INTERVJU MED SARAH SJÖSTRÖM

Missade du intervjun med Sarah Sjöström i Förkväll igår? Don't worry, du kan se den nedan.




Här gick vi i trean. Jag till vänster, Sarah till höger.


Vi var också väldigt modiga nog att vi åkte fritt fall tilt på skolavslutningen.


FREDAGSMYS MED IDOL

Har precis ätit middag, lax i ugn. Asså man kan prata om vad som helst med min familj, morsan nämnde att jag ****** ****** när jag i trean, tack mamma, inför Anders och Erik. Kul för dom att veta!
Ja, mammor kan vara pinsamma ibland asså, men jag skrattade bara åt saken, det var så länge sen.

Skulle ju iväg ikväll, men det blev inställt. Så idag har jag bara varit hemma och kollat på SATC med Erik, busat med hunden och spelat Restaurant city. Beroende? Nej inte alls.

Om en halvtimme är det Idol. Kommer inte ihåg vad temat var men jag ska ändå kolla. Längtar så till den 11 december så jag och tjejerna + William ska se finalen i Globen ink. V.I.P. Yes we are very important (stavning!?) people. Pratade med S igår och han har nu fixat 15 biljetter. Tänkte jag kunde ge bort fem st till en närstående, säger inte vem för jag antar att denne läser min blogg. Men det ska bli en överaskning!
Han erbjöd mig ett jobb på H&M också, är han en ängel eller vad? Men jag ska fundera på saken. Har ju skolan som tar tid och vill ha vara med vännerna så mycket som möjligt, ja har inte träffat några så mycket under lovet som ni kanske märkt, men har bara velat vara hemma och tagit det lugnt.

Ne, nu ska jag noppa ögonbrynen innan syrran får spader, hon kallar mig Enögonbrynsdamen igen, som hon gjorde när jag var liten. Haha såg faktist ut som en fågel i pannan.


Varför ritade jag på mig själv i anstiket med tuschpennor? Fråga inte! Jag vet fortfarande inte varför, jag var ett barn! Och munsåret ska vi inte prata om, har alltid haft problem med munsår. Åt apelsin på fritis fast jag är allergisk, och slickade mig runt munnen, torka och det om och om igen. Ja, men såhär såg jag ut när jag var liten, till en viss del. Ögonbrynen ser man inte så bra för jag var väldigt ljus när jag var yngre, sen blev jag mörkare (ärvt av min fader).


TJILLEVIPPEN SIPPEN

Maten dröjer väldigt länge, sitter och små äter på godiset som blev över från igår, är så hungrig!

Idag har jag kollat på SATC, smsat som en galning till en person som inte svarat som visade sig bytt nr och varit i centrum med Sandra. Kom hem med en tidning som jag ska läsa ikväll.

Det var väldigt kort sammanfattat. Har varit väldigt orolig idag, men det löste sig precis. Thank god!
Nu ska det bara bli översökat så är det bra.

Nej nu ska jag gå ner till köket och klaga på kocken varför maten dröjer. Ha det så  bäst. Ciao.

GOD BLESS YOU

Ni måste se detta. Miley Cyrus sjunger "The climb" och tar upp en flicka på scen som verkar ha det väldigt jobbigt just nu. Såg precis den och jag fick tårar. Gud så snällt av henne, hon verkar vara en väldig god människa och jag respekterar henne verkligen, dock blev jag lite besviken på att hon sjöng inte lika bra live som hon gjort tidigare. Men kolla på hennes tal så förstår ni varför det inte gick lika bra med rösten som tidigare.




HEY YO

Hey yo bloggen.
Är just nu inne på facebook och spelar "Restaurant city", har blivit helt beroende men det är kul haha. Evanescence lyssnar jag också på, sjukt bra musik.

Hade tänkt att jag skulle till Friskis&Svettis och kolla in gymmet medans Madelene kunde gå på spinning, men hon är inte 16 så hon kan inte spinna så det blev inte av.
Det är nog lika bra att jag är hemma ett tag idag, för ikväll ska jag iväg, berättar inte mer än det.

Så ja, jag har än så länge spelat, lyssnat på musik, gått ut på promenad med Tellus, Cia, Erik och Madelene i en timme och ätit lunch.

Nu ska jag återgå till spelandet och vid 16:00 tänkte jag hoppa in i duschen. Vi hörs. Ciao.

HIT OCH DIT

God kväll bloggen.
Kom precis hem från Nacka forum.
Har varit där med mamma, Anders och Madelene. Meningen var att vi skulle köpa nya skor till mig och Madelene och så skulle hon få nya kläder (som vanligt!!). Men jag hittade inga skor, fan får fortsätta med uggsen. Det är inget fel med dom men måste ha vanliga vardagsskor också. Vill ha converse men får inte för mamma för det är tygskor och för att det är för kallt, hon tycker jag ska köpa nåt annat fult som jag vägrar. Ja det kommer ta ett bra tag innan jag köper skor.
När jag får pengar ska jag åka in till stan och kolla där. Så jag köpte nödisar som läppbalsam (har torra läppar och "ömsar" skin typ), fuktkräm (har så torr hud), fuktgivande mask (har så torr hud) och foundation (är alltid så rödflammig, skitfult, och ojämn hudfärg).

Idag vaknade jag vid 11:00 pga världens konstigaste dröm, kommer inte ihåg exakt vad som hände i drömmen men nånting om kvinnor var det, ja en konstig dröm var det iallafall och jag kunde inte somna om. Så jag gick upp vid 11:30 och åt frukost vid 12:00 jag och Madelene, medans Cia och Erik skulle äta lunch vid 12:30.

Bibbi ringde när jag höll på att fixa i köket då hon tvingade mig att komma över till henne och sjunga singstar med henne, Natta och Bibbis klasskompisar. Så jag gick dit och var där i ca två timmar sen drog jag hemåt och åt lunch. Sen var det bara att ta bussen mot mammas och Anders jobb.

Det har varit inbrott på deras jobb, kassan har dom snott och det är världens hål i väggen och fotavtryck på bänken på ena kontoret. Det såg inte kul ut, så polisen hade varit där idag.
Det är tragiskt att sånt ska hända. Det är bara skit huvuden utan liv som gör sånt. SKAFFA ett jobb om ni vill ha pengar istället.

Ikväll är det "Desperate housewives" på TV, wiho! Så det ska jag se. Madelene vill kolla på film men det får bli senare. Ska strax fixa sängen och göra te. Hejsvejs!


Läppbalsam, fuktgivande mask, fuktcreme och foundation (perfekt färg för min hudton).


HELGENS HÄNDELSER

(Gårdagens inlägg, gick inte att publicera efter 00:00)

Tjenare bloggen.
Sorry för den hemskt dåliga uppdateringen, men har varit deppad i princip hela veckan så har inte haft så stor ork att blogga. Men nu är det en ny vecka så jag får bara ta och bita ihop och hoppas på ett skönt och bra lov.

Idag har jag bara varit hemma hela dagen och blivit beroende av spelet "Restaurant city" på facebook, först "Farmville" och nu detta, vad händer härnäst?
Ja, sen har jag varit på yoga med mamsen och Madelene. Det var skönt att bara .. rensa tankarna och töja ut kroppen lite.

