Helgens händelser

Har varit dålig med uppdateringen här i bloggen nu under helgen, men har haft fullt upp.

Vi kan börja med fredagen.
Åkte hem till Tiffany, mötte upp Natta och åt tacos till den mysiga middagen. Snackade en massa! Tog helt crazy bilder, kan nog säga det var lite mer vild kväll än mys kväll, men kul hade vi.
Vi skulle kolla på The human centipede men den funkade inte i dvdn så dom skulle prova koppla in den via datorn och så, men vi lyckades inte. Och jag vågade inte hjälpa till, kan ni tänka mig och teknik? Det går bara inte. Är bara rädd att jag ska ta sönder något.

Men istället för den så kollade vi på Case 39 med Renée Zellweger. Den var fett bra!
När vi hade kollat klart den var klockan redan 23:30 så vi snackade lite och senare åkte dom hem.
När dom hade åkt bytte jag och Tiffany om och kollade på The human centipede och Paranormal Activity. Visste ni att The human centipede är den äckligaste filmen någonsin? Jag kan säga såhär, den var inte läskig men den var sjukt äcklig, speciellt idéen. Men när folk säger att dom spytt av att se den så är dom nog väldigt känsliga, så folk som är känsliga bör inte kolla på den, filmen har 18 årsgräns eller vad det var i USA och kanske inte ens kommer till Sverige. Vad jag hört!

Jag och Tiffany var upp till 05:00, försökte somna men gick inte så bra. Sov kanske två/tre timmar max.

Lördags morgon låg vi och snackade ett tag innan vi åt lite godis och sen frukost. För sen skulle vi åka till en liten butik på väg mot Gullmarsplan, vet inte vad vägen heter men butiken heter Fröken P. Vi hittade ingenting förutom Tiffanys mamma som kollade på en ring, men Tiffany köpte den i smyg till morsdag present. Så gulligt!

Det blev en liten snabbis sen åkte vi hem, åt tacos till lunch sen var det dags för mig att packa ihop och åka hem. Tog en snabbdusch och åkte med familjen till kusinvitamin i Huddinge. Det blev jätte god middag men jag var alldeles för mätt för att äta den goda maten. Men jag tvingade i mig en korv och lite bulgur så att den fjärde familjen inte skulle äta upp allt. Men ändå fick jag i mig en liten glass till efterrätt men den satt så bra ändå, haha jag låter som världens fetto! Men jag kände mig så illamående hela kvällen. Ska aldrig mer äta så mycket som jag gjort i helgen.

När klockan närmde sig sent åkte vi hem, kollade på TV och hamnade i säng runt 00:30/01:00.

Idag skulle jag verkligen velat sova längre eftersom jag inte fick så mycket sömn i fredags natt, men var tvungen att gå upp vid 10:30 för sen skulle jag och mamma till pappa och lämna min dator och sen åkte vi vidare till Bauhaus för mamma skulle köpa några spikar till Anders, och jag fick med mig två nya fina blommor hem till mitt rum.

När jag kom hem var det dags att börja städa mitt skitiga rum. Det tog inte lika lång tid som det brukar. Jag hann damma, dammsuga, byta sänglakan, rensa blommor och sätta upp mina tavlor. Sen har jag tvättat min tvätt! Tänkte rensa min garderob idag också men det har jag ingen lust med efter att ha städat vartenda litet hörn och cm i rummet.

Det är ju morsdag idag också, så efter middagen så dukade jag fram tårtan och kaffe och hade det mysigt.
Är trött nu, inte så konstigt! Ska alldeles strax duscha och gå och lägga mig.

Imorgon är det början på sista veckan innan skolavslutningen, så skönt! Ska rensa garderoben imorgon och städa byrån som jag inte gjort sen vi flyttade hit, jag borde rensa en massa skit som ligger och skräpar där i.

Nu orkar jag inte skriva nåt mer, god natt!
Bilder från fredags kommer upp imorgon.


The human centipede


Case 39


Paranormal Activity


At Tiffanys

Sitter i sängen och myser med min alldeles egna underbara Tiffy ;) Är fortfarande mätt efter middagen men ändå äter jag mer och mer, känns som att jag kommer sprängas snart eller spy.. ingen skön känsla direkt.

Hade det jätte trevligt och kul ikväll! Myskväll med gamla goda vänner, saknar det.
Skulle kolla på Human centipede, ni vet den nya amerikanska äckliga filmen som handlar om en skit skum kille som sätter ihop människor till en tusenfoting.

*Fortsätter med godisätandet*, försöker lära Tiffany facebook men så efterbliven som hon är så kommer hon nog aldrig lära sig det ;) Haha nej jag bara skoja.

Har sån blogglust just nu men vet inte vad jag ska skriva om. Ska jag tvinga Tiffany att gästblogga? ;)


Första och sista inlägget

Detta blir nog dagens första och sista inlägg.
Idag har det varit en jätte skön dag, dock inte på morgonen då jag vaknade av att jag inte kunde andas. Hela näsan var igentäppt och munnen var torrt och klibbigt.

Så jag fick ånga mitt ansikte med tigerbalsam i, efter två sekunder kunde jag andas normalt med näsan. Men satt med det i 10 minuter. Sen peelade jag ansiktet och hade ansiktsmask, tog en lång dusch och hade samma mask som hårinpackning som jag hade till ansiktet. Det är två i en om man säger så.

Är nu fixad och klar inför ikväll då jag ska hem till Tiffany och fira henne och ha mycket mysigt. Har precis målat naglarna chockrosa, ska lägga på ett till lager strax.

Imorse kollade jag också på Bella & Tyra show, det var en killgrupp som var där och sjöng och gud jag föll pladask för dom, dom har jätte fina röster och är jätte snygga! Så dom har jag lyssnat på hela dagen också ;)

Vet inte vad jag ska skriva mer, men vi hörs imorgon igen för jag ska sova hos Tiffany.
Jag tar med mig systemkameran!



Torsdag

California girls we're unforgettable Daisy dukes bikinis on top sun kissed skin so hot we'll melt your popsicle! Den sjunger jag på just nu, California girls med Katy Perry. Har lyssnat på den hela dagen. Dock inte i iPoden. Kan inte fixa min musik i den för all musik är på min dator som är paj. Aja får leva med den dåliga musiken ett tag till tills pappa har fixat min dator.

Mötte uppe Sandra BR i centrum efter skolan och köpte Tiffanys present. Asså jag vill verkligen ha det som vi köpte! Säger att vi tappa bort den ;) Ne men skiiit snyggt var det!

När jag kom hem fick jag gå ut med Tellus. Meine bebbo Tiger följde efter oss en bit sen hittade han ett fågelställe där det var en massa små pippi fåglar. Han fångade en och jag och Tellus stod och kolla på medans Tiger tog kål på den stackars pippi fågeln och gud vad de andra fåglarna lät, var säkert mamman. Dom har ju precis lagt sina ägg.

Iallafall, Tiger stannade kvar och Tellus och jag fortsatte promenaden och när vi kom tillbaka hittade Tellus den medvetslöse pippin och lekte och nafsade i den. Jag däremot stod och ropade på Tiger men han kom inte så vi tänkte gå, men sen hör jag något i buskarna på lilla berget och där var han med ännu en pippi fågel i munnen. Han är en riktig jägare! Men han leker bara med dom tills dom är döda sen går han på nästa. Det är inte långt kvar tills det ligger en massa döda fåglar, ormar, möss och ekorrar på tomten. Det längtar jag verkligen inte till!

Ska kolla på Vampire diaries om tio minuter. Det var länge sen jag såg det! Det är bara för att hockeyn har varit i vägen några veckor. Och jag är ledig från skolan imorgon, as nice ju!

Just ja! Jag och Sandra gick till vår gamla skola och hälsade på. Dock var klockan fyra och alla hade väl gått hem då. Men jag träffade Mathias, nians so lärare (gillade verkligen inte honom!) och Lotta, min bild lärere (dock är jag as dålig i bild).



Klart

Har skrivit klart min språk uppgift nu, men vart fan är läraren? Kan inte hitta honom. Aja! Ska bli så jävla skönt med sommarlov snart, längtar!

