Godnatt!

Efter Big brother gick jag direkt in i duschen kom ut för en stund sen. Egentligen borde jag packa men orkar inte och jag kan inte göra allt imorgon heller då kommer jag bara skylla på mig själv och bli sur för att jag måste gå upp tidigare. Nej nu måste jag fan ta och packa!

Hade egentligen tänkt att simma direkt efter skolan imorgon, har inte tränat nånting i veckan pga av det som hände mig förra veckan, men det är över men vågade inte typ.. Iallafall så åker jag till Dennis imorgon direkt efter skolan så kommer vara hos honom vid 14:00.

Har tänkt länge på att göra en egen layout till min kalender rätt länge nu och gjorde äntligen det idag. Kanske inte är den bästa men det är nånting iallafall, den jag har nu är skit tråkigt. Men nu ska jag packa och sen sussa. Godnatt!


Till Tiffany

Äntligen så har jag spelat in en liten video till dig Tiffany om hur man lägger upp YouTube klipp på bloggen :) Det tog ju dock ett tag men nu så! Det blev lite fail men jag hoppas du förstår ändå, men säg till om du inte hajar något så förklarar jag via skype eller nåt. Puss på dig hjärtat och lycka till!! :D


Grattis storasyter!

Kom nyss hem från Cia&Erik. Meningen var nog att det var jag, mamma, Anders, hundarna, pappa och Carina som skulle komma dit idag. Men så blev det inte för familjen Buddenbaum/Eriksson och Buddenbaum/Glans kom också. Men det var väl trevligt ändå. Fick en dataväska av pappa också :) Jag vet inte men jag känner att jag skäms lite att jag alltid får mer än Cia, det är fel.

Har missat både Desperate houswives och Big brother idag, buhu :(
Men Big brother kan jag kolla på imorgon via webben men undra om jag kan se Desperate houswives hmh..
Jag ska iallafall nu packa inför imorgon då jag åker till Dennis direkt efter skolan slutar 16:00, så himla onödigt vi har en timmes rast mellan de två sista lektionerna.. det nya schemat för onsdagar är icke bra! Men på torsdag börjar jag 12:00 så det är skönt. Sen ska jag ta och duscha och gå och lägga mig för imorgon börjar jag 08:00.

Och förresten! Idag köpte jag ett läppstift för första gången i mitt liv, kommer från make up store. (Bara så ni vet! ;))


Godnatt!

Nä nu ska jag faktist ta och byta sänglakan, måla naglarna och kolla på Big brother. Cia och Erik var här idag men glömde förstås fråga om individuella valen, men jag ska ändå träffa de imorgon ändå så det gör inget. Tror inte jag bloggar mer efter detta inlägg.

Men jag har kollat efter datorväskor och jag har hittat en skitsnygg, Converse, men enligt Onoff så är dom slutsålda i hela jävla Sverige :( Vill så gärna ha just den!!


Måndag igen

Återigen måndag och återigen skola. Det blev prat om individuella val idag och jag vet inte vad jag ska välja. Papprerna ska vara inlämnat på onsdag, men imorgon fyller ju min storasyster år så då ska vi dit så då får jag fråga henne vad som är bäst, hon har ju gått på den skolan jag går så hon borde veta :)

Sen jag kom hem så packade jag upp allting, jag ska aldrig mer ta med så mycket packning som jag gjorde idag, ush och fy :O Ska plugga svenska/engelska för vi ska spela upp våra pjäser imorgon och det på engelska, det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa.

Planer för resten av dagen då, jag ska då plugga svenskan och fixa och dona lite med historian och dela upp hur jag ska plugga till det sen såklart är det
Big brother ikväll, höjdpunkten för varje dag ;)

Efter denna helg då jag inte fick gå ut pga smärtan jag hade så har jag bestämt att jag ska gå ut både på fredag och lördag vare sig Dennis vill eller inte. Förresten så behöver ingen vara orolig över mig för nu mår jag utmärkt igen,
det håller på att läker och läker jättefint :)


Mot Skärholmen

För att få tankarna på annat så ska jag och Dennis åka till Skärholmen. Först ska vi byta ett armband, köpa present till syrran som fyller år på tisdag och köpa nya leggings till mig. Sen ska vi till Heron city och se I am number 4.


