Tråkig blogg, jag vet

Gaah vad tråkig min blogg har blivit :O
Jaja, just nu är jag hemma hos Dennis. Han är på match i Vaxholm men jag stannade kvar här hemma. Har klurat ut hur jag ska se ut ikväll. Mamma köpte en svart cape, lila peruk och ögonmask till mig igår. Men ögonmasken är skit jobbig man kan inte blinka ordentligt.
Det blir nog capen och lila peruken och såklart svart tunika under. Btw, jag passar verkligen inte i lila hår :O

Ikväll blir det att dricka Tyrkisk peber Hot n'Sweet och några cider på det :) Senast jag var riktigt full var på nyår, ska verkligen inte bli så full ikväll. Vill inte vakna och undra vad fan som hände lixom..

Nu är det över

Åhh skönt! Nu är teater föreställningen över, fan vad skönt :) Tyckte det gick bra för att vara första gången och bara övat en gång och idag en gång innan uppspelning, jag är nöjd.
Barnen var också nöjda och jätte gulliga och skrattade, jag blev nästan tårögd när jag såg dom så glada :D

Tvättade bort roughet med tvål för jag glömde sminkborttagnings medlet hemma, och hyn är så sträv just nu att det gör lite ont..

Börjar kl 12:00 med Naturkunskap, har ingen lunch med mig så tänkte gå till centrum och äta. Vad vet jag inte.. blir säkert taco bar eller nåt, vet inte heller vart alla andra är.. Jaja.

De senaste fyra dagarna!

Tja tja!
Är hemma hos Dennis, kom hit igår. Just nu är han på sin match, dom har samling, vi andra åker dit lite senare.
Dålig uppdatering, jag vet. Eftersom min dator håller på som den vill så drabbar det ju bloggen tyvärr..

I torsdags kom jag till skolan en timme för tidigt, enligt schemat dagen innan stod det att jag började kl 8:00, tre dagar i rad, och jag kunde ju inte kolla det hemma så jag åkte dit så jag var i skolan vid 8:00. Men såklart så börjar vi inte alls vid 8:00 utan 9:00.
Då var det dags för drama i två timmar, vi övade på våra pjäser, är lite nervös inför på torsag, får då ska vi spela upp för dagisbarn, men ändå jag har aldrig stått på scen förut inför folk, så det lär bli spännande :p

Efter lunchen åkte klassen och jag till DN och lärde oss lite om hur man gör en tidining, vi fick göra en varsin artikel också, fick sitta vid en mac dator! Har inte gjort det sen jag gick på media.. saknar det, vill ha en mac dator.

Ja, resten av dagen pluggade jag naturkunskap.

I fredags då började jag också 8:00 med tyska, där efter hade jag prov i naturkunskap, tror det gick bra :) Har aldrig varit bra i NO över huvud taget.. för jag tycker det är så tråkigt, men det kändes dom det gick väldigt bra på provet iallafall :)

Efter skolan åkte jag och Tiffany och gymmade i 40 minuter, sen simmade jag i en timme och Tiffany åkte hem för att plugga. Och fy fan vad skönt det var att simma igen, bara att få flyta i vattnet och köra sitt eget race, tänk att jag fortfarande kan köra medley utan problem, dock inte lika snabbt som förut men men :)
Ja fy fan vad skönt att vara hemma i bassängen igen ♥

När jag kom hem, slocknade jag med Tellus i mammas säng, sen vid 18:30 kom Dennis :) Egentligen skulle vi ut och festa med Sandra BL men hon hittade ingen fest, men vi hade ändå ingen lust så vi stannade hemma och myste och kollade på Idol :) Kan säga att han höll om mig ovanligt mycket den natten, annars brukar han ligga utåt med en kudde i sina armar, han är så gullig när han sover.

