Inte min dag idag

Har nu duschat och läst lite bloggar, chillar alltså. Ska snart lägga mig i sängen och snacka i telefonen.

Idag har det inte varit en bra dag kan jag säga.
Jag gick till skolan, hade engelska lektion, men jag var på toaletten nästan hela lektionen. Jävla allerig asså, jag snorade som fan, det kliade och rann och det kliade i ögonen och i gommen lite till och från. Så jag orkade inte vara kvar i skolan om det skulle fortsätta såhär hela dagen, så jag gick hem.

Greppade tag i första nässprayen och har inte snytit mig en enda gång sen dess, så skönt! Haha. Dock kliar det lite i ögonen och är täppt i ena näsborren, såklart.

Så jag har inte haft en bra dag direkt, låg i sängen hela dagen och försökte sova bort mitt bekymmer men det gick inte så bra eftersom grannarna spikade på som fan utanför så jag kunde inte somna till slut.

Ja jag är inte glad idag iallafall. Men, jag har sökt lite sommarjobb, så jag får hoppas på svar. Men nu ska jag lägga mig och prata i telefon, god natt.

Livsnjutaren

Livsnjutaren som du säger, nja kanske det... Sitter och snackar med dig, äter Ben & Jerry glass och ska strax krypa ner under täcket och kolla på True blood.
Kan det bli bättre? Nej då :)


Haha ush vad man ser ut dock, har pollen allergi! Inte kul.


Junk

Jag är så mätt kan jag säga!

Idag var det skola, seg och hände nada.
Efter det mötte jag upp Natta och hennes kompis Camilla i centrum.
Jag och Natta köpte födelsedagspresent till Bibbi som fyllde år igår, som vi ska fira på Valborg på fredag.

Sen åkte vi tre till Vegabaren och köpe hamburgare och pommes och sen gick vi hem till Nattas och åt det där. Jag blev propp mätt kan jag säga, det var as gott med Vegabaren! Men gissa vad det blev till middag då, jo hamburgare och pommes.. så typiskt!

Mamma och Anders kom och hämtade mig så vi åkte ner till mitt förra sommarjobb och frågade om jobb, men det fanns inget.. det var fullt där, så det sög ju. Vi får hoppas på landstinget, men jag ska snart skriva om lite på mitt CV strax och lämna det i några affärer här i Haninge. Har bara en månad på mig att fixa sommarjobb, stressad? Nej inte alls.

Vi åkte och handlade också, köpte en mascara som jag velat köpa länge som bara kostade 99kr på Ica, annars kostar den 150kr typ. Sen fick jag Ben&Jerry glass som jag hade tänkt äta på till True blood ikväll, men av någon anledning sa jag till syrran att jag hade köpt det och då tyckte hon att vi kunde äta den när jag ska förhöra henne inför hennes tenta som hon ska ha imorgon...

Jaja, denna dag har varit ett undantag! En massa junkfood, inte bra. Får försöka komma iväg till gymmet imorgon.


TV

Har kollat på TV nu, såklart Desperate houswives och Cougar town, favorit serierna. Men True blood är bättre ;)

Jaja, finns inte mycket att säga. Har inte hänt nånting förutom att Sandra BL kom hit och åt mackor och o'boy, sen snackade vi hemligheter från förr, tack för remindern!

Vill inte gå och lägga mig. Glädjen sprider i kroppen just nu, hihi you can't know why! Tschus! ♥


Happy

I'm so happy right now. Can't this day last forever?

Grattis Tellebalulus

God morgon, har svenska just nu och vi fortsätter att läsa på böckerna. Fan vad skönt, vi har inge foto lektion idag så jag slutar efter det här, kl 11:10. Sen får vi gå hem.

Om jag har tur så tittar solen fram snart, för isåfall kan jag promenera hem, men när jag gick mot bussen imorse så duggade det, så vi får hoppas på fint väder idag.

Ja vad ska jag göra idag då? Ingen aning. Kanske blir att kolla på Solsidan och busa med Tellus, han fyller ett år idag! :)


Snackelisnack

Har precis laddat ner Hugo Rosas låt lever i en illusion, den är sådär. Diggar refrängen iaf.

En hund och en katt bråkar just nu på min säng och hårar ner den, jag som har bytt lakan!

Dricker varmt och gott te och chillar. Snackar med en kille som heter Dennis. Snackade med Sandra BL tidigare idag och då började vi prata om Kamrat.com så jag registrerade mig där och sen hittade jag en dempan, som mitt ex hette på msn förut, så jag trodde det var han så jag addade honom på msn, men det visade sig att det var en annan Dennis. Men fy fan vilken prat glad kille han är! Jag kunde inte sluta le så stort när jag pratade med honom. Verkligen en as skön kille!

Nej vad var det jag sa. Inge prat om killar but here I go again.
Nu ska jag återgå till mitt te drickande och sen ska jag hoppa i säng och kolla på Solsidan. Så jag säger god natt ♥


Fina nya lakan jag fick i födelsedagspresent, och min Tarzybarzy!


Hundrastarkillen

Kom hem från promenaden med Tellus för en stund sen. Jag ville inte hem kan jag säga!

Tellus och jag stötte på en as - mega snygg kille som också var ute med sin hund. Som pricken över i:t så kräktes Tellus precis framför honom, dumma äckliga hund. Så tyvärr gick killen före och jag stod kvar där och kollade på när dom gick. Asså damn! Ni anar inte hur jävla snygg han var. Vill ut igen. Om jag stöter på han en annan gång ska jag fan ta hans nr eller facebook.

Men nu börjar solen gå i moln typ, jag ser inga moln men det är typ vitt på himmelen. Men nu ska jag faktist logga ut från denna dator, är inne på syrrans, för jag ska gå igenom mitt rum och kolla vad som behövs städas osv.


En bild på Tellus från i vintras.


Auf wiedersehen

Sitter i skolan just nu, men ska promenera hemåt nu i det fina vår vädret. Dagen har varit väldigt seg.. ska gå ut med Tellus så fort jag kommer hem, sen ska jag fortsätta städa rummet och sen kommer jag antagligen kolla på Solsidan.
Vi hörs när jag kommer hem igen. P&K ♥

Säng dags

Kom precis hem från pappsen. Fick med mig hem Solsidan som jag fick låna av pappa, ska bränna den imorgon.

Men nu ska jag faktist byta säng lakan, duscha, hoppa i säng och kolla på Solsidan. Hoppas ni haft en bra dag! God natt på er.


Möblerat om

Nu sitter jag i ett nytt hörn i rummet. Har städat och möblerat om! Nu ser man golvet iallafall. Hade ju sängen i mitten innan, nu står den som den gjorde förut. Och nu får man plats i rummet, nu kan jag dansa och ha yoga på golvet haha. Dock är sängen lite långt ifrån TVn men det funkar.

