Need money, need job

Sådär ja, som ni ser har jag bytt tillbaka till en gammal design. Den är nog den finaste jag gjort faktist, är inte så jätte bra på photoshop men vill pront ha det!

Sitter vid syrrans dator, det är samma fel på min skit dator igen. Hela hård disken behöver bytas, allt i den datorn behöver bytas. Men i höst ska jag banne mej köpa en ny dator, vill helst ha en mac men dom är vääldigt dyra :O Hoppas jag får jobb bara, då är det att spara ihop en massa pengar så man kan köpa en ny dator.
Har ju ingen inkomst alls för tillfället, det är fan galet svårt att få jobb nu för tiden, allt handlar om kontakter lixom.

Skönt det har varit idag. Har inte gjort ett piss, var på promenad i ca en halv timme då och pratat med älsklingen. Han kommer hit på fredag! :D Men blev nyss påmind att jag, Cia och Erik ska till pappa då för han fyller år då, men älsklingen får väl följa med ändå, vi hade tänkt fira vår 1 månads dag lite tidigare eftersom jag inte är i Stockholm då, men vi får väl gå på bio lite senare antar jag.


Onsdag morgon

Är verkligen übertrött på denna design, vill fixa en ny, men jag har ju inte photoshop. Får väl leva med den här ett tag framöver eller byta tillbaka till någon gammal.

God morgon föresten!
Vaknade imorse av att Tellus hoppade upp i ansiktet på mig och slickade, alltid lika mysigt, sen sov han bredvid mig. Gick upp 11:30 och åt lunch och kollade på film som syrran såg på, eller hon somnade.

Planer för dagen då? Har inga, såg att mamma glömde lappen för p-pillerna som hon skulle hämta ut åt mig idag, men jag kanske drar dit och hämtar ut dom själv. Får se vad som händer. Skönt att inte ha nåt planerat ändå.

Besöks dag

Idag gick man upp 9:45 för att äta frukost och duscha och klä på mig.
Vid 13:00 hade jag bokat tid hos UM ang. p-piller. Fick neovletta utskrivet för tre månader för 30 kr! För ett år kostar dom 60kr, det är jätte billigt! Det är till och med billigare än kondomer, ett paket kondomer kostar lixom från 55 spänn och uppåt.

När jag kom hem blev det lunch och film och solning i solstolen.
Hade spray flaskan i handen så det var extra skönt.

Efter middagen gick jag, mamma och Tellus på promenad. När vi kom till hundgården körde jag lite agility med Tellus, han är jätte duktig och jag blev verkligen sugen på att börja köra det med honom.

Sedan gick vi vidare till en barndomsvän och hennes familj och snackade en massa och sen gick vi hemåt igen.
Så har min dag sett ut idag. Klockan närmar sig 1:00, man kanske ska börja lägga sig i bingen kanske :)

Gårdagen

Måndag 28/6

Vaknade 05:20 av att Dennis jädrans väckarklocka ringde hur högt som helst.
Då skulle han upp och iväg till jobbet och jag låg kvar där, ensam.

Älsklingen ringde och väckte mig så jag gick upp strax därefter, det gjorde en annan Niklas också. Gjorde i ordning frukost och snöt mig en massa.
Packade väskan och det låg kläder och skit överallt i rummet, känns som att jag bor där :p Sen satt jag vid datarn och surfade lite.

Efter ett tag la jag mig i sängen och vilade, men jag somnade tills älsklingen kom hem istället. Mådde verkligen skit den dagen, hostade som fan.
Hoppas inte älsklingen blir sjuk nu!

Vid 18:30 åkte jag och min bag hemåt. Lite jobbigt att släpa på en stor bag i en timme, men det var bara två byten och inte tre i vanliga fall, skönt med direkt buss!

Skönt det var att komma hem och pussa på mina älsklings djur.
Katterna är ju alltid lika glada, not!
Fick träffa min mor för första gången på nästan en vecka!

27/6

Söndag 27/6

Började morgonen med att kolla på barn program på TVn, sen fick vi nog.
Jocke ringde och frågade om vi ville fälja med och bada så jag, Dennis, Niklas, Joke och Jennie åkte till Lida.

Vi tre hade inte ätit frukost så vi åt där borta.
Även fast jag var lite sjuk så badade jag ändå, hade bestämt att jag inte skulle bada och fokusera på brännan och bli friskare men jag kunde inte motstå det sköna svalkande vattnet.
Lite nojig är man när man ska i, hatar när folk stirrar på ens kropp när den är hur fet som helst. Jag svär jag har gått upp 10kg sen jag slutade simma, det är äckligt och sjukt. Nej nu ska jag inte klaga över mitt största misstag ever!

Hur som haver var det jätte skönt på stranden. Snälla Jennie köpte glass till oss alla, gud vad gott det var med daim glass, har inte ätit den på sjukt länge, minns inte när jag åt den sist.

När klockan närmade sig 15:00 åkte vi därifrån.
Till middag blev det pizza, mumsigt värre. Men det var äckliga champinjoner på, ush.

Senare gick jag och Dennis ut med hunden Fredde på promenad, och så visade han mig runt lite. Vi kom till en fin liten strand där Fredde fick bada. När vi skulle gå sa Dennis "Det här fästings halsbandet är skit bra" Jag - "Vilket halsband?". Då hade han såklart tappat det i vattnet :p

Vad gjorde vi mer denna söndag? Gick väl och la oss när vi kom tillbaka.


Fint!


Fredde badar.






Påväg hem.


Fredde badar :)


26/6

Lördag 26/6

Det var en härlig lugn chill dag. Det var sol och värme så vi alla var ute på tomten, eller grabbarna och mamma Annica var på övervåningen och jobbade medans jag och Jennie låg ute i solen och solade och hoppade studsmatta och hade lite tjej snack, hon är verkligen super trevlig :)

Packade väskan och sedan åkte jag, Dennis, Niklas, Jocke och Jennie hem mot Stockholm mot kvällen. Köpte cola och chips till kvällen, men det blev bara jag och Dennis hemma så vi fick kollade på film själva. Vi kollade på nån wannabe Spiderman, den var sådär.