I lördags gick vi upp vid 10:00 och åt frukost, sen vid 10:45 följde vi med mamma, Madelene och Cia till Haninge centrum, kollade runt i affärer och fikade. Visade älsklingen en lypsyl med cola smak inne på Kicks, hans nya favorit ägodel, han som älskar cola ;)

När vi kom hem myste vi i sängen :) & sen vid 17:45 åkte vi hem till honom, det blev tacos till middag, mums! :p
Efter maten degade vi oss i sängen och pussades, sen kollade vi på TV resten av kvällen med Annica, hans mamma.

Och idag då, vaknade vid 12:30 typ. Åt frukost och nu sitter jag vid datorn, Dennis är som sagt just nu i ishallen och förbereder inför hans match.
Precis efter hans match ska hans lillebror Niklas också ha match.


Börjar med två timmars geografi

Har precis haft två timmars lektion i geografi, kollade på en filmsnutt som var 30 minuter lång, och gick igenom gårdagens frågor.

Dricker just nu latte machiatto som Emma och jag köpte igår. Drack te till frukost, kaffe påväg till skolan, och nu latte, kommer säkert bli en till latte senare i eftermiddag, och minst två stora koppar te hemma, efter jag varit och gymmat.
Mycket koffein, förhoppningsvis pigg hela dagen, det behöver jag, fick max fyra timmars sömn inatt.

Ush, har idrott idag, det blir "lek i skogen" som det står på schoolsoft, men det är sista idrottslektionen utomhus, nästa vecka har vi gymintroduktion och innebandy, lite mer kul iallafall:p

Börjar med samhälle snart, ska kolla min facebook lite snabbt och sen gå till lektionen, hörs mer när jag kommer hem :) Ciao!

Tisdag

Sitter just nu och äter pistagenötter som blev över från igår, alltid lika gott :D
Sandra BL ringde precis så hon kommer väl om ca tjugo minuter, en halv timme.
Hade precis tänkt börja läsa tt Ett öga rött snart, får läsa så mycket som jag hinner, tråkigt att läsa en bok man inte alls är intresserad av..

Började 9:00 idag, har varit en bra skoldag, lite trött sådär bara som man brukar vara. Under lunchrasten gick jag och Emma till centrum och köpte en varsin termos som bara kostar 10kr/st och en latte macchiato som vi tänkte ha i skolan, istället för att köpa kaffe latte varje dag på pressbyrån för 24 spänn, smart! ;)

Letade runt efter en halsduk och väska bland alla affärer, hittade en svart på H&M, den var rätt stor och den kan man hänga över axeln också, kostar 300spänn, men sen har jag tänkt på adidas bagen från Stadium, dom är stora och bra, men kostar 600spänn, där tar alla mina pengar slut för den här månaden om jag ska köpa den.. svårt val, svårt val.
Men ingen halsduk hittade jag dock inte, hittar ju fan ingen. Man vet exakt vad man vill ha men dom finns inte någonstans, iallafall inte i bajs Haninge centrum, får åka in till stan eller Farsta nån dag, när jag har tid!

Slutade 15:45 idag, gjorde te i min nya termos och en macka och kollade på TV och läste VeckoRevyn som jag fått idag, kollade snabbt igenom bara, får läsa den någon annan dag när jag har tid.

Veckans läxor/prov än så länge då:
Naturkunskaps prov på fredag,
23 glosor i tyskan tills på fredag,
Svara på frågor i engelska tills på fredag,
Personbeskrivning i svenska imorgon,
Broschyr om Island och Madagaskar idag, CHECK!


Nästan allt tills på fredag!


Trötter

Sitter just nu och mumsar på pistage nötter som mamma köpt till mig, och lyssnar på Our last summer från Mamma Mia filmen :p

Som sagt så började jag 8:30 idag, slutade 14:50 med samhälle då vi hade en väldigt tyst lektion, våran lärare kunde inte prata, varför vet jag inte.

Gymmade direkt efter skolan, var inte så taggad egentligen men det gick väldigt bra ändå, äckelkillen var inte där idag så det var skönt att få träna ifred för en gång skull iallafall :p
Har inte gjort så mycket här hemma, har ätit middag, duschat och smörjt in mig, måste göra det nu för annars kommer jag bli snustorr till vintern, sen har jag bara suttit vid datorn.