Det behövs städas och dammsugas ännu en gång men jag tänker inte göra ett knop till idag, får fortsätta imorgon då jag ska damma också. Tavlor behöver sättas upp också, dom ligger bara golvet som dom gjort i nåt år nu.



Såhär ser mitt rum ut just nu.


Statistiken ökar

Jävlar! Här stiger statestiken ordentligt och klockan är bara kvart i två. Wow säger jag bara! God morgon förresten :)


Lördags mys

Mamma och jag åkte till City gross där syrran jobbar och jag passade då på att köpa lite godis till filmen jag skulle se på. Men ush vad jag ångrar mig nu, tro mig godispåsen är inte tom, jag är fortfarande mätt sen middan och jag tror jag spyr vilken sekund som helst om jag tar en till godisbit.

Little children, filmen som jag såg, var rätt bra faktist. Dock var den 2 timmar och en kvart lång. Men annars bra handling men den kunde ha varit kortare.

Har läst en massa bloggar idag, bl.a Kissie, Paow, Hugo Rosas, Dessie, Kenza, Blondinbella, Glamourama tjejernas, Paradise hotel Cimon och Jackie. Det blev mycket läsande och roliga klipp.

Men nu är jag as trött och jag bör sova nu för jag kan inte sova bort hela dagen imorgon också. God natt!



Såhär trött är jag, har fortfarande inte tagit bort gårdagens (fredagens) smink.. Illa!


Glamourama hjärta Paradise hotel

Fick inatt reda på att Glamourama Michaela och Paradise hotel Cimon är ett par. Det kom nästan som en chock först men dom är verkligen sjukt söta tillsammans, dom passar så bra ihop. Michaela verkar vara en skit bra tjej som har koll på vett och etikett och Cimon verkar vara en schysst rolig kille som lyckas få Michaela att skratta. Det skriker kärlek :)

Men dom två är ju en av Sveriges sötaste par tycker jag! Kolla bara på dom, så söta!



Glamourama, check

Shiit, hade tänkt skriva god morgon men det är ju alldeles för sent med det. Klockan är ju snart 18:00.

Tiden har verkligen gått snabbt idag kan jag säga. Iförsig så gick jag upp nån gång vid 13:30 för jag kom i säng vid 02:30 inatt för jag kollade ju på 7 avsnitt av Glamourama igår för första gången. Som jag sa, en rolig underhållande serie.

Idag blev det lunch istället för frukost. Det blev fläskfilé som blev över från igår med pasta, mumsigt. Sen satte jag mig vid datorn och kollade på 13 avsnitt av Glamourama till 17:30. Så nu har jag sett säsong 1 på mindre än ett dygn.

Men nu ska jag faktist städa och skära grönsaker till dagens middag, tacos! Sen ska vi åka till ica maxi och köpa godis. Ska tvinga med mig mamma haha.


Glamourama låten Up and away.


Glamourama tjejerna Petra, Anna och Michaela.


Glamourama

Nu har jag kollat på sju avsnitt av Glamourama. Kollade på Bella&Tyra shows avsnitt från i torsdags och det var första gången jag hörde talas om dessa tjejer.
Det är typ som svenska versionen av The City. Bra mode program.

Klockan är nu kvart över två på natten och jag är jätte trött, det är Tiger också har jag märkt för han ligger i min väska den lillen. Men nu ska jag slänga ut han från rummet så jag får sova ensam i min säng. God natt!


En trött Tiger ligger i min Jimmy Choo väska!


In i garderoben, igen

You won't find nobody else like me, så går låten jag lyssnar på, remixen Follow me med Uncle Kracker. Bra låt!
Tröttnar på den gör man efter ett tag när man lyssnat på den ett bra tag, men när man inte har lyssnat på den ett bra tag så är den skit bra igen. Haha så funkar det!

Idag har det blivit ännu mer shopping.
Haha inte direkt, kom bara på att jag hade presentkort i Haninge centrum så jag mötte upp Sandra BR där och köpte en jätte fin tunika-skjorta som jag köpte. Kostade bara 99 kr! Sen för de resterade 51 kronorna så köpte jag veet vax. Haha jag köpte det för jag och Tiffany pratade igår om att vi skulle vaxa varandras ben och armhålor nån gång.. när hon har tid. Stackarn har dubbelt så mycket läxor eftersom hon tar igen från förra terminen, hon gick inte i skolan då, de är därför.

Ja så det ska bli av också, nån gång. Tiffy, vax remsorna ligger och väntar på dig här hemma, det finns gott och väl så det räcker till dig också ;)

Till middag blev det min favorit sommar rätt!!!
Grillad fläskfile med grillad fetaost med , tomat, chili + jalapeno på den här gången. Men det var gott! Det är sjukt gott. Älskar det! Så ni vet ;)

Har inga planer för ikväll. Kommer väl antingen hamna framför datorn eller TVn hela kvällen, om inte jag och Sandra BR tar och träffas.

Synd att man inte är 18 så man kan rädda en tråkig fredag/lördag kväll genom att gå ut på en klubb och träffa nya människor. Men det är bara 330 dagar kvar, haha bara och bara.. :/


So simple and basic, so Bell-style.


Tvätta och handla

Ush, fy och blä för april vädret. Ena dagen är det varmt och skönt med värmande sol, dom andra tre dagarna är det svinkallt och 1 jävla plusgrad! Har börjat med vantar igen. Vill verkligen ha sommar nu!

Jag vill verkligen ha sommar så jag slipper denna linje och skola.
Det finns ju inte heller sam - sam på Östra i Skogås, så jag har valt Fria i Handen som första. Och man fick välja estetisk verksamhet och jag valde såklart drama. Åh fy fan vad kul det ska bli om jag kommer in! Kommer ni ihåg när jag sa att min allra största dröm är att bli skådespelerska? Det är ju jätte kul att apa runt sig och agera.

Idag var det först skola, as tråkigt.
Sen var det raka vägen hem för att vakta Tellus.
Har tvättat kläder och varit och handlat med mamma i en timme idag. Man fick äta melon, korv och kakor gratis. Sen när vi gick ut från affären fick vi gratis wienerbröd. Mums. Ska snart gå ner och fika :)

Jag har inte så mycket mer att säga. Ska hoppa in i duschen snart och göra mig fräsh inför helgen ;)


Såhär ser min ansökan ut just nu.


Ny header

Så där ja. Nu är headern fixad och klar, igen.
Sparade i photoshop format också så jag kan göra lite ändringar om jag tröttnar på nåt, gjorde ju inte det med den som jag gjorde igår.

Men vad tycker ni nu då? Bakgrunden på headern är iallafall inte photoshop fixad alls med justeringar, bara bilderna på mig lite för att få ljuset bra.

Men nu ska jag ha lektion. Hej så länge.

God natt

Har borstat gaddarna och fixat i ordning mig nu för sängen.

