Snyggare plugghäst

Nu har jag pluggat på tyska i 2 ½ timme!
Tror det kommer gå bra på provet imorgon, kan allt utantill det som man ska kunna. Kan det som säkert kommer vara VG - MVG uppgiften utantill ;) Morsan förväntar sig minst ett VG, ja jag hoppas på det! Det jobbigaste till provet är der, das och die, man blandar lixom ihop allt, men men hör ju på vissa ord vad som är vad och sen vet jag ju att der ord slutar på er och är maskulint och ord som slutar på e och är feminimt är die.

Det kommer säkert att gå bra.
Provet är ju dock redan kl 8:00, så jag kommer säkert vara lite trött men får försöka pigga upp mig lite extra så hjärnan är igång!

Har också peelat ansiktet och haft ansiktsmask på, klippt och filat naglarna och noppat ögonbrynen, så nu känner jag mig lite snyggare också ;)

Är faktist taggad inför provet imorgon och orienteringen, haha I'm in chock! :p
Nej jag måste få i mig lite sömn, måste upp vid 6:00 imorgon... God natt! ♥

I made it

Äntligen funkar datorn igen!
Fick gå igenom fläkten för att torka bort dammet under med lite papper, lade ner datorn så den låg på golvet och sen satte på, då funkar den! Den är skum och konstig, men den är ju ca 7-8 år gammal, mer kanske till och med :O

Iallafall, idag har det varit en hel dag med bara drama typ i skolan.
Det var jätte kul! Först på själva drama lektionen som vi hade i två timmar värmde vi upp med lekar som vanligt, sen övade vi status, dvs hög- och låg status.
Sen utgick vi från det och skapade en kort pjäs, det var väldigt kul :D

På svenskan läste och pratade vi om någon (kommer inte ihåg namnen) som lämnades ute i skogen som barnsben för att bli uppäten av vargar, men budbäraren gjorde aldrig det för han tyckte synd om pojken, 20 år senare gifte han sig med sin mor och han visste inte om det.
Sen fick vi besök av en skådespelare, vi övade status där också och lite annat som har med skådespeleri att göra.
Fick göra en övning tillsammans med honom för jag hade ingen partner, stackars mig, men det var kul.

Har haft en jättebra dag i skolan idag! :D
Efter det gick jag till skräddaren och lämnade in jackan som ska kortas i ärmarna lite, sen åkte jag hem och åt mellis och kollade på TV en stund, nu sitter jag här och ska alledels strax plugga tyska.

Imorgon har jag prov i tyska kl 8:00, kl 10:00 har vi orientering och slutar 13:00.
Rätt så soft dag ändå, inga lektioner och slutar inte senare iallafall än vad jag brukar :)

Efter skolan ska jag till Sandra BR och bada jacuzzi :D
Men nu måste jag börja plugga fan! Tschüs ♥

Btw, JAG KLARADE PROVET! Det kändes som det gick piss men klarade det, wiiieee! :D

blubb blubb

Sådär ja, äntligen tillgång till en dator!
Igår när jag skulle sätta på datorn så funkade den fortfarande inte, den CPade sig i onsdags så då damsög jag den, efteråt ville den inte funka, och den funkar fortfarande inte.
Skulle sätta på den imorse, men det funkade inte.

Jaja, den får stå och vila några veckor då!
Kan inte ens kolla min skolmail och schema, måste fråga någon från klassen isåfall.. :(

Har bokat tid för nya p-piller under lunchen iallafall, en dagens to-do är gjord. Efter skolan ska jag till skräddaren och lämna in min nya jacka jag fått, den är lite lång i ärmarna så dom ska få förkorta den lite, höhö :p

Börjar om 10 minuter, borde dra mot klassrummet, har naturkunskap sen har jag svenska block i tre timmar och vid 15:50 slutar jag. Alltid sent! :(

Plugg dags

Tja tja!
Lyssnar på Savin' me med Nickelback, en sjukt bra låt!
Försöker bli lite piggare och "taggad" nu till pluggandet, har prov imorgon så får plugga lite extra mycket idag då :p

Idag började jag 9:00 och slutade 15:50, men sista timmen (tyskan) hade vi vikarie och eftersom vi bara ska plugga till provet på fredag så satt vi bara vid datorn, vi satt och pluggade i 5-10 minuter sen satte vi oss vid datorn för vi kände att vi kan det mesta och behöver bara få in allt i hjärnan så..

Men ändå tog jag bussen som gick 15:50, fick gå ut med Tellus direkt när jag kom hem så jag fick inte ta av mig skorna än, fick gå en promenad med höga kilklackar på ca 10 cm.

När vi kom hem igen gjorde jag mellis och kollade på TV en stund, nu ska jag snart plugga och dyka ner bland den grekiska historian och bli lite smartare.

