:D

Varsegod Bella, nu borde din blogg se normal ut :) iaf enligt min data. Ha det super<3
//Marie

RED AND HOT LIPS

(OM NI UNDRAR VAD SOM PÅGÅR I BLOGGEN SÅ FIXAR BÄSTASTE SÖTNOSEN MARIE MIN BLOGG, TACK HJÄRTAT)

Tog lite kort igår, på mina läppar.
Skulle jag kunna bli en läpp-modell? Haha.
Inte för jag vill just det precis. Hade tråkigt bara.
Använde rött läppstift för första gången. Passar jag i det?




PACKNING, SKA FLYTTA

Hej alla glada. Eller ska jag säga det? Har rejäla humörsvängar idag asså.
Dagens kan jag beskriva med ett ord: Händelserik!
Sant så sant asså.

Ja, dagen började med engelska kl 08:00, vi fick gå till ett rum fullt med datorer och headset och göra ett test. Det gick väl bra, hade 9 fel av 80 så det var väll rätt så bra. Vi har håltimme i 70 minuter efter så jag gick och köpte min fruksot, en fralla med kaffe latte så himla gott. Råkade spilla precis vid ljumsken också, lyckat.
Matematik var det efter, det gick bra. Jag är väldigt bra på det kapitlet vi är på nu, förra kapitlet var för krångligt för mig. Matematik är både roligt och tråkigt, beroende på vad för matte man läser (Ta inte illa upp Moa).

Vid lunchen började vi prata om sushi, det var dagens hetaste ämne. Jag gillar inget som kommer från havet förutom lax, och då ska den vara stekt eller tillagad i ugn annars äter jag inte. Men det blev världens tjat från Li haha. Det var.. intressant. (Om du läser det här Li: Jag gillar inte fisk så jag kommer aldrig gilla sushi heller. Just so you know)

Sista lektionen var rörlig bild, den här gången var jag, Moa och Malin i samma grupp för första gången. Vi hade skit kul. Säger inte vad vi filmade för Marie, William, Li & co får inte veta. Feel the pain! Omg, den blev ju bäst. Trimma är vi bäst på och det är så jävla kul. Vi filmade ute, när vi skulle gå tillbaka märkte jag att mobilen var borta. Shit tänkte jag. Men sen tänkte jag, äh den är gammal och inte värd ett skit. Så vi gick och letade där vi filmade och i klassrummet, men den var borta. När vi kommer tillbaka till klassrummet och sätter oss så ligger mobilen på golvet. Pew, vilken tur jag hade där.

Kom hem vid 16:00, gick ut med Tellus i skogen då. Han sprang, skuttade och hoppade, haha det är så kul att se. Han snodde min mobil två gånger också, han gillar väl den, äh det gör vi alla ;) Förutom kameran dock. Jag filmade när jag retade honom då han fick tag i den till slut och sprang iväg med den, haha det filmades så det blev skit rolig video. Lägger upp den senare.

När jag kom hem igen gjorde jag toast och te. Hela familjen kom hem samtdigit så syrran tog en halva. Det var så gott. Så det var min mellis/middag för dagen. Mamma hade köpte en stor marabouchoklad till mig, aj! Jag som började veckan så bra, så kommer hon hem med choklad som man inte kan motstå. Fan. Jag får väl träna imorgon, jo men det ska jag för jag ska på "rygg" med mamma, sen får jag väl springa på maskinen vi har som inte används.

Juste, mitt rum är snart halvtomt. Jag ska ju flytta.
Flytta till Madelenes rum för vi ska byta golv och måla väggarna i helgen. ÄNTLIGEN! Har väntat i två ½ år nu. Äntligen engagerar dom i mitt rum. Anders har tagit ner min vinterjacka också, tror jag. Hoppas det. Har glömt bort det bara för det.
Tar en paus från packningen, det är så tråkigt och tar ut all energi på en.
Om en timme är det "True blodd". Wiie! Det ska jag se, och äta choklad. Aja finns det så får man unna sig thihi. Jag måste verkligen akta mig, får inte ramla i fällorna.

Vad långt inlägget blev. Jag gillar att skriva. Märks det? Vill ju bli journalist en dag, eller ja det måste jag väl om jag vill bli det jag vill bli. Nej nu slutar vi här tycker jag. Ha en mysig onsdags kväll/lill lördag. P&K ♥



En massa skit saker.

SÅHÄR SER DET UT JUST NU:




Ska rensa alla dessa lådor snart. Undra vad som finns i? Använder ingenting som ligger i ändå.


IN SCHOOL

Sitter just nu med Marie och Moa bredvid mig. Har precis klunkat i mig en kaffe latte och ätit upp frallan. Duktiga jag hann inte äta frukost imorse för jag letade halsdukar i hela huset. Har två på mig just nu, Anders glömde ta ner vinterjackorna så jag får gå med min tunna skinnjacka idag.

Börjar om en kvart med matematik. Så booring! Moa dör hellre än att plugga matte. Vi har förstått det gumman, vad är det du gör på lektionerna egentligen? Inte pluggar matte iallafall haha.

Ha en fortsatt trevlig dag kära läsar (om det är någon som läser ens, haha)

Wow, nu kom lille Viking också, måste rusa!

GOD NATT

Vilken nice dag det har varit. Slutade tidigt och äntligen var det Desperate Housewives på TV. Nästa vecka börja nya säsongen.

Tänkte säga god natt och sov gott, och kolla in Miley Cyrus nya heta musikvideo "Party in the USA", checka in hennes boots, VILL HA! Älskar hennes stil, lite cowboy aktigt, ME LIKE. Imorgon får vi studiebidraget då ska jag köpa nya skor! Yes. God natt.






VILL SHOPPA NU

(BEHÖVER NÖDHJÄLP MED BLOGGEN, ANYONE? PLEASE!)

Vill så gärna shoppa nu asså. Vill köpa nya skor nu när hösten är här. Jag äger fula hamster skor (shh säg inget till morsan) och jag vill ha nya NU! Uggs är både så sköna och snygga, det tråkiga är att alla ska ha uggs. Men dom här skorna vill jag helst ha! Vad tycker ni? Snygga/söta va?
Nej klockan är 21:00 om tio minuter, ska gå och göra varm oboy nu. Ha det gött.



EN KORT SKOLDAG

(BEHÖVER NÖDHJÄLP MED BLOGGEN, ANYONE? PLEASE!)

Min mage kurrar och det sticks i mina läppar, "ta en banan om du är hungrig" säger mamma, och dumma jag tar en banan, glömde bort att jag inte kan äta banan heller längre. Kan bara äta vindruvor, kiwi och jordgubbar! Det är sååå orättvist. Är jätte hungrig och Anders har hållt på med maten i en timme nu, det borde vara klart snart!

Idag började jag 09:00 med samhällskunskap, då vi skulle fortsätta med det vi höll på med igår, para ihop rätt president med rätt land osv. Fick hjälp av Moa, annars skulle jag inte bli klar. Jag vet bara pytte lite om Sverige och USA lixom. But it's all good.
Sen hade vi svenska, skulle fortsätta skriva på berättelserna. Men vi satt mest och flummade oss, som vanligt. Asså när jag ska jag någonsin skärpa mig? Från och med imorgon!
Egentligen skulle vi ha fotografisk bild sista lektionen men eftersom en stressad kille skulle lasta av foto papper så krockade han istället på Essingeleden och då flög allt ut. Lyckat! Så lektionen blev inställd och vi slutade 11:20 vilket var super skönt.