Lyssnar på Beautiful med Christina Aguilera. Har lyssnat på den hela dagen, som jag sagt så älskar jag X-Tina. Kommer ihåg att jag hade en massa bilder på henne på min lunarstorm sida för många, många år sen.

Idag var det skola som vanligt.
Hade matte och rörlig bild. Hände väl typ ingenting. Gjorde några tal på matten och på rörlig bild gick vi igenom manus osv.

Har bara varit hemma och inte gjort nånting som vanligt. Har druckit te när jag haft tråkigt, och kollat på "2 ½ men" och såklart "True blood". Vad ska man säga? Jag älskar den serien.

Finns inget mer intressant att skriva. Ska sussa nu, börjar 10:00 imorgon. På fredag har vi bara en lektion, igen. Min svenska och engelska lärare ska vakta när några ska skriva nationella prov så vi får håltimme, skönt.
Som sagt, så händer det ingenting i mitt tråkiga liv just nu.

God natt.


Saknar mitt långa hår!!


Deleted

Nu är gamla inlägg bort tagna. Vill inte ni ska veta ALLT om mig, eller om killar och förhållanden osv. Har ju en till blogg så där kan jag skriva om precis allt eftersom ingen läser den, tack gode gud.

Men jag berättar så mycket om mitt liv ändå till er. Kanske för mycket ibland, just därför jag utelämnar vissa delar på bloggen.


Ny design

Vad tycker ni om den nya sommar designen?
Jobbade på headern i hela 50 minuter. Det uppstod problem men det löste sig.
Vad tycker ni, blev den fin?

Jag blev ganska nöjd med headern. Allt är taget av mig och jag jobbade i photoshop i skolan.

Men jag kanske ska göra om den, bilden på mig längst ner är inte så "somrig". Sen kanske jag inte ska ha en bild som är roterad som den är. Får leta efter en annan eller ta en ny.
Och den bilden längst upp med jordgubben blev dock inte så lyckad, den ser mörk ut på bilden.
Jag får väl göra om trots allt.

Men nu ska jag bege mig hemåt för Cia ska åka och träna och jag ska passa hunden medans.

Vi hörs senare. P&K ♥

Christina Aguilera is a goddess

Tröttnar aldrig på denna låt. Love every single word in it.



"Every day is so wonderful
And suddenly, i saw debris
Now and then, I get insecure
From all the pain, I'm so ashamed

I am beautiful no matter what they say
Words can't bring me down
I am beautiful in every single way
Yes, words can't bring me down
So don't you bring me down today

To all your friends, you're delirious
So consumed in all your doom
Trying hard to fill the emptiness
The piece is gone left the puzzle undone
That's the way it is

You are beautiful no matter what they say
Words can't bring you down
You are beautiful in every single way
Yes, words can't bring you down
Don't you bring me down today...

No matter what we do
(no matter what we do)
No matter what they say
(no matter what they say)
When the sun is shining through
Then the clouds won't stay


And everywhere we go
(everywhere we go)
The sun won't always shine
(sun won't always shine)
But tomorrow will find a way
All the other times

'cause we are beautiful no matter what they say
Yes, words won't bring us down, oh no
We are beautiful in every single way
Yes, words can't bring us down
Don't you bring me down today

Don't you bring me down today
Don't you bring me down today"


Blah blah blah

Dagens första och sena inlägg.

Det var skola som vanligt.
Började med svenska då vi fortsätter att läsa på en bok, jag läser "Låt den rätte komma in". Har inte kommit så långt, men än så länge är den helt ok.

Var hos SYO idag och jag kan säga att hjärnan och alla tankar dansade i mitt huvud. Har redan glömt bort hälften. Haha nej då.
Men det är mycket just nu, måste tänka på hur jag ska välja med linjena och skolorna, jag kanske inte ens ska gå Östra. Men vi får se. Sista ansökningsdagen är den 11 maj, men jag har valt innan dess. Det är ju precis tre veckor kvar så.

Jobb måste jag hitta också!
Var hos pappsen min idag och mamma och pappa ska betala halva resan till Grekland var så jag behöver bara tänka på fickpengar. Eller bara och bara, måste hitta ett jobb först! Asså det är skit svårt att hitta sommarjobb till ungdomar i dagsläget. Det är kontakter som gäller.

Jag åkte till mitt förra sommarjobb och skulle prata med min gamla chef, men han var dock inte där. Så jag får gå tillbaka dit en annan dag i veckan. Fråga efter CV och en jobbplats ska jag göra. Ibland är det så bra att ha en blogg så man inte glömmer bort allt, hehe.

Ne nu borde jag gå och duscha och sen hoppa i säng. Det är ännu en skol dag imorgon. Egentligen måste jag inte gå för jag ska ju ändå gå om, och mina betyg tar jag inte ens med mig. Vare sig jag kommer in eller inte så tänker jag inte fortsätta media linjen. Men, närvaro är bra att ha så man får sina pengar haha.

Nu ska jag inte skriva värsta novellen. God natt!

God natt

Sådär ja, nu har jag fixat nya låtar till min kära iPod.
Ska nu gå och lägga mig och somna till bra musik. Har ändå så tråkigt så jag kan lika gärna sova nu. God natt!


I love my new iPod ♥


Shopping, igen

Dagens måste: Fylla iPoden med nya låtar!

Jag har gått och lyssnat på en och samma låt jätte länge nu, har inte haft lust att fylla iPoden med mer låtar. Men efter inlägget ska jag defenitivt göra det. Tipsa gärna om bra musik/artister!

Måndag igen, var så inte taggad inför skolan. Har känt mig seg den senaste tiden, hoppas det går över snart. Måste bli på bra humör igen, ska ta och ringa Tiffany snart också, bara av att höra hennes gulliga röst blir man glad.

Seg skoldag det var idag. Men efteråt shoppade jag, igen.
Det blev två jeansleggings, tre T-shirtar, ett långt vitt linne, trosor och Garnier rengöringsmjölk (tar bort smink och orenheter).
Så det blev needisar. Nu är kontot tomt, har gett pengar till mamma för Eriks present så. Men nu är listan mindre, det enda som behövs nu är jeans och tränings kläder. Kanske en ny baddräkt? Simningen ingår ju när man köper gymkort så det kanske man borde köpa.

Oh, nu kom jag på mig själv.
Hade bestämt att gå till gymmet imorgon och köpa kortet och gymma, men nu har jag precis bestämt med pappa att åka hem till honom för jag saknar han. Jaja, jag får dra till gymmet på onsdag istället.

Nej nu ska jag ringa Tiffany och sen leta efter bra musik. Hörs snart!



Tre söta t-shirtar.


Två jeansleggings, ett basic linne, tre pack string och Garnier ansiktsmjölk.


En ny söt, lagom outfit.


Natti natti

Tjohej!
Har lyssnat på "In my head" med Jason Derulo ett bra tag nu. Hade lite tråkigt så tog lite egobilder, såklart får ni se dom.

