DRAR PÅ KLASSRESA

Snart är det dags för sängen för imorgon ska jag åka på klassresa, har packat klart men inte necessären, får lägga den snabbt i resväskan imorgon bitti.
Klassresan går till Nåttarö och jag hoppas det blir jättekul, antingen blir allt bättre med vissa, eller så kommer det bara blir värre, hoppas på det bästa!

Idag kom min syrra och "bror" hem från Rhodos, dom var jättebruna fan! Själv så jobbade man på brännan hela dagen, men jag fick ingen färg alls, pytte lite röd men man ser ingen skillnad, så typiskt.
Sen har det inte hänt någonting idag, fick äntligen träffa familjen igen efter den långsamma helgen ensam, vi åkte till Valla värdshus och åt middag och pratade, det var mysigt.

Så jag kommer inte blogga på två dagar typ, så ni får ha det super super bra denna vecka.
Nu ska jag avsluta inlägget och gå och lägga mig. Puss på er alla ♥


HELT OK HELG + MORSDAG

Här sitter jag i bikini och lyssnar på Vengaboys, ska strax gå ut och sola och jobba på brännan.
Vill bara säga att det är så jävla härligt med sol nu asså, har gått och längtat och längtat för länge, äntligen är den här! Slutar skolan om två veckor så det är jävligt nice, imorgon ska jag åka på klassresa, kommer hem på tisdag kväll.

Jag har inte kunnat blogga under helgen för min dator cpar sig fortfarande och internet ville inte funka igår kväll, så jag fick kolla på en massa filmer själv igår kväll.

Fredags:
Först var det skola, sedan åkte jag och Natta hem till henne en snabbis sedan åkte vi hem till mig och kollade på "The good student" den var inte så bra, den var rätt seg. Sen kollade vi på "Tristan and Isolde", en jättebra film!
Efter det så gick vi och köpte lite godis, sen gjorde vi tacos och kollade på "The house bunny", kan inte få nog av den xD
Sedan skulle vi sitta vid datorn en stund men då hakade den upp sig igen, så vi gick och lade oss, haha jag var så tröttpigg så jag låg och fnittrade ett tag xD
Så såg min fredag ut.

Lördags:
Gick upp vid 10:00 - 10:30 och åt först frukost, sen fixade vi i ordning oss och sedan åkte vi hem till Natta och sedan vidare till Nacka Forum och shoppade, köpte två tunikor och en BH bara, har inte så mycket pengar.
Vad hände sen då? Jo efter Nacka Forum åkte vi till Farsta centrum och kollade där.
Hittade en fin klänning som jag vill ha till balen, den här var billigare också så jag tror jag ska lämna tillbaka den andra istället. Ja, det ska jag göra!
Efter shoppandet så åkte jag hem och solade i 10 minuter kanske (!)
Var helt ensman hemma hela lördagen, tråkigt. Men ändå så orkade jag inte dra nånstans så jag stannade hemma själv och kollade på "Another cinderella story", "She's all that" och "Angus, thongs and perfect snogging".
Så jag har spenderat nästan hela helgen åt att kolla på en massa filmer, och chocken för mig var att jag inte var alls sugen på chips och dipp som jag hade hemma, åt kanske typ 10 chips sen var jag inte sugen, haha lite ovanligt att jag ratar chipsen men så var det xD

Ja så såg min helg ut. Idag kommer min syrra och "bror" hem från Rhodos & så är det morsdag, så jag hoppas det blir tårta senare! Har inte köpt någonting till mamma men jag ska ge henne nallen istället :) Då blir hon superduper glad!
Nej, nu ska jag gå ut och sola och lyssna på Vengaboys! Japp det ska jag, ha det bäst! ♥



MEGAN FOX

Megan Fox är ju såklart världens snyggaste, sexigaste kvinna. Denna kvinna skulle kunna göra mig lesbisk, skulle inte tacka nej till henne, även om jag är hetero!
I mean look at her, don't you all want a peace of her? ;)
Haha skoja, men med detta inlägg vill jag säga till er alla att jag läängtar som fan tills jag ska se transformers med Megan, och att hon är så jävla snygg.
Låter jag inte lite pervers&lesbisk just nu? Njae.. nej!
Megan Fox är såklart den nya och bättre Angelina Jolie, tycker inte ni det? ♥



DAGENS OCH GAMLA HÄRLIGA LÅTAR

Idag var det skola först och främst, sedan fick jag och Yasmina skjuts av Natta med moppen upp till centrum xD
Köpte min balklänning idag, nu får jag inte ångra mig asså. Skit samma! Den är ändå fin xD
Efter det så åkte jag hem och gjorde absolut ingenting, skickade lite låtar till Natta och laddade ner Vengaboys, haha har inte lyssnat på dom på fett länge, typ fem år.
Så just nu sitter jag och dansar&sjunger till Vengaboys "boom boom boom I want you in my room"


Fick ta en storlekt större för annars skulle inte brösten få plats, dom vällde ut fan! xD



Vengaboys - Boom boom boom I want you in my room



Vengaboys - Uncle John from Jamaica

FETT KUL!

Först var det skola idag. Blev nästan helt klar med min nalle!
Har bara öronen kvar nästa gång, WIHO!!
Hade också biologi prov, gick inte så bra tror jag. Det kändes inte bra iallafall.
Efter skolan så åkte jag moppe med Natta och Yasmina.
Det var SKITKUL! Ikväll är det Fråga Olle, wiho! xD



Man hör inte så bra för vinden tar, men ni kanske hör lite ändå.

UTNYTTJADE UNGA FLICKOR, INTERNET VÄRSTA FIENDEN?

Ja som jag skrev tidigare idag så kollade jag på dr Phil, då pratade dom om unga tjejer som blir utnyttjade.
Man söker "uppmärksamhet" på nätet och pratar med äldre killar och träffas för att ha sex, bara för att känna sig mogen kanske (?)..
Tjejen som var med i programmet sa "Det är normalt, alla mina kompisar gör det", jaha så du tycker att det är ok att bli utnyttjad?
En annan tjej var också med och vid 12 års ålder snackade hon med en kille på nätet, hennes pappa hade precis tagit självmord och hon ville ha en vän att prata med. Det visades sig att killen hon träffade var helt rubbad, hon hoppade in i bilen, han körde till andra sidan parken och slängde ut henne ur bilen och våldtog henne i diket. Hon var 12 år och blev våldtagen av en 22 årig man.
Det enda hon ville var att ha en vän, han våldtog henne.