När jag kom hem gjorde jag lunch, kollade på filmen "Wedding crashers" och vilade.
Letade fästingar på katten Tiger, hittade två-tre st, sen upptäckte jag att han var lite svullen vid örat där en av fästingarna hade suttit, sen upptäckte jag att där den andra fästingen satt så kröp det flera små fästingar. Asså Tiger är ju helt omöjlig, hur kan han få så mycket fästingar? Han rullar väl säkert på ängar hela dagarna, Tarzan får ju typ 2-3 fästingar under hela året medans Tiger får över 150 st. Kanske inte så många men det är MYCKET han har 2-3 fästingar varje dag den katten! Jag fattar inte.

Gud vad det kurrar i magen asså, är super duper hungrig. Ska det bli mat kl tio eller? Nej nu ska jag gå ner och klaga på kocken! Ha det bäst så länge. P&K ♥

Glöm inte Desperate Housewives ikväll kl 21:00 på kanal 5.
Den bästa serien ever!


NY VECKA, NYA HÄNDELSER

Just nu lyssnar jag på musik, den här gången inte Ashley Tisdale utan Taylor Swift, I love.

Idag började vi med matematik 09:45, men dom har ändrat schemat utan att meddela oss, så vi skulle egentligen haft rörlig bild en timme innan, asså det är så onödigt eftersom vi ändrade rörlig bild från tre timmar till två timmar på onsdagar för mer behöver vi inte, men nu har dom lagt till en timme på måndag morgon, så jävla onödigt. Som tur var så hade vi inte rörlig bild imorse för vår rörlig bild lärare visste inte ens om att vi skulle ha lektion, wierd.
Jaja, andra lektionen var samhällskunskap då vi klippte och parade ihop olika land med rätt president osv, trist men vår lärare Kalevi gör lektionen 100 gånger bättre för han är så jävla skön.
Sista lektionen var gympa, som vanligt hade jag glömt gympakläder men vi hade orientering så jag var med ändå. Vi tog alla stämplar! We're so good.
Asså jag är inte bäst på orinetering men jag är inte sämst heller, jag hittar dit jag ska, det är väl det som är meningen? I nian gick jag fortfarande vilse när jag tittade på kartan, men nu så har jag blivit bättre.

Kom hem vid 14:30.
Började laga middagen vid 16:30 så maten blev klar 17:20. Var tvungna att äta en tidig middag idag för Anders skulle till frissan och jag och mamma skulle cykla till yogan. Asså det är bland det bästa jag vet. Yoga är så skönt, men stänger ute alla tankar och fokuserar bara på andningen och kroppen, men på slutet brukar jag nästan alltid somna. Vaknade ändå upp lika snabbt när vi skulle cykla tillbaka hem i mörkret.
Har äntligen fotat läxan, har bara en kvar att fota, tung, vet inte vad som beskriver tung, har gjort allt annat. Ibland är läxor väldigt frustrerande.

Vad dagen har gått snabbt asså. Hade tänkt städa mitt rum för det ser inte ok ut. Värre än ett bombnedslag asså, det ligger tusen grejer på sängen, kistan, byrån, golvet och skrivbordet. Ush så tråkigt att städa. Va fan klockar tickar ju på som bara den man hinner inte andas! Men nu måste jag gå och lägga mig.

Btw, det är äntligen DESPERATE HOUSEWIFES imorgon! Har längat såå! Fast det är ju två sista avsnitten på förra säsongens, nästa vecka börjar nya. Längtar så!
Älskar tisdagar och onsdagar, för då är det mina favoritprogram på TVn.




Lilla jag kan också laga god mat. Tummen upp för det!


HELGENS HÄNDELSER

Först och främst vill jag säga, vilken helg det har varit. Har haft jättekul.

I fredags var jag med en kompis. Eh, tror faktist jag slutar där haha. Men jag sov borta så jag kom inte hem förrän vid 14:00 igår.

Igår var jag så himla trött för jag var fortfarande sliten från i fredags då jag knappt sov nånting. Men jag var tvungen att hålla ögonen öppna för det blev fest hos Alice på kvällen, födelsedagsfest för att vara exakt. Vi hade skit kul. Först blev det lite mingel och snacks när vi kom, sen snackade vi en massa, sen dansades det en hel del, och sist men inte minst lekte vi snurra flaskan.
Precis när jag skulle gå så ville jag köra och då blev det såklart konka, så jag fick dela en saltpinne med Ludde, enligt Moa var han snyggast av alla killar där, men det var inte meningen att våra läppar skulle mötas, men det var knappt en puss så det var lugnt. Så stack jag precis efter det, haha. Bussen gick 00:20 jag var hemma 01:00, men jag gick och la mig 02:00.

Idag så har det inte hänt särskillt mycket.
Gick upp vid 13:00 och kollade på TV, sen blev det pannkakor till lunch vid 14:30, slog mitt rekord och åt tre pannkakor, haha brukar inte orka mer än två st.
Till middag blev det potatisgratäng med fläskfilé och hjort och tända ljus. Mysigt!
Jag, mamma och Anders åkte och handlade också då passade jag på att köpa en Ben&Jerry glass, så himla gott. Moster Sylvia fick glass också när hon kom. Men som tur är finns det lite glass kvar. Man orkar inte äta så mycket glass asså, eller ibland så.

Sitter som vanligt och lyssnar på Ashley Tisdale. Gud vad förvånade blir va? Haha.
Klockan är nu 22:15 ska nog hoppa in i duschen.

Som ni ser så är bloggen inte så värst fin, skulle göra om designen men det blev ju åt helvete. Meny raden är ju längst ner och jag kan inte fixa tillbaka det, lyckat! Behöver verkligen hjälp. Please, sombody?




Påväg till Alice.


Mötte upp dem här tre filurerna och väntade på William över en halvtimme, som fick skjuts och inte sa något till oss. Schysst gjort av honom då!


Nathalie, Li och William.


Fina Marie.


Li strike a pose.


Kvällens prinsessa Alice. Jättefin klänning!


Mingel.


Bilden säger väl allt. Haha!


Alice till höger och hennes killkompisar till vänster.


Nathalie och Li gör Anders-i-skogen-pose.


Haha, ja vad ska man säga?


Killar gillar att klänga på varandra. Det märktes.


Folk.


Juste, vi gjorde en tipsrunda också. Vinnaren var Ludde. Malin och Alice trodde att det var en tjej som skulle vinna så Ludde fick nån rosa sak haha.


Marie och jag.


Fika och presentöppning.


Tror det var en parfym.


Och skor från oss alla.


Marie och jag.


Det dansades.


Marie, Li och Moa.


Oskar var kvällens dans kung.


Moa och Li.


Moa, Mari, Li och Johanna.


Killarna står och glor, på vad?


Marie och Moa.


Marie, William och Moa. Alltid lika sköna.


Jag, Maire och William langar posen.


Vi bildade en stor ring och dansade. Jag, Oskar och Alice.


Hopp och skutt, haha!






