Lördag och söndag

Lite sent inlägg men bättre än ingenting :) Just nu håller Dennis och mamma Annica på med hans nya iPhone, är jag avundsjuk? Kanske lite mycket då ;)

Igår var vi som sagt på middag hos Jocke och Jennie, vi kom lite sent för Dennis hjälpte Niklas med att byta rum. Vi skulle ha varit där kl 17:30 men kom inte dit förrän kl 19:00 så det fanns inte så mycket glöd i grillen och vi fick laga kycklingen i ugnen till slut. När vi började äta hade alla redan ätit klart.

Kvällen följde av goda drinkar som duktiga Jennie hade gjort, mojitos, och en massa skratt och glädje :) Hade det super trevligt tills vi skulle gå ut. Vi försökte komma in på Harry B James men jag fick inte komma in för jag var inte 19. Sen skulle vi hitta till Entourage men det gjorde vi inte. Det slutade med att vi gick runt i stan, kissade på Burger king och drog hem. Men vi hade trevligt iallafall!

Idag så har vi firat Dennis. Jocke och Jennie kom på fika och middag, tyvärr så kom inte hans farmor och farfar :( Men hade det trevligt ändå. Killarna spelade fotboll medan jag och Jennie tog en promenad till vattnet och satte oss på klipporna och hade lite tjejsnack :)

Ikväll så har jag och min svärfamilj kollat på Big brother och äntligen åkte Gurkan ut! Är så glad nu :D Klockan börjar närma sig 00:00 och jag bör gå och sova. Ska nog ta en dusch och borsta tänderna och sen gå och sova. Vi hörs mer imorgon. Puss godnatt sov gott! ♥

Mojitos som Jennie gjorde, väldigt goda! :)

Sötnöten Dennis

Glada Jennie

Sommarfeeling: En brun Jennie med ett glas vitt i ena handen och jordgubbar i den andra :)

Här gör vi i ordning fruktspettarna.

Frukt och marsmellows grillas

Johan och hans flickvän

Jessica, Tess och Jennie.

Dennis och Johan

Finaste ♥

Puss puss

Fina paret Jocke och Jennie

Lilla jag smakar mojiton

Knäppa grabbar

Jennie och jag

Puss på min älskling

Fjortisbella kommer fram

Strax innan vi skulle dra ut


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0