ciao.

Äntligen fredag / inga barn tack!

Hej bloggen.
Har precis ätit middag och är jättemätt. Det blev kyckling med ris, mums.

Dagen började med att Cia gick till skolan, jag ligger i sängen och en hund börjar gnälla och yla, så jag fick ropa upp han. Och han kom lika snabbt som en raket. Hoppade upp i sängen och slickade rent mitt ansikte!
Så sov vi vidare i en timme kanske, sen ville han ut och kissa. Han tog ett dopp idag med, i bäcken som finns i skogen. Det gjorde han igår också som jag glömde skriva.

Ja, resten av dagen har gått åt att kolla på "Zack och Codys ljuva hotelliv". Galna idéer dom pojkarna har asså.
Har inte hänt så mycket mer. Arvid är här också (booring). Gillar inte han, men vill inte säga det heller. En jobbig unge som tror han har rätt om allt och alla. Försöker hålla mig undan lixom haha.
+ Är inte bra med barn över 7 år. Kusinvitamin Kendra går bra, hon är ju bara 4 år. Shit, den skitungen har vuxit snabbt.

Nu ska jag inte fortsätta att prata skit om barn. Säger bara det, det dröjer länge för min del innan jag får barn. Minst 10-12 år.

Ikväll är det idol! Mamma kom hem utan snacks, såklart man vill ha snacks till idol. Funderar på att promenera själv upp till Brandbergen centrum och köpa nåt, men jag vet inte om jag orkar. Kanske. Vi får se vid 20:00 om jag gick .



Inga barn förrän jag är 26/28 år.
P.S hatar barnvagnar och jobbiga småbarnsklasser som ska
åka på bussen. Det är bland det värsta jag vet.


Sjukling fortfarande

Idag har jag varit hemma också. Mår lite bättre men imorgon ska jag stanna hemma också :( vill träffa mina underbara vänner! Men jag är inte helt frisk än. Som sagt, i skolan finns det en regel: Är man minsta lilla sjuk ska man stanna hemma, så man inte smittar andra. Aa men typ.

WTH, så ska jag stanna hemma imorgon ändå, är ju förkyld och nu kliar det i halsen också.
Vid 09:00 slängde syrran in hunden till mig som absolut inte ville sova, han krafsade på dörren och gick runt och bjäbbade. Efter en halv timme krafsade en katt på andra sidan så då öppnade jag dörren och struntade i vad dom gjorde. Men som tur nog somnade jag om en halvtimme, sen kunde jag inte ligga där längre så jag gick upp och gjorde frukost vid 10:00 och kollade klart på serien "H2O". Vad ska jag kolla på imorgon?

Jo, Veronica (syrrans kompis) kom över med sin nyfödda baby Joline. Vad söt! Så lik Johan (pappan).
Ja, det har inte hänt så mycket mer idag. Har spelat facebook spel och kollat på "Glee". Fy fan vilken skön serie. En ny favorit! Tjejledaren, vad hon nu heter, är grym på att sjunga. Hon slår Rihanna stort med "It's over now".

Men nu ska jag gå och sussa. God natt ♥


Still sick

Känner mig fortfarande sjuk. Jag nyser hela tiden och är täppt i näsan.
Mamma kom in i mitt rum för en stund sen:

- Ska du inte gå till skolan imorgon heller?
- Nej jag ska vara hemma.
- Varför det? Är det nåt i skolan eller?
- Nej, för att jag är förkyld.

Lite irriterad blir man. Hon har inte varit hemma idag och sett hur jag gått runt i huset och försökt att andas. Men istället ska man bli sur. Jag bryr mig inte. Visst jag har missat mycket och som vanligt har jag inte fått en bra start denna termin heller. Är dålig på sånt. Men jag har lovat mig själv att jag ska skärpa mig och anstränga mig mer. Först och främst ska jag fokusera på att bli frisk!
Nu poppade det upp en idé i skallen. Imorgon ska jag ånga ansiktet, då får näsan lite terapi iallafall.

Ja, dagen har varit som igår. Har legat framför TVn under filten och kollat på "H2O". Har snart kollat klart på säsong ett. Inte den bästa serien men jag har sett alldeles för mycket "Sex and the city" så måste variera förstår ni.
Har också hjälpt syrran att baka chokladbollar. Helt plötsligt blev hon sugen på det, trodde man aldrig. Men hon har slutat röka så hellre det då!

Men just nu funtar jag på att gå och borsta gaddarna och sen krypa ner under täcket och sova, för jag är trött.

P.S Facebook är beroendeframkallande. Först fastnade jag för FarmVille, sen Restaurant city och nu Sorority Life. Kan lixom inte sluta. Behöver hjälp!


Sjuk

Ush vilken dag.
Jag vaknar av att jag mår uselt. Är helt täppt i näsan och klibbigt i gommen och på läpparna. Så jag kunde inte sova så bra inatt. Så jag stannade hemma från skolan idag. Gick upp vid 11:00/11:30 och gjorde lunch, eller det blev rättare sagt bara makaroner, fanns typ inget annat. Så låg jag framför TVn och kollade på serien "H2O" hela dagen. Det blir väl antagligen detsamma imorgon, ska stanna hemma imorgon också.

Ush, känner mig så blek, uppsvälld och mitt hår är förjävligt fast jag duschat.
Det jag vill göra är att göra en spray tan, banta och färga mitt hår! Tack!

