Natti natti

Har nu skrivit klart texten till Boktipset. Ska nu gå och lägga mig, ska packa väskan men gör det imorgon istället ska ändå använda sakerna, får gå upp tidigare bara. Men nu ska jag lägga mig i sängen och prata med älsklingen i telefon och sen sova. Godnatt!

Facebook!

Ibland är det bra att ha facebook om man glömmer något, men detta skulle jag ändå aldrig glömma! Kan inte fatta att det har gått så snabbt, men ändå inte på något sätt :)

Det står "♥ Din årsdag med Dennis Fröling söndag"

Helgen

Detta har då hänt mig de senaste dagarna!

Fredag: Då var jag hemma en kort stund, sen runt 18:30 åkte jag hem till Sandra BR och badade jacuzzi med henne och Tiffany. Vi badade i ca 3½ timme, det var underbart skönt och roligt att få träffa sina bästa vänner och prata om allt mellan himmel och jord :) Har saknat de alldeles för mycket! Måste träffa de så mycket jag kan i sommar, har ett jobb att sköta, längtar!! :D
När jag åkte därifrån runt 23:30 mötte jag upp Dennis i Handen och åkte sedan hemåt kollade på film och åt popcorn, som vanligt somnade jag :p


Lördag: Då var vi bara hemma och tog det lugnt. Kollade på en skum film, Wakewood. Träffade även Rodney från Big brother när vi skulle gå och handla snacks i Brandbergen centrum.

Söndag: Då var det ju såklart mors dag! Det blev fin middag och tårta och kaffe till fika. Moster Sylvia och knodden Kendra kom över också. Dennis var bort under dagen då han hjälpte sin mormor med att flytta, men han kom tillbaka till fikat.

Måndag: Då åkte älsklingen hem :( Och jag hade friidrottsdag i skolan. Jag hoppade längdhopp och kastade kula. Det var ganska kul men var inte direkt så jättebra haha :p Laddade även ner de avsnitt som fanns ute av Hellcats, har nu alla förutom en!


Grown up

Vet ni vad jag har gjort? Jag har betalat två fakturor för första gången i mitt liv. Den ena fick mamma hjälpa mig med, har ju aldrig gjort det förut. Sen fick jag göra själv och det gick galant :D Har ringt och strulat med SBAB, har strulat med dom förut också men idag funkade det, till en viss del.
Först gick det inte bra alls då det blev något knas men till slut kunde jag använda mig av mitt Handelsbank ID, det var nytt även för mamma :p Har överfört pengar därifrån. Känner mig så vuxen nu! :D

Idag har det varit skola, det märks att det snart är sommarlov för det händer ingenting nu typ. Imorgon ska vi ha seminarium om Boktips. Jag ska ha 14 år till salu som jag läste för två år sedan men den är riktigt bra. Har nog inte boken hemma så jag fick åka till Brandbergens bibliotek och låna den där, för biblioteket i Haninge centrum hade den inte.

Ville bara säga att jag lever och skriver snart ett inlägg till då jag berättar vad jag gjort under helgen osv :)


Great saturday

Nu har jag och Dennis kollat på kvällens film, det blev Wakewood, jätte skum film :O Idag har vi bara varit hemma med familjen, varit ute med hundarna då de fick springa lösa :) kollat på Red riding hood och Justin Bieber Never say never (Dennis var lite småirriterad under hela filmen men blev lite gladare när Miley Cyrus var med lite i filmen) och gått till Brandbergens centrum där vi träffade Rodney från Big brother :D Han hade precis kommit från en kryssning och var typ fortfarande berusad, han frågade även om vi ville ha "skumpa" :P Feg som jag var så blev det ingen bild på mig tillsammans med honom, men han bor ju här i Haninge och tror i Brandbergen så jag lär nog inte bli förvånad om jag ser honom flera gånger, Madelene däremot var jätte lycklig :) Bloggar just nu via Dennis iPhone och ska nu gå och lägga mig. Btw, om ni inte kan se den nya designen än så klicka på F5. Puss godnatt!

Ny design

Äntligen har jag fixat en ny header, dock så är bilderna inte nya, men jag gillar det ändå :) Vad tycker ni? Den jag hade innan eller den jag har nu?