Så det är ju det jag ska göra idag, får se om jag bloggar mer senare, tror inte det, får se om jag gör det när jag tar pluggpauser.
Nu måste jag börja plugga! Önska mig lycka till på provet imorgon :D
Första provet jag gör för terminen, nästa prov på fredag!

Ciao ♥


Tagen för några veckor sedan.


Mycket idag

Nu har jag pluggat 2x 40 minuter på historia, är fortfarande pigg och det går så mycket bättre än förra veckan då jag mådde verkligen skit, men inte nu :D
Det går väldigt framåt med pluggandet när man är piggare och har bra musik i högtalarna ;)

Idag började jag 08:30 och slutade 14:50. Egentligen slutade vi 15:50 men vi hade studietimme sista timmen och då skulle dom som hade rest i engelska dit och dom som ville träna till språkprovet på fredag, men jag behövde ändå inte gå på den för jag kan nog det mesta i tyskan, ska bara få in det i hjärnan :p

Så jag mötte Tiffany vid Handenterminalen direkt efter skolan för att sen åka och gymma.
Det gick jätte bra, tog 1 timme och en kvart inkl. stretchning så det är jätte bra!
Väl på gymmet var det ett äckel där som störde mig när jag joggade på bandet för att kommentera det jag såg på TVn.. sen höll han på och försökte flörta och Tiffany berättade att han gått fram till en kille och pekat på mig, så då gick hon fram till honom och frågade "Vad fan är det med dig?" typ, nåt sånt och till svar fick hon "Hehe" tillbaka, ja det var en skum kille det..

När vi gick till våra skåp för att byta om var det coca cola i mitt skåp :O Jag hade inte cola med mig, det är jag 1000% säker på, hur fan kan man få dit cola utan att öppna? Eller hade dom det? Ja jag vette fan hur det kunde gå till.

Och när vi skulle gå mot bussen stötte vi på ett gäng blattar (inget illa menat) och två killar där flörtade med oss, Tiffany märkte inte men jag sa det till henne såklart.
Och sen cyklade en annan blatte förbi oss och blinkade med ögat och kollade bak på oss hela tiden.. Vad är det med killarna idag? + alla killarna var blattar!

När vi väl står och väntar på bussen tutade mamma och Anders på oss så vi slapp åka buss och fick skjuts istället, så det var jävligt skönt :)
Kom hem 17:30 för vi skjutsade hem Tiffany också såklart. Skönt att komma hem tidigare från gymmet, önskar jag slutar tidigare varje dag så man slipper komma hem så sent.
Det blev korvstroganoff med pasta till middag också, var jätte hungrig så jag åt rätt mycket, det är ju så gott också :p

Sen dess har jag duschat, fixat med lite papper som låg på skriv/dator bordet, fixat ena tvätten och plockat undan lite saker.

Har hunnit med rätt mycket idag!
That's nice, mår så bra idag också :D
Saknar min älskling så in i bomben mycket bara :( ♥

Ska man plugga en tredje gång i 40min, eller ska man lägga sig i tid och få lite sömn istället? Hmh...


Jag just nu, sitter här med min "En riktig mjukis" tröja som jag fick av mamma som fick den gratis när hon köpte bröd någon gång.
Btw, fint hår jag fått va? :D


Shopping! ♥

Äter jättegoda pistage nötter och lyssnar på Bumpy ride med Mohombi :)
Idag har jag varit i centrum med mamma och Arvid, fick en ny jacka, nya höst skor och två par leggings. Sen åt vi lunch, blev focaccia :)

Fick gå upp vid 10:00 för Dennis och jag ville äta frukost tillsammans med familjen för en gång skull, och sen skulle han åka hem för han har träning ikväll.
Så det blev att se honom i 1 ½ dag :(
Saknar honom jätte mycket redan! Hatar att åka ifrån varandra, hatar att vi bor så långt ifrån varandra.
& nästa vecka kommer jag bara se honom i en dag typ!
För på fredag ska han ut och jag ska hem till Sandra BR förhoppningsvis, och sen på lördag kommer han hit vid 16:00 och sen åker vi hem till honom, och på söndag har han träning och då måste jag antagligen åka innan middagen.. så det blir lite tid tillsammans nästa vecka också :(

Juste, i torsdags vet jag fan inte vad som hände med mig! Jag sitter och försöker verkligen plugga, får inte in nånting och ögonen är helt åt helvete! Dom var lika tjocka som en fläskpankaka och jag kunde knappt se nånting, hade ont i huvudet och skakade i kroppen.
Så det blev att stanna hemma på fredan :( Men älsklingen kom hit som vanligt, men jag var så osexig som man kan vara. Så det blev bara mys och chill hela fredan.

Igår var vi bara hemma också, kl 22:00 gjorde vi havrebollar, drack kall cola och kollade på A guy thing som gick på TVn. Sen låg vi i sängen och berättade lite hemlisar för varandra som vissa av mina vänner inte ens vet :p
Vi somnade nästan direkt när vi gick och la oss.