Det snackades för fullt.


Och skrattades.


Ludde och Micke.


Malin, Marie och jag.


Malin, Marie och jag igen.


Såhär roligt hade vi hela kvällen. En rolig och väldigt lyckad kväll. Det var det!


FACEBOOKTIME

Vad pratar hon om? Om att köra runt i bil, på datakunskapslektionen. Vad har bil med det här att göra? Fattar nada men aja, det är ju facebooktime nu, slutar om 20 minuter sen är det heeelg! Fan vad skönt. Idag blir det film mys, ska fråga runt lite. Imorgon blir det kalas hos Alice igen. Måste få fram pengar tills imorgon, men är pank. När kommer studiebidraget? Vi hörs när jag kommer hem. P&K ♥

RENOVERING AV BLOGGEN

Rubriken säger väl allt. Som sagt jag har tröttnat på min design och har nu bestämt mig för att göra om allt! Det ser ut som det gör, konstigt nog har menyraden åkt längst ner under allting.
Jag behöver verkligen hjälp. Någon frivillig som kan hjälpa mig? SNÄLLA!


JAG OCH MARIE PLANERAR


Oh, vad planerar jag och Marie att göra? Haha, det kanske ni får reda på en vacker dag ;)
Bus bus, eller rättare sagt, BRA GJORT (vi ska göra) !!


LITE FAKTA OM ASHLEY TISDALE

Ni vet väl vem Ashley Tisdale är? Såklart ni gör, det är ju hon som spelar Sharpay i High School Musical, hennes motspelare är ju bl.a heta hunken Zac Efron. Åh han är så snygg!
Men nu ska jag berätta lite om miss Tisdale, hon är en av mina förebilder och hon är bland de bästa disney förebilder, det har inte läckt ut nakenbilder på henne iallafall, som det hände med hennes bästa vän Vanessa Hudgens som också är hennes motspelare i filmen. Det går bara bättre och bättre för Ashleys karriär vilket är super duper. Hon har allt, hon kan agera, sjunga, modella (vad det nu heter), har snygg kropp och hon har STIL. Love everything about her.
Hon fyller år på samma dag som min pappa, den 2 juli, hon föddes 1985. Hon blev stor när hon fick en huvudroll i "The suite life of Zack and Cody", hon fick sitt genombrott år 2006 i musikalfilmen "High school musical".
I somras släppte hon sitt senaste album "Guilty plessure" som jag lyssnar på varje dag och mycket av, min favorit just nu är "What if", som jag faktist lyssnar på just nu.
Ashley har haft de flesta hårfärgerna, hennes naturliga hårfärg är rött, men hon är mest känd som blondin, i år färgade hon håret brunt och ändrade sin image, men hon har precis färgat tillbaka till blont igen. Vad tycker ni, vilken hårfärg passar hon bäst i?



blont                                        mellan blont                                          brunt


Vilken cool bikini. Bra smak tjejen har asså. Vill ha!


HÅLTIMME

Är fortfarande i skolan. Började 10:00 med svenska. Skulle gå in med matte 11:10 men vår lärare är fortfarande sjuk så vi fick håltimme så vi gick och åt, pannkakor blev det idag. Jag, Moa, Malin, Li och William sitter redan vid datorerna i grafisk kommunikation salen, lektionen börjar inte förrän kl 13:00 men det är aldrig fel att sitta vid datorn haha.

Idag vet jag inte vad som händer, det är torsdag så jag kommer väl vara hemma som vanligt och strosa runt i huset. Men jag känner att jag vill göra något, NU! Det är tråkigt att inte göra nåt speciellt om dagarna, förutom skolan. Kanske jag ska trimma en video när jag kommer hem? Ja jag ska nu lära mig allt det där. Det var faktist kul så ja, det kan jag göra idag. Kommer det något roligt på TVn ikväll? Kanske ni kan tipsa om någon bra film?

NÅGOT NYTT

Såg precis på "True blood", gud så bra den är! Jag är som fastklistrad när jag kollar på det, sjukt bra asså!

Idag var jag i skolan, började 08:00 och slutade 15:00, sista lektionen rörlig bild hade jag som roligast då vi skulle trimma och greja med en video/intervju. Den blev fett bra!
På bussen hem träffade jag Bibbi, söta älskade Bibbi. Gick sen ut med Tellus i skogen som vanligt, kollade på TV och lagade hemmagjord potatismos med köttbullar och brunsås, mumsigt! Gjorde det själv också, är stolt över mig själv haha.
Har målat naglarna svarta också för första gången i mitt liv, det är jävligt snyggt faktist, tänk att jag aldrig målat dom svarta, wierd.

Nu går vi tillbaka till gårdagens.
Igår gick jag till skolan en snabbis för vi skulle fota oss, jag blev inte nöjd alls, jag såg så ploffsig ut, det sa min syrra när jag kom hem, beror säkert på att jag är sjuk. Inte kul.
Sen fick jag en läxa i samhällskunskap sen drog jag hem och kollade på TV resten av dagen.
Det var det som hände i stort sätt.

Men nu ska jag gå och göra i ordning mig för natten, ska byta lakan osv. God natt.


Den blev väldigt kort, det är första gången jag trimmar så jag lovar jag ska bli bättre.
Det är kuligt det här!


MIN NYA SPECIELLA GREJ



Ska jag börja att göra såhär istället? Mycket roligare eller hur. Please let me know!


IN SCHOOL

Sitter i skolan just nu, har precis haft lunch, börjar om 10 minuter med rörlig bild i tre timmar. Asså tre timmar, det är för mycket! B-klassen har bara två timmar och vi tre, dåligt!
Antar att vi inte ska ha klassråd idag, så jag slutar nog 15:00. Måste verkligen plugga matte när jag kommer hem känner jag.

Förlåt för jag inte uppdaterade mig igår, men min CP till dator är f*cking helt jävla CP som fan. Samma problem igen, hatar den! Men jag berättar om gårdagen i nästa inlägg, dvs när jag kommer hem.
Det är fint väder, solen skiner men det är inte varmt direkt, har på mig min mysiga halsduk idag också. Är fortfarande sjuk så måste försöka bli frisk. Ska ta mig en stor kopp te med honung när jag kommer hem, honung.. det har jag aldrig i faktist, men idag ska jag ha det. Varför skriver jag om honung? Ingen roligt ämne att prata om direkt men jag har inget annat för mig just nu än att blogga.

ETT STYCKE VÄRSTING!! - Williams citat.
- Hej, - Men skit i det då! - Maries citat.
*Säger nånting, skrattar* Men jag skoja - Moas citat.


Det säger dom 24/7

MISS SJUKLING

Är fortfarande sjuk så jag var hemma från skolan idag.
Gick upp 12:30 så det var verkligen skönt att sova ut, har bara kollat på film idag, inget mer än det.
Imorgon är det fotografering i skolan igen, självporträtt. Det börjar 10:10 och jag måste gå dit, så jag får pallra mig dit trots att jag är sjuk, får passa på att fråga om läxor och allt sånt också. Har precis duschat och noppat ögonbrynen så är det klart, behöver bara tänka på sminket, håret och kläderna imorgon, åh det är mycket ändå. Får väl ta fram kläder idag så jag hinner fixa en bra look imorgon, den kommer väl ändå förstöras när jag ändå snorar och har mig, ush hatar att vara sjuk! Nej nu är klockan 23:40 så nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar gå upp imorgon. Dröm sött vakna blött, det ska jag göra. Haha skoja, eller gjorde jag? Vem vet! Mohaha!