Värsta dagen i mitt liv

Igår orkade jag absolut inte blogga för jag mådde skit, hade så jävla ont att jag ville dö. Men mor min kom och hämtade mig och vi fick åka till akuten och jag kan säga såhär, jag har aldrig i hela mitt liv varit med om något värre. Även om jag fick bedövning gjorde det så jävla ont, jag gråter bara jag tänker på det :(
Det var hemskt och tänk att en så jävla pytteliten sak kan orsaka en sån hemsk smärta så man bara vill dö. Men det var skönt att få det gjort, Dennis sa till mig att ringa någon och då fick han ringa min mamma. Jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde igår, kommer aldrig glömma gårdagen.

Egentligen skulle jag gå ut igår men det blev ju inget av. Antingen skulle vi gå ut med Jocke och Jennie eller bowla i Heron city med Sandra och Adam.
Så jävla typiskt att detta hände då!


Chatroulette

Kom till Dennis direkt efter skolan idag. Sen jag kom hit har vi bara suttit vid datorn och drivit med människor på chatroulette. Man kanske inte borde nämna det men jag pratade med en skit schysst kille från USA som är i Japan just nu, snacka vad coolt. Sen kom Dennis in och vi tre pratade :)
Ja sen så pratade jag och Dennis med Tiffany på skype, min söta rara lilla älskade Tiffy, det finns ingen goare människa än Tiffany! :)

Vad har man gjort mer? Typ ingenting, ska kolla på Big brother om tio minuter. Blir som sagt en chillkväll ikväll, skönt. Imorgon ska vi till Skärholmen och laga ett armband, troligtvis köpa present till min kära systeryster och nånting till att ha på sig imorgon kväll då vi ska gå ut :D


Jobbansökan

Värst vad klockan tickar iväg då. Slutade ca 15:30 idag och jag tänkte att jag snabbt skulle hem för att äta något och byta om för sedan åka till gymmet och dra ett pass, men det har fortfarande inte hänt. Det jag gjort är att ätit lite och suttit vid datorn. Men jag har iallafall sökt jobb på Ica maxi, Coop forum och via Stockholms läns landsting, men det tog en jävla tid för att skriva ett personligt brev och göra om mitt CV lite. Men det är skönt att det är gjort iallafall!

Klockan börjar nu närma sig 19:00 och mamma och Anders har åkt till min syster så jag får äta själv. Man kanske ska dra till gymmet först och äta efter, det låter som en bra idé. Ska bara fixa till en knapp på min jacka och sen begära mig mot gymmet.


Hos min kära pojkvän

Är hos Dennis, vi sitter vid en varsin dator han vid sin stationära som han spelar tibia på och jag sitter i sängen med min kära VAIO i knät :) Haha vilket par va? Vi är ju väldigt sociala. Vi myste nyss men det räckte, pallade inte mer :p Nä men jag måste plugga matte faktist, ska göra det strax för jag vill inte missa
Big brother om ca en timme och känna mig dålig för att jag inte har pluggat.


Godnatt!

Har nu lagt fram saker som ska packas, ska stänga av datorn för den ska med imorgon :) Måste köpa en riktig dataväska för det är ju inte bra om jag ska ha den i min vanliga väska så mycket man får ju vara rädd om sina nya käraste saker!
Jag tror nog den här veckan kommer gå jätte snabbt, bara den här dagen har bara flugit iväg men först kändes det som att det gick sjukt sakta imorse men det var väl bara för att man inte gjorde nånting antar jag. Imorgon efter skolan ska jag till Dennis iallafall, måste ju få krama och pussa på min älskling :love:


Bilder från min 18 årsdag

Det togs inte så mycket bilder när jag fyllde år, i fredags blev det inga bilder alls och i lördags blev det några. Jag var väldigt dålig på att fota! Skulle ju vara kul om man hade bilder från när man var ute iallafall, men det blev bara några enstaka bilder på donken. Jaja, här kommer några stycken iallafall!

