Fredagsmys

I fredags kom mina kläder hem från Halens, äntligen! Och fick ett presentkort hemskickat från Gratisbio, en jättebra hemsida!

Sen var jag med Sarah och hade myskväll framför TVn med en massa godis.
Vi kollade på "Let's dance" och "Solsidan", så jävla skön serie asså. Haha love the scene när Felix Herngren skäller ut sin granne.. skrattade så att tårkanalerna startade!

Sen lanade vi vid datorn och tog några crazy bilder som jag inte kommer lägga upp.
Gick väl och la oss vid halv ett/ett.


Tack gratisbio!


El muppo.


The other el muppo.


Lördag

Jag höll på att skriva ett inlägg tidigare idag, men jag hann inte bli klar eftersom det blev middag och sen var jag tvungen att rusa iväg till bussen för att åka hem till William och fira honom med tjejorna och hans två kill kompisar.

Iallafall så kom jag hem för snart en timme sedan, hade tänkt mig att jag skulle se "New moon" när jag kom hem men vi får se om jag pallar det efter inlägget.

Idag har jag iallafall vaknat upp bredvid Sarah, blivit väckt av en grammofon (stavning!) av Sarahs jävla iphone, varit i Huddinge och kollat på isskulpturer och fikat, eller rättare sagt åt lunch.

På vägen hem träffade vi på pappsen min och Carina på parkeringen så dom kom in på lite kaffe och bytte ord med varandra..

Ja, sen gjorde jag mig i ordning och åt middag sen åkte jag till Vega.
Ush, på vägen hem till William tar han världens sämsta genväg för att retas lite med oss tjejer.. så vi går i en skogstig när det är kol svart ute och en meter hög snö. Så jag var inte alls blöt om fötterna när jag kom in... Förutom det hade jag en jättebra kväll.
Vi kollade på skräckfilmer, den ena var knappt en skräckfilm utan en komedi.. den andra "Halloween" var däremot rätt bra, kan erkänna jag hoppade till nån gång.

Ja jag har haft en väldigt bra dag idag, eller det är söndag just nu men jag hade iallafall en väldigt bra lördag :)


Sarah påväg till bilen.


Jobbar på is skulptur.


Hund eller åsna skulptur.


Ekorre skulptur, den som vann.


Sarah tog en efterrätt också.


Sweet bear

Lyssnar just nu faktist på Jennifer Lopez med låten I'm real. Itunes är igång och spelar alla möjliga gamla låtar.
Busar lite med Erik och har låst in han på Madelens rum, än så länge har han inte märkt något, thihi busigt!

Idag har det varit en bra dag.
Började med engelska då vi översatte en text, sen hade vi matte prov och det kändes som det gick bra :)
Sen hade vi graf sista lektionen då vi skulle börja med ett nytt program som heter illustratior. Vi skulle göra nallar och jag blev rätt nöjd med resultatet. Jätte söt!

Sen ringde syrran mig tio minuter innan jag skulle gå så jag mötte upp henne och Tellus på vägen hem, så jag gick hem från skolan idag också. Bra vardags motion och bra sträcka.

Har inte hänt så mycket än så länge. Det är rea på godiset på city gross så jag, mamma och Cia ska åka dit snart och köpa godis inför helgen :)


Såhär blev resultatet :)


Tagg, tagg, taggad!!

Lyssnar på Starstrukk med 3OH 3 just nu.
Idag har det varit en jätte bra dag hittills.
På matten flöt det på bra med talen.
På rörlig bild lektionen ska vi börja med våra egna musik videon. Jag hade ingen aning om vem jag skulle ta och vad jag skulle filma. Så jag smsade några kompisar och tog den första som svarade, och det blev... Michell (Kincio). Men nu är det så att två till vill.. kanske gör tre st..? Vi får vänta med det. Men iförsig så är det bara bra och kanske får högre betyg ;)

Jag och Sarah gick ner till honom och fick lyssna på han och hans polare. Det lät jätte bra och det är annorlunda än vad dom andra kommer ta. Jag är jätte taggad på att börja filma!

FYI, jag har inte haft smink på mig i fem dagar nu, tre av dom i skolan. Känner mig duktig som inte gjort det haha! Men när jag är osminkad ser jag så trött och drogad ut. Jag känner det också, för när jag har smink blir jag piggare på nåt sätt av nån konstig anledning.. 


Sarah försöker spela gitarr, och Kincio hälsar till er blogg läsare.


