ÄR I SKOLAN FORTFARANDE

Sitter just nu i skolan, har precis haft lunch.
Imorse trodde jag att jag skulle ha muntlig natinella i svenska, men det var engelska :o
men det gick bra ändå :) det är i eftermiddag jag ska ha muntlig nationella i svenska. Hoppas det går bra. Gud det känns som jag har prov hela jävla tiden asså. Efter tyskan stack jag också till polisen och anmälde mitt busskort, det gick bra och snabbt, får mitt nya busskort om några dagar :)
Men nu ska jag ha matte, vi hörs. Pusspuss!

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

HEJHEJ VALBORG

Gick upp 08.00 idag, har precis fixat i ordning mig och smsar just nu med folk :)
Ska strax hoppa på cykeln och sen dra till skolan, idag ska vi ha muntlig nationella i svenska. Undra hur det kommer gå, hoppas det går bra iallafall.

Planer för dagen då? Ja först är det skola såklart, sen ska jag upp till polisen och spärra mitt busskort och få ett nytt, sen ska jag gå in i centrum och köpa en present till Bibbi. Vet inte vad jag ska köpa, ush det är svårt tycker jag!
Idag är det Valborg också, fan vad kul! xD
Planer för kvällen blir att hänga med Dzejna och Sandra vid Rudan, annars vet jag inte. Får se om det blir nåt mer.
Skriver ett inlägg ikväll också, ni får ha en toppen bra dag! Puss&Kram <3


Ska jag ha på mig den här ikväll? Vad tycker ni?

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.


CYKEL, CYKEL, CYKEL

Jag kom hem för en kvart sen, och på en kvart har jag hunnit dricka en smoothie och tre stora glas isvatten.
Jag var och solade med Cia, Erik och Anna. Shit vad jag har cyklat idag asså.
Haha det finns ett bra plus med att jag tappade bort mitt busskort för nu måste jag cykla vart jag än ska. Har cyklat fram och tillbaka till och från skolan, sen cyklade jag till centrum, sen handenterminalen och sen hem. Har inte cyklat såhär mycket på jätte länge. Sen i somras typ :p Jag kan säga att det är jättehärligt att cykla nu när solen är framme och man kan lyssna på musik och njuta av naturen och den friska luften :)

Nog om det, idag har jag varit i skolan. Det var kul, vi fick ha slöjd bara en timme idag för det kom en tant till skolan och hade en liten undervisning för oss 9or om hennes överlevnad från förintelsen under andra världskriget, jag kanske inte visade att jag var intresserad eftersom jag blundade under nästan hela tiden i aulan, men jag lyssnade. Det var väldigt intressant, sen så kom hon till klassrummen så fick man ställa en massa frågor. Men det blev typ bara en pinsam tystnad hela tiden :p efter det så frågade Nett om han fick ta kort på henne, då tänkte jag att jag kunde vara med, sen kom några andra :) kuligt.
Sen hade vi idrott, på idrotten spelade vi brändboll i gropen, det är fett skoj men inte med mitt knä till CP när den låser sig när den vill :/
Efter idrotten hade vi spexfoto med klassen, haha gud vad alla såg ut. Jag såg mer normal ut, tänkte klä ut mig till glassgubbe men det blev blommig klänning med bikiniöverdel och solglasögon. Men vissa hade verkligen klätt upp sig ;)

Efter skolan cyklade jag till friskis&svettis och fick ett nytt gymkort, äntligen!
Så nu är det gjort, sen stack jag hem och kollade med SL om dom hade fått in ett busskort, men det hade dem inte. Så jag ska gå till polisen imorgon och spärra mitt busskort och få ett nytt sen.
Senare cyklade jag till solariumet och solade. Och nu är jag hemma och sitter på msn och chattar med folk.
Ne nu ska jag sluta för den här gången, vi ses! Pusspusspuss


Vi och Dina


Vi och Dina


Becca&Dzejna


Natta, Becca&Dzejna


Haha Sarah&Tiffany slog till på stort ;)

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

FAR ÅT SKOLAN

Vaknade precis, gick jag och la mig 17.30 och nu är jag vaken igen 18.20. Försöker vakna upp genom att lyssna på The Veronicas. Som jag har sagt tidigare är deras låtar sjukt bra.

Idag fick jag gå upp lite tidigare än vad jag brukar göra, för mitt busskort är borta + mitt gymkort :'( så jag fick använda min cykel lite. Det var faktist skönt att sitta på cykeln, man vaknade till och man blev glad när man satte sig på cykeln. Får cykla fram och tillbaka till skolan imorgon också. Tar väl en sväng till friskis&svettis och ber om ett nytt gymkort, lär ju inte få tillbaka mitt borttappade så..
Idag var det blandad roligt&tråkigt. Det tråkiga var att jag skulle skriva engelska nationella på över tid, fast blev klar tidigare, provet kändes bra så jag hoppas på Godkänt iallafall. På bilden fortsätter vi med våra oljemålningar, hann lite idag men är inte klar. Den känns som jag inte ens ligger halvvägs :S får går efter skolan och jobba vidare på skiten.
Sen på idrotten då, haha! Vi skulle redovisa om första hjälpen, och våran var ju skönast, speciellt jag där i början. Jag ska gå fram till Johanna bakom och anfalla henne tvinga henne ge mig hennes mobil och sparka ner henne, sen kutar jag därifrån. Haha, kändes det inte blev lika bra som innan när vi provade EN gång. Då var det så jävla roligt att vi tjejer grät av skratt! Haha! Robban spelade in våra teatrar så vi får se på filmen nästa vecka tror jag, och då får vi se hur lyckat det blev då. Haha! Imorgon ska vi spela brändboll på idrotten, fett kul!