Innan

Den jag har nu

Bilder från Gålö

Här kommer lite bilder från idag! :D

Tjejerna vid mikroskopen.

En massa djur och växter!

Andrea busar med Ingrid

Chillar i solen medan killarna spelar fotboll

Killarna spelar fotboll, men vart är bollen?

Andrea busar med Nora

Jag och mina stora smilisar

Jag, Nora, Andrea och halva Ingrid

Julia och Andrea

Tummen upp för en härlig dag

Underbart med en härlig blå himmel!

Ute hela dagen

Idag har jag som sagt varit på Gålö med klassen. Det var kul, jag fick åka båt! :D När läraren frågade vilka som ville åka räckte jag ivrigt upp handen, har bara åkt båt en gång tror jag då jag och Dennis åkte till Adams landställe (Sandra BLs ex-pojkvän). Det var rätt kul, vi fick kolla djupsiktet, åka med hoven för att fånga plankton och djur och växter men fick knappt nånting, vi fick även kolla om vattnet var grumligt och kollar temperaturen i vattnet, det var 8°C.

Sen jag kom hem har jag plockat undan på rummet, fixat disken och diskbänken och duschat samtidigt peelat kroppen, haft hårinpackning och smörjt in kroppen. För vet ni vad? Jag har bränt mig idag! Är röd som en krabba :(


Mot Gålö

Sitter just nu på bussen med klassen påväg till Gålö. Det var länge sen jag var där sist, tror inte jag var där förra året :O Vi ska fiska upp växter och djur från vattnet och undersöka dom och så ska vi få åka ut med båt och kolla om vattnet är övergödd. Det kommer nog bli rätt kul.

Hänger med släkten

Är just nu med släkten, firar lillkusinen :) Hörs när jag kommer hem.

Du är mitt allt ♥

Dennis Fröling, var ska jag börja? Första gången vi träffades var underbart, det var den bästa dejten jag någonsin varit på. Vi var tysta nästan hela dagen, men ändå var den underbar. Vi gick i Kungsträdgården, åkte Djurgårdsfärjan tog en fin promenad längs Djurgården och försökte sedan hitta till Stureplan men dit kom vi aldrig för vi gick vilse. Kommer aldrig glömma den dagen!

Du är den underbaraste människan jag nånsin träffat och jag är sjukt tacksam att du finns i mitt liv. Dig vill jag aldrig leva utan, du är mitt liv och kommer alltid finnas i mitt hjärta vad som än händer.
Du ska veta att jag inte älskat någon så mycket som jag älskar dig. Du kom in i mitt liv då jag inte mådde så jättebra och gjorde det tusen gånger bättre. Med dig är jag lycklig, du gör mig lycklig. Du är guldvärd för mig och planerar min framtid med dig.

Du är mitt första riktiga förhållande, min stora kärlek jag aldrig släpper taget om! Med dig vill jag skaffa min första lägenhet med, hus, barn, djur - allt! Jag älskar dig något oändligt mycket och jag vet att det kommer vara du&jag för alltid. Du är den perfekta pojkvännen för mig och vi kommer leva våra liv ut, jag vill dra mitt sista andetag med dig vid din sida ♥


Till the world ends

Slänger upp en musikvideo med Britney Spears - Till the world ends. Sjukt bra!


Östersjön

Är i skolan fortfarande. Hade precis föreläsning i två timmar om Östersjön då. En havsmiljöambassadör kom och pratade om Östersjön och innan pratade vår lärare om lite i Östersjön, det hon vet. Nu ska vi plugga till Östersjöns växter och djur som "lever" där, lagom kul. Det här ska man ju göra när man går i ettan!


Mmm så härligt! Detta skapar vi, snuskigt äckliga vi är!

Återigen måndag

Återigen måndag då. Idag började vi med Östersjövecka i skolan. Först fick vi kolla på en dokumentär i aulan och sen pratade vår historielärare kort om Östersjöns historia och sen fick vi jobba själva med några frågor och kartbok. Det gick jättebra för min del. Jag tog mina saker och satte mig i ett grupprum, det är mycket skönare att jobba själv tycker jag. Sen efter 1 ½ timmes plugg hade vi läxförhör och det gick nog bra :)
Slutade då vid 14:15 och drog då hem till storesyrran och fixade med en grej! :) Fick även en söt klänning av min kära syster.