Ojdå, nu är pistagepåsen på 150g slut :O
Hittar dock ingen bild på jackan, tar kort på den när den är "klar", den ska lämnas in för jag har för korta armar :p :(

TACK MAMMA FÖR DET JAG FÅTT IDAG! :D ♥


"Mjukis" aktiga leggings och ett par matta 80den från lindex, de bästa!


DOM ÄR MINA NU! :D *Much love to them* ♥


Jag blir galen snart

Asså OMFG! Ni ska se mina ögon just nu helt uppsvällda som in i helvete, har ont i magen och är helt borta i skallen. Får inte in nånting av den här jävla antika Grekland, det ska inte vara så svårt men just nu har jag åkt på en jävla black out känns det som.
Får inte in nånting i min jävla feta skalle! Är så jävla förbannad, vill bara sova och vara med älsklingen just nu.

Mår dåligt i kroppen och huvet och snart psykiskt!
Tänker bara på en massa dåligt som hänt, åh jag har så jävla mycket ilska i mig som inte vill ut.

Just nu kan jag ingenting, har glömt typ allt som jag lärt mig och är redo att få ett IG imorgon på provet. VARFÖR JUST NU? DAGEN INNAN PROVET? VARFÖR INTE EFTER?
Ni kan inte fatta hur jävla förbannad och arg jag känner mig.

Jag tror jag håller på att bli galen!

Jag som tänkte överraska er att jag var jätte glad idag för jag gått ner 1 kilo nu i veckan och att magen har iallafall blivit smalare :) Men det var inte så kul att berätta det tillsammans med detta...



Skit snygg bild va? Ögonen är helt cp och aa...


Dags för plugg!

Är mätt, kom hem 16:15 och gjorde fyra små mackor och te, tänkte inte på att det skulle bli middag runt 18:00 så jag slängde i mig det, bara för det kommer jag inte orka middan, pannkakor och gulaschsoppa.

Skrev ju imorse att jag inte skulle hinna blogga nå mer idag, men det bröt jag hehe :p Nej men ett inlägg tar ju MAX fem minuter så..
Nej snart blir det middag, och sen blir det bara att plugga gärnet!
Längtar inte till provet imorgon, men jag längtar till morgondagen för då kommer älsklingen hit! :D
Men nu måste jag faktist börja plugga.

Hur förebereder ni er inför prov? :)


Dagens första och enda inlägg

God morgon!
Hinner blogga en pytteliten snabbis nu :)

Börjar 9:00 idag, dagens planer är att plugga historia och göra tyska läxan som vi har tills imorgon.
Önska mig lycka till! Jag kommer inte kunna blogga ikväll för måste plugga, ni vet plugget går såklart före bloggen, så är det bara :)

Jag trivs jättebra i skolan, är jätte glad att jag bytte, gjorde ett väldigt bra val!
Dock är det mycket plugg i skolan, men det är egentligen bara bra :D

Så det är det jag ska göra idag efter skolan, slutar 15:50 som vanligt.
Kommer troligtvis städa rummet lite också, plocka undan en massa saker iallafall, men vi får se som sagt.
Hej och hejdå för dagen! Hörs imorgon :D


Feeling' good

Lyssnar just nu på Nomy och gäspar.
Började 9:00 med Kottendagen idag, det var väldigt kul faktist. Vi delades in i grupper med tvåorna och treorna, sen fick vi tävla mot andra lag om olika stationer. Det var verkligen härligt väder idag, brännande sol så nu är man röd i fejan, i september! Känns skönt men inte snyggt att vara röd direkt.

Vi slutade 14:00. Skulle egentligen ha slutat 15:00 men vi blev klara tidigare, så jag passade på att gå till centrum och lukta på parfymer och lämna tillbaka leggings, men det gick inte helt plötsligt, har kunnat lämna tillbaka tidigare men inte den här gången, bu på H&M! Skaffa 80den för fan!

Så jag fick gå runt i centrum i en timme sen åkte jag till gymmet och tänkte vänta på Tiffany där, men den sega råttan kom inte förrän 16:30 typ och då hade jag gymmat redan i en halvtimme.
Känner redan av all träningsverk, körde både kondition och styrketräning. Förut kunde jag inte jogga i typ två minuter utan att stanna, nu kan jag jogga i 10 minuter utan några problem alls. Känner mig redan mycket bättre sen jag började gymma, skönare känsla kan man inte leta efter, eller jo det kan man ;) Men det hör inte hit nu!