Efter skolan cyklade jag hem, umgicks lite med Cia&Erik och åt en glass. Sen runt halv sex gick jag och la mig, var jätte trött och hade ont i huvudet. Hoppas jag mår bättre imorgon. Men man har något att se fram emot ikväll, det är ju såklart favoriten Desperate Houswifes 21.00 :) Ne nu ska jag dra. Ha det bäst pusspusspuss!


Jag & Natta hade tråkigt på matte lektionen idag, kolla vad hon skrev :)


Cia bjuder på sig själv ;)

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

THE VERONICAS

Har hittat mina nya favoriter, The Veronicas. Deras låtar är sjukt bra. Kan inte sluta lyssna på dem. Hoppas dom åker ut på turné så man kan få se dom live.  Hoppas hoppas hoppas! Hetaste lätt!



Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

NY VECKA

Idag har jag bara tagit det lugnt, har inte hänt så mycket. Dennis kom hit idag, kollade på film osv.
Ja, det finns ingenting att säga för dagen. Den är 22.22 och ska nu gå och lägga mig. Puss på er sötnosar!

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.


EN DAG PÅ GRÖNAN

Den här dagen har varit sjukt rolig! Jag, Sarah, Natta och Camilla åkte in till Grönan idag, var där tre. Traditionen är ju såklart att åka pop expressen först, men kön var sjukt lång, fick vänta i 50 minuter att få åka den. Efter pop expressen åkte vi extreme, det var tillochmed längre kö till den, man blev knuffad från alla möjliga håll många trängdes, hade verkligen lust att slå ner dom asså. Men jag blev förbannad och orkar såklart inte vänta så jag trängde mig fram, haha då tog det 30-40 minuter tills vi fick åka. Och i kön träffade vi sköna killar, lite påverkade var dom men ändå.

Jag: - Asså det bränns i ansiktet.
Sarah: - Har du ingen foundation?
Jag: - Nej har inte haft det på jättelänge.
Kille 1: - Du är söt utan foundation.
Jag: - Haha tack.
Kille 2: Helt ok, snygga bröst.


HAHAHA, och det sa dom hela dagen. Dom var rätt roliga men knäppa.
Efter extreme gick vi och åt våffla, jätte gott. Sen så åkte vi Insane. Det var sjukt lång kö, stötte på killarna där, vi ställde oss med dom. Men vi blev tillsagda att ställa oss sist i kön. Så vi fick ställa oss sist och kom in i "husets ingång" efter 20 minuter, sen så fick man stå i den sjukt långa kön där inne i 40-50 minuter sen var det våran tur att åka. Haha när vi står i kön så ropar killarna "Helt ok, snygga bröst" jag, Sarah & Natta börjar asgarva och alla andra kollade på oss. Lite pinsamt men skit samma. Insane var rolig, det tog 75 sekunder att åka Insane. Man var uppochner och det gick så jävla snabbt. Skrek hela tiden, efter åkturen var jag helt slut. Kan se bilderna nedan. HAHA!
Efter Insane gick vi in i spökhuset, för första gången i mitt liv. Asså OMG det där var första och sista gången jag går in dit. Det var ju sjukt läskigt. Jag skrek nästan hela tiden och letade efter utgången, men man var ju tvungen att gå igenom hela skiten innan man kunde gå ut.
Ja, efter det så köpte vi sockervadd, och Sarah vann en stor center! Sen drog vi till Hötorget och åt middag. Hade det jävligt skoj på Grönan idag, men hela dagen gick ju åt till att stå i kö, det var det värsta. Nästa gång ska jag skolka från skolan och gå på grönan istället, då hinner man med myyycket!
Klockan är nu tio i tolv, ska gå och lägga mig nu. Pusspuss!


Sarah och Natta på tåget.


Natta, Sarah & Jag på Pettson och Findus värld. Mohaha!


Den nya heta attraktionen Insane.


Här började kön till Pop expressen. Det tog lååång tid!


Jag i väntan på att få åka Pop expressen.


Jag och Natta i kön till Pop expressen.


Pop expressen!


Tog lite kort när vi åkte, ni kan se Natta till höger! xD


Jag & halva Sarah i Pop expressen.


Camilla och Natta!


Här är dom två igen! Haha!


Jag & halva Sarah åker Pop expressen.


One of my favorites: Extreme!


En del av den feta kön, och mycket folk bakom!


Natta och "Helt ok, snygga bröst"-killen, tror han hette Danne.


Jag & Natta i kön till extreme.


Sarah, jag, Natta och Camilla i kön till extreme.


kön till Insane.


Jag & Sarah i kön till Insane.


Kön till Insane, låååång kö.


