Går inte att beskriva: Tiffany <3

Har precis kollat på "True blood", jag vet att jag tjatat men "True blood" är den bästa serien ever. Det händer saker hela tiden i varenda avsnitt och det är spänning hela tiden, det är så det ska vara i filmer och serier.
Tänkte ladda hem alla säsonger, men vill inte göra det på syrrans dator men min dator är ju som den är som jag sagt tidigare.

Har inte haft någon blogg ork direkt idag men jag skriver det jag känner för just nu helt enkelt.

Haha måste bara säga detta: "Tiffany Brixtorp är den underbaraste och mest energispridare i hela världen!"
Träffade henne idag och vi åkte in till stan för jag skulle köpa en väska, och det gjorde jag! Wiie!
Iallafall, vi åkte till Hötorget ni vet där alla turkar och kurdar har sina stånd med frukter och blommor och alla sånt där.
Jag och Tiffany fick för oss att köpa ett paket jordgubbar för 20spänn, men vi fick ett paket till gratis. Vi gick därifrån och började äta, sen upptäckte Tiffany att det var mögel på några, så vi gick tillbaka och krävde nya, så vi fick två nya paket fulla med jordgubbar. Sen märkte vi att några var ruttna. Vi gick runt där flera gånger och kom till ståndet där vi köpte jordgubbarna och Tiffany sa då till dom att jordgubbarna var ruttna så vi fick ytterligare ett paket gratis.

Sen satte vi oss och åt dom. Sen fick jag för mig när vi gick förbi blommorna att vi skulle flörta till oss någon bukett men det lyckades vi dock inte med. Tiffany däremot fick lite vindruvor av en annan snubbe när vi äntligen gick därifrån till hennes mammas jobb. Äntligen har jag träffat henne! Super duper trevlig verkligen.
Vi följde med Tiffany till hårsalongen för hon skulle klippa sig ännu en gång och färga om sitt hår som jag precis fick reda på tog 3,5 timme.

Jag vill också gå till frissan och fixa mitt hår men har inte pengarna för det. Mina pengar jag har nu ska gå åt till kläder och förhoppningsvis neuLash så man är sommarfräsh fast man inte behöver göra något. Den rekomenderas överallt och jag har ju pengarna, om jag inte köper upp allt på kläder dock.


In need of help!

Åh, asså min blogg har blivit helt CP, menyn är längst ner och jag har gjort allt som går att göra men det funkar inte, så jag orkar inte bry mig om designen just nu. Snälla någon som kan hjälpa mig!?!?!

Träna

Åh vad arg jag blir, jag som gått och längtat efter "Desperate houswives" hela dagen, så vistas det bara på kanal 5 play som inte funkar för tillfället, antar att det är mycket trafik just nu. Jaha, så nu visar kanal 5 "CSI" istället för "Desperate houswives". Bajs på dom!

Så jag lyssnar just nu på Justin Bieber och väntar på att "Cougar town" ska börja sen istället.

Idag har det varit en seg dag, har varit lite hängig hela dagen. Men på foto fick vi äntligen kopiera färg bilder, det var inte så svårt som jag trodde, dock var det bläck svart till skillnad mot när man kopierar svart vit, då finns det åtminstone rött ljus, men idag fick vi öva på att arbeta i ett bläck svart rum då.

Stannade kvar i skolan till strax efter 17.00, sen gick jag till Torvalla där mamma gymmade, kollade på lite när mamma var duktig och gymmade, sen kom det fram en kille och började prata med mig och frågade om jag ville börja, såklart jag vill det (dah!) haha, ne men vi stod och pratade lite och han tyckte jag skulle prova deras gym och gå och gymma gratis en gång med en special tränare och prata om vilka maskiner som passar en osv.
Jag har velat börja på Torvallas gym ett bra tag! Simningen ingår ju så då ingår ju bastun, härligt. Jag vill verkligen börja träna inför beach 2010, jag kan säga såhär: Jag har inte tränat sen sexan! Det är sjukt länge, det var mitt största misstag att sluta simma för jag har verkligen gått upp så mycket i vikt.

Jag slutade simma för jag gick igenom en svår period då, mer säger jag inte. Men jag vill verkligen börja träna igen asså.

Haha kommer ihåg en dag då jag var med Sarah då hon sa "Jag får ångest, jag har inte tränat på två veckor" och jag sa "Men jag har inte tränat på två år!". Och så började vi asgarva åt det.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Justin Bieber. Hörs!


Jag i sexan. Ush på dom fula onoppade ögonbrynen!!


Grattis syrran!

Jaha, då får man använda syrrans bärbara dator då för min dator är påväg till andra sidan. Asså den stängs ju fan av så fort man loggar in, jag vill kunna bränna alla bilder, filmer och musik jag har på min dator så vi kan slänga den förbannade datorn. Cia använder ju inte sin bärbara så ofta ändå, jag är nog liite mer beroende än henne haha.

Efter skolan gick jag till centrum, själv *snyft*. Jag hittade inte det jag letade efter, eller jag hittade men inte så snygga, så jag köpte lite spontant en navelpiercing till Cia, men såklart så har hon inte haft piercing i på ett år, jaha där rök den då. Men då så frågade jag morsan lite på skoj sådär "Får jag pierca naveln istället?" svaret: "Ja, men du får betala det själv".

Well, I have to think about it. Jag är inte så mycket för navelpiercingar, men om jag vill pierca mig så skulle det vara tungan, men det får vänta några år haha.

Eftersom syrran fyller år idag så åkte jag och familjen till restaurangen Koh Phangan, ett thailändskt jätte mysigt ställe. Det var verkligen jättefint där, kändes som man satt i djungeln, haha inte precis då, men det kändes som att man var utomlands, och dom hade fiskar i golvet. Hur coolt som helst. Toaletten gillade jag också, det var jätte fint där inne, det var därför jag satt där lite längre än vad jag behövde ;)

Jag åt en jättegod strimlad biff med sallad och ris, Koh Phangan är väldigt känd för sina heta rätter så det bränns i halsen, jag tror jag tog en little hot och det var lagom starkt. Till efterrätt blev det en god banana split som jag inte ätit på sjukt länge.

Just nu rullar "Svenska hollywood fruar" på min TV som syrran kollade på, hon verkar ha gått, men orkar inte gå fyra steg till TVn och stänga av, haha.

Men det blev en lyckad dag, en bra start på veckan.


Bilder från Koh Phangan


Slutat skoldagen

Har precis haft samhälle då vi har skrivit om våran framtida bostad, man får jobba i grupp men jag vill helst jobba ensam eftersom det är bäst så för mig, för jag klarar inte av att när t.e.x den andra är borta och hon/han har alla papper och så kan man inte göra något. Men det är bara bra att man jobbar ensam tycker jag.