Hamnade i säng rätt sent, kunde inte sova ordentligt för det var hund hår överallt även fast man vände på lakanet. Jag är så (kan inte hitta ordet), klen.. det måste vara rent haha :O


Jag hoppar studsmatta :D


Deras hus.


Jockes och Jennies kattunge :)








Jag myser med kissen :)


Dennis och jag busar.


Midsommarafton

Fredag 25/6

Då kom Dennis farmor, farfar och farbror på midsommar lunch. Det var verkligen jätte gott! Det var lixom inte bara sill och sånt :p Men man blev mätt fort!

Vi snackade en massa och så, nu har jag träffat hela hans släkt :) Antar att mina mostrar läser detta, ja ni ska få träffa han snart! Nästa släkt träff.

Tillbaka till midsommaren.
När hans farmor, farfar och fabror hade åkt så åkte vi och badade.
Jag som tjatade på Dennis att vi skulle bada, och han lovade att doppa sig först av alla.
Jag hann inte ta av mig handduken innan han tog tag i mig och skulle slänga i mig i vattnet. Jag försökte verkligen lirka ur mig men det gick inte, till slut fick jag loss handduken och han släpade ut mig på bryggan och puttade i mig i vattnet. Kallt var det, men vem var i längst? Lilla jag. Men det var inte fräscht vatten, eller det såg inte fräscht ut iallafall.

Men jag fick Dennis att stanna kvar ;) Sen var det roliga över och vi bytte om,
vi gick in i herrarnas och bytte om.
När vi kom tillbaka gick jag, Dennis, Jocke och Jennie på promenad och skulle plocka sju blommor att lägga under kudden, men jag drömde inte om någon alls!


Älskling och den söta lille kissen :)


Haha klockrent, en fluga flög förbi hans näsa precis när jag tog kort :D




Städar undan, vilken chock! ;)


Jennie tar hand om sin stora blåsa på foten. Aj!


Cool älsklingen är då.


På promenad och ska plocka blommor.




Jag och älskling.


Mina sju blommor.


Puss puss.




Lillebror Niklas, pappa Peter, storebror Joakim och flickvännen Jennie :)


24/6

Torsdag 24/6

Mötte upp älsklingen och pappa Peter i Älvsjö och sedan hem till dom en snabbis för att packa klart alla väskor. Runt 16:00 åkte vi mot Skärplinge där dom har deras landställe.

Bilresan gick bra. Dennis och jag hade en katt emellan oss men kul hade vi ändå, och pussades höhö :p

Tog ca 1 ½ timme till Skärplinge. Deras hus var fint, utomhus, dom håller på att renovera övervåningen just nu. Men annars väldigt mysigt, med stor tomt.
Till middag blev det hamburgare och pommes och sedan gick jag och älsklingen på promenad. Det var jätte fint och den bästa promenaden ever.
Han är så lång så när jag tittade upp på honom så var det bara blå himmel runt hans vackra ansikte :) Gud vad poetisk jag låter nu.

Senare kom hans mamma, storebror och hans flickvän + en liten kissemiss på 12 veckor, den är så über söt!

Mot kvällen blev det bara en massa mys.


Precis anlänt!




Fint.


Dennis klappar Fredde.


Söta Fredde :D


Looking scary.




Vackert!


I'm gonna knock you.


Första puss bilden på vår första romantiska promenad :)


Älskling tyckte det blev lite kyligt sen.


Nästan ensam hemma hos pojkvännen

God morgon dag!
Är ensam hemma med pojkvännens lillebror, men vi är lika osociala ändå.
Han sitter i vardagsrummet med sin gorby och jag sitter vid datorn och tänkte blogga lite (mycket) om dessa underbara, men sjuka dagar och samtidigt smsar med älsklingen.

Imorse ringde hans jädra väckarklocka ca 05:20 och det låter som fan!
Så just nu är han på jobbet och jag här hemma och väntar på att han ska sluta.

Än så länge har jag packat min väska, hostat upp en massa äckel från halsen,
är fortfarande sjuk :( Och plockat fästingar på deras katt, plockade tre stycken men han har säkert trippelt så mycket kvar.

Jag längtar hem! Men vill ändå inte åka härifrån, vill vara med Dennis hela tiden, det är så kul att vara med honom. Vi är så lika i personligheten och töntiga :p Har inte tråkigt en sekund med honom!

Planer för dagen då, jo det är väl bara att vänta på älsklingen tills han kommer hem och vara med honom och sen åker jag hem till mitt ikväll, saknar min mamma!!

Dennis tha gästbloggare ;)

Nu sitter jag här och skriver... och jag heter Dennis och är Isabellas otroligt snygga pojkvän.
Idag har vi badat och solat, åh juste! vi åt as dyra mackor fast goda som fan var dom iaf. Just nu väntar vi på att min mamma ska komma hem med pizza till oss.

Jag har också haft en helt underbar midsommar med Isabella, vi har ju varit på mitt landställe med hela familjen och vi har i stort sett inte gjort nånting förutom helt underbara och sköna promenader, sen har jag också puttat i Bella i vattnet... är stolt och glad som bara den!

Älskar Dig Isabella! <3
(Nu ska jag ge henne en fet puss!)

Väntar på pojken i Älvsjö

Är i Älvsjö just nu och väntar på att pojkvännen och hans far ska hämta mig. Mår mycket bättre idag! :d Är lite snuvig men mår mycket bättre. Var tvungen att gå upp 9:00 imorse så jag skulle hinna med allt. Strök en klänning för första gången också :) Kommer inte kunna blogga under helgen, möjligtvis via mobilen som jag gör nu isåfall. Ska vara borta i fyra dagar. Kommer nog hem på måndag, söndag från landstället. Ska bli väldigt skönt att åka till ett landställe, har inte gjort det på flera år, om man inte räknar med mosters på Gotland :p Nu orkar jag inte knappa nå mer. Hörs nån dag! GLAD MIDSOMMAR :d

Hejhej sjukling

Ush vilken dag jag haft! Vaknade runt 06:00/06:30 imorse och kunde inte andas. Näsan var helt igen täppt så jag låg och smsade med älsklingen en stund, sen lyckades jag somna om till 12:30.