DU SKRÄMMER MIG


Den här bruden skrämmer mig. Vad ska hon göra med mig? :O


TEST

Gjorde en frågesport om träning hos Seventeen. Gissa vem jag blev!


BEYONCE! Snacka om vad förvånad jag blev, haha.
Gör testet DU också här. 


HELGENS HÄNDELSER

Det är söndag och klockan är snart 19:00.
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag är sjuk så.

I fredags var vi på Rudan med skolan, alla vi ettor dårå. Vi fick göra olika stationer, bl.a bygga sandslott, katter, arena, bilda kvadrat och rektangel av ett rep med hela klassen. Och lite mer. När vi slutade fick vi gå till skolan och ha datakunskap, men det var bara jag, Moa, Marie, Malin, Li, William och Alexander där, så vi var inte många inte. Vi hade ändå lektion i bara en halvtimme. Drog hem såklart efteråt, gick ut med Tellus i skogen så han fick göra sitt och springa av sig som vanligt. Gick förbi Brandbergen centrum också och köpte cola och godis. Så jag hade filmkväll för mig själv, såg "He's just not that into you/Dumpa honom" (konstig översättning) fast jag såg bara halva för den blev jobbig. Kom i säng 22:00 så jag var jätte trött i fredags.

Igår blev syrran chockad att jag var uppe innan henne, jag var vaken redan 09:00, gick upp 09:30 och åt frukost med familjen. Hände inte mycket under dagen. På kvällen åkte jag, mamma och Cia hem till moster Syliva + kusiner och åt varma mackor och kollade på film, såklart blev det "Dumpa honom" som jag såg i fredags, men den här gången såg jag dock på hela filmen. Jag kan iallafall säga att det var en lärorik film. Vid 23:30 kom grabbarna hem. Vi stack strax efter 00:00 och svängde förbi Vegabaren och åt, fy fan vad gott det var! Sen begav vi hemåt.

Idag gick jag upp 11:30, det har varit en seg dag. Har bara suttit vid datorn och lyssnat på musik och kollat på "Teen choice awards 2009", jag vet att jag är sent ute men såg aldrig den. Farmor och farfar kom förbi för att lämna en varsin rulle till mig och Cia. Ja det var det. Är ju fortfarande sjuk så jag vet inte om jag ska till skolan imorgon eller inte, det beror på hur jag mår imorgon, jag mår inte bra just nu iallafall, kan knappt andas och nyser stup i kvarten, det är inte kul att åka på en rejäl förkylning, det är bland det värsta jag vet.
Dagen/kvällen fortstätter med att försöka bli frisk och att lyssna på Ashley Tisdale "What if" och kanske kolla på en film. Älskar Ashley Tisdale, hon regerar, hon har en sjukt fin sångröst, är superbra skådespelerska, älskar hennes klädstil och musikstil, och hon sjunger sjukt bra live. Älskar allting hos tjejen!


Vad kan det finnas inuti..?


Money of course.



JAG BÖRJAR BLI SJUK :(

Ush jag känner mig så dålig, är redan förkyld och börjar bli sjuk, och så fryser jag. Var finns en mysig kille när man behöver en? Skojade där, men närhet det saknar jag som fan. Det var länge sen. Sitter och torterar mig själv genom att lyssna på The climb med Miley Cyrus, eller tortera är inte rätt ord direkt, men låten är så bra!
Idag fick jag gå tidigare från skolan för jag skulle till tandläkaren 12:00, kom hem vid 14:00 :O Jag hade inga hål, har jättefina tänder, men det var ett jävla tjat om tandtråden som vanligt.. Måste hålla munnen fräsch och frisk så man inte får infektioner och blir sjuk. Gick ut med Tellus en halvtimme när jag kom hem, han fick springa av sig i skogen, alltid lika roligt och definitivt gulligt. Åt lunch vid 15:00 och kollade på film, en tråkig en för den delen, "Material girls" med Hilary och Haylie Duff. Klockan är nu 20:25 ska gå och duscha, tvätta rent fejan och borsta rent tänderna, kan ta ett tag. God natt.

Juste, fick ett mail från statist. Det hade blivit fel i annonsen och castingen är redan på tisdag nästa vecka! Frågade mamma om jag fick åka men fick inte, har mailat tillbaka och frågat om jag får komma i helgen istället. Får se hur det blir med det. Fan!


MOT SKOLAN

God morgon.
Ska snart gå mot bussen, börjar 10:00 och slutar 12:00 för min del.
Ska till tandläkaren vid 12:00 så jag missar lite av matten och sista lektionen grafisk kommunikation. Två timmar i skolan alltså, fett skönt.
Vad händer mer idag? Ja ni, det har jag ingen aning om. Tar dagen som den kommer. Ska iallafall vakta Tellus några timmar för syrran ska till centrum med en kompis.
Det var det för stunden. Ciao!

GILLAR ATT FOTA & ÄLSKAR ATT FOTA.

God kväll.
Har precis kollat på "True blood" som är så jävla bra. Älskar deras brytning. Vill också ha! Den är fin tycker jag. T.om Tyresöbor säger att jag har en brytning, hallå jag bor precis bredvid er. Skit skumt, kanske för morsan är tysk? Jag vet inte varför riktigt men skit samma.
Slutade ca 14:30 idag, kom hem 15:00, gick ut med Tellus då i nästan två timmar. Var tvungen att ta slut på rullen i analoga kameran, vi ska ta kort med analoga tills nästa vecka så jag var tvungen att ta lite kort så jag kan göra läxan.
Annars har jag bara ägnat dagen åt att sitta vid datorn och lyssnat på musik, kollat på idol har jag också gjort. Är nyduschad och klar så jag ska gå och lägga mig nu. God natt ♥


Min analoga systemkamera jag fick av min gud far för inte så himla länge sen, två-tre månader.


Tagen med min digitalkamera. Börjar bli bättre på att fota nu. Wie!


Ja vad ska man säga? Jag är inte normal direkt, and I ... löve it! xD


Are'nt I cute as hell? Kidding. Well, a little cute then.


I SKOLAN

Har rörlig bild just nu, men jag, William och Sandra är redan klara så vi får vänta tills alla är klara.
Dagen började med engelska, sen hade vi matematik och nu rörlig bild, efter det har vi mentor tid, då vi ska prata om fredag, vi ska till Rudan och ha "kul", vi ska klä ut och och grejer och hitta på egna visor, skumt.
Under rörlig bild lektionen ringde min syrra som vanligt och jag hade glömt att sätta på ljudlös så det lät i hela klassrummet, again. Måste hem direkt efter skolan för Tellus är ensam hemma.
Det var det för stunden. Ciao!