Ja nu när jag har slutat hade jag tänkt gå upp till centrum och leta efter en present till syrran eftersom hon fyller 21 idag, vad gammal hon plöstligt blev, haha!
Ne men jag vet inte vad hon önskar sig, men jag tror jag vet vad jag kanske ska köpa, ska kolla med mamma först.

Men jag vill inte gå upp till centrum själv men ingen i klassen verkar inte kunna följa med mig. *snyft*

Firanade idag igen

Får sitta vid Eriks dator för min är ju helt CP och hakar upp sig hela tiden, alltid något fel på min dator och har alltid varit sen jag fick den. Vill ha en ny, men det kostar ju en massa pengar och för dom pengarna ska jag förmodligen resa med i sommar så.

Igår hade jag det jätte trevligt med släkten, fick pengar, presentkort i Haninge centrum och en jätte snygg plånbok med nitar på som passar perfekt till min nit väska jag fick av Tiffany men tyvärr så var väskan för liten för att plånboken skulle passa dock.
Ska ändå köpa en väska snart, men först måste jag hitta en.

Idag ska jag, Cia, Erik och Tellus åka hem till pappa och fira oss där med pappsen och Carina. Det blir bara fika. Jag har ju redan fått min present av pappa, det var ju iPoden och jag är jätte glad att jag fick den för när jag skulle lägga över musik på min gamla som mamma skulle få så var jag tvungen att ha en skiva eller nåt, ja det funkar inte att överföra låtar till den så det var ju tur att jag fick en ny då. Bellvis kan ju inte leva utan musik!


Detta fick jag av släkten då.


Kalas

Väntar på att släkten ska komma så vi kan börja käka goda pajer som mamma har köpt. Dom skulle kommit för 20 minuter sen, men det är ju släkten i ett nötskal att komma lite senare.

Förlåt för jag inte uppdaterade bloggen igår, men jag kan berätta lite kort.
Igår var det skola som vanligt från 09:45 till 13:30, efter skolan åkte jag hem och städade rummet en snabbis senare kom *******, dock var han bara kvar till typ halv sex.

Det blev hemmagjorda pizzor igår och det var skit gott. Det var så länge sen jag åt det sist.
Efter middagen ringde jag Sandra och vid 20:00 åkte jag hem till henne och kollade på "Let's dance" finalen med henne och hennes familj + Adam, men han gick och la sig tidigare.

Kom hem vid tolv tiden och somnade direkt.

Idag blir det att fira mig, Cia och Erik med släkten. Dock kommer inte alla för några stycken är utomlands och vissa har träning.
Men det ska bli kul att träffa släkten igen, det var ett tag sen sist.

Ikväll har jag inga planer, kanske träffa Sandra, kanske inte. Vi får se när alla har gått helt enkelt.

Helg

Har svenska nu sista lektionen och skriver på uppgiften om barn språk. Just nu står det still i skallen av allt läsande och googlande.

Vi slutar om en kvart så det är skönt, ska hem och städa rummet sen kommer ******* hem till mig. Vi vet inte vad vi ska göra men vi kommer väl på något.

Skoldagen har varit bra men lite seg, vi började med samhälle då vi just nu lär oss om ekonomin. Vi skulle skriva ner allt vi ätit den senaste veckan och sen räkna ut hur mycket det kostar + möblera bostaden när vi flyttar osv.

Sen nu har vi haft engelska och svenska.

I skolan

Har graf lektion just nu och lyssnar på "Hope and glory" acoustic version med Måns Zelmerlöw, den är så himla bra. Den får mig att tänka på en viss person. Kan inte sluta tänka på våra stunder och hur vi "gjorde slut", vi var inte tillsammans än då men var påväg, det går inte att förklara. Åh jag måste bara skriva av mig allt bara, gör det på hemlisbloggen, vill inte ni ska veta allt om mitt liv.

Ska väl börja jobba på uppgiften nu då. Det har gått bra i skolan idag, det flöt på bra på matten och engelskan. Efter skolan ska jag förhoppningsvis köpa en väska, hoppas jag hittar en.

Nej nu ska jag jobba på bilden.


God morgon

God morgon, god morgon.
Åt frukost nyss så nu är jag klar, så under tiden passar jag på att sitta vid datorn lite.

Börjar 10:00 med engelska, sen har jag matte och sist graf. Vi ska fortsätta i illustratior där vi målar av människor. Efter skolan ska jag försöka hitta en fin svart väska, vill inte gå runt med min gråa friis&co som jag gjort i ca fyra år nu.


Duktig flicka - klantig flicka

Kom nyss in efter en snabb kvälls promenad med Tellus. Lyssnar just nu på musik, som vanligt.

Idag började jag 10:10 med matte och det flöt på bra där. Sen hade vi lunch då klumpedunsen Marie råkade fastna med sina hörlurar så maten åkte ur tallriken. Sen var det dags för andra och sista lektionen, rörlig bild. Hade tänkt filma men han kunde inte. Men jag började redigera lite, delade upp videon i delar, men det gick inte så bra när jag skulle klippa ihop, jag måste ha hela låten men jag hade ingen sladd till min iPod så jag gjorde inte så mycket för det lät förjävligt..

Efter skolan gick jag och tjejerna till centrum. Hade tänkt köpa jeans men alla vi var lite sega och jag pallade inte leta. Så vi satte oss på donken och Moa och Li köpte en caffe cool men jag höll mig undan fast jag hade pengar. Jag har en nyttig vecka denna vecka. Inge junkfood here inte. Men sen kommer mamma och säger att det blir tårta och sånt på lördag när vi ska fira mig, Cia och Erik. Eh, vi får se vad som händer med det. Kanske gör ett undantag, nej jag har lovat mig själv nu.

Än så länge har det gått bra. Dricker te så fort jag blir sugen på nåt eller hungrig, det funkar bra! Sen har jag gått från skolan till centrum, från centrum och hem. Så jag har fått en bra promenad idag.

Hahaha påvägen från centrum gick jag och Li tillsammans för hon skulle tillbaka till skolan en snabbis så halkar jag framåt och kan inte ställa mig upp av allt garv. Li står också och as garvar och bakom mig ligger Söderbymalmsskolan och det var ett klassrum precis där jag halkade, och där stod det flera personer och skrattade åt mig, pinsamt! Hade verkligen magont efter allt asgarv. Jag kunde inte gå normalt dom nästa 10 minuterna, så jag och Li skiljdes åt och jag ringde upp Moa för att prata med henne hela vägen hem.

Det får räcka såhär. Ska gå och lägga mig nu. Godnatt!


Kan ni tänka er att jag såg ut såhär för exakt ett år sedan idag? Jättemycket mascara, vit ögonskugga, brun i ansiktet och nästan vit på halsen och bröstet!


Två våldtäcker - straff eller inte?