Hade jätte ont i huvet, magen och halsen och kunde inte andas ordentligt med näsan. Skulle göra fruksot men jag lyckades bränna fyra mackor i brödrosten.
Jag tog en tugga och det kändes som att jag skulle spy :O Så jag lyckades bara få i mig lite te. Till lunch värmde jag en pan pizza, tog ca tre tuggor sen orkade jag inte mer och det kändes som att jag skulle spy..

Men middagen kunde jag äta!
Fick släpa ut mig själv för att gå en promenix med Tellus och så har man fått rensat tomten på en fågel och en råtta som katterna släpat hem med.

Har tagit hand om tvätten också och städar mitt rum, tar en paus :p
Jag får inte vara sjuk imorgon! För imorgon ska jag följa med älsklingen till hans landställe så då måste jag vara frisk som en ärta!


Ser inte så sjuk ut..


Sjuk

Jag mår hemskt. Det kliar som fan i gommen som om jag har ätit en massa äpplen eller nåt, och näsan är inge bra heller, men ögonen är lite bättre. Men mår piss ändå :( Har nog blivit förkyld, kul! Ska ju lixom följa med älsklingen till hans landställe på torsdag, jag kan inte vara sjuk då!

Åh I hate this. Men nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på en film som går på sexan och sen sova. Behöver sova!

Hittat min gamla kamera

Har hittat min ûbergamla webb kamera men kan inte hitta installations CDn nånstans, kan för tillfället bara ta kort via facebook :O Vilket suger!


12 dagar kvar!

Om 12 dagar åker jag till älskade Gotland! Längtar jätte mycket, men kommer sakna pöjken enormt. Kommer vara ifrån varandra i en vecka. Men sen bor jag själv ett tag så då kommer han säkert bo hos mig den tiden :D Hoppas!


Jag förra året på Gotland.


Vill ha photoshop

Jag vill ha photoshop! I'm dying.. nej det gör jag inte. Men jag vill ha photoshop så jag kan leka med bilder och fixa en ny design till bloggen bl.a men inte bara för det :p

Kom nu på att jag skulle få det i födelsedagspresent av mamma, men har inte fått det än. Ska nog påminna henne om det, det suger att ladda ner lixom, det funkar inte för det mesta.




Video blogg

Bjuder på en video inlägg idag från när jag var ute i solen, det var ju jätte länge sen jag gjorde det. Men det är inte min grej direkt, höhö :p + Filmar med iPoden, rätt så bra kvalite för att vara en iPod.

Nu ska jag ut i det fina vädret igen :)


Drar iväg en snabbis

Behöver inte gå till UM nu, ringde och bokade tid istället för att gå dit. Dum jag är som inte tänkte på det lixom :p Men måste ändå iväg till centrum och köpa de jädrans hörlurarna och påfyllning till mobilen. Orkar inte fixa mig så har mjukis kläder och uppsatt.

Tur att det är fint väder ute så man kan ligga ute i solen sen och läsa på True blood böckerna :D
Vi hörs, ciao!

God morgon

God morgon! Börjar morgonen med Darin i högtalarna. Borde egentligen klä på mig och göra mig lite fräsch för jag måste iväg till UM. Har verkligen inte lust men måste! Vill bara ligga ute i solen och dega och vara med älsklingen, men han jobbar :(

Ser att jag måste ta hand om mitt skitiga rum också, det ligger saker överallt. Rensa min garderob måste jag också göra.
När jag ändå ska mot Handen så måste jag köpa nya hörlurar till iPoden som Tellus tuggat sönder och påfyllning till mobilen.

Så ser min dag ut än så länge.


Kenza

Favorit bloggerskan är solklart Kenza. Det händer en massa i hennes liv och hon har fått vara med om det en tjej drömmer om. Och hennes klädstil är ju så jädrans snygg! Hon är Svergies vackraste kvinna enligt mig, visst hon är marockansk men hon bor ju i Svergie.

Jag som tycker så mycket om shorts dressar föll pladask för hennes senaste plagg från Lindex. Den är så söt! Vill så ha den, men den kommer ta slut när som helst när alla fjortisar kommer ta slut på det. Money, ja tack! :thumbup:


Darins nya låt till det nya kungaparet

Vanligtvis lyssnar jag aldrig på Darin. Men denna låt fastnade jag för direkt när han sjöng den på det nya kungaparets bröllopsdag :D


Kronprinsessans dröm bröllop

Kollade ni på kronprinsessan Victorias och den nyblivne prins Daniels bröllop?
Det gjorde jag!
Det var verkligen ett dröm bröllop och dom var så fina. Men den finaste klänningen var lätt Madelienes. En underbar blå färg.

Men vems blogg jag än går in på så hör man bara klagomål om bröllopet och monarkin och allt. Men kan inte svenska folket bara hålla käften för en dag? Hon är kronprinsessan och hon borde faktist få ha en sådan dag och ingen ska klaga.

Nu ska jag inte bli ännu mer förbannad än jag redan är.
Såg ni när Darin sjöng sin nya låt han skrivit till Victoria och Daniel?
Jag fastnade för den direkt och nu kan jag inte sluta lyssna på den :)




Så himla fin klänning!


Betyg

Ja juste, glömde säga att jag fick hem mina betyg idag. Who cares anyway för jag behöver ändå inte dom, men jag blev chockad när jag såg att jag hade VG i samhälle, jag gjorde inte ens alla uppgifter, gjorde knappt nånting sista terminen :O Kul att jag fick VG, men hade tre IGn, var inte så chockad över det dock :p

Men i höst när jag börjar sam - sam på Fria ska jag plugga stenhårt och bli mycket bättre! Det är super viktigt med betygen, det har jag verkligen lärt mig de senaste åren syrrans pojkvän bott hos oss.

Det bästa är att jag slipper läsa bild! Hatar bild, och har ingen talang alls för det, kan inte rita en sträck gubbe bra ens, kan inte rita ett rakt sträck och en rund cirkel bra :O Istället för bild ska jag läsa drama/teater. Ska bli så jävla kul! :D Btw, har hört att filmen jag gjorde casting för kommer ut på bio i höst, den heter Tusen gånger starkare. Tänk om jag hade talang så kanske jag skulle varit på bioduken i höst! Det skulle ju vara fett coolt.. ;)



* Datorkunskap - IG
* Bild - IG
* Foto A - G
* Graf A - G
* Matte A - G
* Rörlig bild A - IG
* Samhällskunskap A - VG
* Svenska A - G


Ny vecka, nya händelser

Fan vad skönt det är att vara hemma igen. Har ju varit med någon i princip varje dag på sistone. Åkte hem från Sarah vid 14:00 idag och det var ingen hemma så jag har bara tagit det lugnt idag.

