HEJDÅ ALLESAMMANS!

God morgon.
Uppe tidigt och fixar i ordning mig.
Sätter nu för tiden alltid klockan på 10:00 men jag går nästan alltid upp en halvtimme senare och äter frukost.
Sista dagen här i Stockholm imorgon bitti for jag till kära Gotland. Fan vad skönt det ska bli!
Funderar på vad jag ska packa, men eftersom jag rensade garderoben för typ 2-3 veckor sedan har jag nästan inga kläder :/ jag får väl köpa extra på Gotland om det behövs.
Nog om det, idag kommer det inte hända så mycket mer än att bara packa. Men ni får ha det bra. P&K ♥



Puss&kram ha det bra! ♥

GOOD NIGHT

Klockan har passerat 00:00 och nu ska jag gå och sussa. Sweet dreams everybody ♥



Mina älskade Tarzan och Tellus sover tillsammans i min säng ♥


Så söta tillsammans ♥


Meine wunderbare Mutter ♥


Osminkad tröttis som saknar sina två vänner Natalie och Sarah ♥

DAGENS

God kväll.
Sitter och lyssnar på musik just nu.
Idag var jag i centrum en snabbis och träffade en kille i typ 10 min sen skulle han tillbaka till jobbet.
Så jag gick till min gamla skola, då fick jag ett sms av Steffi då ringde jag upp henne och pratade med henne rätt länge.
Vi pratade om skolan och klasskamraterna och alla bråka och shit, vill bara säga en sak: GE UPP FÖR FAN! DU BETER DIG SOM EN 12 ÅRING! (Absolut inte till dig Steffi, du vet vem jag menar, du är iallafall en sann äkta vän) ♥
Efter samtalet drog jag hem och åt lunch 15:30 och kollade på en serie. Mormor och min styvfarmor kom överaskande in i rummet. Sen dess har det inte hänt så mycket mer idag. Får se om det kommer upp nåt skvaller eller liknande senare på bloggen. Ni får ha det så bra sålänge. P&K ♥



Såhär ser jag ut i håret nu. Blev det fint?

FOLLOW YOUR DREAM

Shit glömde nästan bort det.
Har jag nämnt i bloggen att jag gick på en audition för filmen "Tusen gånger starkare"?
Tror inte det, jag kom på det nu men jag kom inte med :/ äh det kommer mer chanser. Jag är medlem på en sida där man kan söka efter olika roller i filmer och reklamfilmer. Har inte betalat avgiften på över ett halvår så jag har inte kunnat ansöka. Att bli skådespelerska är min största dröm, och man ska inte ge upp sin dröm. Jag måste verkligen betala avgiften fan, MÅSTE säga det till morsan idag asså.
Jag älskar teater och film och allt sånt, varför inte satsa på den karriären? Det är bra med drömmar, då har man iallafall något att sträva efter. Vad är din största dröm?
Och ni som tror att jag vill bli skådespelerska bara för att bli känd så har ni helt fel, ni är ute och cyklar helt fel. Jag vill skådespela för jag älskar att agera, jag kanske inte är särskillt bra för jag går inte på teater eller nåt sånt, men jag ska leta om det finns nånstans där man kan lära sig mer. Det är ju hur kul som helst!

Några skådespelerskor jag ser upp till

Drew Barrymore, Ashley Tisdale, Miley Cyrus, Katherine Heigl, Demi Lovato.

BIO MED SANDRA IDAG

God dag :)
Härlig morgon, det sol äntligen!
Är fixad och klar, vid 16:00 ska jag klippa mig, ska nog bara toppa mig och klippa snelugg. Hoppas det inte blir för kort bara. Sandra kommer till centrum också och ska kolla på när jag klipps, sen drar vi in till stan och går på bio. Vi ska se The proposal, har ni sett den? Är den bra? Den verkar rolig när jag såg trailern. Vill se 17 again men den går inte på bio längre :(
Så ser min dag ut än så länge. Sitter och väntar på att klockan ska ticka iväg :)
Hoppas ni får en toppen dag. P&K ♥


Såhär ser jag ut idag. Håret fixas hos frisören iallafall!


Smile.


Bilden togs igår. Här ser man att jag verkligen behöver klippa mig!

BRA DAG NR 3

Idag gick jag upp ur sängen ca 10:30, kollade på simningen lite. Det gick inte lika bra för Sarahs 200m frisim imorse. Hon kom sjua i heatet, men va fan hon vann ju VM-guld igår ju! Det är jag stolt över. Oj, nu gäspar man också. Är lite trött faktist. Idag kom Veronica, Johan (Cias kompisar) och deras hund Cleo över en stund, dom åt lunch med oss. Så Tellus fick leka med Cleo, men inte så mycket, för Cleo löper just nu och Tellus gick och slickade där, ush jag ryser när jag tänker på det, men hundar är ju hundar som sagt.
Vad hände mer då? Jo jag kollade på TV sen kom mamma och Anders hem och då åkte vi tre till pizza hut och åt, det var fett gott med god pizza och stor cola. Sen åkte vi hem igen.
Ja juste, mamma köpte tidningarna, crazy-bilden på mig och Sarah fanns med i DN hahaha! Jag höll på att dö när jag såg det, min moster hade skrivit till mig på facebook också haha, se nedan.
Vi hade köpt Expressen, Svenska dagbladet och DN. Tidigt imorse 07:40 gick en intervju på TV med Sarah och hennes familj, jag kollade aldrig på den för jag var för trött, men jag frågade mamma vad dom pratade om då sa hon bara att dom nämnde mig flera gånger. Jag vet inte, kanske man kan se på intervjun på SVT? Ska kolla det snart isåfall.
Ja vad mer? Jag tog kort på alla kläder jag ska sälja, så imorgon senast ska dom upp på bloggshopen. Kul va? Ja det var nog det. Ni får kolla in bilderna nedan och njuta.





Såhär såg jag ut idag.


Min älskade Tellus.




Från Expressen.


Från DN. "En vanlig dag efter skolan. Sarah, till vänster, och bästisen Isabella Lind går loss på färgsprakande smink."


Från Svenska dagbladet.


Ni får ha en fortsatt trevlig kväll allesammans. P&K ♥

GOD NATT

Klockan är sent och det är dags för att gå och sova. Ville bara säga god natt.
Måste vakna 07:30 imorgon, för jag ska kolla på en intervju med Göran (Sarah Sjöströms pappa) på Tv då. Sov gott gullungar. P&K ♥


Kunde inte hålla fingrarna i styr så jag tog lite kort med nya kameran, visst är det bra kvalité?
Är jättenöjd med mitt köp. Bra pris och allt, ja jag är nöjd!