Tänkte borsta gaddarna och hoppa i säng nu fast jag är för pigg för att kunna somna, men men får göra mitt bästa. Nu kom meine bebbo Tiger och vill mysa. God natt!


Ego - Bellvis.
Älskar att göra minen som jag gör på de fyra första!


Some old pictures

Idag delar jag med mig med gamla bilder, check it out!


Glömmer aldrig den dagen/kvällen.
Jag var på kryssning med min och Sarahs familj.
Jag och Sarah hittade en varsin kille, jag hittade en snygg italienare som säkert var 6 - 8 år äldre än mig, Sarah fick ett svenskt full ragg som ville bjuda henne på öl hela kvällen. Vi var bara 14 år så vi tackade ju nej.
Fick min första kyss/hångel på dansgolvet när jag skulle säga hejdå till Philip (italienaren).


Jag var 14 år när den här bilden togs.
Den gjorde sig populär på playahead kommer jag ihåg. Fick komplimanger av varenda kotte, fattade inte vad som var så speciellt med bilden, men alla fastnade för ögonen, tjejerna blev avundsjuka på mina ögonfransar (LOL!)
Kan säga att jag fick många ragg pga denna bild.


Denna bild togs för ett år sedan.
Kolla mitt långa fina hår! Saknar det som fan. Och min älskade mobil,
saknar den också.


NRJ in the Park för två år sedan med Becca och hennes lillebrorsa.
Här snackar jag med mitt gamla ragg Danne som vi skulle träffa som var där, men vi vågade inte gå fram för hans kompisgäng verkade lite.. speciella.


Ååhh! Saknar att vara brun.
Den här bilden togs för 1 ½ år sedan på Aruba. Jag har aldrig varit så brun som jag var då. Vill tillbaka dit! Det var så mysigt och fint där.


Den här bilden togs för snart 2 ½ år sedan, det var den dagen jag skulle sova över hos mitt ex för första gången.


Den kvällen jag sov över hos honom.
Kolla in sugmärket! Haha. "Nykära". Höll dock i två veckor,
var inget seriöst om jag ska vara ärlig.


Söndag

God morgon dag!
Sitter här nyduschad och påklädd med bra musik i högtalarna.
Fan vad gott jag sov inatt, trots att jag såg två skräckisar igår kväll.

Shampoonerade mitt hår tre gånger, haha jag hade inte duschat på 3/4 dagar så jag kände mig äcklig. Vi ska åka till min kusin i Drottningholm som fyllt år i veckan, så vi ska fira honom.

*Prosiit, prosiit*. Har blivit lite förkyld igen som pricken över it.
Juste, gamla bilder kommer upp snart, so don't go anywere!

Skräckfilm kväll

Vilken kväll!
Jag och Madelene gick och köpte godis, och fy fan vad gott det var! Jag är en riktig sucker för choklad och det var gudomligt gott. Det är lördag och man får väl göra ett undantag. Men på måndag börjar allvaret igen, eller tisdag, för gymmet har kassa stängt på måndagar.

Iallafall, jag och Madelene kollade på två skräckfilmer som jag laddat ner för snart ett år sedan, men har aldrig vågat kollat på dom själv. Men idag kollade vi på dom!
Det blev först "The Unborn" och sen "Child's play". "Child's play" är i topp tio av världens läskigaste filmer. Well, i början var den seg, men mot slutet, WOW! Jag satt med ögonen öppna och hoppade nästan till när någon öppnade min dörr.

Jag hatar att kolla på skräckfilmer själv, när jag väl kollar på det ska det vara med en kille ;) Haha skämt o sido. Det var kul att kolla på skräckfilm, det var allt för länge sedan sen sist.

Klockan är nu 00:30, är lite trött men ändå för pigg för att sova. Funtar på att kolla på "Alice i underlandet" eller en annan komedi så jag inte behöver drömma mard drömmar om dockor. Ush, jag gillar inte dock skräckisar som jag kollat på idag.


KOLLADE VAD JAG HITTADE NÄR JAG KOLLADE GAMLA BILDER!!
Jag och mitt ex för snart 1 ½ år sedan. Fan vad tiden har gått snabbt!

Fler gamla bilder kommer ni få se imorgon ;)


Bild bomb

Här kommer några bilder jag fotat för ca en vecka sedan.












Don't go anywere, snart kommer en bild bomb!

Nu funkar min dator igen, Erik har fixat den så hoppas det håller länge nu.
Överför bilder från min systemkamera, så snart blir det en bild bomb! ;)


Byter och går om

Kom hem för ca 10 minuter, en kvart sedan från familjen Blomberg.
Jag och mamma har varit på fika och haft det mysigt. Saknar den gamla tiden då vi var tillsammans hela tiden!

Har inte hänt så mycket mer idag än att jag var i skolan till 16:00. Men vet ni vad, jag ska byta.

Jag känner att media inte är min grej riktigt och jag började för jag trodde jag ville bli fotograf, visst det var kul i början, men nu känner jag inte lika taggad längre inför lektionerna. Så det lutar åt att gå om ett år och byta linje. Det blir nog sam, men jag ska prata med SYO och boka tid.

Så nu är det sagt. Har gått och funderat ett bra tag och koder och sånt skickas hem nästa vecka så jag kan söka.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Har bara en lektion imorgon, slutar 10:50.

P.S Min dator funkar igen! Eller just nu iallafall utan problem. Tummen upp!

Lektion på G

Torsdag, sitter inne i grafsalen och väntar på att lektionen ska börja.
Vet inte vad jag ska skriva riktigt... Vi hörs!

Dags för vympyr serie

*gääsp* Gud vad trött jag är! Men måste hålla ögonen öppna, försöker.
Lyssnar på "The voice within" med Christina Aguilera, älskar hennes musik.

Alldeles strax är det "True blood". Äntligen! Undra vad som hände på slutet från förra avsnittet, när dom kom till "sex festen" eller vad man ska kalla det. Haha alla hade sex överallt.

Nu ska jag göra mer isvatten. Tänk att vatten kan vara så jäkla gott ibland asså.
Säger god natt samtidigt. God natt! ♥

Det verkar vår i Stockholm

Sitter på sängen och lyssnar på låtar från filmen "Prinsessan och grodan", rolig skön musik det där. Älskar ju filmen! What's not to love lixom?

Idag var det skola som vanligt kl 10:10.
Började med matte, jippi. Men vi gjorde få och lätta tal så det gick snabbt att göra klart dom.
Jag gick hem från skolan idag för det var sånt himla fint och skönt väder. Man ska ta vara på det, det är inte alltid så fint väder i Sverige. Man skulle bo i Florida, där regnar det typ en gång om året lixom.