Borstade Tigers päls som var full med knutar, fick bort de mesta men finns lite kvar, men katten ville inte sitta still så jag gav upp. Sen värmde jag pan pizza och kollade på Hannah Montana, serien. Länge sen jag såg den! Har sätt hela säsong ett och två och kan dom typ utantill, men det är alltid lika kul.
I'm a disney geek and I'm proud of it! ;)

Just nu sitter jag framför min cp dator i pyjamas byxor och Anders tröja, dunkar California gurls i högtalarna och väntar på att middagen ska bli klar.

Skönt med en ny vecka. Ska försöka blogga så mycket som möjligt innan jag drar iväg på torsdag till älsklingens landställe :) Ska bli kul, han vägrade ta naken dopp i helgen så jag ska tvinga han att göra det nu i midsommar :D


Katy Perry Ft. Snoop Dogg - California gurls
Rolig smaskig video :)


@ Sarahs

Bloggen börjar bli torr, tråkig. Känns som att det inte finns något kul att blogga om längre.. Men just nu ligger jag i bäddsoffan hos Sarah och kan inte sova för hennes brorsa låter som fan när han pratar engelska högt och spelar nåt tönt spel :o Var ju hos älsklingen igår och idag. Igår åt vi middag och kollade på kronprinsessans och den nyblivne prinsens bröllop. Så himla vackert! Det rann en massa tårar från mig när Daniel höll tal för Viktoria :) Efteråt gick vi och la oss för jag var super trött, sov väldigt gott :) Idag tog vi en låång dusch och gjorde lunch och vilade i sängen, hade tänkt gå ut men hade så jädrans ont i magen :( Han och hans familj skulle åka till hans storebror för att hälsa på hans nya katt men jag kunde inte följa med för jag skulle ju hem till Sarah, men jag fick ändå vänta på henne.. Gjorde inte så mycket idag heller, vi åt middag och kollade på TV och så noppade jag hennes ögonbryn :) Nej nu börjar jag få kramp i fingrarna av att trycka på dessa små mobil knappar, ska lyssna på musik och sova gott, god natt :)

@ pojkvännen

Är hemma hos pojkvännen nu, har precis ätit middag som hans lillebrorsa gjorde åt oss :) Pepparstek med pommes, mums :p

Idag har vi bara degat och rensat hans mobil på flickor och sms ;) Blivit besatt av hans mobil, love Nokia och 2 megapixels kamera :p Har tagit lite bilder har vi också gjort.

Har faktist inte så stor blogg lust just nu faktist, kanske återkommer med ett inlägg lite senare ikväll. Har inga planer faktist, ska kanske gå ut på promenad längs stranden och jag ska försöka att få han gå med på nakenbad ikväll :D
Har aldrig gjort det och vill göra det precis nu! :p

Nej, nu ska jag vara social med pojkvännen och gosa i sängen, sen drar vi ut.
Ska också skrämma iväg några små flickor som skrattar högt och fult ute i vardagsrummet, stöörande! :O

Fredagsmys med älsklingen

Sitter och väntar på att naglarna ska torka så jag kan fixa håret lite, åtminstone kamma det, och väntar på att meine bebbo ska komma :)

Orkar inte fixa mig idag, det som tog tid dock var att gå upp imorse och städa undan lite på rummet fast det har jag inte lyckats med så mycket, och bytit lakan. Orkar inte bry mig, han har inte världens städaste rum heller :p

Magen är mycket bättre idag, mår jätte bra :D Peppar till låten California gurls med Katy Perry just nu.

Ikväll blir det fredags mys, det blir tacos till middag och vi blir åtta pers till middan :O Egentligen skulle jag ha åkt till honom idag men när mamma sa igår att vi skulle äta tacos till middag så fick jag han att komma hit istället ;)


Ont i magen

Har jätte ont i magen nu asså, lite ont i huvet också.. kul! :(
Kom nyss hem från promenaden med Tellus, har också fixat klart med alla låtar till iPoden, nu behöver jag bara överföra dom dit, orkar inte.

Mår så illa, har lust att spy faktist :( Behöver raka benen och byta lakan, men jag orkar inte, vill bara sova för jag har så ont! Det måste ha varit pajen eller vaniljsåsen som var gammal.

Nej jag tror jag går och slaggar nu asså, mår inte bra.
Natti natti!


Snart ett år sedan. Vill ha mitt långa hår!
Men det ser ut som att jag har grått hår där :O


Bildbomb från igår

Här kommer lite bilder från igår då jag och Sandra BR hoppade studsmatta! :)


















Jag har ju jätte bleka ben!! :(








Onsdag och torsdag

HEMMA! Jag kom hem för ca två timmar sedan.

Igår åkte jag iväg till Sandra BR och hoppade studsmatta och pratade en massa och drack milkshake, hade det jätte mysigt i det fina vädret :)

Vid 17:00 ungefär ringde Sandra BL och hon bor ju också i Vega så jag gick dit innan jag tänkte åka hem då, men jag åt middag och sov över där istället :)

Vi gick och handlade lite saker som dom behövde och sen så kollade vi på TV och sen låg vi i sängen och snackade och sen sov.. Fast det var svårt att somna eftersom man inte var tillräckligt trött, men på morgonen var jag super trött, ville inte gå upp. Men jag gick upp vid typ 12:00, åt frukost och sen la vi oss ute i solen och solade topless. Även fast jag använde hur mycket solkräm som helst så har jag not fått liite färg :D Jag är ju typiskt en svennebanan som har svårt att få färg och när jag väl får det blir jag röd.. Inte snyggt! :O

Sen kom syrran förbi med Tellus så jag fick vakta honom en stund sen kom hon och hämtade upp oss och så åkte vi hem.

