Duktig flicka

Så, hemma!
Nja, kom hem vid 20:00. Vi var på Torvalla från 17:30 till 20:00.
Varför det tog så lång tid vet jag inte! Tiden gick för snabbt bara.
Vi gick till gymmet och ingen var vid receptionen där, så vi gick ut till den stora receptionen och sa det och att vi ville köpa gymkort, men då skulle man köpa det där. Haha fatta vad dumma!

Vi fick våra gymkort och sedan gick vi till omklädningsrummet, gick mot gymmet och letade efter våra "tränings lappar" som vi gjorde i april nån gång, men jag hittade inte mitt!! Sen kom Sarah för hon hade simträning så vi stod och pratade en stund. Sen gick vi in och gymmade gärnet.

Tror vi gymmade i lite mer än 1 ½ timme, först 30 minuters uppvärmning och sen styrketräning och en massa prat. Det blir nog lite väl länge på gymmet första gången. Man ska ju inte ta i så man sprickor i början direkt.

Men vi var jätte nöjda när vi var klara. Nu har jag kommit in i mina rutiner!
När jag kom hem åt jag mat direkt, sen gick jag upp och pluggade på naturkunskap och geografi i en timme. Det är läxor som ska vara klara tills på fredag, men jag vill gärna ha det gjort så klart som möjligt. För på torsdag kommer Dennis och då vill jag inte plugga när jag ska vara med honom! Så jag fick plugga lite idag och resten imorgon. Har gjort klart naturkunskapen (det var rätt kul faktist! otroligt att jag tycker NO över huvud taget är roligt!), sen gjorde jag nästan klart geografin, har bara två eller tre frågor kvar, men det gör jag klart imorgon + matten och tyskan som vi bara ska läsa en text. Så det är inte så värst mycket ändå!

Har nu duschat och gjort mig klart för natten, ska nu lägga mig i sängen och ringa Dennis. God natt!


Mot gymmet med Tiffy

Tja tja!
Kommer inte kunna skriv så värst mycket i detta inlägg.
Slutade skolan strax efter 15:00 idag. Hade tyska sista lektionen som varade inte ens i två minuter, vi kom, fick böcker, fick en läxa till fredag och sen fick vi gå.
Det blev inte längre än så för våran lärare skulle åka iväg och vaccinera sina barn.

När jag åkte hem mötte jag Erik på bussen så jag fick säga hejdå till Dennis som jag pratade med i telefonen då. Åt mellanmål direkt när jag kom hem och kollade på TV samtidigt, har nu bytt om till gymkläder.
Ska möta Tiffany vid gymmet kl 17:00, köpa det jäkla kortet och gymma en timme.

Det är allt jag behöver säga just nu. Hörs senare. Ciao!


Du är mitt ♥

Innan jag går och lägger mig vill jag lägga upp en bild på mig och min älskade pojkvän Dennis. Bilden är tagen i somras av Erik på min pappas födelsedag.
Ska försöka ta bättre, nyare bilder i helgen.

Till dig älskling:
Älskar dig så oerhört mycket, snart har vi tre månader men det känns så mycket mer. Med dig kan jag vara mig själv och tönta ihjäl mig framför dig, även tillsammans. Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket du betyder för mig. Du vet vad vi har sagt och lovat varandra. Jag hoppas och vill med hela mitt hjärta att det alltid ska vara du och jag, kommer du ihåg vad jag sa om just namnet Dennis? :)
Det jag ville säga är,  JAG ÄLSKAR DIG


Dagarnas händelser

Sorry för jätte dålig update på bloggen!
Jag vet inte vad jag håller på med, jag VILL blogga men det blir inte gjort bara. Nej nu måste jag skärpa mig och sparka mig själv i baken för fanken!

Det har ändå inte hänt något särskillt under helgen.
Stannade hemma från skolan i fredags för jag mådde piss när jag gick och la mig i torsdags, gick upp som vanligt på fredag morgon men mådde så illa, så jag sjukanmälde mig och stannade hemma och sov till 13:30.
Gick då upp och gjorde lunch och mådde lite bättre. Men jag och Dennis hade bestämt att jag skulle komma till honom så jag kände att jag var tvungen att åka, jag ville verkligen det också, ha någon som tröstade mig.