Nej vi (jag) gymmade totalt i ca 1 ½ timme inkl. stretchning.
Kommer ha mycket träningsverk imorgon känner jag på mig, men det är skönt faktist :p

Har också kollat på Dennis match för första gången idag.
Hans päron kom hit tidgare på fika innan vi åkte dit. Västerhaninge ledde först med 2-0, sen blev det 2-1, 2-2, 3-2, 4-3 och sist men inte minst 5-3 i sista sekunden! Så Dennis lag torskade tyvärr :( Men bättre lycka nästa gång, det var en spännande match, hellre mål än inget iallafall :p

Fick bara se han i knappt fem minuter, det gick alldeles för snabbt. Ville bara mysa under täcket och pussas, men inte idag :( På fredag! Åhh, längtar som fan redan nu :( ♥

Nä, nu är klockan över 23:30, jag måste få i mig lite sömn. Börjar 9:00 imorgon med drama :D
Btw, mamma beställde en parfym åt Dennis och en Hot n'Sweet tyrkisk peber till mig och Dennis :) Ska bli gott om en månad, höhö :p

Nej nu måste jag sova! God natt.


Är irriterad i högra ögat, det är därför det är lite rött och mindre.
Inget smink här inte ;)


Om jag ändå vore 18

Om jag var 18 nu så skulle jag vilja ha dessa, (det vill jag nu också iförsig!) men gud vad mumsigt! :)
Samla alla härliga tjejer och ha kul och dricka gott :) Dock är det 179 dagar kvar tills jag fyller 18. Hoppas tiden går snabbt! :D




Piña Colada är skit gott. Första gången jag drack det var första dagen på Aruba, då fick jag, Cia och Madelene en varsin av några Venezuelare, tog inte 10 minuter och vi fick en varsin :p


Parfumes

Åh vilken ska jag välja? Svårt val!
Vilka parfymer använder ni?


Chill dag

Lyssnar just nu på Waka waka med Shakira.
Har chillat så skönt idag, inte gjort nånting bara suttit vid datorn lite och läst en tidning jag köpte igår.

Som jag skrev tidigare blev det inte av med Kottendagen idag, vi ska ha det imorgon istället.
Vi slapp sista lektionen och fick gå tidigare från idrotten, så idag slutade jag 14:00, skit skönt! Sen dess har jag bara tagit det lugnt.

Känner att jag har träningsvärk i armhålorna :O wiierd, annars mår jag super.
Skulle egentligen fixat ny musik till iPoden idag, men har inte orkat göra det än, ska göra det snart faktist :)

Imorgon börjar jag 9:00 och slutar 15:00. Måste gå upp ca en timme tidigare för jag ska handla lunch innan skolan, ska köpa en sallad eller nåt.

Efter skolan imorgon måste jag förbi centrum innan jag och Tiffany åker och gymmar, för jag måste kolla inne på Kicks vilken parfym jag ska välja, mamma och Anders åker utomlands snart så då ska jag ha en ny parfym, jag har ju bara en och den är snart halv full.

Efter gymmet blir det bara att åka hem och duscha och ta på sig fräscha kläder, för sen kommer Dennis päron hit och fikar med oss innan vi åker och kollar på hans match som han kommer ha i Torvalla, mot Västerhaninge.


Jag just nu. Har inte tvättat håret sen i lördags och det är inte fettigt alls.
Mitt hår har blivit så mycket bättre! :D


....

Tyvärr så hann jag inte blogga igår.
Det var skola till 16:00 och sen var det gymmet direkt med Tiffany som vanligt, hem åt middag + vi hade gäster så jag var trevlig och gjorde dom sällskap, sen när moster Sylvia hade gått pluggade jag på historia i en timme, sen kom resten av familjen för att hämta lilla Kendra.
Så det blev att säga hej till dom, och sen plugga igen i en timme, somnade faktist till två/tre gånger under läsningen av boken.. det tog väldigt lång tid bara att läsa.. ja är man en trött Bella kan det gå till så ibland.

Ni kan ju fatta att jag var super trött så jag gick och la mig direkt.

Idag skulle vi egentligen ha kottendagen som det heter (aktiviteter med tvåorna). Men det blev inställd så vi går som en onsdag idag.
Vi har flyttat fram historia provet till fredag istället,
tur det så man kan plugga mer :)

Idag slutar jag 16:00. Börjar med svenska om  ca en halv timme, har sen idrott och sist historia.
Ska plugga historia och kolla på True blood, har hittat en jätte bra hemsida där man kan titta på alla säsonger gratis :D Är en glad bella idag! :)

In tha school

Har just nu lunchrast, Emma och jag sitter i biblioteket och leker med datorerna.
Börjar med tyska om ca en kvart. Sen har jag historia, samhälle och grammatikstuga (tyska igen!)

