Söndag

Har precis tagit en skön dusch här hemma hos familjen Fröling :) Kände på mig att håret skulle bli fettigt imorgon eftersom jag inte tvättat det sen i fredags då med balsam också. Försöker att undvika balsam så mycket det går, men ibland kan det vara skönt att ha det i sitt fina hår ;)

Idag har jag varit i en ishall och frusit näsan och häcken av mig. Dennis hade match mot Salem och dem vann med 7-5 :D Har även snackat med Sandra BL och Sandra BR och ska försöka ta och träffa dem nästa vecka. Får se hur jag ska boka in dem för på tisdag ska jag träffa mormor i Huddinge och på måndag och torsdag slutar jag lite sent, men på fredagen har vi vinteridrottsdag och det finns inget kul alls att göra då. Tror det fanns två olika promenader, skridskor, curling och något mer men inget är i Haninge. Vi har för fan Rudan precis vid oss och dem kan inte hitta på något där!? Bajs på det säger jag bara.

Jag ska sova här inatt också, åker direkt till skolan imorgon bitti. Har blivit så att jag åker hit på onsdagar och sover över och sen så kommer Dennis till mig på fredag till måndag eller jag till Dennis fredag till måndag. Ibland kan det bli så att vi planerar att träffa vänner, speciellt på fredagar isåfall.

Nej, nu ska jag gå och kolla vad familjen Fröling kollar på, om det verkar tråkigt går jag och lägger mig :p

Hos min älskling

God dag, eller god morgon för min del. Kl är kvart i två och jag gick upp nyss, busigt. Men Dennis ligger fortfarande i sängen den tröttern.

Igår hade man dubbel lektion i matte, inte kul asså, jag hjälpte en person och det känns kul att hjälpa andra, fast man inte är så jätte bra. Efter skolan åkte jag till gymmet, glömde bort att jag skulle följa med Tiffany till Haninge centrum snabbt men jag började gymma iallafall, under tiden undrade jag var fan hon var, efter en timme då jag hade gymmat klart och höll på att stretcha kommer gullungen in i gymmet och berättar vad som hände. Tiffany kom dit ombytt men gymmade inget alls, på bussen åt vi upp pannkakorna som jag inte orkade till lunch. Bra Tiffy, kommer till gymmet ombytt men gymmar inget, istället äter du pannkakor med smör och socker på, bra träning! ;)

När jag satt på tunnelbanan påväg till Dennis igår gick en fullgubbe bredvid mig och en annan ung tjej, vet ni vad han säger? "Scchnyggga bruudar", ush! När tunnelbanan stannade och startade sa han alltid "Wiie" och sa "Mjauu" en massa med gånger. Han gick även fram till tanten framför mig och sa "Du är en nolla", stackars lilla tant.

Igår gjorde vi inget särskillt, vi åt lövbiff med pommes (skit gott!!) och kollade på TV och åt lite snacks. Mysigt!
Jag somnade framför TVn och alla gick även och la sig vid tolv typ också.
Nej nu måste jag gå och tvätta bort gårdagens smink, borsta håret och äta frukost eller lunch.

Det är kul att göra något för en annan nån gång

Det blev en väldigt lång paus kan jag säga. Jag gjorde en header till Tiffany och hon blev jätte nöjd, härligt :) Det var kul att göra något till någon annan istället för en själv. Vi pratade i telefon i över 100 minuter också, rekord! Eller jag tror vi har pratat i två timmar förut, eller har jag drömt det?
Iallafall, det blev ingen geografi men jag ska ändå gå och sussa nu och jag ska då läsa boken :)
Titta in på tiffanys blogg här!  God natt ♥

Plugghäst

Sen jag kom hem har jag hunnit prata med älsklingen Tiffany, pluggat tyska och skickat in två bok recensioner. Tar nu en paus från pluggandet och ska sen öppna geografi boken, när det är gjort är allt pluggande klart för kvällen. Fan vad bra jag känner mig nu :D När man har gjort en läxa/uppgift så blir man så glad, och sen går över till nästa och blir ännu gladare när det är klart.