Dricker te nu och har precis kollat på TV. Såg ett repotage om den 14 åriga flickan som blev våldtagen av en kille på skolans toalett, ingen trodde på henne att han hade våldtagit henne. Men senare erkänner han våldtäcktet men typ ingen trodde på honom ändå. Han fick iallafall besöksförbud från henne och fick inte komma på skolavslutningen (för ett år sen), men kyrkan lät honom komma ändå. Flickan var bortrest men det var mot reglerna. Senare samma kväll våldtar han en annan tjej.

Folk är så dumma och blinda och tror inte på att han våldtagit tjejerna utan det är tjejerna som blir kränkta av alla människor som kallar dom hora, fitta och en massa andra saker. Det är sjukt. Har han erkänt första våldtäckten ska han få sitt straff tycker jag. Men folk fortsätter med sina historier och trycker ner dom stackars tjejorna. Jag tror starkt på att denna "charmiga", snygga och populära killen fortfarande våldtagit tjejerna. Det är sjukt iallafall! Jag blir så förbannad över sånt här, och detta har pågått i ett år nu och dom har fortfarande inte utrett allt. Jävla Sverige!

Nej men jag ska bli gladare nu för "True blood" börjar om en kvart. I'm so excited!


Bra dag & hemsk

Är nyduschad och redo för att sova, men först ska jag fixa med låtar till min nya iPod som jag fick av min älskade pappa idag! Den är jätte snygg + den har en videokamera. Jätte kul! Den har stegräknare också haha.

Efter skolan idag gick jag, Moa, Li och Marie till centrum. Jag köpte äntligen vita låga converse som jag velat ha jätte länge nu. Det var på tiden för mina dojor läcker in och är dyngsur när jag ska ta av mig skorna. Skulle köpa ett par jeans också men det pallade inte jag med efter allt sökandes efter bra converse. Såg världens gulligaste skor också. Se bilden under!

Har varit en jätte bra dag idag.
Tömde plånboken och köpte nya skor, fick en ny jättefin iPod och en hund blir jätte glad när man kommer hem och pussar på en jätte länge. Det är så roligt!

Men rädd har man blivit ikväll också.
När jag kliver ut ur duschen så har jag fått ett sms från Sandra Brissman "Va är det för bild på dig som blivit taggad på facebook? Du är ju nästan naken!?" Så jag loggar in på facebook och det står 16 nya händelser, såklart jag blir rädd! Men såklart hade jag inte läst hela smset "En smart person läser hela smset. ;) Sänd detta vidare till alla i din telefonlista å se alla roliga reaktioner. ;)" Haha, jag är nog inte så smart.

Men nu ska jag överföra låtar till min fina iPod så jag har bra musik i öronen inatt. God natt!


Mina nya converse.


Min nya iPod.


Världens sötaste skor! Mina barn ska ha sånna när dom är små.


Morrn morrn

God morgon!
Slutar alldeles strax svenskan och ska snart ha lunch. Är redan hungrig fast jag åt fruskost för 1 ½ timme sen. Skoldagen fortsätter med foto kl 13:00 och slutar 15:00. Tänkte gå till centrum efter skolan och köpa tygskor och jeans. Det behöver jag verkligen just nu!
Har arbetat med barnspråk som jag skriver om men vi får sluta nu, så hejdå.

Måndag, ny vecka

God kväll!
Har precis fixat i ordning mig inför sängen och lyssnar på "Whatcha say" med Jason Derulo, en jätte bra låt som jag aldrig tröttnar på.

Måndag igen, ny vecka.
Ja, det var skola från 09:45 till 14:30. Fick stressa imorse, för precis när jag skulle gå mot bussen så märkte jag att mitt busskort inte låg i min jackficka och då hade Anders det såklart på sig det på jobbet, så han fick åka snabbt som attans hem och lämna det till mig så jag fick skjuts till skolan. Så jag kom inte sent alls, kom precis i tid.

Ja, det blev en långpromenad direkt jag kom hem eftersom en viss hund hade varit ensam hemma några timmar. Vad har jag gjort mer idag? Gått runt i huset och inte gjort nånting alls. Har druckit 3 - 4 stora koppar te idag. Har börjat med det igen, så fort jag blir sugen på något eller blir hungrig så dricker jag ett stor kopp te och det hjälper faktist. Det är så mättande och jätte gott.

Nej nu ska jag gå och lägga mig, börjar 10:20 imorgon så jag kommer nog få många timmars sömn. Skönt! Natti natti.


Whatcha say - Jason Derulo


Presenter jag fick

Det här är presenterna jag fick i fredags, fler får jag nästa vecka :D



* Pengar
* Pyjamas
* Parfym: Dolce and gabbana The one
* Påslakan
* Halsband
* Armband
* Ansiktsmasker
* Nit väska
* Tröja
* Presentkort i Haninge centrum
* Gå och fixa naglarna hos Professional nails
* Manikyr kit
* + Champagne glas
* + Teater biljett


Jimmy choo

Rubriken säger ju allt, Jimmy choo. Älskar deras produkter! Kolla deras väskor och skor dom är ju hur snygga som helst. Vill ha vill ha! Kan inte sluta kolla på dom, vissa skor finns på H&M också, men jag antar att alla fjortisar redan har rensat hela lagret.

Men dom är ju så snygga, vad finns det mer att säga? Jag älskar dom, dom är så snygga. Punkt slut.


Grekland

Kollar just nu faktist flygresor till Thessaloniki, Grekland. Vill så gärna dit i sommar asså! En gammal bästis bor där och vi vill träffas i sommar och jag vill åka utomlands, så varför inte slå två flugor i en smäll? Isåfall får jag bara betala flygresan dit och hem och det ligger på från 3000 och uppåt för både dit och hem resan så det är ju inte så jätte dyrt + jag får isåfall gratis boende också. Gäller att ha pengarna också, så jag får hoppas på att jag får sommar jobb snart.

Åh, jag saknar ihjäl mig efter henne. Har inte träffat henne sen jag bodde i villan sist och det var för sex eller sju år sedan. Och jag vill åka till Grekland och hitta en Stavros snygging! ;) Hahaha!


Stratia i tvåan. Så jävla söt!!


Hade en sjukt bra födelsedag!

Nu är jag 17 bast. 364 dagar kvar tills jag får gå ut på krogen då, längtar!

Jag hade en sjukt bra födelsedag igår.
Kan väl ta hela dagen rakt av då.

Skolan började 09:45 med samhälle och därefter följde engelska och svenska med på schemat. Sen slutade jag vid 13:30, så det var bara att åka raka vägen hem och börja städa huset. Hade dock väldigt kul när jag städade för jag hade på bra hög musik i högtalarna så jag dansade runt hela kåken och hade kul för mig själv med städningen. Tror det är första gången jag uppskattar att städa huset haha.

Vid 18:30 blev det middag och present öppning med familjen och strax därefter rullade folket på redan, jag var inte ens färdigfixad så jag slängde bara på mig något. Farmor och farfar kom förbi en snabbis och lämnade min och Cias och Eriks (!?) presenter.