Så det blev gratis motion i 20 minuter och sen fick jag gå ut med Tellus direkt när jag kom hem, så lägg på 15 minuter där också. Mina älskade katter Tiger och Tarzan följde med ut på promenaden och tillbaka hem. Mina djur är så duktiga, dock fick vi vänta på tjockis katten Tarzan som jamade hela tiden. Jag tror jag stod och ropade på honom i 5-7 minuter innan jag såg skymten av honom. Han är en riktig wannabe katten Gustav kan jag säga.

När vi kom tillbaka lekte jag och Tellus apport och la oss sedan på filten ute på tomten. Samt gjorde jag egen läsk och lyssnade på musik och läste på min bok jag köpte för ett halv år sen.

Till middag fick vi goda enchiladas! Det var mumsigt och jag åt hela tre stycken. Känner mig proppmätt fortfarande, suktar just nu efter isvatten som jag ska göra i ordning snart.

Har kollat vidare på kläder på internet och jag älskar forever21s kläder. Hittade min drömklänning som kostar lite under 400 svenska kronor. Vill så ha, men när ska jag bära den? Det är frågan.

Nä nu orkar jag faktist inte skriva mer, ska gå och fixa en stor glas med isvatten. Ciao!


Champagneflickan, läsk, mobilen med musik på och såklart solbrillorna.
Det verkar vår i Stockholm just nu.


När jag tänker efter läser jag bara sanna böcker. Tex "Pojken som kallades Det", "Pojken som inte fanns", "Pojken som överlevde" och "14 år till salu dom senaste två/tre åren. But that's my thing you know!


Skönt med sol.


Sånt här fint väder har det varit hela dagen, inte ett moln i sikte!


Mer in i garderoben.. *host* om tre veckor

Har beställt hem treggingsen som jag har hittat på H&Ms hemsida. Hittar inte dom i affär så jag har iallafall beställt hem dom nu. Måste slänga mina jag har nu, för dom gick sönder idag, får gå byxlös i tre veckor för det tar hela tre veckor att få hem byxorna. Jaja, får leva på mina nya leggings typ.

Men jag måste gå till centrum imorgon och köpa jeansleggings åtminstone, får bli gina tricot skit typ. Jaja!


Ok, dom ser snyggare ut på !


Nytt i garderoben och väskan

Sorry för den dåliga uppdateringen igår, men jag blev besviken när jag fick reda på lite saker om två killar jag gillade, men den ena kunde jag själv listat ut.. Nej jag ska inte prata om det, jag ska glömma allt och gå vidare, det är ju så man gör här i livet, right?

Igår var det måndag igen, inge kul med skola igen efter lovet.
Hade bara matte för Kalevi var inte i skolan så vi fick gå.
Jag åkte hem och fixade i ordning mig inför gymmet, hade tänkt köpa gymkort igår men sen såg jag att jag måste ha morsans underskrift så det sket sig, men vi åkte ändå för Tiffany skulle köpa sitt. Men kassan var stängd.
Men instruktören vi hade var så snäll så vi fick gymma gratis denna gång.
Vi körde mest lite kondition och lite armar och ben.

Sen åkte vi hemåt efter lite mer än 1 ½ timme i gymmet.
Mot kvällen blev det inge kul.

Idag har jag shoppat, det var dags!
Det blev needisar, vilket jag är bra på att köpa nu. Men dock inga jeans/jeansleggings. Har hittat ett par balla på H&Ms hemsida, hittade inte dom i affären så jag funderar på att beställa hem dom istället.

Fan vad skönt det var med sol och värme. Våren är här, det känns. Det blev väldigt varmt när jag stod och väntade på bussen så jag tog av mig jackan och stod och solade med mina nya glajor. Detta får mig att längta mer och mer till Grekland i sommar.

Nu blir det "Desperate houswives" och "Cougar town". Ciao!


Underkläder, hudkräm, leggings, två solglasögon, handsprit, klänning,
shortsdress och en klänning.


Röda solglasögon, snyggt! Funtar på att köpa ett par gula också.


Svarta, passar till allt.


Söta klänningar, perfekt till sommaren.
Älskar byxdressen, men innan jag visar mig ute i den ska jag träna benen ordentligt.
Har något att sträva efter nu.


Ny vecka, ny start

Helloj.
Har redan slutat skolan, eller aa.. Våran lärare var inte där så vi fick sluta efter lunchen/matten vid 11:00.
Så jag passade på och gick till skolsyster och kollade mitt blodtryck, hade 135/160, hon sa att det var bra iallafall. Och att det som hände i fredags kunde bero på stress.

Vid 15:30 ska jag träffa Tiffany vid Torvalla och sen så ska vi gymma. Jag ska fråga om det finns en instruktör ledig då som kan hjälpa med att ställa in allt rätt.

Nu ska jag fortsätta lyssna på What about now med Westlife :)


Film&mys

Ligger i sängen nyduschad med popcorn och soda stream läsk i sängen och kollar på "50 first dates" som rullar på TVn. Sen ska jag borsta gaddarna och gå och sussa.

En härlig skön söndag

Var kommer alla besökare ifrån? Imorse vid ett tiden hade jag lika många besökare som jag hade totalt igår, nu är den ännu högre. Kan ni nya besökare säga var ni hittade mig? Jag vet ju själv att jag sätter in en länk på facebook lite då och då men där har jag bara folk som jag känner... Hmh.

Idag är det jätte fint väder ute.
Vi har fikat ute i solen och värmen idag, eller dom andra drack kaffe och åt äppelpaj, jag drack gårdagens sodastream läsk.

Tellus fick vara ute på tomten idag så då blev det några bilder med system kameran. Jag känner att jag använder den för lite, den står annars bara och samlar damm.

Efter lite fotande och fikande gick vi hem till familjen Sjöström och tänkte fika där om dom var hemma, och det var dom. Vi gick världens omväg som tog lååång tid, men jag och mamma ville gå förbi våran villa som vi bodde i för fem år sedan.
Gud så länge sen, jag saknar det huset!

Sen fick vi gå hem såklart eftersom Tellus följde med och bilen åkte inte av sig själv. Så idag har det blivit en massa promenerande i det fina vädret, så skönt.

Ikväll blir det en film på trean kl 21:00, någon film med Adam Sandler och Drew Barrymore, kommer inte ihåg vad den handlar om, men ska se den iallafall.

Ush vad tråkigt med skola igen imorgon, längtar verkligen inte.
Vid 16:30 ska jag på en arbetsintervju, då jag ska vara telefonförsäljare, men efteråt när jag fick tiden så kollade jag upp var allt innebär så verkar det vara skit. Så jag ska inte gå på det, jag har ringt och sagt att jag inte kan komma.

Istället ska jag följa med Tiffany till gymmet, hon vill köpa gymkort där. Jippi! Det ska jag också göra, men först boka en till tid med instruktören för vikt och sånt.