Nu ska jag kolla på "Glee" och krya på mig.


*Nu måste snyta mig, för 758:e gången*


Är världens lyckligaste

Tänkte det kanske är dags för dagens inlägg, som vanligt sent.

Idag hann jag till första lektionen, dvs matten 09:45. Direkt efter hade vi lunch. Lite jobbigt för vi slutar 10:45 och har lunch 11:00 så matsalen är inte öppen än och vi får stå och vänta och vänta. Det är löjligt hur tidigt vi äter också. Vi har ju lixom ätit frukost två timmar innan. Dåligt.

Sen hade vi en tråkig samhällskunskaps lektion. Sista lektionen var idrott då jag hade glömt mina kläder (som vanligt, har inte vant mig än att jag har idrott på måndagar) men jag var med ändå. Vi körde fem kamp, och det var rätt så kul.

Efter skolan följde jag och Malin med Moa till centrum för hon skulle köpa buss biljett. Så mötte jag upp Sarah också och gick sen hem till henne för att hjälpa henne med photoshop. Hon håller också på med DVD omslag. Men jag kan inte mycket alls. Men jag lärde henne det jag kunde, men det gick bra, förutom lite små detaljer som jag missade, men hon klarar det nog.

Åt ju middag där också och gick inte på yogan idag, gick inte förra veckan heller för jag var med Christoper då (en idiot, strular med andra tjejer samtidigt, ush killar det är det värsta vi tjejer vet!) Så det är över, efter fyra dagar dock. Nu minns jag varför jag slutade prata med honom för två år sedan. Hur dum får man vara egentligen? Varför träffade jag honom ens? Well, I guess I remembered the good things and forgot the bad. Men men, that's life.

Fick skjuts hem av Jenny också.
Har bara lyssnat på "tick tock" sen jag kom hem.

JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE!! VARFÖR? DET FÅR NI REDA PÅ IMORGON FÖR VILL INTE AVSLÖJA NÅGOT IKVÄLL. MINA VÄNNER KOMMER BLI GLADA IALLAFALL, DET ÄR ETT SOM ÄR SÄKERT.

Så jag kommer somna med ett väldigt brett leende på läpparna inatt. Men nu måsta jag gå och duscha. God natt.

Lyckad helg

"She wanna be a bad girl" , "don't stop, make it pop, DJ, blow my speakers up" sjunger jag på hela tiden.
Ända sedan jag kom hem har jag laddat hem dom och sjungt dom om och om igen, sjukt bra låtar.
Kesha och Massari är mina favoriter just nu.

Igår gick jag för det första för tidigt till busshållsplatsen, bussen skulle gå 17:59 men jag gick 16:50 och trodde den skulle gå 16:59, vad korkad jag var. Så jag gick tillbaka hem och tittade på TV sen gick jag när jag skulle gått.
Mötte på Nathalie, William och sen Li på bussen. När vi kom till Tyresö centrum mötte vi på Moas mamma och hjälpte med pizzorna och fick skjuts hem till dom.
Kvällen började med att äta pizzorna sen gick vi in till vardagsrummet då vi pratade, kollade på "Yes man" med Jim Carrey och så fick Moa en lapdance av Li. Så jävla kul.
Jag och Li blev typ asglada över att Moa hade köpt cider. Det visste man inte. Men drack inte alls många, bara fyra stycken. Men det är så j*vla gott. Full blev man inte, och ville inte det heller direkt, men flummig blev man. Det hör ju till.

Det hände en massa mer såklart, men orkar inte skriva ner allt.
Moa blev väldigt.. chockad när hon fick syn på presenten hon fick av oss, 600kr presentkort på H&M och kondomer (fast det var jag som betalade dom). Det var kul att se hennes min!

Vid 01:30 hade alla dragit. Jag och Moa kanske kom i säng vid 02:30 då vi kollade på TV och pratade.

Idag gick vi upp vid 11:00 och åt frukost och fixade i ordning oss. För sen åkte vi till fotomässan i Älvsjö. Det var fotoutställningar och kameror osv till salu och allt. Det var kul. Moa fick äntligen sin kamera som hon tjatat om, Nikon D5000. Bara för det vill jag också ha en!

Efter det fick jag skjuts hem och då var Syliva, Magnus och hunden Kasper redan här. Dom skulle hämta Kendra eftersom vi haft henne igår.

Efter att jag kommit hem så har jag suttit framför datorn och sjungit och dansat sittandes vilt hela tiden. Kan bara inte sluta för låtarna är så sjukt bra. Specielt "Tick tock" med Kesha, den är svängig.
Haha Erik stod med öppen dörr och kollade på mig och det hade inte jag märkt, han hade tydligen stått där länge. Haha men det är kul, man måste bjuda på sig själv här i livet, right?

Klockan är nu sent och nu måste jag sussa. God natt.


Li och Marie vid middagen.


William, jag och Nathalie. Jag ösar med vitlöksås.


William, jag, Nathalie, tvillingarna och Marie.


Li blev glad över cidern, syns det?


William, jag, Nathalie, tvillingarna, Li och Marie.


Sötnosarna Li och Marie langar posen.


Tvillingarna (kommer inte ihåg namnen) och Li.


Jag och Nathalie.


Jag, Marie och William.


Tvillingarna, Moas kompisar.


Moas min xD


Dom här monstrerna skrämde skiten ur Moa.


