ALLT ÄR BRA IGEN

Jag kan inte bärga mig tills på onsdag då True blood visas, såg första avsnittet i onsdags och jag fastnade för den direkt. Det sägs att Twilight har härmat True blood från första början, men jag tycker (efter att bara ha sett ett avsnitt) att True blood verkar mycket bättre. Twilight är.. jag vet inte.. inte lika bra.
Sitter och lyssnar på skön musik och smsar med HAN :) blir varm i kroppen när jag tänker på honom, konstigt för vi har bara träffats en gång :O är så nyfiken! Ska träffas på fredag så det ska bli kul :) Nu är allt bra igen!
Börjar 09:00 imorgon ska strax gå och lägga mig och drömma sött och vakna blött, haha lärde mig den av en f.d kompis. God natt ♥






MÅNDAG IGEN

Måndag igen, dvs skolan igen.. åh helgen gick så fort. Me don't like. Även fast det var en av de konstigaste helgerna så gick det för fort.
Idag började jag då 08:30 med engelska, vi fortsatte med engelska och svenska testen. Har också haft matte med både A och B klassen, men vi gjorde ingenting. Vi hade också samhällskunskap med min mentor som är så skön, ni ska se hans klädstil haha man garvar arslet av sig! Sista lektionen var idrott, men vi pratade bara och fick en läxa och så visade han runt Torvalla. Slutade 14:30. Sen när jag kom hem har det inte hänt så mycket, har bara suttit vid datorn, dammsugit lite, och gått ut med hunden. Ska väl fortsätta surfa nu och kolla på "Sonny with a chance", yepp det gör jag när jag har tråkigt... P&K ♥



GOD MORGON

God morgon kära bloggen.
Idag börjar jag 08:30 och ska alldeles strax gå mot bussen. Slutar vid 16:00 idag, kanske t.o.m 16:30 :O
Har fem lektioner idag så kommer det vara en lååång skoldag idag. Kommer säkert somna på direkten när jag kommer hem. Ha en bra dag allesammans så hörs vi. P&K ♥

 


FEST, BAKIS & TRÖTT

Uppdaterade inte igår, kom hem kl 10:00 på morgonen från festen i fredags. Ja, jag nämnde jag skulle hem till en kille men jag gick på fest i Tyresö hos en annan kille istället. Träffade en jätte rar och snygg kille där (han var såklart snyggast av alla). Berättar inte mer än så.Men jag sov över där så jag drog därifrån runt 07:30, kom hem 10:00. Hittade inte till busshållsplatsen så jag kom till en annan busshållsplats, men hem kom jag iallafall.

Igår var jag bara hemma och sov och kollade på tv. Gick och lade mig vid 22:00 för jag var så himla trött, sov ingenting i fredags, inte så konstigt. Bakis och trött, bad mamma köpa cola för jag blev så jävla sugen på det. Pratade med Sandra Bl om det som hände på festen, tack för att du finns gumman. Since birth til death honey, love you so much.

Idag då, klockan är ju bara 14:30 så det har inte hänt mycket alls än, har glott på TVn och snackat med Sandra G som jag träffade på festen. Händer väl inget mer idag. Så har min helg sett ut.

ÄNTLIGEN HELG

Äntligen så är det helg!
Har längtat sedan vi började skolan i måndags. Är super trött, imorse skulle vi ha estetisk bild 08:00 men den blev inställd så vi skulle inte börja förrän kl 11:00 med engelska. På engelska lektionen fortsatte vi med testen. Sista lektion kl 13:00 hade vi datateknik. Vi ska lära oss om mac datorerna vi har i skolan, lite tråkigt men lärde oss lite grann. Var mest inne på facebook och snackade med Moa som var uttråkad hon lyssnade inte ens, bad girl. Haha, ska jag säga. Men vi fick sluta tidigare, 13:30. Då åkte jag raka vägen hem, kollade på film och somnade. Ska iväg ikväll till a boy. Shh! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. P&K ♥