Ska snart gå och sussa och läsa Ett öga rött och sen ringa älsklingen. Just nu ligger lilla söta Tiger i min korg med sladdar och tidningar, ser ut att vara väldigt trångt men mysigt.. Tänk om man var en katt, livet skulle vara så mycket bättre då, bara få sova och gosa och leka och äta när man vill.

Är lite trött nu, ska borsta tänderna och läsa nu. God natt!


Take me back to the summer on Gotland.


I skolan

Tja tja!
Är i skolan just nu, har geografi, Emma och jag ska skriva klart våran uppgift om Madagaskar och Island.

Imorse kom mamma och Anders hem också :) Fick öppna Cia och Eriks dörr för Tellus stod och ylade och kraffsade och störde mig..
Sen så har jag börjat använda min nya jacka idag, jätte fin! :)

Slutar 15:00 idag, har studietimme sista timmen men vet inte vad jag ska göra, Tiffany slutar också 15:00 så då ska vi gymma.
Sen vet jag inte vad jag ska göra, läsa klart Ett öga rött.

Saknar min Bebbo! :(

P.S Min dator funkar hur bra som helst nu! :p


Helgen

Dålig uppdatering det har blivit nu, men skaffar man pojkvän och bara kan ses på helgerna så blir det så tyvärr.

Under lunchrasten i fredags gick vi till ungdomsmottagningen och fixade nya p-piller, 60kr för ett år, jätte billigt! Ett paket kondomer kostar fan lika mycket, det är dyrt att ha sex om man är singel.. Skönt att man inte är det då, haha!
Vi åt också lunch tillsammans, sen följde han med på sista lektionen.

När vi kom hem sov vi i fyra timmar, jag var jätte trött och slaggade på en gång, sen var vi tvugna att gå upp. Åt middag med Cia och Erik, har inte ätit så jävla gott kött som jag gjorde då, fy fan vad saftigt och kryddorna, yummie!
Efter middagen åkte älsklingen och jag och köpte godis och läsk, har fått betala för snackset i torsdags och i fredags, bortskämda pojke som inte betalar.. borde vara tvärtom, eller hur? ;)
När vi kom hem satt vi alla i soffan och kollade på Idol, när det var slut gick jag och Dennis upp på mitt rum och kollade på Jumper och sen sov vi.

Igår började vi dagen med att kolla på Eva och Adam fyra födelsedagar och ett fiasko och åt chicken nuggets och ris. Sen var det bara att duscha och raka mig, städa rummet, städa toaletterna snabbt, packa och sen åka hem till Dennis, äta middag och sen åka iväg till Jocke och Jennie, Dennis storebrorsa, och kollade på skräckfilmer. Det blev The Shining och Fredag den 13e från 2009, som jag dock redan hade sett, bra men läskig!

Kom hem vid 2:00, så det blev att slagga direkt, egentligen hade Dennis och jag tänkt plugga teori och ha ansiktsmask :D Men det hann vi inte.

Idag vaknade jag sent, vaknade 12:30 och då hade Dennis redan gått upp och spelat tibia. Sen blev det frukost och kollade på TV och sen en film, låg bara i soffan hela dagen, sen blev det middag, packa och sen åka hem.
Fick skjuts av Dennis, han övningskörde, för han skulle sen ha träning.

Just nu lyssnar jag på Who owns my heart med Miley Cyrus, såg på MSN att hon hade gjort en ny musikvideo, visste inte ens att hon hade gjort en ny låt, den är bra.. sexig video och hon är bara 17 år, snart 18!


Some update

Tja tja! Det var ett tag sen va? Ja, jag vet :( Min dator har blivit värre, problemet har blivit mycket värre, nu fattar jag inte vad problemet är, den funkar lixom när den vill. Så om jag ska göra skoluppgifter får jag låna syrrans bärbara, så som igår t.ex då jag gjorde en svenska uppgit.