Det händer så jävla lätt asså, jag fick nästan tårar i ögonen när jag såg detta på tvn.
Den här andra tjejen som tyckte att det var normalt att vika ut sig och träffa killar och så blev helt tagen, hon grät och det märktes tydligt att hon inte ville fortsätta såhär, internet är ens värsta fiende om man inte tänker efter vilka sajter man går in på.
Playahead.se tex var en jättebra hemsida förut tycker jag, men nu har det blivit äkta fjortissajten och killar söker KK och tjejer lägger upp nästan nakenbilder på sig själva och ger ut sitt nr till vem som helst.
Förut var internet kul och säkert , kanske inte helt men till skillnad från nu. Det händer så mycket skit!
Undra hur det skulle vara om man stängde av internet för en månad på hela jordklotet. Jag föreslår att det är en grej vi MÅSTE göra någon gång, för säkerhetsskull.
Låt mig höra ERA åsikter om detta! Är det rätt att unga flickor blir utnyttjade varje dag?

THAT'S WIERD

VARNING! Störda bilder men kolla det ser rätt så muppigt ut....

Såhär ser det ut IRL!


Såhär blev det när jag tog kort med min digitalkamera, för att jag har fingret nära mitt blåa öga!

HÄRLIGT, LJUVLIGT, UNDERBART

Tjabba tjena hallå allesammans!
Mår jättebra idag, eller har haft rätt ont i magen idag men det gick över.
Först var det ju skola, det var en tråkig skoldag idag asså! Men jag har hunnit med rätt mycket (enligt mig) på bilden. Man kan säga att jag jobbade på min oljemålning två lektioner, sen så jobbade jag på min andra bilduppgift på rasten också. Så den är klar nu! Blev nöjd, är ju inte direkt jättebra på bild över huvudtaget men den blev bra (enligt mig) haha!
Ja efter skolan skulle jag lämna biologiboken till Natta, så jag gjorde det.
Sedan så åkte vi moppe resten av dagen, haha det var skit kul! Har inte åkt moppe på j*vligt länge, så det var mycket skoj det!
Vi åkte runt i hela Haninge, det var skönt, men hade jätteont i knäna efteråt asså!

Så nu är jag hemma, eller jag kom hem 19.00 och kollade på tv, Dr Phil med morsan.
Berättar om det senare, måste ta upp det i bloggen!
Om en kvart börjar Desperate Houswifes, det får man inte missa!
Hoppas ni har haft en bra dag, puss på er ♥


THESE TWO DAYS

Pratade precis med Natta i telefonen.
Sitter här framför datorn och dricker te med bulle, mums!
Idag har jag varit i skolan, hade äntligen muntliga nationella i matte, det gick bra iallafall.
Sen hände det inte så mycket, efter skolan åkte jag hem och städade och kollade på tv.
Håller också på med min skiss till bilden, ritar av min egna hand, haha man märker som fan att den är TJOOCK :O
Det var väldigt skönt väder idag, en massa sol. Jag svettades nästan när jag stod vid busshållsplatsen imorse, hade skinnjacka på mig så. Men när jag kom hem blev det lite molnigt, hade tänkt att sola men det blev inte av.
Sen så kom min styvfarmor över på middag. Ovanligt nog höll sig Tiger mest på tomten idag, annars brukar han inte komma hem förrän sent på kvällen, mammas lilla pojke! ♥

Skrev inget inlägg igår för min dator CPar sig så mycket just nu, kan typ bara vara inloggad tio minuter sen hakar den upp sig och skärmen blir svart med blå prickar/ränder så man måste stänga av den, sen när man sätter på den igen så säger datorn att det finns ett diskfel som inte kan läsas eller nåt :o Skit skumt, så man måste vänta 10 minuter innan man kan sätta på den problemlöst. Jobbigt jobbigt, ska ringa far min imorgon och fråga honom om han kan kolla igenom datorn, Erik kan ju inte eftersom han är på Rhodos med syster. Så orättvist, dom åkte i lördagsnatt/söndagsmorgon.

Gårdagen då:
Jag, mamma och Anders åkte till mina kusiner och träffade släkten, min näst yngsta kusin Kieran fyllde år så.
Det var mysigt och trevligt, solen sken och det blev grillat och jordgubbar, det var mysigt.
Det var sista gången man fick se Rosel också för i år. Man blev också lite bränd i ansiktet :)
Vi åkte därifrån runt 17.30, skulle skjutsa kusinvitamin Sanna till Farsta också, klanten lämnade kvar sin mobil så jag fick ringa runt, efter 30-40 minuter hittade vi äntligen till lägenheten där vi aldrig hade varit (hon bor just nu hos sin pojkvän) haha! Det var lite kul det, sedan åkte vi och handlade en snabbis i Brandbergen, när vi kom ut ur centrumet så spöregnade det och vi blev dyngsura!

Så har mina två dagar sett ut, vill ni veta en till sak?
Mina katter kan man ju beskriva med ett ord "KNÄPPGÖKAR",
I torsdags kom Tarzan hem med en levande kopparorm i munnen, den slingrade i ansiktet på honom, och ush vad

äckligt det såg ut! Så Anders fick gå ut i skogen och lämnade ormen där, och i lördags kom Tarzan hem med en levande fågelunge i munnen, Anders skulle ta den ifrån Tarzan men han vägrade att släppa den ur munnen så Anders höll han uppochner och skakade! HAHAH! Men Tarzan vägrade släppa den stackars fågeln, men till slut så gick Anders iväg med fågeln in i skogen.

Lista vad katterna har kommit hem med:
Fåglar,
Kopparormar,
Ekorrar,
Möss/råttor,
Fryst räka (!)



BALKLÄNNING

Idag har jag varit och kollat efter balklänning med mor min i Skärholmen, Brandbergen centrum och Haninge centrum. Hittade jättefina klänningar, men min favorit finns i Skärholmen och är dyrast (!?), men ska fundera över det ett tag.
Sen har jag varit på middag hos min styvfarmor, sen har det inte hänt så mycket mer. Det är lördag men det känns som söndag, sitter just nu och lyssnar på radio och chattar med bl.a Steffi och Dennis. Ni får ha det bra så länge! ♥


SNACKA OM FRISYRER

Den här tjejen vet verkligen hur man fixar SNYGGA frisyrer. Hon har gjort en lång lista med snygga frisyrer, sök på henne på youtube.com och se själv. Kan sitta timmar i sträck och kolla på hennes underbara videos.



