En skön tisdag

Hallo! Sitter med en kopp oboy med grädde i handen som jag fick av syrran, så gott. Lyssnar på Erik Grönwall "Higher" (SKITBRA) och snackar härliga Asissi minnen på facebook. Saknar som fan. Det är 1½ år sen vi var där. Tänk att tiden går så snabbt asså.

Idag var det skola. Hem och kolla på TV och pratade med Sandra Br i telefonen i nästan en timme. Vi har bestämt att vi ska skaffa nytt gymkort till årsskiftet. Vi ska försöka tvinga med Natta och Tiffany också hihi.

Jag och syrran blev sugna på att gå ut i snön och leka, så vi tog med oss hunden och gick ut i snön och hade skit kul. Tellus hade mest kul, det såg man ju. Så härligt att se att han verkligen njuter, det är ju trots allt hans första snö och han tycker det är skit kul, han vägrade att gå in.

Sen fick vi besök av mammas och Anders kollega Mikaela som precis har fått en son som nu är fyra månader. Absolut skit söt. Till skillnad från de flesta babys så var han glad och skrattade i stort sett hela tiden.

Tiden har gått väldigt fort idag asså. Helt plötsligt är klockan är snart 22:15. Måste gå och duscha nu så det inte blir för sent i sängen. Börjar ju 08:00 imorgon och sen har man världens längsta håltimme, skit kul!
Syrran helt insnöad!!


Först gräver jag...


... stoppar ner huvudet...


... kommer upp full med snö i ansiktet...


... och så börjar vi om på nytt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0