Först blev det lite mingel sen blev det fika med tårta och kakor. Det togs en massa bilder och filmer under kvällen och jag hade inte tråkigt en enda sekund. Det var den bästa kvällen på sjukt länge! Denna års födelsedagsfest toppar verkligen förra året, har lärt mig en läxa! Förra året bjöd jag in EN kille men han tog med sig flera och det slutade med att sprit, telefoner, filmer och mina kondomer blev snodda.

Ne så jag hade sjukt roligt igår.


Sandra, Camilla, Bibbi, Moa, Marie och William.


Sandra, Camilla, Bibbi, Moa, Marie och William. (Haha vad gör Moa och Marie för ngt?)


Underbara människor.


Ser roligt ut!


Muppiga jag och Tiffany.


Diggar bilden.


Tiffany, Natta, Stephanie, Sandra, Camilla, Bibbi, Li, Moa, Marie och William.


Haha söta!


Alla vi.


Alla vi igen.


Peace.


"Yo". Haha!


Alla vi tjejer.


Fick en jättefin nitväska av Tiffany och pengar av klasskompisarna.


William och Camilla.


Camilla snygging.


Sandra, William och Li.


Sandra, Tiffany, William och Li.


Hetingen Li.


Här äts det. Bibbi och Natta.


Li är sitt vanliga jag.


Haha jag och Sandra. Skit snygga ju!


Skit fina Stephanie.


Ja visst blev man snygg, det gäller att bjuda på sig själv.


Tiffany och jag, ja som jag sa.


Det dansades en massa, det kan jag lugnt säga.


Moa och Li dansar.


William stor trivs.


Dans.


"It's a boy girl thing"

Har precis kollat på "It's a boy girl thing", den var faktist väldigt bra. Killen som har huvudrollen liknar Zac Efron lite grann, snygg.

Vi drog aldrig in till stan, det blev utanför kulturhuset i Haninge centrum, men det uppstod ett problem så det blev inte så himla mycket filmande iallafall. Skit! Vi får försöka nån annan dag.

Har inte hänt så mycket idag. Gick upp strax innan ett nån gång, första gången på länge faktist. Hade inget annat för mig så jag följde med mamma och Anders till City gross och handlade.

Har inte gjort mer idag, skriver snart ett inlägg till.


In mot stan

Hejdå, nu ska jag dra in till stan med Kincio och hans polare. Vi ska filma fem scener till musikvideon idag. Undra hur lång tid detta kommer ta. Aja vi hörs när jag kommer hem. Ciao!

Nu är det mitt sista inlägg som 16 år

Ok kanske inte, måste bara skriva om en sak först.
När jag kollade Paows blogg idag så fastnade jag för produkten neuLash, en "eyeliner" som man stryker på längs ögonfransarnas linje varje dag och till slut får man långa, böjda ögonfransar med en bra volym. Jag har rätt långa ögonfransar.. eller haft (tror dom har minskat haha).

Produkten är dyr men det håller 3-4 månader och efter 30 dagar har man resultatet! Perfekt nu till sommaren. Jag vill verkligen ha pengar nu när jag fyller år så jag kan köpa denna, inga mascaror hjälper mig, eller dom jag provat då. Men jag vill verkligen prova denna. Har mejlat dom och alla deras kunder är nöjda till 98%.


Mitt sista inlägg som 16 år

Har sett på "Vampire diaries" (alltid bra, men inte bättre än "True blood") och "Bella&Tyra show".
Vet inte vad jag ska göra nu, sitter och stirrar på bakgrundsbilden på datorn och gör ingenting. Ska ta hand om min rena tvätt som jag inte gjort på två dar nu, mamma tjatar.

Jag börjar bli lite trött så jag ska väl gå och lägga mig snart. Tänk att jag fyller år imorgon, fan vad länge sen det kändes som jag firade mig sist.. med mina gamla vänner som jag inte ens pratar med idag, eller några av dom kommer men inte dom jag bråkat med förstås. Aja I'm so over it. Har till och med fått beröm för att jag gått vidare så snabbt för jag hade en tuff period då, med vänner, familjen, skolan ja allt.

Men imorgon blir det andra puckar. Var som sagt och handlade idag inför morgondagen and I'm so excited!
Och jag har redan fått reda på vad jag kommer få av pappa i present.. Som vanligt!


En bild från förra årets fest.


Målar

Har graf lektion just nu och vi jobbar i illustratior och målar människor, det är rätt kul men det är väldigt ansträngande, får ju ont i ögonen när man stirrar på skärmen så jag måste ta en liten paus från målandet.
Jag målar Katy Perry, har inte hunnit så mycket för jag är så noga, som vanligt, men vi har nästa gång på oss också så jag hinner ju bli klar med den innan dess.

Ska gå mot bussen om ca 20 minuter, ska till mammas jobb sen ska vi åka och handla inför min fest imorgon. Borde nog skriva en lista faktist så jag inte glömmer bort något.

Så idag ska jag handla, kolla på "Vampire diaries" och "Bella & Tyras show". Sen vet jag inte vad jag ska göra.

Den här bilden målar jag.


God natt

Har precis noppat ögonbrynen, dom såg förj*vliga ut, jag har svarta dessutom så det syns mycket. Har borstat tänderna och fräschat till mig, ska gå och lägga mig nu.

"True blood" var så j*vla bra i vanlig ordning! :)


Tråååkigt

Har så tråkigt just nu, sitter och stirrar på dataskärmen. Finns inget roligt att göra vid datorn längre, facebook har blivit tråkigt och spela pallar man inte heller göra, läsa bloggar har man väl gjort, om och om igen. Kan inte bli tråkigare än att läsa Kissies blogg om och om igen. Ush fy banne mej!

Sitter bara och väntar på att klockan ska bli 22:00 för då blir det "True blood"! Wie, min favorit serie. You gotta love it.


Jace Everett - Bad things


Ny header

Vad tycker ni? Har gjort en ny header. Inte så mycket ändringar bara bytt bild på mig själv. Den blev bra tycker jag, vad tycker ni? Var den andra bättre?


Före


Efter

Gaah

Är fortfarande i skolan och har haft rörlig bild. Träffade Kincio så vi spelade in en liten scen, sen tappade jag bort mina nycklar och gick runt och letate efter dom ett bra tag. Sen gick jag och Li och åt för jag hade missat lunchen.

Nu sitter jag här i grafsalen och är bara inne på datorn, har inget annat att göra på den här lektionen. Men om ca tio minuter ska jag, Li och Nathalie gå till bilden och jobba där. Är fortfarande inte klar med min rutförstoring, men ska ta hem och jobba på den istället för att gå dit en gång i veckan.

*gäääsp*

Gud vad trött jag är. Kollar på "Christine" nu sen ska jag gå och borsta tänderna.