DEN BERÖMDA ROSETTEN PÅ HUVUDET

Don't you all love Lady Gagas hairstyle?!
Jag har fallit för den totalt, visst är den söta rosetten så jävla snyggt? Såklart ska man ha denna frisyr någon gång, och såklart kan du göra det själv också! Kolla in videon här nedan så förstår du, coolt va? Nu kan vi alla ha Lady Gagas coola frisyr ;)
Det är ju inte så knepigt trots allt! xD





WHAT'S HAPPENING?

Innan var det bl.a Miley Cyrus och Vanessa Hudgens privata ägodelar som hade läckts ut på nätet, nu är det Rihannas tur. Vad händer nu för tiden egentligen? Stackars små barn som hittar sina idoler NAKNA på sina skärmar! Tänk efter lite! Vilka förebilder ni är då, let the past be past brukar jag säga men det som hamnar på internet stannar där. Stackars era framtida barn!


FILM&FILM

Kollade precis klart på Hannah Montana: The movie, den var faktist bra. Innan kollade jag på The house bunny, den var också bra och mycket rolig.
Idag hände det inte så mycket, har bara varit hemma och tagit det lugnt.
Mormor och Rosel kom hit, fast Rosel pratar bara tyska så jag pratade inte särkillt mycket, är osäker på min tyska, men jag förstod det mesta xD
Ja, jag har inget mer att berätta just nu. Ska snart gå och lägga mig, gråta mig till sömns :(
Ni får ha det bäst, pusspuss ♥



VIDEOINLÄGG


VIDEOINLÄGG


THE SIMS 3

Blir man bara inte sugen på att testa? xD
VILL HA VILL HA!

LIFE'S WHAT YOU MAKE IT

Idag har det varit en tråkig och rätt så dålig dag för mig.
Hade bild idag där gick det bra iallafall, sedan skulle jag ha muntliga nationella i matte, men Johan flyttade upp våran tid igen, igår sa han att vi skulle göra den idag istället, men idag säger han att vi ska göra den imorgon istället. Imorgon kommer han säga att vi får göra det på måndag istället säkert, blir så irriterad!!
Så jag hade rast till 12.00 då vårshowen började, den var jättebra. Åh Cassi gumman du var BÄST av alla, du sjunger finast av de alla! Älskar dig vännen min ♥
När det var slut var det dags för idrott, vi spelade innebandy och fotboll. Tråkigt!
+ jag var ensman, är ju ovän med de andra typ förutom Tiffany så jag var inte med så mkt, hade ont i huvudet också.

Tog bort det jag skrivit här tidigare, gjorde ett misstag.
Vill bara säga en sak nu, alla vi tre har gjort bort oss, jag är inte bara skyldig till alla bråk osv.
Det är alla vi tre som missförstår varandra, det är synd att det ska sluta såhär men jag har gått vidare.
Om ni vill mig nåt så får ni säga det öga mot öga, jag svarar inte på era samtal, sms eller på msn.
Så ni vet. Hejdå! (Jag vet att jag gick för långt, förlåt för allt fel jag har gjort. Hoppas ni gör det också)



Sång/rap


Dans


Cassi & Dahlia sjunger


Cassi sjunger halleluja

SNYGGA MILEY CYRUS

Vem vet inte vem snygga Miley Cyrus är? Aka Hanna Montana, kan erkänna att jag var besatt av den serien ett tag.
Iallafall poängen är att det ryktas om att bloggare har skrivit i sina bloggar att Miley är fet när de såg bilderna från när hon var på semester på Bahamas. BULLSHIT!
Miley är en av de snyggaste och eftertraktade kvinnorna i världen, om nu folk säger att hon är tjock (!?) vad är då normal? För det är vad Mileys kropp är, normal. Hon har KURVER som en normal kvinna har (vissa dårå), sådan kropp som Miley har är de snyggaste en kvinna kan ha. Kurvor, inte för tjock och inte för smal, åter igen NORMAL!
Tycker ni att Miley är tjock? (Det är hon VERKLIGEN INTE)

BTW. Har någon sett Hanna Montana: The movie? Är den bra?






FORTFARANDE EN MASSA PLUGG

Har precis gjort klart läxan till bilden, tecknade en tjej med lång klänning och krona, den blev väl sådär, den får duga iallafall. Lyssnar just nu på musik och tänkte skriva ett inlägg för dagen, sedan ska jag plugga geografi, har prov i Kina på onsdag.

Idag iallafall så skippade jag läset, var så j*vla trött imorse, morsan ringde 6 gånger på mobilen och 4 till hemtelfonen, och till slut ett till Cia, haha! Så jag hann till svenskan iallafall. Där skriver vi ändå bara kärleksdikter o.s.v. Resten av dagen bestod av rast typ, gick till bilden en snabbis och jobbade på min oljemålning, tycker det inte går bra alls!
Skulle egentligen ha muntlig nationella i matte också men det hann vi inte med idag, vi får göra det imorgon istället. Så jag har bara haft två lektioner på hela dagen, svenska och tyska. På tyskan gick vi igenom provet och jag får komplettera till ett högre betyg. Har prov nästa vecka så det är lugnt, men nu ska jag dra och plugga på Kina, har fortfarande tusen läxor, vi hörs!  ♥


YOU'RE MY WORLD!

Jag är så glad att du finns i mitt liv igen sweetheart! Förut var det bara du&jag, alla somrar 24/7.
Det var bara du&jag och vi hade så jävla f*cking roligt tillsammans. Det har alltid varit du&jag, ända sedan när vi var i blöjor tills vidare.
Men sedan mina föräldrar skiljde sig och vi inte träffades mera så var det super tråkigt utan dig.
Du gör mitt liv så mycket roligare och mer värt att leva! Du är ljuset i mörkret, jag överlever inte utan dig. Det går inte beskriva dig med ord, du är så underbar och jag kan prata med dig om ALLTING! Jag kan berätta mina mörkaste hemligheter, och du kan berätta dina till mig också det vet du, jag finns alltid här för dig. Dag&natt&vått&torrt. Det finns ingen annan jag avgudar mer än dig. Nu finns du i mitt liv igen och jag låter inget&ingen komma emellan våran vänskap igen.
Look up, Tjocksmocken&Flodhästen are back!
TACK FÖR ATT DU FINNS GUMMAN, JAG ÄLSKAR DIG!





