Helgen

Såg att jag inte har uppdaterat sen midsommarafton, kan berätta lite kort vad som har hänt. Midsommarafton: Jobbade från 8:30 till 17:00. Åt grillat till middag med mamma, Anders, Madelene, mormor och styvfarmor Annika. Dennis var på Grönan med sin familj så han kom så sent som kl tolv. Midsommardagen: Då gjorde vi ingenting speciellt, var bara hemma. Dennis och jag råkade visst somna efter brunchen :p Senare så gick vi och Madelene till Svartan och tog ett dopp, det var svinkallt!! Igår: Då åkte vi och familjen till Länna och köpte en iPhone till mig, när vi kom ut från Elgiganten så hade våran bil rullat in i en annan, Anders blev skitarg medans vi andra skrattade. Sen åkte vi hem och fixade mobilen, nu har det gått 24 timmar men det har fortfarande inte gått igång, asså så att jag kan ringa och smsa. Mot kvällen åkte vi hem till familjen Eriksson där hela tjocka släkten var. Det var en så kallad avskedsmiddag för min kusin Simon som åker till Singapore i ett halvår. Idag: Kom Cia och Kendra tidigt och Dennis åkte till jobbet vid 05:30 och då blev jag pigg :O Men lyckades somna om iallafall. Sen gick vi och Madelene ner till badet med hundarna men det var bara Tellus som badade. Sen så har vi kollat på Barbie filmer och varit ute i värmen och solen :) Nu orkar jag inte skriva mer, bloggar via min alldeles egna iPhone :D

Glad midsommar!!

Tjolahoppsan hejsan! Just nu sitter jag ute på altanen med mamma, Anders, Madelene, styvfarmor Annika och min kära mormor. Idag har jag jobbat från 8:30 till 17:00. De frågade om jag ville gå tidigare men jag sa nej, jag vill ju ha mina pengar ;)

Allt för idag

Godmorgon, goddag, godkväll och godnatt!
Ja, idag har jag inte gjort så mycket mer än att jobba. Började 10:00 och skulle egentligen ha slutat 19:00 men eftersom det var så himla mycket folk idag så bad de mig 10 minuter innan jag skulle sluta att jobba över, såklart tackar man inte nej det är ju mer pengar :) Så jag försökte få tag i mamma men det var skit samma för hon hade redan åkt, så hon och Madelene fick vänta på mig en timme ute i cafeterian, taskigt! Men vad ska man göra, sånt är livet.

Har inte gjort så mycker mer än så, har hjälpt Madelene med hennes löshår, har duschat, fixat tvätten (igen eftersom jag blev dyngsur imorse när jag åkte till jobbet och kläderna var fortfarande inte torra när jag skulle åka hem).
Ja det var väl det. Tack och godnatt!



Godnatt!

Nu ska Dennis och jag gå och lägga oss. Slutade jobbet 20:30 och ska gå och lägga mig nu kl 22:20. Ja det får bli så för han ska upp tidigt imorgon och jag börjar kl 10:00 till 19:00. Godnatt! :)

På jobbet

Är på jobbet men har en halvtimmes rast nu. Har pratat med Dennis i ca 10 min och han är redan hemma hos mig :) Slutar jobba 20:30 idag och än så länge har det gått väldigt bra, inga konstigheter alls :) Men nu ska jag dricka upp mitt glas med bubbelvatten och gå på toa, börjar igen kvart över :)

Shorts - men vilka?

Nu när jag har köpt en massa nytt vill jag bara ha mer. Vill ha nya shorts, snygga och sköna. Men kan inte bestämma vilka jag vill ha. De från Gina tricot eller de från Vero moda? Hmh, vad tycker ni?


In med nytt

Har ju som sagt köpt nya kläder och lite annat idag och igår, så här kommer det!!

50kr på H&M

75kr på H&M

50kr på H&M

Bh 75kr, trosorna 30kr på H&M

Bh 75kr, trosorna 30 kr på H&M

30 kr på H&M. De var lite tunna men man får ha svarta strumpbyxor under.