Ville bara säga god morgon och att jag lever. Ciao!

Det sprutar i fingrarna

Vad mycket uppdatering det varit de senaste dagarna. Eller hur? Visst är det kul? Jag tycker det är skit kul! En sak har jag inte berättat, men jag gillar verkligen att skriva. Förut skrev jag en massa noveller och dikter, men har blivit lite sämre på det, men det är kul. En av mina drömmar är att jobba på en tidning i framtiden. Det visste ni inte va? Brukar få beröm för min bra skrivning här i bloggen, sånt gillar jag!

Detta är vad jag gör när jag har tråkigt, jag skriver om en massa skit. Förut skrev jag alltid dagbok eller något liknande bara för att lixom. Kunde skriva om "Visst är naturen så härlig? Så härlig att..." blablabla.

Har märkt att det ofta blir långa inlägg, men det får ni ta när ni läser min blogg!
Gud så skönt, jag börjar 11:00 imorgon. Så jag får en rejäl sovmorgon!
Ska snart natta kudde så jag är pigg och glad imorgon. Just fan! Ska köpa present till Tiffany, men har inga pengar. PANIK! Får smsa mamma och be henne sätta in en slant på kontot.

Aja, god natt!




Playboy

Playboy har hur mycket sött som helst! Älskar deras smycken, dom är så underbara. Om jag nån gång piercar naveln är det nog bara för jag vill ha playboys navelpiercingar. Dom är jätte gulliga!
Jag föll pladask när jag googlade på playboy smycken. Hur kan man inte gilla dom?

Kolla in den asballa klockan! Det som är i guld tycker jag är lätt snyggast! Men de andra blå sakerna är inte illa heller. Dom är jätte söta! Om jag hittar snarlika i Grekland i sommar ska jag lätta köpa.


Mobil kaos

Hahahah! När Cia skulle ringa till pappa skulle jag säga hans nummer från min mobil. Jag säger numret och kommer fram till "William Avenmark kan tyvärr inte ta emot ditt samtal just nu". Haha skit skumt! Så kollade jag en gång till att jag är på pappa, säger ett nytt nummer och kommer fram till en gubbe!
Kollar ännu en gång "JA DET ÄR PAPPA!", säger numret och kommer fram till min styvfarmor Annika, lägger på och så ringer hon upp. "Nej du kan inte prata med Anders nu vi måste ringa ett viktigt samtal!".
Kollar pappas så kallade fil, skumt, det är Annikas mobilnummer och Sandra BRs hem nummer. Kollar telefonlistan, alla har sina nummer förutom pappa.

Cia blir arg och går ifrån. Jag stänger av mobilen och sätter på den, kollar i telefonlistan. Numret till pappa stämmer!

Snacka om kaos! Haha det där var bara hur wierd som helst. Har aldrig hänt förut!


Übersnygg klocka

Ni har väl sett Ur & Penns snygga klockor? Jag har totalt fallit för den blåa, ovanligt! Nej men favorit färgen är just denna blåa färg. Så fucking snygg så att jag dör! Vill ha! Dock kostar den 598 spänn. Lite dyrt för lilla mig! Får väl önska mig det i sommar present ;) Haha nej stryk det, jag får inge sånt. Existerar det ens?

What ever, ville bara säga att denna klocka är en av de snyggaste jag nånsin sett!


2 die 4!


Snart är skolan slut

Har bara åtta skoldagar kvar! Eller kanske till och med sex. Det är sjukt hur snabbt tiden går. Det känns som det var igår jag gapskrattade med härliga vänner från nian. Även fast det var drama 24/7 som hela skola snackade om men jag saknar det. Saknar mina gamla vänner, gamla bästisar man delade sina bästa minnen med.

Men nu är det nya tider! Och jag har gått ett år på gymnasiet. Har ju i stort sätt flummat igenom hela läsåret, så som jag tjatat så ska det bli skönt att börja plugga igen i höst. Men det kommer såklart bli tråkigt att lämna sina nya galna underbara vänner jag fått detta år. Men vi ska hålla kontakten!

Den 9e slutar jag skolan. Först blir det farväl av klassen och något avslut i aulan, sen åker jag och min familj till min kusins student och firar henne. Min mor fyller år samma dag, men vi ska inte fira henne då. Det blir någon annan dag. Men jag känner på mig att det kommer bli en kanon dag! Har bestämt mig att jag ska ha balklänningen på mig så den kommer till användning också + den är vit.

Planer för sommaren:
* Jobba i juni och lite i juli (om jag får jobb dvs!)
* Gotland vecka 27
* Grekland i två veckor, 5 - 19 augusti



Piffar upp rummet med lite blommor

Var nyss ute och lekte med hunden och pussade på mina älskade katter. Plockade också lite blommor! Mitt rum behöver piffas upp lite, har döda växter i rummet som för det första inte är fina! Dock måste det städas till max, men har man orken? Nope, inte idag iallafall. Jag gör det imorgon eller på söndag istället.



Apa & hund - vänner för alltid!

Åååhhh! Fy fan vad gulligt. Ni måste bara kolla in detta. En orangutang är bästis med människans bästa vän, hunden. Är det inte hur gulligt som helst!?


Klicka på bilden för att se videon!


Ny favorit!

Har hittat den bästa låten!! California girls med Katy Perry och Snoop Dogg. Den är grymt bra och jag älskar allt som Katy gör. + Detta är den enda gången jag lyssnar på Snoop Dogg annars är han bläää!


God natt

Vilken dag! Haha inte direkt va? Har inte hänt så mycket.
Det första jag fick göra när jag kom hem var att ta hand om skitiga diskbänken i köket, ta ut och in i diskmaskinen. Försökte sova bort hungern för väntan på päronen, men det slutade med att jag fick laga middagen.

Har pratat med älsklingen Tiffany i telefonen i nästan en timme också. Hon är så skön och bäst! Den bästa vännen ever. Ska bli så kul på fredag när vi äntligen träffas igen.

Nu orkar jag faktist inte blogga mer för idag så jag säger god natt.


Tisdag

Imorse när jag gick mot bussen träffade jag på en gammal klasskamrat från nian.
Det var verkligen as länge sen jag såg henne sist. Ja det är för ett år sedan nu, skolavslutningen. Shit vad tiden går snabbt asså! Jag har redan gått ett år på gymnasiet, känns inte som det. I och för sig så lär jag mig knappt nånting där på media men det ska faktist bli skönt att byta så hjärnan får komma igång.
Den har vilat sen den föddes!

Jag gick till gymmet efter skolan och fick kolla på det preliminära sommar schemat. Det såg nästan likadant ut som det gör just nu men vissa dagar stänger det 14:00. Jag funtar på att inte köpa det och vänta till i höst istället. Så man kommer igång med gymmet och simningen då istället! Under tiden får jag nöja mig med hemma videos och kropps övningar. Sen så vet jag inte hur jag ska betala heller. Jag har ingen inkomst under sommarlovet och kommer säkert inte få nåt sommarjobb, jag engagerade mig för lite när jag skulle vara ute i god tid, men den tiden gick och då engagerade jag mig mer men allt handlar om timing har jag lärt mig. Det tar sin tid!

Jaja, nu ska jag inte låta så nedtryckande eller ledsen, jag ska vara glad. Right?
Jag menar det är bara drygt TVÅ veckor kvar till skolavslutningen! Det ska bli så skönt med sommar och ledighet.


Bild lånad från google.
I sommar ska jag använda systemkameran ordentligt och ta fina bilder på Stockholm stad. Stockholm är en av världens finaste stad!


God natt

Ska nu gå och duscha och sen lägga mig i sängen och kolla på Med Sex and the city 2 i New York. Vad många inlägg det blev idag! Det är så kul att blogga ibland.

Hinner inte skriva mer om jag ska se hela avsnittet. God natt!

Två scheman inför veckan

Eftersom jag inte skaffat gymkort än ska jag gå dit direkt efter skolan imorgon och fråga om gymmets öppet tider inför sommaren. Sim hallen vad jag vet är stängt för sommaren, men gymmet vet jag inte än. Så jag måste dit och fråga! Om dom har öppet under sommaren så ska jag köpa kortet, annars köper jag det inte.