Kincio spelar gitarr.


Jag spelar gitarr och sjunger (falskt!)


Jag blir intervjuad av Sarah.


God natt

Nej gud, nu har klockan tickat iväg. Jag som hade tänkt gå och lägga mig vid 22:00 idag men stryk det nu. Klockan är nu 00:00 så nu måste jag duscha och gå och sova. Börjar 10:00 imorgon. God natt!

Katy Perry

En tjej med en grymt cool och egen stil jag verkligen ser upp till är the hottie Katy Perry.

När jag först hörde talas om henne var jag inte så insatt i hennes musik, men nu börjar jag gilla dom. Men jag gillar henne mer än musiken. Älskar hennes coola stil!
Det är tack vare henne jag älskar shortsdressar. Det är ju det snyggaste man kan ha!

Om jag hade Katys kropp skulle jag gå iklädd som i hennes videos dagligen! Man kan ju inte sluta titta. Jag måste inskaffa mig något i hennes stil när jag får pengar.

Och visste ni att hon får inspiration från Hello Kitty? Det syns ju lixom överallt nästan, men det är så sött och fint.

En annan sak jag ville säga var att, visst passar Katy Perry och Russel Brand så super bra ihop tillsammans? Dom är så söta tillsammans och jag hoppas deras förhållande håller lääääänge. 



Hello Kitty outfit. Grymt cool, right?


#&%@

Överför just nu låtar till min mobil eftersom iTunes cpade sig både igår och imorse. Det cpar sig med mobilen nu också men får hoppas på att låtarna kommer med ändå. Skit skumt!

Dagen började med svenska 10:20 då vi fick göra vad vi ville typ. Jag fortsatte svarade på "den isländska litteraturen". På fotolektionen fick vi städa rent labben, snacka vad vidrigt! Sen fick vi gå hem när vi var klara.

Har inte hänt så mycket sen faktist. Kollat på TV och försökt fixat med låtar till mobilen som inte vill funka! Blir arg på skiten.

Stress

Jag känner mig så stressad.
Imorgon ska man ha gjort sina val och när jag ska välja rörlig bild B på individuella val på datorn så står det inte med, sen tänkte jag köra det på valbara kurser istället för engelska B. Men så märkte jag om jag väljer rörlig bild B på individuella val så får jag göra det i trean. Så frågan är ska jag vänta med den kursen till trean eller ska jag skippa engelska B nu i tvåan och kanske göra det i trean? Asså jag är helt förvirrad över detta. Annars är jag säker på mina val! Men jag måste prata med Niklas och Kattarina imorgon.

Har världens mensvärk och har skit ont, först tänkte jag att jag inte skulle gå till skolan imorgon men jag måste eftersom valen ska lämnas in och så är det sista veckan innan lovet så jag får bita ihop.

Var skola som vanligt idag och när jag kom hem hamnade jag i säng direkt pga värken men sen började Erik spela musik på högsta volym så jag kunde inte somna om.

Men nu har jag tagit två ipren och ska strax sussa. Ska kanske ladda min iPod med nya låtar fast mina älskade hörlurar har gått sönder så jag får ha andra osköna som åker ur öronen hela tiden.


Malins "fest" i fredags

I fredags var det först skola från 9:45 till 13:30.
Sen följde jag med Moa och Li till centrum, varför vet jag inte. Fick stressa mig hem och fixa i ordning mig inför Malins "fest". Men jag duschade bara och sminkade om mig, orkade inte bry mig om kläderna eller håret.

Var hemma hos Malin vid 18:00 och först blev det pastasallad till middag, mums. Sen blev det en jätte tråkig film som både jag och Li somnade till. Det var inte den bästa "festen" jag varit på iallafall, ska nog inte kalla det fest. Vi gjorde lixom ingenting. Kollade på en film och snackade bara. Men Li gick vid ca 21:00 tiden och Moa och Marie gick runt 23:00 så jag tänkte ta nästa buss som gick. Men då erbjöd William mig skjuts hem så jag tänkte att det blir väl skönare så. Men det tog ju nästan två timmar för hans farsa att komma, så jag var hemma runt halv två.

Jag var så trött så jag somnade direkt när jag la mig i sängen. Men vilken kväll. Det var kul ibland, jätte roliga människor men det var ingen musik och vi lekte ingenting.. så det var inte som jag hade förväntat mig. Längtar tills jag fyller år. Då ska det bli kul!


Facelook


Marie posar vid busshållsplatsen.