Sarah efter åkturen med Insane. Haha!


Jag efter åkturen med Insane. Ser helt slutkörd ut! Haha!


Rätt så fin utsikt fick man efter åkturen.


Sedan blev det spökhuset för första gången i mitt liv. Går ALDRIG in dit igen!


Grönalund halv åtta.


Miss Glader vann en stor center också. Räknade ut att det finns 27 stänger i den.


Efter grönan åkte vi med färjan över till Slussen. Fint!


Jag & Sarah på färjan.


Sedan blev det tacotallrik på Söderhallen på Sergels torg.


Kön till Insane - första delen.


Kön till Insane - andra delen.

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

GRÖNAN MED GIRLSEN IDAG

Skriver en snabb uppdatering nu. Just nu sitter jag vid datorn och kollar tågtider och grejer, ska åka in till Grönan med Sarah,Natta och Nattas kompis. Det ska bli jätteskoj. Ska såklart åka den nya Insane ;) Jag tar med mig kameran också så jag lägger upp bilder ikväll, kanske imorgon, beror på hur jag känner mig när jag kommer hem ikväll. Så det ska bli skitkul att åka till Grönan. Har haft en jättebra helg, den bästa helgen på åratal. Snart ska jag dra till bussen och sen vidare mot Grönan.
Vi hörs ikväll. Pussar & kramar.


Såhär ser jag ut idag. Ses ikväll sötnosar. Glöm inte att kommentera lite
också så man blir extra glad! :)

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.


PARFYM

Sitter och suktar ihjäl mig efter min parfym som jag velat ha sen oktober, ETT HALVÅR!
Den luktar så himla gott, äger för tillfället bara två parfymer, lovade mig själv att ta slut på alla mina parfymer först innan jag köper en till. Jag hade en period där jag gick och köpte parfymer hela tiden, till slut hade jag hela badrumsskåpet fullt med ca 10-15 pafrymer. Så jag bestämde mig att ta slut på alla innan jag köpte en ny, och nu har jag bara 1 ½ parfymer kvar. Och nästa parfym ska bli Dolce and Gabbana: The one. It smells so GOOOOOD!



Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

NY KLÄNNING


Klänningen jag köpte idag! Vad tycks? Lämna en kommentar tack :)

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

IDOL MED BIBBI

Idag vaknde jag upp hos Bibbi, fick gå upp vid halv åtta.
Sen drog vi till hovet halv nio, det var audition inför Idol 2009. Shit det var sjuuukt mycket människor, såg Johan Palm gå förbi mig, är inte direkt ett fan av honom. Men gud vad dom andra skrek! Kön var jättejättejättelång och det bjöds på gratis red bull :)
Jag&Bibbi var bland dom 20 sista i kön, dem kanske 50 sista fick gå in bakvägen, och då gick det snabbare.
Fick vänta i väntsalen tjugo minuter innan Bibbi skulle gå in i ett annat väntrum, så jag fick sitta där själv i en halvtimme, men hon kom inte vidare :'( jävla jury! Men dom är stenhårda i år asså, efter en halvtimme hade runt 30 blivit nekade och kom inte med, det var väldigt få som kom med.
Och Bibbi fick för sig att jag skulle söka nästa år, haha vi får se om det händer. Men kanske, funderar lite smått på det, men då måste jag öva öva öva! 
Efter Idol, gick vi i Globen centrum en snabbis, sen tog vi bussen hem, gick till Brandbergen centrum och där köpte jag en känning, tyckte den var jättesöt.
Efter det drog jag hem, åt lunch och kollade på Sex and the city, sen då cyklade jag och Erik upp till centrum, där var det också jättemycket folk, det är auktion där idag.
Efter det cyklade vi hem igen, och då fick jag tillbaka min älskade kamera! Så nu kan jag ta en massa bilder igen! Jippi!
Jag är så sugen på att gå på bio ikväll, men Erik&Cia ska bort så dem kan jag inte gå med, kanske kan kolla med någon kompis. Eller så skiter jag i det och stannar hemma istället. Vi får se där med.

Bilder från Idol kommer någon annan dag, Bibbi kan inte hitta sin sladd :p

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

FAVORITEN JUST NU


Favoriten just nu: The Veronicas - Untouched. Den är jättebra. Har aldrig hört
talas om dom förut, lyssnade på den här låten första gången för bara någon dag
sedan, har aldrig hört talas om The Veronicas förut, men deras låtar är grymt bra!

Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

FREDAG - IDOL IMORGON

Sitter just nu vid datorn och lyssnar på musik. Dagen började med hemkunskap, kollade bara på film och bestämde vad vi skulle laga nästa gång. Men jag får vara ensam, Sarah är inte här då och Becca är jag osams med.
Dagen har varit bra, efter skolan gick jag och Sarah till centrum, hon köpte kläder på Gina Tricot för över 1000kr. Snacka om att kunna köpa allt, medans jag inte har ett enda öre i plånboken :/ Sen så bjöd hon mig på fika. Det var trevligt :) Sen stack jag hem, ska städa mitt rum, packa och sen duscha. Ska sova hos Bibbi ikväll, ska följa med henne till Idol-audition imorgon, och hon vill att jag också ska söka. Men jag vill inte satsa på den karriären direkt, sjunger inte så bra heller. Ne nu får det vara nog, ska gå och fixa allt det där nu. Ha en jättetrevlig fredag! Pusspuss!






Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

NATIONELLA I MATTE B

Dagen började med nationella matte B 09.15. Jag var inte nervös alls inför provet, när vi fick proven så var det rätt lätt. Inte svårt alls, det gäller att komma ihåg alla de olika uträkningarna bara. Ne men så det gick bra, sen efter provet stack jag ifrån skolan, orkade inte med dem andra bråkstakarna och så hade jag ont i huvudet. Så jag stack därifrån efter provet hemåt. Skulle egentligen träffa Dennis idag, men jag kände inte för det. Så vi ska träffas imorgon istället tror jag. Frågade morsan om han fick sova över, men då sa hon att det var lite väl tidigt och att hon ville lära känna honom mer. Ja vi får se. Ja, det blir inte mer intressantare än såhär, ska gå och lägga mig nu. Pusspuss godnatt!



Klicka här och börja samla poäng och få gratis presentkort varsomhelst! Det är värt ett försök.

DET GÅR LITE BÄTTRE NU

Dagen började med skola 08.00 med slöjd, bröjade på symaskinen idag, haha men det går rätt bra faktsit :) det flyter. Känner att jag kommer klara det betyget iallfall :) Och på no hade vi matte istället och gick igenom förra årets nationella matteprov, enligt mig så var det inte så svårt, det vi gick igenom iallafall. Kunde ju nästan allt. Så jag lär nog inte ha några problem på provet imorgon, hoppas jag!
På idrotten fortsatte vi med vår "första hjälpen" uppgift. Vi blev klara, ska bara redovisa den nästa vecka. Så det lär gå bra där också känner jag på mig, till skillnad mot tidigare går det bättre för mig i skolan just nu, fan vad skönt asså. På svenskan hade vi håltimme, vad gjorde jag egentligen? Jag var med Sarah och Natta och pratade, hjälpte Sarah med religionen innan hon skulle ha prov. Det gick nog bra! Så då satt jag och Natta och väntade, sen så kom Sandra för vi skulle till fredrika bremer sen på informationsmöte och öppet hus. Både jag och Sarah har valt media, och det verkar så jävla kul där, det kliade i fringrarna när man gick in i de olika rummen. Det såg så kul ut. Carro ska börja där också så det lär bli kul :) så jag känner någon/några där när jag börjar :)
Sen efter det så stack jag hem, åt mellis och kollade på TV och somnade i soffan. Är så jävla trött idag asså. Sen så hittade jag inte min mattebok på hela dagen, precis när jag sa det till Dzejna på msn kom jag ihåg var jag hade lagt den, på katternas klösbräda låg den, la den där igår. Inte så konstigt jag inte såg den för det låt typ 6 kataloger och en jacka över den. Så jag ska plugga matte ikväll, och skriva på min novell, den ska lämnas in imorgon.
Ja, klockan är snart halv sju. Ska nog sluta här. Ha det bäst bäst bäst. Pusspuss!


Jag & Dzejna i måndags på tyskan!


EN BRA DAG

Kollade precis på TV, såg desperate houswives och A shot at love with Tila Tequila. Bra serier det ;)
Idag har det varit en bra dag, fick tillbaka våra bokjournaler idag, fick MVG :) Sen så hände det inte särskillt mycket. Efter skolan åkte jag hem åt mellis och kollade på TV, tiden gick så snabbt så jag stressade tyvärr upp mamma lite, vi skulle på utvecklingssamtal. Det gick oväntat bra :) och det är sista gången vi sitter där, haha vi pratade om allt mellan himmel och jord, så vi satt där mer än en halvtimme som det egentligen ska ta :p Ja, sen skiljdes jag och mamma ifrån pappa. Senare får man ett sms från han där det står "Om du höjer dina beytg enligt de noteringar vi gjorde får du 1000kr. Puss!", fett nice ju! Och det var tre ämnen jag ska höja och det lär jag göra också, har 6 veckor på mig innan betygen sätts. Så måste verkligen lägga på med kol nu asså. Men det grejar jag, eller hur? När jag visade smset för mamma så sa hon att jag får 1000kr av henne också om jag höjer mina betyg. Asså 2000kr om jag höjer mig i tre ämnen, TACK TACK TACK säger jag bara. Fett nice. Och pengar behöver man ju alltid ;)
Efter utvecklingssamtalet åkte vi och hämtade upp Anders, och sen drog vi hem och åt middag. Sen stack jag och Becca till gymmet och gick på Medel puls, bra träning men fett tråkigt tyckte jag. Jag tar hellre spinning och dans fan. Ja, vi gick efter en halvtimme, hahaha!