Kom dit runt 15:30, och gjorde absolut ingenting.
Vi bara tog det lugnt hela helgen. Han mår också illa, han har åkt på halsfluss, tur nog har han iallafall inte smittat mig, men det skulle ändå varit så värt det.
Skulle inte klarat av att vara borta från honom i över en vecka.
Hela helgen var vi bara hemma, åkte till vårdcentralen på lördagen och då fick han reda på att han hade halsfluss, innan sa dom att det bara var en förkylning.

I söndags skulle vi egentligen gå på bio med min familj i Heron city, men eftersom Dennis är sjuk så kunde inte vi följa med tyvärr. Dom skulle kolla på Toy story 3 i 3D, men Anders sa att den ändå var så himla dålig. Men det har ändå varit super skönt och mysigt att bara varit hemma och tagit det så lugnt det bara går ensamma hela helgen.

Till middag åt vi pizza, strax därefter var jag tvungen att åka hem för att det inte skulle bli så sent. Vi åt middag lite sent + jag blev hämtad i Gullmars så jag var hemma vid 22:00 så det var skönt.

Idag började skolan ordentligt. Vi har fått lite små små läxor, och vi ska ha prov i historia om tre veckor så det gäller att lägga på kolen riktigt ordentligt nu så man får bra och fina betyg när man går ut. Tiden går ändå så snabbt, det säger bara "poff" sen åker vi på våra flak mot framtiden! ;)

Egentligen skulle jag börjat tvåan nu och det känns som att året på Fredrika gick snabbare än "poff", det är helt sjukt. Det var inte så länge sen man började ettan i lågstadiet heller, jag kommer till och med ihåg min första dag i ettan.

Började 08:30 idag och hade geografi, matte, tyska, historia och samhälle + klassråd, fast det räknas inte som ett ämne direkt. Det var lite kul på tyskan faktist, för vi är bara sex stycken totalt i tyskagruppen + Emma (min klasskamrat) var inte i skolan idag så jag var ensam tjej, men det gick faktist väldigt bra, läraren verkar jätte schysst så det kommer säkert gå bra. Kändes som att man glömt bort allt, men sen kommer man på det man kunde innan.

Efter skolan idag gick jag och Linnea, tror det var det hon heter, så svårt att komma ihåg allas namn, jag som är så dålig på att komma ihåg saker och ting också.. Iallafall, vi gick till centrum för att kolla om det fanns några bra, smarta och fina block man kunde köpa och lite annat skol grejer, men jag hittade inget jag fastnade för. Får följa med mamma till affären nästa gång, jag är verkligen kräsen när det gäller ALLT. Men jag får köra på förra årets block och mapp, och ta med mig pennor och det jag hittar hemifrån så länge.

Hade tänkt ånga ansiktet och lägga på ansiktsmask (om vi har!?) alldeles strax, och sen fixa i ordning min inför natten och sen sova. Klockan är redan 22:40 strax och jag börjar 09:00 och slutar 15:50 imorgon.

Tog fram systemkameran idag och fotade mitt kärlekshalsband där det står Dennis på. Blev väldigt nöjd med bilderna! Jag kan inte så mycket om foto tekniken längre.. men blev jätte nöjd ändå.



Denna bild är dock tagen med min vanliga digital kamera.


Torsdag

Råkade ställa klockan lite fel igår kväll, imorse när jag sminkade mig kollade jag på klockan, "shit, börjar inte jag nio!?" tänkte jag, så jag satte på datorn och kollade upp det. Då var det bara att dra till bussen nästan direkt. Jag hann inte borsta tänderna, knappt håret, äta frukost och matlådan.
Det blev lite stressigt men jag hann till skolan iallafall.

Började enligt schemat idag. Första lektionen var drama, det var verkligen skit kul. Vi är bara 10 i gruppen, 11 om en kille fortfarande går i våran skola.
Först fick vi lära allas namn så vi lekte lekar, sen fick vi samla svansar som man brukade göra på idrotten i högstadiet. Sen fick vi improvisera en mini pjäs för alla. Det var nog det roligaste, men när jag blev "mördad" råkade jag ta i lite med höften så fick liiite ont i ena skinkan, haha.

Vi hade naturkunskap också, yey.. Vi prov testades på 16 frågor, kunde typ fem av sexton. Det är verkligen illa! Men jag har inte haft NO över huvud taget i nästan två år, rättare sagt ett sommarlov, ett läsår och ytterligare ett sommarlov så man glömmer ju bort rätt så mycket på så lång tid.
Men det ska det bli ändring på nu.