Provade torrschampoot för första gången idag. Provade det innan jag hoppade in i duschen och den funkade skit bra! Ska prova att inte tvätta håret på en vecka och spraya om det blir fettigt :p
Har nu kollat på Big brother och målat naglarna babyblå, har även bakat kladdkaka. Jag vet inte varför men jag blev så sugen på att baka! Ska snart lägga mig och prata med älsklingen ♥


Lördag och söndag

Lite sent inlägg men bättre än ingenting :) Just nu håller Dennis och mamma Annica på med hans nya iPhone, är jag avundsjuk? Kanske lite mycket då ;)

Igår var vi som sagt på middag hos Jocke och Jennie, vi kom lite sent för Dennis hjälpte Niklas med att byta rum. Vi skulle ha varit där kl 17:30 men kom inte dit förrän kl 19:00 så det fanns inte så mycket glöd i grillen och vi fick laga kycklingen i ugnen till slut. När vi började äta hade alla redan ätit klart.

Kvällen följde av goda drinkar som duktiga Jennie hade gjort, mojitos, och en massa skratt och glädje :) Hade det super trevligt tills vi skulle gå ut. Vi försökte komma in på Harry B James men jag fick inte komma in för jag var inte 19. Sen skulle vi hitta till Entourage men det gjorde vi inte. Det slutade med att vi gick runt i stan, kissade på Burger king och drog hem. Men vi hade trevligt iallafall!

Idag så har vi firat Dennis. Jocke och Jennie kom på fika och middag, tyvärr så kom inte hans farmor och farfar :( Men hade det trevligt ändå. Killarna spelade fotboll medan jag och Jennie tog en promenad till vattnet och satte oss på klipporna och hade lite tjejsnack :)

Ikväll så har jag och min svärfamilj kollat på Big brother och äntligen åkte Gurkan ut! Är så glad nu :D Klockan börjar närma sig 00:00 och jag bör gå och sova. Ska nog ta en dusch och borsta tänderna och sen gå och sova. Vi hörs mer imorgon. Puss godnatt sov gott! ♥

Mojitos som Jennie gjorde, väldigt goda! :)

Sötnöten Dennis

Glada Jennie

Sommarfeeling: En brun Jennie med ett glas vitt i ena handen och jordgubbar i den andra :)

Här gör vi i ordning fruktspettarna.

Frukt och marsmellows grillas

Johan och hans flickvän

Jessica, Tess och Jennie.

Dennis och Johan

Finaste ♥

Puss puss

Fina paret Jocke och Jennie

Lilla jag smakar mojiton

Knäppa grabbar

Jennie och jag

Puss på min älskling

Fjortisbella kommer fram

Strax innan vi skulle dra ut


Middag och stan

Det blir både och! Vi ska grilla hos Jocke och Jennie sen drar vi ut på stan :) Har precis sminkat klart mig och fixat håret. Måste bara raka mig men Dennis är i badrummet. Sen ska jag klä på mig och jag är redo för Stockholm :D Hörs imorgon! Puss & kram ♥


Helgen!

God dag (morgon) :) Idag gick jag och Dennis upp runt 13:30, det kändes som att klockan vore 9:00. Så då fick vi gå upp direkt och jag tog en skön dusch. Just nu håller lillebrorsan Niklas på och byter rum med föräldrarna, undra vad pappa Peter kommer säga när han kommer hem :p
Ska jag berätta lite kort om de senaste dagarna? Ja jag gör väl det.

Onsdag: Började med nationella i matte kl 08:00, det kändes som det gick bra :) Fick sluta tidigare också för vi hade matte sista lektionen men den var frivillig så gick inte på den + Dennis var hemma och väntade på mig. Så det blev bara mys med älsklingen resten av kvällen.