Tru blood finns på riktigt

Hehe, kolla vad jag har hittat! The real Tru blood drycken. Jag som älskar vampyr serien "True blood" och så hittar jag detta på en random hemsida. Det är nästan så att jag vill klicka hem dom. Speciellt party setet! Nån gång ska jag köpa det, I promise, some day.

Men undra om det smakar gott, eller om det smakar blod. Haha vad äckligt isåfall!
Men man vill ju så gärna smaka ;)



Trashigt i vår och sommar

Är du en av dom som älskar vårens och sommarens nya trend? I am.
I vår och sommar är det hett med urringning i ryggen. Är inte det så snyggt? Jag har sett en massa kändisar ha trashig stil i vår. Trashiga jeans och nu tröjor. Fabulous!

De passar skit snyggt till ett par shorts. Så satsa på detta tjejer i sommar!

Göm brösten, framhäv ryggen.






Jag älskar den första och tredje tröjorna.
Om jag får mer pengar kommer jag köpa dom!


Changes plans

Jaha, det blev inget hos Moa ikväll då. Såklart man blir sur när man bestämmer en dag och alla säger att dom kan komma, sen i sista minuten så kan "ingen", dvs tre personer och så ställer man in. Aja dom får göra som dom vill. Och vad ska jag göra ikväll? Typ äta middag och fika med min och Eriks familj, sen då?

Kul, inget kul varken på fredagen eller lördagen! Tack.

Åååhh, några tips man kan göra SJÄLV ikväll?

GREKLAND I SOMMAR!!

God dag!
Här sitter jag i min rosa, alldeles sköna morgonrock och lyssnar på Katy Perry.
Gick upp för ca två timmar sedan. Somnade framför TVn 23:30 igår så jag sov i en konstig vinkel inatt, var så trött att jag inte orkade röra på mig.

Igår gick jag upp strax efter 8:00 för jag, Tiffany och Sandra BR skulle iväg och gymma 10:00. Uppvärmningen gick bra, sen när vi skulle gå igenom maskinerna blev jag yr i huvudet och var väldigt nära på att svimma, tur att jag inte gjorde det. Men det kan ha att göra med att jag har lågt blod tryck, ska kolla det på måndag. Jag vill ju inte nästan svimma när jag ska gymma lixom.

Men dom gick igenom maskinerna och provade, dock inte jag som stod bredvid och kollade. Men när dom var klara med allt gjorde jag det dom hade gjort, själv. Det gick bra. Sen blev det stretchning och sen begav vi oss hem.

När jag kom hem vid 12:30 gjorde jag en äcklig ravioli. Varför åt jag det? Jag trodde det skulle vara gott för jag gillar faktist ravioli, men inte denna , uäk.
Så jag satt i mitt rum och kollade på TV och tvingade i mig ravioli.

Vad gjorde jag mer? Jo Erik fyllde år igår så det blev en god middag och kladdkaka och grädde till efterrätt.
Stratias mamma ringde äntligen också. Mamma och Stratias mamma pratade rätt länge och la på, sen ringde hon upp och sa att Stratia ville prata. Så vi pratade om allt mellan himmel och jord i 40 minuter. Hon sa "jag pratar inte så bra svenska men jag förstår vad ni säger" och så babblade hon på. Haha det va lite kul att hon sa det och sen pratade på en massa, jag tyckte hon pratade väldigt bra eftersom dom bara pratar grekiska hemma.
Det var jätte kul att få höra hennes röst och kunna prata med henne.

Så nu är det bestämt. Mellan den 1 - 15 augusti ska jag åka till Grekland! Då vi ska bo i en liten by och allmänt lära känna varandra och en till svensk familj som kommer ner. Det ska verkligen bli super kul. Jag längtar så mycket! Efter bara några månader vi fick kontakt igen så har vi bestämt att jag ska åka ner, det är en dröm som går i uppfyllelse. Men först måste jag skaffa ett sommar jobb så jag får ihop minst 4000 - 5000 kr. 2000 kr till till resan och resten fickpengar.

Idag ska jag hem till Moa i Tyresö och ha filmkväll. Först ville dom ha "High school musical kväll", men sen började dom dividera om allt, men jag orkade inte bry mig vad dom skrev på FB så jag tog bort det. Spelar väl ingen roll vad vi gör, bara vi gör nåt tillsammans!

Men under dagen vet jag inte vad jag ska göra, ta det lugnt säkert.


Thessaloniki, flygplats.
Bild från google.


Chill dag

Bör gå och lägga mig nu, ska upp tidigt imorgon för att gymma på Torvalla med Sandra BR och Tiffany, ska bli jätte kul. Hoppas bara att träningsvärken från igår är borta då, för just nu har jag världens träningsvärk i insidan av låren, inte skönt att gå kan jag säga. Får stretcha sen och se om det hjälper.

Idag har jag bara varit hemma och bara tagit det lugnt. Har haft ovanligt fullt upp det här lovet. Annars brukar jag sova bort hela dagarna och sitta vid datorn och TVn, men nu för tiden kan jag inte gå upp senare än 10:00. Men det är faktist bara skönt.

Ja, så idag har jag bara legat i soffan och kollat på "Zack och Codys ljuva hotelliv", har sett tio hela avsnitt sen orkade jag inte mer.

Har såklart kollat på "Vampire diaries" och "Bella&Tyra show".

Ska strax gå och duscha, stretcha och sen sova. God natt!


En uttråkad Bella från idag. (Haha ush, ser helt sliten ut!!)


Jag är två timmar före i mitt huvud

Som jag sa igår hade jag tänkt sova typ hela dagen idag, men jag kan inte det längre.
Jag vaknade vid 9:00 och kunde inte somna om, jag försökte verkligen men 10:15 klev jag upp helt jävla pigg. Jag kan inte sova lika mycket längre, skumt.

Det känns som att klockan är 15:00 fast den bara är 13:00 snart.
Det är fint väder idag, lite molnigt dock.
Snor datorn så länge syrran är ute med Tellus, annars sitter/ligger jag i vardagsrummet och kollar på "Zack och Codys ljuva hotelliv". Tänkte att eftersom jag inte ska göra nånting idag tänkte jag kolla på hela säsong två, hehe Disneynörden #1 här.

Men det finns inget kul att göra vid datorn längre. Har ni några tips? Eller helst inte, vill inte bli en mer datanörd än vad jag är nu. Men jag kan säga såhär, jag sitter inte lika mycket vid datorn nu för tiden än jag gjorde förut.

Men nu ska jag gå in i vardagsrummet och glo på TV och kanske göra lite lunch snart.
Btw, har fått lite träningsverk från gymmet igår, haha det är faktist skönt om jag ska vara ärlig ;)


Natti natti

Nu har jag sökt fem sommarjobb av flera hundra. Men jag är så himla trött nu.
Klockan är ju halv ett så jag går och sussar nu. God natt!

True blood

Nu har jag kollat på "True blood", shiet vad hände på slutet? Har Daphne en hemlig pakt? Hmh... Det ska alltid sluta när det är mest som spännande.