Tiffany slutar tydligen tidigare idag men hon kommer som vanligt till Handen vid 16:00 och sen ska vi begära oss mot gymmet och träna stenhårt!
Sen ska jag iallafall plugga lite på historian, har prov på onsdag :o

The way it went ♥

Vilken tur att man har en blogg. Det är så kul att gå tillbaka och kolla vad man gjorde för ett år sen, vad man tänkte. Så nu visar jag upp hur jag och Dennis blev tillsammans (det bloggen säger) :D

Det är en enda stor bild!


Lördag & söndag

Lyssnar just nu på Mr Johnny Cash, en mycket bra man, dock död.
Försöker äta upp godiset som jag köpt idag, får inte vara kvar något imorgon, annars får jag ge det till någon i familjen :p

Idag har Dennis och jag inte gjort nånting, bara tagit det lugnt som vanligt.
Fick skjuts till Älvsjö vid 18:30, för sen skulle han ha träning då det blev att åka hem tidigt idag :(
Den här helgen har gått sjukt jävla snabbt!

Igår åkte Dennis hem tidigare för han skulle ha match. Jag, Cia och Erik åkte in till stan för att kolla på Sugar - hetast i laget med pappas släkt. Den var jättebra och jag kan verkligen rekomendera den om man gillar musikaler, vilket jag gör ;)

Efter besöket på Oscarsteatern åkte jag direkt hem till Dennis, han och Annika hämtade upp mig i Vårberg centrum så jag slapp gå själv :)
Sen blev det skräckfilm när vi kom hem, Creep, as äcklig film!
Sen var det bara att sova direkt, var super duper trött.

Nu när jag kommit hem har jag fixat och klistrat lite i paint.
Lägger in det i nästa inlägg ;)
Sen ska jag sova. God natt!


I need help

Jag behöver er hjälp
Var kan man köpa photoshop CS4 ute bland butikerna?
Mor min är fortfarande skyldig mig det sen jag fyllde år men vi har inte hittat var man köpa det, någon som vet var man kan köpa det, förutom på nätet?

Är just nu i stor behöv av photoshop, behöver det till ny design till bloggen, layout till en kalender och såklart fixa bilder!


Fredag & lördag

Tja tja!
Sitter just nu vid datorn och lyssnar på Volbeat, Dennis har fått mig att lyssna på dom, och dom är sjukt bra! :D
Väntar på att det ska bli mat och sen åka iväg, för jag, Cia och Erik ska in till stan och kolla på en musikal/teater med släkten på papis sida :)
Efter det åker jag direkt till Dennis, han har match idag också mot Hässelby,
hans första match för denna säsong, hoppas dom vinner ;)

Igår var det skola redan kl 8:00, började med läxförhör i tyskan, det kändes som det gick väldigt bra faktist :)
Vid 11:00 mötte jag och Emma Dennis i centrum för vi skulle äta lunch tillsammans, hade bara en lektion kvar då så han följde med mig till skolan, vi hade då engelska och muntligt läxförhör och sen pratade läraren om sig själv resten av lektionen.

När vi kom hem från skolan somnade vi direkt, fattar inte hur jag kunde vara så trött, inte Dennis heller för han hade ju redan sovit halva dagen :p
Mot kvällen åkte vi och handlade snacks och kollade på två filmer, under andra filmen somnade jag i hans varma famn :)

Det var gårdagens.
Just nu vill jag bara åka, saknar honom redan :(


Dagens facelook


Ringar från H&M. Alla för 50kr, har även i guld!


Rolig dag

Började 09:00 idag, fick sluta tidigare från historian. Skulle egntligen slutat 16:00 men vi fick sluta ca 15:40 :)
Missade dock naturkunskapen för hade tid hos läkaren då, allt såg bra ut! :)
Så det är toppen, jag mår toppen :)

Började med drama då vi fick redovisa våra pjäser vi kommit på, det gick bra för oss, jag tappade bort mig på EN mening bara, annars bra :thumbup:
Sen vid 10:00 skulle vi se en teater, vi skulle vara en test publik för dom, för pjäsen har inte släppt än. Den var väldigt annorlunda men bra.

Hade jätte kul på historian, först visade jag tydligen rumpan för linnet åkte upp när jag skulle kliva över soffan för att sätta mig där, under filmen sa Emma åt mig att jag snarkade lågt, sen somnade hon och ryckte till en massa, sen fick hon världens ryck och vaknade med en jätterolig min och skrämde Bella som satt bredvid henne. Såg så jävla kul ut så jag skrattade tills jag blev tårögd :D

Filmen, dokumentären, var dock tråkig, den var från 90-talet för SVT ettan såg inte ut som den gör nu. Men intressant var det.

Just nu sitter jag med mackor och varm choklad med grädde i som jag ska äta och dricka strax till matten och engelskan och tyskan innan Dennis kommer.
Han slutar om tio minuter så han är väl här om typ en timme. Måste skynda mig nu!

Vi ska på middag hos pappa idag så jag kanske bloggar mer ikväll, kanske inte för måste pussa på min älskling :love:



Vilken?