Ja, så igår var det söndag.
Natta sov ju över då så vi åkte till Torvalla igen, fick ett sms från Sarah att hon inte skulle simma men vi åkte ändå för Natta ville se en kille simma så då följde jag med, tittade bara i 20 minuter sen stack jag hem igen.
Hände inte så mycket igår. Kollade på "Brooke knows best" hela dagen, det gick ju på MTV hela dagen så då kunde man inte slita ögonen ifrån TVn såklart.

I lördags då så fick jag gå upp tidigt för jag skulle till Torvalla och kolla på simtävlingen med Natta och Sandra. Det gick bra för Sarah. Hon tog guld i 800m frisim och silver i lagkapp, mer kommer jag inte ihåg men hon tog tre eller fyra priser.
Vid pausen åkte Sandra hem och jag och Natta åkte hem till mig och vilade i 20 minuter, medans hon åt mackor gick jag ut med Tellus en jätte snabbis, sen åkte vi till simhallen igen.
När tävlingen var slut gick vi hem till Sarah och tog kort med hennes nya mac dator, haha skit roligt. Fick skjuts hem av Göran också.
När vi kom hem var det bara att sätta på Tellus hans regnjacka (skiiiit söt) och drog ut. Vi promenerade till Pia's och köpte hamburgarmeny och snacks, sen tog vi bussen tillbaka.
Det var första gången Tellus åkte buss och han var jätte duktig.
Vi gick och la och vid 22:00 och somnade nästan på direkten.

Ja, det var det. Helgens händelser. Bilder från i lördags ser ni nedan. God natt.


Sarah won't show her face.


But here she will show her happy face.


Sarah ligger etta på 800m frisim.


Hösten är här.


Natta och Tellebalulus.


Lagkapp.


Lagkapp.


Nattis, skit söt!


Sarah simmar lagkapp.


NU ÄR DET DAGS FÖR FREDAGSMYS

God kväll.
Vad har hänt idag?
Jo, jag har varit i skolan. Inte hänt så mycket. Hade läxförhör på datakunskapen som jag hade glömt bort, så ovanligt. Men nu är det LOV! Fan vad skönt.

Träffade på Sandra och Natta när jag hade slutat så jag följde med dom. Först svängde vi förbi Nattas mormor, sen åkte vi till coop forum och köpte godis, till slut gick vi till Natta. Så då passade jag och Sandra på att äta med dom, det var ju tacos såklart så då tackade man inte nej. Klockan var 16:00 då vi åt. Nu är klockan strax efter 19:30 och här hemma blev det hembakad pizza. Så jag tänkte jag ska äta det strax innan idol börjar.

För sen ska jag krypa ner under täcket med godis och cola och mysa. Får väl duscha direkt efter programmet för ímorgon ska jag upp tidigt för att kolla på Sarah simma i Torvalla. Det börjar klockan 10:00 och hon simmar både på förmiddagen och eftermiddagen. Så det blir att sitta i en blöt simhall hela dagen och andas in klor lukten.

Ja det ser vi fram emot. Ska ta med kameran så det kommer upp lite bilder på bloggen. Alltid kul!
Nej nu ska jag fixa sängen så jag kan mysa ordentligt och tända ljus. Men ska nu först äta pizza. Ha en trevlig fredags kväll. Ciao.



KUL PÅ GRAF LEKTIONEN

Har just nu grafisk kommunikation.
Det är skit kul. Satte in Angelina Jolie i Leif Pagrotsky. Checka in bilden asså. Grov het!

Har haft matteprov idag, jag mådde inte alls bra igår så jag sov en timme och pluggade ingenting, men vi får hoppas på det bästa. Som tur är det första provet så jag kan ju alltid jobba upp mitt betyg, peuw.

Ja, vi slutar om en kvart och just nu är jag inne på facebook. Ikväll händer inte så mycket. Kanske ska göra idrotts uppgiften som tydligen ska vara inlämnad imorgon..

Aja. Ni får ha det super så länge och bli upphetsade av denna heta bild. Ciao.



TRÖTTER

Vet inte hur jag ska börja detta inlägg.

Idag hade vi håltimme från rörlig bild så vi fick sluta vid 12:00, egentligen 11:00 men vi fick reda på det när lekitonen egentligen skulle börja.
Så jag har bara varit hemma idag. Har vilat i en timme. Det behövs för jag kommer inte få mycket sömn alls i natt och jag har prov imorgon. Lyckat!

Aja nu måste jag gå och duscha osv, sen ska jag krypa ner under täcket och kolla på "True blood" och sussa. God natt då.


KORT SKOLDAG + HÄNG I CENTRUM

Jag är så mätt så jag har ont i magen.
Idag var det jag som lagade maten, lagade stuvade makaroner med stekt falukorv. Så mumsigt!

Idag började skolan 09:00 och slutade 11:00 för vi hade ingen foto för Stephan är borta idag. Synd, men jag hade ändå glömt mina grejer hemma så, tur det haha. Men då så drog jag, Moa, Malin, Li och William till centrum i två timmar. Gick in och ut ur affärer, till sist satt vi på donken och skrattade för fullt så man fick ont i magen.

Har inte hänt så mycket mer idag. Har varit på promenad med Tellus.
Ikväll är det "Desperate Housewives" som man definitivt ska se på. Just love.

Btw, har fått 10 biljetter till idolfinalen alla VIP. Snacka om att jag är världens lyckligaste. Idol med dom bästa lixom. Tyvärr inte Sarah för hon ska iväg på EM då :'(



Snyggingen Li posar. Ur vägen Tyra Banks!


Miss Toro diggar tröjan. Me tuna!


Li strike a pose. Haha just ignore me!


Före och efter. SKILLNAD!


Ser dom ut som tvillingar? Hmh. Kanske, kanske inte.
Men dom är inte ens släkt. Haha!


Me at donken.


Haha deras miner.


ARG & GLAD BELLVIS

Dricker te och lyssnar på musik just nu.
Ska strax gå och sussa. Men först ska jag berätta lite om dagens.

Imorse när jag skulle gå till bussen hittade jag inte min skinnjacka där mitt busskort låg. Så jag fick ringa morsan då jag var tvungen att gå egentligen, hon hade lagt undan jackan i en annan garderob så fick kuta upp till övervåningen och ner och sedan till bussen.

Skolan började med matte kl 09:45. Andra lektionen so då vi hade prov, skrev typ inget alls eftersom jag inte kan nånting. Asså prov på en måndag går inte bara för mig. Ush sämsta provet ever!
Sista lektionen var idrott. Då vi hade innebandy, men var inte med för hade glömt gympakläder, som vanligt. Är inte van att ha idrott på måndagar så har inte lärt mig ritkigt än att vi har idrott på måndagar haha.
Så jag, Moa och Li satt och lyssnade, dansade till musik och tog bilder och filmade hela lektionen. Skit kul!

Efter skolan var det bara att åka hemåt. Kollade på TV och gick ut med hunden och sprang lite. Sen har jag varit på yoga med mamsen.

Ska gå på idol finalen med Moa, Marie, Malin, Li, Natalie och William också. Superbra platser också, GRATIS! Längtar som fan! Tack så hemskt mycket S för biljetterna. Me like you very much!

Men nu ska jag dricka upp mitt te och sussa. God natt.



Moa och jag. Väldig suddig bild men men.


Li och jag. Suddig bild! Moas kamera = inte bra.


Kolla vad Tellus gjorde med min mobil, en spricka! Nu måste jag ha en ny mobil asså!