Jag, Marie, William och Nathalie.


Honey Moa and me :)


Nathalie wants more.


Moa, jag och Marie. Gud ser väldigt påverkad ut, men jag var inte alls påverkad.


Halva jag och Marie.


Moa fick bodyscrub av sina andra vänner.


Haha kolla Moas min.


Marie och Nathalie.


That's moi. Är inte påverkad!


Vi ser allmänt muppiga ut.


Jag låste ut Nathalie *stolt*, därmed Li.


Sötnosen Marie.


Moa och Marie i bakgrunden.


Bordet.


Marie.


Marie och Moa.


Mot slutet. Marie, jag och Moa.





En glad Moa från idag. Fick äntligen sin kamera :)


I bilen.


Det blev en lyckad helg, men snabbt som f*n gick den.


Dags för fest hos Moa

Hej bloggeloggen.
Idag gick jag upp vid 10:30 och åt en toast, sen var jag tvungen att åka till centrum och gå in på apoteket och köpa en grej, men fy fan vad dyrt det var! Så köpte jag påfyllning till mobilen samtidigt eftersom Moa smsade upp mina sista pengar igår.

Har precis fixat i ordning och packat lite.
Blir ju en liten fest hos Moa ikväll med pizza och grejer, så det ska bli jätte kul.
Har inte fixat mig så jättefin, har bara en lila topp och jeans.
Ska också sova över där eftersom jag, Moa och hennes mamma ska på fotomässan imorgon så det ska bli jätte kul. En hel helg med Moa min. Alltid kul!

Ska väl gå mot bussen om tjugo minuter så jag har lite tid över att ta det lugnt innan och peppa med en massa musik. Tar med mig kameran så jag återkommer imorgon med härliga bilder. Bra va? Ha en jättebra lördagskväll så hörs vi. Ciao!

Såhär ser jag ut idag:


Fram och tillbaka

Shulelul.
Vad tror ni jag gör? Lyssnar på the one and only Mr Jackson. Kan inte sluta lyssna på hans musik, han är en gud.
Men jag tänkte inte skriva om det utan om dagen som gått.

Dagen började med bild, så tråkigt det bara kan bli, sen hade vi engelska men det var bara jag, Moa, Malin, Marie, William och en till som kom till lektionen. Men vi satt bara mest och pratade hela lektionen.
Efter det gick vi till centrum och åt på tacobar, köpte caffe cool på donken och gick tillbaka till skolan för att gå på sista lektionen, men vi hade håltimme. Vilken tur, för det var datakunskap och jag hade inte gjort läxan, dumt av mig jag vet. Men ska göra den under veckan så jag klarar av provet.
Asså allvarligt, det enda vi gör på datakunskapen är prov och plugg inför prov, det är sååå tråkigt.

Christopher var hemma och han ville att jag skulle komma, så jag åkte dit och myste i två timmar. Sen skulle jag tillbaka till skolan för att möta upp Moa och han skulle iväg.

Men jag mötte Moa vid hållplatsen vid mig.
Så idag har vi ätit tacos till middag också, lyssnat på musik, kollat på våra "Random" videos, kollat på idol och haft det rent ut sagt kul.

Haha, måste berätta.
När vi sitter och kollar på idol så ska Moa gå på toa, när hon låst dörren skriker hon " WIIIE" så det hörs ut. Jag och mamma började as garva. Moa och hennes kommentarer asså, ja nåt är inte rätt i hjärnkontoret. Mamma tyckte iallafall om henne, det förstår jag. Tjejen har sjukt rolig humor och är inte rädd för att göra bort sig. Ja eftersom hon inte har en mobil så smsade hon från min mobil och tog slut på mina pengar, adjöss till 25 spänn där.

Men jag ska ändå till centrum en snabbis imorgon och gå in på apoteket och köpa en grej, så jag kan köpa påfyllning samtidigt. Det blir nog bra. Men måste avsluta nu så jag får sova inatt. God natt.



Haha som Moa säger, hon är inte fotogenik. Kanske inte alltid, men söt är du alltid :)


Suddig bild, men den enda bilden som togs på oss idag.


Vilken resa

God kväll.
Tyvärr så har det bara blivit sena inlägg. Men man har ju inte all tid i världen, eller jo men sitta vid datorn hela tiden orkar man inte.

Idag försov jag mig, vaknade vid typ 10:30 och då hade lektionen redan börjat (trodde jag, men som tur var hade vi hål timme). Så jag missade bara matten, men vi fortsätter med att jobba själva, så jag missade inte mycket alls. Men jag kom till graf lektionen iallafall, gick inte så värst bra. Idag började jag dock på uppgiften och blev nästan klar med framsidan till DVD omslaget, men vill göra om det känner jag, det blev inte som jag ville. Så jag letar just nu efter bättre bilder och försöker fantisera, men det går inte så värst bra det heller.

Efter skolan gick jag, Li och William till centrum och köpte presenten till Moa som vi alla har köpt genemsamt. Sen köpte jag en till grej, haha Moa kommer bli förvånad. Roligt som fan kommer det bli när hon ska öppna presenten (rna).

Sen åkte jag iväg och fixade biljetterna. Vilken resa det var!

Kom hem vid ca 18:30 då jag åt nudlar med wook, inte min favorit rätt direkt, men imorgon blir det god mat iallafall, dvs tacos!