DÅLIG DAG, SKA HA MYSKVÄLL

Skönt att vara hemma igen.
Har inte haft så kul i skolan idag, på schemat står det att vi började 08:00, men vi skulle inte börja förrän två timmar senare kl 10:00 med svenska. Så jag, Moa, Marie, Malin och Linnea satt i bibblan och pratade. Vi skulle egentligen ha svenska men vi hade läsförståelse och grammatik test i engelska istället. Booring. Nästa lektion var matte, då hade vi ett test i matte också, så booring. Kommer nästan inte ihåg nånting, jag vet ju på vilket sätt man ska räkna ut men kommer inte ihåg vilken ordning och skit, så det testet gick piss dåligt. Sista lektionen var grafisk kommunikation som jag nämnde i inlägget tidigare idag. Jag kom hem strax innan fyra. Erik tvingade mig gå ut med hunden också, som inte lydde mig. Har inte haft en bra dag idag kan man säga. Är så himla sugen på choklad och cola så jag ska gå till Brandbergen centrum och köpa det och sen kolla på en film jag laddat ner. Ha en fortsatt trevlig kväll. P&K ♥



USH FY BLÄ

Sitter just nu i skolan och ritar kvadrater (WTF), vad har det med grafisk kommunikation att göra? Det är iallafall sjukt tråkig, slutar om en kvart så jag kommer hem snart. Tråkig skoldag har det varit iallafall.

TREDJE DAGEN I SKOLAN

God kväll.
Idag började jag 10:10, vi skulle ha matematik men vi ska få en vikare och vi har inte fått det än, jaja nåt sånt var det iallafall. Så vi fick lappar vi ska ta hem och skriva under, sen hade dom gjort intervjuerna till en bok. Bilderna som vi tog i måndags är med, den som var mäst arg var såklart Moa, hon ser inte normal ut på bilden kan man säga, stackarn. Nästa lektion var rörlig bild, vi fick lära oss lite om kamerorna sen skulle vi filma och intervjua varandra, vi tog mest tid och våran blev bäst, dom andra larvade bara sig typ.. Ja så idag slutade vi vid 15:00. Fick laga middagen idag, mer än så har det inte hänt. Klockan har nu passerat 21:00 ska duscha en snabbis och hoppa i säng och sen kolla på den nya serien "True blood" på ettan. P&K ♥  

EN SKÖN DAG

Vilken skön dag det har varit.
Idag började vi 09:00, vi hade intervju första lektionen, vi skulle intervjua någon i klassen, jag fick Moa som jag hängde med igår så det var kul att lära känna henne mer. Efter att vi hade renskrivit och lämnat in uppfiten skulle vi gå ut och tävla i grupper. Vi var bäst på tre grenar, en gren fick vi noll poäng på! Tjejer och bollar asså, det går inte ihop haha! Efter det var det dags för lunch och sen hade vi en till grupp övning, eller rättare sagt vi skulle lista ut vilka grejer som tillhörde vilka lärare som låg på borden. Asså hur ska vi veta det? Haha, vi fick ett eller två poäng vi var sååå duktiga..
Sen var dagen slut, vi skulle egentligen slutat 14:05 men vi slutade 13:05, kom inte på det förrän jag kom hem då syrran fortfarande var hemma. Jag kollade på klockan då var den bara 13:20 så det var skönt, en mjuk start.
Sen dess har jag bara varit hemma, åkte till centrum och köpte hörlurar till min iPod för jag skulle ändå lämna Tellus ensam hemma, vi övar honom. Jag var borta i 40 minuter, han var jätteglad när jag kom hem.
Ja, det var väl det för idag. Har precis duschat ska väl gå och sussa nu. Börjar 10:10 imorgon så jag antar jag går ut och går/joggar imorgon bitti. Ska tvinga upp mig själv. Godnatt allesammans.
P&K ♥




Visst är min hund bedårande super duper söt?

GOD NATT


FÖRSTA SKOLDAGEN

Gick upp 07:30 imorse för jag skulle ut och gå/jogga. Gick två varv tog en halvtimme bara, får hitta en ny väg imorgon. Men det var jätte skönt, sen duschade jag av mig snabbt när jag kom hem.




En trött Bella, dags att jogga!



HÄRLIGA NYA TIDER

Imorgon börjar jag första ring på Fredrika Bremer, har valt media, hoppas det blir kul. Snackade med en tjej på msn idag som går media fast andra ring, hon sa att det var slappt och kul, så det hoppas jag på! Ska bli spännande, börjar 11:00 imorgon, först blir det upprop i aulan. Ska upp tidigare för att jag ska jogga. Istället för att gå upp två timmar innan så går jag nu upp tre timmar innan, hinna jogga, duscha, äta frukost och fixa mig. Vad sträng jag är mot mig själv. Haha I like! Wierd. Ska nu fixa min iPod med peppande låtar och sen natta kudde. Ha det bäst. P&K ♥



Ush vad hemsk man kan se ut! Är iallafall nyduschad och redo för sängen. Godnatt!