75 kr på H&M

Topparna var två för 100kr på Åhlens

249kr på Åhlens. De är mörkblåa i verkligheten!

Och så dessa solkrämerna jag vann!

Har alltså shoppat för 739kr! Det är ju bra, har fått mycket för pengarna :)

Detta har hänt

Tänkte skriva lite vad som hänt de senaste veckorna, men det får bli kort för har ingen lust att skriva en löpande text om allt! :P
  • Sommarlovet har börjat!
  • Min älskade pojkvän har tagit studenten
  • Och han började jobba direkt
  • Jag har fått jobb på City gross, sitter i kassan
  • Jag har träffat Sandra BL
  • Har tagit årets första dopp och solat
  • Shoppat loss på H&M
  • Kollat en massa på True blood säsong tre
  • Jag och Dennis har sovit till kl 15:40
  • Vi har varit ute och supit
  • Ätit en massa onyttigt
  • Vunnit solskydd från Apoteket värt ca 500kr
  • Firat min älskade mammas 50 års dag
  • Och framförallt, träffat Dennis så ofta vi kunnat!
Ja, det var väl allt kortfattat. Kommer inte på något mer för stunden! Lägger väl till när jag kommer på något mer :)

Turdag!

Som sagt, världens sämsta uppdatering! Men idag har jag åkt till Farsta centrum, dock själv för två st svarade på mitt mass sms igår men de kunde inte.. Så jag åkte själv men det gjorde inget! :) Köpte ett par shorts och två linnen på Åhléns. Skulle betala med presentkort som var laddat med 200kr på och kläderna gick på ca 350kr men betalade endast 200kr med presentkortet för tjejen i kassan var ny och visste inget, så när hon sa "tack, ha en bra dag" medan jag stod och väntade på att få dra mitt kort så tänkte jag "spriiiiing"! Haha nej inte direkt men jag gick lugnt och sansad ut från butiken och behövde egentligen inte betala för kläderna.
Sen så köpte jag mina favorithörlurar på Teknikmagasinet som kostade 99kr.
Så jag har idag spenderat endast 99kr! Kom undan billigt ;)

Var hemma precis vid 17:00 då jag, mamma, Anders och Smilla skulle åka till Ekerö för att klippa Smilla. Hon blev jättefin och hon ser nu ut som ett gosigt gosedjur :) Körde förbi McDonalds en sväng för att köpa med oss mat och åt därmed hemma framför TVn. Det har varit en väldans bra dag idag, förutom vädret som har vandrat mellan bra och dåligt, men fick se en regnbåge för första gången på jättelänge! :D

Hihi ser ni öronen? :D

Filmdags!

Har precis varit iväg till Brandbergen centrum, igen! Och har precis pratat med Dennis i telefonen om Gotland. Först hade mamma tänkt torsdag till måndag men det blir för lite, tre dagar på Gotland är alldeles för lite för mig! Så jag har bestämt att jag ska vara på Gotland torsdag till torsdag vecka 29 och 30 :) Dennis får komma och åka som han vill, men hoppas han följer med hela veckan. Men nu ska jag kolla på film och äta lite onyttigt thihi :D

Drar iväg snabbt

Sämst med uppdatering här på bloggen, jag vet. Men jag orkar bara inte ibland, det är ju sommarlov nu! Men tänkte iallafall säga att jag ska dra iväg till Brandbergen centrum snabbt och hämta ut ett paket, hmh vad kan det vara? ;)

Uppdatering

Tänkte ta och uppdatera bloggen och skriva om vad som hänt de senaste dagarna jag inte bloggat. Men jag insåg att klockan snart är 21:30 och ska strax hoppa in i duschen och sedan kolla på film och somna i min underbara sköna soffa, det blir Easy A idag som jag laddar ner just nu :D Får passa på och se tjejfilmer när pojkvännen är borta ;)

Kan berätta lite kort om dagen iallafall. Åkte hem till Sandra BL men gick direkt när jag kom fram till dörren för att gå till Hundbadet och löpa sol och jag tog årets första dopp. Jag tänkte innan jag åkte "ska jag ta med mig kameran? Nej det får bli en annan gång" haha är så lat med att fota nu för tiden..
Men hade det underbart skönt i solen med Sandra idag. Sedan gick vi hem till henne och åt en massa mackor och pratade lite till och vid 18:00 åkte jag hem till mig.