Sen har jag sett på "Step up" som är så himla bra. Dans och musikal filmer är bland det bästa jag vet. Det är också den filmen som jag fixar DVD omslag till. Om det slutar bra kanske jag visar upp den i bloggen, om inte så visar jag inte upp den. Så vi får hoppas på att den blir kanon!

Men nu känner jag att klockan har tickat iväg alldeles för snabbt. Ska gå och borsta gaddarna och sussa nu för imorgon börjar jag med bild, fy jag har ingen talang alls i bild, är inte kreativ alls, måste komma ikapp. Men ni får drömma sött, och vakna blött ♥



Dagens + gårdagens: Eriksdalshallen

Herregud, jag är så trött. Men ska skriva så gott som det går.

Dagen, eller rättare sagt morgonen började med att mormor stampade in i rummet och gappade:

- Du ska gå upp, börjar inte du snart?
- Men nej, jag börjar tio. Låt mig sova!

10 minuter senare:

- Du måste gå upp nu. När börjar du?
- Jag börjar fortfarande tio..! Gå ut!
- När börjar Cia då?
- Men jag vet inte, fråga henne..!

Asså gud, är hon jobbig eller är hon jobbig? Gamla tanter och tidiga morgonar, det är inte kul alls. Snarare skit jobbigt.

Ja, egentligen började jag 08:00 med engelska, men jag ville verkligen sova längre, orkade inte gå upp så tidigt. Det var tur att jag stannade kvar i sängen, för vi hade håltimme. Vilken tur jag hade där!
Så dagen började med matematik, tror jag gjorde fem tal.. lektionen var så seg, ville bara hem.
Nästa och sista lektionen var rörlig bild, vi hade först läxförhör som jag inte gjorde för jag hade inte pluggat, hann ju inte igår. Så jag får göra det på en håltimme eller nåt. Det löser sig alltid.

Vi fick sluta 14:00, alltså en timme tidigare.
Så jag, Moa och Li gick till fotosalen där Stephan alltid är. Vi gillar att ta kort med mac datorerna som inte har internet. Men jag ska ta med mig usbn nästa gång.

Vi gick ifrån skolan vid 16:00 och drog upp till centrum där Moa skulle köpa bussbiljett och caffe cool på donken samt Malin också, så ovanligt.
Sen gick vi in på kicks där Malin skulle köpa ett nagellack och väl där träffade jag på Carina (min pappas flickvän).
Träffade också på min gamla klasskompis Bibbi.

Ja, efter ett tag hängandes i centrum åkte alla hem till sig.
Haha på tal om korvstroganoff vi pratade om (konstigt nog) så blev det så klart till middag också. Vilket sammanträffande, you've got to love korvstrofanoff. Haha!

Resten av dagen har bara gått åt till att nästan slumra till framför datorn och smsat rätt mycket.
Men snart ska jag alldeles strax gå och duscha.


Det blev ju inget bloggande igår, pga min dator som cpade sig (ursäkta ordvalet).

Igår, var det ju tisdag. Det var skola som vanligt, men på sista lektionen dvs fotografisk bild så fick jag gå hem och hämta min kamera en snabbis, tog 30 minuter, lektionen var tre timmar. Så då fick jag en liten paus. Men sanningen är att jag inte gjorde så mycket alls, framkallade kanske fem bilder. Eh, men Stephan har själv sagt att det är ok att ibland bara slappa lite och inte göra för mycket. Ja det var det jag gjorde exakt.

Efter skolan var det bara att åka raka vägen till morsans och Anders jobb. Fick gå 20 minuter innan bussen skulle gå för jag lyckades konstigt nog sträcka mig under foten igår så jag kunde bara gå på hälen i 2-3 cm klackar, haha inte högt alls men inte skönt heller direkt. Folk kollade konstigt på mig när jag gick förbi, jag undrar varför (?).

Väl på jobbet tog jag en macka av Putte, men det bjuder han på, sa jag dårå.
Sen åkte jag, mamma och Anders vidare in mot stan. Vi stannade förbi donken och käkade, gud vad gott det var. Har inte ätit det på länge så, haha.

Kön utanför Eriksdalshallen var låååång. Så vi gick till ringen så länge.
Men vi fick ändå väldigt bra platser, trevlig utsikt också. En massa snygga killar. Men blev lite besviken för nästan alla förutom ca 10 stycken hade heldräkt på sig, men Michael Phelps hade inte det. Wiiie! Så då fick man se hans snygga, heta och läckra 8-pack till mage. Så perfekt! Men hans huvud, njae, han har varit snyggare.

Men det gick väl rätt så bra för Svergie. Den första som tog guld var Stefan Nystrand på 50 fritt, och Therese Alshammar på 50 fritt. Sarah kom tyvärr femma på 100 m fjäril.
När det bara var två heat kvar så gick vi och mötte på Sarah precis när vi kommit upp för läktaren. Där stod vi mitt i vägen för alla och snackade. Sen gick vi vidare då små gulliga fans ville ha autografer av henne "Be om hennes autograf också, det var hon som fick mig börja simma". Gulligt sagt gumman, men det jag gjorde var att ge dom tummen upp och gå vidare när dom var påväg fram mot mig, men jag tycker det är lite fel att skriva autograf, det är ju som sagt Sarahs jobb.
Men vilket tjat det blev från alla håll att jag ska bli Sarahs manager, haha dock på skoj (tror jag, hoppas det, ni vet Sarah är rätt så pain in the ass, haha nej skoja bara).
Göran bjöd också med oss på en event som kommer i december, får ta ledigt från skolan om det blir av, men det tror vi. Då ska vi hem till dom och *hemlis, hemlis*. I won't tell yall anyting, yet.