Nu ligger jag i sängen med datorn i knät med en katt bredvid mig och Christina Aguilera i högtalarna, igen.
Älskar hennes röst, och vacker som tusan är hon också.

Funtar på att gå och lägga mig, men det behöver jag inte, än. Har fortfarande inga planer för morgondagen så jag kan ju lika gärna sova hur länge jag vill imorgon. Men ändå, det känns som man slösar bort en hel dag då.
Men oj, är det verkligen jag som skrev detta precis? Jag som alltid sov bort dagarna förut, haha!

Åh, jag är så ut tråkad så det är inte sant. Vill bara **** *** **** just nu!


DU ÄR VÄRLDSBÄST

Tiffany Brixtorp.
Behöver jag säga något mer? Namnet säger ju allt. Asså hon är världens bästaste bästis man kan ha. Hon har till och med gjort en jätte gullig film om mig! Kan man begära mer?

Tiffany, det går verkligen inte att beskriva dig med ord för det går bara inte. Ord kan inte förklara hur underbar du är, man jag kan säga detta: SKJUT DOM SOM INTE ÄLSKAR TIFFANY BRIXTORP!

Once again, LOVE YOU MY JESSICA! :) ♥


Jätte fin video Tiffany gjort idag ♥


Gymmet idag

Ligger i sängen med datorn i knät som vanligt med katten bredvid och Christina Aguilera i högtalarna, så jäkla grym röst hon har!!

Idag var jag och Sandra i gymmet i två timmar, varav uppvärmning och stretchning tog ca 20/25 minuter.
Vi var så duktiga idag. Hennes pappa kom till gymmet också så jag fick skjuts hem sen. Det blev middag direkt när jag kom hem och nu sitter jag vid datorn och väntar på att "True blood" ska börja. Ska nog kolla på förra veckans avsnitt snart också.

Funderar också på vad jag ska göra imorgon. Har inga planer för morgondagen. Vi får se helt enkelt.
Men nu ska jag kolla på förra veckans avsnitt av "True blood". Vi hörs!

Favorit låtarna med Christina Aguilera

Beautiful


The voice within


God dag

God morgon, eller god dag!
Ligger i sängen med träningskläder på och datorn i knät och lyssnar på musik.
Sandra BR ska komma hit innan vi drar till gymmet. Det öppnar kl 15:00.
Så vi ska gymma idag, så nice. Men helt plötsligt blev jag sjukt sugen på cheezebolls till "True blood" ikväll, men nej jag ska hålla mig!

Vaknade runt 9:00 imorse men jag kunde inte somna om, av någon konstig anledning låg jag och tänkte på skolan och Grekland hela tiden.

Än så länge har jag ätit frukost, tvättat tassarna på smutsiga Tellus som varit ute på tomten och lekt, tagit hand om disken och letat efter en tröja jag kan gymma i.
Jag har ju inga bra tränings kläder. Får väl köpa en under veckan, har ju pengar! Haha så skönt att säga det.


God natt

Nu har jag kollat på "Desperate houswives", "Cougar town", "Christine" och ätit pizza. Jag är nu trött och klockan är snart 23:00. Bäst jag går och sussar så jag orkar gå till gymmet imorgon. God natt ♥

Farsta med tjejorna, gym på G

God kväll. Sitter i syrrans rum med hennes dator och lyssnar på musik och tuggar tuggumi.
Har inte ätit middag, än. Det blev kyckling med någon sås och ris, men riset är slut och jag vill inte bara äta kyckling. Klockan är över 20:30 och jag har inte ätit middag än...

Idag vaknade jag av att miss Sandra BL ringde mig två gånger, råkade trycka på upptaget första gången sen ringde hon igen vid 9:30 och nästan skriker "är du inte uppe än?". Haha bara för hon gick upp kl 6:00.
Nej men jag skulle ändå gå upp kl 10:00 för vid 12:00 skulle jag möta Sandra BR och Camilla på bussen, så vi åkte till Farsta centrum idag.

Det var meningen att jag skulle köpa jeans idag, men jag hittade inga "Cheep monday" som jag velat ha länge nu inne på JC. Så det fick bli en cardigan och eyeliner. Needisar helt enkelt.
Sen vid 14:30 tiden åkte vi hem igen, jag och Sandra.

Vi lagade mat så fort vi klev in genom dörren för vi var så hungriga. Det blev stekt potatis med hamburgare och lite gurka och tomat. Mumsigt, och jag blev proppmätt.

Sen satte vi oss i hennes säng och pratade en massa, sen fastnade vi framför facebook och kollade på killar, haha.
Vid 17:30 tog vi hennes hundar och gick till busshållsplatsen för jag skulle åka hemåt.

Fastnade vid telefonen så fort jag kom hem. Ringde till Torvallas gym, till Tiffany, till Sandra, till gymmet igen, till Tiffany och till Sandra.
Satt med telefonen vid örat i en timme typ.

Men nu är det iallafall bestämt, vi har bokat tid hos Torvalla gym på fredag 10:00.
Det var meningen att vi skulle gå imorgon men det fanns inga tider för oss, det var proppfullt. Men imorgon ska jag och Sandra prova på Friskis&Svettis gym. Sen har vi bestämt att prova på nya gymmet fitness 24/7 som snart öppnas i Handen, när vet vi dock inte.


Tiffy in my heart

Måste bara skriva en sak: TIFFANY BRIXTORP ÄR VÄRLDENS BÄSTA! Älskar dig och kommer alltid att göra. Jag har aldrig tråkigt med dig hjärtat. Sist skrattade jag som tusan när vi var i stan.
Du är ljuset i mörkret, du är solens strålar. Det lyser verkligen om dig när du kliver in i ett rum. Du är bland det bästa som hänt mig. Kommer aldrig glömma alla fina minnen tillsammans med dig.

Tiffany Brixtorp är en sån jäkla glädje och - energi spridare!
Du är den roligaste, underbaraste, charmigaste och den mest klantigaste personen jag känner.
Du är min Jessica och kommer alltid vara det. Saknar dig jätte mycket fast det var en vecka sedan vi sist sågs. På onsdag träffas vi igen och jag längtar som in i bombens mycket!


Den här videon är till dig Tiffy. Do you remember when we talked about making a movie together? Haha, I know I do ;)


En bra start på veckan

Kom hem för ca 40 minuter sedan och just nu lyssnar jag på In my head med Jason Derulo, as bra låt!
Det blev lamm och rotgrönsaker till middag, jättegott. Till efter rätt blev det en jättegod choklad tårta och en annan tårta, och kaffe såklart.

Sen blev det en massa dansandes i lekrummet där det var släkt och hög musik. Lilla Kendra drog upp mig på "dansgolvet" och så crazade jag ur mig haha. Jag hade skit kul, jag har ju inte festat den här helgen så jag behövde dansa loss rejält. Andreas dansade lite också men inte lika mycket som jag. Ne men det var jätte kul.
Vid 20:15 var det dags att åka hem, men först lämnade vi mormor hos sig och sen åkte vi hemåt.