ONSDAG 12/8

Ondsag 12/8
Idag återvände Tellus till djurkliniken för att opereras, mamma och Cia skulle hämta honom vid 14:00 tiden i Visby.
Cia var hos min moster och dom, när vi kommer dit så har Cia fått en allergichock eller nåt, hennes öron hade svullnat upp som tusan och hon såg inte bra. Sylvia hade ringt till doktorn och Cia skulle dit vid 14:00 så jag fick följa med mamma och Anders till Vibble. Tellus pep och hade jätte ont, stackars lillen. Han ska tillbaka dit den 20 igen för att se om det har blivit bättre. Så han ska inte åka hem till Stockholm med oss imorgon. Vi åkte tillbaka till Nisseviken, fick packa ihop alla mina grejer. Åker hem tidigt imorgon bitti.



Ingen bra dag alls.

TISDAG 11/8

Tisdag 11/8
Idag har det inte varit en bra dag. Först blev det frukost, sen åkte vi till familjen Erikssons hus för Cia och Erik skulle passa Kasper. Vi kollade på sommarhus på datorn och vi hittade ett fint hus för ett väldigt bra pris, jag hoppas vi har ett landställe nästa år istället för att hyra nya varje år. Jag, mamma, Anders och Madelene åkte hem en snabbis, sen skulle vi hämta upp Erik, Cia och Tellus. Jag sitter i bilen och väntar, jag hör en hund yla, Kasper (kusin hunden) hade bitit lilla Tellus i käkbenet så vi åkte fort som tusan till närmaste djurklinik, men den hade stängt och hade bara öppet två dagar i veckan. Så vi fick åka och leta vidare, vi letade skyltar och kom till en veterinär som heller inte hade öppet, så vi fick leta vidare igen och följde skyltarna, men den tredje var inte heller öppen så vi fick åka in mot Visby, Vibble iallafall, som tur var hade djurkliniken öppet. Jag väntade i bilen medans mamma och Cia gick in med Tellus, han fick en spruta och såret tvättat. Han hade brutit käkbenet så han ska tillbaka imorgon och opereras. Efter besöket på djurkliniken åkte vi till Kristina i Othem. Eftersom Tellus skadade sig så kom vi lite senare till dom. Sven-Erik var där så vi fick träffa honom också, dom bjöd på middag.
Jag och Madelene lånade deras dator, eller rättare sagt Madelene. Hon var inne på bilddagboken och vi upptäcker att någon har tagit bilder från Madelenes användareoch skapat en ny, personen hade skrivit att Madelene var ihop med en kille Johan så jag ringde upp honom och berättade om det, han berättade att han hade fått en massa samtal om han var ihop med henne. Men det är ju inte sant, så jag sa till honom att den riktiga Madelene sitter bredvid mig och är helt chockad. Efter samtalet skrev jag till användaren att han/hon skulle ta bort sidan annars blir han/hon polisanmäld. Som tur var skrämde jag honom/henne ordentligt så nu är användaren borta. Jag fattar bara inte hur man orkar, snacka om att inte ha ett liv.


I bilen påväg till djurkliniken.


Äntligen!!


Kristinas katt Gussi, världens gosigaste katt!


Påväg hem, Tellus är trött efter besöket hos doktorn. Stackars liten!

BILDER FRÅN I TORSDAGS

Oups, laddade inte upp bilderna från i torsdags när Sarah hade fest, det blev inte mycket bilder inte, men jag hade väldigt kul ändå, jag var med Paulina hela kvällen så. Vi var hemma hos Sarahs simkompis lägenhet och firade, det blev champagne hela kvällen, det som är så gott.


Födelsedagsbarnet&simmästarinnan


Några av Sarahs sim kompisar.


Paulina.


Sarah och Paulina.


Sarah och jag.


Puppyfaces


Sarah


Vi sjöng singstar.


Vi sjöng inte så värst bra...

DAGENS + GÅRDAGENS

Tuddelu alla natt ugglor.
Sov över hos Sandra igår så jag kom hem tidigt imorse. Vi hade jätte skoj igår, jag hade det iallafall.
Idag har jag varit trött, men jag följde med Cia och Erik till IKEA för dom ska köpa säng, det slutade med en madrass och en massa ljus och en hylla och fika paus. Åkte förbi Ica Maxi innan vi åkte hem. Idag blev det fläskfilé med rotgrönsaker i ugn till middag. Köpte en massa godis, har inte ätit mycket alls men jag är så himla proppmätt, är nog fortfarande mätt från igår, jag kände mig som en ballong asså, jag skojar inte det var helt sjukt var nästan svimfärdig för jag var så mätt.
Ikväll har jag bara tagit det lugnt och suttit vid datorn och druckit cola, känner att mina tänder fräter sönder. Nu när skolan börjar på måndag ska jag börja jogga varje morgon innan skolan börjar och dra ner på det onyttiga, får se om jag kan hålla mig. Måste ändra min livs stil lite. Imorgon kommer mamma, Anders och Tellus hem, har saknat Tellus så himla mycket! ♥ 



Sandra och jag gjorde en varsin kladdkaka. Mums fillibabba!