Nej men så det var kul.
När det var över så åkte vi hemåt.

Det var allt. Ska snart gå och duscha och sedan hoppa i säng och kolla på favorit serien "True blood" såklart. Så jag säger godnatt. Dröm sött, vakna blött.


Insim.


Göran och hans nya leksak(er).


Simbassängen.


Andra heatet, Stefan Nystrand ska simma 50 fritt.





Sarah ska simma 100m fjäril.







Therese Alshammar ska simma 100 fritt.





Sarah på framsidan av World cup tidningen...


... och baksidan.


Michael Phelps kommer ingåendes.







Jag vet, jätte suddig bild. Men enda bilden hans mage kom med på.




Och vi slutar med några snygga kroppar.


Ny vecka, nya händelser

Snacka om att dagen har gått fort.
Det var skola igen, efter den tråkiga och sega helgen, dagen började med matematik med en seg lärare..
Sista lektionen var idrott då vi hade skridskor, asså jag har ingen balans för fem öre. Men jag ramlade inte en enda gång, då var jag ju rätt så dukit (enligt mig då).

Efter skolan var det bara att ta bussen hem och städa rummet.
För sen kom en kompis över, och vi hade det rejält mysigt ;)

Ja det finns inget mer att säga. Lyssnar på MJ som vanligt.
Ska nog avsluta detta inlägg och försöka plugga lite samhälle, och sen duscha och natta kudde.
Så jag säger god natt.

Fars dag

God kväll.
Har precis ätit lite glass som syrran köpt hem.
Sitter just nu och lyssnar på musik och chattar med folk.

Idag, har jag och Cia varit hos pappa, det är ju fars dag idag så.
Det har inte hänt så mycket mer. Har bara varit hemma och slappat.

Vet inte vad jag ska skriva om.
Ska väl återgå till chattandet. Hoppas ni haft en bra dag. P&K ♥


Natt bloggar

Jaha, så sitter man här igen, som igår.
Det blev inget i Fruängen, Sandra och Adam fick åka bil för det var strul med trafiken eller nåt, iallafall det blev inte av. Åh, jag som var så taggad!

Så jag har ägnat de senaste timmarna åt att lyssna på musik och trimmat en video om min familj.
Ja så går det när jag har tråkigt. Vilken helg va? Jag som var så taggad på att gå på fest så slutar det såhär, lyckat.




Inte världens bästa, och inte tillräckligt många bilder med heller, men det får duga. Så vad tycker ni? Ska jag göra en om min högstadie tid och om mina nya vänner? Juste mina nya vänner har ni ju sett, but don't worry, det kommer flera ;)


EMA hela dagen

God dag bloggen.
Pratade precis med tjocksmocken, ni vet min barndomsvän Sandra.
Ja, ikväll ska vi tydligen till fruängen och "kröka" enligt henne haha. Nej det blir lite mys hemma hos hennes pojkvän och hans kompisar och en till vän till Sandris.
Men det ska bli mysigt.

Idag gick jag upp 12:30 och åt lunch och kollade på EMA på MTV. Det håller fortfarande på och jag tittar fortfarande. Ja det är det jag har gjort idag. Har fortfarande gårdagens smink på mig. Jag har bara kollat på tv hela dagen.
Katy Perry är en grym värd. Tjejen har verkligen humor.
Men alldeles strax är det slut. Och då ska jag gå och duscha och fixa mig lite inför ikväll. Ha det gött. P&K ♥

Smaksatta kondomer och glidmedel

Jag måste bara tipsa er om en härlig hemsida, kondomkungen.se, dom har en massa kondomer med härliga smaker samt glidmedel.
Haha fråga mig inte varför jag surfar på kondomer men det bara kom upp, ok? NOT! Ne men det är kul att kolla vad det finns, då kom bl.a dessa upp.



Snacka om mumsigt va? Vi tjejer har positiva anledningar till att suga av killar:
1. Killen får för en gångs skull njuta samtidigt som vi nästan får kräkattacker (dock inte bra).
2. Killens lilleman smakar kaffe/jordgubb/vanlij/tutti frutti, ja vad det nu är för smak på kondomen/glidmedlet.
3. Smakerna får tjejen att vilja suga ännu mer, dvs då får killen ännu mer njutning.

Haha skumt inlägg, I know. Dock inte rekomenderat till minderåriga dvs under 15 år. Detta inlägg är snarare tillägnad Moa Thunwall. Hon som älskar kaffe, nu kan du få smaka på ännu mer kaffe gumman ;)

 

 


Bellvis want

Jag vill så ha en ny mobil!
Mobilen som jag har nu har jag haft i tre och ett halvt år nu, plus att det är en spricka i den.
Det enda man kan göra med mobilen är smsa och ringa. Ok det är det man gör med en mobil, men jag vill ha en fungerande kamera som inte min mobil har, det blir skit dåliga bilder, kom igen 1,3 megapixel, fattar inte varför jag köpte just den mobilen.