Torsdag: Då följde jag med Dennis och hans familj på tv-inspelning till Gäster med gester. De som var med var Lena Philipsson, Morgan Alling, Lina Hedlund, Peter Magnusson, Christine Meltzer, Maria Lundqvist och två till som jag inte kan namnen på. Det var jättekul! :D

Fredag: Dennis fyller 19 år! Han fick sin efterlängtade iPhone, känner mig nu mobbad :( I princip alla har touchmobil medan jag har en med knappar som de andra retar mig med + uppfällbar. Nu blir ju jag sugen på iPhone bara för det :p När jag åkte till Dennis igår så störde jag mig på människorna på tågen, alla hade en touchmobil eller det var väldigt få som hade knappmobil..
Dennis ville inte gå ut igår så vi stannade hemma och fikade och kollade på Big brother och film, och som vanligt somnade jag.

Planer för idag: Dennis vill gå ut idag, men då får han ju ringa runt och fråga men han har inte gjort det än. Fick även precis ett sms från Jennie som frågar om vi vill grilla hos de ikväll. Så vi får se hur det blir idag!

Dessa armband fick han av mig :)

Jävla väder!

Har nu hängt in kläderna i garderoben, bytt sänglakan och duschat. Är len som en babyrumpa nu :) peelat kroppen och det är jättebra för då tar man bort döda hudceller, jättebra till sommaren om man vill hålla brännan! ;) Har även lagt på en ansiktsmask som jag har fejan nu, ser jätte snygg ut ju ;) Haha!

Btw, vilket jävla väder! Det bara öser ner och åskar och det kom en liten blixt när jag kollade, bu för vädret! Haha och vet ni vad? Dennis är på speedway, kul i det här vädret. Undra hur det går ;)

Nu väntar jag på att få ta bort masken och middagen!

Man ser inte på bilden, men det öser fan ner! :(

Dags för sysslor

Här sitter jag och dricker te och funtar på att snart byta sänglakan och duscha, för gjorde inte det igår då jag var för trött och la mig direkt i sängen. Ska även hänga in mina kläder i garderoben!

Idag började jag kl 08:00 med tyska och följde därefter med två timmar samhällskunskap, vi gick igenom inför uppsatsredovisningarna. Snacka om seg lektion det var! Så duktig som jag var cyklade jag till och från skolan idag :D Dock tog jag inte på mig jackan för himmelen var klarblå imorse men det var svinkallt att cykla hem på eftermiddagen sen! :O

Idag har jag beställt present till älsklingen, tror han kommer bli väldigt nöjd! :D Sen så har jag plockat tre feta fästingar på Tiger, asså den katten är en fästingmagnet så det är äckligt. Man får plocka flera fästingar om dagen på sommrarna!

Men nu ska jag börja med mina sysslor! Hörs senare :)


Natti natti

Har nu kollat på Big brother och nu är det dags för att ta en dusch och gå och lägga mig :) Är trött! Måste bara säga en sak, Dennis är riktigt elak. Det är en tjej som typ vill bli tillsammans med honom och han pratade med henne i skype samtidigt som jag var med fast hon visste inte att jag var och lyssnade haha stackarn. Men hon var verkligen blåst! Nej nu är jag elak :( Men god natt nu då ♥

Ny vecka, nya händelser

Äntligen hemma efter att ha varit borta hela helgen, den gick inte så fort som jag trodde den skulle så det var skönt. Lyssnar just nu på låtar med Basshunter *dunka dunka*.
Börjar bli lite hungrig, hade ingen matlåda med mig idag för var ju hos Dennis i helgen och vi fick ändå lunchkuponger idag i skolan, så jag åt på donken men det ångrar jag som fan nu. Det stod mellan en jättegod sallad men jag valde donken, dåligt av mig! Det blir extra träning på gymmet imorgon, har ju inte gymmat på jätte länge känns det som, en vecka sen va?

Har ni sett vilket väder vi har idag? Fy fan vad trist, himmelen har varit alldeles mörk och det har spöregnat, min just nu är det bättre. Men kommer bli sämre under kvällen :( Jag som hade tänkt att cykla till skolan imorgon, vi får se hur det blir med det.

Sen jag kom hem har jag sprungit runt i hela huset och letat efter min datormus, sist jag såg den så använde de andra i min familj den till den andra datorn för de kan inte hantera musen på bärbara datorn :p Men jaja den tittar väl fram nån gång :)

Orkade inte fixa mig idag, fettigt hår + osminkad..

Helgen!