Idag har det varit en lugn dag. Hade svenska och foto idag. Fick gå ut och fota på fyra olika sätt.
Sen var det bara att åka hem och passa hunden och kollade på "Sex and the city filmen".

*gääsp* Vad har jag gjort mer då? Nja ingenting typ, kollat på "Desperate housewives", "Cougar town" och "Christine" och pluggat lite rörlig bild.

Nu orkar jag faktist inte skriva för jag kommer somna när som helst. Godnatt!

God morgon

God morgon!
Jag hinner slänga in ett inlägg lite snabbt.
Vilken bra start på morgonen. Tänkte gå upp kl 08:00 för hinna duscha, men jag var redan vaken vid 07:00 så jag kollade på "Vakna med The voice" och Blondinbella och Tyra gästade. Haha, när dom visade hur dom såg ut om 30 år så började dom as garva och Blondinbella utbrast: "Jag ser ut som Anna Bergendal" och Josefine: "Anna är yngre än dig". Pinsamt! Lite elakt av Bella.

Den här morgonen har jag hunnit kolla på det en timme, tagit en lång dusch, sminkat mig lite, fixat håret, ätit frukost och sjungit på Follow me i ca en kvart.

Bussen går 13 över så jag ska snart gå och klä på mig, tar ju ändå bara fyra minuter att gå men måste vara ute i god tid ifall den kommer för tidigt, bussarna har börjat göra det nu. Attans!

Idag slutar jag iallafall 15:00 men måste hem direkt för Tellus är ensam hemma, men egentligen ska jag och Kincio förbereda musikvideon, men det får vi ta nån annan dag då.


Nu har jag slingat mig

Äntligen! Har slingat håret nu. Blev lite gulaktig på några slingor, men det är ju för att jag är så mörkhårig på vissa ställen. Men det lägger sig efter två veckor typ. Men annars är jag nöjd. Men det behöver slingas en omgång till eftersom medlet inte räckte. Är fortfarande mörkt på en ganska stor area, men skit samma. Man märker inte det. Är iallafall nöjd.


Grattis på bröllopsdagen!

Kl 19:00

Åh vad jag älskar denna låt! Follow me med Uncle Kracker. Kommer ihåg den låten så starkt eftersom jag hade den på min "pea" sida. Så jävla bra låt asså!

Ny speciell vecka!
Idag har mamma och Anders bröllopsdag, det firade vi med en jättegod middag och lite vin och tända ljus. Bara mega mysigt. Blir lite fikabröd sen också.

Idag var det skola 09:45 då vi började med matte, om jag ska vara ärlig gjorde vi inte ett piss. Vi satte oss i hemvisten och försökte plugga men gick inte, blev bara en massa snack om musik och melodifestivalen och skalade morötter. Haha! Vet inte hur vi kom in på det faktist.

På samhälls lektionen skulle vi göra en massa jävla frågor, men våran lilla grupp kom bara på fem frågor. Antar att vi kommer ha prov om alla dessa jävla frågor snart.

Efter lektionerna gick vi till syster för att både jag och Marie hade tid hos henne. Sen träffade jag Kincio och pratade om musikvideon, men vi kom inte på ett smack om idéer. Borde sitta och knarka låten just nu istället för follow me, men jag kommer inte på något, bajs då!
Så vi pratade om allt annat än det vi borde ha gjort då. Sen åkte vi hem.

Ja vad har jag gjort sen dess? Åt lite mellis när jag kom hem, och försökte fota Tarzan när han satt så fint ute, men han är inte fotogenik. Han blev skit ful hahaha!

Väntar på att det blir kaffe och fika. Har varit en super bra start på veckan. Längtar som fan till fredag då jag får fira med mina älskade vänner, speciellt Tiffany! Saknar dig tjejen. You know you'll allways be in my ♥


Älsklingen min. Love you to mutch! (No I am not lesbian mommy!)


Natti natti

Nu ska jag, mitt korta hår och min stora finne gå och lägga oss.
God natt! ♥

Lika som bär?

Tidigare idag när jag kollade på "Life of Ryan" på MTV kom jag tänka på den lilla sångfågeln Justin Bieber. Fan vad lika sånfågeln Justin Bieber och skejtaren Ryan Sheckler är! Dom ser verkligen ut som att vara bröder. Tycker ni inte också det? Ansiktet och håret. Dom är så lika varandra tycker jag!


Bröder?!


That can wait

Nehe! Det blev ingen slingning idag. Jag hade så fettigt hår så jag tvättade det, sen kommer Cia in när jag står och fönar det, "det är bättre om det är lite fettigt" men blööö då. Så jag får vänta tills imorgon. Åh jag som var så taggad på att slinga mig idag. Aja, jag får väl vänta tills imorgon då det är lite fettigare då. Typiskt!

Dags att slinga sig

Har precis ätit mig mätt på jätte god mat och ska snart slinga håret ljusare. Ska först tvätta håret och sen slinga mig. Äntligen säger jag bara! Vill inte vara mörkhårig längre.


Mitt hår just nu. Mörkt och fult!


Blondin VS brunett

Vad är snyggast? Blont eller mörkt?
Jag tycker blont är snyggare och vackrare, brunt är mer sexigt och hett. Blont is my thing you know, somrigt och kvinnligt. Det tycker jag iallafall, vad tycker ni?

 

It's unusually hot for once

Gud vad varmt det är i mitt rum! Har bara linne på mig just nu men ändå svettas jag som en gris nästan. Har inget element på och har haft balkongdörren öppen skit länge, men ändå är det jätte ovanligt varmt för en gångs skull.
Annars brukar det vara svin kallt. Har inte haft elementet på i över en vecka, snart två veckor.


United state of pop 2009
Har lyssnat på den hela dagen.


Vaken med tuppen

God morgon!
Är på jätte bra humör och vill bara dansa, vet inte vad som har flugit i mig. Gick upp 09:20 lixom, tidigt för min del.

Men jag är vaken med tuppen ändå. Hoppas det håller hela dagen!
Igår började jag damma av på dom flesta ställena, men när jag städade hittade jag en cd skiva som jag fått av min idrottslärare från nian. Så jag kollade på den som var 45 minuter lång.

Fy fan vad pinsamt det var att kolla på dansen som jag, Sarah, Natta och Becca dansade till. Den sämsta dansen ever lixom, haha!

Men jag har 9 av 18 hyller kvar att damma så det tar inte så lång tid. Sen ska jag dammsuga och byta lakan och vädra rummet.

Så det blir det jag ska göra idag, + lite so plugg som jag inte gjorde igår.


PIIINSAMT!


KORTHÅRIG!

God morgon!
Fint väder det är ute, solen är framme och smälter bort snön. Har lust att gå ut och hälla varm vatten på snön så den går bort fortare.

Skrev tyvärr inget inlägg igår som ni märkt.
Hade skola från 09:45 till 13:30, men vi fick gå tidigare.