Jag fick ju en ny mobil när jag fyllde år, men dumma jag tappade den på stranden i somras, lyckat.
Jag vill iallafall ha en ny mobil. Det ville jag säga med detta inlägg.

Jag tror jag vill ha den här mobilen. Jag vill ändra min typ av stil, har typ alltid ogillat touch och bara ägt sony ericsson. Men nu vill jag ha en förändring. Vill ha ett nytt märke, färgen rosa och touch.
Då hittade jag denna älskling. Visst ser den söt ut? Vill ha!

Natt bloggar

Men tjena bloggen.
Nu är det natt och har inte bloggat på hela dagen, dålig stil av mig.

Som sagt idag var det skola och det var rätt så segt.
Efter skolan gick jag, Moa, Malin och Li till centrum och köpte kaffe cool på donken, haha har aldrig druckit den förut men den var fett god!

Jag, Moa och Malin hängde utanför banken, haha människorna som passerade trodde väl att vi tänkte råna banken eller nåt för vi stod bara där hela tiden. Nej men så var det inte, vi väntade på Li för hon skulle ta ut pengar eller sätta in pengar, vilket som.

Sen åkte vi hem.
Ikväll var det idol, det såg jag på.
Inte den roligaste del tävlingen men men..
Rabih åkte ut! Wiho! Äntligen! När det stod mellan Rabih och Eddie om vem som hängde löst så trodde jag det var Eddie som hängde löst, men samtidigt höll jag tummarna på att Rabih hängde löst.
Haha bara för att jag ville att Rabih skulle åka ut röstade jag på  Mariette fyra gånger, desperat eller desperat?

Men nu lyssnar jag på Ashley Tisdale. Bra musik när man är på dåligt humör, inte för att jag är på dåligt humör just nu, men lite trött är man. Blir nog mer natt bloggandes ;)



Har suttit och klurat ihop videon idag. Blev den bra? Let me know!


Ett gott skratt förlänger livet
































Finns så mycket mer bilder, men det är dessa jag bjuder på. Ha ett gott skratt.











TORSDAG: STACKARS MEINE BEBBO

Hej min kära blogg.
Sitter just nu och lyssnar på "This is it" med Michael Jackson och funderar, på hur jag och Sandra ska få tag på alkohol tills imorgon. Ska på fest vet ni.
Men det löser sig nog, hoppas jag. Haha det är inte så att jag MÅSTE ha alkohol för att ha kul för jag kan ha kul utan, men det är gott.

Idag har det varit skola.
På graf lektionen fick vi göra DVD omslag, men jag satt nästan hela lektionen och letade och letade efter bra filmer som jag sett som jag kan göra nya omslag till, så jag tänkte ta "Step up", så hittade jag en bild och att fixa bilden tog evigheter. Men vi har nästa gång på oss också, men jag får väl sitta efter skolan nästa vecka och på rasterna för att bli klar med den.

Efter lektionen gick jag, Moa och Li till Stephans rum för att föra över bilderna och videorna till usbn. Och så tog vi några fler bilder och videon.

Men nu har jag alla bilder på datorn. Det var nåt fel på min dator ocskå, den ville inte visa alla filer. Men nu har jag alla bilder och filmer. Härligt!

När jag kom hem, märkte jag att Tiger haltade, han vägrade sätta ner höger foten, han gick och hoppade konstigt, det visade sig att han varit med i slagsmål. Anders och mamma var tvugna att åka in till djurkliniken och kolla min bebbo. Stackars meine bebbo, han hamnar alltid i slagsmål och har ont i lilla foten nu.

Nåt mer? Nja tror inte det. Ska snart lägga upp alla bilder och filmer. Haha en sak är säker: Ni kommer få ett gott skratt.
Jag var så dum nog att jag åt pan pizza när jag tittade på dom, då satte jag i halsen tre gånger. Haha smart man är asså.


GRAF LEKTION

Det är en inte så helt vanlig torsdag, det har börjat snöat! Jag gillar inte snö, jag gillar att åka skidor men det är en annan sak.

Men resten är som vanligt. Graf lektionen börjar om tjugo minuter och vi sitter redan här. Graf är min favorit ämne i skolan just nu, foto är kul det också men att stå i ett mörkt rum där man inte ser så bra är lite jobbigt ännu.

Men nu ska jag försöka komma på en bra film. Vi ska göra DVD omslag. Ciao.

RANDOM DAG, FÖRVIRRANDE TEXT

God kväll.
Har precis sett på "True blood" och lyssnar nu på Evanescence.
Vilken dag det har varit!
Kom till skolan vid 10:10 och hade matte, det var lite svårt att konsentrera sig när man har Moa sittandes bredvid sig haha.

På lunchen märkte jag att jag hade ont på sidan av halsen så jag stönade till lite, Nathalie som satt bredvid frågade:

- Vad gör du?
- Jag har ont i nacken.
- Jaha ok..
- Åh föresten det är någon under bordet också.

Haha var kom det ifrån? Vi satt och garvade som fan iallafall.
Asså hela dagen har varit helt random.
Efter lunchen hade vi rörlig bild då vi skulle trimma en video, fick inte vara med mina älsklingar :'(

Det gick iallafall bra.
Efter lektionen följde jag med Moa och Li till Stephan för dom ville framkalla bilder i labbet, men dom skulle inte få gå in förrän vid 15:00 och klockan var 14:00. Så vi satte oss vid Stephans datorer i hans lilla klassrum, och på de datorerna fanns det webcam så vi tog en massa random bilder i photo both, men det fanns inget internet på dom datorerna så bilderna kommer upp kanske imorgon. För jag ska ta med mitt usb så jag kan överföra dom till min dator. Haha då får ni se helt sjuka bilder och filmer. Haha asså vi garvade så vi fick såå ont i magen, jag skojar inte har fortfarande ont.