Här sitter jag vid Dennis dator i hans kläder, glömde mina leggings hemma! Fattar inte hur jag kunde glömma det. Jag la allt på sängen och gick igenom alla mina leggings och la ett par på sängen, men tydligen inte för det låg inga i min väska. Men jaja, jag får åka till Skärholmen och köpa nya helt enkelt. Leggings går ändå alltid åt!

Helgen då! I fredags gick jag som sagt ut med Cissi i klassen och min älskling Dennis. Vi hade väldigt kul + det var Cissis första utgång så det var väldigt kul att vara hennes första utgång om man säger så :p Efter 02:00 gick vi därifrån, alla vi tre blev lite sega så vi bestämde oss för att dra hemåt. Under kvällen drack jag bara en öl och en cider samma sak för Dennis, men hade ändå ingen lust att bli full på ett tag :)

Igår var vi bara hemma och Dennis farbror och flickvän kom hit på middag och sen så blev det Eurovision songcontest under kvällen. Fan att vi inte vann, vi var så nära! Azerbaijan var sådär, inte jättebra direkt. Men vi kom inte sist iallafall :D

Lägger inte upp alla bilder än för jag vet inte vilka jag får lägga upp för Cissi. Men bjuder på några iallafall!


TAGGA TAGGA TAGGA!!

Sitter här i sängen med datorn i knät och morgonrocken är på. Försökte sova en stund när jag kom hem men det gick inte så jättebra. Väntar på att maten ska bli klart! Vi ska äta grillat med potatisklyftor i ugn, jätte gott :) Sen ikväll vid 22:00 tiden drar jag in mot stan med Cissi från klassen och möter upp Dennis i Gullmarsplan, sedan begär vi oss till The Viper Room - Klubb Blå och partajar natten lång! Sover över hos Dennis så kommer inte vara hemma i helgen.

Är fett med taggad fast jag var ute förra helgen och mådde inte så bra dagen efter, haha men sånt får man ta om man dricker för mycket! Men ikväll planerar jag att inte bli full, men två öl iallafall :) Fan vad kul det är att äntligen vara 18! Tar med mig kameran för en gångs så jag får inte glömma att ta bilder, men det är lätt hänt att man tar med sig men inte tar kort. Men jag lovar att ta en massa kort! :D


Egobilder

Hade lite tråkigt när jag gästade toan i skolan idag, så här kommer det lite egopics! ;) Eftersom jag inte har världens bästa mobilkamera så fick jag fixa till bilderna med färgen och det. Och det gör jag på en jätte bra hemsida som heter picnik.com :)


Kort skoldag

Sitter nu med datorn i knät i sängen och lyssnar på Owl city. Sov ju över hos Dennis igår, vi kollade på matchen och jag somnade. Dennis väckte mig när den var slut då gick jag och la mig i sängen för jag var trött, sen vaknade jag upp 00:30 så jag stannade kvar i sängen. Så jag sov hela tiden jag var där igår :O Gud vad tråkig jag är!
Började 12:00 idag så hade lite sovmorgon, gick upp strax efter 08:30 och tog en dusch med Dennis :) Efter det gjorde jag i ordning mig och åt lunch, sen åkte jag mot skolan och hade matte i 50 min och religion i tre timmar.

När jag kom hem idag åt jag två knäckemackor med cremecheese på, det var rätt gott faktist! Sen så ringde Cia och frågade om nyckeln till brevlådan låg hemma, men mamma har tagit med sig den till Bollnäs för att prata med Madelenes skola så det var ju smart! Men Cia löste det, hon fiskade upp all post med hjälp av en stekspade :p Hennes iPhone har kommit, Dennis önskar sig också en iPhone. Asså om alla ska ha en iPhone så vill jag också ha en!


Mot älskling

Sitter nu på pendeln, åker till Dennis iallafall, kan ju inte vara utan honom. Två dagar utan honom känns som en vecka :( Funtar på om jag ska köpa nåt gott till oss ikväll, svänger nog förbi Ica i Vårberg snabbt :)

Ännu en härlig dag

Idag har det varit skola från 8:00 till 16:00. Hade muntliga nationella i engelska, det kändes inte så jättebra när vi satt där men fick VG :) Har fått VG på allt jag gjort i engelska så jag lär få VG i betyg, men nu vill jag ha MVG bara för det! Har även cyklat till och från skolan idag och körde coopers på idrotten men jag och två andra fick gå för jag har fortfarande den här pollen skiten så jag kan ju inte andas med näsan ibland :( Fattar inte när det ska gå över!