Efter det hade vi svenska då vi skulle skriva ett brev till våra mentorer och skriva om oss själva. Jag satt längst av alla, skrev två sidor långt och renskrev det. Vill ju inte skämmas när jag kommer få läsa det igen när vi tar studenten om tre år.

Missade genomgången av städningen men tur det, jag slapp bli vald att städa imorgon. Det skulle suga för jag ska åka till Dennis direkt efter skolan imorgon.
Han är också sjuk, samma som jag tor jag. Vi båda har ont i halsen + att jag har ont i hela munnen, har sår längre ner på tungan och i gommen. Jävla höstsjukdomar som kommer nu asså! Det sista jag vill är att bli sjuk nu.

Imorgon har jag håltimme i första lektionen, tyskan. Så jag börjar iallafall en timme senare, men det spelar ändå ingen roll för jag måste gå upp tidigare än vad jag brukar för att packa väskan, alla kläder är fortfarande inte torra.

Men nu ska jag ta och läsa min tidning som mamma köpt idag. God natt!


Onsdag

Igår började vi vid 10:00.
Våra mentorer ville inte avslöja i tisdags vad vi skulle göra, det var nog lika bra för annars hade några säkert inte kommit.
Dom delade upp oss i mentorsgrupper tillsammans med ekonomiklassen.
Så det var fyra grupper som tävlade mot varandra genom att samla poäng och bygga ett farkost för ett ägg, som ska hålla sig genom att släppa ut det genom ett fönster.
Vi vann dock inte, haha! Men jag tyckte vi var rätt duktiga ändå.

Efter skolan var det bara att åka hem och lämna busskortet till syrran och sen vänta på att mamma skulle komma hem, för sen åkte vi till IKEA och köpte kuddar, örngott och underlakan till mig. Det blev två doft ljus också. Och en massa nytt till köket och två blommor.
Ena blomman fick Annica, älsklingens mamma. Vi passade på att åka dit när vi ändå åkte ända ut dit. Så jag fick se älsklingens underbara ansikte och pussa honom.
Tiden gick så fort att man inte märkte att den gick, för sen var vi tvugna att åka hem.

Det blev att lägga restrerande kläderna i påsar, så som sommar kläder, kläder som kan ges bort och kläder som ska slängas. Behöver lite nytt i garderoben så får skriva en lista!

Men tiden tickade iväg så jag gick och la mig efter det.

Tisdag

I tisdags började vi vid 09:00.
Vi hade dataintroduktion, fick våra login uppgifter och SL kort för dom som bor lite längre bort. Det gör inte jag så jag fick ju tyvärr inget busskort, men mamma beställer så det gör inget ;)

Sen hade vi också rundvandring i skolan. Det är verkligen jätte mysig skolan!
Så perfekt.
Nästan alla åt lunch tillsammans och lärde känna varandra.

Efter skolan gick jag till centrum för jag hade tid hos frissan vid 14:30. Han färgade och toppade mitt hår. Blev väldigt nöjd med färgen och det behövdes toppas men kommer inte klippa mig på några år nu!! Köpte också ett jätte fint linne på H&M för 50kr, vilket kap!

Trodde det inte skulle ta så lång tid som det gjorde. Jag och Tiffany hade bestämt tid för att gymma och jag var sen! Så det blev inget över huvudtaget, vi bestämde så fort hon får sitt schema så bestämmer vi vilka dagar vi ska ta, så jäkla tråkigt att skjuta upp sakar bara..

Istället åkte vi hem till mig och pratade en massa, åt middag och rensade min garderob.
Sen åkte hon hem vid ca 23:00. Jag var så trött så jag gick och la mig på en gång.

Start of something new

Hej och hå!
Ny vecka då, början på något nytt igen. Började ju skolan idag.
Det gick väldigt bra faktist. Jag går ju på Fria i Handen nu och den stora ingången var stängd, så jag fick gå in "bakvägen" då, och ryckte i en dörr så dom öppnade. Så sa jag att det var låst där borta, helt otroligt var jag först av alla av två klasser.