POSITIVE POSITIVE POSITIVE

God kväll.
Gissa vad jag gör? Lyssnar på musik och sjunger som vanligt. What a big surprise! Not.
Har precis kollat på "The girl next door" på TV, den var jättebra ju. Påminner lite om "American Pie".
Idag har det varit en bra skoldag, varje dag i skolan har varit bra hittills :) Jag stor trivs i klassen.
Hade samhällskunskap, svenska och fotografisk bild idag. Läxa till nästa vecka i foto är att ta kort med analog systemkamera, så min kamera jag fått kommer äntligen till användning :)
Efter skolan gick jag ut med Tellus i skogen så han fick springa av sig, han älskar verkligen att springa ute i naturen, det är så härligt att se. Han är galen när han springer runt och har sig, super kul.
Mormor och hennes syster kom hem vid 16:00, och mormors syster pratar bara tyska och jag har ju glömt bort det mesta. Läser inte tyska så jag förstod ingenting vad hon sa. Några ord si så där, men annars inget. Mormor och mamma fick översätta. Jag vet inte om jag ska fortsätta med tyskan ens, visst det är bra att kunna tyska för min del eftersom hela tjocka släkten på mammas sida är tysk. Men jag träffar dom ändå 1-2 gånger per år.
Skit samma. Det var väl det jag gjort idag. Ska nu gå och lägga mig, måste ändra på mina läggdags tider, imorgon lovar jag att jag ska gå och lägga mig 21:00, direkt efter idol! Nej god natt.


Innan lektionen fotografisk bild.


William är som sagt sitt vanliga jag. No kidding.


Moa tog min kaffe latte!


William och jag, utanför vår gamla skola. (Visste inte vi gick i samma skola, haha)


Mot bussen, bitches.


Moa strike a pose.


Bellvis love kaffe latte a lot. (Börjar bli finnig! Inte rätt timing asså. Ok det är aldrig
timing för finnar dock. Ush, fy blä and euw.)


Mina, Williams, Lis och Moas skor. Fjortisvarning på oss, tar kort på våra skor :O


Li strike a pose :D


Vi media elever gillar att fota! Och Li är defenitivt en av dom.


Moa och jag. Bara för hon blev bra för en gång skull så blir inte jag det. Åh!


Jag och Li.


Me strike a pose.


Min söta hund till Tellus ♥


Det skulle ha varit en finare bild om inte finnarna sitter där som sitter. Skulle inte ha ätit den jävla chokladen, men det kan man ju inte motstå när man har mens och är sugen på allt och alla. Slarvar med rengöring av huden också, aja baja. Inte konstigt för dom är slut. Får köpa imorgon, men var ska jag få pengarna ifrån!? Det är inte lätt här i världen inte.

THE END OF THE DAY. HAVE A NICE.. NIGHT!


VAKEN 32 TIMMAR I STRÄCK NU!

Börjar med dagens först.
Började 09:45 imorse med matematik, det gick bra räknade hela lektionen som man SKA göra. Andra lektionen hade vi SO och då fick vi göra test, som jag har gjort tusen gånger i min förra skola så den kunde jag. Sen fick vi prata med våra mentorer om vi trivs i klassen, "jag stortrivs" sa jag och det tyckte dom var jättekul, så samtalet gick bra. Sista lektionen var idrott kl 13:00, men skulle ha fotografering 13:30 så jag hade inte förväntat mig lektion. Men vi skulle ändå bara gå runt torvalla och ta puls, får jogga och springa nästa vecka. Fotograferingen gick väl sådär, blev inte helt nöjd men mina ögon såg konstiga ut när vi fick se bilden. Vi tog endast klassfoto, porträtt bild ska vi ta nästa vecka.
Efter skolan köpe jag en bulle och en dricka sen stack jag hem med bussen. Har varit ovanligt hyper idag trots att jag har varit vaken i över ett dygn. Eller nu är jag väldigt trött. Har varit vaken sen 12:00 igår, det är fan 31 och en halv timme. Shiet!
Jag gick och la mig 00:00 men jag kunde inte somna, skulle ändå se på VMA 02:00 och det slutade inte förrän 05:30, och jag skulle gå upp två timmar senare, så jag kunde inte somna. Så jag sov absolut ingenting inatt.

Apropå VMA, invigningen av Michel Jackson var så himla fin. Först Madonnas tal och sen Janets framträdande. Jag fick tårar, det var så fint gjort. Trailern av Michels film/dokumentär var också fin. VIILL SE!
Jag blev jätteglad när Taylor Swift vann sitt första VMA pris för bästa kvinnliga musikvideo, men när Kanye West kom upp och tog mikrofonen ifrån Taylor och sa att Beyonce förtjänar priset mer än Taylor blev jag hur chockad som helst, "vafan håller idioten på med!?" tänkte jag. Nu har han gjort det igen, han gjorde samma sak för två år sedan. Han är fan emot vita, svarta är mycket bättre enligt Kanye. Han kan ta sig fan! Jag blev jätteglad att t.om Eminem vann priset som Kanye var nominerad till, jag som hatar Eminem (inte min musikstil direkt). Kanye borde skämmas.
Men Beyonce vann ju årets bästa musikvideo, och då tog hon upp Taylor så hon fick fortsätta med sitt tal. Det var jätte snällt av Beyonce. Det visar att hon är en godhjärtad omtänksam kvinna.
De bästa framträdanen var såklart Lady Gaga, Pink och Beyonce. Dom var grymmast. Önskar jag var där.

Jag är super duper trött. Jag fattar inte hur jag har kunnat vara vaken i snart 32 timmar i sträck! Vi har läxa tills imorgon också i fotografisk bild, jag tänkte ta kort på sjön i Svartbäcken. Där jag växte upp och älskade att bada där. Det blir en perfekt bild. Ska fråga mamma eller nån om dom vill följa med. Måste få sova inatt asså. Ni får ha det så gött så hörs vi imorgon. P&K ♥


 


CHILL SÖNDAG

Yeeaaah, lyssnar på Miley Cyrus nya låt "party in the USA" har gjort det i princip hela dagen faktist.
Har också dansat till Miley Cyrs, Ashley Tisdales, Metro Stations låtar.
Idag har det varit en chill dag, gick och la mig 04:00 inatt, gick upp 12:30 imorse. Kollade klart på första säsongen av H2O. Vad har jag mer gjort idag? Mamma hade köpt choklad till mig så det har ätit och druckit en massa cola idag asså, har redan druckit en och en halv flaska cola. Måste verkligen börja trappa ner på colan asså, jag är beroende (!!!!) inte bra, inte bra.
Jag har äntligen betalat avgiften så jag kan ansöka roller i filmer och reklamfilmer och en massa annat. Har ansökt fem stycken idag. Får se om jag får något svar.
Kl 02:00 vistas VMA på MTV, det ska jag såklart kolla på. Ska duscha först och vila några timmar.
Sitter just nu och snackar med en marockansk kille som bor i Paris. Måste bättra på min engelska, det är bra att ha människor på msn/internet som man kan prata engelska med, det är ett bra sett att förbättra sin engelska på. Nu ska jag gå och duscha och säger nu god natt. P&K ♥



Kolla, jag har t.om en egen kategori för statist.