Ska nu hoppa in i duschen och vi får höras imorgon istället. Om det blir fint väder imorgon också ska jag och Sandra gå upp tidigt så det blir många timmar på stranden så man får någon färg!!

Hörs imorgon kväll då! Kanske åker till Dennis men vi får se.

Bjuder på en bild så länge. Från igår när vi firade mammas 50 års dag.

Jag vann!!

Idag har jag fått reda på att jag vunnit solprodukter från Apoteket värt 500kr! :D
Nu behöver jag inte tänka på att köpa solskydd för en massa pengar, gud så härligt. Idag när jag och Dennis hade ätit frukost/lunch då jag skulle sola sa jag till honom "i år ska jag vara duktig med att skydda mig så jag får snygg och hållbar bränna", han kanske inte är så jätte intresserad men så sa jag till honom och nu får jag reda på att jag har vunnit! :D

Detta har jag vunnit!

Nationaldagen

Dennis åkte hem idag vid 15:00 tiden. Efter han drog låg jag ute i solen och solade i ca 1½ timme, ringde Sandra BL men hon hade en kund så väntar just nu på att hon ska ringa upp. Eller så får jag ringa senare ikväll. Tänkte träffa henne imorgon efter jobbet istället. Träffade henne på tåget igår och jag skulle ringa henne idag men eftersom Dennis drog vid 15:00 så tänkte jag att jag kan åka till henne direkt efter jobbet imorgon istället, hon bor ju närheten och det är gångavstånd så.

Cia, Erik och Tellus är här nu också och de ska äta middag här. Blir jordgubbar till efterrätt sen, mumsigt värre :) Har haft en kanonbra dag hittils, förutom att älsklingen åkte hem.

Hade en underbar 1 årsdag med älsklingen igår. Vi åkte in till stan och såg Pirates of the Caribbean 4 och den var väldigt bra, hade dock förväntat mig lite mer action men den var bra!
Efter det tog vi direktbussen hem och vi var väl hemma runt 01:00, då satte vi på filmen Cornelis och åt tårta och drack cola. Men jag somnade efter halva typ och gick och la mig för klockan var ca 02:00 då och jag var väldigt trött. När filmen var slut så la sig älsklingen bredvid mig och slockna direkt :)


1 år idag

Skumt nog så funkar inte vårt Internet på min dator, men på teletonerna funkar det. Så jag bloggar just nu via mammas telefon. Idag ska jag och Dennis gå på bio och se Pirates of the Carribien 4 för vi har 1 år idag :)

Långhelg

Är just nu själv här hemma hos Dennis. Pappa Peter är på landet med djuren, mamma Annica är i tvättstugan och Dennis och Niklas är och spelar fotboll med Jocke. Jag ville inte följa med för fotboll är ingenting för mig, men Dennis sa "men du kan kolla på", jaha tack gud vad kul att kolla på er spela en sport jag inte ens tycker om. Så jag valde att stanna hemma, hellre det än att tråka på en fotbollsplan. Ni kanske tycker att jag är tråkig nu men jag hatar verkligen fotboll och kommer alltid göra det! Säg mig, vad är det för mening att springa efter en boll? :O

Nu har jag iallafall långhelg, gud så skönt. Men det skulle väl vara bättre om vi slutade tidigare än att ha långhelg, men jaja man får ta det. Kom hit igår efter skolan, hade en onödig skoldag kan man säga. Det enda vi gjorde (några st då) var att redovisa en bok, inget mer.

Jag vet inte vad jag ska skriv om mer. Jag vill skriva men kommer inte på något att skriva om!


Vill ha min Tiger hos mig!

RSS 2.0