EN TRÄFF

Har tyvärr missat att skriva inlägg vissa dagar, som igår tex. Jag hade besök här sen var jag på yoga, och så orkade man inte sätta på datorn ens för man var så jävla trött. Igår började jag så tidigt som 08.10 och slutade 13.30 typ, fick gå tidigare från tyskan. Sen drog jag med Dzejna till centrum hon skulle köpa ett par jeans, och vi gick också runt i varje affär och frågade om dom sökte sommarjobbare, men alla nekade föruom en. Får väl jobba på CV idag kanske ;) sen kom Becca&Jojjo också. Så vi var med dem en stund, sen skulle jag dra för jag skulle möta upp Dennis vid handenterminalen, så vi åkte hem till mig och "kollade på film" ;) mer berättar jag inte. Haha! Sen vid halv sju var det yoga med mamma och Tiffany på friskis&svettis. Sen åkte vi hem, åt mat och kollade på tv. Ja så såg min dag ut igår :)

Idag då, ja det är först skola. Slutar 15.15 idag, och 17.30 ska jag ha utvecklingsamtal (HJÄÄLP!!). Sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske drar till gymmet, och så ska man plugga matte. Har nationella i matte B på torsdag. Man vill ju inte få IG. Ne nu ska jag röra mig mot bussen, ha en bra dag! :) Ha det bäst bäst bäst. Pusspuss!


KALAS

Glömde skriva ett inlägg igår. Så jag skriver om gårdagens nu också.

Igår skulle jag egentligen träffa en kompis, men fick inte för sin mamma. Så jag var hemma istället. Satt vid datorn, och kollade på film. Gick och la mig runt tolv - halv ett. Så det hände inte särskillt mycket.

Idag har jag, mamma, cia och arvid kollat på en lägenhet till cia&erik. Men lägenheten var inte så fräsch tyckte jag, det fanns så mycket att fixa. Senare åkte jag, mamma, cia och anders hem till min kusin, han fyllde 21 förra måndagen. Det var kul att träffa släkten igen :) saknar dem hela tiden! Ja, sen har jag inte gjort så mkt, suttit vid datorn och tråkat. Måste plugga till kemi provet imorgon. Puss hej!

NY HEADER

Har gjort en ny header, vad tycks? Haha det är mest bara en bild på mig, Sarah och Natta från min 16-års fest. Åh gud vad jag saknar gamla tiden, när vi hade så jävla kul tillsammans. Saknar det.
Men du Sarah, älskling du åker bort för ofta. & jag hindarar dig inte från dina drömmar, men jag SAKNAR dig hela tiden gumman. Kom hem nu, saknar ihjäl mig efter dig. & Natta också.
Vi saknar dig hjärtat, tack vare dig har jag blivit så mycket starkare under dessa jobbiga år. Du har alltid funnits där för mig när jag har haft ett rent helvete, och jag är så tacksam för det. Du vet att jag alltid finns där för dig. ÄLSKAR ER TJEJER! <3


I SKOLAN FORTFARANDE

Sitter just nu på dagens sista lektion, kemi. Skriver på mitt miljöprojekt, skriver om försurningen av naturen. Ganska intressant faktist. Fast kemi är inte direkt mitt favoritämne, men kul ibland om jag får säga.
Hade ju bestämt med Sandra och Emma att vi skulle gå på bio idag men vi skippar det, för Emma har utegånsförbud, varför vet jag inte, och jag är jättetrött. Satt ju uppe till klockan två inatt. Men provet gick bra iallafall. Det kändes bra.
Får hoppas på det bästa :) inget MVG tror jag nog inte, MVG frågan var konstig, och det sa våran lärare också så :o skuumt!
Ja så jag kommer nog stanna hemma idag, blir tacos till middag xD kanske går ut en stund, vem vet?
Kanske drar iväg till en kompis, men när jag kommer hem ska jag sova en stund iallafall.
Nej nu ska jag övergå till mitt miljöprojekt. Äntligen är det helg!! :)


ÄNTLIGEN FREDAG

Godmorgon på er allesammans. Blev precis klar, har ätit frukost och fixat i ordning mig.
Ska inte gå till bussen förrän om en halvtimme så jag kanske hinner plugga en snabbis.
Gick och la mig 02.10 i natt, så trött var jag inte heller. Så jag sov väl typ i två och en halv timme, kunde inte somna ordentligt. Så jag lär vara sjukt trött resten av dagen. Men jag hoppas det går bra på provet.
Efter skolan ska jag, Sandra och Emma kanske gå på bio. Vi får se för jag lär ju vara jätte trött.
Kanske stannar hemma och kollar på film istället med familjen.
Det ska bli jävligt skönt med helg, får sova hur länge man vill. Jag behöver det för jag sov inte mycket inatt.
Men imorgon ska jag träffa Dennis så då måste jag ju vara utvilad :)
Ja, vad händer idag? Tell me! :)
Ha det bäst bäst bäst. Pusspuss!

PLUGG TIME

Sitter och pluggar på religion, har precis skrivit klart om hinduismen. Skrev tre sidor om hinduismen, ska väl skriva lika mycket om buddhismen antar jag. Sen får jag se till att plugga in allt som står där så det sitter! Ja jag blir ju lite störd samtidigt som jag pluggar, ni ser bilden här nedan. Jag tänkte sitta uppe till två i natt faktist så jag lär ju inte få särskillt mycket sömn inatt, men det skiter jag i för jag ska inte få IG på det här nu.
Ne, nu ska jag gå och göra te sen ska jag fortsätta med pluggandet. Ha det bäst bäst bäst. Pusspuss!