TJEJMIDDAG

Nu är jag hemma, eller jag kom hem för en timme sen dårå.
Var ju på tjejmiddag hos min klasskamrat Malins kompis Alice i Tyresö, hennes tre nya klasskamrater Ebba, Johanna och Marilyn kom. Vi hade jättekul. Först snackade vi och åt lite chips och så, sen blev det pizza till middag, sen satt vi i vardagsrummet igen och snackade, till slut flyttade vi på oss ut till balkongen med filtar.
Vi pratade verkligen om allt! Munnen gick på alla hela tiden, det var inte en tyst minut en enda gång.
Jag, Moa och Li stack därifrån vid 23:40 för min buss skulle gå 00:00, Moa hade moppen med sig så hon skjutsade mig och Li till busshållsplatsen, vi sätter oss på bänken och börjar prata om jag vet inte vad, och ett gäng på andra sidan har en rullstol och går ut på vägen och åker där, konstiga människor asså.
När jag hade satt mig på bussen sitter det två killar precis bakom mig och säger till mig att flytta närmare dom, så gjorde jag det. Ena killen frågade om han fick fråga en väldigt konstig fråga, "fråga på" sa jag bara. Och han bah "tycker du om att killen sprutar på dig?" min första tanke var "euw, WTF" lixom, sen började vi prata om sex med en främling (!?), och han sa att jag skulle passa bra ihop med hans kompis som satt mitt emot och att jag hade ett fint leende och att han hade ett fint leende och tyckte att vi skulle byta nr, haha vilken tur att jag skulle gå av nästa station, så jag hann undan.
När jag kom till Brandbergen centrum så tänkte jag att jag kunde gå hem därifrån, påvägen så ser jag en man och en kvinna, mannen är berusad och kvinnan ska tydligen ut och festa eller nåt, och mannen skriker på henne att hon inte har ett liv och bla bla bla, och 30 meter bort står det en polisbil och ett gäng ungdomar, en tjej sitter på marken som är hur jävla packad som helst, och en annan tjej står och bölar, jag hörde inte riktigt vad dom sa men jag hörde iallafall "det var inte meningen att hon skulle dö". Shiet vad har hänt tänkte jag. Men jag fortsatte gå, jag vågade inte ens kolla.
Och nu sitter jag här med en flaska cola i handen och lyssnar på musik. Vet inte när jag ska gå och lägga mig men jag ska vara uppe i en timme till iallafall. Går och lägger mig vid 03:00 säkert.
God natt då. P&K ♥


Här var det fint dukat.


Här satt vi resten av kvällen och myste.


Lis pose och mitt vackra leende.


Fniss, fniss.


Gotti gott gott.


Moas pose.


Alice, Malin och Li.


Kolla jag kan också få Kissie läppar fast utan silikon, dvs ankläppar. Skit fult!


Moa, Malin och Li.


Tripp, trapp trull igen.


The best girls of MP09A. (saknas dock Marie, och Willeviken på ett hörn.)


Syns det...


... att vi hade kul? xD


Doppade kakan i lite hot sauce :O


Ebba och Johanna.


This is how Moa strike a pose.


Ebba, Johanna, Li och jag.


Haha love the picture.


Pizza.


Li och Moa vid middagen.


Marilyn och Li. Li klappar du händerna eller?


Malin och Ebba.


Ebba, jag och Johanna.


Sen blev det mysdags med en massa skvaller.


Gossip and rumors, gossip and rumors.


Snacket fortsatte och avslutades ute på balkongen innan vi stack.




ÄNTLIGEN LÖRDAG

Idag har jag varit i centrum med mamma, Anders och Madelene, vi träffade Sarah, Jenny, Göran och Linus och min styvfarmor Annika där. Det är ju Haningedagen idag så Sarah fick ta emot ett pris framför kulturhuset. Träffade på Michel också, men han skulle uppträda kl 21:00 så då kan inte jag komma :( ska ju gå på tjejmiddag ikväll hos Malins kompis Alice i Tyresö. Ser verkligen fram emot det. Det ska bli så skoj så.
När vi kom hem från centrum fortsatte jag och Madelene med våra cocosbollar, hoppas det blev gott iallafall.
Vid 16:30 kommer släkten och då blir det kalas. Men jag ska ju dra ifrån vid 17:00 så det blir bara en halvtimme, skönt haha. Ibland står man bara inte ut, speciellt med kusinerna. Ska låsa min dörr så dom inte kommer in och ska stöka ner och surfa på min dator. Absolut nej!
Ska strax gå och duscha och sen fixa i ordning mig. Tar med mig kameran så bilder kommer upp imorgon. Ha det så bäst. P&K ♥

ÄNTLIGEN FREDAG

Swwet dreams oh beautiful nightmare.. lyssnar på Beyonces "sweet dreams" har lyssnat på den hela dagen, är helt besatt av den. Den är så bra.
Bakade precis men blev inte klar för vi har inget havregryn, får fortsätta imorgon efter svängen i centrum.
Idag var det såklart först skolan kl 08:00, sista lektionen var datakunskap men vi fick sluta tidigare, slutade 13:20 istället för 14:00 så det var skönt. Jag, Moa, Malin, Marie, Li och William stack till centrum, jag och Moa köpte cola och snacks tills imorgon. För imorgon blir det tjejmiddag hos Malins kompis Alice. Fick ett mejl av henne idag och jag har blivit inbjuden på hennes födelsedagsfest, jag känner knappt henne men det ska bli kul, det är alltid kul att lära känna nya människor, love it!
Så det är det jag gjort idag, plus att jag följde med Anders, Madelene och Cia till Brandbergen centrum för att köpa smör typ, påvägen dit kastar Anders rönnbär på mig och Cia, och när jag vänder mig om träffade den rakt i ögat, inte skönt kan jag lugnt säga, jag skrek f*tta för det gjorde ont. Va fan det var inte kul.
Har kollat på film och ätit chips och dipp och druckit cola, nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik om och om igen. Ska till centrum vid 11:00 imorgon så jag lär få gå upp 10:00 imorgon :/ Ska kolla på när Michel ska uppträda också, kanske träffar Mikaela om man har tur. Sarah ska få ta emot pris också. Alla tre har gått i min klass också haha, det är ju lite kul det. Men nu ska jag återgå till läsandet av gossip och rumors, kommer kanske upp lite smått och gott senare. Ha det så bra så länge. P&K ♥


Tillägnad Moa, Malin och Marie. Mohaha! I know you love it ;)


HÖJ LJUDET! Jag säger: I know you love it Moa, Malin, Marie.


STÄD DAG

Sitter som vanligt och lyssnar på musik, nyduschad och redo för sängen.
Började 10:00 och slutade 14:00 idag, det var skönt. Första lektionen hade vi engelska och det var en piss tråkig lektion. Andra lektionen var det matematik, sista grafisk kommunikation, idag var det kul iallafall.
Kollade på TV direkt när jag kom hem, sen har jag städat rummet resten av dagen för på lördag kommer släkten och då kommer jag bara vara hemma en timme typ sen drar jag iväg på tjejmiddag, men jag har iallafall dammat, bytt sängkläder och ställt där allt ska stå och dammsugit. Har miljontals skit saker så det tar en väldigt lååång tid att städa mitt rum. Kl är snart 00:00 och jag måste nu gå och lägga mig för jag börjar 08:00 imorgon :( God natt. P&K ♥

MOT SKOLAN

Nu är jag klar och redo att gå till bussen. Jag börjar 10:00 och slutar 15:00 idag.