Det blev en bra start på veckan. Jag dansade så jag svettades så jag ska strax gå in i duschen och sen sova. För jag ska till Farsta imorgon med Sandra BR och troligtvis Camilla.


Jason Derulo - In my head


Grattis bloggen

Sitter i sängen just nu och lyssnar på "Simple plan", en as bra grupp.
Idag vaknade jag av att jag fick ett sms från min Jessica, miss Tiffany. Som jag sagt tidigare har vi bestämt att börja träna tillsammans, det höll ett tag sen vet jag faktist inte vad som hände.
Men hon vill börja på samma gym som jag ska börja på, så vi ska pusha varandra nu och "Få våra Jessica kroppar till beach 10" som Tiffany skrev, haha!

Har kollat på "My moms new boyfriend" och ätit pan pizza till frukost/lunch. Vi ska åka till Tyresöligan snart på påsk middag.

Btw, idag fyller min blogg 1 år! Och som en "fin" present blev det ännu mer snö ute. Snälla kan det inte sluta snöa! Det var ju sånt fint väder i helgen och så börjar det snöa igen. Blir så arg!!! Det kommer säkert ligga snö kvar i juni!


Påskhelg

Sorry för jag inte uppdaterade mig igår.
Igår gick jag upp vid 10:00/10:30 och åt frukost. Kommer inte ihåg så mycket, gjorde rätt så många småsaker men kommer inte ihåg allt dock.

Jag njöt av vårsolen, gud vad skönt det är med sol och värme nu asså.
Jag och familjen åkte till styvfarmor och åt påsk middag där, fick min choklad ask från mormor, jätte god choklad från Lindh.
Jag är inte förtjust i sill eller fisk över huvud taget så det blev korv, köttbullar och potatis för min del.
Tror nog jag aldrig kommer gilla sånt.

Kom hem runt 23:00 antar jag. Satte på min dumma dator som funkade för första gången på flera dagar, men idag vill den inte. Hann iallafall bränna några filmer och bilder från min fest. Har försökt idag men datorn stängs bara av.

Idag njöt vi av solen igen och lekte med hunden och katterna ute i vårsolen.
Vid 17:00 åkte jag, Cia och Erik hem till pappa för middag och träffade Carinas döttrar och barnbarn, jätte charmiga och söta.
Fick massage av pappa, men till slut blev det inte så skönt för han är så hårdhänt.

Ja, vi kom hem vid 21:30 och väl hemma är moster Birgitta och kusinen Simon flickvännen Sofie på besök. Jag och Cia fick våra födelsedagspresenter av dom, och jag fick påslakan till sängen. Vilket jag behöver så det var en bra present.

Nu är klockan tolv, dags att natta kudde så man vaknar tidigt imorgon. Ska hem till moster #2, Syliva imorgon på påskmiddag.

Långfredagen

Nu när klockan har passerat 01:00 börjar jag bli trött och gnuggar mig i ögonen, dags att sova kanske.

Idag har jag varit ute med Tellus tre gånger. Det var ett bra tag sen jag var ute med honom. Vi sprang i skogen men jag kunde inte springa lika mycket som han så mycket energi som han har i sin lilla kropp. Det är så kul att springa med honom, han måste lixom alltid ha någonting i munnen för att springa och njuta.

Jag och Madelene lämnade sedan Tellus ensam hemma och så gick vi till Pia's och åt kebabrulle, och hon kebabtallrik. Sen gick vi tillbaka och kollade på "Talangjakten" och efter det tog vi ett varsitt täcke och la oss i soffan och kollade på "I love you Beth Cooper", haha den var ju jätte rolig, väldigt bra var den.

Kl var strax innan 00:00 då filmen tog slut så jag gick ut med Tellus en sista gång innan läggdags och nu är jag här, ligger i sängen med datorn i knäet.

Har också tagit fina bilder på Tellus idag, försökte ta en bra bild på hans öga men det gick inge vidare för han vände och vred på sig hela tiden. Men jag kan lägga upp några imorgon kanske.

Gud, nu gäspar jag för fullt här, ska sova nu. Natti natti ♥

Fortfarande en favorit

Är du en av dom som aldrig tröttnar på Britney Spears? Jag är en av dom. Har lyssnat på henne hela morgonen, och favoriten just nu är Don't let me be the last to know. Den är verkligen skön att lyssna på.

Jag har alltid gillat Britney, när jag var liten dansade jag ofta till hennes musik, och jag dansade varje dag när jag var 9-11 år.


Don't let me be the last to know.


Lucky.


Baby one more time.


Sometimes


Overprotected


God morgon

*gäsp*, borde inte gäspa vid det här laget, klockan har ju redan passerat 14.00.
Fredag idag, känns som det är lördag. Åt frukost och kollade på "True blood" för ca tre timmar sedan. Så tråkigt att SVT bara lägger upp två avsnitt varje vecka och inte alla, buh på dom.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Cia, mamma, Erik och Anders ska åka och kolla på en teater eller nåt, så det blir bara jag och Madelene ikväll. Blir väl filmkväll antar jag.

Men nu ska jag kika efter ray ban brillor. Vill så ha dom! Mina jag fick av syrran har gått sönder, ja dom låg i min väska och när jag tog upp dom var dom trasiga.


TV

Vad snabbt dagen har gått, kändes som jag satt i skolan nyss lixom. Aja, så skönt med lov nu asså.
Har inte hänt så mycket, Madelene har kommit ner till Stockholm idag, jag har kollat på "Vampire diaries" as spännande avsnitt, "Bella&Tyra show" jätte roligt avsnitt med Katrin Zytomierska med sen enorma mage.

Kollade precis på lite tråkig TV och ätit gurka med dipp, nu vet jag inte vad jag ska göra. Sitter fortfarande med syrrans dator eftersom min inte vill fungera som vanligt så jag har inte använt den på ca tre dagar nu.

Har lust att spela sims men det går ju inte :(


Jag för ett år sedan snart. Älskar bilden längst ner till höger, men har inte kvar den.


NU HAR JAG LOV

Nu slutar jag med graf, och nu är det lov! Fan vad skönt.
Har inte så mycket att säga för tillfället mer än att jag har lov! Ska bli så skönt. Får boka upp mig varje dag med nånting så jag gör något vettigt under lovet, hehe.

Men nu ska jag börja röra mig hemåt, solen tittar fram lite nu så jag kanske går hem idag. Imorse spöregnade det så jag kunde inte ta på mig conversen så det fick bli mina höga stövlar med klack, så jag kanske inte går hem idag. Men vi får se.

I'm gonna do it

You know what, I'm gonna do it! I don't care, I wanna do it.

RSS 2.0