Tänk att jag kommer ihåg hur man gör, efter sex år. Det är busenkelt.


Jag lagar enchiladas.


Sandra gjorde salladen.


Klart. Det blev jättebra förutom kanterna, får tänka på det nästa gång att täcka hela tortillasen. Det var första gången jag gjorde tortillas och det blev faktist väldigt gott! *klapp på axeln*


Vi dukade så fint.


Anni.


En väldigt sällsynt Emma.


I vardagsrummet. Anni, Bibbi och Emma.


Sandra öppnar födelsedagspresent från Bibbi.


Hon fick en fondue. Bibbi satt och förklarade för Anni och Emma vad det var, dom fattade det typ aldrig haha.


Camilla kom lite senare, hon hade fotbollsmatch.


Happy face.


Snygga bruttor.


Vi blev hemska på de flesta bilderna så vi dog nästan av skratt.


EN normal bild blev det under hela kvällen.


Här fick jag dra upp Camilla, det är därför jag håller henne i armen.


Om Sandra satt upp ordentligt hade bilden blivit mycket bättre..


Efter att ha tagit en massa bilder åt vi kladdkaka med grädde och te. Så himla gott! Sen bäddade vi ner oss i vardagsrummet och kollade på film.

TJEJMIDDAG HOS SANDRA

Skriver ett snabbt inlägg, ska dra till bussen om fem minuter. Har fixat i ordning mig inför ikväll, jag och Sandra ska ha tjejmiddag med några till tjejer. Det ska bli kul. Igår var jag på Sarahs middag och festen fortsatte hos Jeanette, det var kul. Det bjöds på champagne och det gillar jag! Jag och Paulina fick sova hos Sarah så vi åkte därifrån vid tolv halv ett. Alla vi tre sov i bäddsoffan, jag längst in och fick typ ingen plats haha, nej nu måste jag gå. Ni får ha en jättebra fredag! P&K ♥

FEST LOOKEN

Vad säger ni, kan man se ut såhär ikväll?








FEST IKVÄLL

Fixar i ordning mig inför Sarahs fest ikväll. Först blir det mingel och middag hemma hos Sarah, sen fortsätter festen hos Jeanette. Det ska bli kul, tvivlade först på det men nu kommer Natta och Camilla också så då känner man iallafall några. Ser fram emot det. Kläderna och naglarna är klara. Ska sminka mig och fixa håret strax, väntar på att alla 20 naglarna ska torka. Har hunnit att tvätta en mängd smutskläder och rakat hela mig, len som en baby rumpa är jag haha!


MÅNDAG 10/8

Måndag 10/8
Idag vaknade jag upp i nya stugan. Cia, Erik och Tellus kom imorse för att äta frukost tillsammans med oss.
Dagen var rätt så seg, vi gick hem till familjen Eriksson medans mamma och Anders åkte in till Visby. Kendra var hos oss i stugan och kollade på "Min vän Charlotte" två gånger. Dagen gick snabbt, på kvällen spelade jag, Cia, Erik, Andreas och Zackary yatzy, när vi nästan hade spelat klart kommer Madelene, mamma och Anders in genom bakdörren.
Madelene har precis konfirmerat sig så vi firade med champagne och present. Klockan tickade och det blev sent så vi fyra gick till stugan för att sussa.


Ibland gillar jag mitt hår när jag vaknat, bl.a idag.


Kendra kollar på film.


Såhär ser huset ut utefrån.

SÖNDAG 9/8

Söndag 9/8
Idag åkte grabbarna till Kneipbyn medans jag, Cia, Sylvia, Kendra och Magnus var hemma.
Jag, Cia, Sylvia, Kendra, Tellus och Kasper åkte och plockade blåbär, Tellus var jätte duktig i skogen, han var överlycklig och kom när man ropade. När vi hade plockat tillräckligt med blåbär åkte vi hem igen. Vi solade och badade i poolen resten av dagen. På kvällen flyttade jag, mamma och Anders till stugan som vi hyr, en väldigt fin mysig stuga, dock med ute dass som jag inte gillar. Men annars helt ok.