Miley Cyrus and John Travolta - I thought I lost you

SÖNDAGSMYS HOS PAPPA

Dagens bästa:
Åt pankakor ute på altanen med mamma, Anders & Arvid. Vanligtvis gillar jag inte pankakor så mycket, men som sagt smaklökarna ändras, men skolans pankakor gillar man ju inte.
Sen så duschade man och sedan åkte man hem till pappa, solade lite, spelade yatzy, åt tacos till middag och till efterrätt blev det jordgubbar med glass. Som grädden på nosen blev det parlamentet xD
Och så fick man en ring av pappsen också, tusen tack! Känns som lilla julafton denna helg. Nice! ;)

Dagens värsta:
När jag kommer hem får jag reda på att min styvsyrra blivit misshandlad av en gammal kompis till henne.
Har bara lust att slå ner den jäveln som gjort så mot min syrra! Den som gjort det åker på en rejäl snyting asså, eller aa typ. Ne men allvarligt talat, varför ge sig på någon utan anledning? Sis skulle inte göra något elakt utan någon anledning, right sis? Så nu ska misshandlaren polisanmälas, rätt åt henne!


GÅRDAGENS: RIX FM + DAGENS: HOS KUSINERNA

Gårdagen då:
Jag var på Rix Fm, innan åt jag och Sandra tacos med min familj.
Vi tänkte åka in till kungsan lite senare så vi står och väntar på bussen 18.40 typ, och jag smsar med en kompis, sedan säger jag till Sandra "E.M.D ska uppträda först , du kommer missa dem" och sen Sandras vrål "VAAA?! NEEEEJ" och bla bla bla, hahahah ni skulle ha sett henne, vi står lixom vid busshållsplatsen och hon får värsta paniken och skriker och har sig och går nästan ut på vägen, haha "Jag skojade ju" sa jag och garvade ihjäl mig, "Det där var inte roligt..." sa hon.
Retade henne resten av kvällen, det var roligt men det tyckte ju inte hon.
Det var väl ok där, artisterna var bra. När jag och Sandra står och kollar på uppträdandena så går mitt ex förbi mig och hejar på mig. Kul att se han igen. Men han stack därifrån då, efter en halvtimme det hade börjat lixom, aja!
Sedan så ska Sandra gå och hon skulle ringa upp sin pojkvän, då står vi där och då kommer en kille fram till mig och börjar prata, Sandra blir typ irriterad och går därifrån så pratar han med mig där, sen så kommer någon kille och en tjej fram och han bah "Åh nu kommer dem och förstör när man försöker ragga på dig", jasså? tänkte jag.
Efter en stund vi hade pratat klart så gick jag, två minuter senare står han och hånglar med en annan tjej, snacka om att vara desperat asså.

Tillbaka i publik klumpen, jag, Sandra och Tom står och kollar på artisterna, sedan så börjar en kille prata med mig.

"Heter du Isabella?"
"Eh ja, vem är du?"
"Kommer du från Haninge?"
"Ja, vem är du?" frågade jag igen
"Vi träffades på donken"


Jag kunde inte komma ihåg lixom, men sedan så slog det mig. Det var killen från donken i tisdags, han som flörtade med mig, hahaha. Aa det var lite komiskt att träffa han där också. Så det var det, man blev uppraggad från alla håll :o ;) Efter Rix Fm så stannade vi kvar i stan en stund, vi köpte dricka och snackade och tog pendeln senare. Så såg min dag ut igår, nu vet ni det.

H.E.A.T


Kim


Sarah Dawn Finer




Sarah Dawn Finer igen



Snow Patrol



Måns Zelmerlöw


E.M.D


Sandra på pendeltåget = FLUM!






Ja nu är man hemma och Eurovision songcontest är över. Kom hem ca 22.30 från släkten.
Mormors syster var där också, första gången hon är i Sverige. Fast det enda jag sa var "Ich heiβe Isabella, tschüs" haha!
Jag hade väldigt kul där idag, det blev någon paj till middag (tyckte inte om den så mkt), till efterrätt var det fruksallad med grädde och kakor (såklart så tål man ju inte frukt) så det blev en massa kakor för min del.
Kendra blev väldigt glad över sina presenter det var ju kul, vi hoppade studsmatta också med Noah, Andreas, Zackary och Arvid. Det gick vilt till. Ni kan se videorna här nedan.
Jag fick också en systemkamera av min kära gudfar, inte digital dock men ändå. Skitbra ju! Nu kan jag ta riktiga bilder, den här systemkamerna kostade runt 8 000 - 9 000 kr förr i tiden. Yeeey! TUSEN TACK!
Cia fick Euro pengar av mormor eftersom hon åker utomlands snart med sin pojkvän, så vi fick också lite presenter. Thihi!

BTW, Norge vann Eurovision songcontest, men han var ju inte bra alls tyckte jag, det var en barnsligt framträdande, asså dem måste ju ha fixat ihop allting. Han var ju inte ens bra, Azerbaijan eller Island skulle ha vunnit!

Kusinerna hoppar studsmatta


Här hoppar vi studsmatta också

BRÅTTOM

Var ju på Rix Fm igår med Sandra och Tom. Jag hade iallafall skitkul!
Jag träffade också på mitt ex där :o Jag hade med mig min kamera men jag filmade typ bara hela tiden, lägger upp dom ikväll för jag ska åka till min släkt nu, min lilla kusin fyllde år igår, så det blir tårta ikväll, mums!
Jag hinner inte skriva mer nu, vi hörs senare. Pusshej ♥


HAR LEKTION JUST NU

Sitter just nu på tyskan och skriver på "Min resplan", vette fan när den ska vara klar asså.
Dagen har än så länge varit bra, solen är framme så det är ju härligt, hoppas det är fint väder ikväll också.
Sandra tvingar med mig på Rix Fm ikväll, men orkar egentligen inte. Men hon lovade att hon skulle bjuda på nånting så jag skulle komma, mohaha!
Slutar 15.15 idag har bara en lektion kvar, NO. Ush tråååååkigt! Men det är ju helg snart så.

Efter skolan ska jag hem och städa, fixa mig sen äta tacos med familjen och Sandra, sedan drar vi i till kungsan.
Ska ni in dit? Ne nu ska jag fortsätta på uppsatsen. Puss&kram ♥


TVÅ NATIONELLA PROV I TYSKA

Började skolan 09.35 idag och slutade 14.10 det var skönt. Hade håltimme sista lektionen.
Men dagen har varit långtråkig också, hade nationella prov i tyska idag, både hörövning och skriftligt. Det var hemskt! Det kändes inte bra iallafall, ush blir bara sämre och sämre ju :( 
Gjorde de jävla proven i typ två timmar (!?).
Efter skolan åkte jag hem och duschade, kröp ner under täcket och kollade på film.
Sen har jag inte gjort så mycket, har letat efter låtar till min iPod och letar fortfarande.
Vet ni någon bra rock grupp?