TRÅKIG SÖNDAG

Ush, kollar mig i spegeln och märker att jag har påsar under ögonen, NEEJ känner mig gammal nu.
Har iallafall precis duschat, borstat tänderna och ångat ansiktet. Det är bra om man är förkyld kan jag säga.

Gick upp vid 13:30 idag också. Kom i säng 03:00 i natt. Så jag ska strax gå och sova.
Ingenting har hänt idag, som vanligt. Men imorgon är det en ny vecka, sista veckan i skolan sen är det höstlov. Äntligen! Har prov imorgon som jag inte har pluggat ett skit på. Men jag och Moa ska plugga innan provet imorgon hade vi tänkt, lite onödgit för jag har ju så kort minne. Känner på mig det inte kommer gå bra.
Fan jag lovade mig själv att skärpa mig nu i gymnasiet, det går bra men inte inför detta prov. Jag känner mig rätt så säker inför matte provet på torsdag iallafall.

Just nu lyssnar jag på Jordin Sparks senaste album, skit bra! Love her songs. Love all about her.
Hon var grym hos Idol i fredags. Btw jag sa ju att Camilla skulle åka ut haha!

Ska nu fortsätta lyssna på S.O.S den är svängig. Jag lixom sitt-dansar hela tiden.
Nej. Ska väl hoppa i sängen nu och kolla på Sex and the city. God natt.


GOD NATT

Vilken seg lördag asså.
Har inte gjort nånting idag.
Kollade på "Systrar i jeans 2", åt popcorn och drack cola för mig själv. Tråkigt men samtidigt skönt. Men nu är jag super duper trött. Klockan är ju snart 02:00 så jag ska gå och lägga mig strax.
Kanske ska kolla på Blog Awards först om det går. Men god natt.


Ändrade planer

Ändrade planer.
Sitter ensam hemma helt plötsligt.
Cia och Erik åkte för fem minuter sen, så jag kan ändå inte åka nånstans ikväll, haha som om jag orkar. Men vill att någon ska komma hit. Tycker inte om att vara ensam. Kan inte någon bara komma hit och göra mig sällskap. Sitta framför TVn och dricka upp en hel flaska cola för mig själv är inte kul.

GOD NATT

Klockan är snart 02:00 så jag ska nu gå och lägga mig.
Har inga planer för morgondagen men plugga ska jag nog göra, jag måste men vi får se om jag gör det. Man vill ju inte sitta hemma på en lördag och plugga hela dagen. Ush nej.

Har tagit lite bilder ikväll också. Se bilderna nedan som ni kan dregla över.








Innan ni lämnar kommentarer: Jag vet, jag måste noppa ögonbrynen. Ska göra det snart! Bilderna är inte redigerade nånting!


FREDAGSMYS MED IDOL

Just nu: Lyssnar på Michael Jackson låtar.
Det är ju paus från Idol, kvällens tema: Michael Jackson.
Så jävla bra. Bästa deltävlingen ever! Älskar Michaels låtar.
När dom sjöng "Heal the world" precis innan pausen så fick jag ont i hjärtat, tänk att han är död. Kan fortfarande inte förstå det, en så stor stjärna på bara 50 år har gått bort. Men han lever såklart i alla världens hjärtan.

Extra kul idag var att Jordin Sparks sjöng tillsammans med Kevin Borg. Fan vad coolt, asså jag hade sjukt gärna vilja varit där. Med Michael temat och Jordin som sjunger. Wow säger jag bara. Grymt!

Ja, det börjar igen om 10 minuter. Vem åker ut tror ni? Jag hoppas på Camilla faktist. I just don't like her.

Idag var jag också klantig nog att jag försov mig. Missade bilden och engelskan. Ush Bella fy skäms på dig! Men jag kom till datakunskapen, då vi hade läxförhör och gjorde läxan till nästa vecka. Det gick jättebra kändes det som. Får man hoppas.

Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Bara varit hemma. Skulle egentligen på fest i Tullinge med Sandra Bl men det blev inte av för killen svarar inte så då skiter jag i det, och jag ville inte missa Idol heller. Så jag, Cia och Erik åkte och köpte en massa snacks, det blev godis, ostbågar, taco chips med ostsmak. Så nu är jag proppmätt. Antar Tellus är det också haha. Han är en glupsk hund.

FILM DAGS

Lyssnar just nu på David Archuleta, love his songs.
Snackar också lite med någon på msn. Har inget annat för mig.

Har precis kollat på film med Cia, Erik, Jessica och Tellus. Vi såg "Center stage, turn it up", en väldigt bra film. Tjejen som spelar Kate är super fin, grymt snygg kropp, sjukt fin hårfärg och ansikte. Han som spelar Tommy är sjukt söt och har också en sjukt grym kropp. Oj vad mycket "sjukt" det blev här nu. Men ni borde se den.

Har inte hänt så mycket idag. Visade bilderna för alla här hemma som jag framkallade i tisdags, inga bra bilder men det blir ju inte ens bra när man tar kort inomhus med dålig belysning osv.

Ja. Ska gå och duscha nu och sen sussa. Det är ju ytterligare en dag i skolan imorgon, börjar med bild i 1 timme och 45 minuter. Måste hinna ikapp nu asså.
God natt.

LEKTION SNART

God dag kära bloggen.
Sitter just nu i grafsalen och chillar lite.
Vi börjar om en kvart och slutar 15:00.

Har haft svenska och matte idag. Lika tråkigt på båda lektionerna.
Idag ska jag försöka plugga lite datakunskap och samhälle. Har läxförhör i datakunskap imorgon och prov på måndag i samhälle. Kuligt det låter va? Nope inte ett dugg. Hatar att plugga. Vem gillar det egentligen?

Ja. Det var det jag hade att säga för stunden. Vi hörs när jag kommer hem.

MILEY CYRUS MUSIKVIDEOS

Det första jag tänkte var "Åh, har hon gjort en musik video med Metro Station? Fan vad coolt"
Men icke sa nicke. Det var bara en massa coola dansare hela videon, självklart dansar Miley också med i den. Ta en titt. Men blev lite besviken på att hon inte tog ut mer på movsen och framförallt att hon inte sjöng. Men kolla ändå.




Ni kanske inte vet att Miley har spelat in en film precis. "The last song" heter den. Den verkar väldigt bra nu när jag sett trailern. Men när jag såg denna fina musikvideo längtar jag bara mer och mer. Så jävla fin låt. Ni måste bara lyssna!



ÅH, JAG ÄLSKAR DISNEY

Åh, jag älskar Disney  ♥
Filmerna är så fantastiskt bra.


VIDEOINLÄGG

Orkar inte skriva så ni får njuta av en rätt så tråkig video.


INTE MIN DAG IDAG

Jag kan säga er att det har dunkat "sexy bitch" i mina öron hela dagen.
Så jävla bra drag i den så man har lust att dansa på borden haha. Men det ska vi inte göra.

Dagen har varit blandat, började 10:00 med foto och slutade 15:15 typ. Fick egentligen sluta vid 13:00 men jag ville bli klar med allt.
Foto är jävligt kul när man kan det, men i början är man bara arg och frustrerad på allt. Men såklart man är inte bäst eller bra första gången. Maskinerna förstod man inte på ibland och det var så mycket som virrade runt i huvudet på mig.