Min pyttelilla garderob...


... i mitt lilla rum.


Duschrummet utan toalett.


The shower.


Sovrummet intill mitt sovrum. Madelenes.


Hallen utanför oss.


Till höger från hall bilden, mammas och Anders sovrum.


Köket.


Matplatsen.


Vardagsrummet.


Med spis.


Uteplatsen.


En väldigt liten spegel fanns i rummet :/

MYS FRAMFÖR TVN

Kollade precis på "Confessions of a shopaholic", en rätt så rolig film med ben&jerry glass.
Var och handlade inför tjejmiddagen med Sandra Br som vi har på fredag, och så promenerade vi med hennes hundar.
När jag kom hem började jag sortera tvätt, och satte på tvättmaskinen för första gången haha! Det gick bra. Erik kom hem precis då och jag hade inte börjat med maten än så han gjorde den. Var bara att slänga in i ugnen och sen var det klart. Ingen god middag. Har blivit arg på min dator igen, pappa fixade ju den förra veckan men det är samma fel, igen. När mamma och Anders kommer hem ska jag protestera att jag vill ha en ny för jag tänker inte ha kvar den här förbaskade datorn den är helt åt helvete. Har haft den i sex eller sju år men jag orkar inte med den, vill ha en bra fungerande dator nu till gymnasiet, och jag så gå media så då måste jag använda datorn mycket.
Nu ska jag inte skriva mer om det, det blir tråkigt att läsa i slut ändan. Shit, klockan är snart 01:00 måste gå och lägga mig. P&K ♥


Myskläder + ben&jerry + en bra film = härligt!

HANDLA, LAGA MAT, TVÄTTA - REALY!?

Ska strax dra till bussen, ska åka till Sandra Br och planera tjejmiddagen på fredag, sen ska vi åka och handla. Det är väl det, ska laga middagen idag och tvätta kläder för första gången i mitt liv haha! Ja det var väl det, vi hörs!

INGEN RUBRIK

Sen uppdatering idag med, idag den 18(!) städade jag mitt rum sen drog jag till centrum och mötte Sandra Br och Camilla där, först gick vi till kyrkan och pratade, det var så länge sedan vi var där så vi gick dit haha. Sen gick vi till centrum och åt lunch, köpte likadana hoodar sen drog vi hem.
Efter middagen åkte jag och Cia till Nynäshamn för att hämta Madelene. Handlade på vägen hem, så vi svängde förbi ica maxi och sist men inte minst hemåt.
Det var väl det, just nu ligger Tiger på min säng och fläker ut sig. Klockan är mycket, ska äta frukost 10:00 imorgon, ska gå och lägga mig nu. P&K ♥


Tiger fläker ut sig i min säng.

FY SKÄMS PÅ MIG

I know jag uppdaterar så sent.
Har jag vänt på dygnet? Verkar som det. Får skärpa mig när skolan börjar den 24. Då tar jag i med hårdhandskarna både i skolan och med bloggen. I promes!
Idag den 17 fyller Sarah år. Stort grattis gumman!
Åkte förbi pappa i Vega för att hämta kläder som jag glömde, tänkte ta med mig datorn också men den var för stor för min väska så jag fick ringa Sandra Bl och fick skjuts av hennes pappa hem. Så det var jätte snällt av honom. Ville inte vänta på pappa. Erik kom hem sent idag så jag och Cia fick äta middag för han. Efter att han hade ätit klart vid 20:40 så åkte vi förbi statoil och köpte blommor och choklad till Sarah. Sen åkte vi hem till henne och firade med tårta och champagne. Var bara där i en timme för Cia ska upp tidigt imorgon, hon går i skolan nu. Grattis till dig syrran, du kom in på KTH, det är nånting iallafall. Även fast det är långt ifrån det du vill bli. Men jag tror på dig!




Tiger vill mysa


Sötaste Tiger!


When everything...


... falls apart.



 



Vad gör det om jag lägger ut crazybilden igen? Hela svenska folket har ändå redan sett mig såhär, dock inte normal. Det ska vi ändra på, någon gång! KAMERA!