Därför har jag då gjort två scheman inför veckan, beroende på hur det blir i sommar med gymmet.


Såhär ser det ut om gymmet har öppet..


.. Om inte så ser veckans planer än så länge ut såhär!


Ännu en död

Oj! Ni alla har väl hört talas om att Brittany Murphy hittades död i hemmet för fem månader sedan?
Nu har hennes man Simon Monjack råkat ut för precis samma sak. Brittanys mamma hittade honom i deras gamla hus.

Undra vad som sker i detta hus. Paret har dött av hjärtattack, dock vid olika tidpunkter. Men det finns inget riktigt bevis om detta än. Detta är vad som sägs!


Rest in peace ♥


The body shop

Jag älskar The body shops produkter. Dom luktar så gudomligt gott!
Det har kommit en ny doft, mango. Har inte luktat på den än men frukten luktar super gott så då måste produkterna lukta lika gott. Skulle vara perfekt med dessa tre nu till sommaren!

Då kommer man lukta gott hela sommaren och inte äcklig svett om dagarna.


Knullträdet

Haha när jag gick in på Tyras blogg kom jag till slut till knullträdet och gjorde ett test där. Man skriver in hur många man haft sex med, sedan räknar systemet ut hur många man egentligen haft sex med. Ni vet ju att har man sex med en person har man samtidigt sex med alla han/hon haft sex med. Det blev ingen härlig siffra heller!


Kära bikini

Ååhh! Asså jag är kär i denna bikini. Vill så ha denna goding.
Blommig som går ihop med min favoritfärg blå med söta rosetter.
Synd bara att den inte finns i Sverige :( Skulle lätt beställt hem den direkt om jag hade pengar. Frakten är inte billig heller direkt. Men man kan alltid drömma!


Spara dina bilder säkert

Ett tips om man inte vill tappa bort en massa bilder om man sparar bilder på olika datorer eller tappar bort usbn och allt som kan hända. Rädda dina semester bilder t.ex! Det har jag varit med om flera gånger. Har tex tappar bort alla bilder från min Italien och Frankrike resa. Inte kul!

Igår hittade jag en jättebra hemsida där du lätt sparar dina foton. Denna hemsida heter Diino.com
Det är super enkelt och du kan organisera själv + du får en egen mejl adress.

Har redan lagt upp lite bilder men det kommer fyllas på. Det bästa är att det är gratis! Men det finns en viss gräns såklart. Du kan använda max 100 GB i månaden. När månaden är slut nollställs räkningen. En bild är ca 1.00 - 2.00 MB stor, beroende på hur stor bilden är. Det är jääätte mycket bilder du kan få plats med!


Det här är bara början!


Ny kategori: Mina tips

Ännu en ny kategori! Rubriken säger väl allt. Ja jag kommer ge er lite tips då och då. Kommer vara om allt möjligt. Bra va? Har redan lite idéer så kika in senare så får ni några heta sommar tips m.m. ;)


Sjukling

God morgon!
Vaknade av att Erik spelade hög och dålig musik vid 10:30 imorse.
Än så länge har jag bara ätit frukost ute i det fina vädret.

Är fortfarande inte frisk från den här jäkla allergin. Så jobbigt! Måste andas genom munnen, det är jobbigt för efter ett tag blir man så torr i halsen. Buhu det är så synd om mig idag!

Fick ett sms imorse om att vi inte hade matte idag så jag missar bara en lektion, så det är lugna gatan.

Ska göra köttbullar och makaroner till lunch och kolla på True blood om det går.
Aja, hörs senare.


Slut för idag

Har nyss ätit middag, bakpotatis och grillat.
Lyssnar på låtar med Glee och ska blogga lite i min andra blogg.

Sen ska jag kolla på Cinderella story på TVn och sova. Behöver sova!
Sov ju knappt nånting alls i fredags (inte så konstigt!) och inatt vaknade jag av att jag inte kunde andas. Nu är det lite bättre, ska dock ta en till tablett snart.

Så jag säger god natt för idag.

Helgen

Gud vad snabbt dagen har gått.
Vaknade vid ca 7:00 imorse för jag kunde inte andas. Så jag gick till badrummet och försökte snyta mig men det gick inte så bra. Allergin har blivit sämre under helgen. Inte så konstigt, hunden har bokstavligt talat ätit upp hela kartan med mina tabletter. Så jag har bara tagit ögondroppar men det hjälper inte heller.

Men imorse hade mamma åkt och handlat clarityn och nya ögondroppar till mig.
Igår gav moster Sylvia mig ett bra tips som tydligen funkar för hennes man, en sked fiskolja + tablett om dagen. Och det hade funkat jätte bra.

Dock så har jag börjat lite för sent i år. Började ta mina tabletter i april så jag får ju skylla mig själv lite.
Sitter just nu och försöker andas för fullt med näsan som är helt igen täppt.

Nu har dom åkt iväg och handlar igen. Dom köper hem kolasås som jag ska ha till glassen ikväll + choklad. Ska bli sååå gott med choklad!

I fredags var jag som sagt hos Sarah och hade myskväll. En kompis till mig kom och sov också över. Kan säga såhär, hade enormt mysigt hela natten och morgonen tills vi åkte hem!

Igår kom jag hem vid 13:30, åt frukost och la mig ute i solen och solade.
Vid 16:00 åkte vi hem till Tyresöligan och firade lillkusinen Kendra som fyllde fyra år.
Det var så fint väder så vi satt ute hela dagen tills vi åkte hem vid 21:30.

Mår så jävla piss nu asså. Jag måste anstränga mig för att lyckas andas med näsan!
Ska stanna hemma från skolan imorgon också, det är ingen idé att gå om jag mår så här dåligt som jag gör.

At Sarahs

Sitter just nu i tv rummet hemma hos Sarah och myser.
Gick hem till henne direkt efter skolan idag och solade. Hennes söta lillebror kissade i en flaska och sen ville han dricka det och hälla det över sig. Haha, han är en liten knäppis ibland, men söt.

Vi gick till centrum och handlade lite smått och gott inför ikväll. När vi kom hem var middagen redan klar, till efterrätt blev det jordgubbar och vindruvor med glass. Jätte gott! Vi har också köpt grönsaker och dipp till ikväll och hyrt två filmer.

Om en timme eller två kommer "Telefonmannen" hit. Najs!
Vi hörs imorgon.

Fredag!

Har precis haft lunch, det blev bara äckliga rätter idag. Petade ut pastan i nån konstig röra.
Började 9:00 med matte nationella del 2. Klarade iallafall sista MVG uppgiften ganska bra tror jag. Det kändes jätte bra på detta prov också. Så vi får hoppas på ett godkänt!
Har engelska och svenska nu. Vi slår ihop lektionerna eftersom vi har en och samma lärare i dom ämnena. Men vi ska bara kolla på Oliver Twist idag. Skönt!
Efter skolan ska jag dra hem till Sarah. Sen får vi se om vi går till Rix FM festivalen ikväll eller inte.

Piff och Puff

Pratade nyss med min Puff Tiffy i telefonen. Vi hade en djup telefon sex. Haha nej kanske inte. Eller?
Iallafall, så pratade vi om hennes födelsedagsfirande och planerade inför den. Mmhm, ni får se sen hur det blir.
Jag är verkligen pippad inför detta! Haha vi pratade om sånt också, ord som man utalar fel går till sex delen.

Jag fick henne att vilja vaxa mina gorillaben den dagen vi ska ha hennes så kallade reunion nästa helg, inte den helgen som kommer nu utan nästa vecka.

Det blev så sjukt varmt i mitt rum och jag har bara på mig minishorts och en slapp t-shirt men ändå svettas jag. Nu har jag öppnat balkongdörren så nu är det lite svalare men det är fortfarande as varmt här inne. Kommer säkert inte kunna somna inatt.

Men jag måste få lite sömn inatt eftersom jag har nationella i matte imorgon, del 2. Är inte pippad inför det!


Är jag alldeles för egenkär om jag tycker att jag är skit snygg på bilden? ;)
INGA RETUSHERINGAR HÄR INTE!