BRA DAG NR 2

Bra dag nr 2.
Idag är jag superglad igen :D Gissa?
Svårt eller? Med en massa rubriker på alla tidningar, Sarah tog VM-guldet och är snabbast i världen på 100m fjäril.
Det går inte beskriva hur stolt jag är över henne. Jag känner mig så hedrad över att få finnas där för henne också. Tror inte det här är sant, det är som Sarah säger "Jag har inte hunnit ta in det än" inte jag heller gumman. Detta är så stort man kan inte fatta det.
Iallafall, idag gick jag upp vid 10:00 och åt frukost framför TVn och kollade på simningen lite, sen duschade jag sen hände det inte så mycket mer. Vid 15:00 stack jag till bussen för jag skulle vara på mammas jobb vid 16:00 för vi skulle åka och köpa kamera till mig. Men Göran (Sarahs pappa) hade ringt och sagt att vi skulle åka hem till dom och leta efter bilder på Sarah för expressen och DN skulle komma. Så vi åkte hem dit, när vi klev ut ur bilen var expressen redan där och hade fått bilder, han intervjuade och fotade mig, kändes som det var jag som stod i rampljuset haha! Ne men det var kul, så jag kommer vara med i expressen imorgon. Sen kom DN förbi, det var samma tjej som kom till skolan förut så det var kul. Så fick hon fyra bilder på Sarah och en crazy bild på mig och Sarah haha. Först tänkte jag "Ska jag verkligen ge henne bilden?" men så gav jag henne den. Så jag antar att hela svenska folket kommer bli lite vättskrämda imorgon om bilden är på framsidan haha! Ne men det var faktist kul. Får köpa både Expressen och DN imorgon, håll utkik ni också! Man hamnar inte i tidningen varje dag right? Livet leker och just nu älskar jag livet haha.
Läs om Sarahs lopp här.


Här gick vi i trean. Jag till vänster, Sarah till höger.


(Denna bild fick DN idag, tagen i höstas)


På skolavslutningen fotades vi för DN. Visst blev vi söta?



Ja, så idag köpte jag äntligen en digitalkamera. Det blev Samsung M310W, säljaren berättade om kameran och han visste verkligen vad han pratade om. Kameran verkade super bra och det var ett bra pris också, 1990kr och det blev jättebra bilder så nu har jag hittat en bra kamera jag är nöjd med, äntligen! Det tog nästan två månader! Nej som sagt jag är jätte stolt idag. Somna med ett brett leende på läpparna inatt, gud så härligt. Hoppas ni också haft en bra dag. P&K ♥


JAG ÄR STOLT STOLT STOLT!!!

Jag känner mig så j*vla lycklig just nu.
Berättar först om dagens.
Idag gick jag upp 11:40 och åt enchiladas till lunch, sen städade jag mitt rum och gjorde inte så mycket mer.
Jag, Cia, Erik och Tellus gick ut för att plocka mer blåbär, påvägen hem så hittade jag hallon så då plockade vi det också. Så gott med en massa bär. Så ikväll ska det bakas en massa muffins. Ska väl snart åka och handla ingredienser.

Varför är jag så himla lycklig då?
Jo, först vid middagen så hade vi TVn på i vardagsrummet och då höll simningen på på tvåan, då säger dom Sarah Sjöströms namn så vi springer fort som f*n in i vardagsrummet så Tellus blir rädd, och då kollar vi på när Sarah ska simma 100m fjäril, såklart vinner hon också heatet och slår världsrekord! Åhhh jag blev så himla lycklig, det går inte att besrkiva. Göran (Sarahs pappa) ringde hem till oss och han sa att altaret skakade alla blev mållösa och jättelyckliga. Åh jag blir så himla glad för Sarah och hennes familj, älskade Sjöström. Jag har känt dom sen trean, jag kommer ihåg första gången jag tog med Sarah till min simträning, först var det rätt roligt, sen blev det tråkigt och vi satt på sidan och pallade inte simma, jag tröttnade på simningen och jag slutade, men Sarah fortsatte och hon fick medaljer hela tiden. Och nu är hon världsmästarinna! Åh gumman jag vill bara krama om dig HÅRT just nu, saknar dig som fan! Men tur som det är kommer hon snart hem och vi börjar samma skola och linje, men hon ska gå fyra års linje och jag tre, så jag vet inte om vi kommer börja samma klass eller inte. Men sak samma. För mig känns det underbart att jag fått följa med på ett hörn genom hennes liv också. Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar henne (som vän), hon har alltid funnits där för mig när jag haft det jobbigt, och jag för henne. Vad gör inte vänner för varandra?
En sista sak,
STORT GRATTIS TILL VÄRLDSREKORDET ÄLSKADE VÄN! SAKNAR DIG SOM FAN ♥♥♥

Läs mer om Sarah här.


DEN TRÅKIGASTE LÖRDAGEN I MITT LIV

Idag har det inte hänt nånting.
Kunde inte somna igår så jag gick och lade mig vid 02:00 men jag låg vaken till 04:00, vid 12:30 gick jag upp och åt frukost, blåbär med mjölk. Två timmar senare åt jag lunch. Sen har jag bara varit hemma och inte gjort något alls, har gått runt i rummet och tråkat och tänkt och kollat på en serie på datorn.
Jag, Cia och Erik fick göra middagen idag, mamma och Anders blev bortbjudna på middag. Vi åt iallafall enchiladas till middag, super gott! Sen kollade vi på någon skum bögfilm som gick på TVn men vi orkade inte kolla klart på den. Den var rätt boring. Men nu börjar jag bli trött, tror jag ska gå och lägga mig och försöka få lite mer sömn inatt. Godnatt. P&K ♥

TUSENTACK FÖR TELLUS FINNS I MITT LIV

Nämen god kväll/god natt nattugglor.
Här sitter jag och läser kändisskvaller/tips/sex i SOLO, alltid lika nyttigt!
Idag har det varit en bra dag. När Cia och Erik kom hem gick vi ut i skogen med Tellus och plockade blåbär. Det blev en massa blåbär, vi gjorde blåbärspaj som blev dagens efterrätt, så himla gott. Och det blev väldigt mycket blåbär över, så imorgon ska jag och mamma slåss om det övriga blåbären, vi båda ska äta blåbär till frukost imorgon, det är så goootttt!!
Till middag blev det grillad fläskkarré med pommes frites och grillad fetaost med tomat och chili lindad i folié så j*velusens gott!
Mitt i maten ringer det på telefonen, jag svarade. Det var min moster "Kan vi komma över en stund", "Ja det får ni såklart" en sekund senare öppnas ytterdörren, haha!
Så dom åt blåbärspaj tillsammans med oss, vilken tur dom hade som fick chansen att smaka på vår gudomliga blåbärspaj.
På andra sidan ängen ser jag en skymt av fyra killar med en moppe snacka och skratta, så jag satt för det mesta och kollade på killarna haha. Senare fick jag gå ut med Tellus och pinka&bajsa av honom, Tellus älskar ju människor och tror att alla är hans vänner, så Tellus nästan kutar till killarna med moppen och börjar leka med dom, då fick jag också chansen att äntligen prata med dom, nice va? ;) men sen gick vi vidare, eller sprang vidare, jag känner mig stolt över mig själv idag också, idag sprang jag med Tellus två gånger, och det är så härligt!
Sen när vi sprang tillbaka hem så sprang Tellus till killarna igen, så då fick jag stanna där ett tag till, men det var bara kul. Så länge det är ok för dom så är det ju lugnt. Till slut kom vi hem iallafall.
Nu har gästerna gott och klockan har nu passerat 00:00 och jag ska gå och lägga mig nu. God natt. P&K ♥



Dags för gräddning i ugnen. Super gott!