Efter skolan gick jag Moa, Marie och Li till centrum för Moa var skyldig alla oss pengar. Sen gick vi bara runt lite och köpte en caffe cool.
Inte konstigt alla mina pengar går åt, man köper billiga saker men mycket. Det är det farliga, man ska lämna plånboken hemma istället.

Klippte mig igår! Det blev kort (tycker jag)! Har haft långt hår hela mitt liv, så det känns konstigt med kort hår. Men det är inte fult iallafall.

Till kvällen kom Sandra Bl och Adam hit och fikade lite och kollade på "Let's dance" och "Solsidan". Älskar den serien.

Efter dom gick myste jag framför datorn med chips och dipp och cola och kollade på "Hannah Montana". Haha hade ingenting annat att göra så. Men jag kom i säng 01:30 och vaknade piggt vid 10:00 imorse.

Idag hade jag tänkt att städa mitt rum ordentligt, damma och sånt. Inte det roligaste men det är dags för det nu.
Sen hade jag tänkt göra SO uppgiften eftersom den ska lämnas in på måndag. Kul att få läxor över helgen!

Ikväll vet jag inte vad som sker. Vill gå på bio! Men har inte pengar, har biljett men den gäller inte på helger.


Ser inte ut som en jätte stor skillnad bakifrån men framifrån ser det kort ut!


Nu är det bara slingningen kvar. Syrran ska göra det antingen i helgen eller nästa vecka! :)


Torsdag

God kväll!
Har precis duschat, smörjt in mig med den älskade baby oljan, borstat tänderna och smörjt in ansiktet.
Har åtta irriterande finnar i ansiktet, tre av dom sitter nära munnen så det går inte att klämma dom, skit jobbigt!

Idag var det skola från 10:10 till 16:00. Hann att göra klar båda uppgifterna på grafen så det är skönt. Stannade kvar för att jobba på en ny header i photoshop, men när jag skulle ladda upp den på bloggen blev den blå istället för lila. Blev så irriterad så jag gick hem vid 16:30 då.

Det var skönt att gå hem idag. Det var fint väder, inte lika kallt, bra musik i öronen och solen rakt i ansiktet. Borde göra det oftare, det är bra lång väg som tar en halv timme för mig att gå haha. Lite vardagsmotion på köpet.

Apropå motion så har jag och Brissan (Sandra Br) börjat snacka om att gymma tillsammans. Jag vill gärna gymma på Torvalla, då får man simma på köpet också och så kan man basta så det skulle vara perfekt. Och så ligger det precis bredvid min skola, kan inte bli bättre :)
Men dom tar bara årskort och halvårskort och i sommar har simbassängen stängt..
Men vi får se som sagt hur det blir, Tjocksmocken (Sandra Bl) vill att jag ska börja gymma med henne, men gymmen ligger i Västerhaninge och Skogås och dom tar månadskort, men jag känner jag pallar inte åka så långt för att gymma.

Som sagt vi får se hur det blir med gymmet.

Nu ska jag sova för jag börjar 09:45 imorgon. Ska troligtvis klippa mig imorgon om mamma kommer sen och betalar, because I have no money! :p


This is me right now.


But I'm glad I don't have this big pimple!


In school

Halloj! Har slutat matten och snart ska vi gå och käka pannkakor, blä. Tycker inte om skolans pannkakor, dom är bara torra och äckliga. Mammas pannkakor är godast! Får väl köpa en macka till lunch istället.

Sen har vi graf i tre timmar sen slutar vi.
Men nu ska jag gå och käka ciao.

Ååhh

Åååhhh vad spännande det blev mot slutet! I "True blood" alltså.
Vad händer? Åh, hatar att vänta en vecka till. Jag vill verkligen ha alla säsonger för "True blood" är den bästa serien ever!

Är nyduschad och redo för sängen. Tacka gud för baby oljan. Man blir len som en babyrumpa på dirren, love it!

Har inte kommit på fler idéer till musikvideon, fan. Men jag hoppas jag kommer på fler imorgon. Har graf imorgon så jag får knarka låten i tre timmer under lektionen då.

Nej nu ska jag gå och sussa, börjar 10:00 imorgon.


Har denna fast blå.


Ang min nya mascara

Eftersom det var några som frågade om jag kunde visa hur det blev med nya mascaran så kan jag väl lika gärna göra det. Jag tycker den var väldigt bra, man får långa ögonfransar och bra volym, helt ok mascara. Innan körde jag på Max factor 2000 calorie, som också är rätt bra. Men denna nya var snäppet bättre tycker jag + att den innehåller bra ämnen som inte skadar ögonfransarna.


Tog lite för mycket mascara denna gång, men såhär blev resultatet.
Btw, ta inte för mycket mascara det skadar ögonfransarna.


Stan med klassen

Tjoho!

Har målat om mina naglar, igen. Den här gången svart. Så snyggt!

Började som sagt 10:10 idag med matte, sen blev det skit äcklig lunch som typ ingen åt.

Sen åkte vi i klassen in till Söder och kollade på en dokumentärfilm om Burma. Jag blev lite trött när vi satt där inne, jag ansträngde mig verkligen för att hålla ögonen öppna, men det gick inte till slut då jag halvsov i ca en kvart.

Efter filmens slut blev det frågestund och det var bara fyra st som frågade, men det var många bra frågor.

Efter det slutade vi så jag och tjejerna + William gick till donken och åt och snackade där rätt länge. Sen åkte jag tillsammans med Malin och Li till Gullmarsplan då jag tog direktbussen istället som bara tog 20-25 minuter att komma hem med. Annars tar det nästan 30 - 40 minuter att komma hem med pendeltåg och buss.

Har inte gjort nånting sen jag kom hem, lyssnar på Kincios grymt sköna låt och försöker komma på bra idéer men just nu står det bara still i huvet.

Ska snart gå och duscha och sen kolla på favorit serien "True blood"!!
Vi höres senare.


Morning

God morgon!
Har lite tid över innan jag ska dra så jag tänkte skriva ett inlägg.

Börjar 10:10 med matte, sen blire iväg till stan med klassen för att kolla på en dokumentärfilmfestival.

Ja så ser min dag ut än så länge, vet inte vad som händer sen. Ska förmodligen komma på fler idéer till musikvideon, kom på fem små idéer igår kväll, men den kommer säkert bli jätte bra!

Ska gå mot bussen om ca 10 minuter. Men vi höres senare. P&K ♥

Seg men ändå snabb dag

God kväll bloggen!
Idag har dagen varit både seg men ändå runnit iväg..

Skulle börja 10:20 idag men när jag kommer till skolan så har vi håltimme, och nästa lektion börjar inte förrän 12:00. Så jag åkte hem och åt lunch och kollade på "A confession of a shopaholic" i ca 30 minuter. Sen åkte jag tillbaka till skolan för att ha foto lektion, då vi gick igenom färg film rullar osv osv. Fick ta fram kemikalier och mäta upp, mer än så gjorde vi inte direkt.