Marie vill bli en ninja när hon blir stor.


Hey yo.


Jag posar glatt.


William vill nog bli en boxare.


Jag skuttar framåt.


Li och William posar.


William och Li hoppar.


Willim och Li hoppar.


Jag och Marie hoppar.


Snygg Stieg Helmer frilla du har William!


Folk.


Li och Oskar.


Folk.


Folk.


Oskar och William.


Folk.


Folk.


Marie och Moa posar snyggt.


Marie och Moa.


Poss poss.


Kvällens roligaste bild.


Mys lördag

Igår (lördags) var jag hemma.
Gjorde ingenting speciellt på dagen, var hemma och bara tog det lugnt. Var trött hela dagen. Det blev en spa dag med två ansiktsmasker och en myskväll med Mandy Moore filmer.

Det blev "Chasing Liberty" och "Saved!". "Chasing Liberty" var jätte bra men den andra var sådär. Och självklart blev det godis till.


Kalas och svinkallt!

Hello bloggen! Sorry för den dåliga uppdateringen, men jag har faktist varit väldigt trött i flera dagar nu.

Går igenom alla mina val. Valbara kurser, inriktning och individuella val. Pratade med mamma och jag tror jag har bestämt mig faktist. Det är så svårt asså!

Men det blir nog fotografisk bild som inriktning. Rörlig bild B, samhälle B (eller journalistik) och historia A (eller webbdesign om det inte ingår i fotoinriktningen) som individuella val. Matte B och engelska B som valbara kurser.

Jag och Moa ska prata med vår fotolärare Stephan imorgon och se vad det är som gäller iallafall så vi väljer smart.

Min dröm har ju alltid varit att jobba hos en tidning. Både som fotograf och journalist, men just nu är foto mer intressant.

Idag har jag varit och firat min kusin som fyller 13 år. Det blev två stora tårtbitar och kaffe för min del, men åt inte upp allt. Märkte att jag tog för mycket och fick lite ont i magen.

Tyvärr kom inte kusinen Sanna och hennes pojkvän för dom var fast i Farsta, jävla väder asså. Men det var trevligt iallafall, som vanligt.
Kom hem vid 16:00 och har inte gjort nånting, förutom att tagit ner disken från rummet.

Jo imorse var det så jävla mycket snö på vår tomt (ok redan för flera veckor sedan) så Anders skottade snö från altantaket och granen. Haha det såg så kul ut för granen har blivit helt sne pga snöns tyngd och vår svenska flagga gick sönder. Och Anders som är så lång var täckt med snö enda upp till rumpan. Så det är över en meter hög snö på vår tomt. Helt sjukt.

Och parkeringen ska vi inte prata om asså. När vi skulle åka gick det knappt att komma nån vart. Anders fick hjälpa en kvinna med att komma iväg för hon fastande med bilen i snön. Men när vi kom hem var det skottat.
Det är sjukt mycket snö i år och svinkallt -15°! Just nu vill jag åka till det varmaste landet och ligga på stranden och sola och kunna gå klädd i shorts och linne!


Anders sitter på balkong räcket.


Här behövs det skottas.


Mycket snö, sne gran och en bruten flagga.


Katterna var på min fönsterbräda och tittade ut.


Tellus undrade också vad som pågick.


Graf lektion

Sitter i grafsalen och ska ha lektion om fem minuter, vi gick redan in halv, finns inget annat att göra. Så nu kan man leka i photoshop :)

Lyssnar på den nya versionen av "We are the world" for Haiti. Den är skit bra! Den bästa låten på as länge.

Dagen började med engelska då vi skulle spela in våran presentation i datorn, jag och Moa hade jätte kul med det. Sen hade vi matte och där gjorde vi inte mycket, lyssnade bara på han när han pratade.

Hejdå playahead

Här sitter jag och gäspar för fullt. Har nyss kollat på "Vuxna människor" som gick på TV, är inte så förtjust i svenska filmer och detta är beviset.. jag gillade inte filmen nånstans. Den var tråkig.

Jag loggade in på playahead för några minuter sedan, dom ska äntligen stänga ner fjortis sajten den 1 mars. Tur det, men det är lite synd på ett sätt också, alla kommer till facebook. Snälla kan inte alla fjortisar och äckelgubbar hålla sig kvar på playahead, eller föresten istället för att komma till facebook kan ni komma till bilddagboken, den är ju nästan värre än playahead.