Erik gillade pajdegen och åt upp resten.


Min gullunge till Tellus ♥


Älskling och jag. Mysigt!


Älskling och jag. Gosingen då!


Pusspuss, tacktack!


Sen lade han sig i mitt knä istället för golvet.

GOD MORGON

Sitter just nu och diggar musiken som spelas på datorn.
Gick upp ca 11:00 och åt frukost, vaniljyoughurt med müsli, sen klädde jag på mig och sen stack Cia och Erik till centrum, dom skulle klippa sig. Så jag gick ut med Tellus och sprang, skönt var det!
När dom kommer hem igen ska vi ut och plocka blåbär, Tellus gillar blåbär jätte mycket han kan t.o.m plocka blåbär själv haha, så gulligt.
Klockan är 13:20 och har inte mer att säga för stunden, ni får ha det bra så länge. P&K ♥

BILDER FRÅN KLASSRESAN PÅ NÅTTARÖ DEN 1-2 JUNI


Vad är det Tiffany?


Natalie.


Min mentor Thomas, kommer sakna!


Vissa blev trötta, bl.a Bibbi.


Superfina Stephanie.


Underbara brudar, Bibbi och Tiffany.


Jag säger bara det, hon är världens härligaste brud. Skön humor! Saknar dig som fan min Jessica ♥


Underbar fin utsikt från färjan.


Jesper, har känt han sen ettan. Kommer faktist sakna han och hans underliga humor!


Stephanie och jag. Du är en sann och ärlig vän. Hatar att vi kanske aldrig mer kommer träffas :( ♥


Jesper klättrar, blev en massa bus på kvällen kan jag lugnt säga. Haha!


Egobilder är ett måste, right? ;)


Bjuder på ännu en egobild.


Stugan med kök och stort matrum och en ofungerande toa + två eller tre rum för sovplats.


Några brudar + en kille från klassen.


Ena stranden/badplatsen, här kom vi i land också.


Dags för några att bada.


Schtekar tillsammans med Natta på stenarna vid stranden.


Min härliga underbara vän Natalie ♥


Påväg till en annan strand med klassen.


Här tar det slut. Dit ut skulle alla vi. Det fanns inte ens en väg ut dit. Så man fick gå i vattnet bland alla hala stenar, rätt som det var halkade man och då fick kameran ett dopp och ville inte fungera längre. Så jag och Natta stack tillbaka till stugorna.


ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV

God kväll allesammans!
Idag har det varit en helt ok torsdag.
Gick upp 10:30 och åt frukost tillsammans med Cia och Erik, sen fixade vi i ordning oss sen åkte vi och Tellus till mamma och Anders jobb och fikade. Sen skjutsade dom hem mig och Tellus, Cia åkte till centrum och Erik skulle gymma. Det gick jättebra med Tellus. Vid ca 14:30 gjorde jag lunch, sen gick jag på promenad med Tellus, eller rättare sagt vi sprang bara haha. Tarzan följde efter oss i början men vi skakade av honom genom att få Tellus att börja springa, så därför skulle han springa hela tiden, jag fick ju också springa då och det var härligt. Påvägen hem mötte vi på en 9årig vit hund, hussen kanske är i min ålder och bor på samma gata (skumt, har aldrig sett han tidigare haha), men han såg faktist rätt så snygg ut ;)
Ska faktist försöka börja springa med Tellus varje dag nu. Det är bra dagsträning! Och jag känner att jag kan verkligen klara av att sluta äta onyttigt, en gång i veckan bara! Trivs att vara ute i naturen och njuta, och promenera/springa verkar ju trots allt inte så dumt. Är stolt över mig själv, haha!
Vad hände mer då? Jo vid 17:00 kom mamma och Anders hem och vid 18:00 blev det middag.
Efter middagen gick jag och Cia ut med Tellus i skogen, vi hittade äkta guldgruvan med en massa blåbär, så imorgon ska jag plocka flera liter blåbär och göra blåbärspaj, så himla gott.
Inne i skogen kom vi till en bra plats, där fanns det stockar så vi lärde Tellus hoppa över och springa under, han är jätte duktig. Efter den långa härliga promenaden åkte alla hem till min styvfarmor Annika på fika en stund. Efter att ha varit där nån timme eller två så svängde vi förbi macken och köpte glass. Gott!
Mer än så har det inte hänt idag, har precis målat naglarna i chockrosa så ballt! Ni får ha det så bra, sköt om er. P&K ♥

Ja juste, stoppade in mitt gamla minneskort i en annan kamera, och bilderna från klassresan fanns kvar! Halleluja! Så nu har jag iallafall bilderna. God bless you! Bilderna kommer upp i nästa inlägg.


ÄLSKAR ATT SHOPPA

Som jag sa i gårdagens videoinlägg så shoppade jag med Emma i Farsta i förrgår. Här kommer det upp bilder på det jag köpte. Enjoy!


Håraccessoarer är absolut måsten!


Äger varken mascara eller läppglans, så dessa köpte jag.


Strumpbyxor är också stora måsten. Dessa är bra och billiga.


Efter att ha rensat garderoben häromveckan så var jag tvungen att köpa nya jeans.

SHOPPING IDAG OCKSÅ

Hej alla glada.
Klockan har nu passerat 21:00 och jag är PIGG, skulle kunna springa ett maraton fan haha!
Idag var jag i centrum med Sandra och shoppade loss, åt focaccia till lunch, jättegott!
På cafét ser jag mamma vid kassan, då hade mamma och Anders lämnat in min systemkamera.
Så Sandra och jag fick skjuts av dom hem. Så det var nice det.
När jag kom hem började jag fota med systemkameran, dock inte digital men tar ändå skitbra bilder.
Tog slut på hela rullen på mindre än en halvtimme :O Så vi ska lämna in rullen imorgon och köpa en ny.
Vad mer har hänt då? Nja gick på en promenad med Tellus och grannflickan Frida, såklart skulle dumma katterna Tiger&Tarzan följa med och hetsa upp Tellus som så gärna vill leka men det fattar ju såklart inte katterna. Åh hur länge ska detta hålla på? Man blir så trött av att dom inte kan komma överens och bara leka!!!
Sen har det inte hänt mer än så. Ska fortsätta chatta vidare på MSN och lyssna på musik. P&K ♥

    Dagens shopping:

Söta underkläder i set, måsten!


Blå billiga sköna shorts.


En billig söt vit kjol.


Depends nagellack. Knallrosa är så härligt nu till sommaren när man är brun.