Hade ju tagit alla mina bilder inomhus så då blir det inte bra kvalitet ändå "Det är det bästa du kan få" sa han hela tiden när jag visade bilderna, men jag tyckte dom inte ens var nära bra. Hädan efter ska jag BARA ta kort utomhus för bästa kvalitet.

Efter skolan fick jag gå ut med en pink nödig skällande hund.
När vi kom till skogen för att springa av honom så släpper jag honom lös och går, men plötsligt springer han bakåt  så jag var tvungen och springa efter honom, såklart så var det en annan hund och då bryr sig Tellus inte om något annat än hunden. Han lyder inte och jag blir arg. Har varit arg på honom hela dagen bara för det.

Jag fick laga maten idag också, korvstroganof med ris. Det blev skit gott! Första gången jag lagade det. Såklart ska Cia komma in och hjälpa till men jag har inte bett henne om hjälp.

Har precis duschat och smörjt in mig med bodybutter. Lika len som en babyrumpa. Men nu ska jag göra te och kolla på "Desperate housewives". Sov gott. P&K ♥


NY VECKA, REDAN NYA HÄNDELSER

Hej allihopa!
Sitter här framför datorn min och det dunkar Britney Spears i högtalarna. Gimmie more, gimmie more.
Idag är det måndag dvs back to school, so booring. Men det var helt ok, sista lektionen var idrott då vi var ca 10 st på lektionen. Vart tar alla vägen efter samhällskunskapen? Det är ju jätte lätt att få betyg i idrott kom på lektionen så får du VG lixom, ja typ.
Jag kommer ihåg när jag gick i sexan, sjuan och lite i åttan då jag skolkade jätte mycket från idrotten. Varför jag gjorde det var bara för att jag tyckte inte om att "skämma" ut mig inför klassen och så tyckte jag såklart det var så tråkigt. Men i nian slog jag på stort, fick VG första terminen som jag aldrig trodde jag skulle få, var sjukt glad för det. Men andra terminen sänkte jag mig till G för jag inte var med på kanske tre lektioner?
Whatever, nu i gymnasiet så leker livet. Man ska få ut så mycket av det roliga, som jag har fått väldigt mycket av idag.

På idrotten spelade vi pingis, tjejer och bollar går inte ihop asså, iallafall inte jag & Marie för den delen haha, hon slog bollarna i taket istället. Jag kom till final en gång och det trodde jag aldrig haha.

Efter skolan drog jag, Moa, Malin och Li hem till mig. Vi snackade tog en massa random bilder och lyssnade på musik. Hade skit kul. Tills dom skulle gå vid 15:30.

Så jag gjorde mig toast och te för jag var hungrig, åt inte middag förrän 20:00 efter att ha varit på yoga. Det var så skönt. Alltid en bra start på mina veckor. Nu ska jag återgå till Britney Spears. Just nu spelas womanizer, tycker egentligen inte om låten för det poppar upp dåliga minnen i huvudet.

Ska väl strax duscha och borsta gaddarna och sen sussa. Vill sova inatt! Börjar 10:00 imorgon med fotografisk bild. Den enda lektionen. Så jag ska bli klar med allt som ska vara klart. Fem timmar, ja det hinner jag nog på. Men nu säger jag god natt. P&K ♥



Vi tog så mycket mer bilder men allt kommer inte upp på bloggen. Kolla min facebook för några fler bilder.
Isabella Bellvis Lind heter jag såklart. Vi ses där.


GOD NATT

Har precis duschat och ska alldeles strax sussa.
Efter senaste inlägget har jag hunnit äta tidig middag, vilat en timme, solat, blivit beroende av spelet farmville på facebook, ångat ansiktet och ställt upp alla saker på plats i rummet.

Ja, det har jag hunnit med idag. Men nu ska jag sova annars kommer jag inte kunna kliva upp ur sängen i tid imorgon. God natt, dröm sött vakna blött ♥


LÖRDAG & SÖNDAG

Hemma!
Kom hem för ca en timme sedan.
Sov hos Sandra Bl inatt så.

Meningen var att vi skulle på födelsedagsfest hos hennes kompis, men det var helt dött. Så vi gick hem till Sandra vid 22:30. Det slutade med att vi kollade på film som gick på TVn och åt chips och popcorn och drack vodka med cola. Sen blandade hon oboy med vodka och det var skit gott. Så det är våran drink, nästa gång ska vi ha grädde på haha. Prova själv. Det är skit gott.
När filmen var slut släkte vi allt och bara låg i sängen och pratade, haha OMG minnen minnen asså, vi ska absolut inte ta upp ämnet men jag skäms än idag.

Vid 11:00 imorse tvingade Sandra upp mig ur sängen för att äta frukost.
Morsan, Anders och Madelene kom och hämtade mig vid 13:30 typ, slutade med att vi satt i vardagsrummet och fikade och snackade så himla mycket.

Är fortfarande trött, har tagit hand om nytvättade kläderna, snart kommer det ännu mer. Har t.o.m hunnit städa rummet lite. Funtar på att gå och sova sen äta middag och sen åka och sola. Ja det ska jag göra.
Ha det bra. Ciao ♥



Har hoppat i myskläderna.


Gårdagens facelook. Ingen bra bild direkt.


INTE MYCKET TILL KALAS INTE

Nu har kusinerna Simon och Sanna åkt hem, tog med syrran för hon ska jobba i globen idag.
Så just nu är det bara mormor här på besök.
Familjen Eriksson kunde inte komma för dom ligger hemma och är sjuka, familjen Buddenbaum/Pereira har andra planer, nånting med hockey tror jag. Och den tredje mostern har varit på kryssning.

Lite onödigt för mamma med allt bakandes, hon hade bakat en tårta, bullar och chokladfavoriter, så kommer det bara tre av typ 12 lixom. Äh mer fika till oss.

Ja, Natta vill att jag ska följa med henne till Vegabaren nu men Sandra orkar inte följa med. Äh får ta och ringa Nattis nu då. Är rätt så trött idag. Kanske blir piggare mot kvällen. Vem vet.

KALAS

God morgon.
Hela tjocka släkten kommer om 40 minuter.
Har jeans och nån ful tröja och diadem på mig. Orkar inte göra mig "fin" direkt.
Om vi inte skulle ha släkten här så tidigt så skulle jag fortfarande sova. Det är ju det man vill göra på helgerna. Men inte i helgen. Kanske nästa.
Vad ska ni göra idag?


Dagens tråkiga outfit.


Suddig bild men den får duga.


IDOL FAVORITER

Tove och Erik är mina favoriter i idol. Hoppas nån av dom vinner! För dom är bäst av alla. Grymma röster och super söta. Tror dom kan gå långt.



Tove Höstman


Erik Grönwall


MIN FREDAG

Hemma!
Eller jag kom hem för en halvtimme sen, Natta och Sandra stack precis.
Vi var på busshållsplatsen vid coop mest och pratade och kollade på killar som stajlade med sina mopeder. Jag tjatade om att vi skulle gå fram till dom, till slut tänkte jag gå fram till dem själv, men när jag nästan var framme åkte dom iväg, eller runt då, så jag gick bakom en liten stuga och sen tillbaka.
Haha det roliga var att en kille kom från vänster sida mot mig, jag trodde vi skulle mötas eller nåt men icke sa nicke. Så jag gick tillbaka. Natta och Sandra trodde jag pratade med honom men nej, fega killar asså. Dom var kanske 10 stycken och ingen kom fram till oss. What ever. Dom såg ändå ut att vara runt 12-14 åldern haha.