Jag skulle skriva ett inlägg igår men mitt tangentbord blev helt fucked up så det gick inte att skriva.
Men jag började 08:00 och slutade 15:00 igår. Var rätt så seg och trött när jag kom hem så jag låg i soffan och kollade på TVn i stort sett hela dagen. Det var det enda jag gjorde igår. Såg "True blood", åh den är så bra. Brukar inte gilla sånna serier/filmer men "True blood" är väldigt bra tycker jag. Hade en hyfsad bra skoldag. Gick och la mig efter maten i en och en halv timme. Var så trött och inte på världens bästa humör igår. Det var inte min dag egentligen. Men idag känner jag mig bra! Hoppas på en bra dag. Hoppas ni också får det. Men nu måste jag dra. Vi hörs. P&K ♥

I SKOLAN

Hejsan kära bloggen. Bloggar via mobilen, får se hur det går. Just nu sitter vi i bibblan/mysrummet och snackar. Har precis haft engelska, helt meningslös lektion asså. Börjar 10.00 igen med matte. Vi hörs. P&K <3

PRIMA

Lyssnar på musik just nu, Ashley Tisdales senaste album "guilty plessure", den är jättebra I think.
Idag var det en helt ok dag i skolan. Hade geografi första lektionen, istället för samhällskunskap har vi geografi istället, just nu. Den lektionen gick prima. Engelska var nästa lektion då vi tittade på en film om skolarbete, hur man ska lägga upp en tidsplanering osv, sen skulle vi sammanfatta, den lektionen gick ocskå prima. Sista lektionen var fotografisk bild då vi bara gick igenom lite saker, han visade mörkrummen och fotostudion sen fick vi två läxor tills på tisdag. Vi ska först svara på några frågor i ett häfte, sen ska vi ta en porträttbild MEN vi får inte vara med på bilden. Och jag vet inte vad jag ska fota! Vad för nåt beskriver mig? HJÄLP!
När lektionen var slut vid 13:00 fick vi sluta. Men jag följde med Marie till centrum, träffade hennes kompisar sen gick jag till biblioteket men hittade ingen bra bok alls, sen tog jag bussen hem.
Gick ut på promenad med Tellus, idag fick han gå fot och han gjorde bra ifrån sig, sen fick han springa lös i skogen, han var jätte duktig.
Idag gjorde jag middagen, pannkakor och gulaschsoppa. Första gången jag gjorde pannkakor, sista pannkakan blev bäst men den blev väldigt liten, men gott var det.
Kl 20:00 är det Idol, det ska jag kolla på! Men tills dess ska jag läsa rörlig bild läxan, 19 sidor. Kommer säkert somna i boken.


MOT SKOLAN

God morgon alla glada.
Ska alldeles strax gå till bussen. Jag tar bussen som vanligt idag, måste åka buss hem också för Tellus är ensam hemma. Så jag får gå på maskinen idag istället.
Idag slutar jag 15:00 och ska läsa en läxa som vi har tills i morgon. Ska göra middagen idag också så det är ju helt ok. Vet inte vad jag ska skriva. Men vi hörs när jag kommer hem. P&K ♥

 


POWER TO THE PEOPLE

KLAR!
Jag blev klar fortare än jag trodde, tog 10 minuter att skriva fortsättningen på berättelsen.
Sen så har jag såklart renskrivit den så det är bara att lämna in den.
Hoppas på ett G åtminstone. Gjorde den i sista sekund och den blev helt ok. Skulle handla om action men jag skrev nog mer romantik än action, eller mitt emellan. Äh den blev bra iallafall.
Nu är det klart, check!
Snart är kl 23:00 ska nog göra mig i ordning för sängen nu och sen sova. Det är en ny dag imorgon, dvs skolan!
I nian var jag så himla skoltrött så jag fick IG varning i historia, men jag klarade det. Jag hade ingen bra skolgång och var allmänt trött, men nu skärper jag till mig. Nu går jag i gymnasiet, då ska jag banne mig sparka mig själv i rumpan och göra allt jag ska! Skolan, träning, familjen, kompisarna, fritid. Det krväs planering men så är det här i livet. Förr eller senare måste man gå vidare, det gäller att bita ihop och klara skolgången och ge gärnet när du slutat. Det är svårt men det är det värt!
Vill man leva så ska man ge allt.



KÖR HÅRT!

Hej kära bloggen.
Som sagt idag började jag 09:45 istället för 08:30 det var skönt det.
Hade bara två lektioner så vi slutade vid 13:00. Hade ju håltimme på idrotten.
Jag gick hem från skolan idag, tog 20 min för mig. Om jag pallar så går jag till skolan imorgon, men det får vi se.
Gick ut med Tellus en sväng när jag kom hem. Vid 18:30 var jag på yoga, det var skönt att rensa tankarna och inte tänka alls, bara vara. Annars har jag inte gjort nånting alls idag. Vi har en svenska uppgift som ska vara klar imorgon, har inte ens börjat på den, aja baja! Men jag ska göra den direkt efter inlägget. Ska sitta uppe hela natten om så krävs, den måste bli bra ju! Har kollat öppettider i Torvalla simhall och Boxnings klubben i Brandbergen, tänkte börja simma två gånger i veckan och boxas två gånger i veckan. Känner mig peppad till det. Hoppas bara jag GÖR det. Ja det var det för idag. God natt. P&K ♥





Någon som vill hänka på? Det skulle vara mycket roligare att träna med kompisar :)


WOOPSIE, NYTT SCHEMA

Woopsie, vi fick ju nytt schema i torsdags eller fredags, men jag glömde den i skolan.
Så vi börjar 09:45 idag och slutar 13:00 för vi har ingen idrott. Skönt!
Kollade schemat som finns ute på internet nu, schemat är väl helt ok. Senast jag slutar är 16:00 på onsdagar, annars slutar jag runt 14:00 - 15:00 tiden varje dag.
Lyssnar på musik just nu. Ska gå till bussen om 40 minuter. Men ni får ha en bra dag. P&K ♥


SÖNDAGS PLUGG

Cha cha.
Har precis målat färdigt mina naglar, dom glänser chockrosa, härligt!
Lyssnar på musik just nu bara.
Idag har jag bara varit hemma, gjort klart två läxor till imorgon. Det är det jag har gjort idag.
Håller på att hämta alla sex "American Pie" filmerna, så dom ska jag kolla på under veckan hade jag tänkt.
Klockan har nu passerat 20:30 ska nu gå och duscha och göra i ordning mig för sängen och kolla på "Rumor has it" med Jennifer Aniston. Den verkar rätt rolig.
Börjar 08:30 imorgon med engelska, sen har jag matematik, och sista lektionen geografi. Har ingen idrott imorgon så jag slutar 13:00 så himla skönt! Men nu ska jag gå, ha det så bra. P&K ♥




SHOPPING

Idag har jag varit i Nacka forum med mamma och shoppat, köpte fyra tröjor, ett par jeans leggings och nya skor för Tellus har gnagt sönder mina andra, och så köpte vi anteckningsbok och tillhörande mapp. Mer blev det inte till mig. Hade tänkt mig gympa kläder, ett par till skor och några tunikor. Men så blev det inte. Men som sagt när studiebidraget kommer får jag köpa nytt om jag hittar. Vill åka in till stan och köpa kläder hos Ed Hardy, såg på deras hemsida att dom har super coola kläder. Idag insåg jag att jag är lite inne på rockstilen, typ. Men det är ju snyggt!
Ikväll så åkte jag, Cia och Erik och hyrde film och köpte godis, träffade Erik och en till kille från min klass där, helt osminkad och håret i hästsvans, inte snyggt alls och så träffar jag dom såhär.
Ja det var väl det. Ha det så bra. P&K ♥ 