Efter skolan åkte jag, Cia och Erik direkt till mammas jobb och sen vidare in till stan. Asså när man ser alla tjusiga affärer med en massa tjusiga kläder vill man bara shoppa, shoppa och shoppa.
Vi gick på bio och såg "This is it" med Michael Jackson. Asså en sak fattar jag inte, varför "filmen" fick ett plus från expressen. Asså visst det är ingen film direkt, det är bara repetioner och nya musikvideos och intervjuer och sång och dans ihop klippt. Men den var bra! Asså åh, det kändes som man var där hos han. Jag kunde inte slita blicken från honom. Jag hade köpt en flaska cola och en stor choklad men jag drack bara fem klunkar under hela filmen.
Men till er alla som gillar Michael Jackson och hans musik så måste ni se "filmen", det är ett måste. Om en vecka vistas inte "filmen" på bio, då är det över.

För egentligen ville inte familjen Jackson att filmen skulle ut, men då komprimissade dom, att de skulle visa filmen i endast två veckor. Men hur ska alla i hela världen hinna se? Vet inte hur dom tänkt sig där, asså antingen ska man släppa ut en film eller inte. Dom hamnar ändå alltid youtube och kommer alltid finnas ute på ett eller annat sätt. Om nu familjen Jackson inte ville ge ut filmen så borde dom ha seg NEJ rent ut sagt, "vi vill absolut inte ge ut filmen, aldrig". Förstår fortfarande inte rikigt, inte ni heller kanske för nu börjar jag bli förvirrad.

Ja hela inlägget blev förvirrad. Håller ju ingen koll längre, fingarna vill bara klicka och klicka på tangenterna, det går inte att sluta. Det är en drog. Det går bara inte, men nån gång måste jag sluta, det vet jag.
Men fingrarna tycker inte det är tillräckligt långt för att avsluta. Det bara måste bli längre.

Haha, förvirrande eller förvirrande? Vad är svaret?
Gud jag retar upp mig själv just nu. Jag kan bara inte sluta.
Men en sak vill jag sluta med: R.I.P Micheal Jackson, you'll allways be in our hearts ♥


I SKOLAN

När jag ändå är inne på bloggen för att hämta bilder kan jag lika gärna skriva ett inlägg.
Som sagt jag sitter i skolan och om fem minuter börjar jag med rörlig bild, efter lektionen slutar jag.

Men jag tänkte om jag hinner vara kvar i skolan ett tag så tänkte jag leka lite i photoshop, det är därför jag tog lite bilder.

Jag kommer inte hinna blogga när jag kommer hem för jag ska åka till mammas jobb direkt när jag kommit hem, för vi och Cia och Erik ska gå på bio och se "This is it" med Michael Jackson. Har ni sett den? Är den bra?
Ja det var det jag hade att säga. Ni får ha det bäst. P&K ♥

MY SPECIAL "DIET" / RÅ KYCKLING!?

Hej bloggen! Saknat mig?
Ja jag är ju som sagt seg på att skriva, dumma mig.
Men som sagt, jag går i skolan och idag skulle jag egentligen hämta biljetterna i Älvsjö men han blev inkallad till jobbet. Aja, får ta det nästa gång det går då.

Ja så jag gick ju från foto lektionen 15:20 för jag ville hinna med tåget, men precis när jag kommer ut från skolan får jag typ fyra sms från han att han inte kan komma. Så då var det bara att bege sig hemåt.

Såklart är jag hungrig så det känns i magen när jag klev innanför dörren, så istället för att hamna i fällan och kolla om det finns något gott i kylen/skafferiet så gjorde jag en stor kopp te som slörp ner på en sekund. Jag kan lova er en sak, te är mättande. Varje gång jag är jätte hungrig och sugen på nånting dricker jag te med mjölk. Det är bra för kroppen och det är så gott. Det är kaffe latte också men inte direkt nyttigt. Haha, låter som en "diet" kan man säga. Eh, what the heck.

Ja, jag satt vid datorn och googlade runt lite om Jojo eftersom jag helt plötsligt från ingenstans började nynna på en av hennes låtar. Hon är en bra sångerska.
Så idag har jag sett på hennes film "True confessions of a Hollywood starlet" samtidigt som jag kollade på "Desperate housewives".

Ja jag hann inte när jag skulle laga mat som tog två timmar. Fan först får man tjat från alla håll att jag genomsteker kycklingen och att den ska in i ugnen också, men ändå var kycklingen inte klar när vi tog ut den. Så vi fick vänta och vänta.

Klockan tickar och jag ska nu gå och duscha, ta hand om mitt ansikte och sussa. God natt.


GOD NATT

Nä, det fanns inget kul på TV. Som vanligt då. Det är måndag och då går det inga bra program. Så jag kollade på en serie som jag har på datorn.
Men nu tänkte jag gå och sussa. Ni får sova gott. Jag ska försöka iallafall. Fick inte mycket sömn igår.