Gud, jag kommer ihåg när jag blev medlem på playahead för flera flera år sedan då var det inte som det är idag kan jag säga. Alla pratade med alla och det var jätte kul att hänga där, men sen på senare år blev det lite mer snuskigare och äckligare. Dom enda hemsidorna jag håller mig till idag är facebook och... räknas bloggen? Haha.

Ja, det är synd faktist att det slutade såhär för playahead.
Jo det jag tänkte säga var att när jag loggade in så kollade jag det så kallade "broad cast" där man kan skriva en mening så alla inloggade ser det. Så såg det bl.a ut såhär:

 


Det var lite kul han skrev detta, men det var nog riktad mot henne. Ja stackars små tjejer! Gör något vettigare och lek med barbie dockan eller sjung bumbi björnarna eller nåt. När ni blir äldre kommer ni ångra att ni inte var barn tillräckligt länge.

Nej nu borde byta lakan, duscha och försöka sova nu. Städa lite smått på rummet och så.

 


Rörlig bild

Har rörlig bild lektion just nu men har ingenting att göra eftersom vi är klara med våran "Kärleks film". Så just nu chillar jag, Marie och Sandra i hemvisten och gör ingenting. Har verkstadstid efter det här och då ska jag till bilden och jobba och fråga Pia om jag kan ta hem och jobba på den istället. Det är så segt idag asså.

På mattelektionen skulle man göra sex uppgifter att göra som gick på två röda sekunder. Är så himla uttråkad så det är inte sant.

Om ca tio minuter, en kvart ska vi få uppgifter om en musikvideo vi ska göra. Ser verkligen fram emot det faktist, det ska bli kul.

Har inga planer för dagen, kanske städa rummet om jag pallar. Det finns lite att göra hemma men får se om jag ens kommer palla det dårå.

Men nu ska jag avsluta detta så hörs vi senare. P&K ♥

Natti natti

*pust* har precis laddat upp bilder från Gotands resan i somras upp på bloggen. Kollade igenom bloggen idag och insåg att jag inte laddat upp alla bilder. Men nu finns dom uppe :) Ok inte ALLA men de flesta.

Lyssnar på en massa musik och pratar med "speciell" på msn just nu. Har inget mer att säga.
Ska snart duscha och sussa, så jag säger god natt nu. P&K ♥

Ny vecka

Lyssnar just nu på en skit bra låt, nämligen "True blood" låten Bad things med Jace Everett. Har knarkat låten i två dagar nu, kan inte sluta lyssna på den, den är så bra. Och det är bara 15 dagar kvar tills säsong två börjar. Längtar!

"Desperate houswives" börjar om precis två veckor. Så det ska bli jätte kul att mina favorit serier börjar snart igan :)
"Desperate houswives" på tisdagar, "True blood" på onsdagar och "Vampire diaries" på torsdagar. Kan det bli bättre?

Började idag med svenska 10:20 då jag jobbade med instuderingsfrågor till Isländsk historia, var ensam i datarummet med tre killar så jag undrade var alla andra var, men dom var i klassrummet och jobbade.
Det var faktist skönt att alla inte var där inne, fick mer gjort den här gången iallafall.

Sen var det foto sista lektionen. Då vi skulle kopiera upp den bästa och sämsta bilden från förra veckans uppgift.. det gick inte så jättebra för mig för mina bilder var inte bra alls tyckte jag.. Men sen när jag äntligen var ensam inne i labbet gick det bättre. Det är såå jobbigt när alla ska trängas i dom små labben och alla ska stå vid min plats där klockan hänger... och ingen tog initiativ att hälla upp fix och div i dom andra två lediga... men killarna verkar inte veta mycket inte. Så Li och Malin hjälpte till lite.. sen hällde jag i ingredienserna.

Har inte gjort så mycket mer idag än bara varit i skolan. Har kollat på TV och bara tagit det lugnt.

Igår gick det inte för mig att logga in på blogg.se för det laggade. Facebook laggade också häromdagen, kanske min dator som cpade sig men alla andra hemsidor gick ju hur bra som helst. Aja lite skumt det där.

Som sagt, igår var det måndag och ny vecka. Skönt, ska jag säga faktist. Gjorde prov i samhälle igår och det gick jättebra, fick beröm av Kalevi (min mentor) och sen snackade vi betyg. Det såg bra ut förutom bilden där jag just nu har IG, men eftersom jag går på verkstadstid ska jag dit imorgon och jobba. Ska fråga om man kan ta hem och jobba på den istället för att jobba på den en gång i veckan, då går det snabbare. 