Har precis målat naglarna vita, det är rätt snyggt faktist, men får göra om ena nageln eftersom det hamnade skit där så det ser så fult ut just nu.

Vad ska jag göra ikväll då? Ingen aning. Typ klippa tånaglarna och måla dom vita också, jag vet inte riktigt. Vi får se!


Hanging with my ♥

Äntligen är jag tillbaka! Saknat mig? Såklart ;)
Älsklingen åkte hem för typ 1 ½ timme sedan :( Det är så tomt utan honom!

Har iallafall haft det tre super härliga dagar tillsammans med honom. Vi har mest kollat på ett gäng olika filmer, idag kollade vi t.ex på Lejonkungen, våran favorit Disney film.
Idag var inte mamma och Anders hemma så det blev "par middag" med syrran och Erik, kanske inte men det kändes som det :p

Just nu sitter jag med världens mensvärk och lyssnar på dålig musik, orkar inte byta.. :O

Funtar på att sova, men tråkigt att sova ensam. Vill ligga i älsklingens famn!!


Är med pöjken

Sorry for bad update! Men som jag sa i lördags så kom pojken min hem hit igår och sov över, så det blev ju ingen uppdatering då eftersom vi inte träffats på länge. Men just nu passar jag på eftersom han ligger i sängen och halv sover.
Får väcka honom snart!

Han ska sova över här idag igen. So super! :D
Nej, ush vad tråkigt det är vid datorn, sitter och lyssnar på gammal Aqua musik. Nä nu ska vi mysa! Hejdå, hörs imorgon eller nåt.

God natt

Nu har man kollat klart på filmen och äntligen fixat klart med musiken! Woho :D
Filmen var hur konstig som helst men jätte rolig, Isla Fisher är så söt, jag älskar hennes filmer fan, meningslöst men roliga!

Iallafall, bör gå och sova nu om jag ska hålla mig vaken imorgon tills pöjken kommer. God natt!


Firande

Tar en paus från rensningen av all musik, den värsta delen, med ett glas cola och Akon i högtalarna. Är klar med bilderna och videorna.

Fy fan vilken morgon jag hade. Tarzan (den tjocka gnäll katten) kraffsade på min dörr redan kl 6:00 eller 7:00 och fortsatte så i en timme eller mer typ, sen kom lilla Tiger och kraffsade. Snacka om att jag blev förbannad på dom och knuffade till dom bort från min dörr, som pricken över i:t kunde jag verkligen inte somna om. Så jag gick upp 10:20 typ.

Släkten kom vid 13:00. Både mormors och Sylvias hundar kom, det var äkta zoot, fast katterna slängde vi in ett rum. Men det gick bra mellan hundarna.

Släkten däremot, ååhh så jobbiga! Nej då, kanske lite när det kommer till pojkvännen då dom vill veta allt, men sånt är livet. Allting tar sin tid och jag tänker inte presentera honom så himla snabbt nu när vi precis blivit tillsammans.

Iallafall, hade det annars sjukt trevligt och roligt som vanligt :)
Vid 16:00 hade alla gått. Kollade om det kommer nånting bra på TVn ikväll men typ inte, förutom en film på trean 21:00 som jag bara måste se, såg trailern på youtube och den verkade as rolig så måste se den, Wedding daze hette den, med Isla Fisher från Confession of a Shopaholic :)

Har också målat naglarna chockrosa, men måste måla om för det blev inte så bra, kanske blå?

Nu ska jag återgå till musik rensningen och fixandet och donandet! Inte kul.


Gammal bild på mig och meine bebbo!


God natt

Håller på att överföra en massa bilder, musik och videosar till datorn. Orkar dock inte rensa allt och fixa nya låtar till iPoden idag, det får jag göra imorgon istället.

Så det håller jag på med just nu eftersom jag inte har något annat för mig, pratar med bebbon min gör jag :) Håller också på att ladda hem skräckfilmer som The haunting in Connecticut, The Grudge 1, 2 och 3 som vi ska se på söndag, spännande ;) Dom verkar as läskiga, men jag gillar att kolla på skräckisar, dock inte ensam, måste ha nån att hålla handen med haha :D

Jaja, efter all dessa överföringar som tar så lång tid ska jag gå och sussa.
Måste upp vid 10:00 imorgon och äta frukost tillsammans med familjen, sen vid 13:00 kommer släkten på fika då vi ska fira mor min som nyss fyllt 49 år.

God natt!


Student firande

Idag har jag varit på min kusin Fridas student mottagning.
Dåligt väder det var idag! Regnade tydligen imorse, men inte efter 13:00 iallafall, bara molnigt och mörkt, blä på det.

Fick träffa pappa och släkten på hans sida första gången på länge, det var väldigt trevlans att se dom igen :)
Kom vid 17:00 och åkte vid typ 19:30. Det blev middags buffé och jätte god efterrätt, men man blev så himla mätt på en pytte liten kladdkaka, men god som fan var den :D

När vi kom hem fick jag kutta jordgubbar. Så det åt vi tillsammans med grädde, super mumsigt!
Nu sitter jag och lyssnar på California gurls med Katy Perry och pratar med älsklingen, saknar honom!! :love:


Såhär såg jag ut idag då :)


Natti natti

*Gäsp*, börjar bli trött. Men vill inte sova! Snackar med bebo pojkvännen min, göllungen Tiffy, men tror hon städar just nu.. Och så en gammal klass kamrat från femman, härliga minnnen!
Små pojkar på 9 år som springer in i min garderob och snor mina string när jag har kalas, ja vad säger man om dom egentligen? :O Jag blev säkert jätte arg på dom! Kommer inte håg exakt, men men..

Nu hade jag tänkt gå och sussa iallfall, ska försöka avsluta samtalen bra..!


Invigt skorna

Sådär ja, nu har jag varit ute och invigt jogging skorna tillsammans med Tellus. Joggade lite gjorde jag, men inte så mycket dock, kände att jag behöver jobba upp konditionen så det får jag nog jobba på nu i sommar!