Sen jag kom hem har jag pratat med älsklingen om fredan och råkade somna när jag var ute på min balkong och solade, det var så skönt! :D Sen åt jag fyra knäckemackor med tomat, citronpeppar och oregano på, det är jättegott. Min klänning från Nelly.com kom idag också, beställde den för två dagar sen så de var snabba, ska ha på mig den på fredag! :D Dock så ser brösten rätt så stora ut i klänningen.. :O


Varmt ute

Är nu hemma från skolan och har precis tagit på mig bikinin :) Jag gick hem från skolan idag och jag svettades så nu ska jag ut i solen och sola, akta Snövit kommer håll för ögonen, haha :D


Något nytt

Har precis beställt hem en klänning från Nelly.com, det är första gången jag beställer därifrån :) Det blev en jätte fin klänning i blå, hoppas verkligen att den sitter bra! Leveranstiden är 2-3 dagar så jag bör iallafall ha den tills på fredag. Vill sjukt gärna ha den då jag ska gå ut med Cissi i klassen och Dennis och kanske Ante.

Har tagit en dusch, peelat kroppen så den är len som en babyrumpa, bytt lakan, tvättat kläder, hängt in sommarkläderna i garderoben och målat naglarna!


De senaste tre dagarna!

Ojdå, ser att jag inte bloggat sen i torsdags men här kommer det kort om helgen!

Fredags: Hade skola från 9:00 till 10:50, men stannade kvar för att göra klar och lämna in uppsatsen. Skönt att det är över nu! :D Sen kom Dennis hem till mig, vi lagade middagen då det blev enchiladas, första gången det blev bra men det var ju faktist bara jag som lagade :O Sen på kvällen blev det utgång med Jocke och Jennie på 360. Innan så drack jag och Dennis hos Cia och Erik men de ville inte följa med. Men jag hade det skitkul ute, liiite drama blev det men det behövs inte tas upp här på bloggen.

Lördags: Då var Dennis och jag bara hemma och var bakfulla, mådde illa och åt pizza. Hade myskväll med filmer och chips och dipp och cola.

Söndags: Då var vi hemma en stund på dagen, senare åkte vi och familjen till familjen Eriksson/Buddenbaum i Tyresö på middag, det blev grillat, ytterst gott!

Idag: Började 08:30 och slutade 14:00. Gick från skolan till Torvalla och tog bussen därifrån till Brandbergen där jag hämtade ut mina datorväskor som kommit :) Sen gick jag hem till mig. Funtar på att ta cykeln till skolan imorgon om det är fint väder :) Gymmade inte idag för har pollenallergi och det är som att vara förkyld, jag nyser hela tiden och kan knappt andas med näsan :O Får se om jag gymmar imorgon istället! Men nu ska jag ta hand om tvätten iallafall, hörs senare.

Är mycket nöjd med väskorna. Den svarta kostade 179kr och den vita blommiga kostade 99kr. De kommer ifrån billigteknik.se.

Godnatt!

Nu är klockan 02:30 och jag har arbetat med uppsatsen tills nu, det är helt otroligt att jag inte har somnat! :P Nu har jag bara sammanfatting och slutdiskussion, noter och källförteckning kvar. Det jobbigaste är iallafall gjort!
Ska göra resten i skolan imorgon :)

Det är konstigt egentligen att uppsatsen ska ligga i min lärare fack imorgon och vara mejlad till urkund senast 23:59, men han är ju bortrest. Varför kan vi inte lämna in den på måndag istället? Konstigt iallafall, men jag vill inte få IG för nån försening så man får ju ta det. Men nu måste jag sova, god natt.

Skype med älskling

Sitter just nu och pratar med älsklingen på skype, tar en paus från pluggningen men ska snart börja igen. Det är så tråkigt ni anar inte! Men det är väl lite intressant att människor dör stup i kvarten pga droger och pengar egentligen... ja back to school!

Uppsatsarbete

Har precis ätit middag, det blev pannkakor :) Brukar nästan alltid bli mätt efter två. Har jobbat på uppsatsen iallafall i två timmar tror jag, men det blir mer. Ska strax fortsätta men måste gå och pissa först :p Härlig information va? Jättekul...