Det jag fick var en väska, parfymen dolce and gabbana the one, pengar (fick 1000 men det där är resten från när vi var ute), choklad, biobiljetter, gymhandskar, teckning från Kendra, en tröja, champagne, resa till London, tidning, shampoo och balsam och duschcreme, bismarks halsband och ring och örhängen, Kenzas läderarmband och halsband, silverörhängen, ugglaring, silverarmband, hjärtplatta och fyra glas.

Halvdagar

Kom hem från skolan för ca 50 min sedan. Sitter just nu och leker lite med webcameran och lyssnar på musik. Vi hade halvdag i skolan både igår och idag för vi har utvecklingssamtal, så igår fick jag sluta tidigare för jag hade det imorse vid 9:00 och det gick bra :)
Var hemma igen vid 9:30 och mina tre lektioner börjar inte förrän 12:00 och jag slutar 14:50 idag. Egentligen skulle jag kunnat gymma nu istället men det skulle bli så stressigt då, får ta det efter skolan iallafall men jag slutar inte så sent så det blir bra. Skulle ju ha gymmat igår egentligen men jag hade fullt upp med att föra över bilder, musik, serien Hellcats och document från min stationära till min bärbara.

Så efter skolan idag ska jag till gymmet och inviga mina snygga rosa/svarta gymhandskar :D


Skype

Sitter just nu och pratar med Dennis i skype, det är jätte kul. Jag gör fula miner åt honom i camen :D Vilket liv man har asså. Ska dra och gymma idag, hade tänkt göra det när jag hade ätit men har fortfarande inte kommit iväg än. Ska ju städa rummet och plocka undan mina presenter. Men alltid när Dennis har varit här så blir det stökigt :O


18 år!!

Oj här går det verkligen undan, NOT. Det är första veckan som 18åring, känns skit bra. Fyllde år i lördags men i fredags firade jag mig med mina vänner, det var rätt lugnt men det var bra för i lördags kom släkten hit och sedan gick vi ut. Det var jag, Dennis, Cia, Erik, Sanna, Manfred, Jocke och Jennie.
Först var vi på Arken som ligger på Söder, vi var där ca en timme. Sen runt tolv tiden gick jag, Dennis, Jocke och Jennie vidare till Metro. Det var kul att dansa men det var ju mest turkar där, såg nog inte en enda svenne förutom oss, men det var kul ändå.
Under kvällen drack jag tre öl, en drink och två shotar men ändå blev jag inte bakfull nånting, that's amazing :D Däremot så blev Dennis det liite, hihi :p

Igår var jag och Dennis på middag hos pappa och Carina. Det blev jättegod middag och blåbärspaj med glass till efterrätt mumsigt! Jag fick sedan min nya älskling, min VAIO.
Det jag har fått är bismarksörhängen, ring och halsband, resa till London, parfymen Dolce & Gabbana: The one, en väska, en teckning och hjärtplatta av Kendra :), vinglas, champagne, pengar, gymhandskar, choklad, tidning, shampoo, balsam, tvål, kenza armband och halsband, ring, ett armband, örhängen, biobiljetter och blommor.


Dear dress

Imorgon ska jag fira min 18 årsdag med mina kära vänner :) Men vet inte vad jag ska ha på mig! Igår gick jag i alla affärer i Haninge centrum och hittade ingenting, eller jag hittade en blå men den satt konstigt vid brösten, annars skulle den vara jätte fin. Och idag var jag även i Brandbergens Bouige affär, hittade en jätte söt cocktail klänning men den var lite lång för mina korta ben. Så det blev inget där heller, så jag för nöja mig med det jag har här hemma men det är svårt. Jag har ju inga fest kläder och jag använder inte jeans heller.