Sen gick vi därifrån hem till Natta och tog moppen, sen svängde vi förbi Sandra för att hämta en tredje hjälm. Sen åkte vi bara runt lite och tankade. Sen begav vi oss hem mot mig och drack te och åt nybakade bullar som mamma gjort.

Så har min fredagskväll sett ut. Från rumpan och neråt är jag iskall. Det var 0°C ute så vi var iskalla när vi klev in i huset igen. Så fick dom se mitt rum också, det är ju nästan klart bara golvet kvar och sen upp med alla hyllor och byta min fula taklampa mot en spotlight. Kommer bli sjukt mysigt.

Ja, juste nu sitter jag och väntar på att badrummet ska bli ledigt, Erik sitter och bubbar som vanligt, kommer få vänta över en timme!



Sandra sötnos.


Den bästa bilden på Natta under kvällen. Haha.


Skulle ta kort på Sandra med en annan inställning. Då blev den såhär för den var så seg. Cool bild iallafall.

Inga bilder på mig togs för jag blev hemsk på bilderna, allvarligt såg helt drogad ut :O


FREDAGSMYS & UTGÅNG

Ska alldelses strax dra till bussen.
Ska åka och träffa Natta och Sandra Br ikväll.
Kollade lite på idol och åt chips och dipp, choklad och ostbågar så jag är mätt.
Så jag drar ut nu. Blev pigg till slut. Wie nu ska jag ha kul. Tar med mig kameran så bilder kommer upp på bloggen när jag väl är hemma igen.
Ni får ha en supder duper bra myskväll eller festa natten lång.
Ska borsta tänderna nu. Ciao.


FREDAGSMYS

Mm.. fan vad gott det luktar.
Provade nya hårsprayen precis, den luktar gudomligt, Moa föreslog att jag skulle köpa "got2b smooth 'n chic hairspray" så det gjorde jag.

Idag hade vi bild, det gick sådär, gjorde inte så mycket för jag satt mest och tittade på andra haha. Bild är inte mitt favorit ämne, trodde inte man hade bild när man går media linjen. Jag som verkligen inte tycker om bild, för jag suger som sjutton på det.
På engelskan fick vi tillbaka våra "prov", inte direkt nåt stort prov. Men det ska vi inte prata om! Ni kan gissa hur det gick.

Sista lektionen blev inställt, datakunskapen. Skulle haft läxförhör som jag pluggade på innan, men bara för det blev den inställd.
Så då drog jag, Malin, Li, Moa, William och Natalie till centrum.
Köpte lite saker såklart. Studiebidraget har kommit så då måste man köpa lite saker, men idag köpte jag bara nöd grejer. Moa undrade om jag skulle köpa upp hela studiebidraget men jag köpte inte så mycket, allt gick på 386,50 kr exakt! Haha. Gav Malin 100 spänn för Alices födelsedagspresent. Så jag har gjort av med 500 spänn kan man säga. Men jag har 1300 kr att slösa denna månad. Så tummen upp för det!

Ikväll ska jag nog hem till Sandra Bl och ha myskväll/spa kväll. Det ska bli kul. Ska nog ringa henne här snart. Men jag undrar om inte hon kommer ångra sig, tror hon vill festa istället faktist haha. Men måste tvinga henne chilla en fredag!



Jag och Marie på engelska letkionen.


Dessa nödisar köpte jag.



Här får ni lite ego bilder på moi att dregla över ;)





I'M MOVING BACK

Har flyttat tillbaka till mitt rum nu! Väggarna är klart men inte golvet, men eftersom styvsyrran kommer imorgon måste hon ha nånstans att bo över helgen. Så jag får bo såhär över helgen. Helt ok, förutom golvet som ser hemskt ut, fult och fullt med färg på. Det ska ändå ut nästa vecka då vi ska lägga på nytt. Längtar tills rummet blir klart, har en bild i huvet hur rummer kommer se ut, kommer få spotlights så det kommer bli ett super mysigt rum.
Då kan man iallafall ta hem killar utan att skämmas över hur fult man bor haha. & en massa doft ljus. Ja det kommer bli perfekt.

Pratar just nu med Moa på msn om mina "kärleksproblem", ska väl inte säga kärleksproblem men funderingar över killar osv. You know what I mean girls.

Juste, tränade på maskinen idag. Dock i tio minuter, tror inte ens det haha. Men tänka sig, jag klev på den saken. Borde göra det lite oftare!


Här sitter jagt just nu, med Tiger sovandes bakom mig. Min egna lilla sötnos till prins.


....


...


Meine Katze Tiger.


Träningsmaskinen.




Lite egobilder från ikväll


Me smiling, not so much.


Please, don't ask me why I'm posing like that.


Shh..


EN SEG TORSDAG

Är propp mätt. Det blev enchiladas till middag. Det är så gott och mättande. Orkar bara två st. Jag var dum som gjorde toast och te två timmar innan, så jag var ju redan mätt.

Just nu lyssnar jag på Paramore med "crush crush crush", så jävla bra! Älskar bruden. Skit söt och coolt hår och sjunger sjukt bra. Musiken är så bra!

Började 10:00 idag, skulle egentligen till Stephan för att ta tag i det jag missat. Men jag var så trött imorse så jag gick inte. Mamma blev inte glad när hon fick reda på det. Men hon fattar inte att JAG bestämmer hur JAG vill ha det! JAG får välja min skol gång. Visst jag bryr mig och jag tror jag aldrig pluggat, någonsin. Förutom till viktiga prov dock. Men jag har fortfarande inte hittat en bra studie teknik som funkar för mig. Har provat en massa olika, men vissa är ju omöjliga. Om jag läser två sidor ur en historiabok tex och sen ska sammanfatta det jag läst, så har jag redan glömt bort vad jag läste. Jag har ett bra minne men den är KORT.

På tal om plugg så ska jag snart gå igenom datakunskaps läxan så jag kan provet tills imorgon. Kommer säkert gå hemskt dåligt men jag får göra mitt bästa av situationen.

Ush är så hemskt trött.
Skolan gick väl sådär. På svenskan läste vi om olika grekiska mytologi berättelser som vi skulle prata om osv. Booring. På matten gick det bra, inte de två sista talen som tog en evighet. Sista lektionen var grafisk kommunikation, idag fick vi jobba i PS (photoshop), det var kul. Men det tog typ en och en halvtimme innan man verkligen kom igång haha. Men man lär sig av sina misstag!

Pratade precis med Sandra Bl i mobilen. Vi ska vara imorgon, ha myskväll med ansiktsmask osv. Det kommer bli super mysigt. Det var jätte länge sen vi gjorde nåt tillsammans, nu snackar jag år. Sist vi var ensamma och gjorde nåt riktigt kul var för.. i somras på Rix Fm. Ok men det var då. Jag menar vi har inte träffats på flera år pga våra familjer, eller min då. Ja men nu är vi back in track, se upp för "Tjocksmocken & Flodhästen" cause here we come!

Fick hem manualen till min analoga systemkamera från farmor och farfar. Tack så hemskt mycket! (Fast ni läser förmodligen inte min blogg, men jag sa tack iallafall) sen så fick vi tydligen en massa äpplen från dom också. Gulligt. Men det tråkiga är ju att jag inte tål saftiga goda äpplen. En av mina favorit frukter!