TUMMER NER

Det har kommit lite problem mellan mig och bloggen, skulle ju bo hos pappa över helgen men det blev inte så, fick smyga ut mitt i natten och drog hem till Sarah. Så jag bodde hos henne över helgen istället.
Pappa har fortfarande min dator, så jag, Cia och Erik åker och hämtar den imorgon. Får sitta vid Eriks dator och kolla på TV skärmen, ush det är jobbigt man ser ju knappt var man skriver haha! Även fast jag hatar min dator ibland så älskar jag den, vette fan varför jag säger det nu men men..
Så nu bor jag äntligen hemma igen, idag har det varit en skön och lugn dag. Åkte från Sarah vid 12:00, resten av dagen kollade jag på en serie som heter "h2o just add water", den handlar om sjöjungfrun, vet inte varför jag kollar på den men fastnade för den första gången jag såg den på TV.
Till middag gjorde jag och Cia spaghettilåda, vi hade inte tillräckligt med makaroner, men det var gott ändå.
Till efterrätt blandade vi maränger med banan och grädde och smält choklad över. Jätte gott, men fick ont i magen.
Nu är jag trött, tror faktist jag ska gå och lägga mig. Imorgon börjar Cia skolan igen :) inte jag, jag börjar den 24!

När jag får tillbaka min dator ska jag skriva klart om semestern på Gotland och lägga upp bilder. Det har inte gått särskillt bra mellan mig och bloggen, denna vecka har varit rena skit veckan kan jag säga.


TILLFÄLLET

Tänkte skriva om vad som hänt den här veckan, men eftersom bilderna inte vill läggas in på Carinas (pappas tjej) dator så får jag vänta tills min dator blir bra igen. Och det som hänt finns nedskrivet på papper hemma och jag glömde dom igår, så jag kanske åker förbi en snabbis hemåt idag.
Så det får vänta, helst tills jag får använda min dator igen för jag skriver bättre från den, är inte direkt van med alla olika bärbara datorer!
Jag bor hos pappa nu över helgen, kommer hem på söndag kväll eller på måndag. Egentligen skulle jag komma hem från Gotland den 10 så jag kunde bo hos pappa en vecka men jag kom ju hem igår så det blir ju bara tre dagar jag ska vara här.

Idag ska jag iallafall träffa Sandra Br, väntar på att hon ska ringa mig bara så vi kan träffas. Skönt att vi inte behöver åka buss till varandra haha!

LÖRDAG 8/8

Lördag 8/8
Idag var vi hemma på tomten för det mesta, solade och badade.
Jag sitter vid datorn/tvn blöt inlindad i handduk, familjen Eriksson stressar och jag frågar Magnus vart dom ska, "vi ska åkta om tio minuter gör dig klar nu". Där sitter jag blöt och smutstig, jag springer till stugan för att sätta på mig kläder, torka håret och sminka mig på tio minuter. Ingen hade sagt till mig att vi skulle åka iväg idag, eller så har jag totalt glömt bort det. Men vi skulle iallafall gå på cirkus med en väninnas familj till min moster Sylvia. Showen var häftig, en djurfri cirkus med människor klättrandes på pålar, hängandes i rep och ballanserandes på linor. Ja det var grymt. Efter cirkusen åkte alla vi 15 personerna hem till Lena och Palles slott. Dom hyr ett jätte stort hus för 10.000 kr i veckan, dom är fem personer i familjen och hyr ett så stort hus. Onödigt tycker jag men huset var läckert. Så där åt vi middag och efterrätt. Inte så pjåkigt trots allt.

Idag tog jag tyvärr inga bilder.

FREDAG 7/8

Fredag 7/8
Idag åkte jag, mamma, Anders och Tellus till ett ställe som heter Blå Lagunen. Under bilresan läste jag 61 sidor ur min bok "14 år till salu", REKORD!! Haha, men den boken är verkligen bra asså. Råder alla att läsa den. När vi kom till Blå Lagunen var det smockfullt med folk där, men vi hittade ett bra ställe som var lämplig för Tellus och att hoppa i. Jag hoppade i vattnet direkt, lite kallt i början men sen blev det varmt. Tellus tog sig tre dopp i vattnet, kan inte sluta tjata om att han är übersöt när han simmar. Efter några timmar där åkte vi till Kristina i Othem, tillsammans åkte vi och åt pizza. Fick träffa Bodil också så det var ännu roligare. Men hon följde inte med oss hem till Kristina efter. Det blev kaffe och bullar. Lilla Ronja satt vid datorn och sjöng High school musical låtar hööögt. Dom har ju katter också så när Gussi var i närheten kunde jag inte motstå henne för hon är så gosig. Så fort man kommer fram börjar hon spinna, och puta med hela huvudet och bara "ååhhh" hon är världens gosigaste och sötaste! Och hon har fött en massa kattungar. När jag flyttar hemifrån måste jag verkligen skaffa mig en katt. Ja, efter besöket hos Kristina med familj åkte vi hem som tog en och en halv timme.