NY DESIGN

Tjenis!
Som ni märkt har jag gjort om bloggen lite, fint det blev va? Haha ja för att vara JAG ja. Är inte riktig haj på det än men bättre ska det bli. Det får se ut såhär för tillfället. Gjorde det dock på en halvtimme så det är helt OK.
Men det ska såklart bli bättre.

Idag var det skola igen då. Det som var så skönt med lov. Men nu börjas det med läxor igen.
Skoldagen har varit helt lugnt. Hade matte då vi äntligen fick våran lärare, hade ju vikarie i två månader. Men vår nya lärare är en gammal gubbe som man knappt hör vad han säger.

Efter skolan åkte jag hemåt.
Eh, har inte hänt nånting förutom att jag har varit på yoga, tänkte gå på step som var innan men jag pallade inte pallra mig dit tidigare.

När vi kom hem var det strömming serverad på matbordet, blä jag som inte gillar det som kommer från havet, förutom lax ibland.

Klockan är snart 22:00 och jag tänkte göra te och glo lite på TV innan jag går och sussar. Ja om det är nånting bra som går på TVn så att säga. Vi hörs. Ciao.


FILM + GOD NATT

Så hemma!
Ne, jag kom faktist hem 22:30.
Haha bra tajming va? Har inte gjort något vettigt alls under lovet, men sen dagen innan skolan börjar så ska man iväg på kvällen. Ja that's me. Så är det faktist alltid när jag har lov. Alltid i sista minuten haha.

Men jag hade rätt så .. skoj ändå.
Fick skjuts av Anders och han stannade kvar en stund för att prata lite med Göran.
Jag, Natta och Sarah gick innan. Vi drog då till solariumet och tog en 20 minutare, dock inte Natta hon tog 15. Ser ingen skillnad just nu, bara att jag är lite röd i ansiktet. Men jag ska snart hoppa in i duschen så då lär jag märka. Haha Sarah hade bränt rumpan, det var hon tvungen att visa mig också, bara drog ner brallorna sådär haha.

Efter solandet gick Natta hem och jag följde med hem till Sarah och drack te och kollade på "Djävulen bär prada". Vid pausen fick jag skjuts hem av Jenny.

Det var bara att springa upp för trappan och sätta på TVn och fortsätta kolla på filmen. Sen gjorde jag pan pizza eftersom jag var sjukt hungrig, men nu är jag sjukt mätt.

Just nu är jag pissnödig, trött och vill duscha. Men badrummet är ockuperat (som vanligt), får väl vänta ytterligare en timme.
Aja god natt.

MOT SARAH

Hejdå.
Ska åka hem till Sarah nu. Natta kommer också, sen ska vi sola.
Hörs när jag kommer hem igen. Ciao.

LÖRDAG & SÖNDAG

Ibland känns det som att jag tappar suget på att blogga, speciellt när jag är trött och jag är nästan alltid trött. Men jag ska inte klaga, när jag väl skriver så älskar jag det, jag älskar att skriva. Kan skriva en hel berättelse om helgen om jag så vill, men det tror jag inte att jag orkar haha.

Idag har jag bara varit hemma.
Gick upp vid 11:30. Vid 12:00 åt jag lunch som mamma hade lagat.
Har lekt med Tellebalulus och städat mitt rum (ytterst lte) idag.
Gick igenom mina smycken, i guldsmyckeskrinet ekar det verkligen. Har bara smycken från när jag var väldigt liten, smycken som jag fått av min morfar och ett delfinarmband som jag fått av mamma en gång i tiden. Sen har jag de smycken jag alltid har på mig, men det är alla guldsmycken jag äger.

Silversmycken är jag inte så förtjust i, är mer en guld tjej ;)
Men nån dag här i veckan ska jag köpa smycken, först och främst halsband och örhängen som jag absolut inte äger, konstigt eller hur? What ever.

Bloggade ju inte igår, för familjen och jag kom hem vid 00:00.
Dagen började med att jag, Cia och Erik åkte till graven i Solna med pappa och Carina. Där pappas mormor och morfar ligger. Minns ingen av dom, för ena var död innan jag kom till liv och den andre träffade jag när jag var bebis, vem som var vem minns jag inte heller. Men ändå blir man rörd när man står där vid graven och tänker "En gång var de min familj, nu finns dom inte här", fast jag knappt kände dom, men de var en familj. Det är svårt att förklara känslan.

Efter besöket vid graven och minneslunden åkte vi hemåt.
Gjorde i ordning oss för Sannas 18 års fest. Det var kul (som alltid), små kusinerna ska vi inte prata om. Dom är.. rätt så jobbiga och störande, but I like them anyway.

Syrran söp sig full. Alla trodde Sanna skulle vara fullast typ men jag tror min syrra var det, det såg ut som det iallafall.
Påvägen hem spydde hon, vi var tvugna att stanna bilen, och jag frös när hon var tvungen att öppna fönstret.

Väl hemma var det tänt, då Natta och Camilla var hundvakt åt Tellus.
Det hade gått bra. Sova över ville dom inte, dom stack väl strax efter 00:00.
Då jag åt lite chips som hade blivit över och lite cola. Men sen orkade jag inte vara uppe längre, så jag gick och la mig vid 01:00.

Bilder från igår kommer upp snarast. Dock tog jag inte med mig kameran, men Anders och Erik tog kort så jag snor från dom.


RSS 2.0