Fick sitta ensam i den stora salen i ca 10 minuter och vänta och vänta på att andra skulle komma in.
Vid prick 10:00 kom våra lärare vi ska ha och presenterade sig + rektorn då.
Därefter delade dom upp ekonomi och samhälls klasserna, och fick gå till våra klassrum.
När vi kom in i klassrummet hade dom satt upp namnskyltar och delat upp kille/tjej.
Vi började med att lära känna vår bänk kamrat och sen kollade vi så att våra uppgifter var rätt, fick lite information och lekte en lek medans var och en fotades.

Sen slutade vi vid 11:30, då åkte jag hem till Sandra BL och pratade en massa, vaxade mina armhålor (AJ!!), åt lite paj, bullar och lite chips, det var vår lunch kan man säga. Men eftersom gymmet har kassa stängt idag så ska jag dra dit imorgon istället efter skolan och frisören.

Så idag är det den sista dagen jag kan frossa i mig godis! Har fortfarande kvar godis som jag fick av Dennis för flera flera veckor sedan.
Btw, JAG SAKNAR TRUE BLOOD! Någon som vet när det börjar igen på SVT!?


Håret ser jätte ljust ut till vänster, till höger som ni ser gult (fult!).
Det är bara för att solen ligger på. Imorgon blir det äntligen en jämn och ljusare färg, troligtvis klippning. Får se, behöver nog klippas iallafall.


Tummen upp för simning

Nu när skolan börjar sätter jag igång med träningen samtidigt så man får rullande, bra vardagsrutiner. Eftersom jag skaffar gymkort på Torvalla så ingår simningen vilket är perfekt, det är så skönt att simma + man svettas inte och man märker inte att man tränar förrän efteråt ;)


Såg detta på en hemsida!

Därför är simning perfekt träning,

  • Det är enkelt att komma igång, de flesta kan simma från barnsben.
  • Tävlingssimmarna med sina muskler är bland det sexigaste som finns, snacka om inspiration!
  • Man blir ren när man simmar.
  • Simning är skonsamt för kroppen och därmed perfekt för dig som har problem med knän eller leder.
  • Det är billigt att simma jämfört med att gå på gym.
  • Ingen dyr utrustning behövs.
  • Simning ger både konditions och styrketräning på samma gång.

Tips för dig som vill träna genom simning,

  • Variera simsätten så kommer du effektivt åt olika muskelgrupper och orkar träna effektivt längre.
  • Satsa på crawl och fjärilssim om du vill förbättra din kondition. Genom att huvudet är under vattenytan och rörelserna ovanför ytan är mer omfattande får du upp pulsen.
  • Gå en kurs i olika simsätt så att du lär dig rätt teknik från början.
  • Ta i ordentligt när du simmar. Börja med de jobbigare simsätten och byt sedan successivt när du blir trött.
  • Köp en baddräkt och ett par simglasögon så blir simningen roligare.


En väldigt gammal bild!! Kolla in ögonbrynen (!?)


Beställning på G

Börjar dagen med stadig frukost framför Sjunde himlen, en promenad med Tellus och ett långt samtal med älsklingen.

Har också beställt hem 3 nr av Vecko Revyn, smink kit och ett vitt linne för bara 59 kr, porto ingår med 29,50kr. Men det är så värt det. Betalar bara 100kr för allting och sparar hur mycket pengar som helst. Det var tidningarna och ögonskuggorna som lockade mest :)


Klicka på bilden för att beställa!


En helt vanlig konversation

Så här ser sen helt vanlig konversation ut mellan mig och pojkvännen..
Han är rätt så inne i sin CS/Tibia värld.. :O

Nu ska jag gå på nästa projekt, städa mitt rum. Har inte sett så jävla stökigt ut som det gör nu!


Get ready

Get ready, get set, GO! @ måndag 23/8.
Har haft mitt sommarlov från bloggandet. Det var sådär, det var skönt men saknade att skriva. Skrev ju lite när det hände saker.
Men vill tillbaka och skriva om de ointressanta sakerna också, om kändis skvaller och tips.

Måste fylla i kategorierna ser jag, det blir bättre när jag kommer igång med skolan och träningen, då kommer jag lättare igång med bloggandet och allt annat också ;)

Ville bara påminna er (som fortfarande läser min blogg).
Ny design kommer också, måste ut och fota först.

P.S Vi hittade ägaren till mobiltelefonen, suck. Men fick hittelön, ett ciggpaket :O Iförsig gick Anders och mamma eftersom dom skulle åka och kolla på en lägenhet för Cia och Erik, så då såg mannen att dom rökte.. Men får pengar från dom sen!