Det här är min arbetsplats för tillfället, ser ni vem som stör och ligger på alla
papper? Min knäppa katt Tarzan såklart. Men det är mysigt att mysa samtidigt
så man inte kommer bort från pluggandet lättare :)

PLUGG & PLUGG

Kom hem för ungefär en timme sen, har kollat på tv en stund och druckit te. Men ska nu övergå till pluggandet, har ju religionsprov imorgon, så jag kommer nog inte att skriva ett inlägg ikväll. Kanske.
Idag har det varit ok i skolan, på engelskan ska jag och Becca filma våran redovisning vi ska ha, det gick inte så bra först för vi fattade oss inte på kameran, sen så tappade jag bort mig när jag skulle prata, på engelska också. Ja vi får göra ett nytt försök imorgon, det ska vara klart på måndag så. Yeey, imorgon har vi hemkunskap på morgonen! Fast då ska vi nog göra vår redovisning, min och Beccas blev det lite fel på, hahah! Vi löser nog det.
Ja, nu ska jag inte skriva mer för jag måste plugga, hejdå! Pusspuss!


GOD MORGON

Godmorgon.
Har precis ätit frukost, ska strax dra till bussen. Hoppas den inte är lika försenad som igår.. :/
Åt frukosten som jag brukar göra idag. Ja snart är det dags för skola, sen så ska jag väl hem och plugga till religionsprovet vi har imorgon. Sen vet jag inte vad som händer, kanske ska till gymmet. Vi får se.

Ha det bäst bäst bäst. Pusspuss!


WORKOUT

Kom precis hem från aerobicen, det var väldigt kul men ibland är det svårt att hänga med. Man glömmer bort stegen när man väl ska lära in sig nya, lite knepigt. Får gå flera gånger så det där sitter xD
Sitter och äter äpple och smsar med folk, kuligt! :)
Ush, när jag satt på bussen påväg hem så satt en kille bredvid mig, han stirrade på mig hela vägen.

Han: - Du har väldigt fina ögon.
Jag: - Ehm, tack.
Han: - Har du pojkvän?
Jag: - Ja
Han: - Synd, du var snygg.

Asså ush för alla äckelkillar, vad är det med er? Ok jag är singel men vad ska man säga?
Jue, hatar sånna killar asså, desgusting!

Ne, nu ska jag äta upp mitt äpple och kolla på Grey's Anatomy för första gången på flera månader :p
Ha det bäst bäst bäst. Pusspuss!

FÖRSTA SKOLDAGEN

Första dan i skolan. Den var helt ok, började med en av mina favoritämnen, syslöjd såklart! xD
Haha, till skillnad från andra som gör korstygn och kuddar och kläder så gör jag en nalle :)
Hoppas den blir bra till slut, ja nu ska jag inte snacka mer om det.
Egentligen skulle vi haft prov i kemi imorgon men vår lärare flyttade provet tills på måndag istället, SKÖNT!
Då behöver man inte oroa sig, då får jag istället plugga under helgen, helvete!
Men så nu har vi bara religionsprov på fredag. Får plugga mer på det.
19.30 ska jag gå på aerobics också med Becca, måste komma igång nu asså. Tiden går och går och snart är det baaal! Måste då komma ifrom, och sen är det SOMMARLOV. Gud jag längtar som fan asså. Och så slutar man den här fucking skolan också. Skönt, vad mer kan man begära?
Ja har inte så mycket att säga, har lite ont ovanför brösten. Haha har börjat med 30 armhävningar, 50 situps och 50 rygglyft nu varje morgon. Skönt men jobbigt i början, är inte van än så :p

Ne men nu ska jag sluta, kanske skriver ett till inlägg senare. Ha det bäst bäst bäst. Pusspuss!

NYTT: MORGONDRINK

Ska strax dra till bussen, tänkte hinna med att srkiva ett inlägg. Får se om jag hinner skriva ett inlägg varje morgon och sen på kvällen :) vi får hoppas!
Idag tänkte jag att jag skulle prova Kissies morgondrink, det gick bra och det var jättegott. Ska definitivt dricka den varje morgon nu. Det var inte dumt Kissie ;) och tack!

Idag är det första skoldagen efter det härliga påsklovet, tråkigt med en massa prov och inlämningar och skit, men sånt e livet :/ efter skolan ska jag hem och plugga, har kemiprov imorgon som jag knappt har pluggat till :o aja baja!
Sen så har jag religionsprov om hinduism och buddhism på fredag. Snacka om att jag måste sitta uppe hela natten och plugga. Får väl dricka kaffe i omgångar :p
Och för att få komma bort från pluggandet ett tack så ska jag gå på aerobics på friskis&svettis idag.
Vad har ni för planer inför dagen? Ha det bäst bäst bäst. Pusspuss!