Clinique, jättebra produkter. Har hjälpt min hy så jävla bra. Tänkte börja med den igen.


Beställde tid hos frissan också. Ska klippa mig på onsdag, härligt att morsan betalar också x)

FÅ FINARE FÖTTER

Ett tips till er som vill ha lenare, mjukare och finare fötter.
Innan du går och lägger dig, smörj in dina fötter med olivolja och sätt sen en plastpåse över båda fötterna. Och gå och lägg dig, dagen därpå tar du bort plasten och sköljer av fötterna med varmt vatten och torka. Jag lovar dig du kommer få lena och mjuka fötter. Perfekt till sommaren. Måla gärna tånaglarna i en fin somrig färg och sätt på en fotlänk och dina fötter kommer bli så snygga.


SOME PICTURES

Bilder från gårdagens.




Haha, vad tycker DU om denna frisyr? Hiss eller diss?



Emma sötnos.


VIDEOINLÄGG

Har inte lust att skriva en massa. Här bjuds det på videoinlägg istället. Man måste variera :)


BILDER FRÅN IGÅR







BAD DAGS

Hej bloggen.
Satte alarm på kl 10:00 idag men gick upp 12:30, är så trött idag.
Så jag har bara varit hemma, frågade mamma om hon ville ut och cykla och att vi kunde ta med Tellus, men korgen fick inte plats på styret så det sket sig. Så jag cyklade själv i fem minuter sen stack jag hem igen för det blev tråkigt. Hjälpte mamma med maten. Ska dra till Sandra 19:00 och då ska vi bada. Det ska bli skönt! Vi hörs senare. P&K ♥

JAG KOMMER SNART!!

Åhh fan vad jag saknar Gotland !!
I can't wait to go there. Jag längtar så och jag räknar dagarna, det är nu 13 dagar kvar till jag åker.
Saknar alla där borta, äntligen få träffa Kristina och dom, och landet med hästar och kor och alla djur. Gå på stranden och äntligen få känna Gotland. Nu blev jag nästan för desperat. Det känns som det var fem år sen jag var där sist, men det egentligen bara var förra året. Aja, jag längtar som fan iallafall, få tid att tänka på vad man verkligen vill för på Gotland kan jag verkligen slappna av.
Get some space!




Jag vid Raukarna på Fårö förra sommaren.


Är på Hoburgsgubben, eller vad det nu hette.


Haha The Muppish, oförglömlig dag.

TRE INLÄGG I ETT

Oops. I'm sorry för uppdateringen här i bloggen.
Har inte skrivit nåt sen i onsdags and I fel bad about it. But don't worry, jag lovar att det inte ska upprepas.
IDAG är jag ensam hemma för mamma, Anders och Tellus åkte till Utö. Skulle egentligen hänga med Sandra idag men det blev inte av för vi orkade inte, vi ska troligtvis träffas imorgon istället.
Så denna lördagen har jag hittills bara varit hemma, kollat på "27 dresses" och ätit lunch, duschat och tagit det lugnt. Tänkte att jag kanske ska promenera till Svartan ikväll med Tellus (om jag får) och bada, men vi får se.
Annars så händer det väl inget särskillt ikväll. Ska kanske ta och ringa runt och fråga om nån vill hitta på nåt, jag saknar dom mysiga lördagskvällarna med sina kompisar, göra egna ansiktsmasker och snacka skit och prata om killar. LOVE!

Eftersom jag inte uppdaterade mig igår så är det väl bäst jag gör det nu.
Igår hade jag bestämt med Emma och Sandra att vi skulle träffas, Emma skulle komma vi 13:00 tiden, kvart över ringde jag henne och frågade vart hon var, då ligger unga damen och sover (!?) GÅ UPP !! Ja så jag fick vänta ytterligare en och en halv timme på henne, Sandra skulle komma lite senare men hon kom tidigare än Emma. Dom träffade också Tellus för första gången igår. Vi satt på tomten och tog kort och pratade, sen fick dom kolla igenom kläder som jag inte vill ha kvar längre. Sen åt vi en massa mackor och sen drog vi till Svartan med Tellus. Det var bara jag och Tellus som badade. När Tellus hade badat klart så kom han springandes mot Emma och nafsade henne i örat. Sen la han sig precis bredvid hennes huvud och pruttade på henne, hahaha! Det var ju skitkul!
Efter nån timme i Svartan så gick vi hem igen och åt middag, kollade på två filmer och åt chips och drack cola. Mysigt! Så jag hade en jättebra fredag ikväll, och det behövde jag. Jag har ju inte direkt varit speciellt aktiv på sista tiden :/

I förrgår då. Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde faktist, hmh..
Det enda jag minns var att jag rensade garderoben 23:30 och gick och la mig haha!
Ja om man inte minns mer än så så ska man inte skriva mer då.

Hoppas ni har haft en bra vecka, och ha en fortsatt trevlig helg! P&K ♥

   Bilder från igår







TRYCK SEDAN PÅ REGISTRERA

MITT FÖRSTA DOPP FÖR I ÅR

Tjoho!
Idag har det varit en rätt så bra dag. Gick upp vid 10:00, vid 13:00 stack jag hemifrån, åkte iväg en stund sen gick jag till centrum och kikade runt lite, men det enda jag köpte var en cola sen stack jag hem.
När jag kom hem hoppade jag in i duschen en snabbis för det var så vaaarmt ute så man blev ju så himla varm själv. Sen åt jag en pirog och kollade på TV, sen stack jag, Erik och Tellus till Svartan och badade, första doppet för mig i år, och första doppet för Tellus någonsin, skit gulligt men han frös direkt när han kom upp.
Vi var där en stund sen gick vi hem igen, mer än så har det inte hänt idag. Har ni haft en bra dag? Ska nu kika runt efter kläder och skor på nätet. Ha det bäst. P&K ♥


Skadade mig idag också =/

SECRETS

Dagens inlägg, sent.
Har haft hela dagen på mig att blogga men det blev aldrig av :/
Jag har bara varit hemma idag också, lite tråkigt att bara vara hemma men ändå orkar man inte fixa sig och åka nånstans. Men imorgon ska jag iväg en stund, säger inte vart och sen drar jag till centrum hade jag tänkt, funderar på om jag ska klippa mig ocskå får se.
Så idag var jag bara hemma och gjorde inte mycket inte. Madelene tog hem nån kille som också åt middag med oss. Han var väl trevlig. Nej nu ska jag gå och sussa, vi hörs imorgon kära läsare.
P&K ♥


(secrets, hemlisar, secrets, hemlisar)
Kommer jag någonsin berätta..?


TRYCK SEDAN PÅ REGISTRERA!

NI HAR VÄL INTE MISSAT...