Ja som sagt, det har inte hänt mycket för mig idag, har kollat på SATC med syrran och suttit vid datorn, piss tråkigt.
Imorgon är det Rix Fm, ska gå med Sandra men vet inte om jag pallar det nu. Vill nog inte dra dit, tycker inte om artisterna särskillt mycket som kommer dit imorgon, ska ju äta tacos imorgon så jag kanske hittar på något annat istället, kanske drar ut senare på kvällen. Vi får se. Ne snart är klockan 23.20 ska fixa min iPod nu och sen gå och lägga mig. Puss&kram ♥


EN LÅNG OCH SEG ONSDAG

Första&enda inlägget för dagen då. Jag började skolan 08.00 med syslöjd, jag jobbar fortfarande på min nalle har segat och slösat en massa tid men idag jobbade jag hårt och hann med mycket, så det är bara att sy ihop den nästa gång. Det ska bli skönt och få det gjort. Sen pratade jag med min lärare om mitt betyg, hon tror hon sätter VG på mig iallafall. Vi får hoppas på det!
Iallafall, lite seg dag idag asså, Natta&jag stack upp till centrum och åt lunch där istället, sedan började vi med svenska och där gjorde vi ingenting alla fick gå hem dom som var klara med alla uppgifter, men jag och Natta fick stanna kvar ändå för vi skulle göra svenska nationella muntliga. Det gick jättebra. Jag känner på mig att jag har ett säkert VG i svenska iallafall, så det är ju skönt, svenska är en av mina favorit ämnen trots allt.
Ja vad mer? Sista lektionen var geografi men då var det valfri plats så jag drog hem, kollade på TV och sov till middagen. Det var skönt, är så jävla trött idag asså.
Jaha så imorgon har man nationella i tyska, det kommer gå åt helvete asså. Förut var det jättekul med tyska men nu har det blivit pisstråkigt, nu fattar man typ ingenting längre. Jag tror nog jag har sänkt mig där också. Inte bra inte bra.
Klockan är snart kvart över elva och ska nu gå och lägga mig. Sov gott! ♥




GOD NATT

Oj här sitter jag framför datorn och läser en massa skvaller överallt, klockan är 00.10 nu och måste nu gå och lägga mig. Ni får sova gott och se fram emot en bra dag imorgon, själv så börjar man 08.00 och slutar 15.30 så det kommer bli en lång dag fär mig imorgon. Godnatt på er nu, pusspuss ♥


HEIDI MONTAG PRATTS MUSIKVIDEOS

Kollade precis på Heidi Montag Pratts nya musikvideo, har hört henne sjunga några låtar innan, tycker hon inte är så bra. Vad tycker ni?
Sedan när jag ser den här videon blir jag nästan äcklad, det är för mycket sex av den, hon är klädd endast i bikini och "strippar" och trycker upp hennes silikontuttar mot kameran hela tiden, sexigt tycker killarna, men tänk lite på människorna där ute också, det finns gränser även här Heidi, att bolagen verkligen går med på det här fattar inte jag asså. Sedan hittade jag en till musikvideo där hon är på stranden i bara bikini. Vad tänker den här tjejen egentligen?
Visst du har jättesnygg kropp och så men vad är du för förebild egentligen till de unga där ute? Är det här ok? Och vad tycker Spencer om det här? Att Heidi sexar sig på stranden i bikini och nu är det ute över hela världen.
De här makalösa paret är ju verkligen hollywoods pinsammaste par tycker jag. KOMMENTERA!!!

Black out


Higher

EN ANNORLUNDA TISDAG

Klockan är snart nio och det är fortfarande ljust ute, fan vad nice att det snart är sommar. Fett skönt det ska bli att få gå i söta sommarklänningar, bikini och sola och bada igen! Om jag fick välja vilken årstid jag ville ha resten av mitt liv skulle det vara sommaren, men att åka skidor är ju också nice. Men sommaren vinner ju såklart! Fett skönt att snart få slippa gamla skolan man gått i fyra år, och slippa vissa människor.

Idag då så började jag skolan 08.30 med nationella i fysik, det gick så jävla dåligt, svarade på alla förutom två stycken men tror inte något av det jag skrev var rätt, haha! Så det gick ju inte bra, så kl 09.45 efter provet stack jag, Natta, Sarah & Yasmina till centrum och fikade och kollade på kläder. Asså jag måste verkligen köpa nya kläder nu till sommaren asså, det här går inte. Har inte fått mitt barnbedrag än för mamma har inte så mycket pengar just nu, vi åt ju på Hamburger börs i fredags och då gick det över 2000KR, snacka om att stula pengar asså!
Iallafall, vi gick till centrum sedan så började vi med engelskan 11.20 i en halvtimme, sen började skoljoggen 14.10. Så vi hade ju typ bara rast idag, så jag och Natta gick till bibblan och skrev på våra noveller som vi inte hade börjat på ens, och den skulle vara inlämnad förrra månaden lixom, ops! Haha, men jag blev jättenöjd med min novell, hoppas på ett VG åtminstone på den, skulle inte vara dumt att få ett MVG, skrev ju den på en timme bara.

Haha, jag glömde ju imorse att skoljoggen var idag, jag trodde den skulle vara imorgon, men icke sa Nicke, såklart hade man på sig sina kilklackar och så skulle man gå 5Km :s efter 50min kom jag äntligen i mål med jävligt trötta fötter, hade lite ont också. Gick med Bibbi&Natta för jag tänkte inte gå med de andra, pallar inte med en viss person just nu. Sen så kommer Oliver som jag snackade med igår, haha först undrar han om jag kan fixa hans iPod men det kan ju inte jag så.. Så jag gick med han, äckeldanne och Hanna till slut en stund, Oliver kastade kottar på mig hela tiden så jag gick ju bakom de till slut, men sen orkade jag inte med de så jag sprang fram till Bibbi&Natta istället, vi hade skit kul!