ÄNDRADE PLANER

Nehe så gymmet blev inte av alls idag. Becca kunde inte och morsan kunde inte för vi skulle åka och kolla på lägenhet till Cia&Erik. Kunde du inte tänka igår eller? Aja, det får väl bli aerobics imorgon istället med Becca och kanske Tiffany.
Det blir roligare :)
Vad har ni gjort idag? Tell me tell me. Ska nu övergå till pluggandet, ska försöka göra det som kusin vitamin tipsade om :)

SISTA DAGEN PÅ PÅSKLOVET

Sitter just nu och lyssnar på radio, har precis bäddat om sängen, bytt lakan och det.
Idag ska jag städa mitt rum och PLUGGA. Jag är jättedålig på att plugga men nu ska det fan bli en förändring. Har ni några bra tips på hur man pluggar mer och bättre? Jag är usel på att plugga. Tror aldrig jag pluggat riktigt ordentligt, läser typ bara :o
Ja så idag ska jag ägna min sista lovdag till att plugga och städa. Får se om det blir så. När jag bestämmer för att göra nåt så blir det nästan aldrig av. Haha är väl för lat antar jag.
18.30 ska jag gå på rygg med mor min, får se hur det går till där då. Kanske ska gå på enkel innan, får se :)
Ni får ha det bäst bäst bäst. Pusspuss!

NÅGOT

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gay
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs


I ran naked with my boyfriend because im sexy as hell


PINSAMMASTE I HOLLYWOOD

Vi vet ju vilka Heidi Montag och Spencer Pratt är från The Hills.

Ok, Heidi har precis släppt sitt album men är inte detta lite överdrivet?

Jag gillar absolut inte Spencer, jag tror nog ingen gör det. För han är som sagt en idiotas.

Han bestämmer typ över Heidi och hon har förlorat så många vänner + ett jobb pga. honom!

Varje gång dem träffar på paparazzis är dom löjligt pinsamma, vi fattar att ni vill att vi ska köpa låten men den var faktiskt INTE bra.

Nu ska jag inte snacka en massa skit om dem men sluta vara så pinsamma!



MILEY♥NICK

Vi vet ju att Miley Cyrus och Nick Jonas gjorde slut för över ett år sedan. Men passar dem i så bra ihop?
Båda är gudomligt fina och det märks ju att dem fortfarande har känslor för varandra, och nu träffas dem igen, fast Miley har pojkvän, hunken Justin Gaston. Men glöm bort honom en stund, och åter igen till Nick.
Han är singel just nu, och vadsomhelst kan hända när Miley är i närheten. Även fast dom inte är ihop (än!) så har dem fortfarande känslor för varandra. Båda har skrivit låtar om varandra och där förklarar dem att dem fortfarande älskar varandra. Varför förvirra oss? Go back together!




RENOVERING AV BLOGGEN

Sitter just nu och äter pistagenötter, mums!
Men ska gå in till Cia&Erik och spela TP och äta grönsaker med dipp. Mums!
Vad har jag gjort idag då? Jag hade tänkt mig att fixa med en massa smågrejer, men det mesta blev inte av.
Jag pluggade lite religion men lärde mig inte så mkt mer än vad jag kunde innnan. Sen har jag bara suttit vid datorn och fixat med bloggen, vad tycks? Headern kanske inte är den bästa, bara nåt jag gjorde på fem minuter.
Men nu ska jag dra, pusspuss ha det bäst!


TRÖTTER

Sitter just nu framför datorn och läser olika människors bloggar, bl.a

blondinbellas och kissies.
Ja vad har jag gjort idag? Ingenting typ. Hela dagen har gått åt att sitta vid datorn och fixat min pea-sida. Boooring!
Ja, jag har bara varit hemma och suttit vid datorn, sjukt tråkigt. Ja men vafan, klockan är snart halv tolv och jag är super duper trött. Ska sova nu. Tänkte precis på att jag nu MÅSTE MÅSTE MÅSTE börja träna och tänka lite mer på min hälsa/kropp. Ska ta och ringa Tiffany imorgon och fråga om hon vill hänga med på yoga :)
Ha det bäst pusspuss.

Har brist på bilder på mig själv, men grejen är att min dumma
digitalkamera inte funkar! Ush blir förbannad när grejer inte funkar
som dom ska!


MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU


ÄLKSAR DENNA LÅT MED KELLY CLARKSON - MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU

HÅRPANIK!


Vill klippa mig, men vet inte hur jag ska klippa. Vad passar mig bäst?
Dom här två sångfåglarna har sjukt fint hår, men kan Hilarys frisyr passa mig?
LÄMNA KOMMENTAR TACK!

GÅRDAGENS - PÅSKMIDDAG

Glömde skriva ett inlägg igår, var trött så jag kommer skriva om gårdagen :)

Pluggade lite på förmiddagen, moster Birgitta och Ricky kom över en stund på fika.
Sen åkte jag och familjen till eko och handlade. Sedan for vi iväg till styvfarmor Annika på påskmiddag. Trevligt, men jag är en sån människa som inte äter högtidsmat, så det blev potatis för min del till förrätten. Huvudrätten var god faktist.
Sen så kollade vi typ på tv och pratade, solade lite också medans det var sol och varmt ute.
Vi åkte hem runt åtta, när vi kom hem kollade jag på film The Notebook. En JÄTTEBRA film.
Dennis skulle egentligen komma över, men det blev inte så. Uppstod lite problem.
Ha det bäst, pusspuss!