Ni har väl inte missat coola Demi Lovato?
Hon som spelar Mitchie i Camp Rock och sjunger så j*vla fint!
Första gången jag hörde henne sjunga var när jag kollade på när sångerskor sjöng The National Anthem, Demi var såklart bäst av alla tyckte jag. Sen dess har jag lyssnat på alla hennes låtar, och nu följer jag t.o.m hennes nya serie "Sonny with a chance" det är en komediserie från Disney Chanel.
Alldeles nyss släppte hon sitt album "Here we go again", hela albumet är inte ute på youtube.com än men de låtar jag hört från ablumet är super bra. För att vara en så stor begåvad stjärna i Hollywood är hon dock bara 16 år, snart 17 den 20 augusti. Lyssna på låtarna här nedan.



Demi sjunger The National Anthem.


Hennes senaste musikvideo från albumet Here we go again.


Don't forget. En av mina favoriter! ♥ 


VÄLKOMMEN MR SOL

God eftermiddag kära läsare!
Idag tittade äntligen solen fram och varmt har det varit, så skönt. Var mest hemma på tomten och solade ryggen och läste "14 år till salu", det är en jättebra bok och jag kan verkligen rekomendera denna. Det som händer i boken kan hända så lätt i verkligheten och det är läskigt. Jag tycker iallafall att ni ska ge den ett försök man lär sig av böcker och hur mycket fel det finns och när man läser om dem så gör man aldrig dem felen.

Åter igen till dagens, ja jag var bara hemma idag, cyklade runt lite och gick på promenad med Tellus, eller rättare sagt han sprang bara.
När jag låg på tomten och läste min bok kom Tarzan från ingenstans och jamade högt och tydligt rakt in i mitt öra. Snacka om att få tinitus, jag skojar inte. Ne har inget mer att berätta just nu. Vi hörs senare, och då kommer det skvaller upp på bloggen, nice va? P&K ♥





 

TRYCK SEDAN PÅ REGISTRERA!

EN DAG MED NATALIE

Hej alla glada!
Idag har jag varit med Natta hela dagen, mot kvällen beställde vi pizza och kollade på film. Kom hem vid 22:30 och det första jag gjorde var att busa med Tellus. Ja mer än så har det inte hänt, vi tänkte bada ikväll men det blev aldrig av. Vi ska nog dra och bada imorgon istället, om jag får så tänker jag ta med Tellus. Ja, det var väl det jag hade att säga för stunden. Snart är klockan 00:00 och jag funderar på att gå och lägga mig. Ja ska göra det nu. Ni får ha det så gött. P&K ♥




Sötnosen, förra året I think ♥

EN DAG PÅ GRÖNAN / VILSE I STAN (!?)

HEMMMMMMAAA!
Nu är jag hemma från en dag på grönan. Vi kom till grönan vid 17:00 / 17:30 och åt först middag. Sen åkte jag och Madelene pop expressen och insane, sen mötte vi upp mamma och Anders på en bar. Efter det lilla besöket åkte jag och Anders berg-och-dal-banan (Jet-line), vi köpte kortet och jag såg HEEEMSSK ut, jag skojar inte haha! Sen gick vi till stora scenen och kollade på Sommarkrysset, men efter ca 20 minuter åkte mamma och Anders hem för mamma mådde inte bra. Så jag och Madelene stannade kvar och kollade på Sommarkrysset en stund, såg bara E.M.D sen stack vi för att köpa fler kuponger, men då fick vi såklart inte några kuponger men maskinj*veln tog 100KR från mig, så jag bad om hjälp och dom kom efter 20 minuter typ :O vi fick våra kuponger till slut så då åkte vi pop expressen en gång, sen köpte vi glass och drog därifrån.

Vi tog båten till Slussen, jag tänkte vi kunde ta tunnelbanan men eftersom jag inte kommer ihåg vilken tunnelbana vi skulle ta så tänkte jag att vi kunde gå till Söder istället och ta direkttåget till Handen, men jag kom inte ihåg vart man skulle svänga in så vi gick i krokar och jag visste inte var vi var men till slut kom vi till Drottninggatan och då visste jag exakt var jag var, och jag hade sååå ont under fötterna så jag tog av mig skorna och gick barfota blev kolsvart under fötterna kan jag säga ush tänk hur mycket äckligt jag har under mina fötter, ska snart gå och duscha bort det. Som sagt där gick jag barfota påväg till centralen, påvägen dit så kommer det fram två killar och började prata med mig och Madelene, ena killen där frågade om jag ville följa med på fest men då sa jag nej tack och att jag skulle hem med min lillasyster, sen så frågade han om mitt nr osv, och den andra killen undrade om han fick smaka på Madelenes klubba haha! Ja sen gav jag upp och satte på mig skorna igen och dom fortsatte åt sitt håll och vi vårat.
Så vi tog tåget hem och där tar resan slut. Har ni haft en bra dag? Let me know!
Nej nu ska jag gå och tvätta fötterna. Vi hörs kära vänner. P&K ♥


Madelene, Anders och jag. Haha!


Jag och älskade mamma ♥


Anders och Madelene. Härlig bild!


Repetion för E.M.D


Repetion för E.M.D


Jag på baren.


Grönan at evening.


Fritt fall som jag aldrig åkte *snyft*


Johan Palm uppträder.


Johan Palm uppträder.


"Jag är så snygg idag så jag skulle vilja ligga med mig själv" hade Johan skrivit på sin blogg haha!


Hahaha denne stod och diggade all musik!


YEAAAH!!


Velvet uppträder.


Velvet uppträder.


Velvet uppträder.


Madelene och jag.


E.M.D uppträder.


Madelene och jag när vi åker pop expressen.


Jag när vi åker pop expressen. Madelene kom tyvärr inte med här xD


Madelene med sin glass.


Jag med min glass. Sen stack vi därifrån.


Vi gick från Slussen till hit. När vi väl väntade på tåget kom jag på att vi kunde gått en annan väg. Haha så dum man är!

DAGS FÖR GRÖNAN/SOMMARKRYSSET

Go dagens!
Om ca 30 minuter drar jag, mamma, Anders och Madelene in till grönan, dels för att kolla på sommarkrysset och så ville jag och Madelene passa på att åka attraktioner såklart. Men inget åkband här inte, sist jag var på grönan med åkband var det inte ens värt det, jag åkte tre eller fyra attraktioner på hela dagen, slös med pengar där asså.
Det är iallafall planen för denna lördag, har fixat i ordning mig nu, duschat och rakat mig osv. Nu är jag verkligen peppad och vill dra in dit NU, men måste vänta på dom andra slöhakarna.
Men vi ses ikväll eller imorgon. P&K ♥



I LOVE MY HAIR TODAY!! :D ♥
Jag känner mig lyckligt lottat över mitt vågiga fina hår. När jag var liten var jag nästan flintskallig för jag hade så risigt hår, men nu har jag underbart hår tycker jag. Förut gillade jag inte mitt vågiga hår tyckte det var finare med rakt, men nu är det tvärtom, det är sååå tråkigt med rakt hår och vissa har det varenda dag, det är inte bra för håret tjejer tänk på det. Vi tar Kissie tex, hon plattar håret varenda dag, undra hur hon skulle se ut om hon inte gjorde det, pga hennes hårförlängningar och hårblekningar stup i kvarten. Take it easy girls!