Igår slutade jag 14:30 och sexualrådgivaren Olle Waller (min stora idol) var i skolan!!! Vi smög in dit för det var bara samhällets tvåor som fick vara där inne, men vi smög iallafall in dit och lyssnade i några sekunder och fick godis.

Kommer inte ihåg vad jag gjorde mer igår.. gick och la mig vid halv elva så jag fick rätt mycket sömn inatt,
så det var skönt.

Men ska nu faktist bränna bilder och sånt för hade tänkt att Erik ska blåsa hela min dator.


Bad things - Jace Everett


Syskonkärlek på hög nivå

Skulle du kunna vara kär eller ha sex med ditt syskon? Eller har du någonsin drömt om det? Eller om en släkting? Såg precis på aftonbladet att morsan kom på hennes barn att ha sex och kallade dom för äckliga idioter. Själv tycker jag det är sjukt jävla äckligt. Jag har ju ingen brorsa direkt men jag skulle inte ens kunna ha sex med min kusins kompis om man säger så. Det är lixom att gå för långt!
Ja jag tycker iallafall det är sjukt äckligt.



God natt

Väntar på att badrummet ska bli ledigt, men just nu är bubbakungen där inne och ockuperar badrummet, som alltid!

Så just nu snackar jag med en speciell på msn :) Vill inte sova! Men måste, de e skola igen imorgon *buhu*.
Har haft en jättebra dag idag iallafall :) Men orkar just nu inte skriva mer. God natt ♥

Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag!


Glad alla hjärtans dag

God morgon!

Idag är det alla ♥ dag. Som alla singlar brukar säga "hatar alla hjärtans dag, varför ska den finnas?!" ja varför? Vem kom på det egentligen?

Planer för dagen: En tjejkompis fyller år idag så då ska vi och några till kompisar fira henne med film maraton och bara mysa. Dock inte dom som har pojkvänner dårå.

Ja det är det jag har att säga än så länge. Hörs senare under dagen.
Glad alla hjärtans dag ♥

Boooooring

Aj, sitter i världens konstigaste ställnig nu framför datorn så hela mitt ben och halva rumpan har somnat.. känns inte bra och jag kan inte ställa mig upp heller. Jag som hade tänkt sno morsans ostbågar och lite cola eller popcorn och kolla på typiska tonårsfilmer. Kan man ha mer tråkigare än vad jag haft idag? Svar: Nej!

Ush. Vill inte sitta hemma och ruttna varje helg, det är så jävla tråkigt. Jag vill ha kul och träffa nya människor!!!

Tråkig lördag

Har varit seg hela dagen så har inte haft lust att blogga då...
Har inte hänt något speciellt än så länge. Vill festa!

Igår var det äntligen fredag. En kort och skön skoldag helt enkelt.
Två timmar senare jag kom hem från skolan ringde Tiffany mig och vi bestämde att vi skulle träffas och ha en myskväll. Hon är verkligen världens underbaraste människa! Älskar hennes humor och är en riktigt glädjespridare.

Vi kollade på "Let's dance" och på gamla bilder, snackade skit och hade allmänt sjukt roligt. Så min fredag slutatde superb till slut. Blev trött igen runt tolv, så jag hamnade i säng runt ett.

Ja vad mer ska jag säga? Kommer inte på något mer roligt att berätta. Har just nu skit tråkigt och vill festa festa festa!


Bild från nyår.


God natt

Har precis duschat och borstat tänderna osv. Tänkte natta kudde nu faktist. Lyssna på musik och fortsätta tänka på min fantasi :)

Har kollat på "Vampire diaries", sjukt bra ju! Men nu ska jag sova. Godnatt! ♥


Entertaining

Ok. Marie såg videosarna och det var underhållande. Men hon vill inte att jag ska lägga ut dom. Så det är ju bara att acceptera det då. Men det finns videon på bildlänken nedan.


Vampire diaries

Kom hem för en halvtimme sen. Ni kanske märkt att jag gjort en ny blogg design. Blev det bra? Man ser inte texten så bra i headern men det får vara såhär ett tag. Ska göra en bättre när jag har lust. Har ju inte photoshop hemma så det suger ju. Längtar tills jag får en mac dator! Får ju stanna i skolan för att leka lite i photoshop.

Idag har det varit lugnt. Skönt, det behövde jag. Jag har varit jätte trött idag. Men dom två sista timmarna i skolan blev jag lite piggare men nu är man trött igen.