Ändå stannade vi kvar till 15:30 ungefär, sen gick jag, Moa och Marie till centrum. Dom åt på donken men inte jag (stolt!). Sen köpte jag en ny mascara för min är slut. Använde min rikskupong som jag fick hemskickat från gratisbio, en super bra hemsida. Så jag betalade bara 95kr för mascaran.

Kom hem vid 18:00 då jag åt middag direkt, och Cia böjade hålla på och var riktigt pain in the ass.

Har varit lite duktigt idag och har nu sökt sommarjobb via kommunen, eftersom barn och dagis oftast är fullt så tog jag övrigt (då man kan stå i klädbutik, trädgård och en massa annat kul) och våfflor och hamn på Dalarö. Haha dom är nog inte högst på önskelistan hos alla, men verkar helt ok jobb så varför inte. Måste ha sommarjobb!

Apropå sommarjobb så mejlade jag min förra chef för förra årets sommarjobb, har fortfarande inte fått svar från honom så jag skickade ytterligare ett mejl.

Men nu ska jag duscha och sen kolla på "Desperate houswives" och "Cougar town".


Får hoppas på att denna är bra!


Min önskelista

Har redan börjat på min önskelista får några veckor sen, fyller ju år nästa fredag så.
Först vet man inte vad man önskar sig, sen poppar det upp hur mycket som helst man vill ha. Men helst av allt pengar. Men här är min önskelista som är klar, förhoppningsvis.



* Photoshop CS4
* Parfym: Dolce & Gabbana: The one
* Presentkort hos Eleven.se
* Hörlurar till iPod
* Alla säsonger av Glee
* Presentkort hos Forever21.com
* Presentkort hos Modehus.nu
* Alla säsonger av True blood
* Bok: Lauren Conrad, LA candy
* Pengar !!
* Alla säsonger av The hills
* Ny ipod (exakt den)
* Svart påsig väska (något i den stilen på bilden)
* Nya mjuka kuddar
* Sällskaps spel
* Ny plånbok med mycket plats för kort (gärna i den stilen på bilden)
* Nya örngott, lakan m.m till sängen


Back in school

Nagellacket som jag skrev om igår suger!
Imorse när jag tvättade ansiktet och sen torkade händerna så hade allt nagellack åkt av, dålig kvalle.
Men nu har jag målat om naglarna i chockrosa färg istället. Mycket fräschare, önskar jag var mycket brunare bara.

Jaha, skola idag igen då. Suck.
Ne men det var kul att träffa människorna igen. Efter skolan gick jag, Moa, Malin och Li till centrum och bara gick runt lite. Sen mötte jag på syrran så jag åkte hem med henne.

Har än så länge stängt av värmen i mitt rum för det var 27° varmt, ätit mellanmål, kollat på "Sonny with a chance", lyssnat på bra musik och målat naglarna.



Mina naglar nu.


Dagens frukost och mellis. Så gott!


God natt

Hade tänkt blogga lite mer idag, men eftersom jag vill få lite sömn inatt så bör jag gå och lägga mig i tid eftersom skolan börjar för mig imorgon igen :(

Men jag kan fatta dagen lite kort:
Har inte hänt nånting sedan senaste inlägget, har glott lite på TV och fikat.

Men nu ska jag duscha och sussa, sen får vi se om jag pallar kolla på Oscarsgalan kl 00:00 inatt.
Hoppas det inte blir som förut då jag var vaken 32 eller 36 timmar i sträck. Och då var jag fortfarande pigg!

Nej nu ska jag gå in i duschen. Natti natti ♥


Jag för två minuter sen. Osminkad och ofixad litet monster, som miss Gaga säger.


Nymålade naglar

Har precis målat naglarna nougat brun, lite annorlunda och läckert. Belli likei!
Kommer från Christian Dior. Hoppas det håller länge, depend och viva la diva håller bara i en till två dagar sen ramlar det av. Så vi får hoppas detta inte trillar av på en gång.

Första gången jag målar naglarna bruna också haha. Måste måla naglarna lite då och då för att dom inte ska gå sönder, som mina brukar göra :/



Såhär ser det ut på ett ungefär.


Söndag

God dag!
Lyssnar just nu på Justin Bieber låtar som jag hittade via en kompis blogg, helt ok musik. Kom på att han sjunger ju också i "We are the world for Haiti" :)

Idag hade jag tänkt friskna till ordentligt, men har inte lyckats så jätte mycket. Är på rätt väg men jag snyter mig hela tiden och min näsa och mungiporna är snustorra :(

Tänkte gå upp vid 10:00 idag men eftersom jag inte kunda somna i tid igår + att en viss person smsade mig efter 01:30 så kunde jag inte sova ordentligt.
Så jag gick upp strax innan 11:00 idag.

Det blev te och fil med bär till frukost framför datorn då jag kollade på några avsnitt med "Sonny with a chance" som jag har.

Mamma och Anders hämtade Kristina från Arlanda och hon är jäätttee brun. Vill också!! Jag vill ha värme.

Har inte hänt så mycket mer idag, än så länge.
Hade tänkt kolla på "Vampire diaries" lite senare.

Det är det jag har att säga för stunden.


Dagens frukost.


Dagens lunch. Äcklig pizza!


Det är svårt att ta kort på solen i dagsljus... Detta blev resultatet! 


#@&%

Vet ni vad? Jag är trött på att vara sjuk!! Och som pricken över i:t så har jag skit ont i rumpbenet.. Kan denna lördag bli bättre? Neeej.

Dom andra ska iväg på middag hos Anders kompisar men jag följer inte med för jag är ju sjuk så jag orkar inte.

Men nu ska jag spela lite sims som jag inte har gjort sen i julas!

Mitt hår just nu

Har sagt tidigare i mina år att jag aldrig ska färga/tona mitt hår för det sliter på håret, men jag har verkligen tröttnat på den är ruttna färgen, det är en grå nyans i mitt hår. Fyller år om två veckor så jag ska fan färga och klippa mitt hår innan dess!




Vill ha hennes färg!


Jävla förkylning

Jävla förkylning asså, kliar mig i ögonen nu också. Det är inte kul att vara sjuk!
Jag kan iallafall andas bättre nu, näsan är det inte så mycket problem med längre, nu är det halsen och ögonen istället. Åååhh, vill inte vara sjuk längre!

Ja, eftersom jag är sjuk så har jag bara varit hemma idag och försökt blivit frisk, men det går inte särskillt bra för mig. Har kollat på TV hela dagen och städat och tagit en låång varm dusch.

Efter en god middag gjorde syrran en irish coffe till henne och mig, men jag drack bara en tredjedel, men det sägs vara att sprit är bra botningsmedel om man är sjuk, det jag har hört iallafall.

Snart börjar "Let's dance" så då ska jag och Cia ligga i min säng med en påse chips och kolla. Claudia är min favorit! Men vem åker hem ikväll?