Första bilden som lades upp på bloggen! Förändrats?


Upphittat

Var nyss ute med Tellus och gissa vad jag hittade medans jag pratade med Dennis i telefonen! En mobiltelefon. Kollade igenom kontakterna men det fanns varken hem nummer eller nummer till mamma eller pappa eller nånting.
Men sen ringde det någon från en golfklubb, så fick jag förklara att jag hittat mobilen.
Det enda jag kan göra nu är att vänta på att ägaren ska ringa. Annars kan man ju sätta upp lappar, annars finns det inget man kan göra.

Men det var lite kul, jag pratade ju med Dennis medans jag hittade telefonen, sen ringde det därifrån och då glömde jag bort stackars Dennis och la på :O
Vad elak jag var!

Idag ska jag vara hemma och vakta Tellus, måste städa badrummet, mitt rum och dammsuga vardagsrummet eftersom Tellus tog hem en stor fotboll igår som han nu tuggat sönder så det finns flisor lite överallt där.
Senare kommer troligtvis Sandra BR, och Moa för att lämna tillbaka mina solbrillor.

Nu är det bara att sätta igång då.. Yeey..!


Upphittad mobil!


Coola naglar va? Syrran köpte graffiti nagellack som jag var tvungen att prova.


Allt är underbart med dig

Är hos älsklingen nu, sitter just nu och väntar på att han ska bajsa klart så jag får sova!

Har haft en jätte bra dag idag! Imorse vaknade jag runt 09:00 och var redan pigg 10:00 så jag tänkte fixa frukost till oss alla som var hemma. Sen var det bara att se till att tvätten blev ren och torr och fixa sig och packa och sen åka till Dennis.

Det blev lite TV först och lite käk sen åkte vi och en till tjej som heter Frida in till stan och tänkte se The voice, men det var alldeles för mycket folk. Så jag och Dennis gick runt lite i stan och njöt av utsikten vi hade, runt 22:00 blev vi lite hungriga i magen så vi köpe en varsin korv, jag en chorizo som är så gott! :)

Var typ bakom scenen och lyssnade på musiken och pratade, sen pallade vi inte stanna kvar så vi åkte hem.

Imorgon eller på måndag får jag berätta om gårdagens überbraiga dag :D
Nu ska jag sova, god natt.

Underbar dag

Jag mår bra igen! :D Inget mer svimmande och spya, skönt.
Idag åkte älsklingen och jag in till Söder och gick på bio, först köpte jag ett basic linne eftersom mitt är helt borta! Vi såg Knight and day, den var faktist jätte bra. Kan verkligen rekomendera den.
Efter bion gick vi på taco bar, Dennis åt dock ingenting bara några nachos från mig. Men jag beställde såklart, det är så gott ;)

Efter att man fått i sig lite mat i magen gick vi till parken och satte oss och skrattade och pratade. Tänk att man ändå har så jävla mycket att prata om fast man nästan pratar med varandra 24/7..
Efter en timmes skrattande och snackandes skiljdes vi åt, han till sitt och jag till mitt. Men en sekund senare pratade vi med varandra i telefonen :)

När jag gick över övergångsstället så satt en kvinna mitt där på en resväska med två ölburkar i handen och stoppade trafiken, fan vad dum man måste vara!

När jag kom hem fick jag 100kr av mamma, jag spelade på bingo lotto häromdan tillsammans med syrran, jag vann 100kr och hon 50 :p


Fullkomligt normala människor. Finns mycket värre bilder!


Tummen ner, tummen upp

God kväll!
Egentligen skulle jag åkt tidigt imorse till Grekland för att träffa Stratia, men jag fick förhinder. Har spytt ett antal gånger och igår fick jag åka in till sjukhuset och göra blodtest, svimmandet kan ha att göra med att jag har brist på hjärn.
Så läkaren sa att jag inte bör åka själv och gå i trappor och nära vattnet själv.
Låter helt fucked up :(

Men men, jag får se det från den ljusa sidan, jag missar inte Sarahs föräldrars giftemål. Det blir bara en liten mottagning, jag och Cia ska dit tidigare imorgon och hjälpa med dukningen så det kommer bli kul. Hoppas jag mår bra imorgon och inte mår illa!

Dagens + Idag har jag och älsklingen min 2 månader! :love:




RSS 2.0