Vilken är snyggast? Vill ha boots och hög kilklack, båda är skit snygga, men vilken är snyggast? Vad tycker ni? Båda kommer ifrån Vagabond och kostar lika mycket!


blablabla

God kväll.
Kollar just nu runt lite på facebook, har lite tråkigt sådär, lyssnar på musik såklart också. Måste fixa med nya låtar till min iPod, Tiffanys och mammas :O Men det får jag ta någon annan dag.

Började skolan 08:00 idag, slutade 15:40, fick sluta tio minuter tidigare.
Jag skulle ju till läkaren 12:40, så jag var tvungen att gå från svenskan.
När jag väl kommer dit och ska registrera mig vid receptionen så säger hon att det inte finns något bokat för idag, dom kollade igenom på alla sätt och vis.
Men dom fick inte till det så jag fick gå till min avdelning och fråga dom, tjejen där kollade men hon hittade ingenting, även fast jag sa läkarens namn. Så jag var tvungen att ringa mamma och säga hur det låg till så jag fick ju boka ny tid. Så jag ska dit imorgon igen 12:45, missar naturkunskapen och lite av historia, men vi har block i tre timmar så jag kommer vara med på lektionen iallafall.

Efter skolan fick jag vänta på Tiffany i lite mer än en halvtimme, pratade med älsklingen under tiden och läste om katterna på biblioteket och kikade runt inne på Kicks.
Sen kom den lilla damen. Den stora meningen var att vi skulle gymma men ingen av oss pallade verkligen inte så vi gick runt i centrum och åt hamburgare på donken för andra gången idag, glömde matlådan imorse så då åt jag och Emma på donken.
Känns absolut inte bra just nu, men men..
På måndag då jävlar. Ingen av oss har tid att träna, inte jag iallafall för Dennis kommer hit imorgon och på fredag ska vi ha myskväll och på lördag ska jag på teater och åka hem till honom och sen åker jag hem sent på söndag.
Det är lite synd :(

Hade tänkt göra lite matte nu faktist. Våran matte lärare är lite snabb på att börja på nytt varenda lektion så jag får ta i med hårdhandskarna nu här hemma istället.
Kanske skriver ett till inlägg senare om jag inte somnar i matte boken, annars god natt.


Tarzan skrämde livet ur mig när jag skulle ställa upp tvättkorgen som låg på golvet :p


Bildbom från fredags

Här kommer bilder från Sandra BRs sena födelsedagsfirande, badade jacuzzi och åt god mat och skrattade jätte mycket :) Efter det mötte jag upp Dennis i stan för att sedan åka hem till honom.


Facelook.



Sandra.


Mupp bella :D


Sötnötarna Bibbi och Natta.


POSS


Bästaste Tiffany.


Bästa vänner.


Kärlek ♥


Tiffany kissade på sig!


Bibbi och Natta, peace!


Sandra och jag :)


Sandra och Tiffany.


Bellibou och Tiffylibby :)


Sanderandis och Bellibou :)


Söta Natta :)


Sandra och Bibbi.


Sandra öppnar sina presenter.






Klia i huvudet :p





Sen blev det grädd kastning! Bibbi.


Natta med grädde i ansiktet.


Tjejerna badar jacuzzi :)





Hade tråkigt när jag väntade på bussen.


Haha så söt! ♥


Fjortiws pose!


Fjortiws pose på mig.


Söta lilla mongo ♥



Dennis pratar, jag stör :p


Här slutar vi med en ego pic!


Dagens to do

Datorn funkar!
Tacka den som uppfann dammsugaren :D

Slutade som sagt 15:50 idag, vi hade tyska trots allt. Gick igenom grammatiken, sen gick jag till Grönlunds och fixade intyg för att övningsköra med mamma, kursval får man göra själv via nätet då. Det ska bli fett spännande att lära sig köra bil! :) Såklart man vill ha körkort när man fyllt 18 lixom, men det kanske inte går så värst snabbt som man hoppas..

Sen gick jag till centrum för att köpa nya leggings, köpte ett par (lite mer tjocka) på Cubus, men när jag provade hemma såg dom blanka ut så jag ska lämna tillbaka dom imorgon och köpa från H&M eller Vila istället.
Sen så köpte jag nya hudvårdsprodukter på Apoteket, ett coolt märkte med grym layout, Demons and angels heter den :D Och det var inte så värst dyrt heller, men det behövs verkligen! Finnar here they come lixom.. inte kul.

Än så länge har jag verkligen segat med att städa klart mitt rum, ska fortsätta efter inlägget.
Måste ju lyssna på bra musik när man städar, det är bara dålig musik på radion.
Fick dammsuga min älskade dator för att få den i liv, har hittat problemet! ;)

Nej, ska nu städa klart den här messen! Kanske uppdaterar mer senare + en bildbomb!