Kan berätta lite kortfattat vad jag gjort de senaste dagarna:

Tisdags.
Ja, då hade Dennis och jag fyra månader tillsammans, råkade skriva fem i smset :p Det känns så mycket längre så det blev fem :) Jag firade det genom att sitta uppe från ca 19:30 till kl 00:00 och plugga inför samhällsprovet som jag hade i onsdags. Madelene och moster Sylvia fyllde år då också :)

Onsdag, igår.
Då började jag kl 8:00 med samhällsprov, tror det gick OK, det var så jäävla mycket att plugga på och jag hade inte pluggat klart allt, inte ens hälften, men det jag hade pluggat på kunde jag iallafall. Hoppas på G, men nästa måste jag få minst VG, så jag inte sackar ner som förut..

Idag.
Ja, idag började jag 9:00 med drama, försov mig dock så jag kom tjugo minuter försent, men vi har ju det i två timmar ändå så det var ingen fara :) Vi gick igenom vad vi ska spela för pjäser för fem åringarna som kommer om två eller tre veckor.. Jag ska spela en flicka vars får springer i förväg hem, och när flickan ska få in fåret i inhängningen så lyssnar inte fåret, och så gråter flickan.. Sen ska jag spela Greta i Hans och Greta.

Just nu sitter jag i datasalen med Emma, hon ska skriva klart sin miljöbeskrivning och sen ska vi jobba på våran geografi uppgift, men hon verkar göra nånting helt annat :p

Efter skolan, slutar 16:00, ska jag gå och hämta ut kappan och sen åka och handla inför ikväll. Dennis kommer så då ska jag köpa snacks och hans förbannade älskade cola som han inte kan leva utan. Det blir tacochips och tacosauce blandad med gräddfil och guacamaule till, ska bli skit gott för jag jag är skit sugen på det :D

New week

Lyssnar just nu på You're gonna go far, kid med The Offspring :)
Försöker tagga upp mig själv till dagens pluggande :p

Ny vecka då, ska bli kul.. längtar till torsdag, för då kommer Dennis hit :D Mina päron har rest iväg så det lär bli en myshelg med min absoluta bästa älskling :love:

Började 8:30 idag, slutade 15:45, hann till bussen på en minut, puh :p
Fick tillbaka våra prov från tyskan idag, fick VG :D Men var fyra poäng från MVG! Men är jätte glad att jag fick VG :)

Idag blir det att plugga samhälle, så tråkigt.. men har man valt en plugglinje och inte vet vad man vill bli så blir det såhär.. för min del.
Äsh, jag får skylla mig själv när jag sa "men jag vill plugga!!", ja jo under sommaren längtade jag, nu längtar jag efter sommar lovet.

Idag fick vi också reda på att det blir en skidresa till Idre i februari, men vi får info om det idag och det ska lämnas in i över morgon! Och min morsa är inte hemma, så jag får ringa pappsen sen och fråga honom om han vill skriva under och betala, det går på 2100 spänn + utrustning.. men vi är borta från en torsdag till en söndag och vi kommer få bo i stugor så det lär bli sjukt kul + skidor på det ;)

Ska snart göra lite ris, Cia och Erik är just nu på visning så jag får göra riset och duka, sen lär det bli att dyka ner i samhället.


At Dennis'

Är hos Dennis, kom hit igår eftermiddag efter kalaset. Just nu ligger jag på hans säng och har tråkigt, medans han spelar tibia på sin dator, han som hade lovat att inte spela när jag är här, men han bröt det snabbare än blixten :o Vi ska snart gå och handla pizza, runt åtta halv nio ska jag åka hem :(

1:a oktober

Idag är det den 1:a oktober, dvs det är bara fyra dagar kvar :D Då har jag och Dennis fyra månader, är så lycklig att han är bara min, jag älskar dig enormt mycket Bebbo :) <3

RSS 2.0