Kärlek till dig

Vill bara säga att jag älskar Tiger, min katt. Sen jag kom hem från Gotland har han varit über kelig mot mig. Just nu går han på mitt skrivbord/datorbord och pussar på mig hela tiden. Han är det bästa katten jag vet. Ni kanske  tycker det är lite töntigt att skriva om hur mycket man älskar sina djur, men det tycker inte jag. Det är för få som gör det, och det är bra att uttrycka sig om allt!the thing

Jo, jag sa ju tidigare att jag skulle berätta en sak jag funderat lite på.
Jag har ju inte varit så duktig på att blogga rätt så mycket nu under sommarlovet, jag har ingen bärbar dator som jag kan ta med mig överallt och mobilinlägg blir bara så tråkigt i slutändan.

Det jag kommit fram till är att ni inte alls kommer få läsa så mycket inlägg under lovet.
Visst kanske det kommer upp ett inlägg lite då och då men då är det bara för att jag är sugen på att skriva av mig lite, ni vet att jag älskar att skriva.
Annars får ni vänta till i höst då jag börjar skolan också, då startar bloggen om på nytt!


I början av bloggandet och "slutet".
HEJDÅ!


@ pojkvännen

Är fortfarande hemma hos Dennis. Har haft en underbar tid med min älskling denna vecka, har saknat honom så himla mycket! Ska berätta en sak senare ikväll när jag kommer hem, en sak jag funderat på i några dagar.

Inatt har jag inte kunnat sova alls, i Dennis rum är det så jävla varmt om nätterna fast man har fönstret öppet och hör en massa fiskmåsar och Dennis tar upp en massa plats i sin lilla säng.

Har inte hänt så mycket mer idag mer än att vi gick och köpte lunch.
Men nu ska jag vara lite social, vi har precis spelat ett bil spel som var skit kul faktist, men man suger ju ändå :p

Härliga dagar

Har precis städat i köket och vardagsrummet, det såg hemskt ut! Hade ju Natta och Sandra här igår sovandes över också.

Igår fick jag gå och handla två gånger, först tvättmedel för det var slut och lite pålägg, andra gången tacos och godis och läsk för jag och tjejerna skulle ha lite myspys igår.
Vi kollade på någon film som gick på TV med George Clooney, är jag den enda som tycker han är den snyggaste och sexigaste 40 plussare? Han är ju grymt snygg!

Iallafall när filmen var slut typ 22:40 gick vi till Svartan för att ta nattdopp, det blev topless för min del för jag hade ingen ren bikini överdel. Men sen tog vi av oss allt och badade nakna, det var första gången för mig! Det var mest befriande och skönt :p

Vi kom hem därifrån 1:20, men det var läskigt där i skogen. När jag och Natta stod på klippan och bytte om hörde vi något som gick i buskarna till vänster i skogen om oss, strax därpå sa det plumps i vattnet. Skit läbbigt! Och rädda lilla jag ropade "Om det är någon där, ge mig ett tecken!", men fick inget. Det var nog ett rådjur, får hoppas.

När vi skulle gå därifrån var vi skit rädda för det var ju jätte mörkt och ovanligt tyst. Hela tiden tänkte jag "Snart kommer det en snubbe med en kniv hoppandes framför oss" men som tur var, icke.

Sandra åkte tidigt imorse för hon skulle med sin familj och bada, Natta däremot låg kvar till 13:00 så jag var uppe ensam i tre timmar, men jag pratade med älsklingen så :)

När lilla Natalie vaknade åt vi lunch, tacos! Sen kollade vi på TV och åt gårdagens godis, men fick ont i magen.

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma och peppar med Jaykays låt princess, ska ge honom en överaskning när han kommer! ;) Och inte bara en, tre faktist! Han kommer gilla allt, det vet jag.


Gott med tacos!


Sandra.


Natta vill aldrig vara med på bild.


Sandra igen.


Jag och Sandra :)


Vi igen :)


Posing!


Posar i vattnet, Sandra och jag!


Natta är en riktig sjusovare.


Hem ljuva hem

Hej allihopa! Saknat mig? Såklart! ;)

Nu är jag iallafall hemma från Gotland, har huset för mig själv nu :D Så skönt! Pappa kom och hämtade upp mig och Ellinor idag. Båten blev försenad men hem kom vi iallafall.

Åt hos pappa också det blev lite blandat grillat och pappas tjejs dotter och son var där med pojk och flickvän och barn barn, det var ytterst trevligt! :D

Är blogg sugen men jag är så trött, ska nog faktist gå och sova snart, har inte sovit så jättebra senaste nätterna på Gotland. Men nu vet ni att jag är hemma igen iallafall! :D

P.S Min dator funkar kanon just nu, hoppas det håller bara! :D


Jag på Gotland för två år sedan! :)


Mot Gotland

Sitter just nu i bilen i Nynäshamn och väntar in båten. Är super trött men kan inte somna. Äntligen åker jag till Gotland :d Men kommer sakna älsklingen min rejält mycket! Båten går inte förrän 4:50, gissa om jag kommer sova på båten. Nyfikna hundar har man med i bilen också, eller Hanna sover men inte Tellus :p Får se om jag kommer åt någon dator men annars blir det inte så mycket uppdatering på bloggen. Juste ja, jag kom in på skolan :d Är jätte glad nu. Men nu ska jag inte skriva mer, vi hörs!

RSS 2.0