GOD NATT

Ja lite sent för dagens inlägg, klockan har redan passerat 00:00 men jag är inte trött alls, jag tror jag har vänt på dygnet haha. Klockan är snart 02:00 och jag sitter fortfarande uppe och kollar på en ny serie, har nu sett 13 avsnitt av "Sonny with a chance" jag fastnade för den för serien var rätt så rolig. Men det är dags för sängen nu, men jag tänkte skriva av mig lite här på bloggen.
Idag har jag bara varit hemma och tagit hand om hunden, ingenting annat har jag gjort, förutom att kolla på tv och suttit vid datorn och kollat på serien. Stack till Brandbergen centrum med Madelene och köpte snacks sen gick vi raka vägen hem och kollade på "På smällen" och åt chips och dipp med cola. En vanlig fredagskväll..
Blev bjuden på någon fest ute i Tyresö men då var klockan nästan 23:30 så jag tackade nej, får bli en annan dag det.
Det har inte hänt mer än det, imorgon ska jag, mamma, Madelene och Anders åka in till Gröna Lund, dock vid 15:00 tiden. Vi fick tre gröna kortet med fri entré gratis av min moster häromdagen så vi ska gå på "Sommarkrysset" imorgon, det kommer säkert vara en massa folk där eftersom E.M.D och Johan Palm kommer, fy! Gillar inte dom alls, idoltöntar är det var dom är. Det är då man ska passa på att åka Pop expressen och extreme och insane tusen gånger mohaha! Mamma har redan bokat upp sig för nästa lördag också för då kommer Måns Zelmerlöw dit, jag slår vad om att morsan kommer hänga på grönan resten av sommaren haha ;)
Nej nu ska jag inte skriva mer vi avslutar här. Godnatt och P&K ♥

JAG VINNER...

Hej alla glada läsare!
Idag kom kusinen Kendra hit, det var dåligt väder så vi var inne hela dagen och kollade på Pippi Långstrump och lekte med Tellus. Sen vid 17:00 kom mamma och Anders hem, och då åkte vi direkt till Siba och lämnade tillbaka kameran, "Egentligen får man inte lämna tillbaka" men vafan man måste ju prova kameran och se om det blir bra bilder, och han var inte världens snabbaste heller. Först fick man vänta en kvart på att få hjälp av personalen, sen när han väl skulle kolla något på lagret så går han i äkta snigelfarten, och det var två andra kunder också som väntade på deras tur. Så det tog ett tag innan han kom tillbaka också..
Men som tur var fick vi lämna tillbaka kameran och försäkringen, måste vänta tills pengarna kommer tillbaka och det dröjer en vecka, sen kan jag köpa den andra kameran. Att det alltid ska vara strul hatar jag asså. Men sånt är livet, right?
Vad hände mer då? Ja efter besöket på Siba åkte vi hem och åt middag, sen blev det blåbärspaj som Kendra och Cia hade bakat, mums fillibabba!
Efter fikat gick jag upp på mitt rum och sen helt plötsligt så skriker mamma på mig att jag ska hämta ut nåt, jag bah "WHAT?" och då hade jag fått ett brev från posten att jag skulle hämta ut något, från FRIDA förlag också.
Jag har inte varit medlem hos dom på flera år varför skulle jag få något nu tänkte jag.
Men sen så gick jag upp till Brandbergen centrum en snabbis och hämtade ut paketet, och gissa vad det var haha!
Veet warm wax som jag hade vunnit haha. Ja det var kul det, hade glömt bort att jag deltog i deras lilla tävling och så vann jag haha! Ja men tackar, ska ta och vaxa benen någon dag, gick och köpte Veet vax remsor förra månaden men jag vaxade inte hela benen tänkte bara på smärtan hela tiden så, men detta måste man ju prova fan haha!
Ja det var väl det. Jag sitter här och svettas ihjäl, det är sjukt varmt ska ta och öppna balkongdörren nu. Vi höres senare. P&K ♥




BORTBJUDAN PÅ MIDDAG

Tjoho kära vänner!
Snart är klockan 00:00 och jag är inte ett dugg trött, snarare tvärtom konstigt nog haha!
Idag har jag inte gjort nåt speciellt, bara varit hemma för det har varit så dåligt väder. Men för det mesta umgicks jag med Tellus hela dagen, skulle gå ut och pinka av honom en snabbis men det slutade med att det blev över en timme, för på vägen träffade vi en rottweiler, hunden som tidigare hade sprungit in i mitt hus den dagen jag fixade mig i ordning inför balen, och idag skulle Tellus promt leka med den stora hunden, men den brydde sig inte, väldigt lydig var han. Men Tellus hoppade och hade sig där, ja men roligt hade lillen. Så jag snackade lite med hundägaren där också.
Sen stack vi hem, för vi skulle tydligen åka till familjen Eriksson i Tyresö på middag, så vi stannade där till 22:15. Så nu är jag hemma igen. Har inte mycket att säga just nu så jag avslutar här. P&K ♥


Jag och älskade Tellus.


Härlig bild på Tellus och mig.


Sötnosen Kendra till kusin.


En del av släkten.


En del av släkten.


Meine geliebte Mutter.


Jag och Kendra kollar på Pippi Långstrump/Emil i Lönneberga.

Vi igen, roligt! Kolla vad långt lockigt hår man har där. LOVE IT!

BLIR MAN NÅGONSIN NÖJD?

Igår, eller rättare sagt förrgår (klockan har nu passerat 00:00), iallafall i måndags så skrev jag aldrig nåt inlägg. Vet inte varför men det blev inget iallafall.
Men då så städade jag mitt rum som tog hela dagen, jag vet inte varför men damningen pågick i typ flera timmar.
Sen vid 18:30 åkte jag, mamma, Cia och Erik till Siba för att kolla på en digitalkamera. Jag köpte en röd nikon coolpix S220, den var liten och söt med 10 MP så den köpte jag, men när vi kom hem och jag skulle ta kort så brusade det väldigt mycket, men på datorn syntes det inte lika mycket men nu har jag iallafall bestämt mig för att lämna tillbaka den. Så nu spelar det ingen roll om jag köper likadan Canon som Cia har, den kameran är bäst! Men denna Nikon sög tyckte jag. Ska lämna tillbaka den nu här i veckan och sen köpa en Canon.
Så det var väl det. Hände inte så mycket mer än så i måndags.




Vet ni om man kan rista in sitt namn på sin digitalkamera? Snälla snälla snälla säg till mig då!