Sandra och jag från skolavslutningen.
Love you honey, since birth til death.

No one can keap us apart. No one.
Tjocksmocken and Flodhästen rules!


ORIENTERINGS DAG

Nemen god kväll allesammans.
Dagen har gått väldigt sakta. Hade ju som sagt orientering idag, det gick bra. Vi hade problem att hitta femman och nian. Femman hittade vi till slut efter en timme (!?) och nian hittade vi inte, vi är 100% säkra på att vi letade i rätt område, men vi tror någon idiot har tagit bort kontrollen. Dumma jävlar. Men vi kom i mål med 8/9 kontroller på två timmar. Visst var vi duktiga?

Efter drog jag och Moa hem till mig. Drack en massa cola, kollade en massa på "Sex and the city" och snackade en massa. Vi blev tvugna att gå ut med Tellus för han var pinknödig. Ja en hund måste också göra sina behov. Så vi gick ut i skogen så han fick springa av sig. Moa hade skit kul.
Haha när vi kollade på "SATC" började Moa garva som fan, såg ut som hon skulle spricka när som helst. Sen kom Tellus och hoppade upp på hennes rygg och trycka ner henne ännu mer haha det var kul det.

Idag gjorde jag middagen. Eller rättare sagt värmde den, skulle bara göra soppa och vitlöksbröd. Syrran föreslog att vi skulle ta den lilla ugnen, men vitlöksbröden blev brända efter 2-3 minuter och ändå var den fortfarande fryst i mitten, skit skumt. Så vi fick göra om i den vanliga ugnen då blev det mycket bättre! Så middagen blev inte klar förrän klockan 19:00.

Det är snart "Grey's Anatomy" på TV, men jag vill inte kolla på det. Följer inte den serien längre. Blir bara tråkigare och tråkigare efter varje avsnitt. Det enda jag följer är "Desperate housewives" och "True blood". Om snart en timme är det "True blood" ska nog gå och duscha och ångbasta mitt ansikte, måste rensa porerna, you know what I mean girls! Ciao and good night.



Li posar i skogen. Ser ut som en Gud, kolla liksom.


Gudarna jag och Li i skogen och orienterar.


*Arhg* haha!


Li och jag. Där hade vi bara en kontroll kvar, gissa om vi var skit stolta? :D


Jag och Moa.


Moa och Li.


GOD NATT

Oj, vad tiden bara går och går. Klockan är snart 23:30. Vet fortfarande inte vilken tid jag börjar imorgon. Antingen 9:45 eller 10:45. Åh! Men nu måste jag gå och duscha och borsta gaddarna. Sov gott.

WOW MISS TISDALE

Kolla in miss Tisdales senaste super heta musikvideo. Hittade den precis. Wow säger jag bara. Hon har verkligen växt på sistone! Den nya Britney Spears, right?



ÄR MED I EN TÄVLING



Tävlar hos http://emmzih.blogg.se och det man kan vinna, dvs tandblekning (vilket jag behöver!) vinner man från http://easewhite.se. Härligt va?


TJATIGT INLÄGG

Vad tror ni jag gör? Jo lyssnar på miss Tisdale såklart, vad annars lixom. Kalla mig töntig eller vad som helst för jag lyssnar på disney stjärnor, min syrra retar mig för jag sjunger med i låtarna. So what? JAG tycker dom är bra, JAG tycker om låtarna, JAG tycker om musiken, JAG tycker om artisten, JAG tycker om stilen! Deal with it, alla är vi speciella. Visst jag erkänner, jag är lite "töntig", whatever, för jag gillar disney, både filmer och serier och artister. Det är väl inget fel med det?

Det var inte det jag skulle berätta egentligen, fingrarna trycker bara på tangenterna hela tiden.
Det blev middag, men jag åt inte, kollade på TV istället och gick och solade, tog en 20 minutare. Man ska börja lugnt. Ingen träning har blivit av idag men imorgon är det orienteringsdag så då kommer man få springa. Vi ska orientera i Svartbäcken, så hoppas man hittar, men det tror jag, växte ju upp där så jag vet säkert var jag är påväg, om jag inte får minnes förlust bara. Nej nu ska vi inte förvärra det. Jag hoppas det kommer gå bra. Och det tror jag. Men vi får se som sagt. Haha vad tjatigt detta inlägg blev.

När jag tog bussen hemåt igen åkte den runt hela Haninge, "vi ska bara ta en liten omväg" sa bussschauffören. WTF tänkte jag. Tog ju tio minuter extra bara att åka runt. En dum jävel som sagt. Men hem kom jag som tur var.
Gjorde toast och te och kollade på halva "Ugly Betty" och hela "Desperate housewives". Yes! Mike gifte sig med Susan. Men vad är det med de nya grannarna? Wierd. Längtar till nästa vecka.
Imorgon är det "True blood". Shit vad snabbt veckorna går. Känns som det var igår jag började gymnasiet, har bara gått 6 och en halv vecka i skolan. Snart är det höstlov.

På tal om höstlov. Alldeles snart är det jag åkte till Aruba för exakt ett år sen. Dvs jag har velat ha parfymen i ett år! Åhh den luktar så himla gott, men den är så dyr. Jaja, alla är vi inte Kissie, Kenza och de andra storbloggarna som har råd. Och jag vill inte slösa hela mitt studiebidrag på en parfym. Nej där går gränsen, då kan jag inte köpa det jag verkligen behöver. Som kläder, foundation (har ingen!) och hudprodukter + hårspray som jag inte äger för tillfället. Det är ju kaos. Måste shoppa i helgen. Någon som vill hänga med?

Nu märkte jag att inlägget blev väldigt långt. Vad ovanligt, NOT!
But do you like it? Or dislike it? Let me know!



ÄR MAN TRÖTT SÅ ÄR MAN SEG, ÄR MAN SEG SÅ MISSAR MAN MYCKET

Idag började jag 09:45 med samhällskunskap. Pratade om USAs presidenter osv men jag skrev en berättelse, alltså gjorde klart läxan i svenskan. Men vi hade tydligen en till läxa som jag glömt bort så jag får lämna in läxan en annan dag.
Hade ett kort samtal med mina mentorer. Det hade alla!
Efter det hade vi svenska, då kollade vi bara på film, grekisk mytologi historier. Lite långtråkigt.

Sista lektionen var fotografisk bild, förra gången så framkallade dom bilder men då var jag sjuk. Och idag skulle vi få framkallningen på papper, många små och sen förstora bild för bild. Men eftersom jag inte framkallt ens än så kunde inte jag göra det idag.
Dagens citat är: Är man trött så är man seg, är man seg så missar man mycket.

Och det var jag! Han gick tydligen igenom med de andra som inte gjort framkallningen än och det missade jag, jag hade inte ens spolat tillbaka filmen på den förbannade analoga systemkameran för jag visste inte hur man gjorde så Stephan (min lärare) fick gå in i mörker rummet och fixa det. Så jag fick filmrullen, men jag sa till han att jag kommer till han på torsdag kl 08:00 så jag kan göra allt jag missade och så fick jag gå hem, vid halv tre då jag stack. Fattar inte varför jag var kvar så länge, hjälpte dom andra lite med att ta tiden osv. För jag är en snäll tjej! Duktig jag var va? Tog tag i mina uppgifter och hjälpa andra istället.