Veckans look a like

Ni vet Kristin Cavallari från The Hills? Är hon inte lik sångfågeln Carrie Underwood? Jag tycker dom är jättelika! Dom skulle kunna vara syskon så som dom är lika varandra. Kolla själv!


Ny kategori: Look a likes

Vad tycker ni om att jag börjar med veckans look a like? Jag tycker det låter som en rolig idé. Det får bloggen lite i liv också. Det kommer bli kul! Jag vet många som liknar varandra, kändisar som kändisar, kompisar som kändisar.

Har ju skrivit lite om några look a likes i bloggen, dom kommer komma upp igen under en ny kategori. Så ni kan gå tillbaka dit om ni vill, när ni vill.

Nu tycker jag vi startar. Wiho!

Sommar dag

Vad det kliiiar idag då. Har gått och kisat hela dagen faktist. Även fast jag tar mina tabletter (som dock hunden ätit upp alla!) och ögondroppar funkar inte det. Det till och med kliar i gommen och jag är täppt i näsan och det kliar där med och jag nyser. Bra kombination! Snälla, om ni har några pollenallergi tips så skriv i kommentarsfältet.

Tillbaka till dagens.
Kom hem strax innan 14:30 då Annika precis skulle gå.
Jag bytte direkt om till minishorts och bikini och la mig ute i solen och läste Champagne flickan och försökte sola mitt hår. Det har blivit ljusare! Men måste ha i mer blondspray till ca 5-7 cm av topparna dock. Jag kan verkligen inte få färg i underhåret.

Har varit lite ego idag också och tagit lite nya bilder. Ska nog redigera dom i skolan imorgon så jag har både oredigerade och redigerade.




På den fjärde bilden liknar jag min pappa jätte mycket!!
Haha helt pluffsig lixom.


Ang skolan

Har graf just nu, men försöker mest bara fördriva tiden. Tänker gå efter 14:00 jag gör ju ändå ingenting på lektionen. Folk frågar mig varför jag ens går. Jo jag går för pengarnas skull (studiebidraget). Annars skulle jag slutat för länge sen. Men vad ska man annars göra om dagarna? Jag behöver inte betygen men man kan ju inte bara sitta hemma och ruttna och inte göra nånting. Därför går jag dit fortfarande.

Men det är skönt att det bara drygt två veckor kvar i skolan! Helt sjukt hur snabbt tiden går.
Måste hitta nån klänning till skolavslutningen och Sannas student också. Pronto!


God natt

Nej nu måste jag börja göra i ordning mig inför natten. Måste duscha och spraya på blondsprayen i håret och sånt. Aja god natt.


Nathalie och jag från Li's filmkväll i torsdags.


Bye loved True blood

Åååhh! ETT ÅR!? Jag tänker fan heller inte vänta ett år för att se säsong tre av True blood. Vill se nu! När det är mest som spännande ska det avsnittet självklart ta slut.

Nu har absoluta favoritserien tagit slut. Det är två avsnitt kvar av Desperate houswives och elva kvar av Cougar town.

Vill ha mina böcker här och nu!


Åh vad jag längtar till säsong tre!


Dags för blondering

Minns ni filmen Ella den förtrollade? Har börjat lyssna på låtar från den filmen. Shit vad länge sen jag såg den sist. Måste vara för mer än ett år sedan faktist!

Iallafall, sitter just nu på sängen med datorn i knät och har balkongdörren öppen eftersom det var kokhett i mitt rum när jag kom hem. Det är fortfarande varmt! Gud gav oss sommar direkt och ingen vår. Men det är ingen som klagar, jo jag klagar för vi kan inte duscha i kallvatten. Det är kallt som första 5-10 sekunderna sen blir det asvarmt. Jätte konstigt.

Träffade på Sarah när jag skulle gå till centrum så vi gick dit tillsammans. Jag köpte min blondspray för 20 kr. Den kostade 70 och jag betalade såklart med rikskupongen från Gratisbio + tjugo enkronor. Smartis Bella när man är pank!
Men dock så köpte jag en blåbär smoothie för 25 spänn när vi skulle gå och fika.
Nu har jag typ 50kr kvar på kontot. Illa!

Hon suktade mig genom att köpa en jätte god citron cheesecake. Snacka om att man blev frestad! Vi blev lite försenade till hennes träning också så vi skyndade dit och jag fotade hennes träning med hennes kamera. Men efter en halvtimme/40 minuter gick jag för det var löjligt varmt där inne.

Sitter bara och fördriver tiden tills klockan slår 22:00 då sista avsnittet av denna säsong av True blood visas. Buhuhuhuhu! Men jag längtar tills mina böcker kommer hem. Har jag nämnt att mamma har köpt hela serien av True blood böckerna? Dock är dom på engelska, åtta stycken böcker, men det är bara bra!


Ska dra mot centrum

Är fortfarande kvar i skolan, fast jag har slutat.
Ska strax dra på mig brillorna och gå upp mot centrum och köpa blondspray. Sen ska jag nog sola mitt hår när jag kommer hem haha. Har en massa enkronor som jag vill bli av med + rikskupongen från Gratisbio. Perfekt!

God morgon

God morgon!
Härlig morgon det är. Det verkar bli fint väder idag igen. Dock väntar jag på att min kofta ska bli torr, satte på torktumlaren för ett tag sen. Hoppas den är torr nu för jag måste gå mot bussen om fem minuter.

Har inga planer inför dagen. Jo, bara att kolla sista avsnittet av True blood såklart.

Det värsta med sommaren

Bör nog hoppa in i duschen nu och göra mig i ordning inför natten. Ska byta sänglakan också.

Ikväll har jag varit på en snabbpromenad med Tellus, kollat på Desperate houswives och Cougar town, ätit hallon med onakafil (godaste filen!) och plockat en mini fästing på mig.
Jag har inte ens legat ute i gräset eller nånting. Fattar inte hur den kom på min stora mage!

Men nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och kolla om jag har fler fästingar. Ush jag hatar fästingar! Det är små spindlar som suger på ens kropp.
När jag var ca 10 stod jag i duschen och då märkte jag min första fästing, kollade på rumpan och jag skrek till pappa från duschen "JAG HAR EN SPINDEL PÅ RUMPAN SOM INTE VILL BORT!". Min syrra tyckte det var roligt men inte jag, jag var till och med rädd för att pappa skulle plocka bort huden.

Det är det värsta jag vet på sommaren, en massa småkryp. Ush!
God natt.



Men av någon konstig anledning gillar jag att plocka fästingar på djur när dom ser ut såhär. Det lixom kliar i fingrarna och vill att den bara ska bort bort bort!
Jag är sjuk :O


Gratis bio

Jag är medlem på en super bra hemsida där man lätt samlar ihop poäng som man sedan byter ut mot en biobiljett eller ett presentkort på vilken affär/butik som helst. Denna super bra hemsida heter Gratisbio.se och det funkar till 110 %.

 

Jag har fått rikskuponger som det heter hemskickat flera gånger. En rikskupong har tillgång till över 200 affärer och butiker.
Fick en rikskupong hemskickad just idag faktist, imorgon ska den gå åt till en ansiktsprodukt och hårprodukt.

När du blir medlem på Gratisbio vilket är helt gratis så är det bara att börja samla poäng på en gång. Har du nått 200 poäng så kan du byta ut det mot en biobiljett eller presentkort på 50kr, du väljer själv! Du kan även såklart samla mer poäng och få mer pengar.

Det är jätte lätt och genom att vara aktiv varje dag som tar mindre än en minut så samlar du två poäng per dag, det är 14 poäng i veckan, genom att bara vara aktiv.
Det är bra!

Sen finns det såklart andra sätt att samla poäng,  genom att gå med i tävlingar, blogga, värva vänner , besöka hemsidor, öppna nyhetsbrev, spela spel  m.m.

Du kan också vinna presentkort hos Nelly.com för 500kr genom att blogga om Gratisbio. Och självklart kan du byta ut dina poäng mot presentkort där också.
Hur bra som helst!

Jag tycker att du ska klicka dig in hos Gratisbio nu med en gång, och när du nu registrerar dig så ger jag det 25 poäng extra. Dvs du får 75 startpoäng när jag värver dig, annars får du 50 poäng i vanliga fall. Det är väl bra?