MICHAEL JACKSON

Har inte så mycket att säga för idag.
Det enda jag har gjort idag var att städa klart mitt rum lite, sen var jag bara hemma, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde haha! Det enda jag minns var att min styvfarmor Annika kom över på middag och sen kollade vi på Michael Jacksons minnesstund. Åh när Michaels dotter höll tal så rann tårarna på mig på en gång, ne vad jobbigt asså. Ha en stor pubklik framför sig och sin pappa liggandes i guldkistan och hela hennes familj vid hennes sida, jobbigt säger jag bara. Ja jag grät nästan när hon sa "Pappa har varit den bästa pappa man kan föreställa sig. Jag vill bara säga att jag älskar honom så mycket." fy f*n vad jobbigt för familjen Jackson, jag tror nog Michaels pappa är mest ledsen pga misshandeln också. Ja familjen Jackson har också haft sina bergodalbanor som vanliga familjer.

Som jag har sagt tidigare så var jag inget fan av honom, gillade kanske 2-3 låtar av honom. Men idag började jag lyssna på hans låtar och dom är ju fan bra. I Jackson 5 var Michael urgullig! Vilken röst han hade för att vara så liten, inte konstigt han blev världskänd. Ne jag gillar han kan jag lugnt säga. Efter hans tragiska död började jag lyssna på hans låtar, konstigt nog.




R.I.P Michael Jackson ♥

NU BÖRJAR MITT SOMMARLOV!

NU BÖRJAR DEN!!!
Som jag har sagt tidigare började jag sommarjobba dagen efter skolavslutningen, since then har jag jobbat varenda dag, det var ju kul men trött som fan blev man. Man kom i säng 00:30 och väckarklockan ringde 07:30 och vid 08:00 skulle man gå upp. Vissa nätter har jag inte kunnat sova ordentligt så man har ju varit nära på att somna på jobbet, haha!
Så i en månad har jag jobbat 24/7, ni kan förstå hur trött jag är nu.
Men nu ska jag inte jobba mer och det är ju skönt, men pengar har man tjänat. Och jag är jävligt glad över mig själv att jag har varit så duktig på att kliva upp i tid och gjort mitt bästa på jobbet, chefen sa att jag gjorde ett väldigt bra jobb ifrån mig. Det stärker mitt självförtroende och glad blir jag såklart. Jag tackar mamma för att hon fick mig att gå med på detta, annars hade jag bara suttit inne hela sommaren och stirrat in i väggen haha!
6000KR har jag tjänat totalt, hälften ska jag lägga undan och resten får jag shoppa för. Ska inte slösa alla pengar såklart, först och främst ska jag köpa en digitalkamera och sen måste jag köpa kläder i omgångar! Rensa garderoben måste jag göra också. Det är mycket som måste göras just nu. Men städa rummet och rensa garderoben ska jag göra imorgon, och träffa Natta och följa med mamma till Media Markt.
Nu börjar jag babbla igen. Ne så nu ska jag inte jobba mer, skönt!
Nu börjar mitt sommarlov, börjar gymnasiet 24/8 så jag får ta det sakta men säkert och njuta av resten av sommarlovet, det får ni också göra. P&K ♥

FAN FAN FAN

Tjoho!!
Hur ska jag börja detta då?
Ja, igår pratade jag med chefen och jag tror han sade att jag inte skulle jobba idag för dom skulle stänga ner på måndag, men ändå gick jag till jobbet som tur var, vet inte varför, jag bara gick dit.
När jag kommer dit och ska ta nyckeln så står bildörren öppen och fönsterrutan till dörren är sönderslagen, likaså bakrutan på bilen. Det låg glasbitar överallt!
Men nyckeln hade dom inte tagit så jag låste upp grinden och skulle ta ut kassa apparaten, men då var den inte där, den är borta, men det låg en hammare och skiftnyckel där och dum som jag var tog jag på skiftnyckeln, om polisen ska kolla fingeravtryck kommer mitt vara där, inte bra fan! Och ett skåp var öppet och dom snodde nåt mer också, kommer inte ihåg vad, men det verkar vara några pundare som har vandaliserat.
Så jag fick ringa mamma och Anders och säga det till dom, sen ringde jag chefen och han var absolut inte glad över den hemska nyheten.
Så jag låste och gick till Vegabaren där Anders hämtade mig sen, sen åkte vi tillbaka till jobbet och väntade på att Mikael skulle komma, det fanns inte mycket att göra åt det men jag hoppas polisen får tag på idioterna som gjort detta.

Bortsett från det så åkte vi hem igen, efter ett tag åkte jag, Erik, Cia och Madelene till Länna för jag ville köpa digitalkameran jag ville ha. En rosa canon jättefin, men så blir man besviken för den såg så pluffsig ut, tjock alltså. Och där stod jag och Erik och tjaffsade om att den var lika stor som Cias. Men det tyckte inte jag, så jag kollade vidare men hittade ingen jag ville ha. Sen väl inne på onoff kommer dom igen, och jag blir ju arg såklart att allt ska vara då dyrt och att kameran jag ville ha inte var snygg längre, då blir Cia arg på mig :O 
Men efter Länna åkte vi till Haninge Centrum för dom skulle kolla på kläder, köpte inte ett enda plagg, det enda jag köpte var varm choklad med grädde..
Vi fick sen nog och drog hem, vid ca 17:30 gick jag och lade mig, jag var så trött och arg på denna dag. Denna dag har inte varit bra alls för min del! Jag blir så arg på att vara arg så jag blir ju bara argare! Vad tjatigt detta blev nu då.. :/
Natta ringde och väckte mig i drömmen, så vi snackade i 40 minuter om allt mellan himmel och jord, ska tydligen färga hennes hår svart imorgon, har aldrig färgat någons hår, det ska bli spännande ;)
Ja det var väl det. Eller, jag kollade vidare på digitalkameror idag och hittade snygga, coola vattentåliga digitalkameror till bra priser, funderar på att köpa en sån så man kan ta coola bilder under vattnet, men jag undrar om dom verkligen är bra.
Idag har jag också börjat lyssna på japansk rock, haha Natta tipsade mig om An Cafe och jag fastnade för dom direkt, men inte Anders han som älskar rock!
Nej nu ska jag inte skriva så himla mycket mer, det brukar bli lite väl tjatigt till slut, eller gillar ni att jag skriver på detta sätt som jag gör? Jag behöver DIN åsikt om vad du tycker och vad DU vill vad jag ska skriva om tack! P&K ♥




Mmm, varm choklad med grädde. Mums!


Dagens efterrätt. Måste ju äta upp alla jordgubbar, fick ju 27 liter gratis!


Grattis gumman till 200M frisim. Förlåt för jag skrev fjäril haha! Älskar dig honey, and you know it. You and me forever, since third grade. Du betyder allt för mig, du har ställt upp för mig i vått och torrt och det uppskattar jag verkligen. Och jag finns här för dig också gumman det vet du, du kan alltid lita på mig. Kan inte sluta säga hur mycket du betyder för mig och du är min bästa vän och jag älskar dig! ♥ (Fick bilden av Sarah)

PSST..