Jag mötte på Sarihsen så jag följde med henne till köket och åt filmjölk med müsli. Skönt att hon får gratis mellanmål. Var jätte hungrig, och det är jag nu med. Varför dröjer maten? Varför har inte mamma och Anders kommit hem än?

Ikväll är det "Desperate housewives" på TV! Nya säsongen! WIE!
Hade tänkt att jag skulle gå och sola idag, om jag gör det så gör jag det efter maten.
Ha det så bra så länge så hörs vi ikväll. P&K ♥


På svenskan, filmen.


På svenskan, filmen.


På lunchen. Moa och Li.


Marie, alltid söt.


En av Lis favorit poser.


NY VECKA, NYA HÄNDELSER

Kom hem för en halv timma sen från yogan. Var så trött så jag faktist somnade i slutet när vi bara skulle ligga ner ett tag. Gick därifrån gäspandes.

Började 09:45 idag, slutade strax efter 14:00 med idrott. Hade fotboll på idrotten, haha det var faktist kul att spela fotboll, speciellt med denna klass, eller det var ju bara jag och åtta till som var med på idrotten. Vi brukar ju inte vara så många på idrotten faktist.

Vi hade match sist, tre killar mot sex tjejer. Som grädden på nosen vann killarna! Haha förvånar inte mig, dom kan ju fotboll och går väl antagligen på det också + att jag har noll koll på bollar, har inget boll sinne alls och ni ska veta en liten hemlis, jag är bollrädd. Det enda jag gillar att spela är badminton isåfall.

Det är ju trots allt måndag så jag är jätte trött idag. Men måste göra svenskan för läxan ska in i morgon, åh orkar inte men måste!

Det var det jag hade att säga. Ska fortsätta lyssna på musik i tio minuter till sen måste jag sätta mig ner och göra läxan. Ha det bäst. P&K ♥



LÖRDAD & SÖNDAG

Hur ska jag börja detta inlägg?
Sitter just nu i Madelenes rum, mitt rum för tillfället. Färgen i mitt rum blir suveränt. Längtar tills det blir klart, får flytta in igen tidigast på torsdag. Skönt att man har rensat alla grejer som fanns.
Haha sa jag att mamma hittade ett after eight ask gömd i min byrå? Haha undra hur länge den stått där, snodde den för över ett år sedan och i torsdags när vi rensade så hittade hon den, fan vad jag garva. Ja det var kul det.

Idag gick jag upp vi 12:00, och åt lunch 13:00 och kollade på "Notting hill".
Vid 16:30 skulle vi vara hos familjen Eriksson i Tyresö, min moster fyller 41 imorgon. Så det firade vi med en god middag, gott fika, presenter och en massa snack och såklart bus med kusinerna. Alltid kul att bråka med små killarna, men inte när dom kastar saker på en då blir man arg och säger till dom såklart.

Igår var jag inne i stan med mamma, Sandra Bl och hennes mamma. Vi gick på stan och kollade efter skor, sen började det regna också, klockan tickade iväg snabbt så vi hann inte köpa något för filmen skulle börja strax då. Så vi köpte godis osv. Vi såg "Allt för min syster" en snyft film. Den var jätte sorglig men bra. Tänk att det finns många familjer som lever så. Det är synd. Inte så mycket man kan göra åt egentligen.
Efter bion märkte jag att mina fötter blev blöta, då hade jag fått ett hål under skon. Härligt! Skulle ändå köpa uggs så det gjorde jag :) så jag passade på att köpa ett par snygga boots. Så jag fick gå med nya klackskor i stan. Inte det roligaste och framför allt skönaste.

Cia kollar på en film som går på TV i mitt rum. Är ganska trött så jag får gå och lägga mig när hon kollat färdigt. Vill så gärna sova några timmar i natt, har ju 5-6 kuddar i sängen så jag kommer säkert sova gott i natt. Somna till musik i öronen och tänka på HAN. Då somnar man med ett brett leende på läpparna.


Meine belibte Mutter. (stavning?)


Sandra på bussen. Hon och hennes miner asså.


Sandras mamma och min mamma.


Vid bion.


Tyvärr, det var den bästa bilden på oss som togs igår.


Sexigt Sandra äter, right?


Mmm, så gott!






Snart ska jag gå och sova här...


... men först ska jag pinka av denna lille man.


GOD NATT

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon, dvs kl 10:30. Ska ju som sagt in till stan med morsan, Sandra och hennas mamma. Sitter bara och väntar tills klockan blir 00:00 så jag kan skicka ett sms. Har inte pengar på min mobil så jag får lov att skicka via smslandet.se En superb sida!

Natti natti.


LÄGG NER PLAYAHEAD

Loggade precis in på playahead.se vilken fjortis sajt det har blivit.
De enda som är medlemmar där och uppdaterar sig varje dag är killar till kåtbockar mellan 20-35 bast som erbjuder småflickor mellan 12-15 år sprit och pengar. Skulle inte förvåna mig om mer än hälften av alla som är medlem på playahead horar (ursäkta ordspråket) men det är ju så sant.
Jag kan inte ens fatta att deras föräldrar tillåter att deras barn som är mellan 12-15 år super och ser allmänt hemska ut.

Jag kom ihåg när jag blev medlem på så kallade pea, men det var inte såhär då, det var helt annorluna folk snackade med varandra 24/7, jag blev medlem när jag gick i fyran/femman det är ju 5-6 år sedan. Jag var helt besatt, men när åren gick blev det bara tråkigare och tråkigare, då började äckliga "gubbar" skriva till mig, vissa frågade om cam-sex, ush nej fy grows! Tänk att det finns små tjejer där ute som går med på sånt skit. Gör nåt annat istället. Hitta en hobby, börja måla vad som helst. Dagens samhälle går ju rent sagt åt pipan.

Jag tycker inte det här är OK. Precis när jag loggade in på playahead nu så fick jag två gästboksinlägg, av killar. Folk är desperata. Jag fattar inte att playaheads admin osv inte tar tag i det här.

Vi tar club glamour tex, vilka är det som går på sånt? Jo fjortisar som vill strula strula strula och desperata killar som vill strula strula strula. Jag mår illa när jag bara tänker på det.
Fjortisar springer runt i hotpants och linne som dom drar upp till bhn så dom visar i princip hela kroppen. Man ser ju på dom att dom vill nåt. Är det livet går ut på? Vill ni ha kul, ha kul på rätt sätt då!
Åh blir bara arg och besviken på dessa människor.




Hoppas dom inte är seriösa bara!


HAR TRÅKIGT

Sitter här vid datorn och har skit tråkigt. Kollade på "Hannah Montana: The Movie" på youtube, men jag orkar inte. Youtube är jobbigt, måste hitta rätt klipp och bara det tar tid, kan man inte kolla på film online nånstans? Om ni vet nån hemsida snälla säg det till mig då.

Jag vet inte vad jag ska göra, sitter ju här med chips, dipp och cola bredvid mig men jag orkar inte mer, är mätt. Så jag antar att jag ska kolla på kläder, skor osv. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.

Btw, designen kommer ta ett tag. Har inte bestämt mig hur den ska se ut. Men en tjej ska hjälpa mig så den kommer när den kommer.