Gratisbio har även egna roliga tävlingar som du lätt kan delta i. Det finns självklart chat också där du kan prata med andra gratisbioare om hur det går för dig och dom och en massa annat. Ett bra sätt att lära känna folk också + du får poäng för det.
Det kan inte bli bättre!


Klicka på denna bildlänk och bli medlem NU!


Sol och värme

Dagens första inlägg då!
Sitter på sängen just nu med datorn i knät och lyssnar på låtar med Glee.

Idag på svenskan skrev jag en dikt på fem minuter och jag blev väldigt nöjd med den, man skulle använda så många ord som möjligt som fanns på pappret. Jag fick med alla förutom fem, och det var ca 20 ord. Kommer dock inte ihåg dikten, ack så dåligt!

Fick också hem ett presentkort från Gratisbio laddat med 50kr. Det är så smart, den har tillgång till ca 200 butiker tror jag det var.
Ska nog använda den imorgon, måste köpa ny dagkräm och blondspray eller silvershampoo.

Måste noppa mina ögonbryn ser jag. Jag har ett ögonbryn just nu, "Hejhej enögonbrynsdamen!"


Har smörjt in mig med solskyddsfaktor 25 idag. Har ändå fått lite färg!


Bra start på veckan

Sitter just nu i köket efter den långa cykelturen.
Kom hem för ca en timme sedan då jag cyklade i en timme och tjugo minuter.
High five på den!

När jag kom hem hade syrran gjort en god smoothie som jag drack på. Så jag känner mig väldigt hälsosam idag faktist!

Alltså en väldans bra start på denna vecka. Tror ni jag kommer hålla mig? Dock blir det födelsedagsfirande på lördag, vi får se hur det går då.

Nu hade jag tänkt gå och sussa, börjar 10:20 imorgon så jag får sov morgon imorgon.
Ingenting man behöver klaga på. Eller jo, min dator som cpar sig fortfarande.
Om jag har tillräckligt med pengar i höst ska jag köpa en egen bärbar mac.
Dom är det inte strul med iallafall!

God natt.


Härligt om man hade en rosa damcykel. Belli likei!


Idag är det sommar

*stön*, är jätte mätt just nu. Åt makaronilåda nyss och det har satt sig som en klump i magen. Det är så fint väder idag, äntligen är det sommar på gång.

Slutade 13:00 idag så jag promenerade hem och har solat sen dess till 18:00. Så himla skönt! Har dock inte fått nån bränna alls, bara lite på armarna och i ansiktet. Cia, min syrra, blev sjukt bränd på ryggen och bakre benen haha!

Funtar på att gå en promenad eller cykla när klumpen i magen har lagt sig.
Cykla vore skönt, dock så funkar inte min cykel. Men men, det löser sig nog.

Nu ska jag fortsätta lyssna på låtar med Glee och vänta på samtal från Tiffany. 


God natt

Nu har jag ätit lasagne och ska nu hoppa i säng och kolla på The perfect man som går på TV just nu. Har ändå inget för mig så jag kan lika gärna kolla på film och sova. Skön dag det har varit!


Jag och Sarah i lördags.


Ego dag

Har precis klippt, filat och målat naglarna. Nagelbanden är skit men dom fixar jag aldrig faktist!

Har varit en "ta-hand-om-mig-själv-dag" idag. Tog en lång dusch i morse, oljade in kroppen, peelade ansiktet, hade ansiktsmask och lät håret torka av sig själv.
Och det gick snabbare än vad det gör eftersom jag gick ut med hunden efter jag duschat. Ett tips!

Nu ska jag kolla om det finns något att äta. Annars blir det toast om det inte finns nåt annat gott!


Miley Cyrus, ännu en skandal (!?)

Gick in på posh24.se nyss och såg att miss Miley Cyrus har blivit med om ännu en skandal. Eller skandal ska man väl inte säga? Alla skvaller hemsidor/tidningar ska alltid överdriva. Men jag har sett videon, den är barnförbjuden!

I videon är hon på en efterfest för hennes senaste film The last song, i videon ser man Miley dansa lite dirty (som vilken tonåring som helst!) med sin regissör, och sen ge honom en lapdance. Det är snarare mer att han gnider sin privatdel mot hennes bakdel tycker jag. The bad guy in the video is the 44 year old director, not Miley!

Svar på tal nu!
Dom två har tidigare varit med om andra skandaler, och som jag TROR så har dom nånting med varandra. Och det har inte varit glada nyheter när dom vistats tillsammans, eller i videos.

Miley är fortfarande en tonåring och jag tycker hon ska leva som en. Jag skulle inte tycka det var kul att bli filmad när jag dansar eller nåt. Men man kan ju inte göra mycket än att säga ifrån korkade människor som lägger ut en massa skit om kändisar.




Miley och Adam förra året.
Dessa bilder snackades det en massa om!


Helgens händelser

God morgon! Eller rättare sagt god dag.
Sorry för ingen uppdatering igår och i förrgår, men min syrra och hennes pojkvän åkte iväg i fredags så dom tog med sig datorn också.

Idag gick jag upp strax innan 10:00, åt frukost och kollade på TV.
Nu är jag ensam hemma och sitter i köket.

I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt. Kommer inte ihåg vad jag gjorde precis men det jag kommer ihåg var att jag hade en "Disney" kväll. Kollade på Hannah Montana: The movie och High school musical 3. Har sett båda förut men orkade inte kolla på en ny. Sen somnade jag!

Igår så gick jag också upp tidigt, kl 10:00 och åt frukost och klädde på mig och ögonen slutade aldrig klia.
Jag följde med mamma, Anders och Tellus till Tyresö slott där vi gick promenad och fikade. Ytters mysigt!
Anders tog en väldigt fin bild på mig och Tellus men måste hitta sladden till hans kamera först.

Sen åkte vi hem och solade på baksidan och fy fan vad varmt det var, men skönt som fan!
Vid 15:00 skjutsade Anders mig hem till Sarah. Vi tog kort med hennes systemkamera och så åt vi grillat. Mumsigt!

Fick smaka något jag inte smakat tidigare, sherry eller vad det heter. Det är ett slags sött vin som man äter efter maten. Det var jättegott faktist!
Men vid 22:30 åkte jag hemåt, kollade på film och somnade.

Idag då? Ja vad ska jag göra idag? Ingen aning. Sitter fortfarande i pyjamas, ska nog hoppa in i duschen snart. Eller först ska jag skaka mattor och slänga in skorna.




Det är dom här bilderna som bjuds!


Jag tål inte Kissie

God morgon!
Just nu är jag lite besviken faktist.

Kollade ju på Bella & Tyra show igår när jag kom hem och Kissie gästade.
Kissie (Alexandra) har ju sagt tidigare att hon inte alls är som hon är i bloggen i verkligheten. Men vad fan är det för beteende hon har mot Bella och Tyra? Dom gör sitt jobb och intervjuar henne och Kissie svarade med spydia, kaxiga kommentarer och var elak mot Bella och Tyra.

Jag tycker det var starkt av Bella att låta Kissie gästa i programmet för det som Kissie har gjort mot Bella. Det är inte många som vågar säga detta men Kissie är en stor jävla mobbare. Hur många gånger har man inte läst i hennes blogg när hon nästan hängt ut människor?
 
Jag var besviken på henne idag eftersom hon inte visade sitt riktiga jag och var Kissie i programmet, speciellt i eftersnack när hennes kompisar kom.
Hon gick därifrån mitt under en konversation och sa bitches till Bella och Tyra.

Nej asså jag är så jävla arg nu. Hon verkar ju inte särskilt snäll i verkligheten som hon påstår. She really is the bitch of Sweden!


Myskväll hos Li

Kom hem för ca tio minuter sen. Nu ligger jag på sängen och ska kolla på dagens Bella & Tyra show och se om Kissie kom eller inte. Hon är ju allt för knäpp den tjejen asså. Hennes blogg är ju fan falsk!