Ser att jag behöver noppa ögonbrynen, orkar inte. Får göra det imorgon!


199kr totalt för allt. + Neutrogena wash/mask som står bakom
(den bästa ansiktsmasken)


Some update

Tyvärr så blev det ingen uppdatering igår kväll.
Jag satte på datorn men efter bara en sekund så uppstod samma problem som det brukar, måste dammsuga den. Jag har märkt att när man väl dammsugar min dator så går den så mycket bättre..

Iallafall, det blev gym och bastning med bästa Tiffany, jag sa ju att jag skulle komma hem senast 19:00 men jag kom hem 19:30!
Var för jävligt trött så jag gick och la mig 22:00 och kollade på  I Annelie en halvtimme, sen pratade jag med älsklingen i 45 minuter, som vanligt :p
Sen sov jag.
Sov jättebra och drömde nån konstig dröm, ville verkligen inte gå upp, znoozade lite mer än vad jag brukar göra men kom iallafall i tid till skolan.

Har fyra lektioner kvar nu för dagen, kanske inte blir någon tyska idag heller hon var sjuk igår så vem vet.
Men efter skolan iallafall ska jag gå till bilkörskolan (vad det nu heter) här i Handen och anmäla mig till kurs, sen hade jag tänkt dra till centrum och köpa nya leggings, mina gick hål i efter två dagar, hur vet jag fan inte, dom var hela när jag gick och la mig på fredan och sen på lördan var det hål i dom.. kanske möss? ;)

Ingen tyska

Jaha, det blev ingen tyska.
Läraren var sjuk eller nåt men vi skulle haft vikarie fick vi veta men ingen kom så det blev inget.
Jaja, det är skönt det också :)

Börjar med geografi om en halvtimme, vi ska ha test i atlas på datorn sen som jag övat på, är inte så värst duktig men men..

Fick precis höra också att vi kanske ska ha filmkväll i skolan, skulle bli roligt om det blev av. Hoppas det!
Nu ska jag försöka fixa smilisar till bloggen, sist funkade det inte.

Right now

Hej bloggen!

Dålig uppdatering för helgen, jag vet.
I fredags var jag på fest hos Sandra BR, åkte direkt efter till stan för att möta upp Dennis som hade druckit med sin brorsa.
Lite full var han och jäkligt puss sugen, men det är ju bara bra, eller hur? ;)

Just nu sitter jag i datasalen i skolan och har precis gjort klart uppgiften i tyskan som inte var klar, men det gick på fem röda så ingen skada skedd som man säger ;)

Börjar med tyska om tjugo minuter, slutar 15:50 idag och då åker jag och Tiffany till gymmet direkt, och sen efteråt ska vi basta och snacka en massa skit.

Vi får se om jag hinner att blogga ikväll, jag ska försöka. Kommer komma hem senast 19:00 för jag och Tiffany ska alltid dra ut på tiden när vi gymmar, haha.
Måste ju plugga också och läsa på om historia, för vi har prov nästa onsdag, iip!

En lång dag

Tjo! Är hur trött som helst efter denna låånga dag.
Började 10:00 och slutade 16:00, men vi hade block i tre timmar i samhällskunskap, och det kändes som att dagen aldrig skulle ta slut, men jag blev iallafall klar med min uppgift.

Efter skolan var jag tvungen att gå till centrum och leta present till Sandra, pratade med pappa, Natta fram och tillbaka och Tiffany och Dennis under två timmar!

Gick in och ut ur samma butiker för att kolla present, pratade med Natta som var på eurostore och handlade present där och jag i centrum. Sen kollade jag efter en klänning som jag vill ha imorgon, men hittade ingen!! Gick in i varenda jävla affär och hittar inget. Jag hittade en fin på Deep men den var lite lös vid bysten. Får väl ta något gammalt iallafall.

Kom hem vid 18:40 och åt direkt, och måste städa rummet för mamma säger jag måste! Orkar inte. Jag måste plugga också, är inte så taggad för det direkt.
Gör nog tyskan och svenskan sen ska jag fan sova!


Imorgon blir det födelsedagsfirande hos denna brutta. Kommer troligtvis inte hinna blogga imorgon, åker till Dennis efter festen.


Stolt Bella

Nu har jag pluggat i en timme.
Gjorde klart svenskan och engelskan, skönt!
Har bara geografi och historia kvar för veckan, och tyskan men då ska man bara skriva lite om sig själv och det tar väl ca 5-10 minuter.
Fan vad stolt jag är över mig själv asså.
Tar tag i skolan och träningen för en gång skull! Men idag blev det varken att vara med på idrotten (promenerade bara) eller gym med Tiffany, för jag har blivit så jävla förkyld, buhu.
Skulle aldrig gjort det för ett år sen lixom, jag var ju skoltrött som fan hela tiden.