Haha väldigt fin ställning du har Tellus.


Anders och Tellus. Dags att åka.


Simmade precis klart fjäril där.


Tellus helt slut.


Tellus törstig.


Gussi.


Gussi och jag. Världens gosigaste katt!


TORSDAG 6/8

Torsdag 6/8
Idag har vi bara varit här i Nisseviken, vi var på stranden och solade och badade. Super härligt!
Ätit gott och haft spa här, noppade ögonbyn och hakan på min moster, rakade benen, satte på ansiktsmask och bara myste helt enkelt. Det har varit en lugn skön dag.


Casper och Tellus.


Så söta tillsammans.


So damn cute.


Vadå, vad är byrå låda?


ONSDAG 5/8

Onsdag 5/8
Idag fick vi gå upp vid 09:00 för vid 11:30 skulle jag, Cia, Erik och mamma vara ute i Holmhällar hos min farmor och farfar, det tog ju en och en halvtimme dit så man fick åka i tid. Det första farfar gjorde var att visa oss hans nya svarta porsche, den är skitball! Varför den är svart ska jag berätta. En gång sa min syster "Det är bara gamlingar som kör gråa och silver bilar" och sen dess köpte farfar ingen grå eller silver bil. Haha tyckte det var skit kul!

Sen gick vi till deras radhusstuga (vet inte vad det heter egentligen), och där satt farmor och väntade. När mamma hälsade blev det väldigt känsligt, mina föräldrar är skiljda så farmor blev överlycklig när hon fick träffa mamma. Jag tycker det är så vackert så jag får också tårar i ögonen när jag bara tänker på det, och gamla tider. Nej nu får jag inte gå in på djupet, det blir bara för mycket känslor. Jo så vi var med farmor och farfar, vi åkte till Hoburgsgubben (Hobbegubben som Erik kallar det), där åt vi lunch, jag tog grönsakspaj som var rätt så god. Pratade och tog en massa bilder. Sen åkte vi tillbaka till Holmhällar pensionatet, pratade och åt middag tillsammans. Sen tog vi en promenad längs fiskestugorna och raukarna. Sen åkte vi till en café och fikade, jag beställde en varm choklad och prinsesstårta, det visade sig att grädden var sur och jag hade redan ätit upp halva, men jag fick ändå byta, så då tog jag en biskvi och chokladboll. Snacka om att jag var supermätt, sen skiljdes vi åt och drog hem.


Mamma och farmor.


Farfar.


Hoburgsgubben. Tråkigt att någon har varit och ritat på den!


Cia och Erik går längs stranden hand i hand.


Jag och Cia. Visst är vi lika?


Cia ristar.


Erik ristar på för fullt.


Inne i ett av små husen.





Havet.


Äcklig båt.




Jag på en stor sten.


Meine mutter.


TISDAG 4/8

Dålig uppdatering, jag vet. Förlåt! Men är ju på semester så då tänker jag inte på bloggen så mycket. Jag lovar till höst så ska jag bli mycket bättre på uppdateringen här i bloggen, börjar första ring så då kommer det skrivas om hur det är. Ska bli spännande, häromdagen sa jag att jag längtar till skolan börjar "du är den första och enda som jag har hört som sagt det" sa Anders då.

Tisdag 4/8
Idag var vi inne i Visby och kollade runt i affärer, marknaden och på medeltidsdelen av Visby, det är ju trots allt medeltidsveckan här på Gotland. Mamma köpte ett par tofflor till mig, Tellus lekte ju sönder mina andra, så nu har jag nya och dom var supersköna. Vi åt också vildsvinskebab och det var väldigt gott. Vid 17:00 såg vi på tornerspelen, det var rätt så skoj. Sen åt vi pizza, fick äntligen äta min favorit pizza, tacopizza den är jättegod.
Efter det gick jag, mamma och Anders i stan en stund sen åkte vi hem igen.


Anders på cafét.


Köpte en hallonpaj.


Som var jätte mumsig.


Anders provar hattar på marknaden.


Vi åt kebab som kommer från..


... denne söte sak.


Här grillas det kebab kött.


Det var rätt så gott.


HAND GJORDA!


Visby.


Crowded.


Riddare.


Riddare.


Pojken som lekte med elden.


Gör volt över elden, that's hot.


Alla riddarna.