Ikväll ska jag plugga SO och kolla på premiären av "Vampire diaries" kl 20:00 på 6an. Självklart är det dubbelavsnitt :) Älskar ju "True blood" så då måste jag kolla på "Vampire diaries".



Graf lektion

*Tugg tugg tugg*. Har precis börjat graf lektionen och vi ska göra ett häfte som vi gjorde förra veckan. Men nu ska vi komma på ett eget. Vet inte vad mitt ska handla om riktigt. Har nästa lektion på mig också så det är ingen direkt brådska då.

Dagens skol lunch var.. ingenting och äcklig fisk. Så vi gick till Torvalla istället, då åt jag en kebabtallrik. Fan vad gott det var asså.

Idag slutar jag 16:00. Ska plugga lite SO när jag kommer hem och sova en stund. Fick ju inte så mycket sömn inatt för jag kunde inte somna ordentligt. Blev ju pigg till slut också.. inte bra. Hatar SL!

Btw, såg precis att jag har blivit deltagen i månadens blogg hos pusstibbling! Så gå in dit och rösta på mig nu :) Första gången jag är med i en sådan tävling. Så rösta gärna på mig. Man kan bara rösta en gång per person.



Flumbarn på gatan. Saknar dig som fan Tiffany! Glömmer aldrig den dagen.

 

Tiffany: - Du satte eld på mig.
Jesper: - Nej det var du som stod i elden.


Hata sl!

God (sen) kväll!

Jag kom hem för inte så länge sen. Kom hem 01:05. Bra va?
Ja jag har varit på bio inne i stan och sett "The Wolfman", den var helt ok. Inte den bästa man sett inte.
Var på Sergel och fick sitta i sal 1, den största salongen. Var första gången jag satt där inne haha.

Stannade kvar i skolan till 16:00 idag. Hade rörlig bild sista lektionen då vi fick filma om vårat projekt och sen klippa ihop den sen i datorn. Det gick bra. Efter lektionens slut var det verkstadstid och alla skulle göra något, jag tex skulle gå till bilden. Men ingen ville stanna kvar och fortsätta jobba. Så jag tog äran och stannade kvar och gjorde lite jobb där. Sen sa jag att jag var tvungen att gå till bilden och jobba på min rutförstoring. Jobbade på den i kanske 15/20 minuter tills någon sa till att packa ihop mina grejer och gå. Schysst då! Ja så jag fick dra hem då.

Vid 19:30 åkte jag in mot stan för att köpa biljetter till "The Wolfman" som gick 21:30.
Efter bion missade jag pendeln precis. Så istället för att vänta en halvtimme där så tänkte jag att jag kunde ta tunnelbanan till Farsta och byta till pendeln sen. Men såklart så åker tunnelbananjäveln så sakta som möjligt bara för det är halt. Så jag missade pendeln ändå och fick vänta i Farsta i en halvtimme.

Men det är skönt att vara hemma nu iallafall. Ska krypa ner under täcket nu och sussa. Börjar 10:00 imorgon så lite sömn får jag nog.. P&K ♥


Städade skåpet idag. Nu ser det bra ut. Allt är i sin ordning!


Looking good :)


Hade tråkigt på bussen. Ser ni hur trött jag är? Är mycket tröttare just nu.


I skolan

Har precis haft matte och just nu väntar alla på Li som ska komma om fem minuter.
Det gick bra på matten, gjorde alla tal man skulle göra och det var inte så himla svårt, det gäller att göra uträkningarna rätt och så..

Började 10:10 idag så det var skönt. Gick och la mig strax innan 22:00 igår så det var jätte skönt att få sova lite längre. Hade ändå ingenting att göra igår kväll ändå så..

Har rörlig bild kl 12:00 och lektionen pågår i tre timmar. Sen har vi verkstadstid och då ska jag gå till bilden och jobba på min rutförstoring. Men nu ska jag kila iväg, bye bye.

Trötters dag

Hallu bloggen.

Är jätte trött just nu, eller har varit det i princip hela dagen. Tänkte gå och lägga mig 19:00 men gjorde inte det. Just nu lyssnar jag på lugn musik och bara tänker..

Idag har det varit skola från 10:20 till 15:00.
Imorse var jag tvungen att gå ut med Tellus. Men eftersom halsbandet gick sönder när han sprang fram till en annan hund kom jag lite sent till skolan. Det tog kanske en kvart tjugo minuter tills vi fixade halsbandet. Så jag har inte varit på humör på hela dagen.