Två år

Ja, i söndags var det två år sedan för syrran. För mig kunde det varit två år kvar, men tyvärr är det tre. Buhu! :( Men sånt är livet ;)


Byxor

Ojdå, kollade igenom min dator nu när jag fått tillbaka den, bad pappa att spara bilderna ifall att. Och jag hade inte tagit bort denna.. Men byxorna är banne mej sjukt snygga! :D


Konversation

Höhö, min och min pojkväns konversation på MSN :p


Bra start på sommarlovet

Vilken bra start på sommarlovet!
Gick upp strax efter 11:00 imorse. Sen vid 14:00 kom Sandra BR och vi pratade om lördagen då vi hade tänkt ha en kväll tillsammans med tjejorna.

Gick ut på en promenad med Tellus och gick konstiga småvägar i skogen, men hem kom vi iallafall.
Gjorde hamburgare och bröd till lunch, fixade disken och snabba puckar till bussen för hemåt för Sandra och centrum för att möta mamma för mig.

Vi köpte nya strumpbyxor till mig och Cia och nya riktiga skor till mig som jag kan använda när jag går ut och går eller springer (som om jag skulle göra det :O Nej, men jogga iallafall).

Köpte också lite glass, årets första mjukglass för mamma och årets första kulglass för mig. Kollade efter nya kilklackar till mig men hittade inga fina.
Stötte även på gamla klasskamrater också.

Sen tog vi bussen hemåt.
Nu har mamma gjort varma mackor så jag får väl gå ner och äta lite middag nu 20:30. Höhö ;)


Skit sköna och snygga! :D


Kusinvitamins student

Denna dag har varit både dålig, men mest roligt.
Innan vi skulle åka till Sannas student idag, så skulle jag ta på mina kastanjefärgade kilklackar, men såklart hade Tellus tuggat sönder ena skon, och dom finns inte kvar i affären! :( Så jag fick ta mina, mindre fina, låga kastanje bruna sandaler.

Kusins student var på Söder. Först var det bra, men sen när dom skulle gå på flaket så spårade det ur totalt. Det är så jävla synd att människor som inte betalat hoppar på och förstör för en hel klass. Men dom kom iallafall iväg.

Jag, mamma, Cia och Erik åkte vidare och käkade på donken och sen hemåt.
Fick byta om för strumpbyxorna som jag hade gick sönder längs hela ena benet, och leggings passade inte så det fick bli leggings och en lila topp. Aja, brydde mig inte så mycket.

När mamma hade hämtat Anders från jobbet åkte vi vidare till mottagningen och firade.
Det blev buffé och en massa gottigott. Erik (paparazzin) har tagti ca 1000 bilder idag, kanske mer.
Så jag kanske lägger upp lite bilder imorgon :)

Men nu ska jag faktist sussa. Ska vara hund vakt imorgon, får väl smsa Sandra BR att komma hit istället då. Natti natti!


Natti natti

Men vet ni vad. Klockan börjar bli mycket, ska upp tidigt imorgon!
God natt ♥


Åh, jag saknar mitt långa fina hår!


Tisdag

Har tyvärr inte blivit så mycket bloggande idag tyvärr.

Gick till skolan vid 10:00, lämnade tillbaka böcker och nyckeln till skolan och sa hejdå till min roligaste & skönaste mentor. Kommer faktist sakna klassen, fast inga typ pratar med varandra fortfarande.. eller nu har vi blivit bättre. Men det är fortfarande en massa grupperingar, belli don't likei.

Gick ju till centrum också och fixade naglarna, vanlig manikyr. Trodde man fick lösnaglar, men icke. Vilken tur att jag hade långa då! Men lyckan räckte inte så länge till, för när jag städade toaletten idag så hade vita randen gott bort lite. Snacka om piss kvalité!

Har också gjort en video till Tiffany. Kommer ni ihåg när hon gjorde en till mig?
Jag var bara tvungen att göra en till henne :) <3

Iallafall, orkar inte gå tillbaka dit imorgon så jag får måla dit lite vitt bara.

Meine padre kom hit med min dator så nu funkar den igen! Undra hur länge till.. haha nej. Jag fattar bara inte hur jag lyckas :O

Det blev lite fika och presentöppning för meine mutter. Hon fyller år imorgon, men min kusin tar ju studenten då så vi kan ju inte fira mamma samtidigt så vi tjuvstartade ;)

Det enda som saknas just nu är ny musik på datorn och lägga in bilder så den får liv i sig igen, och min pojkvän!
Det visste ni inte va ;) Nej I'll spell the beens right now. Haha nej inte allt, bara att jag har en pojkvän. Där ser ni! I've found one :love:





Min video till Tiffany! ♥


God natt

Nä, nu börjar jag bli lite trött faktist. Men vill inte sova, vill fortsätta prata med ♥♥♥♥♥♥!
Ska försöka vara i skolan till 10:00 imorgon eftersom jag inte vet när vi börjar + det är min sista skoldag. Skönt! Sen har man sommarlov, fan vad härligt! :D

Efter skolan ska jag gå och fixa naglarna, jag får inte glömma presentkortet hemma bara, och hoppas på att man inte måste boka tid!

Men nu ska jag iallafall stänga av datorn och lägga mig i sängen. Natti natti!


Finn crisps

Nu är jag lagom mätt.
Så fort jag blir hungrig äter jag finn crisps, det är både nyttigt och jätte gott.
Med smör på blir det ännu godare, men man kan ju äta utan också ;)

Kommer ihåg att jag åt dem på pappas kompis landställe när jag var liten, var inte så jätte förtjust i dom då men på senare år tycker jag dom är as goda. Dom är krispiga och lite syrliga, mums! :thumbup:

Perfekt om du t.ex bantar. Men det hoppas jag inte! Om man ska gå ner i vikt ska man göra det med måtta ;)


Veckans planer


Kropps smycken

Förut var det populärt med piercing i naveln och tungan, nu är det populärt med kropps smycken. Yeah you heard me! Och jag skojar inte, det är bannemej det ballaste jag nånsin sett på en människa, ja som man kan ta bort och inte få något ärr av.

När jag såg att Paow hade det så googlade jag lite på det. Jag föll pladask för det, och jag skulle lätt gå klädd i sånt om jag hade kroppen, dock behövs den trimmas haha :D

Det är också inne med magtröjor igen, fast jag tycker det inte är så jätte snyggt, kan vara snyggt om man bär det bra. Kanske ett kropps smycke på det? Nja kan nog bli lite för mycket, eller kanske inte. Prova!