BALLONG

Fy fan, jag tror jag sprängs. Det blev till slut en filmkväll, vi har precis sett på "17 again" och den är jättebra. Zac Efron är så j*vla het i filmen asså. Det är ju därför den är bra ;)
Hade det iallafall skitkul i skolan idag. Andra och sista lektionen hade vi datakunskap, alla satt inne på facebook, det slutade med över 150 kommentarer på Maries status. Haha nästa gång ska vi slå rekord asså. Men trots det lärde jag mig något på lektionen, runa hit och runa dit, Calle är ju besatt av runorna nu det är det enda han pratar om. Jaja, efter skolan följde Marie och Li med mig till centrum för jag skulle köpa nytt rengöringsmjölk. Sen var det dags att åka hemåt. Följde med syrran och handlade på ICA. Måste ju lära Tellus att vara ensam hemma.
Idag gjorde jag middagen, det blev enchiladas och det blev så himmelskt gott! I'M GOOD.
Sen har jag och Cia kollat på film och ätit en massa chezeballs och choklad och en massa cola, och jag skojar inte, jag känner mig som en uppblåst ballong som ska sprängas när som helst.
Klockan är ju trots allt bara 23:00 strax, ska vara uppe ett tag till, skönt att det är helg! Får sova hur länge jag vill imorgon, och imorgon ska jag och mamma åka och shoppa kläder och nya skor till moi. Äntligen! Min garderob har varit rätt så halvtom den senaste tiden och den behövs fyllas ut. Har gått i jeans i två veckor vill ha nya kläder NU! Det ordnas imorgon så det blir jättebra.
Ne nu ska jag kika runt på klädsajter. Ha det bäst kära (inte mycket, men underbara) läsare. P&K ♥



I really do like this picture very much. Don't you like it?


MYSIG HEMMA KVÄLL

Börjar 11:00 med engelska en timme idag, sen rast en timme och sista lektionen med datakunskap i en timme sen slutar jag vid två. Så jävla skönt. Får se om jag drar till centrum och köper nya ansiktsprodukter. Mina är snart slut.
Jag ska laga middagen idag och då blir det enchiladas, så jävelusens gott!
Ikväll blir det nog bara chill, mysa framför TVn med chezebolls, pallar inte gå ut efter det som hände förra helgen, ush vill bara glömma det. Som sagt livet går vidare. Men vi hörs när jag kommer hem. P&K ♥



TILLBAKA PÅ RUTA ETT IGEN

Väntar på att Natta ska komma och hämta upp mig med moppen, så vi kan prata och umgås, det har vi inte gjort på länge, och få lite frisk luft. Skönt. För jag har inte mått bra sen jag kom hem från skolan idag.
Idag hade jag jättekul i skolan, sista lektionen hade vi grafisk kommunikation, den här gången var det roligt då fick vi iallafall använda datorerna.
Men efter skolan, åkte jag direkt hem. Gick på promenad med Tellus, men han har ingen bra dag idag så han var jätte kaxig och attackerade mig hela tiden och skulle nafsas och såklart får jag damp på hunden mitt i skogen. Åhh, blev så himla irriterad på honom där. Till middagen hade Cia lagt pinjenötter både på laxen och i salladen och jag tål ju inte det, efter 16 år och glömmer bort det (!?).
Det ska iallafall bli skönt att få komma ut i friska luften och rensa tankarna och bara gå vidare.
Har lyssnat på David Archuleta hela dagen, jag säger bara det han är min favorit just nu, I LOVE HIS VOICE!


GLADER IDAG

Alldeles strax är klockan 22:00 dvs True blood på TV, ÄNTLIGEN!
Sitter just nu i ansiktsmask och chillar lite. I skolan idag fick vi läxa i matte, har precis gjort klart den och såklart ALLA rätt ;) Fick lite hjälp av Erik på traven också. Sista lektionen hade vi rörlig bild, fy fan vad kul jag hade där. Jag arbetade tillsammans med Malin och William, vi var ju bäst av alla, förutom jag för jag intervjuar som en kratta kan inte sluta garva, det ska vi jobba på! Rörlig bild är så kul, men sista halvtimmen var inte lika kul, Moa somnade till och hon visades på TV då också! Det var kul. Så det har varit en lugn dag idag. Kom hem vid 15:20, har suttit vid datorn och chattat på msn med en kille från min klass. Grejen är att vi har haft varandra på msn kanske ett år (?) men vi har aldrig pratat, och nu går vi i samma klass, det är ju komiskt.
Själv fick man baka kladdkaka idag för Annas kille skulle komma och då ville Cia att jag skulle baka kladdkaka, Cia misslyckas ju alltid med bakningen så jag fick göra kladdkakan, den bästa kladdkakan jag någonsin har gjort, den var gudomlig god. Ska strax tvätta bort ansiktsmasken från fejan och sen krypa ner under täcket och kolla på True blood. God natt, dröm sött vakna blött x) ♥







Scary huh?


I'M A TRUE FRIEND

God kväll allesammans.
Började dagen med skolan såklart då, hade geografi första lektionen, gick bra fick läxa också till nästa vecka. Men tänkte jag ska göra den imorgon så är det klart. Man vill ju helst bli klart med allt så fort som möjligt. Men idag har jag inte kunnat eftersom jag åkte till en kompis. Som sagt åter till skolan, andra lektionen var svenska då hade vi stavningstest och så gjorde jag klart det andra svenska testet med ordkunskap. Det gick bra det också. Sista lektionen var fotografisk bild, vi blev då indelad i grupper om fyra. Vi fick gå till Haninge centrum och ta kort på reklamskyltar och sedan skriva om dom, tråkig uppgitft men vi blev klara tidigare så vi gick sluta då. Så det har varit en väldigt skön skoldag idag. Men efter skolan åkte jag hem till Sandra Bl i Vega, hon ringde mig när vi hade lektion och sa att hon ville prata med mig, så jag drog hem till henne direkt när jag hade slutat. Hon och hennes pojkvän har gjort slut så jag åkte till henne för att prata ut om allt. Ja vad ska man säga? Kärleken är så svårt, kärlek är det bästa som finns och ibland suger kärleken. Det är jobbigt det här med kärleken. Vi kollade på film och så åt jag middag hos dem. Jag stöttar mina vänner i vått och tort, ni kan ringa mitt i natten för att prata så kommer jag på direkten. Det är det vänner är till för.
Anders och Erik hämtade upp mig vid 21:00, Erik övningskörde så då var det lika bra att åka med dem hem. Men det var läskigt! För Erik kör som en dåre, ska undvika att åka med han i framtiden.
Det var det. Mitt hår känns skitit och klockan börjar bli sent, ska gå och duscha nu och sen lägga mig. P&K ♥



Visst är vi kattiga? ;) Mjaou!


Eeuw