Hade foto andra och sista lektionen, då vi skulle fota tio främlingar, gå tillbaka till skolan och framkalla filmrullen och kopiera en karta. Inne i labbet gick det inte så bra i början för mig och Malin för det hände ingenting med papprerna fast vi gjorde exakt likadant. Men sen funkade det för mig så då stack jag, och då var klockan redan 16:00.

Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och bara varit trött. Klockan är ju snart halv tio så jag ska duscha och sen sussa. Men, ni får ha det så bra! Natti natti ♥


Jag just nu. Har tröttpåsar under ögonen...


Helgens händelser

Som sagt, helgen!

Ja vi börjar med lördagen då.
Så, i lördags åkte jag och Cia hemifrån runt 16:00 till Eriks jobb och väl där drack vi kaffe och choklad och åt kakor. Efter det gick vi via Stureplan till max på Kungsan. Det var nog första gången för mig på Stureplan. Dom verkar ha schyssta affärer där, och jag måste tillbaka dit för där finns Louis Vuitton och Gucci och dom har så jävla snygga väskor!!!! Men just nu är jag pank, har 20kr i jackfickan och det är ju jätte mycket..

Ne men som sagt. Dit måste jag när jag har pengar igen.
Vid 19:30 började föreställningen "Hairspray". Och den var sjukt jävla bra. Jag älskar allt som har med musik och teater att göra. Och denna toppade alla jag sett! Så ni måste se den.
Skådespelaren som spelade Pennys pojkvän han var fett snygg ju. Asså på den senaste tiden (halvåret) har jag börjat gilla mörka killar och japaner. Jag skojar inte. Jag har bara strulat med en mörk kille, men japaner? Hmh... nåt skumt är på G med mig asså haha. Ne men emojapaner kan vara snygga ;)

Mamma om du läser detta (vilket du gör varje dag), ignorera de tre sista meningarna jag just skrev.

Igår, vad gjorde jag då? Ingenting. Var bara hemma och tråkade hela dagen. Gick i morgonrocken tills 16:30 typ. Då satte jag på mig kläder och sminkade mig för jag hade så tråkigt. Gjorde ingenting annat. Jo förtuom att jag sökte 10 sommarjobb som servetris only. Ska fortsätta söka ikväll. Lika bra det, jag måste ha ett jobb i sommar.

Det har inte hänt så mycket mer i helgen faktist. Missade melodifestivalen, men det skiter jag i. Det blir bara värre och värre för varje år. Det är bara inte kul längre.


Hit ska jag igen. I just have to!


Proppmätt

Är proppmätt nu. Efter middan åkte jag, Cia och Erik till Länna och kollade runt i elektronik affärerna, jag följde med för att kolla på mac datorer men det fanns inte mycket att kolla på! Så blev det shopping inne på city gross också, jag fick 50kr som blev av från i lördags och köpte en cola och en påse polly. Så jag är jätte mätt just nu.

Var ju kvar i skolan tills klockan slog 17:00 då jag fick skjuts hem av mamma och Anders, skönt. Så blev det middag direk och sen åkte vi iväg som sagt.

Finns väl inte så mycket mer att säga om denna dag. Skriver om helgens händelser i nästa inlägg.

I skolan fortfarande

Cha cha bloggen!

Sitter fortfarande i skolan och klockan är fem, ovanligt att jag stannar frivilligt så länge :O
Ne men det har varit en lugn och bra dag än så länge, en bra start inför den nya veckan.
Kollade precis Vklass och jag har 98% närvaro i skolan, gissa om jag jag blev förvånad!

Efter dagens alla lektioner gick jag, Malin och Li till Stephan och pratade med han om valen för inriktningen. Asså jag vill verkligen gå båda, men om det ska lyckas måste de vara 12 pers som går med på vår idé men det kommer tyvärr inte gå i uppfyllelse.. Jag vet fortfarande inte vad jag ska välja, men just nu lutar det mer åt foto. Men jag har två veckor på mig att tänka.. men vi får väl se.

Btw, uppdaterade mig knappt nånting i helgen men jag skriver mer om det när jag kommer hem.

God dag

God dag bloggen!

Har precis duschat, så skönt.
Gick upp runt halv elva imorse. Måste fixa mig och så tills ikväll. Ska på musikalen "Hairspray" med Cia och Erik. Men vi ska äta ute innan så det ska bli mysigt.