Ashley Tisdale i ett skit snyggt "huvud smycke". Diggar det till 100%


Converse ♥

Converse är nog de snyggaste skorna jag vet! Det finns olika modeller, tunna och tjocka. De tunna skulle jag vilja ha, dom är hur snygga som helst. Det bästa med converse är att dom passar till allt och har hur många olika färger och modeller som helst. Jag har dock bara ett par låga vita, vill pront ha låga himmelsblå. Skulle passa perfekt till klänningarna och jeans shortsen i sommar.

På deras hemsida kan man också designa sina egna converse och beställa hem dom. Hur coolt är inte det? Dock är det lite dyrare men möjligheten finns. Om jag får pengar en vacker dag ska jag göra det. Åter igen, hur coolt är inte det? Kolla på Kenza, hon är också lite av besatt av converse. Jag förstår varför hon har så många skor från dom ;)



Mr Johnny Cash

Sitter just nu och lyssnar på Johnny Cash, skit bra musik! Och rensar bilder från syrrans dator, asså bilder som jag sparat.  Under tiden ville jag tipsa er om Johnny Cash's musik, jätte bra. Älskar filmen om honom, Walk the line. Det är en av favoriterna. Walk the line och Titanic är de bästa filmerna jag vet.


Ring of fire - Johnny Cash


Johnny Cash och June Carter.


Reese Witherspoon och Joaquin Phoenix.


Måndag

Sitter just nu i rummet med Tellus i mitt knä :rolleyes:

Hade tänkt gå till skolan vid 10:00 imorse, men vaknade typ tjugo över så jag slängde på mig kläder och var där vid 11:00. Men det hände ingenting, det var ingen från min klass där, så jag gick hem. Skulle lämna tillbaka två böcker men jag glömde nycklarna hemma så jag får åka dit imorgon istället.
Ska ändå gå och fixa naglarna imorgon så jag kan gör det efter skolan.

Så idag har jag varit på en långpromenad med Cia och Tellus i en timme, sorterat tvätt som tvättas just nu och kollat på Beverly Hills 90210, en av favoriterna.

Sandra BL och jag pratade om att vi skulle paddla kanot idag, men det är inge vidare bra väder för det. Fick byta om från shorts till mjukis brallor när jag kom hem.

Vi får se vad som händer idag, kanske ska läsa lite True blood.


Lördag och söndag

Shulelul bloggen!
Min helg har varit super :love: Igår åkte jag som sagt hem till en kompis, vi kollade på Sommarkrysset och Ocean's eleven sen gick vi och lade oss för vi var så trötta.

Kom hem runt 14:30 idag, men stannade inte hemma så länge.
Sandra BL ringde mig och sa att vi skulle gå på bio, så vi åkte till Sergel och kollade på Sex and the city 2. Jag tycker den var as bra! Älskar Samanthas repliker galet mycket asså.

Ja, så jag kom hem för ca 45 minuter sen. Ska strax gå och lägga mig, kanske ska läsa på True blood om jag orkar. Vi hörs imorgon! :)


Det är ju Sveriges nationaldag idag!


Påväg till en kompis

Sitter just nu på tåget påväg till en kompis, ska sova borta ikväll så det kommer inte bli några inlägg idag inte. Gick väl upp runt 11:30 imorse. Det var bara Erik hemma så jag passade på att ta en långdusch i 40 minuter. Kollade också på Summerland, en jätte bra serie. Vad har jag gjort mer? Jag började läsa True blood böckerna, skit bra! Beskrivningarna är så himla bra, man lixom försvinner in i handlingarna. Har inte gjort så mycket mer. Vi hörs imorgon! :)

God natt

Kollade nyss på Cast away, alltid lika sorglig men bra. ;(
Är trött :bigeyes: och borde sova, ska fixa sängen eftersom madrassen åker ner sen får vi se om jag orkar duscha och raka benen, om inte så gör jag det imorgon bitti.

God natt!

Fixat och donat lite

Sådär ja, nu har jag fixat bloggen lite. Vad tycks? Piffade upp den med lite reklam och smil gubbar ;p Det blir roligare att läsa då ju. Eller hur? ;)

Ska nu kolla vad alla andra gör, vi hörs senare! :D

Fyra anledningar varför jag är så glad!

Ciao! Är på jätte bra humör just nu. Första anledning får ni inte veta, thihi, den andra är att jag träffat mormors nya hund Hanna idag som är jätte söt, den tredje är att jag tagit årets första dopp idag! Det var inte så jätte kallt, det var snarare jätte skönt! Det tog ett tag för Madeklen att doppa sig och Tellus har också badat idag. Gick ner med han i vattnet och han var så ful när han gick upp och bara stirrade på mig.
Lång nos och jättesmal, haha han såg inte snygg ut iallafall.

Jag och Madelene simmade ut och låtsades som att vi behövde hjälp och Tellus pep och pep och kutade runt hela stället, för några sekunder varken såg vi eller hörde honom så vi ropade och ropade men sen kom han tillbaka och vi simmade till honom och tog ner han i vattnet och sen gick vi upp igen. Det var lite svårt att torka honom för han bara sprang och sprang och skulle i vattnet igen och igen.

Men fan vad skönt det var att bada!
Vad har jag gjort mer idag? Gick upp runt 12:30 och åt lunch och sen la jag mig ute i solen och solade, sen så har jag varit på en promenix med Tellus.
Har också plockat nya blommor till mitt rum och fyllt med vatten, duktig jag är som tar hand om mina blommor för en gångs skull.

Och den fjärde anledningen till att jag är så glad är att jag fått hem mina True blood böcker! Ska börja läsa på dom redan ikväll. Åh så spännande, tack meine belibte mutter! ♥

Planer för kvällen då. Ingen aning!
Prata med Mr Hemlig och typ kolla på film kanske. Vi får se! Mormor och styvfarmor är här så jag ska väl göra dom sällskap också.




Need some help!