Baksugen

Idag fick vi sluta en timme tidigare så det var skola för mig i ca tre timmar, haha :D Men måste plugga på min uppsats som ska in imorgon. Kommer få sitta uppe hela natten och inte få någon sömn alls. Men det är det värt nån gång under skoltiden!

Har precis slängt in mitt sängöverkast i tvättmaskinen och tagit ut kladdkakan ur ugnen, jag blev så sugen! :O


11 månader med dig ♥

Godmorgon! Har precis plattat håret och är nu klarfixad :) Ska sen äta frukost/lunch. Börjar 12:00 idag så ska inte åka förrän om ca 1 ½ timme. Funtar på om man ska göra toast, det var länge sen :p
Varför jag är uppe tidigare än vanligt idag är för att min älskling sov över här igår och han ska åka till Järfälla idag för praktik/kanske jobb så småningom.

Vet ni vad? :D Idag är det den 5 maj dvs idag har Dennis och jag 11 månader, snart 1 år! Tiden har gått så fort men ändå inte typ, känns som att man var singel nyss men samtidigt känns det som att vi varit tillsammans i flera år ♥
Jag är iallafall hur lycklig som helst över att ha en sån under pojkvän som dig Dennis Fröling, du gör mig lycklig och med dig känner jag mig hur trygg som helst. Jag kan vara mig själv med dig och du vet precis allt om mig, och du är den enda som vet precis allt om mig. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta oavsett vad som än händer! Jag älskar dig enromt mycket älskling ♥


Slösat pengar

Har precis beställt två dataväskor! :) En med axelband och en utan som är lätt och enkel, det kostade ca 280 för båda, billigt! Annars kostar dataväskor runt femhundringen :O Men det var det värt. Har även fört över 200 till mamma för gymkortet så nu har jag 1200kr kvar på kontot. Nu ska jag inte köpa nåt mer, dock så bör jag köpa nånting att ha på mig när vi ska gå ut i helgen! :p


Bra dag!

Idag var det inte alls lång skoldag. Började 09:00 och slutade 13:00, så skönt! Vi hade ingen svenska eftersom läraren är bortrest och engelskan behövde vi inte gå på dom som inte skulle göra muntliga nationella. Så det blev gymmet tidigt idag så det var perfekt! :D Gymmade i en timme då jag var på steppen 5 min, cyklade 20 min, gjorde en benövning och tre armövningar, 60 situps och armövningar med fria vikter. Så nu känner jag mig pigg och stolt :D

Har nu ätit knäckebröd med tomat, citronpeppar och oregano på, jätte gott! Det var första gången jag provade med oregano på och det var supergott. Prova själva istället för att äta vitt (onyttigt!) bröd.

Det har varit en bra dag idag! :) Men minus är ju det jäkla vädret. Vem har beställt snö (!?) och regn. Inte kul, fick gå med en ful tjocktröja till skolan idag så det blev väldigt trångt när jag hade jackan på mig..

Men nu ska jag gå och ta en dusch. Hörs!


Glad peppad tjej

Sådär ja nu har jag kollat på Big brother, check! Kollade nyss schemat och vi har ingen tyska imorgon så jag får en timmes sovmorgon wie :D Då börjar jag 09:00 och slutar 14:50. Rätt skönt ändå! Men funtar på att gymma imorgon istället för på onsdag, för då kommer Dennis hit och vi ska till Sandra BL på eftermiddagen.

Det blir nog gymmet imorgon. Åh det känns så skönt att börja träna igen, har sagt det tusen gånger att "nu jävlar börjar jag på riktigt!" men det har alltid slutat med att jag tröttnat och sakta ner.. Men vafan, det är fyra veckor kvar till sommarlovet så nu ska man plåga sig själv. För fanken!

Woupsi! Vet ni vad? Kollade precis mitt konto och jag har spenderat 560kr idag :O Jag har köpt en maskara (mina andra är slut), nagelförstärkare (behövdes! mina naglar går sönder så fort dom blir långa), leggings (dom går sönder stup i kvarten), ugglaörhängen (matchar min ring och örhängena är sällsynta!) och comviq kontant påfyllning 195! Ja det är väldigt lätt hänt. Får inte spendera mer nu, ska ju ut i helgen och måste ha pengar tills dess.