Iallafall, hade det jätte trevligt och mysigt hos Li. Vi kollade på It's allways sunny in Philadelphia, det var första gången jag såg den serien och den är ju sjukt rolig.
Det bästa var ju när vi skulle ge henne presenten, eller rättare sagt William.

Nu hade jag iallafall tänkt kolla på Bella & Tyra show sen får vi se om jag orkar stanna uppe eller inte.

Torsdag

Skönt med minilov/långhelg. Men man får inte sova länge bara för det, nej både mamma, Cia och Tellus klankade in i mitt rum i morse strax innan 10:00 och höll på. Men det var mysigt ändå att äta nyköpt varma bröd med familjen.

Har hängt upp alla kläder i garderoben och tagit en långdusch och smörjt in kroppen. Nu väntar jag bara på att mitt hår ska torka av sig själv, men det kommer dröja ett tag till.

Ikväll vid 19:00 ska vi tjejer hem till Li och fira henne och ha film kväll.
Ska bli mysigt!

Händer inget mer roligt idag. Återkommer senare när jag har nånting annat att skriva om.


Väldigt gammal bild. Saknar mitt långa hår!


Jace Everett

Har kollat på True blood nu och ätit lite chips med dipp. Ärligt talat var det inte så gott med det idag, har tröttnat på chips, godis är mycket godare. Sorry det var ett undantag, dock åt jag ytterst lite.

Nu ligger jag på sängen med Tarzan bredvid mig och lyssnar på Jace Everetts musik. Belli likei! Vet inte ens vem snubben är men han sjunger I wanna do bad things with you i början av serien.


Jace Everett - Bad things


Jace Everett - A little less lonley


Jace Everett - Damned if I do


Jace Everett - I gotta have it


True blood geek

Nu ligger jag i sängen mätt av en super god middag som bestod av enchiladas och gräddfil i mängder. En av favorit rätterna, så jävla gott.
Älskar mexikansk mat, det är det bästa jag vet.

Idag har det varit en väldigt bra och skön dag ink provet.
Det kändes jätte bra när jag gick därifrån och jag tror jag klarade b-delen bra, så vi får hoppas på ett godkänt där fastän jag känner att jag glömt en massa.

Det var väldigt fint väder idag så jag gick hem idag.
Väl hemma sitter mormor och Tellus på tomten i värmen, satt och snackade med mormor och solade ett bra tag.

Och så lekte jag självklart apport med Tellus på allmänningen. Så jag har rört på mig rätt bra idag, dock har morsan köpt chips och dipp som jag kan äta till True blood ikväll. Hade tänkt äkta hallon och blåbär med onakafil som är jätte gott och nyttigt, men gud så länge sen jag åt chips, eller kanske inte. Sist jag åt chips åt jag typ bara fem st och det var på Valborg. Men nu får man välja, chips eller nyttiga goda bär?

Just nu väntar jag bara på att True blood ska börja. Såg förra veckans avsnitt precis och jag vill veta vad som händer! Det är bara två avsnitt kvar av denna säsong sen är det slut och jag får vänta till höst. Buhu!

 

Jag vill sååå ha säsong ett och två. Längtar tills säsong tre kommer ut så jag kan köpa alla tre. Vill ha böckerna också och det är ett skitbra pris på alla böcker på ginza men jag har inte pengar! Skulle vara perfekt med böcker att läsa i sommar ju.


I skolan

Sitter nu i grafsalen och väntar på att rörlig bild ska börja kl 12:00.
Vi ska tydligen bara kolla på en film idag så det är najs.

Matte nationella provet gick väldigt bra tror jag. Den svåra delen, den sista uppgiften, klarade jag nog rätt bra. Jag fick en känsla av att det gick väldigt bra trots att jag bara pluggade i en timme igår, man kan ju inte plugga till ett nationellt prov lixom.

Idag slutar jag vid 14:00 tror jag, sen ska jag hemåt. Gymmet stänger vi 15:00 och jag hinner inte gymma på så kort tid så jag ska dit på fredag eller söndag istället.

Min styvsyrra kommer ner till Stockholm idag också, så det kanske blir myskväll ikväll.
Det blir enchiladas till middag så det är ett tecken på en bra dag iallafall.

Matematik, inte kul

Nu har jag pluggat matte i en timme efter middan.
Jag fick allvarligt ont i huvudet nu, jag krånglade ihop dom sista talen på ena kapitlet. Tror det är fem eller sex kapitel som jag hade tänkt repetera.
Ska försöka iallafall!

Nu är jag iallafall klar med 1/5 haha. Det sitter, yeah!
Nej jag skoja bara. Ja heter man Isabella Lind så är man gaaanska seg.

Nu ska jag göra mitt te och kolla på TV i 2 ½ timme och sen plugga igen.
Kommer komma i säng sent ikväll, men vill inte missa mina program så det får jag ta.
Vill göra provet nu så det är överstökat. Men jag längtar verkligen inte heller.

Antar att det inte blir fler inlägg idag, så jag får säga god natt nu också.
God natt! Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa.


Det jag beställde hem från H&M

Glömde visa vad jag har beställt från H&M. Egentligen skulle jag beställa ett par byxor men dom fanns inte kvar när jag skulle beställa så jag beställde en bikini så den inte heller skulla hinna ta slut, sen så beställde jag en likadan kofta som jag har, fast i en annan färg såklart, den är så jävla skön och en smart bh som jag kommer använda säkert en massa gånger i sommar.

 

Dessa beställde jag då. Byxorna som jag skrev om tidigare, dom från gina, jag ska köpa dom för dom är billigare. Måste tänka ekonomiskt också, även om jag är helt pank just nu haha.


Veckans schema


Ligger ute i solen

Ligger just nu ute i solen med bärbara datorn och lyssnar på skön musik och tittar på när Tellus leker med sina bollar. Haha inte hans egna för han har inga, menar fotbollen och tennisbollen.

Fan vad skönt väder det är idag.
Det är varmt, blå himmel och sol och som pricken över i:t är det vindstilla. Så himla skönt! Det är nästan för varmt, men ska inte klaga. Ska göra i ordning ett stort glas isvatten snart. Det är så härligt med vår.

Har skrivit ett litet schema för veckan, händer typ ingenting faktist, eller inget roligt iallafall. Ska träffa Natta i helgen kanske om hon inte jobbar.

Nu ska jag fixa isvatten så kommer jag strax tillbaka med ännu ett inlägg.

God natt

Lyssnar just nu på Hey Mickey som svääänger, så jag halvligger dansandes just nu haha.
Tänkte säga god natt, så fort badrummet är ledigt så ska jag borsta gaddarna och fixa mig i ordning inför natten.

Som jag sa i förra inlägget skulle jag skriva på en grej, det gjorde jag också.
Haha det ser ut som en fin uppsats, men det är det inte ;)

TIFFANY! Om du läser detta, vilket jag tror du gör om du inte gör det imorgon då. Men ring mig imorgon, om du inte har ringt innan kl 19:00 / 20:00 så ringer jag dig.

Aja, god natt på er.


Måndag igen

Ligger på sängen med datorn i knäet och en hund i min famn, och jag skriver med ett finger så det kommer ta ett tag att skriva detta inlägg.

Idag har jag varit i skolan och sen gick jag runt i Haninge och lämnade CVn på en djuraffär, klädbutik och Pizza hut.
Så det blev en sväng runt Haninge, det fick bli dagens vardagsmotion.

Sen har jag inte gjort så mycket mer, bara tagit det lugnt och myst med Tellus en hel del idag, finns inte så mycket att göra heller.

Jag behöver egentligen inte gå till skolan om jag vill, behöver egentligen inte hämta ut betygen heller för jag ska byta och gå om i höst, men tänk vad tråkigt jag skulle ha om jag bara stannade hemma varje dag, det är väl inget liv? Men imorgon är det friluftsdag och då ska vi till Rudan och typ simma (!?), det är ju sjukt kallt, isen har ju precis smällt lixom, vill dom att vi ska bli sjuka eller? Men jag ska inte gå, jag stannar hellre hemma och pluggar inför matte nationella som jag har på onsdag, känner att jag glömt bort typ allt! Men det får vi fixa imorgon, matte är ju faktist kul.. ibland när man kan det haha.