NU ÄR DET SOMMAR NU ÄR DET SOL NU ÄR DET KOSKIT I HAGEN

Idag har det varit en skön sommardag, det har varit blå himmel, sol och mycket varmt.
Först åt vi frukost och sen cyklade vi alla ner till havet och andades in det ljuva lukten av koskit, men korna var inte där konstigt nog. Imorse kom också min syster Cia, Erik och Tellus.
Vi var på stranden till 15:00 sen cyklade vi hem igen. Kasper har nu fått en lekkamrat, han och Tellus leker för fullt här det ser så kul ut. När vi kom tillbaka till huset hoppade alla vi kusiner ner i poolen, jag, Cia, Erik, Andreas, Zackary och Kendra. Idag har jag verkligen bränt mig, är röd som en tomat, speciellt på brösten och rumpan samt låren, magen och framsidan på benen har jag inte fått färg alls konstigt nog. Så jag får nog bara sola framsidan imorgon, nej juste vi ska in till Visby imorgon och kolla på tornespelen, det är ju medeltidsveckan nu. Vad mer har hänt idag? Kendra tvingade i mig i poolen en andra gång, ja det var väl det. Ikväll blir det middag, Erik gör maten det blir nån jättegod gryta. Sen blir det mys ikväll. P&K ♥


Vi var på stranden och solade och badade.


Vi hade jäkligt kul i poolen också.


Hundarna hade jätte skoj dom också.


Och vinnaren är... Tellesaurios!


GOTLAND DAG 1 & 2

Hej min kära blogg.
Sitter nu i köket på Gotland i Klintehamn/Nisseviken på min mosters familjs landställe.
Har tagit en hel del bilder men jag vill inte överföra alla bilder så det blir fullt i datorn, så bilderna får ni se när jag kommer hem från Gotland den 13e.
Idag fick jag sova till 11:00 då ringde morsan mig och sa att jag skulle gå och upp äta frukost, så lat som hon är är bara några meter ifrån huset där jag sover så ringer hon mig.
Jaja så jag åt frukost vid 11:30 typ. Sen cyklade alla vi och köpte grönsaker, stannade till havet så hunden Kasper fick bada sen cyklade vi till ett hus som var till salu men den fall inte i smaken för mig, sen så hade dom hästar där så Kendra satt på två hästar och hon ville absolut inte går där ifrån, och sen cyklade vi vidare till det andra badstället och köpte glass och njöt.
Det var lite molnigt och svalt ute, men nu tittar solen fram här på Gotland. Fortfarande lite moln men nu är det sol iallafall.
Till middag blir det lasagne och ikväll så ska väl dem vuxna dricka gott, mamma lovade mig igår att jag skulle få en xider så det ska jag dricka ikväll, den är jättegod tycker jag.
Har hoppat studsmatta med Kendra här idag också. Mer än så har det inte hänt idag. Ska bara ta det lugnt och njuta, har ju semester nu så det är så himla skönt här på landet.

Igår åkte båten från Nynäshamn 04:50 och kom till Visby 08:00. På båten åt vi frukost och sov. När vi kom i hamn åkte vi till Klintehamn där min mosters familj har landställe. Det bjöds på frukost och vi ska bo här i en vecka. Det var molnigt när vi kom i hamn men sen blev det mycket bättre väder. Det var blå himmel och sol hela dagen, jag har solat, lekt med Kendra och badat i poolen tillsammans med mina kusiner Kendra och Zackary. Till slut fick jag nog och la mig på andra sidan huset, var så trött så jag somnade till, men inte länge nog för insekterna attackerade mig. Sen pratade jag med Sandra Blomberg i telefon, och solade igen. Sen kollade vi på simningen och så vilade jag en stund innan middagen. Färg fick jag också igår, på bara sex timmar. Till middag fick vi fläskfilé med potatis, sallad och grillad fetaost med tomat och chili. Jättegott! Till efterrätt blev det sockerkaka med glass. 

Vad är det för väder i Stockholm? Hoppas ni också har det bra. P&K ♥
(Jag bloggar när jag kommer i närheten av den dator så jag kommer inte blogga varje dag, bilder kanske kanske kommer upp ibland, vi får se)


Vi tog med oss hamstern också.


Min mosters och hennes familjs sommarhus.


Kendra lekte med sitt så kallade dock hus.


Kendra och jag.


Casper.




Vi cyklade.


Casper badade i havet.


Vi hälsade på hästarna i hagen.


Ridtjejorna!


Andreas skulle bevisa att han är starkare än Anders, lyckat.


RSS 2.0