GRATTIS ERIK

Sitter just nu här framför datorn och kollar min mejl osv. Men det är sjuuukt tråkigt. Finns ingenting att göra på datorn längre! Iallafall idag gick jag upp 11.00 åt frukost och fixade mig lite, sen drog jag till centrum och lämnade tillbaka en klänning och gick jag och solade, haha träffade Monkan där :) kul att träffa henne igen xD JA sen så drog jag hem och åt lunch och kollade på film "Because I said so" med Mandy Moore, den är faktist bra! Sen så pluggae jag lite på religion. Och jag fick världens godaste middag, grillad fetaost med chili och tomat på, asså det är så jävla gott och till var det fläskfile och potatisgratäng. Mums så jävla gott asså! Skulle kunna leva på grillade fetaost och det ;) Väntar på gäster nu också, Eriks familj kommer på fika för Erik fyller 25 år idag xD Haha snart är han 30, gammal gubbe! xD
Ja det var det jag hade att säga än så länge, ha det bäst. Puss hej!



BLEKFIS

Gud vad jag känner mig blek! Jag är lika vit som snön, nästan ännu vitare.
Och nu är solen framme lite då och då men jag är en sån människa som det tar sjukt lång tid för att få en fin bränna.
Imorgon ska jag tassa iväg till solariumet och sola ett tag så man får lite färg på kroppen, känner mig jätte deppig för det.
Ja, nu har jag bestämt mig att jag ska till centrum imorgon och sola, sen kanske iväg nån annanstans och köpa en grej, och sen vidare hem och pluggish. Men tror inte det kommer hända, men MÅSTE.
Ne ush det smakar spya i min hals just nu, ska gå och borsta tänderna IGEN och sen gå och natta kudde. Puss godnatt!


Bilden togs igår när jag solade lite!

THE TIME IS RUNNING AWAY

Idag kan jag verkligen säga att tiden har runnit iväg som en stock i en flod!
Jag gick upp 11.00-11-30 nånstans där, åt frukost och kollade på tv. Sen lunch och kollade på film. Sen spelade jag lite, sen är klockan plötsligt 19.00 och sen så spelade jag lite till och kollade på tv, och sen nu är klockan snart 00.00 (!?) Aa vad ska man säga när det inte har hänt nåt, har ingenting att säga för dagen. God natt!

DAGENS BILDER PÅ MIG OCH SANDRA


,,,
hjujhg
dsde
LITE BILDER PÅ MIG&SANDRIS FRÅN IDAG! :D

HÄRLIG VÅRDAG MED SANDRA

Idag gick jag upp 10.00 kunde inte somna om. Så jag åt frukost och fixade i ordning mig sen så drog jag till centrum med Sandra. Hon skulle kolla efter en ny mobil som hon tappade i skogen igår, men hon hittade ingen. Men jag hittade två plagg som jag köpte :)
Sen så drog vi till donken för jag var hungrig sen så köpte vi glass och stack sen till gropen och åt glass där och pratade och tog lite bilder :p  Roligt roligt!
När vi skulle gå träffade vi på min syrras kompis haha vilken kommentar man fick "Har du nyktrat till nu?" Haha! Jaa det har jag! Ja sen så skildes jag och Sandra åt så jag drog hem, solade i en timme sen så sökte jag en massa jobb, har sökt ÅTTA sommarjobb idag. Så jag måste fan få ett sommarjobb nu! Haha hoppas verkligen det, måste ha pengar!
När Erik fixade med cyklarna hjälpte jag till och då ringer det från Sandras mobiltelefon, min första tanke var "har hon äntligen hittat den?" men det var hennes mamma som hade hittat den i skogen, eller rättare sagt deras hund, haha duktig vovve du är Kajsa :D Så nu har dom hittat telefonen iallafall, skönt! Asså denna dag har också runnit iväg den är redan 20.35, shit vad tiden går asså! Men nu ska jag nog spela lite :) ha det bäst!


Dagens bild: Jag&Sandra vid gropen :)


PÅSKLOV

Idag gick jag upp vid elva och åt frukost, första gången jag åt frukost ute! Jättemysigt :)
Sen solade jag till typ halv två kanske, så jag städade lite och installerade om sims2 på min datorn (jag vet jag är inte liten nörd ibland ;)
Ne så det har varit rätt så lungt idag, egentligen skulle jag åka in till stan med Sandra men det blev inte av. Vi drar till centrum imorgon istället, hon ska kolla på en mobil också klantarseln tappade sin mobil i skogen idag xD HAHAHA!
Så idag var den en väldig skön och bra dag, bra start på påsklovet, med sol och värme och allt. Man fick ju lite färg idag så det är härligt :) Missade yogan idag också, skulle pröva pilates dvd som vi har men den var tråkig. Det är skönare på friskis&svettis faktist :) måste träna den här veckan också som fan nu när man kommer få en massa påskgodis och allt! ;)


Fettosen själv stekar i solen som denna ljuva dag!

A NEW FRESH START


Nu är det så att jag börjar om igen, från början!
Har ingen speciell sak att blogga om utan det blir det det blir.
Så jag kommer blogga om sådant jag känner för.
+ att det är väldigt skönt att skriva ner det man tycker&tänker
utan att man ska behöva bli ovän med sina vänner.
Har varit med om det förut, och det är INTE kul.

RSS 2.0