Men nu ska jag ta och fixa min kalender lite och sen lägga mig i sängen och ha telefonsex med min man :D Godnatt! ♥  

Glad och peppad Bella :D

Super fräsch!

Har precis bytt sänglakan, fikat med familjen då Cia, Erik och Tellus kom förbi en stund, duschat och peelat kroppen och använt balsam före shampoo för första gången. Får se hur det blir, det sägs att man får mer volym om man gör i omvänd ordning! Tog mammas jordgubbspeeling som hon aldrig använt så då tänkte jag att jag kan använda den. Tror jag köpte det till henne i julklapp för tre år sen eller nåt :O Har även haft ansiktsmask och smörjt in kroppen med lotion så jag känner mig super fräscht, så härligt! :D

Värst vad klockan har tickat på ikväll då, klockan är redan Big brother time. Jag som skulle gå igenom min kalender, men det får jag göra efter programmet.

Godnatt!

Jaha då var den här helgen slut redan :( Den har gått förfärligt fort tycker jag. Dock så har vi inte gjort nånting idag, det är väl skönt men är man lata som Isabella Lind och Dennis Fröling är så blir det lätt hänt att det blir mycket hemmakvällar :p Men inte nästa helg då jag ska supa gärnet tills huvudet sprängs! Haha nej då, men det var för länge sen jag gick ut. Ni vet, senast var ju på The viper room med Dennis, det var inte så jättekul att gå bara vi två :P

Idag har vi som sagt bara varit hemma, ätit tacos till middag, kollat på Big brother hela familjen i vardagsrummet och ätit chokladmousse tårta. Och så har jag fixat mina naglar för första gången på ca fyra veckor, men det behövs fixa till dom lite till, det kom lite nagellack utanför.

Imorgon är det skola igen och då börjar jag 08:30, bör gå och lägga mig nu eftersom jag måste gå upp tidigare än vanligt och hinna packa väskan, äta frukost, fixa mig osv. Godnatt!


.....

Ja, vi har fortfarande inte kommit ut... Dennis sitter och spelar tibia för jag sa till honom förut när jag målade naglarna "men gå och spela tibia en stund då" och han spelar fortfarande, hallå dom har torkat nu! :O
Men nu ska vi iallafall skära grönsaker för det blir tacos till middag, mums! :D Är fett med sugen.

1 maj

Nemen tjenare! :D Klockan är efter 14:00 och Dennis har fortfarande inte klätt på sig, och vi sitter som vanligt vid en varsin dator :O Vi hade tänkt att gå ut med Freddan på en långpromenad istället för att sitta inne hela dagen, måste ju få lite frisk luft också. Egentligen vill jag åka till stan eller Skärholmen men det orkar inte Dennis med, tråkig pojkvän jag har :(

På tal om att det är ny månad nu och det härliga vädret så kommer ju självklart pollen fram och rakt upp i näsan och ögonen. Imorse när jag vaknade kunde jag knappt andas, det var som om jag var förkyld och helt igentäppt i näsan. Som pricken över i:t så tog mina allergitabletter slut idag.. Så får vänta till imorgon kväll på att få nya.

Har även gått och blivit lite smått beroende av idominsalva, igår smörjde jag in läpparna så dom såg helvita ut och har gjort det även nu. Ser ut som värsta fjortisen, inte bra Bella! :O

Igår var det ju Valborg. Vad gjorde ni då? Jag var iallafall med Dennis och några till hos Jocke och Jennie på middag, vi grillade kött och även marshmallows.
Hade det jätte trevligt!

Egentligen var min plan att vara med mina vänner Bibbi och Tiffany då vi skulle gått ut, men Bibbi svarade varken på facebook eller mina sms och Tiffany skulle göra nåt annat om det inte blev av så det blev ju inget alls. Men under gårkvällen så säger hon att Bibbi var taggad på att gå ut.. ja men då var det ju redan försent. Får se om vi går ut nästa helg, blev bjuden av Jennie på att gå ut på fredag så vi får se hur det blir.

Jag för exakt ett år sedan! Då vi firade Bibbi :)

RSS 2.0