Efter skoljoggen mötte jag barndomsvännen Sandra vid bussen, sedan åkte vi hem till mig, snackade en massa och hade kul, hon åt middag här också så då fick vi lite mer tid att prata, det har hänt så mycket sedan vi träffades sist lixom. I sommar när jag ska bo hos pappa en vecka i Vega, haha, så ska jag vara med henne varje dag typ!
Älskar den bruden asså, tjocksmocken♥flodhästen = FOREVER!
Ja så har min dag sett ut än så länge, ska strax krypa ner under täcket och vila fötterna och kolla på Desperate Houswifes :)

Ja juste, Sarah kom tvåa på tävlingen! xD GRATTIS GUMMAN! <3







GODNATT

Duschade precis och ska nu gå och lägga mig. Har haft en rätt så bra dag, både positiva händelser och negativa händelser. Imorgn har jag nationella i fysik! Ush vad hemskt det kommer bli, jag som inte kan ett piss typ :o
Vi får hoppas på det bästa då. Skoljoggen vet jag inte när den är, antingen imorgon eller på onsdag, I can't remember.
Efter skolan imorgon iallafall så ska jag träffa en gammal barndomsvän som jag inte har umgåtts med sen sex år. Men nu ska det bli en förändring, right sis?
Ja det får bli en snabbis eller ngt, beror på när jag slutar. Ska gå på spinning imorgon 18.30 med några kompisar.
Så har jag planerat morgondagen än så länge. Godnatt på er! Puss&kram ♥


INGEN RUBRIK

Jaha då var det måndag igen då, och dags för skolan igen. Asså jag är så jävla skoltrött så man kan bli. Det är sjukt, vill bara sova hela tiden, jag skojar inte. Skönt att det bara är 18 skoldagar kvar! Har bal den 8 juni och slutar skolan den 9. Ska bli så jävla skönt att få slippa den här skolan!

Hände inget speciellt i skolan idag, förutom att jag och Becca gjorde vår redovisning. ÄNTLIGEN!
Lämnade också in min gymnasieansökan, hade helt glömt bort att det var sista dagen idag.
Fick reda på det precis innan första lektionen imorse så mamma kom och lämnade ansökan.
Sen så pratade jag bara med Cassi resten av tiden i skolan, pratade om allt mellan himmel och jord.
Sen kom hennes killkompisar och pratade med dem, har typ aldrig sett dom i skolan :o HAHA!

Efter skolan drog jag hem. Cia hade suttit barnvakt åt Kendra idag så jag kollade på Emil i Lönneberga och Lotta på bråkmakargatan :) Ritade lite sen också.
Det är ju yoga idag men jag pallar inte dra iväg någonstans, har mkt plugg och måste plugga, som om det kommer hända. Haha!

Som sagt det är mindre än en månad sen slutar jag skolan. Måste till bilden, ligger så mkt efter känner jag. Och slöjden, OMG. Det vårdar inge bra det här! Måste prata med mina lärare så jag kan komma efter skolan och så. Tänker inte få IG lixom. Såklart nöjer jag mig med G i bild eftersom jag suger, haha! Men måste få VG/MVG i slöjd iallafall.

Jag måste börja träna ordentligt nu också, morsan och syrran går på någon skit bra diet och går ner i vikt. Men om jag skulle följa den skulle jag inte klara mig en dag lixom. Dom skippar kolhydrater och det funkar jättebra för dem men jag skulle inte klara mig. Måste ha mitt bröd på morgonen!
Istället för yogan idag så ska jag köra rockring + övningar som vanligt. Sen blire dans!
LOVE TO DANCE.

Nu ska jag inte skriva ner allt som snurrar i mitt huvud annars kommer det här bli ett jääääätte lång inlägg. För nu pallar jag inte skriva mer. Vi hörs senare ikväll sötnosar. Puss&kram ♥


Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.


SÖNDAG

Idag vaknade jag upp med Dennis bredvid mig, det var mysigt.
Var med honom till klockan 14.00 sen stack han hem, så jag kollade på två filmer och låg i sängen bara. Suttit lite vid datorn, den här dagen har verkligen varit seg asså. Har inte gjort något vettigt alls, förutom att ätit dårå.
Vad ska jag säga? Typ ingenting, uppdaterar mig lite bara! :)



Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.


LÖRDAG

Håller på att städar mitt rum just nu, det var jättestökigt och Dennis kommer senare ikväll så det måste vara städat innan han kommer :)
Ska inte göra ngt mer än det, städa och umgås med Dennis. Vad ska ni göra idag?



Såhär ser det ut just nu, lite mer städat men ska fortsätta nu.


Den här har jag på mig idag!

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

PRIMADONNOR MED FAMILJEN

Kom precis hem från stan, såg Primadonnor på Hamburger börs, det var jättebra.
Blandning av musikal och teater, I LOOOVE ;) Älskar allt som har med musik&teater att göra och den här showen var jättebra. Om ni också gillar det så kan jag verkligen rekomendera att gå på någon av deras roliga shower.
Vad har ni haft för er denna fredagskväll då? TELL ME!
Asså jag är fan jättetrött efter att ha suttit i fem timmar typ :/ När showen var slut var jag på dans&sjunghumör och blev pigg i regnet, haha! Men ne vi åkte hem. Är ju jättetrött nu, ska gå och lägga mig snart.





Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

ÄNTLIGEN FREDAG

Hej allesammans. Började skolan 08.35 idag med hemkunskap. Lagade jättegot mat!
Slutade 15.15 med NO.
Efter skolan gick jag och köpte choklad och cola, mums! Sen tog jag bussen och åkte hem.
Spelade yatzy med Cia&Erik. Sitter och väntar tills jag&familjen ska åka iväg, vi ska kolla på primadonnor ikväll, ska bli kul&trevligt att umgås med familjen också :)
Imorgon ska Dennis sover över här också, ska bli kul :)
Ja, jag kommer på mer att skriva om. Vad har ni för planer för denna fredagskväll?



Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

GAMLA BILDER PÅ MIG

Kollade på bilder på pappas dator, hittade gamla bilder på mig! Haha se nedan, jag bjuder på dom ;)


Åh vad jag saknar simningen! Men inte de fula onoppade ögonbrynen! USH!


Här går jag i sexan, camar med Sandra tydligen. Saknar min fina kropp!!