Ja asså nu har jag gjort något dumt, skulle lägga in en sak bland alla koder och skit men jag fixar ju inte sånt så det blev helt fucked up med hela bloggen, den hamnade åt sidan och skit. Och nu kan jag inte ändra tillbaka till som det var innan, kan kan jag nog men har just nu inte orken. Åh behöver seriöst hjälp! Någon som är bra på blogg design och vill hjälpa mig? Skulle verkligen uppskatta det. Man blir länkad i en till två månader som tack! Please, anybody?


Ska bli bättre

Bara för att jag varit dålig på att blogga de senaste dagarna så ska jag uppdatera så mycket jag kan nästa vecka, ca 5-8 inlägg per dag! Det är jag skyldig er, eller hur?


Steven R. McQueen

Kollade precis på Vampire diaries. Kom på hur snygg Jeremy Gilbert var! Typiskt min drömkille, brunt kort hår och perfekt frisyr och bruna fina ögon. So 2 die 4! Googlade på snyggingen, han heter Steven R. McQueen. Man faller ju pladask för honom. Han har tydligen inte gjort så många filmer, bara två stycken och varit med i några serier.


Bellvis säljer

Har skaffat en till blogg! Har denna blogg för endast säljning, saker jag inte använder/har aldrig använt. Kika in där!

bellvissaljer.blogg.se

Bildbomb från Tiffanys myskväll

Bilder från Tiffanys myskväll, snarare galen kväll vissa stunder.
Men kul hade vi iallafall!


Sandra, Camilla och Tiffany.


Godis blev det mycket ätande av!


Camilla.




Sandra ser ut som ett gristryne i ansiktet ;p


Glada Camilla!


Sötaste Tiffany förbereder inför middan.




Jag och Sandra ser ut som två köttbullar..


Superglada Bella och Tiffany.


Jag tittar ner i godis skålen, vad kollar du på Sandra?



Skulle se ut som en bäbis, ser mer ut som en puppyface..


Haha ni ser inte kloka ut..



Camilla - Vad i hela friden gör du?




Glada!



Haha Tiffany, vantrivs du?


Jag och min sweety pie.


FAIL?


Sandra ser chockad ut, jag ser ut som att vilja ha nåt..


Grrr!


Haha alla gör helt olika miner.


Tiffany ser ut som en liten tiger..


Härligt glada!


Sandra och Tiffany, så fina. Haha Camilla, ser ut som att du sett ett spöke eller nåt!


Asså..!



Haha Camillas min, man börjar bli lite rädd för henne..


Tiffy, försöker du kolla under Camillas kjol?


Snygg min jag gör, kanintänder. Och kolla in det där asset! Please don't.


Rock'N roll!



Schmexigt..


Camilla gör det hon är bäst på, posar!


Söta Natalie!



Jag måste bara säga, fan vad sexig blick jag har här. Men munnen, njaae.





Posa is our thing you know.


Presentöppning.


Dessa örhängen fick Tiffy av mig och Sandra.



Och du gör? Predikar eller?


Tummen upp för havrefras.


Hon fick ett jätte snyggt skärp av mig och Sandra.



Så snyggt! Vill också ha en.


Ännu en present till.


Sötare människa får man ju leta efter.


Sen blev det film mys.



Skön min. Tjejerna sa att jag skulle passa på en framsida av en skräckfilm, hmh...



Dagen efter. Jag och Tiffany, efter ca tre timmars sömn, kanske mindre.
Men ändå pigga.


Sköning. Dagens outfit då!


Dessa fyra dagars händelser

Hur ska jag börja detta inlägg? Sorry för den dåliga uppdateringen.. Vet inte varför jag inte uppdaterat de senaste dagarna, eller jo vissa dagar har jag inte haft tillgång till datorn eftersom syrran pluggade så.

Har inte bloggat sen i söndags! Så jag får väl försöka komma ihåg vad jag gjort dessa dagar.

I måndags, vad gjorde jag då? Kommer inte ihåg.
Jag var i skolan vad jag vet. Sen var jag nog bara hemma.
Ja juste, jag städade klart hela rummet! Rensade byrån och dammade alla lådor,
det var jobbigt.

I tisdags var jag i skolan, läste min språk uppgift för hela klassen helt oförberedd, inte kul! Gillar inte att redovisa inför en hel klass, och inte oförberedd heller. Ush.
Vad gjorde jag mer? Ja juste, jag åkte hem till Sandra BR. Vi gick ut med Röja och plockade blommor. Det blev en stor bukett som mamma fick av mig, just nu står dom på köksbordet.
Fick också skjuts hem av mamma och Anders. Kollade på Desperate Houswives och Cougar town.

Igår, skola igen. Hade inga lektioner så jag satt vid datorn, hade rörlig bild läraren på mig och sa att jag skulle göra några uppgifter, tex musikvideon, ett läxförhör och ett manus. Men varför ska jag göra det när jag inte vill ha betyget!? Iallafall så tjatade hon på mig, jag sa ja till slut och gick därifrån. Träffade Sandra och följde med henne hem för att hon skulle hämta ett par skor och sen åkte vi tillbaka och åt lunch och kollade på hennes och Nattas idrottslektion.

Efter det gick jag till centrum och frågade på Game hur mycket dom tog in för The Sims 2 spel, 30spänn! Det är fan inte värt 30 jävla spänn! Så det sket sig.
Åkte hem och kommer inte ihåg vad jag gjorde mer, jo jag rakade mina ben för första gången på tusen veckor. Lilla jag har inte råd att vaxa dom så jag får väl raka dom varje dag iallafall.



Idag stannade jag hemma. Vi har inga lektioner längre så varför gå till skolan när man inte behöver göra onödiga uppgifter för betygens skull? Nej tack, jag behöver inte dom. Men fan vad skönt det var att sova ut! Gick upp runt 11:30, åt frukost, rakade armhålorna och satte på mig klänning och njöt av sommar värmen.

Låg ute och solade, läste Champagne flicka med musik i öronen. Har varit på en promenix med Tellus också. Hittade inga sommarskor så jag fick ta conversen ändå, ska be Anders ta ner sommar skorna när han kommer hem.

Ikväll kommer Madelene hit. Jag ska iallafall kolla på Vampire diaries och Bella & Tyra show. Ska också fixa alla 20 naglar.





RSS 2.0