Jag undrar vad jag får av alla, om jag ska vara ärlig så har jag inte en blekaste aning. Det är inget jag önskar mig direkt förutom en dator, men det kan man ju inte få av sin släkt eller vänner. Nä, det kommer absolut bli mycket spännande! Jag blir glad bara jag får något, man vill ju helst ha pengar för att köpa det man vill själv.


Men vilken av dom här ska jag ha? Jag tror det lutar mot den blå/svarta eller den vita som jag hade på balen i nian. Svårt val!!




Men ska nu fixa lite låtar som vi ska spela upp imorgon, måste även prata med Anders och se om man kan spela brända skivor på stereon i vardagsrummet.


Plugg plugg plugg

Skrev precis klart om hinduismen, ska sen börja skriva om buddhismen och det är mycket. Har gjort hälften nu och klockan är 22:00. Men jag förtjänar en paus och ska nu kolla på Big brother. Har lixom pluggat hela dagen sen jag kom hem! Ska sitta uppe tills jag blir klar med skrivning, sen går jag upp tidigt imorgon och läser. Börjar ändå kl 10:00 så jag hinner gå igenom :)

Enda inlägget för idag

Ja som rubriken säger så ska jag inte blogga nånting idag! För imorgon är det religionsprov och jag måste plugga som fan idag. Har gymmat två gånger idag, hade gym på idrotten och sen gick jag till mitt gym. Har även varit ute med hundarna och tagit en behövande dusch och sitter nu i myskläder.
Ska gå och ta nånting att äta och sen plugga till kl 03:00/04:00 inatt!


Te och plugg

Sitter här och dricker peach mango te från lipton, en av mina favoriter, men snart är detta stora glas med te slut jag är beroende! Men ska nu börja med pluggandet. Har prov i religion på torsdag och jag märkte när jag skulle skriva om vedaskrifterna att det stod typ en rad om det i boken och "urkund" i anteckningarna (asså huvudskriften), ja så jag får söka mycket på internet
antar jag :O


En bild

En bild på mig och Tiffany från gymmet igår. Tyvärr så dog mobilen och de andra bilder som togs blev lite suddiga då vi står och putar med magen och ser ut som riktiga retards :P

 


Duktig flicka

Idag har jag varit väldigt duktig! När jag kom hem vid ca 14:30 så började jag städa, har dammat, damsugit och vädrat rummet. Det känns så skönt nu, har sen tid för att plugga och inte behöva tänka att jag måste städa sen för jag brukar annars göra det :O

Sitter just nu och kollar runt på bärbara datorer, har hittat en som verkar jätte bra för mig och är jätte snygg. En VAIO, först ville jag ha rosa men det fanns inte i den modellen men sen tänkte jag "varför rosa? svart är ju snyggare".

Jag är ensam hemma nu för de andra är hos Anders mamma. Jag ville inte följa med, så jag får äta middag själv snart. Vet inte vad jag ska äta, antingen blir det chicken nuggets med ris men sötsura såsen är slut :( Annars blir det väl köttbullar och makaroner. Ska göra sallad också om det finns!


Så jävla snygg! Sony VAIO VPC-EB3S1E heter den.


Mot gymmet

Sådär ja! Kom hem från skolan för en timme sedan. Har ätit två mackor och druckit ett stort glas mjölk, varför kan mjölk vara så jävla gott ibland? :O Har bytt om till gymkläder och packat upp min väska. Ska snart gå mot bussen för att möta Tiffany på gymmet. Det var alldeles för länge sen asså. Jag minns inte när jag var där sist, så illa är det. Nu jävlar anåda ska det fan bli en förändring!
Eller hur Tiffany? :D


Önskelistan än så länge!



Slut på lovet

Det var ett tag sen jag bloggade, ja ni vet ju att jag bloggar lite när som helst, kan gå flera dagar utan ett inlägg. Men så har jag blivit nu, man orkar inte göra det hela tiden. Förut var det roligare, det är fortfarande roligt men har inte kvar suget som jag hade förut.