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

ÄR HOS PAPPA

Är just nu hemma hos pappa, åkte direkt till honom efter skolan så nu är jag här.
Hjälpte honom att bära värmepumpen men att få upp den orkade jag inte, så min fabror kom över och hjälpte pappa.
Haha jag skulle hämta en grej till pappa och när jag ska gå ner till honom så ramlar jag i slänten, haha mina byxor blev gröna :/ skit samma dom var ändå smutsiga innan så.
Snart ska vi tre åka till Vega värdshus och äta gott. Länge sen man åt på restaurang. Nu vet pappa också att jag har en kille på G, gömmer mig inte längre för honom. Skönt.
Efter jag ha varit hos honom ska jag hem och plugga, om jag hinner så ska jag gå på core, ska fråga Becca om hon kan eftersom Tiffany inte kan.
Becca och jag blev vänner igen idag. Skönt, och nu kan vi göra vår redovisning! Haha!
Aja, vad har ni för planer för dagen?

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

I SKOLAN

Sitter just nu i skolan och har tyska, vi skriver på våra resplaner som vi inte har gjort på länge, hade tydligen tagit bort den som jag hade börjat på tidigare så jag får göra om hela skiten. Hade skrivit så mycket och nu är det borta :/
Aja får planera om hela skiten. Pratade med pappa imorse och han är ledig idag så jag ska dra hem till honom direkt efter skolan. Lite ändrade planer, och så får jag gå själv på Core idag.. :/ Aja såhär ser dagen ut just nu.
Ska återgå till uppsatsen nu. Hejdå. Ha det bäst. Puss&kram så länge.

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

GOD MORGON

Idag gick det ovanligt snabbt att bli klar. Så jag har lite tid över innan jag ska dra till bussen.
Idag försov jag mig inte, tur det. Morsan blev lite arg igår när hon fick reda på att jag inte var i skolan igår.
Men herregud EN gång. Ok det ska inte hända igen!
Planer för dagen då? Först är det skola, sen ska jag raka vägen hem och plugga.
19.30 ska jag gå på core, kanske Tiffany vill hänga med. Får se hur det blir med det.

Kanske ska gå och sola också ikväll.

Ja så ser min dag ut idag. Kanske blir någon mer träning :) Rockring kör jag varje dag nu.
Jättebra träning. Man måste ju variera sin träning med gympa, cykling och springa och så.
Ne men nu har jag inget mer att säga för stunden, ha en jättebra dag allesammans!

Puss&kram!





Såhär ser jag ut idag:

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.


BILDER FRÅN IKVÄLL



Tog lite bilder precis från min balkong. Har inte världens bästa kamera, samsung som är sjuuukt seg. Vill verkligen ha en egen systemkamera så man kan ta riktigt fina bilder.
Idag har jag bara varit hemma och tagit lugnt, ätit jättegod middag och glass till efterrätt :)
Ja det har inte hänt så mycket idag. Ska nu gå och sussa. Sov gott allesammans!

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

AYSEL& ARASH



Här kan ni se AySel & Arash - Always, som de ska sjunga på Eurovision songcontest!

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

FÖRSOV MIG

Försov mig idag. Skulle egentligen börja 08.00 och då hade jag missat slöjden :( Jag hade redan missat slöjden, NO och halva idrotten.. om jag skulle gå till skolan skulle jag ha två lektioner kvar. Så jag stannar hemma idag istället, skönt att ta det lugnt. Får bara inte försova mig imorgon också, aja baja! Ingen skola för mig idag då.
Så jag tänkte plugga lite hemma istället, skönare och mycket lugnare.
Ska väl snart äta lunch med Cia&Erik. Ni får ha det bäst. Vad har ni för planer för dagen?

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

LOCKIGT UTAN LOCKTÅNG

Ser ni bilden här nedan? Visst är det lockigt och fint?

Har inte lockat det eller annat. Har bara haft uppsatt i slarvig tofs hela dagen.

Om ni vill ha lockigt utan att locka och greja i timmar, blöt håret lite det ska inte vara blött utan fuktigt, sedan sätter ni upp håret i en slarvig tofs, och vips så får ni lockigt hår.

Bra va? :)





Ne nu är klockan 22.30 och ska gå och sussa. Sov gott allesammans. <3

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

DESPERATE HOUSWIFES

Precis innan jag skulle kolla på Ugly Betty kl 20.00 slutade internet fungera, tvn funkade inte heller. Ingen i hela Sverige som har bredbandsbolaget kunde kolla på TV eller surfa på internet.Såklart blev man irritired för de visste inte när det skulle bli fixat, vid 21.00 fungerade det igen. Vilken tur jag inte missade Desperate Houswifes xD
Ska nu återgå till tvn. Vilken är din favoritserie?



Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

KASTADE BABY FRÅN BILEN




"SHIIT!! OMG" var det första jag tänkte. Asså hur kan man göra såhär mot sin egna lilla baby!?
Snacka om att människor är psykist sjuka i hela jävla huvudet. Sånt här gör mig så jävla förbannad.
Jävla plågare ni är som håller på såhär! Vad får er egentligen att kasta ut tex en baby ur bilen bara för att man bråkar?
Det är sånt här som gör mig så jävla besviken, stackars oskyldiga lilla baby, tänk på dennes liv.
Vill ni verkligen förstöra hela någons liv? Och till en baby som inte hann lära sig någonting om livet.
Nej ush jag blir bara så jävla ledsen.

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

DÅLIGT VÄDER

Dagen började med nationella matte C. Det gick väl sådär, kunde det mesta iallafall, tror jag.
Slutade tidigare idag, sen efter skolan åkte jag, Natta, Yasmina & Bibbi till Vegabaren och åt där. Vi blev så sugna på Vegabaren :) Sen så ville vi ha Ben&Jerry glass men det blev inte av, ska be mamma köpa de idag istället :)
Sitter just nu och smsar, chattar och lyssnar på musik, det gamla vanliga.
Skulle egentligen gå på spinning idag men tjejerna kunde inte, sjuk, plugg och hundträning hade dem :/ aja. Får väl gå på spinning imorgon istället dårå. Får träna hemma istället :)
Ska också plugga på tyskan, geografin & skriva en kärleksnovell. 
Vad har ni gjort idag då? Några bra tips om gott&nyttigt snacks?



Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.


GOD NATT

Denna dag har varit underbar, kanske inte i skolan men efter. Dennis kom hit och vi hade mys :) Saknar dig redan! <3
Ska nu gå och duscha och sedan sussa, godnatt på er. Sov gott vakna vått ;) <3

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

DESSA REKOMENDERAS

Jag kan verkligen rekomendera ett par superbra hemsidor för mode, det är Bebe, forever21 & asos.
De är mina favoriter, har dock inte beställt hem därifrån men dom har definitivt snygga kläder.
Check it out yorself!




Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

BRITTAN KOMMER TILL SVERIGE

Har ni hört att Britney Spears ska ut på turne i skandinavien och kommer till Sverige?
That's right, hon ändrade sitt schema och kommer till Sverige - Globen 13 juli.
Ska/vill ni gå? Såklart man vill se artistdivan nån gång i livet ;)



Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

GE MIG SOMMAR, GE MIG VÄRME, GE MIG SOL!


GE MIG SOMMAR. SAKNAR VÄRMEN, SITTER OCH FRYS IHJÄL MIG! :S

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

NY VECKA, NYA HÄNDELSER

Ny vecka, nya händelser.
Hade hål timme i två timmar, satt bara i bibblan och åt lunch tidigare.

Efter skolan åkte jag med bussen hem, det regnade :/
Har också bestämt att jag ska på spinning imorgon med Camilla&Sara, Sandra kunde tyvärr inte.
Så nu ska jag ta med hårdhandskarna på mig själv :p
Har nu blivit klar med svenskan och sitter och smsar med Dennis och lyssnar på radio.
Dennis kommer på middag idag, det blir köttbullar :p Hoppas la familia gillar honom :)


I'm crying , I miss you honeys!

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.


SEG SÖNDAG

Det var meningen att Dennis skulle komma hit idag, men eftersom bussen inte går på söndagar så gick det inte. Det skulle ta två timmar för honom att komma hit isåfall. Så det blev inte av.
Därför har jag inte gjort särkillt mycket idag, var hemma och kollade på HSM3 och tråkade.
Jessica kom hit efter middagen med balklänningen som jag ska få låna av henne. Den är jättefin, men jag känner att jag veeerkligen måste träna. Tänker inte gå till balen med den här kroppen så den ska tränas, har bara en månad på mig, men någon skillnad måste det bli, right? Därför har jag gjort ett dumt schema vad jag ska göra varje dag, jag kommer utnyttja gymmet rätt så bra och normalt mycket :) Jag får bara följa schemat så ska det gå alldeles utmärkt.

Vad har ni gjort idag då? Tell me!




Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

FOTBOLLSMATCH + MYSKVÄLL

Idag gick jag och Natta på Dennis fotbolls match i Torvalla. Dom vann med 7-0 eller 8-0 kommer inte ihåg. De var fett bra iallafall :) Det var meningen att Dennis skulle sova här idag men han fick inte för sin morsa för att de ska iväg imorgon bitti. Kanske sover han över här imorgon, om det är ok för morsan. Det är ju skola igen på måndag.. Vi får se.
När jag kom hem från matchen hade morsan köpt skorna som jag ville ha! Yeees! TAACK!
Ja annars har jag bara varit hemma och kollat på SATC med Cia&Madde och ätit chezeballs och chips och dipp och cola. Ush känner mig jävla fet just nu. Tur att jag har fått tillbaka mitt gymkort så jag kan gymma igen.
Just nu sitter jag och lyssnar på "It's alright, it's ok" med Ashley Tisdale om och om igen :p
Det var allt jag hade att säga för stunden. Ska nog klicka mig vidare på youtube nu.Pusspuss!




Såhär såg min lördag ut tsm med syrrorna.. :o

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

ASHLEY TISDALE

Kolla in Ashley Tisdales senaste heta musikvideo med "It's alright, it's ok"



Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

FEST HOS BIBBI

Kom hem vid 00.00 från Bibbis fest. Det var jättekul! Hade så mycket skoj där asså.
Vi fick tacos till middag och Bibbi blev jättenöjd med sina presenter. Hon fick det hon önskade sig :)
Vi pratade, sjöng singstar och dansade i mängder. Ja som sagt det var jättekul, tyvärr så gick Dzejna tidigare för hon mådde inge bra :/ Men vi fortsatte med festen!


En stolt Camilla :)


Födelsedagsbarnet Bibbi. I bakgrunden retar jag Camilla lite ;)


Camilla&jag posar lite


Haha mongot själv då :o


Mums, en massa snacks. Mådde illa när man hade ätit så himla mycket!


Becca&Camilla sjunger karaoke


Camilla&Bibbi. Jättesöt klänning gumman!


Några av girlsen :) <3


Och några girls till :) <3


Haha så typiskt Dzejna :p


Jag, Camilla&Anni ute på balkongen.


En geting smög sig in, tjejerna blev lite rädda :p


Dzejna våldtar Bibbis nalle :o


Bibbi fick en stressboll, Dzejna provar gärna.


Jag kollar om det är någon skillnad, resten av kvällen tafsade jag och
Natta på varandra ;)


Kul hade man iallafall! xD


& så sjöng man karaoke också!


Dans blev det mycket av :)


Mer&mer dans!


Haha vette fan vad Jojjo gjorde, man aja! ;)


Camilla&Jojjo are going crazy!


Girlsen dansar dans stop!

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

VALBORG + FEST HOS BIBBI

Efter skolan igår gick jag och Dzejna till centrum och köpte present till Bibbi.
Igår var det Valborg, hade skitkul! Tyvärr så kunde inte Dzejna komma :(
Men hängde med Sandra, Tiffany, Stephanie, Nett och vi hade jättekul.
Becca,Jojjo och Jesper stod vid sockervadden, och vi fick gratis sockervadd. Mums!
Madelene, min styvsyster, följde med också. Tänkte hon kunde följa med och ha lite roligt med oss istället för att sitta hemma med dom äldre tråkiga. Det var väldigt kallt men man gick ju till brasan ofta för att värma sig lite.
Haha det brann på Tiffany igår också, Jesper lekte med elden och Tiffany frös om fötterna och stod barfota ovanför lågan. Dangerous!
Ja med andra ord, VI HADE JÄTTEKUL IGÅR!
När vi väntade på min mamma som skulle skjutsa hem oss så stod vi ute på vägen, jag och Tiffy stod ute på gatan och dansade och hade skoj :)

Idag då, idag är vi lediga från skolan. Idag är det 1 Maj! Och det är fest hos Bibbi, ska bli kul!
Gick upp ett halv två, var jättetrött. Har legat ute i solen och spelat YATZY med familjen :)
Klockan 18.00 ska jag iväg till Bibbi. Det ska bli kul!

Slänger upp bilder från igår!


Såhär såg jag ut igår.


Majbrasan


Fyrverkerier och majbrasa


Steffi & Tiffy


Jag & Sandris


Jag, Sandra & Jesper


Jag, Sandra, Tiffany, Net & Jesper


Jesper satte eld på Tiffanys fot :o


Flummbarnen :)

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

RSS 2.0