Kikar runt på blocket efter mac datorer. Jag vill helst ha en Macbook Pro. Min födelsedag är om en månad och två veckor så det är typ det enda jag verkligen vill ha egentligen + parfymen jag tjatat om i bloggen. Har hittat en jättebra hemsida som har både parfymen och bodylotion till ett jättebra pris. Ska tipsa morsan om den ;)

Men nu ska jag klä på mig osv. Vi hörs kanske senare eller ikväll. Ha det bäst så länge. P&K ♥



Visst är det mörkt? Vill ha samma färg som Kate.

(Iförsig, det ser ljusare ut på bilden men det är mörkare)


Äntligen fredag

Tjena bloggen!

Börjar bli jätte trött nu när klockan är halv tolv.
Idag var det skola från 9:45 till 13:30. Gick hem direkt efter skolan eftersom jag skulle vakta hunden idag, men han var ju inte hemma.. Så jag tittade på TV tills Madelene kom hem.

Har inte hänt så mycket idag, kanske skulle på "dejt" men han skulle fira en släkting och kom hem lite sent så det blev inte av. Lika bra det för jag känner mig inte fräsch idag + jag är så hängig och gnällig. Har skit ont i högra handen så jag knappt kan göra nåt. Kunde inte bära kassan när vi var och handlade på Ö&B idag, så ont har jag.

Var hos skolsyster idag men hon sa det går över av sig själv, hoppas det!
Nä jag orkar inte skriva mer just nu. Somnar väl när som helst snart.
Godnatt ♥

God natt

Är jätte trött just nu men jag tänkte göra ett inlägg ändå.
Var kvar i skolan till 16:30 när vi ändå fick gå 15:00. Orkade egentligen inte dra faktist, hade ändå ingenting planerat så.

Jag, Moa och Marie gick sen till centrum en snabbis och åkte sen hemåt.
Har inte hänt så mycket faktist. Har försökt ladda ner och installerat photoshop men det gick inte så bra till slut. Får prova igen imorgon. Jag vill verkligen ha en mac dator!!!

Har också kollat på "Glee" som är så bra. Idag var det mycket sång, det gillar vi ;)
Nej men nu ska jag sussa är jätte trött. Godnatt ♥

Graf - sjukt trött

Blev nyss klar med dagens uppgitft i grafisk bild. Så just nu har jag inget annat för mig, lyssnar på "Blah blah blah" med Kesha, skit bra låt. Favoriten just nu. Har lyssnat sönder den under hela lektionen, ja det blir ca 2½ timme. Funderar på att göra klart förra veckans uppgifter. Slutar om ca en halvtimme, kanske hinner då.

Började kl 10:00 med engelska då vi bara kollade på en film om engelskans historia typ, skit tråkigt. Sen följde det av med matematik då jag jobbade på bra även om jag var sjukt trött och inte hade lust för fem öre.

Ja, idag händer det inte så mycket, är så trött så jag kommer lägga mig i sängen när jag kommer hem med en stor kopp te i handen och en kissekatt i famnen.
Är fortfarande trött från igår även fast jag la mig halv tio.

Jaja, men nu ska jag försöka jobba på rester. Vi hörs ikväll. P&K ♥


Andra februari

Some people call them players. Så börjar låten jag lyssnar på just nu, såklart "Bad boys" med Alexandra Burke, den är grymt bra!

Idag har det varit en bra och skön dag, bra start för februari månad.
Började 10:20 med svenska då vi bara kollade på en isländsk booring film.
Andra och sista lektionen var foto då jag och Sandra kopierade bilder i labbet.
I början var det lite segt men sen flöt det på bra. Fick beröm av fotoläraren Stephan, det var "skit bra!" sa han :)

Innan skolan var jag tvungen att gå ut med Tellus en halvtimme, lika så när jag kom hem efter skolan då vi var ute i 40 minuter. Så jag har varit ute och gått i den friska, kalla luften i 1 timme och 10 minuter haha.

Har inte gjort så mycket idag. Har kollat på TV och tagit det lugnt. För ikväll måste jag gå och lägga mig tidigt för imorgon begär det av till Kungsberget med Moa och Marie! Ska bli skit kul att åka skidor igen. Hoppas det kommer gå bra som det gjorde förra och första gången.

Men nu måste jag faktist packa väskan med lite saker. Hörs imorgon kväll när jag kommer hem. Tar såklart med mig kameran!


RSS 2.0