Dennis har varit här sen i torsdags. Vi har haft det über mysigt! Vi har inte gjort ett dugg förutom att varit hos min näst yngsta moster i fredags som fyllt år. Så han fick träffa släkten och jag visa mitt nya hår, ena mostern tyckte att jag var finare i brunt och framhävde mina färger, medans den andra mostern ryckte i mitt hår och säger att jag ska ha blont hår. Nope, jag tänker ha mörkt nu, det finns ingen tanke att jag ska färga till blont igen, kanske till sommaren isåfall men det får vi se då.

Igår hade Dennis och jag 9 månader. Vi tänkte först gå på bio och se Sanctum men då skulle vi få hämta ut biljetterna dagen innan och den var i 3D. Vi reserverade platser men vi gick aldrig, vi orkade inte och det är ju mycket mysigare att vara hemma och kolla på film och ligga i min soffa med en massa tända ljus. Har blivit besatt av ljus, det är så mysigt och man känner harmonin så man själv blir lugnare :p

Imorgon är det skola igen, ush vad tråkigt säger jag bara! Det var så himla skönt med lov. Men vi går ju sex veckor till och sen är det påsklov. Hoppas det går snabbt! Igår var det exakt två veckor kvar tills jag fyller 18. Tänk att tiden går så snabbt, för 18 år sedan ploppade jag ut från mammas stora mage.


Ännu mörkare

Familjen och jag har ikväll varit hos min syster och hennes pojkvän på middag och fikat. Hon tonade även mitt hår ännu en gång, mycket bättre. Är det lite fel om jag säger att jag ser hur sexig och snygg ut som helst i det? Haha :D
Det blev ännu mörkare och jag älskar det!

Försökte ladda ner photoshop igen, men eftersom jag redan provat testversion så går det inte att göra det igen, man måste köpa. Det måste ju finnas ett annat sätt! Aja, ni för nöja med oredigerade bilder för nuet.


Lov!

Åh vad skönt det är med lov! Idag har jag bara varit hemma och tagit lugnt och kollat på två filmer än så länge. Imorse var jag på återbesök på vårdcentralen, allt såg bra ut och jag ska äta upp mina tabletter och sen sluta och så får vi se om det kommer tillbaka eller inte, isåfall ska jag ta tablett när jag känner magont.

I måndags var jag fortfarande kvar hos Dennis, vi gjorde absolut ingenting, det var så underbart skönt. Tvyärr så åkte jag hem så jag fick inte somna i min älskling famn :(

Men det var värt det ändå, för igår var jag i stan med Tiffany och Sandra BR. Hade det jätte trevligt och roligt. Jag påpekade flera gånger att det finns 1000 H&M butiker i stan, men det är ju fullt av dom och det ligger typ fem st bara på Drottninggatan :O

Idag ska jag fortsätta ta det lugnt och senare åka till storasyster och tona mitt hår igen, igår upptäckte jag en stor blond fläck på höger sida.
Men nu ska det fixas! :D

P.S Min dator som min pappa har byggt, den lever sitt egna lilla liv. Ibland funkar den hur bra som helst, och ibland vill den bara inte funka alls. Sen jag kom hem i måndags kväll har datorn inte velat sättas på ordentligt, den går lixom inte igång.
Men när jag kom hem från promenaden med Smilla så satte jag på datorn och det funkade utan problem! Då ringer pappa, det är så typiskt att grejerna alltid funkar igen när man ska ha hjälp, och när man väl behöver hjälp så funkar dom inte. Det händer alltid!

Jag har tänkt och jag vill ha en bärbar dator. Jag behöver ingen stationär, vad ska jag ha det till? Det är bättre med en bärbar för jag använder bara internet och photoshop (det tar inte alls mycket plats!) och jag är ofta hos Dennis i veckorna.



Sådan dator vill jag ha!