Så det ska jag göra imorgon, sen har jag naturkunskap att göra men det ska jag göra på lektionen imorgon och på fredag.

Annars då?
Ja, idag slutade jag 16:00 och gick sedan till centrum direkt för att köpa en väldigt behövande kalender, men hittade ingen bra till ett bra pris, får följa med mamma nästa gång hon åker och handlar och raffa åt mig det jag behöver.
Jag vill ju inte betala en massa saker för att jag ska kunna gå i skolan! Man vill gärna ha nånting att skriva med och på men måste man köpa det själv?
Det borde ingå i skolan tycker jag!
Istället kom jag hem med leggings, det behövde jag också.
Har skrivit en lista med en massa saker jag behöver köpa, den är inte kort!

Nu hade jag tänkt att göra mig i ordning för natten, klockan är nu 22:30 och jag är klar med tandborstningen och allt vid 23:00, sen kommer jag prata med älsklingen i en halvtimme. Så räkna med att jag somnar runt 00:30 inatt.

God natt!


Twix fick mig att piggna till lite till pluggandet. Man måste ju unna sig nån gång i veckan, även fast man vill hålla formen. Det tar en jävla tid bara!


Behöver hjälp

För en gång skull behöver man läsare, haha! Jag måste köpa en riktigt, bra skolväska.
Jag funderar och funderar, båda är snygga men vilken ska jag ta?
Dom kostar lika mycket och är inte alls dyra.

Så, vad tycker du?


In der schule

Är i skolan just nu och har geografi, fick skriva ut ett dokument med ca 10 frågor i geografi eftersom läraren inte är här.
Första gången jag bloggar från skolan då, trivs jätte bra!
Vi började med test i engelskan, test om var man ligger i det ämnet.
Tror det gick bra iallafall.

Nu ska jag återgå till plugget, hörs senare. Ciao!

I wanna go darker

Nyss ville jag bli blondare, nu vill jag prova brunt.
Inte mörkt, men ljusbrunt nästan mörkblont, ungefär som bilderna nedan.
Ska inte färga just nu, för jag har andra saker att köpa, tex skolsaker, kläder, skor och hudprodukter!

Får vänta tills jag får mer pengar. Men eftersom det ska bli mörkare är det kanske bra att färga/tona hemma än att betala en förmögenhet hos frissan. Vad är bäst egentligen? Hmh..

Men nu ska jag plugga. Kanske bloggar mer sen!


Lugn, trött dag

Har verkligen ingen lust att blogga just nu faktist, men jag ska!
Är så trött idag, iförsig får jag skylla mig själv, lyckades vara uppe till 2:00 inatt för att all tvätt skulle bli klar, tvättmaskinen hade tydligen inte gått igång när jag kollade till den, så det slutade med ca 3-4 timmar sömn inatt.

Dennis och jag låg och kollade på Poseidon medans, den var väldigt bra faktist, tyckte den var lite wannabe Titanic (min favoritfilm), men bra ändå.

Idag började jag skolan 08:30 och fick säga hejdå till Dennis vid terminalen, men vi ses på fredag igen, det går nog snabbt, hoppas jag.
Slutade 15:00, då åkte jag och Tiffany till gymmet direkt och hade tänkt styrketräna och simma. Det blev styrketräning, benen, men inte simning eftersom dom har stängt på måndagar, så typiskt. Men vi duschade och bastade och hade det super mysigt!
Sen var det bara att åka hem och äta.

Har precis pratat med Dennis och ska nu plugga i en timme, sen ska jag sova!
Det har jag lovat min kropp idag. Så jag säger god natt redan nu!


Jag och bästis ♥


Grattis på oss

Idag har jag och min Dennis tre månader tillsammans.
Han kom ju hit i torsdags och åker hem imorgon då jag drar till skolan, lyckosten har ingen skola på måndagar och fredagar, men när han väl kommer hit måste han upp tidigt på måndagar ändå, haha!

Egentligen skulle vi till pappa idag och äta middag men han svarar inte nånstans! Har ringt till hans mobil, hemtelefonen och smsat, men icke.

Men jag har inge lust att skriva just nu, har packat en massa till skolan och träningen imorgon så det är mycket att släpa på imorgon bitti, huh.
Dennis är alldeles strax klar i duschen sen ska vi lägga oss i sängen och kolla på Poseidon och sen sova.

Hörs mer imorgon om helgen. God natt!


Mycket idag

Är alldeles för trött för att blogga just nu, har pluggat i nästan två timmar nu!
Det har varit skola från 8:00 - 16:00 idag. Sen gymmet med Tiffy 17:30 - ca 18:45.
Sen hem och ätit och duschat och sedan pluggat i nu två timmar.

Ni kan förstå att jag är trött! Måste få i mig lite sömn inatt, så jag går och lägger mig nu. God natt!

RSS 2.0