Tjoho alla läsare.
Idag började jag som vanligt vid 10:00, men det gick inte så bra idag. Sålde bara en av tre låder med jordgubbar. Skit dåligt gick det, kom nästan inge folk idag asså, kanske beror på vädret. Det var rätt så mycket mörka moln på himmelen sen började det regna också. Vid 14:00 tiden kom först Peter och Nina, vänner till Anders och köpte jordgubbar, sen kom mamma, Cia och Erik och skulle köpa och gav mig lunch, sen kom Carina, pappas flickvän, förbi.
Ja, och sen kom **** förbi en timme eller nåt, vi var mest inne i husvagnen för det spöregnade.
Fick sluta vid 17:00 för då blev vädret värre, chefen ringde och sa att jag fick sluta då och att jag fick alla jordgubbar som blev över, tror det var 27 liter jordgubbar ;) Så det var nice det.
Regnet gjorde fan ont också, det verkligen spöregnade, bland det värsta jag varit med om asså.
När jag kom hem då så var Martin, Eriks brorsa, och hans dotter där. Dom skulle äta middag med oss.
Sen har det inte hänt så mycket mer idag. Letar efter bra låtar att ladda ner, några tips på bra artister? Nej nu ska jag avsluta inlägget och återgå till musik, see you later! P&K ♥

P.S Förlåt för det inte händer så mycket i bloggen, som ni har märkt så har jag haft fullt upp de senaste veckorna. Det kanske känns lite tråkigt att bara läsa om min vardag, men jag ska bättra på mig och skriva mer om kändisar, skönhetstips m.m, ni får ha lite tålamod D.S


Bellvis at work. Inne i husvagnen och tråkar, dvs väntar på kunder.


The same but different pose.


Diggar verkligen Miley Cyrus, älskar hennes röst. Jag bryr mig inte om hennes skandaler, hon gillar ju direkt inte det som läckts ut på henne på internet. Det är bara idioter till hackers som inte har ett bättre liv som gör så mot henne. Det är synd, skaffa er ett liv idioter. Åter igen till Miley, här är hennes låt The Climb från "Hannah Montana: The movie", en av mina favoritlåtar älskar denna sång.

LEDIG IDAG

Go' morrn!
Det blir inget jobbande för min del idag, när jag var påväg till bussen ringde chefen och sa att det inte blir något idag. När jag kom hem började det regna, åska och blixtra så det var ju tur att jag inte hann till bussen. Skönt att man är ledig idag iallafall. Sylvia och Zachary kommer hit också, dom ville träffa hunden och sen följer jag med dom till Haninge centrum, ska kolla hur mycket pengar jag har på kontot och gå till apoteket och köpa plåster till min munherpes. Första gången jag fått det, det är inte kul asså, man kan ju inte äta sin frukost utan att det ska svida :(
Sen vet jag inte vad som händer idag. Mamma, Anders och Madelene skulle komma hem idag, men morsan ringde Cia för ett tag sen, hörde inte så mycket men att dom hade skjutit upp det och kommer hem senare eller nåt.
Jaja, skönt med en ledig dag iallafall, hurra för pissvädret ;) Vi hörs! P&K ♥

GRATTIS PAPI!

Go' kväll!
Som vanligt har jag jobbat idag från 10:00 - 18:00, det var inte många kunder idag men som tur var blev alla jordgubbar sålda, skönt det. Men det gick segt, satt och väntade på att några skulle komma men dom kom typ en och en varannan haltimme typ, kändes det som iallafall. Sen så sopade jag hela stället, det var jobbigt, jag svettades också det var så himla varmt.
Ja efter jobbet åkte jag hem då, det fanns redan mat på tallriken när jag kom hem, flintastek med pommes frites, gott!
Angelica, Anna och Annas pojkvän var där också, tror han heter Charlie eller nåt, skit samma.
Sen duschade jag kroppen en snabbis, kände mig så himla smutsig och det var jag också!
Sen åkte jag, Cia, Erik och Tellus hem till pappa med jordgubbstårta som Cia&Erik hade bakat, jättegott! Pappa fyller år idag så han fick också kalsonger och bröd som Cia hade bakat.
Efter en stund hos pappsen åkte vi och hämtade Angelica, Anna och Charlie i Vega, Anna fick vara hunden i baksätet haha! Sen åkte vi hem då. Dom spelade kubb och dricker öl och drinkar, klockan är snart 23:30 och jag vill gärna sova något inatt!
Ja det var det, ska snart gå och lägga mig. P&K ♥


Blå sommarklänning och gladiatorskor hade man idag.


Fick klubba idag för första gången när jag beställde kebabrulle :)


Hahaha, isbiten i flaskan ser ut som en snopp! xD

MIDDAG HOS PEREIRA

God kväll/God natt kära vänner.
Idag jobbade jag som vanligt från kl 10:00 - 18:00. Jobbade helt ensam där idag men det gick bra som vanligt, det var några jobbiga kunder på slutet och tog ut på tiden ush han ville ha en rosbuske gratis och tre andra sorters rosor för 150kr :O glöm att du får en gratis rosbuske lixom. Jag blev förbannad och sa till slut att jag inte fick sälja den haha!
Sen skulle jag låsa grinden och när jag hade låst den kom jag på att pengarna från kassan fortfarande låg kvar där inne så jag fick öppna grinden igen, men hittade inte rätt nyckel, frustrerande!
Men till slut så gick det, sen åkte jag, Cia, Erik och Tellus hem till familjen Pereira och åt en jättegod middag och en härligt mumsig efterrätt. Så himla gott, inte konstigt Darryl har ju en gång varit kock och han är jätte duktig. Vi var där en tag och det var kul, sen runt 22:15 åkte vi hemmåt.
Jag känner att dagarna verkligen rullar iväg nu asså, sommarlovet är snart slut känns det som :O Btw, jag kom in på gymnasiet jag hade sökt, kom in på alla! WIHO! Jag börjar gymnasiet den 24/8 så skönt! Nej nu ska jag gå och lägga mig och smsa med exet. P&K ♥


Efterrätten. ASGOD!!!! <3

MIDDAG MED MORMOR

Ojdå, klockan tickar iväg här. Den är snart 00:30 och detta är första inlägget idag.
Idag skulle jag börja 10:00 men jag glömde alla pengar hemma så jag fick åka hem igen och hämta dom, kom till jobbet in timme senare. Vid kl 13:30 stack chefen och jag fick vara där ensam till stängning, det gick bra som vanligt.
Sen kom Cia, Erik och Tellus och hämtade upp mig sen åkte vi vidare mot Huddinge, vi åt på restaurang med mormor, jättegod mat. Sen gick vi hem till mormor och drack cappuchino, gott!
Efter det var det dags att åka hem, då duschade jag i en timme haha!
Igår började jag och mitt ex prata igen, vi har inte träffats sen i januari :O nu kan vi inte sluta smsa varandra xP
Men nu ska jag gå och lägga mig, ska ju som vanligt jobba imorgon. P&K ♥





Dagens bilder, dock inte så bra kvalitet eftersom jag tog med gamla mobilen!

RSS 2.0