Jag kan sitta och skratta med mig själv när jag pluggar om jag gjorde nåt litet fel och börjar prata med mig själv, jag vet jag är knäpp men det är kul. Varför inte lixom, jag blir mer "taggad" om man säger så till att plugga. Tro mig det händer väldigt sällan, för det mesta låter det såhär "Nä fan jag ooorkar inte, jag kollar på TV en stund. Eller ne, jag är trött, jag sover en stund sen kan jag plugga då är jag ju lite piggare iallafall", njaa det är inte så jättebra för att 9 gånger av 10 så blir det så att jag vaknar ca kl 23:00 "Oj är klockan så sent, äsh jag sover vidare istället". Haha ja det är så typiskt mig!

Nu har jag gjort i ordning te och lyssnar på musik. Tänkte antingen förlänga min paus med att börja lite på Tiffanys header och plugga sen eller plugga NU och sen när det är klart att börja jobba på headern.. Hmh vad ska jag göra? :p


På bussen

Sitter just nu på bussen påväg hem. Har varit i stan med klassen på Medeltidsmuseet, det var intressant, det jobbiga var att man fick stå hela tiden i över en timme dock. Har varit en skön skoldag idag, har inte hänt så mycket direkt. På religionen gick vi igenom tidslinjer och på engelskan hade vi muntligt läxförhör och sen läste vi bara lite i boken. Sen blev det lunch och jag fick äta ensam för jag hade ingen lunch låda med mig, sov ju över hos Dennis igår. Ja juste! När jag skulle gå tillbaka till skolan efter lunchen så halkade jag rejält, mitt bland folket föll jag pladask på ena skinkan, jag har fortfarande ont :(

Medeltidsmuseet

Har precis kommit tillbaka från min lunch till skolan nu. Sov över hos Dennis igår så då fick man inte med sig någon lunch låda inte, så nu har jag bara två kuponger kvar för nästa vecka :/
Men snart måste jag dra för min klass ska åka till Medeltidsmuseet.
Återkommer senare! Ciao :)

Börjar om på nytt

Hejsan. Det var ju allt för länge sedan jag uppdaterade ordentligt eller hur? Ibland kan jag tänka på om jag ska börja blogga igen eller inte. Men varför inte? Man förlorar ju ingenting på det. Tiffany min bästa käresta vän har också funderat på att börja blogga och det ser jag riktigt fram emot för hon är sån underbar människa.
Men nu ska jag inte prata om vänner, nu ska jag vara lite egoistisk som man är i en blogg (eller?) och prata om mig själv.

Som ni läst tidigare har jag bytt skola, gick ju på Fredrika bremer gymnasiet inrikting media ett år, men i höstas bytte jag och gick om till Fria gymnasie skolan inriktning samhälle-samhälle. Jag är inte van att plugga så mycket men jag försöker så gott jag kan, och den skolan jag går i nu är det mycket hela tiden.

Jag har även en underbar pojkvän :love:, Dennis Fröling!! ♥
Jag höll det hemligt ett tag och kallade honom för "Telefonmannen" för vi kunde prata 4-6 timmar i sträck och vi hade aldrig träffats tidigare. Vi berättade hemlisar för varandra och vi hade inte ens träffats, och det kändes lite pinsamt på första dejten, vi hade ingenting att prata om.

Vad tycks om designen då?
Jag laddade ner photoshop cs5 gratis från adobes hemsida, och började direkt leka i photoshop. Har glömt bort väldigt mycket jag lärde mig från när jag gick media linjen, vet knappt hur man fotar längre, jag bara tar fokus och fotar och blir oftast nöjd :p


Dagens härliga bild. Lilla Tellus och jag i bakgrunden.
Det var meningen att jag skulle ta lite ego pics men då kom Tellus :p


Lindex

Jag är ingen jeans människa och har aldrig varit, jag är en leggings människa. Dom här jeansleggingsen tycker jag är helt ok snygga och kommer från Lindex. Uggla halsbandet och ringen är sjukt söta också, vill så ha! Men det som står högst upp på min köp lista är kläder!! Nu när jag fått större garderob och rensat för ett tag sedan så har jag inga kläder kvar, jag har jätte lite kläder och jag använder inte ens hälften, fattar ni hur mycket kläder jag behöver nu? :p

 


Ska man, ska man inte?


RSS 2.0