Nu börjar vi om på nytt tycker jag.
Jag menar, förra veckan skulle jag komma igång med träningen och onyttigheten skulle bort, men det gick inte särskilt bra. Men NU är det bannemej på allvar!

På onsdag efter skolan har jag bestämt att jag ska gå till gymmet och fixa kortet och gymma nån timme eller två, för nu ska det fan bli på allvar. Jag bara pratar och pratar om att jag måste hit och dit med träningen men bannemej blir det fan aldrig av, men nu lovar jag för sista gången att this is the time!

Det är bara en månad kvar till sommarlovet och tiden går snabbare än man tror och jag vill få bort lite fett här och där. Och nu ska det fan hända nånting!

I promes you guys, Mr Gaybloggah gave me inspiration!

Nu ska jag göra te och fixa lite saker som jag annars inte brukar göra ;) See yaah!

Sommarjobb sökes

Är ute och går en sväng nu efter skolan. Jag går och lämnar in mina CVn lite överallt. Än så länge har en djuraffär och en klädbutik tagit emot mina CVn. Nu är jag påväg till pizza hut och ska lämna ett där. Sen får vi se om jag hittar fler jobbställen. Nu börjar jag närma mig så jag slutar nu. Vi hörs när jag är hemma igen.

Natti natti

Har kollat på Fever pitch som gick på TVn och har svarat på en massa kommentarer, tack för ni kommenterar förresten!

Funderar på att hoppa in i duschen, byta lakan osv och gå och sova. Kommer komma i säng vid halv ett om jag fortsätter i den här takten. Får fortsätta svara imorgon.

Puss godnatt på er ♥

P.S Har snott syrrans bärbara eftersom min har börjat CPa sig igen, samma problem.
Hatar verkligen min dator! I höst ska jag köpa en ny och slänga den där gamla sopan.



Jag och meine bebbo för länge sen, hittade bilden på syrrans dator.


Khaki VS. svarta

Vilka ska man köpa? Khakigröna eller dom svarta? Vad tycker ni? Vilka är snyggast? Har hört att det är inne med "militärstilen" nu men skulle de khakigröna passa mig?
Nu lämnar jag frågan till er, vad tycker ni?


Seg söndag

God dag!
Vet inte vad jag ska ta mig till, jag är för trött för att göra nånting men för pigg för att vara trött, låter konstigt men så är det.

Har bara varit hemma och segat framför datorn och beställt saker från H&M, skulle hämta ut paketet i fredags men eftersom mamma hade råkat raderat smset så gick det inte, men nu när jag skulle beställa om byxorna så finns dom inte kvar!
Buhu, men bikinin finns kvar så jag har beställt hem den nu!
Men ingen fara, har hittat ett par snarlika byxor på Gina tricot som jag ska prova nu i veckan, dom är billigare men rätt lika H&M byxorna so why not lixom.

Ja ni, vad händer idag då? Ska bara chilla och ta det lugnt, och ikväll ska jag kolla på en film med Drew Barrymore kl 21:00 på trean, den verkar ju bra.

Hade tänkt hänga upp kläderna i garderoben och rensa också men det får vi se om jag pallar, är så trött.
Vilket jävla tjat det blev om tröttheten då, men så ligger det till just nu.


Så jävla snygg!


Fredag & lördag

Sorry för den dåliga uppdateringen!
Men jag tror det är den här jäkla allergin som får mig vara så jäkla trött på allting och seg är man typ hela tiden också. Så man har inte haft nån lust att blogga ibland.

Men men, det är helg, så skönt. Men snart är den över. Så tråkigt att den går så snabbt.

Idag gick jag upp vid 10:00 och åt frukost och fixade med kläderna typ. Sen gick jag och mamma till Brandbergen centrum och handlade.

Så ikväll har jag kollat på American Pie 1, 2 och 3 och Jennifer's body.
American Pie är ju alltid lika bra, men Jennifer's body med Megan Fox och Amanda Seyfried var inte så jättebra. Det positiva med filmen var väl att as snygga Megan var med haha, det var ju typ henne man kollade på, ne men den var lite äcklig och konstig.

Igår var det en lång dag, det kändes som det iallafall.
Efter skolan mötte jag upp Sandra BR i centrum som blöde en jävla massa näsblod, belive me or not men jag har aldrig i hela mitt liv blödit näsblod, inte ens för ett hårt slag mot näsan.
Iallafall, vi gick runt runt runt och jag träffade på min lillkusin Andreas som man vanligtvis inte brukar se här i Haninge, vad fan gör han här egentligen? Haha.

Ja men sen bestämde Sandra och jag att vi skulle åka hem till henne och äta där så det gjorde vi också. Runt halv tio åkte jag hem för jag var så trött. Orkade knappt hålla ögonen öppna så jag gick och la mig rätt tidigt.

Men nu ska jag gå och lägga mig också, klockan är bara 23:30 en lördag och jag ska sova. Ha, man kan nästan inte tro det själv. Men aja, god natt!

P.S H&Ms hemsida är helt fucked up just nu, går inte att kolla damkläder, men bikinin som jag vill ha verkar finnas i lager igen. Äntligen! Så jag ska beställa hem det så fort sidan är ok igen.


Mobilblogg, godnatt

Sådär ja, nu ligger jag i sängen, skönt. Håret luktar nyfärgat, inte gott asså, men orkade inte duscha. Haha glömde säga att jag fick ta hand om en nerbajsad Tiger när jag kom hem idag. Jag fick slänga av mig kläderna och ställa mig i duschen med en nerbajsad jamande katt som försökte klättra upp på min rygg. Jag passade också på att tvätta honom med kattschampo som han inte gillade. Sen fick man inte torka av honom så han fick skylla sig själv när han gick och frös. Nu får jag ont i tummen, nu ska jag sova. God natt!

Färgat håret

Sitter och knarkar Telephone med Lady Gaga och Beyonce, den är sjukt jävla bra! Den får mig på en jävla bra humör, sååå svängig att jag vill dansa arslet av mig.

Åkte som sagt till söta Natalie efter skolan idag och färgade håret. Hårfärgen/toningen jag köpte var inte så bra, jag fick bara en jämn färg men det såg bra ut men det var inte ljust för det. Så vi fick ta en annan dom hade hemma som skulle bli jätte ljus, "perfekt" tänkte jag men blev det nån förändring? Typ inte, det blev lite ljusare med en orange/röd nyans. Men det finns ju i släkten, så jag kommer inte kunna få perfekt färg som jag vill ha om jag gör hemma.
Men nu när jag funderat så är inte den här färgen så ful, det funkar men jag ska nog färga röd brunt. SNYGGT! Inte alla som passar i det men jag får försöka.

Vad mer? Vi gick till Vegabaren så det fick bli middan.
Har kollat på Vampire diaries och "Michael Jackson ghost reactions" på youtube, askul som fan!


Hem till Natta och färga håret

Sitter i graf salen och slutar om en halv timme.
Sen ska jag åka hem till Natta och färga håret som sagt.

Om det inte blir bra, eller om det blir helt åt helvete kommer jag tona till en rödbrun nyans. Så jag har en liten backup plan, har alltid velat ha rött hår så det kör vi på om det inte blir bra.

Typ denna färg, har hittat den perfekta tonen men jag hittar inte den på bild.
Bara på hårfärgsförpackningen.


Miley VS. Amy

Nu hade jag tänkt gå och sussa. Har kollat på True blood och ätit lite choklad, ush vill inte ha mer asså.

Först vill jag bara säga en sak. Miley Cyrus nya musikvideo is smoken hot!! Dock är hon bara 17 och spelar in en "sexig" musikvideo. Men är det inte det det handlar om här i världen? Sex säljer. Jo tyvärr! Alla artister slutar med sexighet i slutändan, det är lite synd. Haha, dock kommer väl inte Amy Diamond lyckas tror jag, hon ser ju fortfarande ut att vara 12.

Miley och Amy är ju lika gamla, ska nog inte jämföra Sverige med Amerika men ändå, SKILLNAD!