NU ÄR DET DAGS FÖR FREDAGS MYS

Det är ju helt dött ikväll. Sandra ringde mig idag och frågade om vi kunde dra ut på fest nånstans, jag svarade med att jag är trött och inte orkar och att det säkert är dött ikväll. Hade jag rätt eller? Jepp. Sandra vet ju vart man ska dra. Men inte idag för det är dött sa hon haha. Själv ska man mysa med film och chips och tända ljus, men jag kan ju inte vara i mitt rum för det är tomt. Sitter vid Cias bärbara dator. Så jag får väl se på film via youtube.
Lyssnar just nu på Paramore, en fett bra grupp. Gillar deras låtar.
Iförsig, klockan är bara halv åtta, ne jag orkar ändå inte dra ut. Det får bli filmkväll.
Ska ändå vara med Sandra och våra morsor imorgon på stan. Först blir det shopping sen blir det bio, eventuellt lunch och middag ute. Snacka om att man kommer vara slut, en dag med morsorna på stan asså haha.

Vad har ni för er ikväll?

TRÅKIG DAG I SKOLAN

Är fortfarande i skolan. Börjar med datakunskap om en halv timme.
Vi ska tydligen ha läxförhör (!?) Kommer inte gå bra. Började med bild 08:30. Vi skulle leta en svartvit bild och sen rita av den. Jag tog en zebra haha. Men det var en fin zebra. Konstigt nog har jag börjat gilla bild. Kan man verkligen tänka sig det? Trodde man aldrig.

På engelskan hade vi läxförhör. Det kändes bra i början kunde ju allt. Men när man kom till sista pappret så somnade hjärnan. Typ alla gjorde inte den sista sidan, så jag känner mig inte sämst iallafall.

Ikväll så vet jag inte vad som händer. Är trött. Kanske ska köpa godis eller chips och läsk och kanske kolla på en massa filmer ikväll? Kanske ringer en kompis eller nåt Jo men jag kan fråga Sandra. Men jag har ju inga pengar kvar på mobilen och kompis har gått ut. Aj.

Imorgon ska jag och Sandra (en annan Sandra, min barndomsvän) och våra mammor gå på bio och se "Allt för min syster". Det stod i tidningen att dom rekomenderade att ta med papper för att torka tårarna. Om dom rekomenderar det kommer jag säkert gråta floder.

Nu avslutar jag detta inlägg. Ha en bra fredag.

GOD NATT

Nu säger jag god natt och sov gott. För nu ska jag sova. Har inte gått och lagt mig såhär tidigt på länge, 22:30. REKORD! Typ. Måste ändå få sömn inatt, drömde en konstig dröm igår natt.

Drömde om att jag var i en helt vanlig värld. Jag gick i centrum där vanliga människor och lite fjortisar var. Sen gick jag igenom en liten dörr in till en helt annan värld, där kryllade det av emosar som var överallt. På andra sidan fanns det en stor väg där bilar körde i 180 och hjortar sprang kors och tvärs.

En helt random dröm asså. Har drömt de mest konstigaste drömmarna. När jag var liten drömde jag om att Cruella De Vil skulle ta mig och använda mina kroppsdelar, ja jag vet inte vad men det var en konstig dröm. Haha nu när vi går in på det ämnet, flera gånger har jag drömt om att jag kan flyga, man känner verkligen i drömmen att man flyger, hur konstigt som helst, men gissa var jag flög? Över Runstensskolan i Haninge, min gamla skola. Haha snacka om konstiga drömmar. Nej nu får jag inte skriva långt inlägg igen. För sent för det.

Skulle bara säga god natt så blir det ett långt inlägg igen. Ovanligt!
GOD NATT. SOV GOTT. DRÖM SÖTT VAKNA BLÖTT.

NO MORE THE HILLS

Vem har inte sett The Hills? En av mina favorit serier.
Tyvärr är det så att Lauren Conrad och Audrina Patridge har lämnat The Hills. Tråkigt, för det är ju dom som gör serien så bra. Men nu har Stephanie Pratt och Lo Bowsorth bestämt sig för att lämna The Hills. Då vill man inte kolla längre. Vem vill kolla på Heidi och Spencer Pratt. Tycker dom lika gärna kan ta bort serien, ingen kommer vilja se på det längre om dom två ska stanna. Skulle inte dom göra "I'm a celebrity get me out of here"? Antar att dom var för fega. Dom kan ju fortsätta att vara Hollywoods pinsammaste par. Det är dom bäst på.


RENOVERING I RUMMET

Tvingas lyssna på nåt skit som Anders lyssnar på, nåt som anses vara rasistisk, öhh nationalsången. Rasistiskt? Bara för vissa invandrare säger att VI STOCKHOLMARE som sjunger om SVERIGE anser att det är rasistiskt. Hell no, det är tvärtom! Vi svenskar ska fan i mig sjunga hur många svenska låtar om att dö i norden osv hur mycket vi vill. Invandrare ska fan stå ut med det, det är dom som kommer till Sverige!

Nu ska jag inte hacka på invandrare. Jag är inte rasistisk alls, jag gillar bara inte vissa människor. Thats it!
Idag slutade jag 15:00. Hade grafisk kommunikation de sista två timmarna. Jag blev klar med min layout. Trixade med en bild i photoshop för att göra bakgrunden genomskinligt istället för vit. Nu ligger jag före, för vi ska göra det nästa gång. Härligt nu vet jag det till nästa gång iallafall.

Cia och Tellus kom och hämtade upp mig efter skolan. Sen for vi vidare till mammas och Anders jobb. När dom slutade åkte vi och köpte färg till mitt rum. När vi kom hem var det bara att börja med att rensa rummet, again. Men nu är det tomt. Eller stereon, TVn och datorn står kvar.

Vet inte vad jag ska säga nu. Vill så gärna skriva, skriva och skriva. Tacka Gud att bloggar finns. Annars skulle jag inte ha råd att skriva, köpa nya pennor hit och dit haha. Ja kändis skvaller kommer upp alldeles strax. Are'nt you so exited? I am!

Nu kom Tellus in i rummet också, sniffar på Anders rumpa och hoppar upp på hans rygg. Love him!



Syns det att Anders gillar att mecka? Om han har en bira i handen så är han på hugget.

SÅHÄR SER MITT RUM UT JUST NU:





Min bästaste&älskade Tarzan. Tjock, men söt!


Sånt här skit lyssnar Anders på. Utlänningen kan inte ens stava! (Inte Anders, han fick den)


UPDATE FRÅN SKOLAN

Sitter just nu i graf-salen, tror nog nästan hela klassen är här. Och vi börjar inte förrän om en kvart. Wow!

Började med svenska imorse kl 10:00, vi såg på film om grekisk mytologi hela lektionen. Sen var det matte, jobbade hela lektionen så jag är stolt över mig själv, haha. Jag är på god väg, i matten iallafall.

Hade läxa i svenska tills idag men jag var fullt upptagen med rummet igår som ni vet.
Dagens ämne idag var fåglar. Vi pratade om en viss person då vi kom in på fåglar :o fattar inte varför men det blev så. (Och Moa, han är visst snygg! Sååå snygg)

Ja så snart börjar lektionen som pågår i två timmar.
Syrran ska hämta mig kl 15:00 då jag slutar. Hon ska skjutsa mig till mammas och Anders jobb, sen ska vi åka vidare och kolla på färg till mitt rum. Wiie!
Ni får ha det så gött. Ciao!

RSS 2.0