Tester

Hade lite tråkigt så jag snodde två test från Sarahs blogg.


Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Du har varit på konserter.
[x] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[/] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

Total : 23

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!



Dumhets-testet

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
( ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen


18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 12


Vill gå på bio!

Jag vill gå på bio!
Jag var nyss inne på SF och kollade på trailers och jag vill se 10 filmer. Någon som har lust att gå någon dag när jag är frisk igen?

De filmer jag vill se är
* Remember me
* Alice i underlandet
* Brothers
* Farsan
* I love you Phillip Morris
* It's complicated
* Percy Jackson - kampen om åskviggen
* Snabba cash
* Up in the air
* Valentines day

Hör av er om ni har lust att gå med mig nån dag :)


Har lite saker att utnyttja hos SF!


Myskväll

Har precis smörjt in näsan och munnen med en massa vaselin, och snart är det dags för "Vampire diares"!

Syrran köpte hem cola och choklad till mig, just det jag behöver right now.
Ska bli mysigt att krypa under täcket med choklad, cola och "Vampire diaries", ska nog tända lite ljus också. Och ha snytpapper och nässpray i närheten. Är fortfarande förkyld, I hate it.

Idag har jag som sagt bara varit hemma och försökt blivit frisk. Har kollat på "17 again" som är jätte bra.

Men nu ska jag nog förbereda inför TVn, *proooosit* vi hörs senare ♥


Sjuk på lovet!

Har blivit jätte förkyld, det är inte kul alls. På sportlovet också, det är ju ännu bättre.
Idag skulle jag träffat Kincio för att prata om musikvideon, men han har fortfarande inte svarat på mitt sms och jag är förkyld så då är det ändå ingen idé.

Orkade inte blogga igår för jag var förkyld då också.
Igår var jag hemma med syrran och Erik och vi bakade bullar. Cia bakade sockerkaka också. Bullarna blev lite brända, men våran ugn är konstig så alla maträtter och bakelser blir typ alltid lite förstörda.

Så det blev bullar, sockerkaka och lite cola igår till kvällsfikat. Äntligen fick jag se "True blood" som är så grymt bra. Precis efter avsnittet tog slut ringde Moa mig direkt... Så vi prata om allt från "True blood" till "Mamma mia" till några personer till bloggare. Ja vi hoppade väldigt mycket under dessa 30 minuter.

Idag blir det bara att vara hemma och ta det lugnt och försöka bli frisk.
Jag ångade precis mitt ansikte så min näsa fick en liten botnings kur, sen hade jag ansiktsmask så jag känner mig väldigt fräsch just nu.

Syrran åkte precis till centrum så hon ska lämna tillbaka mitt halsband också. Är så sugen på choklad och cola så det inte är sant!

Nu ska jag snyta mig för 576e gången och sen sätta på "17 again" och äta lunch.
Ha en bra dag!





Säsongs premiär för True blood

Ikväll är det säsongs premiär för "True blood", dags för den andra säsongen.
Någon mer än jag som längtar grymt mycket? Börjar som vanligt kl 22:00 på ettan.

"True blood" är den bästa vampyr serien och är t.o.m bättre än "Twilight" filmerna tycker jag.

Har gått och väntat tillräckligt länge nu och ikväll ska jag krypa ner under täcket och kolla på min favorit serie. Vilken är din favorit serie?


10 saker ni inte visste om mig

10 saker ni inte visste om mig

1. Jag blir lätt avundsjuk
2. Jag samlar på änglar
3. Jag fick min första mens när jag gick i trean
4. Jag fick min första kyss/hångel på en kryssning med en italienare som var ca 6 - 9 år äldre
5. Jag har haft en förälskelse i en kille via msn som jag aldrig träffat när jag var 10 - 11 år
6. Jag har en till blogg där jag skriver mina mörkaste hemligheter
7. Jag är boll rädd
8. Jag har aldrig varit riktigt kär
9. Jag var skolans populäraste tjej när jag gick i fyran/femman
10. Jag tycker mina fötter är söta


I söndags

I söndags åkte jag, mamma, Anders och Arvid först och handlade, sedan åkte vi hem till familjen Sjöström och fikade.

Efter det fick jag skjuts till centrum för att möta upp Sandra Br.
Jag ville köpa ett halsband så vi gick och letade och letade men hittade inget speciellt. Hittade ett gulligt halsband inne på glitter som dock kostade 129 spänn. Så jag tänkte betala med mitt present kort jag fick hemskickat, så jag frågade tjejen i kassan om dom tog presentkorten, men "nej tyvärr". Så jag blev lite lack och betalade hela 129 spänn för ett skit halsband!

När jag kom hem kollade jag i brevet och där stod det klart och tydligt att det funkar hos Glitter. Tjejen visste väl inte det, men jag ska gå tillbaka och lämna tillbaka halsbandet imorgon, om jag orkar.

Efter det drog vi hem.
Kollade på "New moon" som var väldigt bra. Jag är inte som alla fjortisar som är besatt av "Twilight" böckerna och filmerna och Robert Pattinson.
Men filmerna i sig är bra.


Tagna med min vanliga digitalkamera.


Ny vecka, ny månad, när kommer en ny årstid?!

Ja, det är en ny vecka, ny månad, när kommer en ny årstid egentligen?
Det ligger fortfarande jätte mycket snö ute och jag vill inte ha vinter längre.
Jag vill ha vår! Jag fyller år om 16 dagar och jag vill ha vår på min födelsedag!

Det är en väldans jobbig tid vi lever i just nu, det är snökaos, översvämningar, tsunamin och jordbävningar runt om i världen, hus rasar och folk dör.

Önskar att det var varmt och att världen mår bra!

Iallafall, igår (måndag) blev det en ny månad. Skönt! Det är inte lång tid kvar tills jag fyller år, längtar! Vill ha pengar, haha.

Till ämnet nu. Igår kom Henning hit och vi kollade på film, OS och åt lunch tillsammans.

Gjorde inte så mycket mer. På kvällen kollade jag och syrran på "Prinsessan och grodan", den var jätte bra.


Sorry

Sorry för den dåliga uppdateringen.
Men nu är det lov iallafall, så skönt!

Idag har jag varit hemma och kollat på "The ugly truth" sedan kom syrran hem och då somnade vi till "The lake house".
Sen har jag kollat på "Desperate housewives" och den nya sjukt braiga serien "Cougar town". Älskar Courtneys son, vad han nu heter. Jätte rolig skådespelare.

Och imorgon börjar "True blood" åååhh CAN'T WAIT!
Efter alla inlägg som jag kommer skriva nu ska jag fixa i ordning min säng, eftersom en viss hund eller katt, vet inte vilket dumma äckliga djur, har kissat i min säng! Så mitt täcke, kuddar och madrass tvättas just nu. Så jag får sno saker från Madelens rum så länge.