Miley Cyrus - I can't be tamed


Är på väg hem nu

Sitter på pendeln på väg hem nu. Filmen var jätte rolig. Rekomenderas verkligen! Hann med att köpa en redbull som jag sitter och smuttar på just nu. En stor chokladkaka har man också, blir bra till True blood ikväll. Men jag lyckas verkligen med träningen och sånt denna vecka va. Tycker ni inte det? Haha not! Stockholm är verkligen fint! Skulle lätt kunna ha en egen lägenhet i stan. Men dyrt som fan är det! Måste in hit oftare i sommar. Speciellt vid Djurgården. Nu börjar jag få ont i tummen. Vi hörs när jag kommer hem.

Sitter på tåget mot stan

Nu försöker jag mobilblogga och se om detta funkar. Det verkar ju iallafall funka så jag får ge det en chans. Jag sitter just nu på tåget in mot stan, ska strax byta till tunnelbanan. Som jag sa så ska vi se En galen natt. Hoppas den är bra. Och jag hoppas verkligen att min ersättningsbiljett funkar fortfarande. Annars har jag kortet med mig in case if it doesn't work. Hoppas jag inte missar True blood ikväll. Men det tror jag att jag inte gör. Hinner hem innan. Vi ska bara träffas och gå på bio, inget annat.

I skolan

Sitter i skolan nu och har precis ätit lunch, blev pasta med någon gryta.. Men dom andra gick till Torvalla och åt men jag har inga pengar med mig så ..

Börjar med rörlig bild 12:00, kul. NOT!
Slutar 14:00 sen ska jag hem och hämta biobiljett och sånt och fixa mig lite, platta håret osv. Sen ska jag till stan för att gå på bio med en kompis, ska se En galen natt som jag sa igår.


In love

Är verkligen kär i dessa skor! Så himla heta och har 14 cm klack. Provade dom i fredags på Bibbis fest eftersom en kompis hade dom, dom var as balla ju. Kostar 400 kr på Nelly.com, jag skulle lätt beställa hem dom om jag hade pengar.
Hoppas inte dom försvinner bara! Kommer ju bli sjukt snyggt i sommar.


Tisdag

Kom hem för ca en halvtimme sen, det blev middag ute idag så vi åkte till Pizza hut. Jag åt en kebabpizza som vanligt!

Har köpt hårfärg idag, det fick bli en väldigt ljus färg but I'll take the risk.
Spontan som jag är!
Så på torsdag blir det att åka hem till Natta efter skolan och färga håret, äntligen säger jag bara!

Dock så går träningen inte bra haha, mamma köpte en stor marabou chokladkaka till mig och Cia så man får ju äta upp det ikväll istället för att gå och smygäta under veckan. Men gott som fan är det. Blir bra till Desperate houswives och Cougartown ikväll.

Imorgon ska jag gå på bio med en kompis och se En galen natt. Den verkar ju as bra!


Är så trött på att vara trött

Är så trött på att vara trött och att inte orka göra nånting! Jävla pollen allergi asså. Hatar detta! Det är mycket irriterande i mina ögon framförallt. Idag började jag hosta också som pricken över i:t, men det ska inte hindra mig från veckans planer!

Har iallafall haft en bra dag idag så jag kommer somna med ett leende på läpparna. Ska strax tvätta bort sminket och ta ögondroppar, vilket jag hatar, det svider bara. Sen ska jag försöka sova, har ju ändå inget att göra så att säga.

Veckans planer


This week got to do list


Stan

Sitter här med mitt te och dunkar Katy Perry i högtalarna.

Måndag igen, dvs skola. Började dagen med matte då vi förbereder inför nationella provet. Vill ha sommarlov!

Efter skolan åkte jag in till stan och träffade en kompis, vi köpte en varsin mjukglass i Kungsan, sen gick vi vidare till Riksdagshuset, Slottet, Slussen, åkte Djurgårdsfärjan, promenerade i  Djurgården, kom till Stureplan, och gick typ vilse. Haha typiskt va? Jag tror ju att jag hittar i stan, jag hittar ju hyfsat bra men inte inne i smeten bland alla olika gator som man inte känner till. Men hem kom vi. Spontan som jag är så gick vi bara tills vi kom till en T - banastation och åkte hem.

Hade det väldigt trevligt idag.
Nu ska jag återgå till te drickandet och kommer åter med ett inlägg.


God natt

Nu har jag pratat tillräckligt i telefon ikväll.
Pratade med Telefonmannen i två timmar, Tiffany en halvtimme och Sandra BL i en kvart.

Hade tänkt att jag skulle duscha innan 22:15 då jag hade tänkt kolla på film men nu är det försent för filmen, men jag ska alldeles strax gå och duscha och sen hoppa i sängen, för det är en ny dag imorgon.

Planer för morgondagen: Skola 9:45 och sen stan för att träffa ....

God natt!

Helgens händelser

Förlåt för den dåliga uppdateringen!
Har haft det både stressigt, mått skit och varit jätte trött.

I fredags (valborg) fick jag stressa till skolan för jag försov mig, kan nog bero på att jag snackade i telefon i fyra timmar i torsdags. Nej jag skojar inte, fyra timmar!

Efter skolan var det bara att åka raka vägen hem, snackade i telefon i 2 ½ timme då. Sen var jag tvungen att fixa i ordning mig och vad lyckas jag med som tar en massa tid? För det första brände jag nästan pizzan i ugnen, på morgonen brände jag mackor i brödrosten och sen lyckades jag bränna hakan i kokhett vatten! Ja det låter hur puckat som helst, jag hade tänkt ge näsan en botningskur med hett vatten och tigerbalsam i, men så går jag ner för långt så jag brände hakan, vilken tur jag inte brände näsan för nu ser det så jävla hemskt ut.

Så det tog en massa tid och jag skulle fixa mig inför Bibbis fest och jag skulle hjälpa henne, men jag kom nästan sist av alla. Sex missade samtal stod det på mobilen också, men sen kom Natta precis när jag skulle gå.

Festen var kul, speciellt i början då jag spårade ur all min stress haha, det blev skit mycket skoj ute på balkongen. Jag fick träffa två gamla klasskamrater jag inte sett på jätte länge. Men när alla hade gått så var vi från gamla klassen kvar och körde Jag har aldrig och Sanning eller konka och drack bols och champagne. Sen gick alla hem och jag stannade kvar till två, jag var dock inte så socical den sista timmen då jag snackade i telefon med Telefonmannen (det kan vi kalla honom, haha).

När klockan slog 02:00 var det dags att dra hem för morsan ville ha hem mig.
Dagen var dålig, men kvällen var super!

Igår, lördag så sov jag till ca 12:00, när jag hörde Skopunkten vaknade jag!
Fick laga mat och klä på mig snabbt för sen åkte vi till Skopunkten, men jag hittade inga, eller jag hittade skit snygga skor men 37er var för små och 38er för stora..

Sen åkte vi hem till mormor för att fira morfar som fyller år på måndag, så det blev tårta och sen åkte vi förbi graven. Tänk att det har gått 10 år nu, rest in peace.

Väl hemma la jag mig i sängen direkt och pratade med Telefonmannen i sex timmar. Helt sjukt att vi pratar så länge, vi säger hela tiden "Vad ska vi prata om? Det finns inget att prata om nu", men ändå pratar vi på en massa.. Det är så kul att prata med dig, och det vet du ;)

Klockan var nästan 00:30 när vi lade på, för jag hade tänkt ha lite film mys med familjen men då hade alla gått och lagt sig så jag fick kolla på film alldeles ensam, sen somnade jag.

Idag så var jag vaken med tuppen, sov så gott inatt asså.
Fint väder är det idag också, varmt och himmel blå. Så jag la mig ute med Tellus och lyssnade på musik och smsade med Telefonmannen lite.
Senare kom Sarahs familj hit, utan Sarah, på fika.

Har inte gjort nånting sen dess, har käkat pizza och kollat på TV. Nu ska jag nog skriva om lite på mitt CV.


Såhär ser det ut, är märkt för livet!
Ja ni ser ju min äckliga hy också, vill peela mig men vågar inte pga brännmärket.
Ser så jävla äckligt ut! Buhu. Och kolla vad blek jag är! Vill ha sommar nu!


Prrrrrrr


RSS 2.0